Οι Εισαγγελείς και η Εφορία δεν ακουμπούν τους θαυματουργούς ιερείς;

[Η (αφορολόγητη) εξαπάτηση δυστυχισμένων ή αφελών ανθρώπων είναι ελεύθερη;]

του Αναγνώστη Λασκαράτου 
[Β’ δημοσίευση]

Ο σφριγηλός ανάπηρος που περπάτησε

Η ιστοσελίδα EκκλησίαOnline που κυνηγά δικαστικά γελοιογράφους oι οποίοι αστειεύονται με την Μαρία της Ναζαρέτ, θριαμβολόγησε πάλι (28.9.2019): «ΤΩΡΑ: Παιδάκι 7 ετών σχεδόν τυφλό θεραπέυθηκε». «Άλλο ένα θαύμα που συγκλόνισε τις καρδιές όλων μας. Μας έκανε να αναρωτηθούμε για αυτά που ζούμε κοντά στον πατέρα Δημήτριο και ακόμα περισσότερο να σκεφτούμε το μεγαλείο του Θεού και πόσο πολύ μας αγαπάει. Παιδάκι 7 ετών ερχόμενο κυριολεκτικά από την άλλη άκρη του κόσμου (Νέα Ζηλανδία) … σχεδόν τυφλό καθώς έβλεπε σπάνια σε κάποια στιγμή της ημέρας και όταν λέμε ότι έβλεπε μη φανταστείτε ότι έβλεπε κάτι. Θολούρες έβλεπε. Πάντα με συνοδό γιατί δε μπορούσε μόνο του. Χθες είδε κυριολεκτικά κανονικά τα πάντα. Οσοι ήταν τυχεροί και βρέθηκαν στους Αγίους Ισιδωρους έζησαν άλλο ένα συγκλονιστικό θαύμα από τον Θαυματουργό Τίμιο Σταυρό του χαρισματικου Ιερέως πατρός Δημητρίου!!!».

Αντιπαρέρχομαι την αισθητική του κειμένου, για να σημειώσω πως όπως συμβαίνει μονίμως σε αυτές τις περιπτώσεις, ο ιαθείς προνομιακά από τον Ελληνορθόδοξο θεό με εργαλείο έναν σταυρό, είναι ανώνυμος. Ούτε την εθνικότητα και το θρήσκευμα του παιδιού δεν σημειώνει η πρόθυμη ιστοσελίδα, για να μάθουμε μήπως ο κρατικός θεός θαυματούργησε σε ετερόδοξο και αλλόφυλο παιδάκι, που δεν ανήκει στην Αρεία φυλή μας και στο μόνο αληθινό δόγμα. Όμως τα ελληνικά Hoaxes, που έχουν λόγους να τα εχθρεύονται η επαναστατική Αριστερά («Τα Ελληνικά Hoaxes στο στόχαστρο της αστυνομίας του ΣΥΡΙΖΑ») και η Εκκλησία, έχουν αποδομήσει απολύτως τα αφορολόγητα θαύματα του συγκεκριμένου παπά («Τα «θαύματα» του ιερέα Λουπασάκη»-30.6.2018), ο οποίος εν τη χριστιανική του μεγαθυμία συγχώρησε τους κατηγόρους του («Μεγαλείο ψυχής από τον χαρισμαστικό π. Δημήτριο», 2.8.2018), αποφεύγοντας να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Περιέργως η Αρχιεπισκοπή που είχε δεσμευτεί να ερευνήσει τα «θαύματα» του Λουπασάκη, που υποψιάζομαι πως έχουν ξεπεράσει αριθμητικά όχι μόνο αυτά του Χριστού, αλλά ακόμη και αυτά της πλαστικής σαγιονάρας του δικαστικά προστατευόμενου όσιου Παστίτσιου της Χ.Α., ξέχασε να ανακοινώσει το πόρισμά της:  «Πρέπει να Μιλήσουμε για τα Viral «Θαύματα» (2.7.2018). « Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ο ιερέας, ούτε ο πιστός που υποτίθεται ότι θεραπεύτηκε παρουσίασαν ποτέ κάποια γνωμάτευση γιατρού που να αποδεικνύει ότι πράγματι ήταν παράλυτος…Η Ελεύθερη Ώρα, μια εφημερίδα που αρέσκεται στο να κάνει πρωτοσέλιδα προφητείες και ψεύτικες ειδήσεις, έγραψε ότι το παιδί «το σταύρωσε ο παπα-Δημήτρης και περπάτησε με δάκρυα στα μάτια στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδά Θεσσαλονίκης»… Ωστόσο, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι το εν λόγω παιδί δεν ήταν ούτε «ανάπηρο» ούτε «παραπληγικό», όπως ψευδώς είχε γραφεί …αλλά είχε απλώς εγχειριστεί πριν από μερικές ημέρες στο πόδι και αυτός ήταν ο λόγος που χρησιμοποιούσε πατερίτσες, σύμφωνα και με τη μητέρα του…Τα θαύματα του πατέρα Λουπασάκη φαίνεται ότι δεν δέχεται ούτε η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδος, με τον εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου…Παναγιώτη Χαβατζά, να δηλώνει στο Ellinika Hoaxes ότι, «Υπάρχει επιφύλαξη εκ μέρους της Αρχιεπισκοπής» απέναντι στα όσα λέγονται για τα «θαύματα» του Δημήτριου Λουπασάκη, με τον Χάρη Κονιδάρη, διευθυντή του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, να προσθέτει ότι «Διεξάγεται έρευνα για τον ιερέα από την Αρχιεπισκοπή, έπειτα από καταγγελίες».

Η στάση της πονηρής Αρχιεπισκοπής είναι η κλασσική. Γνωρίζει άριστα πως δεν υπάρχουν θαύματα, γνωρίζει άριστα πόσο βλάσφημη και ανίερη είναι αυτή η υπόθεση, αλλά δεν ακουμπάει τον ιερέα επωφελούμενη αν όχι με οικονομικό μερίδιο, με τη διαφήμισή της ως μαγικού οργανισμού θαυματουργών εικόνων, σταυρών και ιερέων. Κρατάει όμως «πισινή» ώστε αν φιλοτιμηθεί κάποιο κόμμα, κάποια εφημερίδα, κάποιος βουλευτής (του ΚΚΕ, ποτέ) ή κάποιος Εισαγγελέας να φαίνεται πως έχει κρατήσει αποστάσεις. Ένα στοιχειώδες ερώτημα θα ήταν που κατέληξε αυτή η εκκλησιαστική έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας δεν ανακοινώθηκαν ενώ ιερέας συνεχίζει και θαυματουργεί με τα ιερά του εργαλεία. Έτσι άλλωστε συνηθίζεται («Μετά τον μερακλή Αρχιμανδρίτη», «ΕΔΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ “ΨΩΝΙΣΤΗΡΙΑ”. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ»-από την ευσεβή οlympia/gr, July 9, 2011, του συνεργάτη του ευλαβέστατου Πάνου Καμμένου). To πόρισμα της δήθεν ΕΔΕ, 8 χρόνια μετά δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί.

Το ερώτημα είναι ρητορικό και δεν περιμένει αφελώς απάντηση: «Θα φιλοτιμηθεί κάποιος αρμόδιος να παρέμβει και να κάνει το καθήκον του; Οι δεσποτάδες δεν κινδυνεύουν από τα θαύματα του Λουπασάκη. Αυτοί όταν ασθενούν βαρέως ξεχνούν ότι έχουν καταδικάσει τις μεταμοσχεύσεις ζωτικών οργάνων, σνομπάρουν τα θαύματα και τρέχουν στις ΗΠΑ  για να σώσουν το αμαρτωλό τομάρι τους (Χουντόδουλος, βλ.:  «Εκκλησία κατά μεταμοσχεύσεων ζωτικών οργάνων», Λαρίσης Ιγνάτιος, βλ. «72χρονος μητροπολίτης αρπάζει ζωτικό όργανο»), για να αρπάξουν κατά προτεραιότητα το συκώτι κάποιου άλλου, είτε άγνωστου «δωρητή»  είτε νόμιμου δικαιούχου, που προηγείται στην αναμονή. Όμως ασθενείς αναγνώστες της Espresso, της Star, της Eλ. Ώρας  και ακροδεξιών θρησκευτικών ιστότοπων, μπορεί να παραμελήσουν την θεραπεία τους ελπίζοντας πως ο θεός, που η βλάσφημη Ορθόδοξη Εκκλησία παρουσιάζει ως ανοικτίρμονα επιλεκτικό θεραπευτή, θα λυπηθεί κι αυτούς, αν εξευτελιστούν γονατίζοντας δημόσια ή αν καταθέσουν το τάμα τους σε κάποιο θαυματουργό του υποκατάστημα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ για τον Λουπασάκη
«Είχε δυο σώματα ο «μυροβλήτης» (με σωλήνες) Άγιος Δημήτρης;»-09/07/2018. «Έγινε αφορολόγητη εξαγωγή του δεύτερου στην Ουκρανία;»: «Ο υπόδικος για το παραδικαστικό κύκλωμα (η δίκη θα γίνει σε τρία τέρμινα και θα μοιραστούν σκληρές ποινές με αναστολή) συνεργάτης του Χουντόδουλου («Οι κατηγορούμενοι για το «Παραδικαστικό Νο 2», zougla-22.9.2016), ευσεβέστατος επικοινωνιολόγος Σωτήριος Τζούμας,…….Ήτο λοιπόν φυσικόν να ξιφουλκήσει και υπέρ του δεχομένου επιθέσεις παπά Γιάννη Λουπασάκη, αγωγού των θαυμάτων ενός μαγικού και αφορολόγητου σταυρού, στον οποίο δυστυχώς από επιπολαιότητα δεν κατέφυγε ο άρτι αναχωρήσας για το Υπερπέραν Παγκαριότατος (και όχι μόνο) Λαρίσης («Το σκάνδαλο της απόπειρας μεταμόσχευσης στον δεσπότη Λάππα»). Λέει λοιπόν ο Σωτήριος Τζούμας στον exapsalmo:  «Η υποκρισία της εποχής μας διψά και πάλι για ανθρωποθυσία» (4.7.2018): «Αυτόν τον κληρικό, κάποιοι καριερίστες-αιμοδιψείς και ζηλόφθονοι κληρικοί μας…θέλουν να τον τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και να τον εμποδίσουν να δίνει χαρά και ελπιπδα  στον κόσμο  και να ενισχύει την πίστη του. Και θέλουν μάλιστα να τον τιμωρήσουν!.. Κάθε μέρα μαθαίναμε για όλα τα θαυμαστά που συνέβαιναν εκεί  από την πρώτη στιγμή  που βρέθηκε ο Σταυρός στο Λαγκαδά…υπάρχουν άνθρωποι που τα αμφισβητούν και τα μέμφονται. Απο τη μιά μαθαίνουμε ότι δεκάδες χιλιάδες πιστοί-κάνουν λόγο για πάνω από 30.000-προσήλθαν από όλη την Ελλάδα και έζησαν δυνατές και έντονες στιγμές…». Ξεπερνώ την ορολογία Τζούμα, που λες και περιγράφει την παρακολούθηση κάποιου θρίλερ, για να πω πως νομίζω πως «δυνατότερες» στιγμές έζησαν πρόσφατα οι πιστοί ενός άλλου σεβάσμιου ιερέα («Αυτός είναι ο ιερέας που «θεραπεύει» με το… γουδοχέρι», 13.4.2018)…Φαίνεται όμως πως υπάρχει και δεύτερο πτώμα του Δημήτρη. Στον ευλαβή ιστότοπο ΕΚΚΛΗCIA ONLINE (22.11.2015, 9:50-Νταλιάρης Γιώργος), σε ρεπορτάζ («Τιμητική βράβευση του εφημερίου του Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων»), διαβάζουμε: «Ο π. Δημήτριος Λουπασάκης, εφημέριος Αγ. Ισιδώρων Λυκαβηττού βραβεύτηκε από τον Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Ονούφριο, για την ευγενική εκ μέρους του παραχώρηση προς λιτάνευση και προσκύνηση, ευωδιάζοντος και μυροβλύζοντος ιερού λειψάνου του Αγίου μεγαλομάρτυρος Δημητρίου»  …».

Update: Το παρόν αναδημοσιεύτηκε τιμής ένεκεν, επειδή η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, με επικεφαλής τον υπουργό Ν.Παναγιωτόπουλο, υποδέχθηκε στις 5 τρέχοντος τον αφορολόγητο θαυματουργό Σταυρό του Λουπασάκη στο ναό της Παναγίας στο στρατοπεδο «Παπάγου».

[Α’ δημοσίευση]

This entry was posted in IERES_ATAXIES, Ieres_Ependyseis, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Γράμμα από το Ληξούρι, Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

11 Responses to Οι Εισαγγελείς και η Εφορία δεν ακουμπούν τους θαυματουργούς ιερείς;

 1. Ο/Η laskaratos λέει:


  Χτες ξέσπασε και άλλο θαύμα στην ιερή Αυλή
  _________________

  H ανάρτηση έγινε τιμής ένεκεν αφιερωμένη στην πολιτική και ένστολη στρατιωτική ηγεσία.
  Το απλό ερώτημα που θέτω είναι το εξής.
  Αφού έχουμε έναν ιερέα ο οποίος δια του θαυματουργού Σταυρού του, ως εκλεκτός αγωγός της Θείας Χάριτος, θεραπεύει δεκάδες ή και εκατοντάδες ασθενείς, ξεπερνώντας σε αριθμό θαυμάτων τον ενανθρωπισμένο Χριστό, γιατί η Ιερά Σύνοδος και η Αρχιεπισκοπή, δεν υιοθετούν επίσημα τις θαυματολογίες του Λουπασάκη και δεν ανακοινώνουν χαρμόσυνα και θριαμβευτικά στο πλήρωμα της Εκκλησίας τα θαυμαστά που γίνονται στην Αθήνα, εκδίδοντας και τεκμηριωμένη βίβλο (της αφορολόγητης βιομηχανίας) θαυμάτων, για να κλείσουν τα στόματα των ασεβών;
  Γιατί σύσσωμη η αντιπολίτευση σωπαίνει και δεν ζητά επίσημα να φορολογηθούν τα κέρδη αυτής της ιερής φάμπρικας;

  https://www.kranosgr.com/%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BD/

  ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ
  Από τον

  5 Ιουλίου, 2020 7:14 μμ

  Το ιερό κειμήλιο προήλθε από τον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

  Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας με επικεφαλής τον υπουργό Νικόλαο Παναγιωτόπουλο υποδέχθηκε τμήμα του Τιμίου Σταυρού, προερχόμενο από τον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, το οποίο εκτέθηκε σε προσκύνημα στον ιερό ναό Παναγίας Παντανάσσης στο στρατοπεδο «Παπάγου».

  Το ιερό κειμήλιο μετέφερε ο ιερέας Δημήτριος Λουπασάκης ενώ τιμές απέδωσε ολιγομελές άγημα των Ενόπλων Δυνάμεων..

  Ακολούθησε προσκύνηση του Τιμίου Σταυρού από το στρατιωτικό και το πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί στο υπουργείο και στα Γενικά Επιτελεία, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του στελέχους κορονοϊού “Covid-19” και την αποφυγή του συνωστισμού.

  Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης και μετά από πρόσκληση του Υπουργού Αμύνης, Ο Θαυματουργός Τίμιος Σταυρός από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού τέθηκε για προσκύνημα στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στο χώρο του Αρχηγείου των Ενόπλων δυνάμεων, στο στρατόπεδο «Παπάγου».

  Το ιερό κειμήλιο μετέφερε ο ιερέας π. Δημήτριος Λουπασάκης ενώπιον ολιγομελούς τμήματος αποδόσεως τιμών. Στην υποδοχή συμμετείχε σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικολάος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ.

  Μετά την υποδοχή Του Τιμίου Σταυρού, διαβάστηκε μία δέηση και ακολούθως τοποθετήθηκε για προσκύνημα τόσο από την ηγεσία αλλα και από όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου.

  Ο πατέρας Δημήτριος συγκινημένος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την πρόσκληση και ευχήθηκε εγκάρδια αυτή η επίσκεψη του Ιερού αυτού Συμβόλου, να είναι πηγή δύναμης και βοήθειας για τις Ένοπλες Δυνάμεις και την πατρίδα μας.

  • Ο/Η Θεολόγος λέει:

   https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/38005-skandalo-stin-auli-tou-arxiepiskopou-ieronumou

   Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 07/07 18:27

   Σκάνδαλο στην αυλή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου!

   Η εφημερίδα στο βασικό θέμα της υπό τον τίτλο «Σκάνδαλο στην αυλή του Ιερωνύμου» αναφέρεται στις σοβαρές καταγγελίες του Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμη για “περίεργη” μεταφορά ποσού 1.000.000 ευρώ από τη Μητρόπολη σε Μοναστήρι της περιοχής.

   Στην υπόθεση που έφτασε στο εκκλησιαστικό δικαστήριο, πρωταγωνιστής είναι ο στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Αλέξανδρος Κατσιάρας, διευθυντής του ραδιοφώνου και των περιοδικών της Εκκλησίας της Ελλάδος.

   Η εφημερίδα αναλύει το μέγα ηθικό θέμα που προκύπτει, φέρνει στο φως την καταγγελία για χρήματα που μεταφέρθηκαν όσο ήταν βαριά άρρωστος ο πρώην Μητροπολίτης και παρουσιάζει τη διαμάχη που ξέσπασε και την προσπάθεια για κουκούλωμα.

   Η δημοσιοποίηση αυτής της σκοτεινής υπόθεσης είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει εξελίξεις!

   https://roides.wordpress.com/2015/07/04/4july15b/

   Ο μητροπολίτης του ΣΔΟΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ

   «Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου (2015) ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας επισκέφθηκε την Μητρόπολη Περιστερίου συνοδευόμενος από τον επιστημονικό συντονιστή των κοινωνικών δράσεων και εντεταλμένο σύμβουλο δημάρχου Γιώργο Βαθιώτη. Στη συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Περιστερίου Χρυσόστομο ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις κοινωνικές δράσεις σε ευχάριστο και εγκάρδιο κλίμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Κάποιοι με την μνημονιακή ασφυξία αφαίρεσαν τα όνειρα και την αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας. Οι υπέρογκοι φόροι, τα χαράτσια, η ανεργία οδήγησαν στην μόνη φωτεινή πλευρά της κρίσης, την αλληλεγγύη…..».

   https://roides.wordpress.com/2012/11/30/30nov12/

   O Αντιμνημονιακός μεγαλοκαταθέτης μητροπολίτης
   30/11/2012

   Ο μητροπολίτης Περιστερίου, που μέχρι τώρα παρά τις πολλές εναντίον του καταγγελίες απολάμβανε και απολαμβάνει την προστασία των τοπικών παραγόντων όλου του πολιτικού φάσματος, πολυεκατομμυριούχος και ο ίδιος, προϊστάμενος του πολυεκατομμυριούχου ιερωμένου που πιάστηκε στα πράσα και βιομήχανος αφορολόγητων κερδοφόρων ημιτελών «φιλανθρωπικών» ιδρυμάτων, καταγγελλόμενος ακόμη και για εκμετάλλευση ως υπηρετών του των ιερέων του, όπως και ο Φαναριοφερσάλων, αποδεικνύεται πως είναι διαπρύσιος υποστηρικτής των δίκαιων του λαού, μαχητικότερος αντιμνημονιακός και από τους Πάνο Καμμένο (υποψήφιο σύμμαχο Τσίπρα), Γιώργο Καρατζαφέρη, Γιώργο Τράγκα (φίλο Τσίπρα), Γιώργο Κουρή («Αυριανή», υμνητή Τσίπρα) και από το Φύρερ των ευσεβών Νεοναζί Σατανιστών: «Αν και εντάσεις δεν υπήρξαν, οι Ιεράρχες χωρίστηκαν σε δύο «στρατόπεδα» ανάλογα με τον τρόπο που θεωρούν πως πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης: «…οι Μητροπολίτες Καλαβρύτων Αμβρόσιοςκαι Περιστερίου Χρυσόστομος ζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, να κατέβει η Ιεραρχία ‘στο πεζοδρόμιο με το λαό, ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα’. Στο πλευρό του Μητροπολίτη Καλαβρύτων τάχθηκε και ο Μητροπολίτης Περιστερίου, ο οποίος υποστήριξε πως η Εκκλησία οφείλει να είναι μαζί με το λαό. ‘Να πάμε με το λαό που υποφέρει, ενάντια στα αντιλαϊκά και δυσβάσταχτα μέτρα’ (ΤΟ ΒΗΜΑ, Μ.Αντωνιάδου, 02/10/2012).

   —–Ο ίδιος έχει ξεσπαθώσει ξανά: «Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει. Να το καταλάβουν οι πολιτικοί, ο λαός χρειάζεται ελπίδα και προσδοκία. Χρειάζεται ενότητα. Ο λαός απελπίζεται διότι βλέπει ότι οι θυσίες του δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Η λαϊκή οργή σήμερα δεν έχει αρχή και τέλος. Καθημερινώς αυξάνει και ποιότητα και σε ποσότητα. Αυξάνει η οργή, ο θυμός και η αγανάκτηση του ελληνικού λαού. Ολόκληρου του ελληνικού λαού εκτός από εκείνους που συνεχίζουν να βολεύονται. Θα αυξάνονται οι άνεργοι, οι άστεγοι και εκείνοι που θα ζητούν ένα πιάτο φαγητό. Η μη ύπαρξη κοινωνικής δικαιοσύνης θα μετατρέψει ένα πολιτικό θέμα σε κοινωνικό θέμα. Θα έχουμε εξεγέρσεις».

   https://www.iefimerida.gr/news/78420/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-35-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CF%82

   ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΗ
   Ποιός είναι ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος που έχει εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες
   ΕΛΛΑΔΑ26|11|2012 | 14:15

   https://www.tovima.gr/2012/11/20/society/o-iereas-me-ta-3-ekat-eyrw-meta-ton-elegxo-toy-sdoe/

   Ο ιερέας με τα 3 εκατ. ευρώ μετά τον έλεγχο του ΣΔΟΕ

   Ιερέας που είχε σημαντικό ρόλο στην οικονομική διαχείριση της Μητρόπολης Περιστερίου είναι ο κληρικός στον τραπεζικό λογαριασμό του οποίου βρέθηκαν τρία εκατομμύρια ευρώ, μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ

   Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ
   20 Νοεμβρίου 2012, 23:16 Ενημερώθηκε: 21 Νοεμβρίου 2012, 06:57

   Το κατάντημα του άρπαγα και φιλοχρήματου Αγίου Χρυσόστομου

   https://www.ekklisiaonline.gr/nea/eschos-kathiloni-i-ikona-tou-mitropoliti-peristeriou-pii-efthynonte/

   ΑΙΣΧΟΣ: ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ
   Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 12:30

   ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ Μ. ΤΖΟΥΜΑ – Σήμερα έγινα αποδέκτης της φωτογραφίας αυτής που με πόνο ψυχής δημοσιεύω αλλά με έκανε να αισθανθώ ντροπή τόσο για τους Ταγούς της Εκκλησίας στην οποία ανήκω, αλλά και για τους οικείους αυτού του Ιεράρχη που εικονίζεται σ´αυτό το ελεεινό κατάντημα.

   Στην αρχή μου φάνηκε ένα κακόγουστο αστείο.Σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν και φωτομοντάζ! Όταν όμως διαπίστωσα ότι πρόκειται περί αυθεντικής φωτογραφίας έννοιωσα αηδία για όλους όσους ευθύνονται για την σημερινή εικόνα αυτού του Ιεράρχη.

   Ο Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος, ένας από τους πλέον δυναμικούς, χαρισματούχους και προβεβλημένους Ιεράρχες της Εκκλησίας μας, από τον Επισκοπικό θρόνο που τον αξίωσε ο Θεός να ανέρχεται και να κοσμεί και από τις τιμές που αρμόζουν στο αρχιερατικό του αξίωμα να βρίσκεται τώρα ενώπιόν μας σε αυτή την οικτρή κατάσταση, αδύναμος, σχεδόν αποστεωμένος και ρακένδυτος, καρφωμένος κυριολεκτικά πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι, όπου το μαύρο ράσο του καλύπτει σαν κουβέρτα την γύμνια του ταλαιπωρημένου σώματός του!

   Και το ακόμη πιο τραγικό : ξεκάλτσωτος και με ανοιχτές παντόφλες για να αναδεικνύουν επαρκώς τους ευρισκόμενους σε αθλία κατάσταση όνυχες των ποδιών του . Μόνο το ράσο που έχουν ρίξει πάνω του μαρτυρεί ότι το γεροντάκι αυτό μπορεί να είναι και ιερωμένος!

   Αυτοί που έχουν την φροντίδα του πώς επιτρέπουν την αθλία αυτή εμφάνιση του Γέροντα Ιεράρχη και γιατί δεν είχαν πάρει τα μέτρα τους αλλά επέτρεψαν την φωτογράφισή του σε αυτή την κατάσταση;

   Γιατί άφησαν να βγεί η φωτογραφία αυτή και να κυκλοφορήσει; Και σίγουρα το έργο αυτό όπως είχε πει κάποτε σε ανάλογη περίπτωση ο δημοσιογράφος Γεώργιο Πωπ (εκδότης της εφημερίδας Αθήναι) αυτό το έργο δεν το έπραξε «χειρ τις, αλλά… πους τις»

   Γιατί μη μου πείτε ότι η φωτό αυτή ήλθε μόνο σε μένα! Όπως πληροφορούμαι έχει κάνει τον γύρο του κόσμου! Όλοι την έχουν δεί . Και ασφαλώς και ο Αρχιεπίσκοπος.Κάποιος ήθελε να γίνει αυτό και το τρόλαρε! Βάζει το μυαλό μου ποιοί ήθελαν να κυκλοφορήσει αυτή η φωτό αλλά τους αφήνω στην κρίση του Θεού. Εκείνος θα τους βάλει στη θέση τους.

   Προσωπικά οφείλω να ομολογήσω ότι προβληματίστηκα πολύ για να τη δημοσιεύσω . Αλλά έννοιωσα πως έχω υποχρέωση να το πράξω, προκειμένου να αφυπνίσω κάποιες συνειδήσεις. Αλλά και για να συνειδητοποιήσει ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος ότι η εικόνα αυτή δεν συνάδει προς έναν εν ενεργεία Ιεράρχη της Εκκλησίας μας, μέλος της Ιεραρχίας επί της οποίας προεδρεύει.

   Και διερωτώμαι:

   Πού είναι οι υπεύθυνοι της Εκκλησίας μας; Πού είναι τα αρμόδια Συνοδικά όργανα για να σταματήσουν αυτό τον διασυρμό;

   Γιατί η Σύνοδος αφήνει τον άλλοτε ισχυρό και κραταιό Ιεράρχη Περιστερίου να εξευτελίζεται με αυτό τον οικτρό και οδυνηρό τρόπο και να κηλιδώνεται η υστεροφημία του; Δεν θέλετε να τον… «παραιτήσετε»;Σεβαστό, αφού φαίνεται πως υπάρχουν δεσμεύσεις που δεν γνωρίζουμε. Γιατί τότε δεν αναλαμβάνετε να του παρασχεθεί σωστή φροντίδα και να έχει μία αξιοπρεπή περίθαλψη;

   Πού είναι οι κατά σάρκα συγγενείς του; Οι πληροφοριές λένε ότι τους αποκατέστησε όλους πλουσιοπάροχα … τώρα αυτοί γιατί αδιαφορούν;

   Τους ευχαριστεί να βλέπουν τον άνθρωπό τους για τον οποίο καμάρωναν μέχρι πρότινος, σε αυτό το κατάντημα; Η κατάσταση είναι τραγική.

 2. Ο/Η των κώλων λέει:

  Η Αρχιεπισκοπή, όπως πάντα τηρεί σιγήν ιχθύος

  https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/22642-to-ekklisiastikoviral-ton-imeron-kai-i-episimi-ekklisia

  02/07 22:04

  Το εκκλησιαστικό…viral των ημερών και η επίσημη Εκκλησία


  Ο π. Δημήτριος Λουπασάκης ευλογεί τους πιστούς

  Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

  Eίναι το εκκλησιαστικό «διαδικτυακό» γεγονός των ημερών. Δεκάδες χιλιάδες θεατές στα social media, εκατοντάδες σχόλια και αμέτρητα like στο facebook.

  Τα βίντεο από τον Άγιο Ισίδωρο Λυκαβηττού ή τον Λαγκαδά στη Β. Ελλάδα, από ανθρώπους που καταγράφουν τις σκηνές με τα κινητά τους τηλέφωνα τον σταυρό του π. Δημητρίου Λουπασάκη γίνονται σε λίγα λεπτά διάσημα.

  Ο κόσμος εμφανίζεται διχασμένος. Εκείνοι που πιστεύουν στα θαύματα και αυτόματα ακολουθούν, υιοθετούν και διαμοιράζουν. Και, από την άλλη, εκείνοι που αμφισβητούν. Αυτοί που αμφιβάλλουν.

  Η Romfea.gr δεν μπορεί να πάρει θέση. Δεν είναι ο ρόλος μας να εξακριβώσουμε τι είναι αληθές και τι ίσως ερμηνεύεται με υπερβολικό τρόπο από ανθρώπους που από την αγάπη τους για τον Χριστό, για τον ιερέα τους.

  Μπορεί να είναι όλα αλήθεια. Μπορεί να ερμηνεύουν διαφορετικά την ποιμαντική του προσέγγιση.

  Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράψουμε όλες τις απόψεις. Και αυτούς που πιστεύουν χωρίς αντίρρηση και εκείνους που αμφισβητούν.

  Αυτοί που πρέπει να πάρουν θέση και να δώσουν ένα τέρμα στον διχασμό είναι η επίσημη Εκκλησία.

  Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών όπου ανήκει ο ιερέας διενεργεί έλεγχο. Για να εξακριβωθούν καταγγελίες ανθρώπων που αμφισβητούν όσα λέγονται και γράφονται.

  Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας κάνει χρήση της κανονικής του άδειας και βρέθηκε στη Β. Ελλάδα. Δεν πήρε άδεια για να συμμετέχει σε μία εκκλησιαστική γιορτή με τον «διάσημο» Τίμιο Σταυρό.

  Υπάρχουν και εκείνοι που υιοθετούν άκριτα όσα γράφονται και λέγονται.

  Είναι πολύ απλό να σταματήσει ο διχασμός στον κόσμο. Να σταματήσουν οι κουβέντες.

  Οι Μητροπολίτες που ήταν να ενημερώσουν επισήμως την Ιερά Σύνοδο και τον κόσμο.

  Με τη συμμετοχή τους σε ένα γεγονός οι Μητροπολίτες αυτομάτως «σφραγίζουν» στη συνείδηση του κόσμου το κάθε γεγονός ως θαύμα.

  Έχουν την εμπειρία, τη γνώση και την ικανότητα να διακρίνουν τι είναι θαύμα και τι όχι. Να ενημερώσουν αρμοδίως την Ιερά Σύνοδο και μετά η επίσημη Εκκλησία να πει και στον πιστό κόσμο τι ισχύει.

  Μέχρι τότε οι μισοί θα υμνούν τον π. Δημήτριο Λουπασάκη και οι άλλοι μισοί θα τον λιθοβολούν.

  Eπώνυμοι celebrities θαμώνες της εκκλησίας και ανώνυμοι θεραπευμένοι
  https://www.espressonews.gr/reportaz/258114/sok-kai-deos-stin-ekklisia-ton-thaymaton/

  Espresso 24-06-2020 | 15:48μμ

  Σοκ και δέος στην εκκλησία των θαυμάτων

  Δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους οι δεκάδες πιστοί που βρέθηκαν στο εκκλησάκι των αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό με όσα βίωσαν την περασμένη Κυριακή, όταν μια νεαρή γυναίκα από την Πάτρα η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας στάθηκε στα πόδια της χάρη στη δύναμη του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού και περπάτησε με τη βοήθεια του εφημέριου του ναού Δημητρίου Λουπασάκη!

  Οι συγκλονιστικές στιγμές οι οποίες εκτυλίχθηκαν στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων έχουν αποτυπωθεί σε τουλάχιστον τρία βίντεο, τα οποία έκαναν τον γύρο των social media, προκαλώντας σοκ και δέος. Στο ένα από αυτά, το οποίο αναρτήθηκε από τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Ηλέκτρα, εμφανίζεται ο χαρισματικός πατέρας Δημήτριος να σηκώνει απαλά την μπλούζα της άρρωστης κοπέλας και να ακουμπά πάνω στην πλάτη της τον Τίμιο Σταυρό, ενώ η ίδια έχει γονατίσει μπροστά του, σκύβοντας ευλαβικά το κεφάλι.

  Τρεκλίζοντας

  Την ίδια ώρα, πολλοί από τους πιστούς που έχουν συρρεύσει στον μικρό ναό του Λυκαβηττού απαθανατίζουν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ άλλοι κάνουν τον σταυρό τους. Το πολυπόθητο θαύμα που όλοι περιμένουν γίνεται λίγα λεπτά αργότερα, όταν η νεαρή γυναίκα σηκώνεται ξαφνικά στα πόδια της και αρχίζει να βαδίζει τρεκλίζοντας! Μάλιστα, στο επόμενο πλάνο διακρίνεται να ανεβαίνει υποβασταζόμενη τα σκαλιά του προαυλίου της εκκλησίας, ενώ ο κόσμος γύρω της ξεσπά σε κλάματα και ευγνωμονεί τον Θεό για το μεγαλειώδες θαύμα.

  Στο δεύτερο βίντεο, που ανέβασε αυτόπτης μάρτυρας στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, διακρίνεται ο παπα-Δημήτρης να αγκαλιάζει τρυφερά την κοπέλα και να κλαίνε και οι δύο συγκινημένοι, ενώ μια μελαχρινή γυναίκα έχει γονατίσει μπροστά τους και κάνει τον σταυρό της.

  Μάλιστα, σε άλλο βίντεο του Ηλέκτρα TV, ακούγεται η ίδια να λέει ανάμεσα σε αναφιλητά: «Χριστέ μου! Ημασταν μαζί στο νοσοκομείο. Περπατάει». Δευτερόλεπτα αργότερα, μια δεύτερη γυναίκα, η οποία φορά ριγέ ασπρόμαυρο πουκάμισο, πέφτει κι εκείνη με δέος μπροστά στον ιερέα και υποκλίνεται στο θαύμα του Τιμίου Σταυρού. Στη συνέχεια, ο παπα-Δημήτρης κρατά από το χέρι την κοπέλα που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και, απευθυνόμενος σε μία άλλη γυναίκα μέσα στο πλήθος, λέει: «Μαρία, δεν ήρθατε εδώ να δείτε. Περπάτησε η κοπέλα».

  Ουρές

  Το βίντεο με τα χιλιάδες like και κοινοποιήσεις κλείνει με τη στιγμή που οι δυο τους ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια του ναού και κατευθύνονται χαρούμενοι προς το εσωτερικό του! Χιλιάδες πιστοί σχηματίζουν ατελείωτες ουρές στους αγίους Ισιδώρους για να διαβαστούν με τον θαυματουργό Σταυρό που κρατά ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Πολλοί εξ αυτών, μάλιστα, έχουν να διηγηθούν ιστορίες για προσκυνητές που βίωσαν θαύμα όταν σταυρώθηκαν οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα.

  «Μαγνήτης» για πολλούς celebrities

  Ανάμεσα στους χιλιάδες πιστούς που επισκέπτονται τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, για να ευλογηθούν από τον πατέρα Δημήτριο και τον Τίμιο Σταυρό, είναι και πολλοί διάσημοι! Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor 1» Γιώργος Αγγελόπουλος επισκέπτεται αρκετές φορές κάθε χρόνο το μικρό εκκλησάκι για να προσκυνήσει. Ετσι και φέτος, ανήμερα της εορτής του ιερού ναού, βρέθηκε εκεί μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μάλιστα, ο Ντάνος, όχι μόνο περίμενε υπομονετικά για να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας και τον Τίμιο Σταυρό, αλλά φόρεσε και ποδιά για να βοηθήσει στο μοίρασμα των άρτων και των καφέδων στους πιστούς.

  Στο ίδιο εκκλησάκι εκκλησιάζεται και ο παπα-Γρηγόρης από το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες», τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης. Μάλιστα, ο Τίμιος Σταυρός που φυλάσσεται στον ναό είχε κολλήσει θαυματουργά πάνω σε ένα σημείο του σώματός του, αφήνοντάς του ένα σημάδι που τον προέτρεψε να κάνει ακτινογραφία, η οποία του έσωσε τη ζωή!

  Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός είχε επισκεφθεί τους Αγίους Ισιδώρους για να προσευχηθεί μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε τον Φεβρουάριο του 2018, ενώ και ο συνάδελφός του Γιώργος Τσαλίκης είχε βρεθεί στον ναό, καλώντας μάλιστα σε δηλώσεις του τον κόσμο να διαβαστεί με τον θαυματουργό Σταυρό που κρατά στα χέρια του ο παπα-Δημήτρης.

  Τέλος, ο χαρισματικός ιερέας είχε ευλογήσει τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη, τον οποίο επισκέφτηκε μαζί με τον Τίμιο Σταυρό στο Ασκληπιείο Βούλας, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την παραμονή Χριστουγέννων του 2017.

 3. Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:

  https://www.music.net.cy/giorgos-tsalikis-vgazi-selfie-gymnos-mesa-sti-ntouziera-ke-richni-to-instagram-foto-2/

  Ο ΓΙΏΡΓΟΣ ΤΣΑΛΊΚΗΣ ΑΝΑΣΤΆΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΊΟ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ΠΟΣΤΆΡΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΟΛΌΓΥΜΝΟΣ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ.

  Ο τραγουδιστής λίγο πριν φύγει για το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται το βράδυ της Παρασκευής έκανε ένα ντουζάκι και έβγαλε μια selfie. Όταν «ανέβασε» στο instagram story τη φωτό οι θαυμάστριές του παραλήρησαν.

  Ο Γ. Τσαλίκης για τον θαυματουργό Σταυρό
  3.329 προβολές•14 Μαΐ 2018
  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (vimaorthodoxias.gr)
  608 εγγεγραμμένοι
  Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης μιλάει στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ για τον θαυματουργό Σταυρό.

 4. Ο/Η Μιράκωλα λέει:

  Αυτή η έρευνα της Αρχιε[ισκοπής δεν θα τελειώσει ποτέ;

  https://dete.gr/%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B2%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%B1%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%B7%CF%84%CF%84%CF%8C-%CF%80%CE%B1/
  Τα θαύματα του πατέρα Λουπασάκη φαίνεται ότι δεν δέχεται ούτε η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδος, με τον εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου… να δηλώνει στο Ellinika Hoaxes ότι, «Υπάρχει επιφύλαξη εκ μέρους της Αρχιεπισκοπής» απέναντι στα όσα λέγονται για τα «θαύματα» του Δημήτριου Λουπασάκη, με τον Χάρη Κονιδάρη, διευθυντή του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, να προσθέτει ότι «Διεξάγεται έρευνα για τον ιερέα από την Αρχιεπισκοπή, έπειτα από καταγγελίες».

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-Σελ.23
  3 ΙΟΥΛΊΟΥ 2020
  ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ
  ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ
  ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΗΣ

  Πάνω αριστερά

  https://dete.gr/%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC/

  ΠΑΤΡΑ: ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ «ΚΟΣΜΟΥ» – Θαύμα… χωρίς ιατρικά στοιχεία;
  FEATURED 4 ΙΟΥΛ, 2020 – 15:03

  Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ για το «θαύμα» που συνέβη πριν από δύο εβδομάδες στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, έγινε viral στο διαδίκτυο, ενώ τα σχόλια ήσαν εκατοντάδες.
  Η εφημερίδα συνέχισε την έρευνά της σε μία προσπάθεια να «τεκμηριώσουμε» τα όσα υποστηρίζει ο π. Δημήτριος, εφημέριος του Ναού αλλά και η οικογένεια της Πατρινής Φανής Βασιλακοπούλουη οποία όπως υποστηρίχθηκε θεραπεύτηκε χάρη στον Τίμιο Σταυρό που κρατούσε στα χέρια του ο ιερέας.
  Τόσο η αδελφή της Φανής, όσο και ο αδελφός της, παρά τις επίμονες εκκλήσεις μας, δεν δέχθηκαν να μας παραχωρήσουν στοιχεία για την προτέρα κατάσταση της υγείας της Φανής. Ζητήσαμε ιατρικές γνωματεύσεις που να πιστοποιούν την σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά και την αδυναμία βάδισης από την Φανή, αλλά δεν μας δόθηκαν. Μάλιστα όπως μας δήλωσε ο αδελφός της γυναίκας «τα στοιχεία θα δοθούν στον πατέρα Δημήτριο που έκανε το θαύμα»!“Ρωτήστε την γειτονιά. Όλοι γνωρίζουν τι συνέβαινε με την Φανή» κατέληξε ο αδελφός της.
  Στο μεταξύ, πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον συγκεκριμένο ιερέα, ο οποίος κατά κάποιους έχει φθάσει στο σημείο… να «ξεπεράσει σε αριθμό θαυμάτων και αυτόν του Ιησού Χριστού»! «Απάτη» χαρακτήρισε τα θαύματα του π. Δημητρίου ο Πατρινός καθηγητής Θεολογίας Παναγιώτης Ανδριόπουλος.
  Ο π. Δημήτριος Λουπασάκης, έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο σε αθηναϊκές εφημερίδες για τα θαύματα. Τυφλός βρήκε το φως του, μία νεαρή κοπέλα θεραπεύτηκε από ανεύρυσμα κλπ. Ωστόσο δέχεται και επικρίσεις ακόμη και μέσα από τον χώρο της εκκλησίας. «Περιέργως η Αρχιεπισκοπή που είχε δεσμευτεί να ερευνήσει τα «θαύματα» του Λουπασάκη, που υποψιάζομαι πως έχουν ξεπεράσει αριθμητικά και αυτά του Ιησού Χριστού, δεν έχει παρέμβει» γράφει καθηγητής Θεολογίας.« Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ο ιερέας, ούτε οι πιστοί που θεραπεύτηκαν παρουσίασαν ποτέ κάποια γνωμάτευση γιατρού που να αποδεικνύει ότι είχαν πρόβλημα. Όπως στην περίπτωση του τυφλού ή ενός παραπληγικού»!

  Μάλιστα όταν η «Ελεύθερη Ωρα» είχε κάνει πρωτοσέλιδο μία περίπτωση ενός παραπληγικού παιδιού, και έγραφε πως το παιδί «το σταύρωσε ο παπα-Δημήτρηςκαι περπάτησε με δάκρυα στα μάτια στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδά Θεσσαλονίκης», αργότερα αποκαλύφθηκε ότι το εν λόγω παιδί δεν ήταν ούτε «ανάπηρο» ούτε «παραπληγικό», όπως ψευδώς είχε γραφεί …αλλά είχε απλώς εγχειριστεί πριν από μερικές ημέρες στο πόδι και αυτός ήταν ο λόγος που χρησιμοποιούσε πατερίτσες, σύμφωνα και με τη μητέρα του…!Τα θαύματα του πατέρα Λουπασάκη φαίνεται ότι δεν δέχεται ούτε η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδος, με τον εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου… να δηλώνει στο EllinikaHoaxesότι, «Υπάρχει επιφύλαξη εκ μέρους της Αρχιεπισκοπής» απέναντι στα όσα λέγονται για τα «θαύματα» του Δημήτριου Λουπασάκη, με τον Χάρη Κονιδάρη, διευθυντή του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, να προσθέτει ότι «διεξάγεται έρευνα για τον ιερέα από την Αρχιεπισκοπή, έπειτα από καταγγελίες». Θα πρέπει να τονίσουμε πως το θαύμα έγινε πρωτοσέλιδο, γράφτηκε σε πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, ωστόσο κανείς από την Αρχιεπισκοπή της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν παρενέβη. Στο παρελθόν ο π. Δημήτριος είχε μπει στο στόχαστρο του Αρχιεπισκόπου και είχε τεθεί σε δυσμένεια, όμως τελευταία φαίνεται πως αποκατέστησε τις σχέσεις του. Να θυμίσουμε πως τον π. Δημήτριο, υποστηρίζει θερμά… ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος!

  Το χρονικό του «θαύματος»

  Μια νεαρή γυναίκα από την Πάτρα, η Φανή Βασιλακοπούλου, η οποία μάλιστα είναι και μητέρα, και πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας στάθηκε στα πόδια της χάρη στη δύναμη του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού και περπάτησε με τη βοήθεια του εφημέριου του ναού Δημητρίου Λουπασάκη!
  Οι στιγμές οι οποίες εκτυλίχθηκαν στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων έχουν αποτυπωθεί σε τουλάχιστον πέντε βίντεο, τα οποία έκαναν τον γύρο των social media, προκαλώντας σοκ και δέος. Στο ένα από αυτά, εμφανίζεται ο πατέρας Δημήτριος να σηκώνει απαλά την μπλούζα της άρρωστης κοπέλας και να ακουμπά πάνω στην πλάτη της τον Τίμιο Σταυρό, ενώ η ίδια έχει γονατίσει μπροστά του, σκύβοντας ευλαβικά το κεφάλι.
  Την ίδια ώρα, πολλοί από τους πιστούς που έχουν συρρεύσει στον μικρό ναό του Λυκαβηττού απαθανατίζουν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ άλλοι κάνουν τον σταυρό τους. Το πολυπόθητο θαύμα που όλοι περιμένουν γίνεται λίγα λεπτά αργότερα, όταν η νεαρή γυναίκα σηκώνεται ξαφνικά στα πόδια της και αρχίζει να βαδίζει τρεκλίζοντας!
  Μάλιστα, στο επόμενο πλάνο διακρίνεται να ανεβαίνει υποβασταζόμενη τα σκαλιά του προαυλίου της εκκλησίας, ενώ ο κόσμος γύρω της ξεσπά σε κλάματα και ευγνωμονεί τον Θεό για το μεγαλειώδες θαύμα. Στο δεύτερο βίντεο, που ανέβασε αυτόπτης μάρτυρας στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, διακρίνεται ο παπα-Δημήτρης να αγκαλιάζει τρυφερά την κοπέλα και να κλαίνε και οι δύο συγκινημένοι, ενώ μια μελαχρινή γυναίκα έχει γονατίσει μπροστά τους και κάνει τον σταυρό της. Μάλιστα, σε άλλο βίντεο ακούγεται η ίδια να λέει ανάμεσα σε αναφιλητά: «Χριστέ μου! Ημασταν μαζί στο νοσοκομείο. Περπατάει». Δευτερόλεπτα αργότερα, μια δεύτερη γυναίκα, η οποία φορά ριγέ ασπρόμαυρο πουκάμισο, πέφτει κι εκείνη με δέος μπροστά στον ιερέα και υποκλίνεται στο θαύμα του Τιμίου Σταυρού. Στη συνέχεια, ο παπα-Δημήτρης κρατά από το χέρι την κοπέλα που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και, απευθυνόμενος σε μία άλλη γυναίκα μέσα στο πλήθος, λέει: «Μαρία, δεν ήρθατε εδώ να δείτε. Περπάτησε η κοπέλα».

  https://dete.gr/%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B2%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%B1%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%B7%CF%84%CF%84%CF%8C-%CF%80%CE%B1/

  Τι συνέβη με το θαύμα στον Λυκαβηττό; Πατρινή φαίνεται σε βίντεο να ξαναπερπατά! Μέχρι και ο Ντάνος πήγαινε εκεί…
  FEATURED, ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ27 ΙΟΥΝ, 2020 – 21:23

  (….)

  Και ο Ντάνος πηγαίνει εκεί

  Ανάμεσα στους χιλιάδες πιστούς που επισκέπτονται τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, για να ευλογηθούν από τον πατέρα Δημήτριο και τον Τίμιο Σταυρό, είναι και πολλοί διάσημοι! Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor 1» Γιώργος Αγγελόπουλος επισκέπτεται αρκετές φορές κάθε χρόνο το μικρό εκκλησάκι για να προσκυνήσει. Ετσι και φέτος, ανήμερα της εορτής του ιερού ναού, βρέθηκε εκεί μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μάλιστα, ο Ντάνος, όχι μόνο περίμενε υπομονετικά για να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας και τον Τίμιο Σταυρό, αλλά φόρεσε και ποδιά για να βοηθήσει στο μοίρασμα των άρτων και των καφέδων στους πιστούς.

  Στο ίδιο εκκλησάκι εκκλησιάζεται και ο παπα-Γρηγόρης από το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες», τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης. Μάλιστα, ο Τίμιος Σταυρός που φυλάσσεται στον ναό είχε κολλήσει θαυματουργά πάνω σε ένα σημείο του σώματός του, αφήνοντάς του ένα σημάδι που τον προέτρεψε να κάνει ακτινογραφία, η οποία του έσωσε τη ζωή!

  Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός είχε επισκεφθεί τους Αγίους Ισιδώρους για να προσευχηθεί μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε τον Φεβρουάριο του 2018, ενώ και ο συνάδελφός του Γιώργος Τσαλίκης είχε βρεθεί στον ναό, καλώντας μάλιστα σε δηλώσεις του τον κόσμο να διαβαστεί με τον θαυματουργό Σταυρό που κρατά στα χέρια του ο παπα-Δημήτρης.

  Τέλος, ο χαρισματικός ιερέας είχε ευλογήσει τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη, τον οποίο επισκέφτηκε μαζί με τον Τίμιο Σταυρό στο Ασκληπιείο Βούλας, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την παραμονή Χριστουγέννων του 2017.

  Αμφισβητούν κάποιοι από την Εκκλησία

  Ο π. Δημήτριος Λουπασάκης, έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο σε αθηναϊκές εφημερίδες για τα θαύματα. Τυφλός βρήκε το φως του, μία νεαρή κοπέλα θεραπεύτηκε από ανεύρυσμα κλπ. Ωστόσο δέχεται και επικρίσεις ακόμη και μέσα από τον χώρο της εκκλησίας. «Περιέργως η Αρχιεπισκοπή που είχε δεσμευτεί να ερευνήσει τα «θαύματα» του Λουπασάκη, που υποψιάζομαι πως έχουν ξεπεράσει αριθμητικά και αυτά του Ιησού Χριστού, δεν έχει παρέμβει» γράφει καθηγητής Θεολογίας.

  « Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ο ιερέας, ούτε οι πιστοί που θερπαεύτηκαν παρουσίασαν ποτέ κάποια γνωμάτευση γιατρού που να αποδεικνύει ότι είχαν πρόβλημα. Όπως στην περίπτωση του τυφλού ή ενός παραπληγικού»!

  Μάλιστα όταν η «Ελεύθερη Ωρα» είχε κάνει πρωτοσέλιδο μία περίπτωση ενός παραπληγικού παιδιού, και έγραφε πως το παιδί «το σταύρωσε ο παπα-Δημήτρης και περπάτησε με δάκρυα στα μάτια στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδά Θεσσαλονίκης», αργότερα αποκαλύφθηκε ότι το εν λόγω παιδί δεν ήταν ούτε «ανάπηρο» ούτε «παραπληγικό», όπως ψευδώς είχε γραφεί …αλλά είχε απλώς εγχειριστεί πριν από μερικές ημέρες στο πόδι και αυτός ήταν ο λόγος που χρησιμοποιούσε πατερίτσες, σύμφωνα και με τη μητέρα του…!

  Τα θαύματα του πατέρα Λουπασάκη φαίνεται ότι δεν δέχεται ούτε η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδος, με τον εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου… να δηλώνει στο Ellinika Hoaxes ότι, «Υπάρχει επιφύλαξη εκ μέρους της Αρχιεπισκοπής» απέναντι στα όσα λέγονται για τα «θαύματα» του Δημήτριου Λουπασάκη, με τον Χάρη Κονιδάρη, διευθυντή του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, να προσθέτει ότι «Διεξάγεται έρευνα για τον ιερέα από την Αρχιεπισκοπή, έπειτα από καταγγελίες».

  Η έρευνα του «Κόσμου»

  Η εφημερίδα μας ζήτησε στοιχεία από την αδελφή της Φανής, την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ιωάννα. Η οποία με ευγενικό τρόπο μας δήλωσε ότι παρά τα βίντεο που κυκλοφορούν, κανείς από την οικογένεια δεν θα ήθελε να μιλήσει σε δημοσιογράφο.

  ΤΑ πρωτοσέλιδα με τα θαύματα του Λουπασάκη

  Η Φανή στην αγκαλιά του Ιερέα

 5. Ο/Η Επώνυμη Ανωνυμίδου λέει:

  Ο πρώην εξαμηνίτης πολιτικός κρατούμενος, πρωθυπουργογεννημένος ομορφάνδρας, συμμερίζεται άραγε τις σκέψεις σας και τις ανησυχίες; Αυτός ο αποφοιτήσας από το Χάρβαρντ ως βαθύτατος γνώστης των Κοινωνικων Επιστημών, που αποκεφάλισε ( μέσω της Κεραμέως) τις Κοινωνικές Επιστήμες, καταργώντας τα μαθήματα των Κοινωνικών Επιστημών στο Λύκειο και μειώνοντας τα στο Γυμνάσιο… αυτός ο καταργήσας την ίδια την επιστήμη που σπούδασε, διατηρεί στο ακέραιο τις ώρες των θρησκευτικών. Αυτός ο γκόμενος, αυτός…δεν είναι δα και μαλάκας να αγγίξει τα ιερά και τα όσια. ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ. Υπάρχουν άλλοι να παίξουν ανώδυνα και χωρίς κανένα κόστος αυτόν τον ρόλο. Έχει γεμίσει η ιστοσελίδα από πραγματικούς παιχταράρες πρώτου μεγέθους και βάλε, και φύγαμεν…….

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Αγαπητή κυρία,
   σπαταλήσατε τόσες γραμμές για να γράψετε το προφανές, πως ο Μητσοτάκης ακολουθεί τη γραμμή Τσίπρα στα εκκλησιαστικά.
   Ο Σύριζα νομιμοποιήσε εξ αριστερών την παραδοσιακή κυβερνητική θρησκευτική υποκρισία.
   Με τα λεφτά σας μάλιστα
   https://www.efsyn.gr/politiki/120254_oy-forologitheis
   Ου φορολογηθείς

 6. Ο/Η Επώνυμη Ανωνυμίδου λέει:

  O Τσίπρας παρακολούθησε το παραδοσιακό δεξιό τσίρκο και σε κατάσταση απόλυτης μέθεξης, έδωσε κι΄αυτός τη δική του παράσταση στην πολιτική σκηνή. Το δεξιό τσίρκο προηγείται ιστορικά και χρονολογικά του αριστερού τσίρκου, περίπου κατά μισό αιώνα. Άρα ο Μησκούλης δεν ακολουθεί τον Τσίπρα, ακολουθεί το δρόμο που χάραξε η πατροπαράδοτη λατρεμένη του δεξιά. Αλλά επειδή τα πέντε χρόνια του αριστερού τσίρκου, είναι περισσότερα σύμφωνα με τις μαθηματικές σας γνώσεις από τα πενήντα του δεξιού τσίρκου, είναι λογικό να ασχολείστε πυρετωδώς και μανιωδώς με το αριστερό τσίρκο, αποκρύπτοντας το μεγαλείο του δεξιού. Έτσι όμως έτσι αφήνετε στο σκοτάδι τους αναγνώστες σας, καθώς ο βίος και η πολιτεία του δεξιού τσίρκου θα μπορούσε να αποτελέσει πρότυπο πολιτική κοινωνικοποίησης. Είναι τεράστιες οι ιστορικές σας ευθύνες, κύριοι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας. Μας στερείτε πολύτιμες γνώσεις. Θα σας καταδιώκουν οι Ερινύες…..

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Kυρία Ανωνυμίδου,
   στο σημερινό κιόλας post που αναδημοσιεύσαμε υπάρχει καταγγελία΄στο τέλος για τον Υπουργό Άμυνας που προσκάλεσε τον Λουπασάκη στο στρατόπεδο Παπάγου.
   Η ΝΔ είναι δεδομένο πως είναι το κατ’εξοχήν κόμμα της Εκκλησίας, όπως συμβαίνει με τα συντηρητικά κόμματα όλης της Γης.
   Αυτό απαιτεί η τεράστια πλειοψηφία της λαϊκής μάζας των ψηφοφόρων της.
   Το αφύσικο και πολιτικά ανώμαλο είναι οι δοσοληψίες του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ με την Εκκλησία.
   Αυτοί διέφθειραν την Αριστερά και νομιμοποίησαν στις συνειδήσεις των πολιτών, περιφρονώντας τις δημοσκοπήσεις που έδειχναν πως μεγάλες πλειοψηφίες ζητούσαν Χωρισμό και φορολόγηση, την πεποίθηση πως η Εκκλησία, όσο διεφθαρμένη κι αν είναι, είναι ανίκητη.
   Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως έχω γράψει επανειλημμένα είναι η Γραμμή Μαζινό της Εκκλησίας.
   Πολύ πριν καταλάβει την εξουσία.

   https://roides.wordpress.com/2012/11/28/28nov12/

   Η ανήθικη σχέση του κ.Τσίπρα με τον αρχιεπίσκοπο
   28/11/2012
   Να ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγχο των καταθέσεων των μητροπολιτών

 7. Ο/Η $Προκόπης Μπούμπας$ λέει:

  Δεν τους ακουμπούν, κι αν αναγκαστούν να τους ακουμπήσουν οι δίκες τους δεν τελειώνουν ποτέ

  Δίκη Γηροκομείο Αθηνών: Κατάθεση – κόλαφος μάρτυρα …www.documentonews.gr › article › dikh-ghrokomeio-a…
  22 Μαρ 2019 – … πίσω του ο Προκόπιος Μπούμπας κάνοντας αναφορά σε συγκεκριμένα στοιχεία. … Εκτός του Μπούμπα στο σκαμνί τους Τριμελούς Εφετείου …

  Αντί για γέροντες, φρόντιζαν «για τα γεράματά τους»… | Η …www.efsyn.gr › ellada › dikaiosyni › 193928_anti-gia-…
  6 Μαΐ 2019 – … όπως και των δύο άλλων πλούσιων ιδρυμάτων του Ασύλου Ανιάτων Αριστερά: Προκόπιος Μπούμπας, αρχιμανδρίτης και έκπτωτος πρόεδρος …

  Μισθοί… πείνας για τα στελέχη του Γηροκομείου | Η Εφημερίδα …www.efsyn.gr › ellada › dikaiosyni › 201216_misthoi-…
  26 Ιουν 2019 – Ο αρχιμανδρίτης Προκόπιος Μπούμπας, έκπτωτος πρόεδρος του … τα ευαγγέλια που είχαν αγοραστεί επί διοικήσεων Μπούμπα, ενώ στην τρίτη …

  Προκόπιος Μπούμπας | Το Κουτί της Πανδώραςwww.koutipandoras.gr › tag › prokopios-mpoympas
  Ο υπόδικος αρχιμανδρίτης Μπούμπας συνεχίζει να «ρημάζει» το Γηροκομείο Αθηνών. Να ρημάζει ημέρα με την ημέρα εξακολουθεί κάτω από την «αμαρτωλή» …

  Γηροκομείο Αθηνών: Διεκδικώντας δικαιοσύνη – Αρχική – Εποχηepohi.gr › ghrokomeio-athhnwn-diekdikwntas-dikaiosy…
  27 Οκτ 2019 – … του «αμαρτωλού» αρχιμανδρίτη Προκόπιου Μπούμπα είναι γνωστή και … ο αρχιμανδρίτης Μπούμπας έχει παραπεμφθεί και σε δίκη ενώπιον …

  Γηροκομείο Αθηνών: Ελάχιστο το χρέος στη ΔΕΗ μπροστά στα …www.ethnos.gr › ellada › 82696_girokomeio-athinon-e…
  15 Ιαν 2020 – … διοίκηση ήταν εκείνη υπό τον αρχιμανδρίτη Μπούμπα, που εξέπεσε το … ο επί δωδεκαετία πρόεδρος Προκόπιος Μπούμπας μαζί με τον άλλοτε …

  Αρχιμανδρίτης Προκόπιος Μπούμπας – Tribune.grwww.tribune.gr › archimandritis-prokopios-boumpas
  Μετά από χρόνια ήρθε η ώρα της κρίσης για τον Αρχιμανδρίτη Προκόπιο Μπούμπα, πρόεδρο της Ελεήμονος Εταιρίας Αθηνών, γνωστή και… Περισσότερα ».

  Untitled – βουλη των ελληνωνwww.hellenicparliament.gr › UserFiles
  PDF
  Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γηροκομείου Αθηνών Αρχιμανδρίτης κ. Προκόπιος Μπούμπας από την 8″ Απριλίου 2010 αρνείται να συμμορφωθεί προς τις οδηγίες του …

  Ο Αρχιμανδρίτης Προκόπιος Μπούμπας ,… – Ο Επιχειρηματιας …www.facebook.com › posts
  Ο Αρχιμανδρίτης Προκόπιος Μπούμπας , μετά από επιμονή του κου Κολιού Ζώη , επιστρέφει στην ΕΕΑ (Γηροκομείο Αθηνών ) το ποσό των 534.000 ε πλέον τους.

  Νέα στοιχεία για «πάρτι» εκατομμυρίων στο Γηροκομείο Αθηνώνtvxs.gr › news › ellada › nea-stoixeia-gia-parti-ekatom…
  22 Μαρ 2019 – … πίσω του ο Προκόπιος Μπούμπας κάνοντας αναφορά σε συγκεκριμένα στοιχεία. … Εκτός του Μπούμπα στο σκαμνί τους Τριμελούς Εφετείου …

 8. Ο/Η ιερά hoaxes λέει:

  https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/06/30/voloudakis-video-debunked/

  Θεωρίες συνωμοσίας και ανακρίβειες σε βίντεο ιερέα
  30 Ιουνίου 2020
  Σπυριδούλα Μάρκου

  Τα Ellinika Ηoaxes είναι μέλος του International Fact-Checking Network Το σήμα αυτό αποδεικνύει ότι τα ellinikahoaxes.gr ελέγχθηκαν και είναι σύμφωνα με τις αρχές του IFCN, για πολιτική ανεξαρτησία, διαφάνεια των πηγών, της χρηματοδότησης, της μεθοδολογίας, και δέσμευση για ανοικτές και ειλικρινείς διορθώσεις.

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

  Όχι, ΔΕΝ παίρνει 400 ευρώ επίδομα κάθε “λαθρομετανάστης”

  Συμπέρασμα:
  Οι ισχυρισμοί που παρουσιάζονται βασίζονται σε θεωρίες συνωμοσίας. Δεν υπάρχει κάποια συσχέτιση με τα προγράμματα εμβολιασμών του Bill Gates και με τον κορωνοϊό. Ο ιός υφίσταται και τα δεδομένα που παρουσιάζονται είναι βάση των μετρήσεων που κάνει η κάθε επιμέρους χώρα.

  Στο παρόν άρθρο θα αναλύσουμε ισχυρισμούς του ιερέα κατηγοριοποιώντας τους βάση των θεωριών συνωμοσίας που διαδίδονται ευρέως από την εμφάνιση του κορωνοϊού κι έπειτα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.