Ο μητροπολίτης Νιγηρίας ομολογεί πως η Μετάληψη δεν σκοτώνει Ιούς

[«Απαράδεκτη η αποσιώπηση του κινδύνου από τους πιστούς»]

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Ενώ χτες κηδεύτηκε στην επαρχία Ελασσόνας άλλος ένας αρχιμανδρίτης, που έπεσε θύμα του κορωνοϊού (Χριστόφορος Παπανικολάου), ευτυχώς έσπασε η Ομερτά των δεσποτάδων της Ορθοδοξίας, που δίνουν τη χαμένη μάχη της τύφλωσης του νου των πιστών, για να διατηρήσουν την εξουσία του ασθενικού μυαλού τους. Μετά τον Κρητικό ιερέα Χαράλαμπο Κοπανάκη που δήλωσε δημόσια πριν 8 μήνες πως «το επιχείρημα … ότι μέσω της Θείας Κοινωνίας δεν μεταδίδονται ασθένειες …μάλλον είναι και υβριστικό. η πίστη δεν λειτουργεί με όρους μαγείας», τώρα από την Αφρική έρχεται η αλήθεια, με έντιμη αρχιερατική σφραγίδα, για τους αυταπατώμενους πιστούς και για τους κοινούς απατεώνες Μητροπολίτες της κρατικής ελλαδικής Εκκλησίας, αλλά και για δειλούς πολιτικούς αρχηγούς όπως ο κ.Τσίπρας που δεν τόλμησε να αποδοκιμάσει την αθεολόγητη και άμοιρη επιστημονικής σκέψης (σε βαθμό κωμικοτραγικό) θεούσα υποψήφια Υπερυπουργό του, της οποίας η γνωστή δήλωση, μπορεί να πήρε στο λαιμό της πολύ κόσμο έχοντας ιδιαίτερο ειδικό βάρος με το χρίσμα της Επιστήμης και της υποτίθεται ορθολογιστικής Αριστεράς. Αιχμή του ιερού μεσαιωνικού δόρατος η μετατροπή μιας συμβολικής τελετής σε αρχέγονη τελετουργία Μαύρης Μαγείας, όπου οι πιστοί τρώνε το θεό τους και πίνουν το αίμα του, οπλιζόμενοι έτσι με μυστηριώδεις δυνάμεις. Η συνέντευξη του κου Αλέξανδρου, ενός ανθρώπου σε επαφή με την Επιστήμη (πτυχιούχος της Γεωπονικής), που νόσησε από κορωνοϊό (6.9) και δέχτηκε εγκληματικές παραινέσεις να το αποκρύψει από τους πιστούς του, για να μην σκανδαλιστούν και αμφισβητήσουν τη δύναμή του επάνω τους, στον δημοσιογράφο κ.Τζήμα της  Καθημερινής (28.12.2020), έχει ευαγγελικό θεολογικό βάθος, είναι ειλικρινής και γενναία οπλισμένη με τη δύναμη της Αλήθειας. Την αναδημοσιεύουμε γιατί δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες θρασύδειλες επιθέσεις από μητροπολίτες και το ποτήρι ξεχείλισε (25.1) με τον φιλοχρυσαυγίτη («Ο μητροπολίτης Χαλκίδας υποδέχτηκε τον κύριο του τραγουδιού «Ελληνικά SS» Απ.Γκλέτσο») δεσπότη της σκανδαλοποιού μητρόπολης Χαλκίδας («Η Τροχαία επιστρέφει τις πινακίδες ΙΧ, στους φιλάνθρωπους παραβάτες ιερείς με BMW;») Κώστα Τριανταφύλλου. Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης με σύνδεσμο για όποιον θέλει να τη διαβάσει ολόκληρη:

«Απαράδεκτη η αποσιώπηση του κινδύνου από τους πιστούς». «Στο αεροδρόμιο του Λάγος, λίγο προτού επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, ο ελληνορθόδοξος μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. «Μπήκα σε κατ’ οίκον (αυτο)περιορισμό επί δεκατέσσερις ημέρες. Πρέπει να πω ότι τρόμαξα.Ο,τι θέλετε πείτε μου, αλλά είμαστε άνθρωποι και κάποιος φόβος όλο και θα περάσει από το μεδούλι μας», λέει στην «Κ».

Ορισμένοι εκ των συνεργατών του τον συμβούλευσαν να το αποσιωπήσει, ώστε να μη σκανδαλιστούν οι πιστοί. Μην τυχόν και αναρωτηθούν «τι άγιος είναι ο αρχιεπίσκοπός μας αφού κόλλησε τον ιό;». Οχι μόνον το απέρριψε ασυζητητί, αλλά το «ανέβασε» και στο Facebook, ώστε να ενημερώσει ότι μπορεί ως ασυμπτωματικός να είχε μεταδώσει τον ιό.  Ηταν αναπόφευκτο να τον ρωτήσουμε για τη στάση μερικών εν Ελλάδι ιεραρχών, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να κρύψουν ότι προσβλήθηκαν από την COVID-19, αλλά και για τις απόψεις «μερίδας ακραίων» γύρω από το κλείσιμο των ναών. Μίλησε με σκληρά λόγια τόσο στην «Κ» όσο και σε μια διαδικτυακή συζήτηση που οργάνωσε το Κέντρο Οικουμενικών, Ιεραποστολικών και Περιβαλλοντικών Μελετών με θέμα «Εκκλησία και πανδημία, εννιά μήνες μετά». «Λυπήθηκα για όλους που δεν θέλησαν να γνωστοποιήσουν ότι βρέθηκαν θετικοί. Κάποιοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση ή και πέθαναν κιόλας. Αυτό είναι απαράδεκτο….Πρέπει να απαντήσει η “άλλη πλευρά”, εκείνη που βλέπει διωγμούς, κατακόμβες, που θέλει να βουτήξουμε το λάβαρο της Αγίας Λαύρας και να βγούμε στους δρόμους, σε μια πάρα πολύ απλή και αγαθή ερώτηση: μέσα στην εκκλησία η κτηστότητα (σ.σ.: ο γήινος, ο ανθρώπινος χαρακτήρας) καταργείται; Αναιρείται; Εχω την αίσθηση πως όχι. Γιατί αν αναιρείται, τότε δεν θα έπρεπε κανένας από εμάς να πεθαίνει. Θα έπρεπε εκατομμύρια άνθρωποι από συστάσεως της Θείας Ευχαριστίας να είχαν παραμείνει ζωντανοί. Και όμως μπαίνουμε, λειτουργούμε, μεταλαμβάνουμε, ξέρουμε ότι μεταλαμβάνουμε σώμα και αίμα Χριστού, όχι κάτι συμβολικό, αλλά ουσιαστικό.

Ένας ανάξιος που έχει μιλήσει αισχρά για τη Βουλή [Βλ. «Ένα ακόμη (πολύ σοβαρό) ερώτημα προς το «βόθρο» της Μητρόπολης Κοζάνης και Χ.Α.»]. Προχτές επανήλθε με ύφος λαίκής αγοράς: «Τηρήστε τα μέτρα γιατί τα “παπαγαλάκια” της δημοσιογραφίας αλλά και οι 300 του “Λεωνίδα” (της Βουλής)…πάλι σε εμάς θα τα ρίξουν».

Αλλά ξέρουμε και κάτι άλλο, το οποίο, ωστόσο, στο πλαίσιο του θρησκευτικού αναλφαβητισμού που επικρατεί, διαφεύγει από τους περισσότερους: ότι το φάρμακο της αθανασίας και όλα αυτά που γνωρίζουμε έχουν εσχατολογική έννοια. Μήπως έχουμε καθήκον να εξηγήσουμε περισσότερα πράγματα, λόγω θρησκευτικού αναλφαβητισμού, στους απλούς ανθρώπους; Στους ιερωμένους, μηδέ και επισκόπων εξαιρουμένων; Μήπως η θεολογική τους κατάρτιση είναι ελλιπής; Μήπως πρέπει να ξανακαθίσουμε στα θρανία πρώτα και καλύτερα οι επίσκοποι;

»Εγώ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να προχωρήσω κάποια πράγματα τα οποία ίσως στην Ελλάδα να μην τα αποδέχονταν. Με αφήνει αδιάφορο, διότι εκείνο που με κάλυψε ήταν όχι μόνον η ανθρώπινη συνείδησή μου, αλλά και η ίδια η θέση του Οικουμενικού Πατριάρχη να γίνουν απολύτως σεβαστοί οι κατά τόπους νόμοι και τα πάντα όσα πρέπει για να προστατευθεί η δημόσια υγεία. Αυτό τα λέει όλα και αφήνει στη διακριτική ευχέρεια των κατά τόπους επισκόπων να φροντίσουμε για το πώς θα διαχειριστούμε τις ακολουθίες…Εγώ επέλεξα τη μέθοδο της έκχυσης της Θείας Κοινωνίας στο στόμα των πιστών με το κοχλιάριο και θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση για εμάς εκεί λειτούργησε. Έριχναν οι ιερείς τη μεταλαβιά με το κουταλάκι χωρίς να το ακουμπάνε στο στόμα. Σε άλλα μέρη, όπως στη Γερμανία, ο επίσκοπος έκανε εμβάπτιση στο ψωμί, το απέθετε σε ένα πιάτο μπροστά και το έπαιρνε ο πιστός με τα χέρια του. Τον κατηγόρησαν γι’ αυτό, όπως μπορεί να κατηγορήσουν κι εμένα. Με αφήνει αδιάφορο, γιατί κάθε εκκλησία κοιτάζει πώς θα προστατεύσει το δικό της ποίμνιο. Δεν υπάρχουν υπερεπίσκοποι που κρίνουν τους πάντες και τα πάντα ….Στην Αφρική λατρεύονται οι θεωρίες συνωμοσίας, τις οποίες ο κόσμος «καταπίνει». Υπάρχει, δυστυχώς, μια λαθεμένη αντίληψη με επίδραση από τους προτεστάντες, ότι από τη στιγμή που πιστεύεις στον Θεό τίποτα δεν μπορεί να σου συμβεί, που είναι πρόκληση και βλασφημία. Προκαλείς τον ίδιο τον Θεό. Δηλαδή, όταν είσαι καλός και πιστός χριστιανός, δεν θα αρρωστήσεις, δεν θα πεθάνεις, πράγματα εκτός πραγματικότητας, εκτός Ευαγγελίου, Θεολογίας, έξω απ’ όλα….».

Κανείς δεν τόλμησε να ακουμπήσει τον Κρητικό παπά, κανείς δεν θα τολμήσει να κατηγορήσει τον μητροπολίτη Αλέξανδρο. Η Εκκλησία ξέρει πως αν το αποπειραθεί θα βρει το μπελά της, γιατί από τη συζήτηση που θα ανοίξει θα αποδειχθεί πως έχει πέσει σε φοβερή αίρεση, μόνη αυτή από όλες τις χριστιανικές Ομολογίες, αφού οι ισχυρισμοί της δεν βασίζονται σε καμία ευαγγελική ή αποστολική παράγραφο ή έστω σε οικουμενική Σύνοδο ή σε πατερικό κείμενο. Αυτό που είναι παραπάνω από βέβαιο, είναι πως μετά τη λήξη της πανδημίας, η Επιστήμη θα έχει δώσει στην πρωτόγονη Ορθοδοξία της κανιβαλικής «Θεοφαγίας –Ανθρωποφαγίας» ένα γερό χτύπημα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

«Ορθόδοξοι Αρχιερείς πεσόντες ή πληγέντες»

*

Μας απέκλεισαν από το facebook (υπαίτιος το Ελληνικό ΥΠΕΞ επί σ. Κοτζιά) χωρίς καμία ειδοποίηση. Εσείς, οι χιλιάδες αναγνώστες μας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε: Μπορείτε να ανεβάσετε μέσω του ατομικού σας λογ/μού στο facebook, την κάθε ανάρτησή μας, ή κάντε ΚΛΙΚ στο εικονίδιο του facebook, κάτω από κάθε ανάρτησή μας. Ξέρουμε ότι το κάνετε ήδη, και σας Ευχαριστούμε

*

Μας απέκλεισαν από το facebook (υπαίτιος το Ελληνικό ΥΠΕΞ επί σ. Κοτζιά) χωρίς καμία ειδοποίηση. Εσείς, οι χιλιάδες αναγνώστες μας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε: Μπορείτε να ανεβάσετε μέσω του ατομικού σας λογ/μού στο facebook, την κάθε ανάρτησή μας, ή κάντε ΚΛΙΚ στο εικονίδιο του facebook, κάτω από κάθε ανάρτησή μας. Ξέρουμε ότι το κάνετε ήδη, και σας Ευχαριστούμε

This entry was posted in conspiracy theories, IERES_ATAXIES, Ieres_Ependyseis, IERES_YPOKRISSIES, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

9 Responses to Ο μητροπολίτης Νιγηρίας ομολογεί πως η Μετάληψη δεν σκοτώνει Ιούς

 1. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  Η Μητρόπολη Ελασσόνας στην επίσημη ανακοίνωσή της που αναδημοσιεύτηκε σε πολλούς ιστότοπους ΔΕΝ αναφέρει την αιτία του θανάτου του αρχιμανδρίτη.
  Συνεχίζεται η πολιτική της απόκρυψης κρουσμάτων ακόμη και περιπτώσεων που έχουν μαθευτεί

  https://www.larissanet.gr/2021/01/27/elassona-ekoimithi-o-archimandritis-christoforos-papanikolaou-echase-ti-machi-me-ton-koronoio/

  ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  Ελασσόνα: Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Χριστόφορος Παπανικολάου – Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό
  27 Ιανουαρίου 2021, 10:00 Δήμος Ελασσόνας Ανάγνωση: 1 λεπτό

  Εκοιμήθη ο αρχιμανδρίτης και ιεροκήρυκας Χριστοφόρος, κατά κόσμον Χαράλαμπος Παπανικολάου, που έδινε μάχη με τον κορωνοϊό.

  Δείτε τη σχετική αναγγελία της θλιβερής είδησης από τη Μητρόπολη Ελασσόνας:

  Με αισθήματα ψυχικής οδύνης αγγέλλεται εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος, η πρός Κύριον εκδημία του πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Χριστοφόρου Παπανικολάου, Ιεροκήρυκος της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως και αδελφού της Ιεράς Μονής αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου.

  Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος ιερομονάχου θα τελεσθεί σήμερα Τετάρτη 27 Ιανουαρίου καί ώρα 11 π.μ. στόν ιερό Μητροπολιτικό Ναό του αγίου Δημητρίου Ελασσώνος. Εν συνεχεία τό σκήνωμα θα μεταφερθεί στήν Ιερά Μονή αγίας Τριάδος Σπαρμού, όπου θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία εις κληρικούς και θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός στό κοιμητήριο της Μονής.

  Νά σημειωθεί πως οι ιερές ακολουθίες, τόσο στόν ιερό Μητροπολιτικό Ναό, όσο και στό καθολικό της ιεράς Μονής αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου, θα τελεσθούν βάσει των προβλεπομένων περιοριστικών μέτρων προστασίας κατά του covid19.

  Πηγή: elassonanews.gr

 2. Παράθεμα: Ο μητροπολίτης Νιγηρίας ομολογεί πως η Μετάληψη δεν σκοτώνει Ιούς — Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές | ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

 3. Ο/Η laskaratos λέει:


  Επίσκεψη-υποδοχή στη Μητρόπολη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων
  το 2014, στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας (17-18 Μαρτίου) του υποψήφιου περιφερειάρχη με το συνδυασμό της «Ελληνικής Αυγής» για τη Στερεά, Απόστολου Γκλέτσου μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Γιάννη Μάλιαρη. Ο Γκλέτσος είναι τ.βουλευτή της Χ.Α. και μετέπειτα διορισμένος από την προδοτική χιτλερική συμμορία της «σποράς των νικημένων του ‘45», υπάλληλος στη Βουλή, πρώην κιθαρίστας στο νεοναζιστικό συγκρότημα Hellenic Stompers, το οποίο κυκλοφόρησε κομμάτια μίσους όπως το «Ελληνικά SS» και το «White Europe».

  Ο δεσπότης Χαλκίδας απαντά στον Επίσκοπο Νιγηρίας:
  http://www.imchalkidos.gr/Site/ePost/PostAlone.asp?Lang=0&Rec=3919

  ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

  Μητροπολίτου Χαλκίδος Χρυσοστόμου

  Διάβασα σε κάποια μέσα επικοινωνίας την απόφανση ότι «είναι θρησκευτικά αναλφάβητος όποιος πιστεύει ότι δεν μεταδίδεται ο κορωνοϊός μέσω της θείας ευχαριστίας» και επί αυτής της θέσεως που είδε το φως της δημοσιότητος θα ήθελα να μου επιτραπεί να θέσω μερικά ερωτήματα, που μπορεί να απαντηθούν αρμοδίως, εάν δεν θεωρηθεί ότι οι ερωτήσεις μου έχουν ρητορικό χαρακτήρα. Όπως και νάχει πάντως τίθενται με όλη μου την καλή προαίρεση και την αγάπη.

  ……

 4. Ο/Η Gay monk λέει:

  https://www.exapsalmos.gr/2021/01/16/i-ekklisia-stin-meta-koronoio-epochi-ekloges-kai-ypopsifiotites/

  Η Εκκλησία στην μετά κορονοϊό εποχή- Εκλογές και υποψηφιότητες …
  16 Ιανουαρίου 2021
  Του Σωτήρη Μ. Τζούμα

  Στην Θεσσαλονίκη ο σεβαστός Γέρων Θεσσαλονίκης Άνθιμος έχει αποσυρθεί στο υπερώον της Μητρόπολης του λόγω κορονοϊού. Δεν τον βλέπει κανείς χωρίς λόγο. Οι συνεργάτες του, πατέρες της Μητρόπολης με πρώτο τον Πρωτοσύγκελλο π. Ιάκωβο Αθανασίου έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου όλο το βάρος της διοίκησης χωρίς να αυθαιρετούν. Οι υπόλοιποι αν του μιλήσουν έως το μεσημέρι δεν κινδυνεύουν να χαθούν μέσα στις χαοτικές και ατέρμονες σκέψεις που θα τους οδηγήσει η συζήτηση μαζί του- έτσι χωρίς νόημα- αν η κουβέντα γίνει σε ώρα που έχει κόπωση. Αλλά στο σημείο αυτό ερωτώ: μπορεί να διοικείται αυτή η Μητρόπολη με τέτοιες νοοτροπίες; Ο Άνθιμος που γνώριζα εγώ από τα φοιτητικά μου χρόνια αν είχε πλήρη επίγνωση των γεγονότων δεν θα ήθελε να συμβαίνουν όλα αυτά. Κυρίως θα προστάτευε την υστεροφημία του.

 5. Ο/Η Gay monk λέει:


  28/01/2021
  Ο Οικουμενικός Πατριάρχης εμβολιάστηκε κατά του ιού Covid-19

 6. Ο/Η Ρόζα Λουξεμπουργκ λέει:

  Από το χωριό της γιαγιάς μου

  https://eretikos.gr/pethane-o-archimandritis-loykas-lalopoylos-apo-koronoio-ierokiryx-tis-mitropoleos-lagkada/370867

  Πέθανε ο αρχιμανδρίτης Λουκάς Λαλόπουλος από κορονοϊό -Iεροκήρυξ της Μητροπόλεως Λαγκαδά
  Από newsroom -28 Νοεμβρίου 2020

 7. Ο/Η laskaratos λέει:

  https://www.ethnos.gr/ellada/144018_thessaloniki-36hronos-diakonos-me-notioafrikaniki-metallaxi-eihe-prin-2-mines

  Θεσσαλονίκη: 36χρονος διάκονος με νοτιοαφρικανική μετάλλαξη – Είχε πριν 2 μήνες κορονοϊόΕΛΛΑΔΑ
  31.01.2021 20:08

  Συναγερμός μετά τον εντοπισμό κρούσματος της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης σε 36χρονο διάκονο στη Θεσσαλονίκη

  Θετικός στη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη βρέθηκε 36χρονος ιερέας, ο οποίος είναι προσωπικός διάκονος του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που σήμανε συναγερμό στις αρχές που παρακολουθούν τα κρούσματα από κορονοϊό στην Ελλάδα.

  Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ TV, ο ιερέας είχε νοσήσει με κορονοϊό και πριν από δύο μήνες, από το βασικό στέλεχος του ιού. Τώρα, βρέθηκε θετικός στην νοτιοαφρικανική μετάλλαξη και βρίσκεται σε απομόνωση, ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Το κρούσμα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης έχει σημάνει συναγερμό στις υγειονομικές αρχές. Το μεσημέρι της Κυριακής εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη έφτασαν ο υφ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

  Στη Θεσσαλονίκη ο Χαρδαλιάς για το μεταλλαγμένο κρούσμα

  Έκτακτη σύσκεψη μετά την ανίχνευση του στελέχους της νοτιοαφρικάνικης μετάλλαξης του κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στη Θεσσαλονίκη, υπό τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα.

 8. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  Νοέμβρης 2020

  https://www.eidisis.gr/topika-nea-toy-n-kilkis/ekoimithi-o-protopresbyteros-tis-mitropolis-kilkis-konstantinos-sepkas-50-eton-apo-koronoio-kai-me-ypokeimena-nosimata.html

  21 Νοεμβρίου 2020 16:34
  Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος της Μητρόπολης Κιλκίς Κωνσταντίνος Σέπκας, 50 ετών, από κορονοϊό και με υποκείμενα νοσήματα

  Φλεβάρης 2021
  Δεν είναι κορονοϊός

  https://www.enikos.gr/society/762123/agonia-gia-ton-mitropoliti-kilkis-nosilevetai-diasolinomenos-sto-

  Αγωνία για τον Μητροπολίτη Κιλκίς: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο «Παπαγεωργίου»
  13:19

  Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» και σε πολύ σοβαρή κατάσταση από το βράδυ της Κυριακής ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ. Ο Σεβασμιώτατος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, όχι λόγω κορονοϊού, ταλαιπωρούμενος από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. Από το βράδυ της Κυριακής οι γιατροί αποφάσισαν πως είναι πλέον αναγκαία και η διασωλήνωσή του.

 9. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  https://www.ekklisiaonline.gr/nea/kitrous-georgios-meta-ti-machi-me-ton-koronio-sto-ekklisia-online-efkeria-na-gini-xekatharisma-stin-ekklisia/

  ΚΙΤΡΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 20:59

  Για το θέμα του κορονοϊού, επειδή το πέρασα κιόλας, έφυγαν από τη ζωή αγαπημένα μας πρόσωπα, και κληρικοί και λαϊκοί, άνθρωποι που μπορούσαν να προσφέρουν πολλά στην Εκκλησία όπως οι Μακαριστοί Μητροπολίτες Λαγκαδά και Καστοριάς.

  Στη Μητρόπολή μας χάσαμε 3 Ιερείς από κορονοϊό. Πραγματικά με συνοχή καρδιάς αντιμετωπίσαμε αυτήν την κατάσταση. Πρέπει όμως από κάθε αρνητική συγκυρία να βγάζουμε και ένα θετικό συμπέρασμα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.