Η Ορθοδοξία γκαστρώνει: «Όταν παντρεύτηκα ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να μείνω έγκυος»

Δοκουμένδον! [Θαύμα της Αγίας Ζώνης]

Διαβάστε τα μέρη [1] – [2] – [3] – [4] – [5] -[6] -[7] – [8] – [9] – [10]

5-12-1999, Σύδνεϋ

«Αυτά τα λίγα λόγια που σάς γράφω είναι ευχαριστία για την βοήθειά σας και την ευλογία του Χριστού και της Παναγίας –εννοώ την κορδέλα της Αγίας Ζώνης που μου στείλατε.

Όταν ήμουν μικρό παιδί, έκανα μια εγχείρηση στον εγκέφαλο. Από τότε έπρεπε να παίρνω χάπια και να πηγαίνω στους γιατρούς τακτικά. Ήμουν 9 χρονών και τώρα είμαι 33.

Όταν παντρεύτηκα, ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να μείνω έγκυος. Ο σύζυγός μου και εγώ πήγαμε στους γιατρούς για βοήθεια. Μάς είπαν ότι με ενέσεις και χάπια μπορεί να μείνω έγκυος. Την πρώτη φορά δεν έμεινα έγκυος και σταματήσαμε για ένα διάστημα τις θεραπείες. Μετά από ένα χρόνο προσπαθήσαμε ξανά άλλες δυο φορές, αλλά είμασταν άτυχοι.

Κάποιοι θείοι μου έφεραν την κορδέλα της Αγίας Ζώνης. Μου είπαν ότι είναι ευλογημένη από την Παναγία. Την φόρεσα μέρα και νύχτα. Πάλι αρχίσαμε με τους γιατρούς. Αυτή την φορά έμεινα έγκυος αμέσως. Ήταν 7 Μαΐου 1999. Το μωρό μας θα γεννηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2000.

Σάς ευχαριστώ για την βοήθεια σας».

Με αγάπη

Α. και Γ. Χ.


pemptousia.gr

*

Μας απέκλεισαν από το facebook (υπαίτιος το Ελληνικό ΥΠΕΞ επί σ. Κοτζιά) χωρίς καμία ειδοποίηση. Εσείς, οι χιλιάδες αναγνώστες μας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε: Μπορείτε να ανεβάσετε μέσω του ατομικού σας λογ/μού στο facebook, την κάθε ανάρτησή μας, ή κάντε ΚΛΙΚ στο εικονίδιο του facebook, κάτω από κάθε ανάρτησή μας. Ξέρουμε ότι το κάνετε ήδη, και σας Ευχαριστούμε

This entry was posted in Ieres_Ependyseis, IERI_Exoussia, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

2 Responses to Η Ορθοδοξία γκαστρώνει: «Όταν παντρεύτηκα ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να μείνω έγκυος»

 1. Ο/Η του κώλου λέει:

  https://www.pemptousia.gr/2019/06/thavmata-agias-zonis-meros-8o/

  Θαύματα Αγίας Ζώνης (μέρος 8ο)
  22 Ιουνίου 2019
  42. Να σάς διηγηθώ τα θαύματα της Αγίας Ζώνης

  8-6-2001
  Αθήνα

  «Είπα σε αυτούς που ευεργετήθηκαν από την Παναγία να γράψουν, αλλά το θεωρούν δύσκολο. Μου είπαν, αν θέλω εγώ, να σάς γράψω. Τώρα θέλω να σάς διηγηθώ τα θαύματα της Αγίας Ζώνης, που έκανε με την ευλογημένη κορδέλα της.

  1) Όταν πήγα στον πνευματικό μου για εξομολόγηση, μου είπε ότι η κόρη του είναι πολύ καιρό παντρεμένη και δεν μένει έγκυος και στενοχωριέται πολύ. Είπα στον π. Ι.: « Θα σάς φέρω μια κορδέλα από την Αγία Ζώνη της Παναγίας να την φορέσει η Ν.». Του έδωσα και την παράκληση της Παναγίας της Παντανάσσης. Νήστεψαν 40 ημέρες και διάβαζαν κάθε πρωΐ την παράκληση και κάθε βράδι τους Χαιρετισμούς. Εξομολογήθηκαν και κοινώνησαν. Το θαύμα έγινε. Σε δύο μήνες έμεινε έγκυος και τώρα έχουν ένα χαριτωμένο αγοράκι.

  2) Ο φίλος μου Δ., κυβερνήτης στο πολεμικό ναυτικό, ήταν παντρεμένος τέσσερα χρόνια και δεν είχε παιδί. Του έδωσα μία κορδέλα της Αγίας Ζώνης. Αφού εξομολογήθηκαν, νήστεψαν και προσευχήθηκαν στην Παναγία, σήμερα έχουν δύο παιδάκια.

  3) Η γυναίκα του Κ.Σ. ιατρού καρδιολόγου έκανε τρεις αποβολές. Της έδωσε η συνυφάδα μου την κορδέλα της Αγίας Ζώνης και την φόρεσε. Τον δεύτερο μήνα έμεινε έγκυος και απέκτησε ένα κοριτσάκι.

  4) Ο Γ. και η Π., καθηγητές στην Χαλκίδα, ήταν επτά χρόνια παντρεμένοι και δεν είχαν παιδί. Τους έδωσα μία κορδέλα και με την Χάρη της Παναγίας η Παναγιώτα έμεινε έγκυος με τρίδυμα. Ο ιατρός τους έμεινε έκπληκτος. Τους είπε να τους πάρει το ένα για να είναι τα δύο πιο δυναμωμένα. Αυτοί όμως είπαν: «Εμείς τόσα χρόνια λαχταρούσαμε να κάνουμε παιδί και τώρα που μάς έστειλε ο Θεός θα το αφαιρέσουμε; Μή γένοιτο»! Τελικά το ένα το πήρε ο Θεός και τα δύο χαίρουν άκρας υγείας.

  5) Ένας πνευματικός μας αδελφός ήταν στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση. Ένας συνεχής λόξυγκας δεν τον άφηνε ούτε να φάει, ούτε να μιλήσει. Τον ετοίμαζαν για εγχείρηση. Του έβαλα στο στόμα λαδάκι της Παναγίας και του έδεσα στο λαιμό την κορδέλα της Αγίας Ζώνης. Μετά από ένα τέταρτο ελαττώθηκε ο λόξυγκας και ο ασθενής ένιωθε πολύ καλύτερα. Την άλλη μέρα πήγε στο σπίτι του.

  6) Μία φίλη μου, η Ε. Τ., νεωκόρος, έχει κάνει βαλβίδες καρδιάς πριν από πολλά χρόνια. Την συνάντησα και μου ανέφερε ότι ετοιμάζεται για νέα εγχείρηση. Της έδωσα μία κορδέλα για να την φορέσει. Στις 16 Ιανουαρίου μπήκε στο Ωνάσειο. Ο γιατρός κάνει όλες τις εξετάσεις και βγαίνουν αρνητικές. Έμεινε με την απορία «τί έγινε;». Η Ε. στις 18 Ιανουαρίου γύρισε στο σπίτι της και μέχρι σήμερα είναι μια χαρά.

  7) Η Κ. Κ., 82 ετών, πάσχει από οστεοπόρωση και παραμορφωτική αρθρίτιδα. Έξι μήνες μεταφερόταν στην κουζίνα και την τουαλέτα με το καροτσάκι. Της έδωσα μία κορδέλα, λαδάκι της Παναγίας και κάνοντας παράκληση σήμερα περπατά με την βοήθεια ενός Πί με τα δύο χέρια.

  8) Η ανηψιά μου Α. Λ. πλησιάζει τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης και χάνει υγρά. Υπάρχει φλεγμονή στον σάκκο των υγρών και το παιδί κινδυνεύει να πεθάνει. Της είπα να φορέσει μία κορδέλα της Παναγίας που της είχα δώσει και να κάνουμε και παράκληση. Σε λίγες μέρες ελαττώθηκαν τα υγρά και σιγά–σιγά σταμάτησαν. Το έμβρυο, όπως είπε ο γιατρός, αναπτύσσεται φυσιολογικά.»

  43. Ευχαριστώ την Κυρία Θεοτόκο

  25-5-2001
  Λάρισα

  «Αποστέλλω αυτή την επιστολή θέλοντας να ευχαριστήσω πρώτα από όλους την Κυρία Θεοτόκο, που μου χάρισε πριν από 26 μήνες ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ευχαριστώ και σάς, επειδή όταν σάς ζήτησα πριν από τριάμιση περίπου χρόνια την κορδέλα της Αγίας Ζώνης μου την στείλατε ως ευλογία.»

  Με τιμή

  Α. Χ.

  44. Η απόκτηση παιδιού μόνο με θαύμα ήταν δυνατή

  28-7-2001
  Λάρνακα

  «Θα ήθελα με αυτή την επιστολή μου να σάς αναφέρω ότι η απόκτηση του παιδιού μου, που σήμερα είναι τριών χρόνων και ονομάζεται Μαρία, οφείλεται σε θαύμα της Παναγίας.

  (…)

  48. Ενημέρωση για θαύματα

  31-3-2002

  «Επικοινωνώ μαζί σας, για να σάς ενημερώσω για τα θαύματα της Παναγίας μας σε τέσσερεις γυναίκες, οι οποίες με την χρήση της καθαγιασμένης κορδέλας της Τιμίας Ζώνης απέκτησαν παιδί.

  Σάς αναφέρω τα ονόματά τους, για να καταγραφούν στο βιβλίο της Μονής σας προς δόξαν της Παναγίας μας.

  Ι. Β., απέκτησε δυο παιδιά –ένα αγόρι κι ένα κορίτσι– ενώ οι γιατροί είχαν αποκλείσει παντελώς το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού.

  Δ. Τ., απέκτησε αγοράκι φυσιολογικά, ενώ είχε αποτύχει πολλές φορές με εξωσωματική γονιμοποίηση.

  Κ. Δ., απέκτησε ένα κοριτσάκι σε προχωρημένη ηλικία.

  Ε. Χ., κυοφορεί στον 6ο μήνα και μάλιστα έχει δίδυμη κύηση και σε ηλικία 40 ετών. Είχε επιχειρήσει πάρα πολλές εξωσωματικές γονιμοποιήσεις».

  Ασπάζομαι την δεξιάν σας ευλαβικά

  π. Δ. Ζ.

 2. Ο/Η Θεολόγος λέει:


  Θαυμάτων ρείθρα – ποταμοί Χαρίτων
  Ήτοι
  τα εις τους εσχάτους τούτους χρόνους
  επιτελούμενα θαύματα παρά της χαριτοβρύτου
  Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου
  εν Λυκοβρύσει Αττικής
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.