Ηλίθιος Δημ. Υπάλληλος Αμβρόσιος: «Σχέδιο των σκοτεινών Δαιμονικών Δυνάμεων η χρήση μάσκας» [θα συλληφθεί;]

[Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.30′ μ.μ. σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και εδώ στο Αίγιο, στην πλατεία της Αγίας Λαύρας θα πραγματοποιηθεί μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας με θέμα: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!]

photo: ellinofreneianet.gr

Η διαμαρτυρία αποβλέπει στο να προστατευθούν τα παιδιά μας από την υποχρεωτική χρήση της μάσκας στο Σχολείο!

Αυτό, δηλ. η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, είναι το Σχέδιο των σκοτεινών Δαιμονικών Δυνάμεων, που συγκροτούν την κίνηση της Παγκοσμιοποιήσεως!

Θέλουν να καθυποτάξουν την ανθρωπότητα και για να το επιτύχουν πιο γρήγορα δημιούργησαν τον Κορωνοϊό με στόχο να υποβάλουν την Κοινωνία σε πανικό, ώστε μετά ταύτα όλοι μαζί να τρέξουμε να δεχθούμε το ΕΜΒΟΛΙΟ και μαζί μ’ αυτό το τσιπάκι με τον αριθμό 666, που είναι τό Σφράγισμα του Αντιχρίστου!

Όσοι. λοιπόν, επιθυμείτε να αντιταχθείτε στο δαιμονικό αυτό σχέδιο πατρικά σας παρακαλώ, προτρέπω και θερμοπαρακαλώ να σπεύσετε στην πλατεία της Αγίας Λαύρας, ώστε στη Διαδήλωση της Κυριακής να ενώσετε τη φωνή σας με το πλήθος των Ελλήνων γονέων, οι οποίοι Πανελλήνια θα εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους κατά της υποχρεωτικής χρήσεως της μάσκας στα σχολεία μας!

Σας πληροφορώ, ότι σε παγκόσμια κλίμακα άρχισε να διαμορφώνεται πλέον ένα Κίνημα Διαμαρτυρίας εναντίον της υποχρεωτικής χρήσεως της μάσκας! Μόλις προ πέντε ημερών στο Βερολίνο έλαβε χώρα μια μεγάλη διαμαρτυρία, στην οποία έλαβαν μέρος περίπου 30.000 Γερμανοί Πολίτες!

Επομένως, όσοι αγαπάνε τα παιδιά τους πρέπει να σπεύσουν στην πλατεία της Αγίας Λαύρας την προσεχή Κυριακή και ώραν 6.30΄μ.μ.

Στη γενική συμμετοχή και διαμαρτυρία μάς ενισχύουν και τα λόγια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Καθηγητού κ. Σωτηρίου Τσιόρδα, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων διακήρυξε και τα εξής αξιοπρόσεκτα: «Ειδικά για τα νήπια και τα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού μπορεί η μάσκα να έχει προβλήματα και γι’ αυτό μπορεί να γίνεται και διάλειμμα μάσκας.

Το παράδειγμα στα παιδιά το δίνουμε εμείς οι μεγάλοι» (βλ. Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, 02.09.2020, σελ. 3)

Από πολλές κατευθύνσεις, λοιπόν, όλο και πιο συχνά διατυπώνεται η άποψη, ότι η χρήση της μάσκας βλάπτει σοβαρά την υγεία, καθώς εμποδίζει το οξυγόνο να εισέρχεται στον οργανισμό μας και να εμπλουτίζεται το αίμα μας.

Προ ημερών στην Πάτρα μία εργαζόμενη σε Super Market γυναίκα, μόλις τελείωσε την εργασία της, έλαβε το αυτοκίνητό της και άρχισε να οδηγεί με προορισμό το σπίτι της.

Διέπραξε όμως το σφάλμα να εξακολουθεί να φοράει την μάσκα και στο αυτοκίνητο, την μάσκα που είχε για ώρες στο στόμα της στην εργασία της.

Οπότε, καθώς ήταν στο τιμόνι ξαφνικά έπαθε ανακοπή καρδίας και απέθανε πάνω στο τιμόνι!

Όπως αποδείχθηκε αιτία ήταν η μείωση του οξυγόνου στο αίμα της εξ αιτίας της μάσκας!

Αιγιώτισσες και Αιγιώτες,
κανείς να μη λείψει!

Ελάτε ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!

Η ΜΑΣΚΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!
ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

This entry was posted in conspiracy theories, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

7 Responses to Ηλίθιος Δημ. Υπάλληλος Αμβρόσιος: «Σχέδιο των σκοτεινών Δαιμονικών Δυνάμεων η χρήση μάσκας» [θα συλληφθεί;]

 1. Ο/Η καραβλαχε-στρατοκαυλε λέει:

  οχι με νεωτερη οδηγια οσοι πασχουν απο ψυχιατρικα νοσηματα δεν υποχρεουνται. Αρα σωστα λενε τα ψεκασμενα

  • Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

   Στην πολυκατοικία μας μένει μια συνταξιούχα γυμνασιαρχίνα.
   Πολύ καλή κυρία.
   Ο γιος 52 χρονών γιατρός, δεν το ασκεί πλέον
   Πάσχει από σχιζοφρένεια-κοινό μυστικό.
   Με την φαρμακευτική αγωγή ελέγχεται.
   Ούτε να ακούσει όμως για μάσκα.
   Λέει πως οι κληρικοί ξέρουν καλύτερα από τους γιατρούς.
   Η μάνα του μου είπε πως η ψυχασθένεια φτιάχνει δυσανεξίες

 2. Ο/Η laskaratos λέει:

  https://roides.wordpress.com/2016/05/06/6may16/

  Ποιος είναι ο κληρικός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Χωροφύλακας»;


  Ο δημοσιογράφοςΒ. Α. Λαμπρόπουλος, φίλος και συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ,

  ήταν μέλος της ΕΣΗΕΑ, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, του Συνδέσμου Ιστορικών Συγγραφέων, της Ένωσης Αιτωλοακαρνανών Λογοτεχνών. Από το 1964 ως το 1992 εργάστηκε στις εφημερίδες ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΑΘΗΝΑΪΚΗ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ και στους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς ΕΡΤ, ΥΕΝΕΔ, Αθήνα 9,84 και Ωχ FM. Επίσης, συνεργάστηκε με εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς του Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, του ΟΤΕ, της Τράπεζας Αθηνών, της Γενικής Γραμματείας Δασών και Περιβάλλοντος, της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μέλος της Συνοδικής Επιτροπής Τύπου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

  Ξέρει λοιπόν πολύ καλά τι γράφει.

  ………………………..
  http://www.kalami.net/2005/ellada/ekkl_ellad_skandala.html
  «Mε αφορμή τα σκάνδαλα στην Εκκλησία της Ελλάδος. Μερικά ερωτήματα που δεν έχουν πάρει απάντηση.

  Γράφει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Βασίλης Α. Λαμπρόπουλος……

  Πηγαίνετε σε μία εκκλησιαστική σχολή και δείτε μαζεμένα τα παιδιά. Είναι εύκολο να διαπιστώσετε πόσα απ΄ αυτά είναι κουνιστοί. Τα παιδιά αυτά οδηγούνται στην ιεροσύνη και στις κρεβατοκάμαρες υψηλόβαθμων στελεχών της Εκκλησίας, είτε για παθητική είτε για ενεργητική ομοφυλοφιλία.

  Ως παλαιός, και επί 28 χρόνια, εκκλησιαστικός συντάκτης, που παρακολουθεί και τα τωρινά τεκταινόμενα έχουμε να πούμε ότι: Τίποτε από αυτά δεν ήταν άγνωστα στο εσωτερικό της Εκκλησίας. Όλα είναι γνωστά και τα συζητούσανε μεταξύ τους οι μητροπολίτες. Όλοι ξέρανε για την Μπέμπα Μπλάνς, την Κάλας, τη Σούλα, τη Λέλα, τη Ρίτα, το Χωροφύλακα κ.λπ.
  ………………………….

 3. Ο/Η covid ο πατριάρχης Ουκρανίας λέει:

  Mε covid ο πατριάρχης Ουκρανίας Φιλάρετος

  https://www.kyivpost.com/ukraine-politics/patriarch-filaret-diagnosed-with-covid-19.html?cn-reloaded=1

  Patriarch Filaret diagnosed with COVID-19
  By Interfax-Ukraine. Published Sept. 4 at 5:24 pm

 4. Παράθεμα: Ηλ. Δημ. Υπάλληλος Αμβρόσιος: «Σχέδιο των σκοτεινών Δαιμονικών Δυνάμεων η χρήση μάσκας» [θα συλληφθεί;] | ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

 5. Παράθεμα: Ηλ. Δημ. Υπάλληλος Αμβρόσιος: «Σχέδιο των σκοτεινών Δαιμονικών Δυνάμεων η χρήση μάσκας» [θα συλληφθεί;] | ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

 6. Ο/Η Κάπας Σ. λέει:

  Παραιτήθηκε μεν ο κ.Λενής, αλλά προσκαλεί, ως εάν ήταν ακόμη μητροπολίτης!! Ά ρε κακομοίρη Κάρμα!! Δε με άκουσες να τον διώξεις- στείλεις στο διάολο, όπου και ανήκει- λούσου τα τώρα!! Αντί να προσκαλείς ΕΣΎ, ως οικείος «μητροπολίτης» σε καπελώνει!! Δεν είναι πια δημόσιος υπάλληλος ο Λενής, συνταξιούχος του δημοσίου είναι, που θα τον πληρώνει έτη…πολλά!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.