Μηνύσεις για «Ισλαμοφοβία» από τον διαβόητο Δημητρά

[Επαγγελματική Εχθρότητα προς την Ελευθερία του Λόγου και της Έκφρασης]

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2020

Ο Π. Δημητράς εμήνυσε από το 2018 μέχρι πρόσφατα τον διευθυντή της Athens Review of Books Μανώλη Βασιλάκη δύο (2) φορές, για τους λόγους που αναφέρει ο Τάκης Θεοδωρόπουλος στο άρθρο του «Άρωμα Σοβιετίας» (Καθημερινή, 31.10.2020).

Καταρχήν διότι υπερασπίστηκε τρεις συγγραφείς που είχε μηνύσει ο εμμονικός μηνυσιομανής Δημητράς ως «ισλαμοφοβικούς». Επί λέξει έγραφε στην πρώτη μήνυσή του:

«Είναι εμφανές πως ο εγκαλούμενος [Μ. Βασιλάκης] διαφωνεί με την παραπομπή σε δίκη της Σώτης Τριανταφύλλου και το σχηματισμό δικογραφιών σε βάρος του Τάκη Θεοδωρόπουλουκαι της Λώρης Κέζα για ρατσιστικά ισλαμοφοβικά άρθρα τους».

Στο μεταξύ και οι τρεις απαλλάχθηκαν από την ετοιμόρροπη κατηγορία, με τις απαλλαγές τους να αποδεικνύουν ότι οι φοβίες αυτές βρίσκονταν μόνο στο αρρωστημένο μυαλό του επαγγελματία ψευδομηνυτή Δημητρά. Η δικαστική όμως περιπέτεια του διευθυντή της Athens Review of Books συνεχίζεται! Ενόψει λοιπόν της εκδίκασης σε λίγες μέρες (12 Νοεμβρίου 2020) της μήνυσης και φοβούμενος την αθώωση του θύματός του, ο Δημητράς υπέβαλε εις βάρος του νέα μήνυση, ώστε να μπορεί να τον ταλαιπωρεί για άλλα 3-4 χρόνια.

Απευθυνόμενος γραπτώς ο Μ. Βασιλάκης στον εισαγγελέα που χειρίζεται τη νέα μήνυση Δημητρά (αντί να την θέσει ως όφειλε πάραυτα στο αρχείο ως εκπρόθεσμη, απαράδεκτη και παραληρηματική) κατέληγε ότι ο Watcher «προφανώς αυτή τη στιγμή θα είναι απασχολημένος με τη σύνταξη μηνύσεων κατά του “ισλαμοφοβικού” Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν».

Αλλά αυτός ο μισαλλόδοξος επινοητής ανύπαρκτων εγκλημάτων δεν είναι μόνο γραφικός. Κατάντησε μάστιγα των δικαστηρίων και των πραγματικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Συνεπώς, για να τελειώνει αυτό το «καλαμπούρι», η Εισαγγελία Αθηνών οφείλει πάραυτα να αποδείξει ότι έχει άλλες, σοβαρές υποθέσεις να ασχολείται αντί να ασχολείται με τα παραληρήματα του εναγούς«Παρατηρητού» Δημητρά.

The Athens Review of Books

This entry was posted in φασισμός, Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

6 Responses to Μηνύσεις για «Ισλαμοφοβία» από τον διαβόητο Δημητρά

  1. Παράθεμα: Βιομηχανία αγωγών | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

  2. Παράθεμα: Απάντηση του Υπ. Δικαιοσύνης που διαφωτίζει τη δράση του «Εθνικού Μηνυτή» Π. Δημητρά | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

  3. Παράθεμα: Tην τελευταία 5ετία, ο Παν. Δημητράς υπέβαλε 409(!!!) μηνύσεις και μηνυτήριες αναφορές (ψευδείς καταμηνύσεις στην πλειονότητά τους) | Ροΐδη και Λ

  4. Παράθεμα: Ο κ.Παν. Δημητράς, έχει καταθέσει μηνύσεις στα μισά πρωτοδικεία της επικρατείας εναντίον του Λιμενικού, εισαγγελέων, υπουργών… | Ροΐδη κα

  5. Παράθεμα: Ο εθνικός μας μηνυτής, Παναγιώτης Δημητράς | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

  6. Παράθεμα: Μετανοείτε! | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.