Καθηγητής συνωμοσιολογίας Κλεάνθης Γρίβας: Εμβόλια «με σκηνοθέτη τον Bill Gates, που ως Χίτλερ του 21ο αιώνα…»

[Με διευθυντή παραγωγής το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Γενικό Επιτελείο της σχεδιαζόμενης πλανητικής «επιχείρησης κορωνοϊός» μέσω της οποίας θα επιδιωχθεί η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ της παγκόσμιας οικονομίας και κοινωνίας]

Διαβάζουμε αποσπάσματα:

Ως γνωστόν, όλα τα εν χρήσει συμβατικά εμβόλια: Περιέχουν μικροοργανισμούς (κυρίως, ιούς), είτε εξασθενημένους είτε απονεκρωμένους.
Χορηγούνται για να προκαλέσουν παραγωγή αντισωμάτων έναντι των ιών που περιέχουν. Και
Απαιτούν 8 ως 10 ΧΡΟΝΙΑ για την παρασκευή τους.

Αντιθέτως, τα «εμβόλια»-Φρανκεστάιν που παρασκευάζονται από τους άπληστους για αναγνώριση, ισχύ και χρήμα, μανιακούς της γενετικής κοπτο-ραπτικής, δεν είναι εμβόλια. Αποκαλούνται έτσι, απλώς για να διασκεδαστεί ο βάσιμος τρόμος που τα συνοδεύει:

Δεν περιέχουν ιούς. Περιέχουν συνθετικό γενετικό υλικό (συνθετικό DNA ή αγγελιοφόρο mRNA), με εξαίρεση το πρώτο ρωσικό που ανακοινώθηκε, που περιέχει ιό.
Δεν χορηγούνται για να προκαλέσουν παραγωγή αντισωμάτων έναντι καθορισμένων ιών (δεν περιέχουν τέτοιους). Και,
Απαιτούν 8 ως 10 ΜΗΝΕΣ για την παρασκευή τους.

Τα μέλη της μαφίας της Big Pharma έβαλαν στόχο να αναπτύξουν ένα εμβόλιο για τον κοροναϊό εντός 8 έως 12 μηνών. Αυτό αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ εάν ληφθεί υπόψη ότι τα συμβατικά εμβόλια χρειάζονται 4 έως 34 χρόνια για να αναπτυχθούν (από τη σύλληψη μέχρι την έγκρισή τους). Και για ορισμένα, όπως αυτό για το εμβόλιο HIV/AIDS V η έρευνα συνεχίζεται επί 36 χρόνια τώρα.

[…]

Η προαναγγελία της τραγωδίας που επρόκειτο να βιώσει η ανθρωπότητα στον χρόνο που ακολούθησε (αλλά και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν) έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2019, από ένα ετερόκλητο περιοδεύοντα θίασο ποικιλιών, τα μέλη του οποίου εκπροσωπούσαν δυσώδεις ισχυρούς «κύκλους» που συνέβαινε να έχουν τους ίδιους στόχους. Τίτλος της παράστασης: Event 201. Επρόκειτο για μια προσομοίωση άσκησης για την αντιμετώπιση μιας «πανδημίας» η οποία θα μεταφέρονταν από τις οθόνες των εμπνευστών της στην πραγματική ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων κατά τους επόμενους μήνρες.

Το Event 201 ανέβηκε στην «παράγκα» του John Hopkins,

 • Με σκηνοθέτη τον Bill Gates, που ως Χίτλερ του 21ο αιώνα, υλοποιεί τις ρατσιστικές ιδεοληψίες του προκατόχου του.
 • Με διευθυντή παραγωγής το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Γενικό Επιτελείο της σχεδιαζόμενης πλανητικής «επιχείρησης κορωνοϊός» μέσω της οποίας θα επιδιωχθεί η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ της παγκόσμιας οικονομίας και κοινωνίας.
 • Με οικονομικό «πανεπόπτη» την Παγκόσμια Τράπεζα και
 • Με τη συμμετοχή ενός μεγάλου αριθμού ομότεχνων και ομόσταυλων εκπροσώπων των «γουρουνιών» της «Φάρμας των Ζώων» της παγκοσμιοποιημένης επιχειρηματικής και χρηματιστικής «αλήτ», η οποία έχει ως πυρήνα της την «αυλή των τεράτων» που κυριαρχούν στο πεδίο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και του διαδικτύου (Bill Gates/Microsoft, Mark Zuckerberg/Facebook, Instagram, JeffreyBezos/Amazon, Lawrence Edward Page και SergeyBrin/Google.

Όλοι αυτοί οι πρωτεργάτες του «Θαυμαστού Καινούριου Κόσμου» αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους από τις 18 Οκτωβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019, για να προετοιμάσουν τη θριαμβευτική εκτέλεση της δεύτερης πράξης της «σωτηρίας» μας (διά της γενετικής μας τροποποίησης) χωρίς να ρωτηθούμε εάν την θέλουμε ή όχι.

Βεβαίως, «το να περάσεις μια γριούλα στο απέναντι πεζοδρόμιο αν δεν το θέλει, δεν είναι καλή πράξη αλλά χουλιγκανισμός. Το να προσφέρεις τις ερωτικές σου υπηρεσίες σε μια γυναίκα αν δεν τις δέχεται, δεν είναι ερωτική πράξη, αλλά βιασμός. Και το να «απελευθερώσεις» αυτούς που δεν θέλουν να απελευθερωθούν, δεν είναι επαναστατική πράξη, αλλά φασισμός». […]

Με την «αιφνίδια ανακάλυψη» του ιού που καλλιεργούνταν στο Ιολογικό Ινστιτούτο της πόλης Wuhan (με την «ευγενική χρηματοδότηση» σε δύο δόσεις των 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων του κ. Anthony Fauci, του αμετακίνητου διευθυντή –από το… 1984– του πολιτικά πανίσχυρου «Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων / ΝIAΙD και στενού συνεργάτη του Bill Gates. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω εργαστήριο κατασκευάστηκε στη δεκαετία του 2010 από γαλλική εταιρεία ως εργαστήριο επιπέδου ασφαλείας BSL-2 και μέσα σε ελάχιστο χρόνο «αναβαθμίστηκε» βιαστικά στο ανώτερο επίπεδο ασφαλείας BSL-4 και συνδέονταν με το δίκτυο των εργαστηρίων βιολογικού πολέμου του Κινέζικου στρατού. […] Έτσι, με την επικράτηση του βολικού «αφηγήματος» της μετάδοσης του ιού στην αγορά αγρίων ζώων της Wuhan, έμειναν αναπάντητες όλες οι κρίσιμες ερωτήσεις για την καταγωγή του ιού (εάν προέκυψε τυχαία ή εάν κατασκευάστηκε ως μέσο βιολογικού πολέμου), την πορεία του (εάν η διαφυγή του από το εργαστήριο ήταν τυχαία ή σκόπιμη), τον τρόπος της μετάδοσης του (σε τί οφείλεται αιφνίδια ικανότητα να μεταδίδεται από τα ζώα στους ανθρώπους ενός ιού που μέχρι τότε μεταδίδονταν μόνο μεταξύ ορισμένων ζώων), τη νοσηρότητα και την θνησιμότητά του. Όλα αυτά, που θα έπρεπε να καταδειχθούν με αποδεικτικά στοιχεία και όχι με υποθέσεις ή φληναφήματα που μεταμφιέζονται ταχυδακτυλουργικά σε «αποδείξεις».

Η «ανακάλυψη» ακολουθήθηκε από ένα πρωτοφανές κύμα τρομο-θανατο-λαγνείας με την συστηματική δραστηριότητα που ανέπτυξαν με εντυπωσιακά απόλυτο συντονισμό τα ‘Όργανα Παγκόσμιας Διακυβέρνησης (όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας και Διαφθοράς–Π.Ο.Υ., η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών–Ο.Η.Ε, κ.α.), η μαφία της Big Pharma, η διεφθαρμένη εκτελεστική και νομοθετική εξουσία διαφόρων χωρών, η εξωνημένη ηγεσία της ιατρικής συντεχνίας και του «επιστημονικού» τύπου, τα εξαγορασμένα εταιρικά Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης και Κατατρομοκράτησης (έντυπα και ηλεκτρονικά).


ΔΕΝ αντέχουμε άλλο κάρβουνο, όποιος αντέχει μπούρδες, μπορεί να τις διαβιάσει αναλυτικά όλες ΕΔΩ στον… Εναλλακτικός.γρ

This entry was posted in conspiracy theories, φασισμός, Επάναστἀτες του Κώλου, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

13 Responses to Καθηγητής συνωμοσιολογίας Κλεάνθης Γρίβας: Εμβόλια «με σκηνοθέτη τον Bill Gates, που ως Χίτλερ του 21ο αιώνα…»

 1. Ο/Η laskaratos λέει:


  Ο ψυχίατρος Κλ. Γρίβας στον Τράγκα (24/5/20)

 2. Ο/Η Left and Liberal λέει:

  Από χρόνια έχει γίνει αριστερός πατριώτης εθνικιστής και τώρα τρίβεται με την άκρα Δεξιά.
  Νάταν ο μόνος στην Αριστερά με αυτήν την πορεία.
  Είναι πάρα πολλοί, όπως ο Λαφαζάνης

  http://makpress.blogspot.com/2016/06/blog-post_30.html

  Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016
  Ας θυμηθούμε γιατί έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κλεάνθης Γρίβας – Πολύ ενδιαφέρον !

  Συγγνώμη ζητάει ο υποψήφιος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Γρίβας από όσους τον ψήφισαν

  Πληθαίνουν οι αντιδράσεις ενάντια στην ηγεσία του ΣΥΝ.


  «Αυγή» 14.04.2004

  Μια πρωτοφανούς βιαιότητας δήλωση υβριστικού περιεχομένου κατά του ΣΥΝ και της συλλογικής ηγεσίας του διένειμε χθες από τη Λευκωσία ο Κλεάνθης Γρίβας, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη στις τελευταίες εκλογές. Η δήλωση με τίτλο «Καταγγελία του Κλεάνθη Γρίβα κατά της απόφασης του ΣΥΝ να πει ‘Ναι’ στον κ. Μίλερ» αναφέρει τα εξής:|

  Η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας και της Πολιτικής Επιτροπής του «Συνασπισμού» αποφάσισε (στις 13.4 και 14.4, αντιστοίχως) να συμπαραταχθεί με το εθνικά, πολιτικά και ηθικά μειοδοτικό «ΝΑΙ» στο επικείμενο κρίσιμο δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 στην Κύπρο, που βρίσκει αντίθετο το 80% των πολιτών τόσο της Κυπριακής όσο και της Ελληνικής Δημοκρατίας. Κι αυτό ακριβώς ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι ήταν εγκληματικό λάθος η απόφαση ορισμένων ανεξάρτητων αριστερών (όπως ο υπογράφων) που, στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, προσπάθησαν με τις μικρές, αλλά αποφασιστικής σημασίας, δυνάμεις τους να κρατήσουν κοινοβουλευτικά ζωντανό έναν ΝΕΚΡΟ δήθεν αριστερό πολιτικό οργανισμό.

  Οι 4.500 πολίτες που με ψήφισαν ως υποψήφιο συνεργαζόμενο με το «Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς» στην Α’ Θεσσαλονίκης (και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ώστε ο «ΣΥΝ» -και όχι ο «ΣΥΡΙΖΑ», όπως αποδείχτηκε- να ξεπεράσει το όριο του 3% και να αποκτήσει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση), είναι αμφίβολο αν θα ψήφιζαν ποτέ «ΣΥΝ». Συναισθανόμενος το συντριπτικό βάρος του τραγικού τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιήθηκαν αυτοί οι πολίτες από την πλειοψηφία της ηγετικής ομάδας του ΣΥΝ, με τη διαμεσολάβησή μου, αισθάνομαι την υποχρέωση:

  1) Να καταγγείλω την ηγετική ομάδα του «ΣΥΝ» γιατί με το εθνικά, πολιτικά και ηθικά μειοδοτικό «ΝΑΙ» που υιοθέτησε, λειτούργησε ως κατώτερο υπαλληλικό προσωπικό του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών και όχι ως ηγεσία ενός αριστερού πολιτικού οργανισμού.

  2) Να δηλώσω ότι η επαίσχυντη απόφαση για το «ΝΑΙ» του ΣΥΝ εκφράζει μόνο την πλειοψηφία της ηγετικής του ομάδας που την πήρε (η οποία απαρτίζεται από διάφορους ψευτο-προοδευτικούς σοβαροφανείς «εισαγγελίσκους» και τους συν αυτώ «σιτιζόμενους» σε διάφορα πρυτανεία).

  3) Να ζητήσω συγγνώμη από τους πολίτες που με ψήφισαν, για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε η ψήφος τους από την εν λόγω πλειοψηφία της ηγετικής ομάδας του «ΣΥΝ». Μ’ αυτή την επαίσχυντη απόφαση, ο ΣΥΝ έχασε την ευκαιρία να εκφραστεί ως αριστερός πολιτικός οργανισμός και να βάλει το λιθαράκι του στην πρώτη πολιτική ήττα της αμερικανικής αυτοκρατορίας μετά την ανατροπή του διπολικού κόσμου. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η κ. Δαμανάκη και οι όμοιοί της, αλλά χωρίς εμάς.

  Με αηδία, Κλεάνθης Γρίβας Ψυχίατρος

 3. Ο/Η SF λέει:

  [Η αυτοπροστασία της Δημοκρατίας·

  Η σύγκρουση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για το αν θα έπρεπε να οργανωθούν συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο, εν μέσω πανδημίας, έθεσε, για μια ακόμα φορά, το θέμα της αυτοπροστασίας της Δημοκρατίας.

  Πέρα από το αν αυτή η απαγόρευση ήταν συνταγματική ή όχι, με το ΣτΕ να αποφασίζει ότι δεν ήταν αντισυνταγματική, η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση κλήθηκαν να απαντήσουν εάν η, χρονικά οριοθετημένη, απαγόρευση του δικαιώματος του συνέρχεσθαι υποχωρεί μπροστά στο υπέρτερο δικαίωμα στη ζωή. Η αντιπολίτευση απάντησε αρνητικά και η κυβέρνηση θετικά.

  Η κυβερνητική απόφαση δίνει το έναυσμα για να συζητήσουμε ξανά μια αντίληψη για τη λειτουργία του πολιτεύματος τη μαχόμενη δημοκρατία. Σύμφωνα με αυτή την αντίληψη, η Δημοκρατία έχει το δικαίωμα της αυτοπροστασίας και της αυτοάμυνας όταν κινδυνεύει από εσωτερικές επιβουλές. Κατά συνέπεια, έχει τη δυνατότητα να περιστείλει συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα, για συγκεκριμένο λόγο, και για αυστηρά οριοθετημένο χρόνο, προκειμένου να προασπίσει την εύρυθμη λειτουργία της χώρας, πάντοτε υπό τον αυστηρό έλεγχο της δικαστικής εξουσίας.

  Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο »»»»

 4. Ο/Η laskaratos λέει:

  Οι διαπλοκές των ιερών ακροδεξιών Μαφιών
  Ο κόσμος της Ορθόδοξης Ελεύθερης Ώρας και του εκδότη τους, Ομολογητή και Άρχοντα Οφφικιάλιου ανατολικών πατριαρχείων +Γρηγορίου Μιχαλοπούλου
  (αιωνία αυτού η μνήμη)

  Μιχαλόπουλος για κίναιδους Μητροπολίτες
  14 Δεκ 2008

  https://roides.wordpress.com/2012/02/25/25feb12/

  To σάπιο ιερό βασίλειο της Δανιμαρκίας
  25/02/2012
  Γρηγόρη Μιχαλόπουλου (Ομολογητή), άνθη ευλαβείας

  Μέρος 1ο

  Ασχολούμαι με τον κ.Γρηγόρη Μιχαλόπουλο (στο εξής κ.Μ.), τον οποίο ο πατριάρχης προσφωνεί «Εντιμότατο» και για τον οποίο ο Αρχιεπίσκοπος δηλώνει «Τιμώ τον κ.Μ. και εκτιμώ το έργο του» («Νέοι Άνθρωποι», 16.12.2011), γιατί όποιος εντρυφήσει στα γραπτά του (προειδοποιώ, με κλειστή μύτη), θα σηκώσει το καπάκι του Υπόνομου που λέγεται Εκκλησία της Ελλάδας.  …………………………
  «Όποιος θέλει να ρίξει φως στην υπόθεση (των εκβιασμών), αρκεί να διαβάσει τα σχετικά δημοσιεύματα» όπου «τη μια μέρα απειλούνταν……διάφοροι κληρικοί και την επομένη υπήρχαν επαινετικά δημοσιεύματα« (Μ.Αντωνιάδου, «Βήμα», 26-1-2003).
  ……………………………….

  https://roides.wordpress.com/2012/03/03/3mar12/

  Το σάπιο ιερό βασίλειο της Δανιμαρκίας [2]
  03/03/2012
  Γρηγόρη Μιχαλόπουλου (Ομολογητή), άνθη ευλαβείας.

  Μέρος 2ο

  …………………………..
  Ο κ.Μ. μεταφέρει και διαλόγους μητροπολιτών με αρχιμανδρίτες:

  Μητρ.: «Ευλογημένη πρέπει να προσέχεις…Λένε…»

  Αρχιμ.: «Γνωρίζω Σεβασμιώτατε…ποια βρώμα τα λέει…Να της πείτε αυτής της πουτάνας να προσέχει γιατί έχω φωτογραφίες του με το τεκνό του» («Ν.Α», (28-3-2003) και παράλληλα ενδιαφέρεται για την υγεία τους: «Με συμπτώματα οξείας σαλπιγγίτιδας εισήχθη στο Νοσοκομείο η Ντόντο…» («Ν.Α», 11-4-003).
  …………………………………
  (Αργότερα ο εκπρόσωπος του Χριστόδουλου, αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Οικονόμου, πλήρωνε χωρίς αποτέλεσμα άνθρωπο του υποκόσμου στην πλατεία Κουμουνδούρου, για να αποκτήσει κασέτες με υποτιθέμενο ροζ περιεχόμενο για τον Ζακύνθου), δεν τον κατηγόρησε πως τον εκβίαζε για ηθικά παραπτώματα, αλλά δήθεν πως τον απειλούσε ως στόχο της 17 Νοέμβρη κι αυτή την αστεία κατηγορία το δικαστήριο εξέτασε και απέρριψε. Αξίζει να σημειώσουμε πως κανείς κληρικός δεν προσήλθε να καταθέσει ότι εκβιαζόταν για την ερωτική του ζωή. Ο κ.Χρυσόστομος όμως «Άφησε να εννοηθεί ότι ο κ. Χριστόδουλος ήταν γνώστης της κατάστασης …..Αμέση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου του Αρχιεπισκόπου Επιφάνιου Οικονόμου, ο οποίος χαρακτήρισε ανυπόστατους τους ισχυρισμούς του Μητροπολίτη….. ο κ. Χρυσόστομος, …..μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε, μεταξύ των άλλων, ότι ‘από τους 80 Μητροπολίτες έχουν εκβιαστεί οι 180 και πως αν δεν μιλήσουν θεωρούνται ύποπτοι’. Ακόμη ο κ. Χρυσόστομος είπε ότι όλοι οι Πατριάρχες έχουν εκβιαστεί….. Αναφερόμενος στον κ. Μιχαλόπουλο υποστήριξε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: ‘Ποιος από σας δεν ξέρει ότι τη μια μέρα έγραφε ελεεινολογήματα και την άλλη υπέρ’ («Νέα», 5.2.’03). Ο ιερός Ιερόθεος Ναυπάκτου, εκπρόσωπος Τύπου της Αγιοτάτης Συνόδου, απέδωσε όλο αυτό το υβρεολόγιο, τις προειδοποιήσεις, τις απειλές, τις πρωκτομετρήσεις και τις μεταλλάξεις τους σε ύμνους, σε «ανθρώπινες σχέσεις» που «δεν συνδέονται απαραίτητα με εκβιασμούς».
  ……………………………………
  _____________________________________

  Γνωρίζει και παραγνωρίζει, το ερώτημα ασφαλώς είναι καθαρά ρητορικό
  https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/12/27/apostoliki-diakonia-eleftheri-ora/

  Γνωρίζει η Εκκλησία της Ελλάδας ότι η Αποστολική Διακονία συνεργάζεται εμπορικά με την αποκρυφιστική, συνωμοσιολογική και αντισημιτική ‘Ελεύθερη Ωρα’;;;
  Posted by Κλέων Ι. στο 2015/12/27

  Γνωρίζει η Εκκλησία της Ελλάδας ότι η Αποστολική Διακονία συνεργάζεται εμπορικά με την αποκρυφιστική, συνωμοσιολογική και αντισημιτική ‘Ελεύθερη Ωρα’;
  Στο φύλλο της 25/12/2015 της εφημερίδας ‘Ελεύθερη Ωρα’, διαβάζουμε πως η αποκρυφιστική, συνωμοσιολογική και αντισημιτική εφημερίδα συνδιοργανώνει χριστουγεννιάτικο μπαζάρ σε αίθουσα κοντά στην Ομόνοια, από τις 24 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2015, σε συνεργασία με την ‘Αποστολική Διακονία’, η οποία αποτελεί «επίσημο Εκκλησιαστικό Οργανισμό πού τελεί υπό την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας τη Ελλάδος», σύμφωνα με το Καταστατικό της.


  Ελεύθερη Ωρα, οπισθόφυλλο 25/12/2015. Η εφημερίδα συνδιοργανώνει χριστουγεννιάτικο μπαζάρ σε αίθουσα κοντά στην Ομόνοια, από τις 24 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2015, σε συνεργασία με την ‘Αποστολική Διακονία’. Κάτω αριστερά το έμβλημα της οργάνωσης ‘Αποστολική Διακονία’ της Εκκλησίας της Ελλάδας.

  Αν το γεγονός αληθεύει, τότε οι υπεύθυνοι από την την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας και από την Αποστολική Διακονία καλό θα ήταν να δώσουν κάποιες εξηγήσεις με ποια κριτήρια επιλέχτηκε η συγκεκριμένη εφημερίδα, με τα πρωτοσέλιδα για τον Αντίχριστο και την εξωφρενική αναπαραγωγή του αποκρουστικού μύθου πως δήθεν «10.000 ειδοποιήθηκαν την 11η Σεπτεμβρίου 2001 να μην πάνε στην εργασία τους στους Δίδυμους Πύργους» («ΚΙΣ προς Ελληνες Ισραηλίτες: Απομακρυνθείτε απ’ την Αθήνα μετά την 15η Δεκεμβρίου», Ελεύθερη Ωρα, 08/12/2015).

  Πρόσφατα, η διευρωπαϊκή πρωτοβουλία ‘Get the trolls out!’ των Media Diversity Institute (Μεγάλη Βρετανία), Jewish Contribution to an Inclusive Europe (Βέλγιο), Center for Independent Journalism (Ουγγαρία), International League against Racism and Anti-Semitism (Γαλλία), και Συμβίωση (Ελλάδα) κοινοποίησε μια επιστολή προς το Εποπτικό όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ με σκοπό να καταγγείλει στην Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών «την επαναλαμβανόμενη μη δεοντολογική πρακτική της αθηναϊκής εφημερίδας ‘Ελεύθερη Ωρα’, η οποία παραβιάζει ξεκάθαρα τις Αρχές Δεοντολογίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος, εγκεκριμένες από τη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ».

  Ενα απόσπασμα:

  Χαρακτηριστικά, μόνο τους τελευταίους 4 μήνες έχουν καταγραφεί έξι πρωτοσέλιδα της ‘Ελεύθερης Ωρας’ με πηχυαίους τίτλους, τα οποία αγνοούν τη δημοσιογραφική δεοντολογία:
  1. ‘ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΟΙ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!’ (13/7),
  2. ‘ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥ… ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ’ (22/7),
  3. ‘ΟΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ‘ΣΕΜΙΤΑΧ’ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ – 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ «ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ»!’ (15/9),
  4. ‘ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ ‘ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ’ – Πώς παίζει το Σιωνιστικό παιχνίδι – Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ολοκληρώσει τη δολοφονία του ελληνικού έθνους’ (18/9),
  5. ‘ΡΑΒΙΝΟΣ, ΙΜΑΜΗΣ ΚΑΙ… ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! – ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ – Ο «Μεσσίας» των Εβραίων και η γενοκτονία της Ευρώπης από τους ισλαμιστές’ (22/9),
  6. ‘ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ’! – Γιώργος Πάλμος: Το πάνε για παραγραφή λόγω υποστήριξης προς τους Ιουδαίους του… υπαλλήλου τους, Αλέξη Τσίπρα!’ (9/10)

  Κανείς δεν έχει αμφιβολία πως η εμπορική εκδήλωση θα γίνεται για καλό σκοπό, αν και φαίνεται λίγο περίεργο το να πουλάει και να διαφημίζει κανείς βιβλία για γέροντες, προφητείες, μασόνους, UFO, Πούτιν και φυσικό αέριο (διότι αυτό είναι το είδος των βιβλίων τα οποία συχνά μοιράζει σαν προσφορές μαζί με την εφημερίδα η Ελεύθερη Ωρα), και ακόμα πιο περίεργο η σκέψη πως ίσως η Εκκλησία βοηθάει στο να πωληθούν και τα ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’. Βλέπετε, -και το λέμε μετά βεβαιότητας διότι έχουμε τις σχετικές εκδόσεις στην κατοχή μας- η Ελεύθερη Ωρα, τουλάχιστον τρεις φορές από το 2013 κι εδώ, έχει δώσει δώρο δύο μικρούς τόμους, σε σχήμα βιβλίου τσέπης, με έτος έκδοσης το 2013, εκδοτικό οίκο την εταιρεία M-Press, Νικηταρά 2-4, ΤΚ 10678, Αθήνα (δηλαδή τα γραφεία της εφημερίδας), ISBN 978-618-5043-17-9 και 978-618-5043-18-6, επιμέλεια του διευθυντή της Ελεύθερης Ωρας Ησαΐα Κωνσταντινίδη επικεφαλής ομάδας 5 ‘συνελεστών’ και μιας μεταφράστριας, και εισαγωγικό κείμενο στο πρώτο τόμο, στο οποίο σημειώνεται ότι «πρωτοδημοσιεύτηκε στην ΕΩ στις 18/04/2012».

  Συμφωνεί άραγε ο Αρχιεπίσκοπος με τη συνεργασία αυτή, με κάποιους που αποδεδειγμένα διακινούν αυτό το πλαστογράφημα και όλες αυτές τις αποκρυφιστικές, αντισημιτικές και ανυπόστατες έως παράλογες θεωρίες συνωμοσίας;;;

  Διαβάστε:
  # Young Europeans Stand Up Against Antisemitism in the Media, Καταγγέλουμε την επαναλαμβανόμενη μη δεοντολογική πρακτική της αθηναϊκής εφημερίδας ‘Ελεύθερη Ωρα’, Νοέμβριος 2015

  # Αντώνης Γαζάκης, Ο αντισημιτισμός της ‘Ελεύθερης Ωρας’: γελοίος ή επικίνδυνος;;;, Νοέμβριος 2015

  # Ακούστε τη συνέντευξη (στα ελληνικά) των Αντώνη Γαζάκη, από την Πρωτοβουλία ‘Get the trolls out!’ και Ιωσήφ Βαένα, 10/12/2015
  https://enantiastonantisimitismo.wordpress.com/2015/12/15/antisemitism-in-greece-can-be-violent/

  # # Ελληνες ευρωβουλευτές καταγγέλλουν Μέρκελ και Ολάντ σαν συνωμότες και ενεργούμενα του σχεδίου από τα ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών’ μέσα από την Ευρωβουλή στο Στρασβούργο
  https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/10/10/xa-protokolla-sofon-sion-synadinos/

  # Δημήτρης Ψαρράς, Το μπεστ σέλερ του μίσους, Τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών στην Ελλάδα 1920-2013, εκδόσεις Πόλις, 2013, 394 σελ., ISBN 978-960-435-426-9 5. Ο/Η Epaminondas Papayannis λέει:

  • Ο/Η roidis λέει:

   δεν με ενοχλεί, το ισχυρότερο κίνητρο προόδου στην ιστορία ήταν πάντα το κέρδος.
   ίσως το μέλλον μας κρύβει κάτι άλλο. Ίσως. Ποιους ξερ’….

   • Ο/Η Epaminondas Papayannis λέει:

    Κύριε Ροΐδη,
    Εάν τυχόν απαντάτε για το συγκεκριμένω σκίτσο, μάλλον με παρεξηγήσατε. Όπως (πιθανολογώ) θα θυμάσθε, απεχθάνομαι τη συνωμοσιολογία. Δεν υπονοώ τίποτε – ούτε για κέρδος [και ναι, εάν θέλετε τη γνώμη μου, όλοι αυτοί που θα σώσουν ζωές (εκτός από την ηθική αναγνώριση) δικαιούνται να έχουν και κέρδος]. Παρέθεσα αυτό το σκίτσο (χωρίς κανένα υπονοούμενο), απλά και μόνον, επειδή μού άρεσε και νομίζω ότι εκφράζει την επιθυμία όλης τής (νοήμονος) ανθρωπότητος.

   • Ο/Η roidis λέει:

    δεν απάντησα σε σας, αλίμονο.
    το σκίτσο του εξαίρετου Χαντζόπουλου έχει πολλές αναγνώσεις.
    Απάντησα σε μία απ’αυτές, σε αυτούς που τα στοιβάζουν όλα στα μονοπώλεια προκειμένου να κρύψουν την ιδεολογικη τους ανεπάρκεια.

 6. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Ο Κ. Γρίβας είναι ένας γραφικός συνωμοσιολόγος. Έχει κάνει κι άλλες τέτοιες προφητείες. Όπως ο ισχυρισμός του ότι τα μνημόνια πέραν των άλλων στοχεύουν να οδηγήσουν τον ελληνικό λαό, σε εμφύλιο.. χαμηλής έντασης.

  Τον θυμάμαι να επιτίθεται οργισμένα ενάντια στο σχέδιο Ανάν για την Κύπρο. Ένα από τα επιχειρήματα του ήταν πως δεν μπορούν να συνυπάρξουν οι Ελληνοκύπριοι με τους Τουρκοκύπριους και σαν παράδειγμα είχε φέρει τα τραγούδια των ειδικών Τουρκικών δυνάμεων, που ήταν άκρως επιθετικά εναντίων των «γκιαούρηδων».
  Φυσικά, δεν ανέφερε τίποτα για τα ανάλογα τραγούδια των ελληνικών ειδικών δυνάμεων.
  Θυμάμαι επίσης, που σε εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλο να αποκαλεί τον γραμματέα του ΟΗΕ «Αυνάν». Πέραν του ότι ήταν μια δημόσια προσβλητική έκφραση ενάντια σε πρόσωπο που κατείχε υψηλό αξίωμα, αυτό το ατόπημα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα όταν διαπράττεται από ψυχίατρο.
  Τελικά σύμφωνα με το σχέδιο Ανάν οι Τούρκοι και οι Ελληνες στρατιώτες από το 2019 θα ήταν περίπου 650. Τώρα, είναι τουλάχιστον 40.000 Τούρκοι.

  Αρνείται ότι υπάρχει αληθινή επιστήμη της ψυχιατρικής και έχει εκφράσει την άποψη πως η επίσημη ψυχιατρική είναι ένας εξουσιαστικός μηχανισμός που πέραν ότι στοχεύει στο τεράστιο κέρδος, είναι και ανώφελη.
  Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος, ούτε πρόβαλλε ποτέ μια σοβαρή εναλλακτική πρόταση ούτε αποκήρυξε ποτέ το βιοποριστικό επάγγελμα του ψυχίατρου.

  Είναι υπερόπτης, ματαιόδοξος, αταλάντευτα ισχυρογνώμων και του αρέσει η δημοσιότητα, η αποκλειστικότητα.

  Τώρα, με το εμβόλιο RNA, με την βοήθεια του Τράγκα, – ο οποίος στο παρελθόν είχε στις εκπομπές του σχεδόν σε καθημερινή βάση καλεσμένους στελέχη της ΧΑ, και όταν φάνηκε ότι αυτά τα στελέχη θα οδηγηθούν σε δίκη τους γύρισε την πλάτη – καταφεύγει πάλι σε συνωμοσιολογίες περί επέμβασης και μόλυνσης του ανθρώπινου κυττάρου από το RNA του Ιού.
  Ανοησίες δηλαδή, αφού δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις πως δεν θα υπάρξει καμία αλληλο επίδραση ανάμεσα στο ανθρώπινο DNA και το RΝΑ του covid19. Άρα, δεν μπορεί να το τροποποιήσει.Το δεύτερο θα μείνει στον ανθρώπινο οργανισμό λίγες μέρες και θα αποβληθεί από αυτόν.

  Εύχομαι σύντομα να τον δούμε και στο κανάλι 4Ε

 7. Ο/Η Κάσυ Διάρη Σφακιανάκη λέει:

  https://www.gataros.net/2020/04/blog-post_815.html

  Ο Κλεάνθης Γρίβας και το αντιεμβολιαστικό «δυστοπικό» μανιφέστο του- Προσοχή στον νεοτσαρλατανισμό…
  Απριλίου 26, 2020

  Ο ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας, είναι σύζυγος της παθολόγου Αλεξάνδρας Ευθυμιάδου-Γρίβα που παραπέμφθηκε σε πειθαρχικό συμβούλιο από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για τις αντιεπιστημονικές, εμβολιοφοβικές θέσεις της. Μέσα από ένα οργουελικό, δυστοπικό μανιφέστο που αγγίζει τα όρια sci-fi οπερέτας, ο κ. Γρίβας προσπαθεί να «καλύψει» τη σύζυγό του.

  Το όνομα της γιατρού Αλεξάνδρας Ευθυμιάδου-Γρίβα, έγινε ευρύτερα γνωστό το τελευταίο διάστημα, μέσα από άρθρα που καυτηριάζουν την αντιεμβολιαστική της ρητορική και την μάλλον αργοπορημένη απόφαση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, να την παραπέμψει σε πειθαρχικό συμβούλιο.

  Στις 29 Σεπτεμβρίου, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα prlogos.gr, άρθρο που φιλοξενούσε τις ενστάσεις της Κας Γρίβα πάνω στα εμβόλια. Στο ίδιο δημοσίευμα, συμπεριλήφθηκε και τη ραδιοφωνική συνέντευξή της πάνω στο ίδιο θέμα.


  Οι αντιεπιστημονικές αιτιάσεις της κας Γρίβα καταρρίφθηκαν από μεταγενέστερα άρθρα (δείτε εδώ και εδώ) και από αυτό το σημείο και έπειτα, η υπόθεση φαίνεται να γίνεται ευρύτερα γνωστή.

  Λίγες ημέρες αργότερα, η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής (Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ.), με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Αθ. Εξαδάκτυλο και τα λοιπά μέλη του ΔΣ του ΙΣΘ, ζητούν την παρέμβαση του Συλλόγου για τη περίπτωση της κας Γρίβα.

  Σύμφωνα με πιο πρόσφατα δημοσιεύματα, ο ΙΣΘ εμφανίστηκε ενοχλημένος επειδή η Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ. δημοσιοποίησε την επιστολή πριν λάβει επίσημη απάντηση από τον Σύλλογο. Ο πρόεδρος Αθ. Εξαδάκτυλος και ο γενικός γραμματέας Νικόλαος Π. Νίτσας απάντησαν ότι η συγκεκριμένη γιατρός έχει ήδη παραπεμφθεί σε Πειθαρχική διαδικασία από τον Ι.Σ.Θ. από τις 24/10/2017 για τους λόγους που αναφέρονται στην επιστολή της Ένωσης Παιδιάτρων. Τόνισε επίσης πως έχει προβεί σε ενημερωτικές δράσεις και πως στη περιοχή έχει καταγραφεί μόλις ένα κρούσμα ιλαράς στη Πιερία.
  Φτάνοντας στο σήμερα

  Ο Κλεάνθης Γρίβας είναι ψυχίατρος, νευρολόγος και διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι επίσης και σύζυγος της κας Αλεξάνδρας Ευθυμιάδου-Γρίβα. Με αυτή την ιδιότητα, αποφάσισε να εμπλακεί στις «περιπέτειες» της συζύγου του, με μια σειρά από άρθρα και αναρτήσεις στο Facebook.

 8. Ο/Η Frixos λέει:

  Εναφανισθη, προ αμνημονευτων χρονων, στη …δημοσιά ως αντισυμβατικος και ριζοσπαστικος επιστημονας/ψυχιατρος με ριξικελευθο πολιτικο (αριστερο) λογο.

  Ηξερε πολυ καλα οτι για να γινει ευρεως γνωστος επρεπε να δημιουργησει εναν σημαντικο αντιπαλο.
  Ετσι, εκμεταλευομενος τον θανατο της αειμνηστης Τζενης Γκαλη, εβαλε στο στοχαστρο του το πιο προβεβλημενο προσωπο της εποχης εκεινης, τον Νικο Γκαλη, στον οποιο επετεθη λυσαλεα κατηγορωντας τον ως υπευθυνο για το τραγικο συμβαν.

  Στη συνεχεια εκανε καριερα ως διακεκριμενος πανελιστας του Τριανταφυλλοπουλου και στη συνεχεια του Τραγκα εξελισσομενος σε μεγα μαγστρο της συνομοσιολογιας.

  Ο δημοσιος λογος του ειναι μονοδιαστατος και οξυτατα καταγγελτικος, που δειχνει οτι αναμφιβολα προκειται για ενα ιδιετερα οξυνοο και ταυτοχρονως βαθυτατα ψυχωσικο ατομο με συσωρευμενο θυμο μεσα του, που φτανει στα ορια του μισους για οτι συμβαινει γυρω του.

  Βεβαιως, ειδικα στον τοπο μας, ειναι πολλα αυτα που μπορει και οφειλει να καταγγειλει καποιος, αλλά ειναι επισης σωστο οτι, ζωντας διαρκως μεσα σε αυτη την τοξικοτητα, αναποφευκτα συμβαινει αυτο που επεσημανε ο Νιτσε:»Οταν κοιταζεις διαρκως μεσα στην αβυσο, στο τελος και η αβυσος κοιταζει μεσα σου»!
  Τα τελευταια 35 περιπου χρονια που ο Κλεανθης Γριβας προσπαθει να μας μαυρισει (κι αλλο) τις ψυχες, ζαλιζοντας μας και τα ουμπαλα, δεν τον εχω δει ποτε να χαμογελαει ουτε για μια στγμη.

  Ο ανθρωπος αυτος για τους ομολογους του ψυχιατρους αποτελει μεγαλο κελεπουρι, και αυτος ειναι ο λογος προφανης λογος που, οπως αναφερει ο σχολιαστης Γιαννης: «Αρνείται ότι υπάρχει αληθινή επιστήμη της ψυχιατρικής και έχει εκφράσει την άποψη πως η επίσημη ψυχιατρική είναι ένας εξουσιαστικός μηχανισμός που πέραν ότι στοχεύει στο τεράστιο κέρδος, είναι και ανώφελη».

  Η κατασταση του οσο παει και χειροτερευει, με αποτελεσμα η νοηματοδοτηση της υπαρξης του περναει μονο μεσα απο την παρανοια της συνομοσιολογιας.
  Πιστευω οτι αν υπηρχε παραδεισος αυτος θα αποτελουσε την πραγματικη κολαση του Κλεανθη Γριβα.

 9. Ο/Η Κάποιος λέει:

  Τα σχόλια εδώ είναι η τεκμηρίωση της φράσης του Einstein «στη βλακεια δεν υπάρχουν όρια»

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Κύριε,
   θα σας παρακαλούσα, αν σχολιάστε ξανά, να αλλάξετε ψευδώνυμο, διότι με το όνομά αυτό σχολιάζει άλλος κύριος (ποιο φιλικός αυτός προς το μπλογκ), ο οποίος έχει την χρονική προτεραιότητα. Εν ανάγκη υπάρχει το Kάποιος-2 ή κάτι ανάλογο.
   Ευχαριστούμε

   ΥΓ
   Νομίζω πως ο Einstein αυτό που λέτε το διατύπωσε ως εξής:
   Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, μα δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο (Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher)
   και
   Η διαφορά μεταξύ βλακείας και ευφυίας είναι ότι η ευφυία έχει όρια!

   Προσωπική μου άποψη επίσης είναι πως όποιος προβάλει ισχυρισμούς χωρίς τεκμηρίωση, πιθανότατα είναι ή βλαξ ή κακοήθης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.