Η Τροχαία επιστρέφει τις πινακίδες ΙΧ, στους φιλάνθρωπους παραβάτες ιερείς με BMW;

[Εκεί που ο μητροπολίτης συναντιέται με τη Χ.Α. και υιοθετεί τα παγανιστικά της έθιμα]

Επίσκεψη-υποδοχή στελεχών της Χ.Α. (Γκλέτσος-Μάλλιαρης) στη Μητρόπολη Χαλκίδος,

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Ο δεσπότης Χαλκίδας Κώστας Τριανταφύλλου από το χωριό Βασιλικό, παλιός μαθητής της Ριζαρείου, σε μία στοιχειωδώς χριστιανική Εκκλησία θα είχε καθαιρεθεί και θα αναγκαζόταν να εργαστεί σε κάποια έντιμη εργασία (οδοκαθαριστής του Δήμου κλπ) για να κερδίσει το ψωμί του. Δυο  ιερείς του ευλόγησαν τη φωλιά της εωσφορικής οργάνωσης  Χ.Α. στη Χαλκίδα (1.5.2012)! Η  Χ.Α. αποκάλεσε την τελετή   «Ευλογία των όπλων»,  για να συμπληρώσει: «Τηρώντας το πανάρχαιο έθιμο της φυλής μας, ζητήσαμε να ευλογήσει ο Θεός των Ελλήνων…Ο πατριωτικός λόγος των δύο ιερέων ήταν η καλύτερη απόδειξη για την σημασία της θέσης μας περί του εθνικού ρόλου που οφείλει να διαδραματίζει η Εκκλησία» (xa-stereasblogspotcom/-1/5/12. «Αγιασμός των εκλογών, ευλογία των όπλων»). Ο δεσπότης Χαλκίδας υιοθέτησε το κείμενο αφού δεν κατήγγειλε όπως όφειλε την αιρετική διδασκαλία για εθνικό  «Θεό των Ελλήνων» και την αντιπαραβολή «των ιερών με τα (κατά την εκκλησιαστική αντίληψη) βέβηλα» («πανάρχαιο έθιμο της φυλής μας»), αφήνοντας τις ψυχές των κουτών και των αμαθών  του ποιμνίου του, να πιστεύουν αυτές τις βλάσφημες ανοησίες.

Απόστολος Γκλέτσος ή Τόλης 88 και Hellenic Stompers (Φωτ. ΧΥΖ Contagion)

Σαν να μην έφτανε αυτό, το 2014, στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας (17-18 Μαρτίου)  του υποψήφιου περιφερειάρχη με το συνδυασμό της «Ελληνικής Αυγής» για τη Στερεά, Απόστολου Γκλέτσου μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Γιάννη Μάλιαρη, ο δεσπότης τους υποδέχτηκε στη Μητρόπολη. Ο  Γκλέτσος είναι τ.βουλευτή της Χ.Α. και μετέπειτα διορισμένος από την προδοτική  χιτλερική συμμορία της «σποράς των νικημένων του ‘45», υπάλληλος στη Βουλή, πρώην κιθαρίστας στο νεοναζιστικό συγκρότημα Hellenic Stompers, το οποίο κυκλοφόρησε κομμάτια μίσους όπως το «Ελληνικά SS» και το «White Europe»Μπύρες, τατουάζ και Sieg Heil, για τους μυημένους στο ναζισμό»,  ΧΥΖ Contagion-Κλέων Ι.,13.5.2016).
Στο φέουδο του Τριανταφύλλου συνέβη πρόσφατα και το εξής: «Χαλκίδα: Ούτε γάτα ούτε ζημιά! Η Τροχαία επέστρεψε τις πινακίδες της BMW στον Αρχιμανδρίτη μετά από λίγες ώρες!» (25.12.19 -EVIAZOOM/GR):  «Για το «θεαθήναι» φαίνεται τελικά ότι έγινε η αφαίρεση πινακίδων της λευκής BMW που ανήκει στον Αρχιμανδρίτη και πρόεδρο του Συλλόγου «Καλός Σαμαρείτης», Τιμόθεο Μπαϊμπάκη, την Κυριακή (22-12-2019) από την πιάτσα των ταξί στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας…
Όπως είχε αποκαλύψει το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ), το όχημα ήταν παράνομα σταθμευμένο, πλησίον μάλιστα της ράμπας αναπήρων, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν κάτοικοι και ταξιτζήδες της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν την Τροχαία για να σπεύσει στο σημείο και να πράξει τα προβλεπόμενα.
Όπως είπαν, μάλιστα οι ταξιτζήδες,-οι οποίοι έχουν προβεί και σε δημόσιες καταγγελτικές αναρτήσεις μέσω και του Ράδιο Ταξί Εύριπος-, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, ενώ ένας άνδρας ΑμεΑ που βρισκόταν στο σημείο, φέρεται να είπε στον αστυνομικό της Τροχαίας που έφτασε, ότι είναι υποχρεωμένος να βγάλει τις πινακίδες από το όχημα, κάτι που έγινε.…μετά από λίγες ώρες η Τροχαία Χαλκίδας επέστρεψε τις πινακίδες στον Αρχιμανδρίτη, ο οποίος την Δευτέρα (23-12-2019) στάθμευσε το ίδιο αυτοκίνητο επί της πιάτσας των ταξί στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας και οι πινακίδες ήταν κανονικά πάνω στο όχημα.
… ένας απλός πολίτης θα είχε την ίδια αντιμετώπιση από την Τροχαία Χαλκίδας σε ένα παρόμοιο περιστατικό; Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές (σ.σ. γιατί στάθμευσε εκεί, αν κατατέθηκε ένσταση και το περιεχόμενο της), ενώ επισημαίνεται ότι πριν λίγες μέρες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε τονίσει ότι θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας λόγω εορτών, μόνο αν οι κάτοχοι των ΙΧ δεν έχουν τελέσει συγκεκριμένες παραβάσεις, όπως στάθμευση σε ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρία, παραβίαση κόκκινου σηματοδότη κ.α…».

Ο Αρχιμανδρίτης, όμως έχει καταγγελθεί ξανά, τον περσινό Φλεβάρη: «Εύβοια: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον γνωστό αρχιμανδρίτη Τιμόθεο Μπαϊμπάκη για το πολιτικάντικο κήρυγμα του περί «φτυσίματος» και «ανεξιθρησκείας»! (15.2.19  EVIAZOOM.GR) : «Ο εκπαιδευτικός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μπάρμπας καταγγέλλει τα εξής για τον αρχιμανδρίτη Τιμόθεο Μπαϊμπάκη, απαιτώντας και μία συγγνώμη από τον ίδιο: «Στο πένθος για τον χαμό της προσφιλούς μας μητέρας, για την οποία τελέσαμε το 40/ήμερο μνημόσυνο ήρθε να προστεθεί ακόμα μια λύπη και αυτή τη φορά από τον αγγελιοφόρο του Θεού. Στην λειτουργία, και με σκοπό την συμπαράστασή τους στο πένθος μας, παραβρέθηκαν πλήθος συγγενών και φίλων. Ανάμεσα τους και φίλοι καρδιακοί που κατέχουν πολιτικά αξιώματα, όπως οι δύο βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου κ.κ. Ακριώτης και Πρατσόλης (σημ.Λασκ.: παλαιοκομματικοί συντηρητικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που κράτησαν το στόμα τους κλειστό. Ευτυχώς δεν επανεκλέχτηκαν), καθώς και άλλοι, πολιτικά ενεργοί στα κοινά της πόλης μας… Θεωρώ πως αυτός ήταν ο λόγος που ώθησε τον γνωστό Αρχιμανδρίτη να υπερβεί τα εσκαμμένα και να μετατρέψει τη Θεία Λειτουργία σε ρηχό πολιτικάντικο κρεσέντο.θεώρησε σωστό να διαχωρίσει τους πολίτες, το ποίμνιό Του, σε πιστούς και σε χλιαρούς, με τους τελευταίους να είναι : «για φτύσιμο». Εν συνεχεία «κατηγόρησε» την κυβέρνηση για «ανεξιθρησκεία», που κατά αυτόν σημαίνει άρνηση του Χριστού (άκουσον άκουσον) και φυσικά την κατακεραύνωσε για τις προθέσεις της να ανοίξει τον διάλογο για τη σχέση Κράτους- Εκκλησίας, κατατάσσοντας και το σύνολο της κυβέρνησης στην κατηγορία των «χλιαρών»….»..

Να κάνω μερικές παρατηρήσεις.
1. Ασφαλώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για φτύσιμο. Το ομολογούν έμμεσα οι βουλευτές του που δεν έκαναν ερώτηση στη Βουλή και στην Εκκλησία για τον συγκεκριμένο κρατικό υπάλληλο που φέρεται να πολιτικολογεί και να βρίζει μπροστά τους στο ναό τους θρησκευτικά «χλιαρούς», πως είναι «για φτύσιμο» και βάζω στοίχημα πως ούτε τώρα, αν τελικά έγινε ρουσφέτι από την «Τροχαία», θα κάνουν.
2. Πως δικαιολογείται ένας «καλός Σαμαρείτης» να χρησιμοποιεί τους εξουσιαστικούς μηχανισμούς και ακόμη χειρότερα να οδηγεί BMV, όχι μόνο για το κάκιστο παράδειγμα της πολυτέλειας που δίνει στο κοπάδι του, αλλά και για το αυτονόητο ερώτημα: Περισσεύουν τόσα λεφτά από τις ελεημοσύνες; Η γεμάτη συμβολισμούς στρατηγική παραβολή του Καλού Σαμαρείτη, όπως τη μεταφέρει ο Λουκάς, καθιστά την BMV μια βλάσφημη πρόκληση γιατί ο Σαμαρείτης είναι ο ίδιος ο Χριστός, ο καθήμενος «επί πώλου όνου», γι’αυτό και η χριστιανική εικονογραφία στο ζώο («κτήνος») της παραβολής βλέπει σταθερά το ταπεινό γαϊδουράκι. Μόνο η κοσμική τέχνη, όπως αυτή του William Hogarth, διανοήθηκε να φανταστεί ένα άλογο. Επιπλέον ένα από τα μηνύματα της διήγησης είναι ο ριζικός παραμερισμός των ρατσιστικών προκαταλήψεων, αφού μεταξύ Σαμαρειτών και Ιουδαίων υπήρχε μίσος και η μεγαλύτερη βρισιά για ένα Ιουδαίο ήταν να τον πεις Σαμαρείτη. Έχουμε λοιπόν έναν φερόμενο ως διαπλεκόμενο παπά με επιδεικτικά ακριβό όχημα, στην επαρχία ενός δεσπότη ο οποίος ευλογεί και υποδέχεται ρατσιστές, έχουμε δυο ρασοφόρους οι οποίοι σφετερίζονται τον τίτλο του Καλού Σαμαρείτη, προσβάλλοντας τον ίδιο το Χριστό, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια, την αδιαφορία και την αμαρτωλότητα του εκκλησιάσματος, αλλά και την αχρειότητα της τοπικής βουλευτοκρατίας της παλαιοκομματικής και θρησκευτικά φαρισαϊκής Αριστεράς, που καταπίνει δουλικά τις προκλήσεις και τις προσβολές του δεσπότη και του παπά του.

This entry was posted in IERES_ATAXIES, IERES_YPOKRISSIES, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

20 Responses to Η Τροχαία επιστρέφει τις πινακίδες ΙΧ, στους φιλάνθρωπους παραβάτες ιερείς με BMW;

 1. Ο/Η Θεολόγος λέει:
  Επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης» η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

  16 Νοεμβρίου 2015, 15:00
  Ανακηρύχτηκε σε ειδική εκδήλωση.


  Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανευβοϊκού Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης» παραβρέθηκε πρόσφατα στην ογκολογική μονάδα του Ιδρύματος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη »Ελπίδα».

  Την αντιπροσωπεία του Συλλόγου, η οποία απαρτιζόταν από ον πρόεδρο Αρχιμανδρίτη π.Τιμόθεο Μπαϊμπάκη,

  http://www.enallaktikos.gr/kg15el_paneyvoikos-syllogos-kalos-samareitis_a2558.html


  Εκδήλωση του Καλού Σαμαρείτη με τη συμμετοχή της Μελίνας Ασλανίδου και του Σολίστ στο μπουζούκι Μανώλη Μιχαλάκη, στα πλαίσια των εκδηλώσεων με σκοπό την αγορά μονάδας τεχνητού νεφρού για το Γ.Ν.Χ

 2. Ο/Η Παλιός λέει:

  https://www.eviazoom.gr/2019/12/xalkida-i-troxaia.html

  Χαλκίδα: Ούτε γάτα ούτε ζημιά! Η Τροχαία επέστρεψε τις πινακίδες της BMW στον Αρχιμανδρίτη μετά από λίγες ώρες! (ΦΩΤΟ)
  25.12.19 EVIAZOOM.GR

  10 σχόλια

  Φανη Παπαδοπουλου
  Φταίει ο διοικητής της τροχαίας.αυτός θα έχει κάποια ποινή; Αυτά βλέπει ο κόσμος κ μετά θέλουν να σεβαστούμε την Αστυνομία.
  Μου αρέσει! · Απάντηση · 8 · 6 ημέρες

  Aria Andrianoy
  αισχοςςςςςςςςςςςςςςςς εμμμ βεβεα εβαλε τα μεγαλα βισματα φτουυυυυ τραγοπαπα
  Μου αρέσει! · Απάντηση · 11 · 6 ημέρες

  Μανώλης Σάμος
  Ελληνική πραγματικότητα!! Κουράδιο!!!
  Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 · 6 ημέρες

  Aria Andrianoy
  οσο για την για την μπεμπα προκαλεις και παλι φτου σουυυυυυυυυυυυυ .. εμεις πληρωνουμε αδρα δεν εχουμε μπαρμπα στην κορωνη..
  Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 6 ημέρες

  Άγγελος Τριανταφυλλοπουλος
  ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ «ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ »
  Μου αρέσει! · Απάντηση · 5 ημέρες

  Akis Kalliabotsis
  Η θρησκεία μας είναι ζωντανή! Άλαλα τα χείλη των ασεβών! Εδώ πρόκειται για θαύμα και ο άθεοι υπονοούν ότι ο πάνσεπτος αρχιμανδρίτης έβαλε μέσον στην αστυνομία.
  Μου αρέσει! · Απάντηση · 5 · 5 ημέρες

  Κωστας Στογιος
  Έπρεπε να ντρέπεται που κυκλοφορεί με πολυτελές αυτοκίνητο !προφανώς κ ο Χριστός με τέτοιο μπήκε στα ιεροσολυμα
  Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 · 5 ημέρες

  Николас Банос
  Λουλούδια όλοι τους.
  Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 ημέρες

  George Leotsakos
  Θαύμα!
  Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 4 ημέρες

  Eleni Sidery
  παντως τη δευτερα το πρωι μια χαρα το ειχε παρκαρει σε θεση αναπηρων στα τζαμπο

 3. Ο/Η Κάσυ Διάρη, θεούσα λέει:

  http://xa-stereas.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

  1/5/12
  Αγιασμός των εκλογών, ευλογία των όπλων

  Η τελευταία Κυριακή πριν τις εκλογές για την Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, εκτός την τακτική ενημέρωση στα γραφεία της Χαλκίδας, περιελάμβανε και μια τελετουργία. Μέλη μας είχαν αιτηθεί να τελεστεί στα γραφεία μας αγιασμός των εκλογών, ως μια προσευχή για δίκαιο και ένθεο κυβερνήτη στο Έθνος, μια προσευχή πριν τη μάχη για τη συνδρομή του Θεού σ’ αυτήν. Ο πόλεμος για την απελευθέρωσης των Ελλήνων σήμερα, δεν είναι σαν εκείνους των προγόνων μας. Πεδίο της πρώτης κρίσιμης μάχης είναι οι εκλογές και όπλα οι ψήφοι. Τηρώντας το πανάρχαιο έθιμο της φυλής μας, ζητήσαμε να ευλογήσει ο Θεός των Ελλήνων το δίκαιο αγώνα μας για τη σωτηρία του λαού μας.

  «Σῶσον Κύριε τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου, νίκας τοῖς Βασιλεῦσι κατὰ βαρβάρων…» εψάλη από δεκάδες στόματα, ξυπνώντας στο αίμα μας μνήμες Αγίας Λαύρας, σχεδόν δύο αιώνων πριν. Μόνο σε μοναστήρια συναντά πια κανείς την κατάνυξη και την αυτοσυγκέντρωση που παρατηρήθηκε κατά το μυστήριο στα γραφεία μας. Ο πατριωτικός λόγος των δύο ιερέων ήταν η καλύτερη απόδειξη για την σημασία της θέσης μας περί του εθνικού ρόλου που οφείλει να διαδραματίζει η Εκκλησία.

  Ακολούθησε η εβδομαδιαία ενημέρωση για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, με μεγάλη συμμετοχή των παριστάμενων στη συζήτηση. Παρουσιάστηκαν οι δράσεις της εβδομάδας που πέρασε, σε Εύβοια και Βοιωτία, και ανακοινώθηκαν οι προγραμματισμένες της επόμενες, τελευταίας προ των εκλογών. Οριοθετήθηκαν οι οργανωτικές λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας από την πλευρά του Κινήματός μας, με πολλούς νέους υποστηρικτές του Κινήματος να εγγράφονται ως εκλογικοί επόπτες και αντιπρόσωποι.

  Είναι εντυπωσιακή η ενεργοποίηση των Ελλήνων στις τάξεις μας. Ομοεθνείς μας όλων των ηλικιών, όλων των επαγγελματικών κλάδων και κοινωνικών ομάδων, με διαφορετικές πολιτικές διαδρομές μέχρι χθες, παρατάσσονται σήμερα δίπλα μας και πίσω μας, έτοιμοι να δώσουν τον αγώνα για την σωτηρία και την ανάσταση της Πατρίδας μαζί μας.

  Συναγωνιστές, καλό αγώνα! Ζήτω η Νίκη!

  Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας

  ΥΓ: Η τέλεση του μυστηρίου δημοσιοποιήθηκε κατ’ εξαίρεσιν, λόγω της έντονης προεκλογικά συκοφάντησης του Κινήματός μας από το σύνολο των συστημικών πολιτικών και δημοσιογράφων.

 4. Ο/Η laskaratos λέει:

  Ο επισκέπτης του δεσπότη Χαλκίδας, πρώην βουλευτής της Χ.Α. Γκλέτσος

  https://xyzcontagion.wordpress.com/2016/05/13/golden-dawn-giortes-neolaias-blood-honour/

  ‘Ροκ για την πατρίδα’ ή ‘πόγκο για τη σβάστικα’; Η Χρυσή Αυγή ξεκινάει ξανά τις εθνικοσοσιαλιστικές ‘Γιορτές Νεολαίας’: Μπύρες, τατουάζ και Sieg Heil, για τους μυημένους στο ναζισμό
  Posted by Κλέων Ι. στο 2016/05/13
  ………………..


  Ροκ για την πατρίδα. Αλλά για ποια πατρίδα; Στη φωτογραφία, συναυλία στα Τρίκαλα, που αποτελού(σα)ν σφηκοφωλιά των ναζί Blood & Honour. Το πρώτο καθαρό νεοναζιστικό μαγαζί για συναυλίες φτιάχτηκε εκεί, υπήρχε ενεργός πυρήνας χρυσαβγιτών που ασχολούνταν με τα μουσικά, και αρκετά συγκροτήματα δοκίμασαν να ξεκινήσουν να κάνουν ΄καριέρα’ από εκεί. Ο καταδικασμένος μαχαιροβγάλτης Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Πόρκυ) και το γκρουπ του War Criminals ήταν από τους αστέρες της σκηνής.

  Το φετινό σλόγκαν ήταν ‘Ιτε Παίδες Ελλήνων’, και, όπως λέει και το ανέκδοτο, όταν ο χρυσαβγίτης είδε την αφίσα στην ιστοσελίδα της Αντεπίθεσης, την πόσταρε γράφοντας ‘ίτε παίδες ελλήνων, ίτε παίδες βαρβάρων, και τα δυο δεν γίνεται‘, πριν το ‘ΔΥΑΔΟΣΤΑΙ’. Αφού πρόκειται περί λογίων, με έμφυτη την τάση τους στον Λόγο και στο Πνεύμα.

  Οταν, λοιπόν, οι χιτλερόψυχοι ναζί λένε ‘Ροκ για την πατρίδα’, εννοούν ‘Πόγκο για τη σβάστικα’. Αυτό το οξύμωρο (ναζιστικό ροκ!) προέκυψε από το γεγονός πως όταν πρωτοξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 στην Αγγλία το ενάντια στο ‘National Front’ θρυλικό ‘Rock Against Racism‘, από τους πρωτοπόρους όπως οι Clash, οι Stiff Little Fingers, ο ‘proud to be gay’ Tom Robinson και τα αντιρατσιστικά μικτά reggae και ska συγκροτήματα, τότε, οι ναζί πανκ, Skinhead, Oi κ.λπ. προσπάθησαν να απαντήσουν με το κακέκτυπο ‘Rock against communism’. Η ιδέα έμεινε, πήρε και όνομα από την χιτλερική παράδοση (το μότο της νεολαίας του Χϊτλερ, ‘Blut und Ehre‘, ‘Αίμα και Τιμή’), κι από τότε θεωρείται στους νεοναζιστικούς κύκλους μια αρκετά αποτελεσματική παγίδα για τους νεαρούς και άπειρους, μετά από εκείνη της κερκίδας.

  Μιλάμε ασφαλώς για τις συναυλίες τύπου Blood & Honour. Οταν ναζιστικά συγκροτήματα παίζουν κάποιο είδος θορύβου, συνήθως, αφού ελάχιστοι εξ αυτών είναι κανονικοί μουσικοί, απλά και μόνο για να προσελκύσουν έφηβους και νεαρούς και να τους μυήσουν στον εθνικοσοσιαλισμό.

  Αυτό κάνει και η Χρυσή Αβγή, εδώ και αρκετά χρόνια. Οι ‘Γιορτές Νεολαίας’ δεν έχουν καμία σχέση έστω με τις αντίστοιχες λ.χ. του Μεταξά. Απλά μαζεύονται το απόγευμα, περιφέρονται λίγο σε εκθέσεις φωτογραφίας, κάναδυο τραπεζάκια με τίποτε έντυπα κι εφημερίδες, μετά ομιλία του Φίρερ, κι όταν νυχτώνει, μουσική. Εχουν και κάτι βιντεοπροβολές, το ονομάζουν ‘Δελτίο Ειδήσεων 88’, όπου 88, όπως γνωρίζουμε ίσον HH, δηλαδή Heil Hitler. Δείχνουν συρραφές βίντεο με εθνικοσοσιαλιστικό κασιδιάρικο χιούμορ Μπόμπου, δήθεν για νεολαιίστικη προσέγγιση, αν έχετε αντέξει ποτέ εκπομπές της Ουρανίας (που δεν αντέχει και τον «έμφυτο ναρκισσισμό της», όπως μάθαμε προσφάτως).

  ……………………


  Δείχνουν τα τατουάζ του στο HateWave Φεστιβάλ White Power Κατασκήνωση, Αύγουστος 2003……
  ……………………….

  Το αστείο είναι ότι τα μόνιμα συγκροτήματα του συναυλιακού κομματιού είναι τα γκρουπ των ιδίων των χρυσαβγιτών, δηλαδή γκρουπ όπως Pogrom του Ματθαιόπουλου, Der Sturmer και Stosstrupp του Γιοχάλα και του Γερμενή κι ενός αστυνομικού (!) Νίκου Τ., War Criminals του καταδικασμένου μαχαιροβγάλτη Πόρκυ (Παναγιώτη Ρουμελιώτη), Hellenic Stompers του Απόστολου Γκλέτσου (‘Τόλης 88’), Ολική Κάθαρση από τον Πειραιά, Σύμφωνο Μολότοφ, White Pride Rockers, παλαιότερα Boiling Blood από τη Θεσσαλονίκη και No Surrender, οι Brigade Hellas που μεταγλωττίζουν αποκρουστικά σερβικά βίντεο υμνώντας γενοκτονίες και παραβιάζοντας τον σχετικό νόμο, όλοι είναι χρυσαβγίτες και μάλιστα ενεργοί.


  Απόστολος Γκλέτσος ή Τόλης 88 και Hellenic Stompers

  …………………


  …………………..


  Η 8η γιορτή, 26/10/2008, έγινε σε εσωτερικό χώρο, στα γραφεία τους.

  ……

  …………………

  https://www.iefimerida.gr/news/123230/%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AF-punk-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82

  «ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΨΟΦΑ»
  Τα νεοναζί punk συγκροτήματα, οι ύμνοι στο Αουσβιτς και ο «Tόλης88» -Tι μουσική «παίζει» η Χρυσή Αυγή
  ΕΛΛΑΔΑ24|09|2013 | 14:54
  NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

  Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος αντικατέστησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νικήτα Σιώη που παραιτήθηκε επικαλούμενος «φόρτο εργασίας» αν και δηλώνει άνεργος, είναι πρώην μπασίστας του συγκροτήματος «Πογκρόμ» ένα από τα πιο γνωστά «Αρεια» και νεοναζιστικά punk συγκροτήματα, το οποίο ειδικεύεται στη μουσική «white power».

  Πρόκειται για μια ακραία μουσική με έντονα ρατσιστικά, φασιστικά στοιχεία πράγμα που είναι φανερό και στους στίχους των Πογκρόμ.
  Μερικά από τα καλλιτεχνικά «διαμάντια» του εν λόγω συγκροτήματος είναι τραγούδια όπως το «Μίλα ελληνικά ή ψόφα», το οποίο απευθύνεται με εμφανώς απειλητική διάθεση προς τους μετανάστες:
  «Έρχεστε στη χώρα μας, δεν έχετε δουλειά
  πεινάτε σα ρεμάλια και τρώτε τα παιδιά.
  Μιλάτε ρωσικά, μιλάτε αλβανικά
  μα τώρα θα μιλήσετε σωστά τα ελληνικά.
  Μίλα ελληνικά ή ψόφα!
  Μίλα ελληνικά ή ψόφα!
  Τους βλέπω σε πλατείες, τους βλέπω στη δουλειά
  τους βλέπω και στη θάλασσα, βρωμίζουν τα νερά.
  Μα τώρα θα μιλήσετε σωστά τα ελληνικά.
  Μίλα ελληνικά ή ψόφα!»

  Το συγκεκριμένο κομμάτι κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2005 σε demo με τίτλο «στις γειτονιές και δρόμους»

  Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Ματθαιόπουλος στο τεύχος 22 του περιοδικού «Resistance/Αντεπίθεση» της Χρυσής Αυγής δηλώνει: «Για εμάς η μουσική αποτελεί ένα μέσο έκφρασης και όχι αυτοσκοπό. Οι μαχητές γεννιούνται και ωριμάζουν στους δρόμους και όχι στους τέσσερις τοίχους ενός στούντιο. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Τελεία και παύλα!», ενώ μάλιστα ξεκαθαρίζει και την ιδεολογία του: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους μας έχουν υποστηρίξει στους λίγους έστω μήνες της ύπαρξής μας σαν Pogrom και υποσχόμαστε από την πλευρά μας περισσότερους Αγώνες για το Αίμα, για την Τιμή, για την Χρυσή Αυγή». (διαβάστε εδώ όλοκληρη την συνέντευξη)

  Η νεοναζιστική ιδεολογία του κ. Ματθαιόπουλου, φαίνεται από άλλο ένα τραγούδι του συγκροτήματος:
  «Γ@@@ τον Βίζενταλ
  γ@@@ την Άννα Φρανκ
  γ@@@@@@@ κι όλη η φυλή του Αβραάμ.
  Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω
  αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!
  Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω
  στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθώ να κ@@@@@@@ω.
  Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς…»

  Παράλληλα σε ένα άλλο κομμάτι, ο νυν βουλευτής απειλούσε τους βουλευτές:
  «Να μπω και στη βουλή είναι όλοι μαζεμένοι
  πολύχρωμο μαντρί είναι οι προσκυνημένοι
  Τα κλεμμένα πλούτη, τα τόσα ψέματα τους
  στο όρκο μου και εκδίκηση θα έρθει κι η σειρά του
  Θα μπω και μέσα στη Βουλή και θα την κάψω όλη
  να δώσω λίγο φως σε ολόκληρη την πόλη
  και να την κάψω όλη
  σαν μια τιμωρία
  και καθε σπίθα και φωτιά
  για κάθε προδοσία
  Τα κλεμμένα πλούτη τα τόσα ψέματα τους
  στο όρκο μου και εκδίκηση να έρθει η σειρά τους
  Θα μπω και μέσα στη Βουλή και θα την κάψω όλη
  Θα μπω και μέσα στη Βουλή
  Θα μπω και μέσα στη Βουλή
  Θα μπω και μέσα στη Βουλή
  και να την κάψω όλη
  Τα κλεμμένα πλούτη τα τόσα ψέματα τους
  Θα μπω και στη Βουλή θα έρθει η σειρά τους
  Θα μπω και στη Βουλή»

  Απόστολος Γκλέτσος: Ο νεοναζί ξάδερφος του Δημάρχου Στυλίδας που υμνεί τον Χίτλερ

  Είναι ένα στέλεχος το οποίο η Χρυσή Αυγή ίσως να μην έχει στην «πρώτη γραμμή» πλέον, καθώς τον έχουν κατηγορήσει πως κινείται «εκτός γραμμής» από τις κεντρικές εντολές του Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο λόγος για τον μακρινό ξάδερφο του πρώην ηθοποιού και νυν δημάρχου Στυλίδας (και συνονόματου) Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη βουλευτής με την Χρυσή Αυγή, ωστόσο τον Ιούνιο απέτυχε να εκλεγεί και πάλι. Ωστόσο, το ακροδεξιό μόρφωμα δεν τον άφησε…παραπονεμένο, καθώς φρόντισε σύμφωνα με το ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 355/26-07-2012, να τον διορίσει σε κενή οργανική θέση στη Βουλή.

  Ο κ. Γκλέτσος, έχει «πλούσιο» παρελθόν το οποίο φρόντισε να ανασύρει το blog Jungle Report το οποίο αναφέρει πως εδώ και χρόνια ήταν κιθαρίστας στο νεοναζιστικό συγκρότημα Hellenic Stompers, το οποίο κυκλοφόρησε κομμάτια μίσους όπως το «Ελληνικά SS» και το «White Europe».

  Μάλιστα, στο τεύχος 28 του περιοδικού «Αντεπίθεση» (Μάι.-Ιούν. 2007) έχουμε τη δυνατότητα να διαβάσουμε μια πιο αναλυτική παρουσίαση της εμφάνισης των Hellenic Stompers στα πλαίσια της συναυλίας του μετώπου νεολαίας της Χ.Α. «Rock για την πατρίδα» που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιανουαρίου 2007.

  Όπως μας ενημερώνει ο ανταποκριτής Χρήστος Ελλαδίτης:

  «Ήταν η σειρά των Hellenic Stompers να ανέβουν στη σκηνή και να παρουσιάσουν τραγούδια από την πρώτη τους δουλειά, το demo με τίτλο «Δήμιος». Οι συναγωνιστές, με τον Siegfried να καλύπτει το κενό στα φωνητικά, έπαιξαν ένα επιθετικό και γρήγορο σετ και πραγματικά απογείωσαν τον κόσμο που αποδόθηκε σε pogo μέχρι τελικής πτώσης. Παίζοντας από κλασικό oi!, όπως το «Απόψε ήρθε η ώρα σας» και το «Skinheads Army», μέχρι και το «Ακέφαλος Καβαλάρης» (υβριστικό κατά του Αρη Βελουχιώτη), αλλά και πιο μελωδικά κομμάτια, όπως το «Ελληνικά SS» και «White Europe», απέδειξαν ότι δίκαια θεωρούνται η ανερχόμενη δύναμη της ελληνικής white power σκηνής».

  Στο ίδιο άρθρο γίνεται ειδική αναφορά στον υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας, οι ενδυματολογικές επιλογές του οποίου προκάλεσαν σχόλια ειρωνείας από το νεοναζιστικό κοινό του: «Με εξεζητημένη μουσική, αλλά και κομμωτική άποψη εμφανίστηκε επί σκηνής ο τραγουδιστής των Humanity Has Failed. Ομοίως και ο superstar της βραδιάς Τόλης88, που ίσως και λόγω ημερών θύμιζε περισσότερο τη δυτική καρικατούρα του Αγίου Βασιλείου (Santa Claus). Φανατικοί οπαδοί εκδήλωσαν την αντίθεσή τους στο εν λόγω στυλ, με τη ρίψη αντικειμένων και κενών κυτίων ζύθου εντός του αγωνιστικού χώρου».

  Ο κ. Γκλέτσος σε μια φωτογραφία του επί σκηνής:

  Πηγή: Jungle Report

 5. Ο/Η Κακιά Σαμαρείτισσα λέει:

  https://www.eviazoom.gr/2019/02/stelexos-tou-syriza-kataggellei-ton-gnosto-arximandriti.html

  Εύβοια: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον γνωστό αρχιμανδρίτη Τιμόθεο Μπαϊμπάκη για το πολιτικάντικο κήρυγμα του περί «φτυσίματος» και «ανεξιθρησκείας»!
  15.2.19 EVIAZOOM.GR

  Δεν θα σταθώ καθόλου στην πολιτική διάσταση του θέματος, άλλωστε όποιον αφορά ουσιαστικά το θέμα έχει άποψη και επιχειρήματα, αφού η συζήτηση αυτή γίνεται με διαφάνεια και αμοιβαίο σεβασμό από τους 2 εταίρους (κράτος- εκκλησία).

  Περισσότερο νομίζω με συντάραξε η λέξη φτύσιμο, ώστε ξαφνικά από τη μελαγχολία του πένθους, που ήμουν βυθισμένος, πέρασα αυτομάτως στο συναίσθημα του θυμού, για 2 λόγους.

  • Ο πρώτος είναι η απαξίωση του αρχιμανδρίτη στον Δημιουργό του. Ποιος θεωρεί ότι είναι, ο πιο πάνω ιερωμένος για να έχει δικαιοδοσία στο να χαρακτηρίζει και να μέμφεται; Εγώ όμως γνωρίζω ότι: ο Χριστιανισμός προβάλλει την ισότητα ως αξία που καταξιώνει την ανθρώπινη ύπαρξη και ότι ο Απ. Παύλος στην Καινή Διαθήκη, συνοψίζει αυτή τη διδασκαλία με το ότι «Εις Θεός και πατήρ πάντων», ένας δηλ. Θεός υπάρχει που είναι πατέρας όλων, ο οποίος «εποίησεν εξ ενός αίματος παν γένος επί της γης».

  • Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το «φτύσιμο» μου έφερε στο μυαλό τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, αυτόν τον επαίσχυντο ιερέα που σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα, αναφερόμενος στους ομοφυλόφυλους λέει:

  “Αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους!
  Αποδοκιμάστε τους!
  Μαυρίστε τους!
  Δεν είναι άνθρωποι!
  Είναι εκτρώματα της φύσεως!
  Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν!
  Είναι άτομα με νοητική διαταραχή!
  Μή διστάζετε, λοιπόν!
  Όταν και όπου τους συναντάτε, φτύστε τους!
  Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι!”

  Ευτυχώς ο αμβρόσιος (χωρίς κεφαλαίο) καταδικάστηκε από τη Δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος και από τον Δημιουργό του, βάζοντας τέλος σε μια ιδιότυπη ασυλία που απολάμβαναν έως τώρα οι κληρικοί.

  Όλο αυτό θεώρησα οτι έπρεπε να το δημοσιοποιήσω γιατί είναι ανήθικο, την ώρα που εγώ και η οικογένειά μου πενθούσαμε για τη μητέρα μας, να βρίσκει βήμα ο οποιοσδήποτε να καπηλευτεί την ιερή στιγμή, για να ξεστομίσει ύβρεις και να ικανοποιήσει τη μισαλλοδοξία του! Ελπίζω δε, να μην ζήλεψε την «δόξα» του Αμβροσίου!

  Δράττομαι της ευκαιρίας για να ενημερώσω τους κατέχοντες θρησκευτική εξουσία ότι “οι σκλάβοι ξύπνησαν”. Από τούδε και στο εξής το πληρεξούσιο από τον Θεό θεωρείται λήξαν, θα κρίνεστε όπως κρινόμαστε όλοι. Δημοσίως.

  Για το λόγο αυτό, αρκετοί απο τους παρευρισκόμενους αποχώρησαν από την εκκλησία δηλώνοντας έτσι την απαρέσκεια και οργή τους, για την δημόσια εικόνα της εκκλησίας μέσω του εκπροσώπου της αρχιμανδρίτη.

 6. Ο/Η Ρόζα Λουξεμπουργκ, εκ Ψαχνών λέει:

  Παραθερίζω στο πατρικό εξοχικό κοντά στη Χαλκίδα.
  Ο μπαμπάς το είχε φτιάξει δίπλα στη θάλασσα.
  Μην ψάχνετε, ο δεσπότης και οι κολλητοί του παπάδες είναι περίλαμπροι πατέρες

  https://www.egnomi.gr/article/34707/to_programma_tis_episkepsis_karatzaferi_sti_xalkida.html

  Το πρόγραμμα της επίσκεψης Καρατζαφέρη στη Χαλκίδα

  24 Ιανουαρίου 2013

  Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης το Σάββατο 26 Ιανουαρίου θα επισκεφθεί την Χαλκίδα, προκειμένου να παραστεί στην κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Παλίρροια». Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομο

  http://www.eviatopblog.gr/2019/02/blog-post_172.html

  Κοινή εμφάνιση Καρατζαφέρη-Καμμένου στη Χαλκίδα
  4 Φεβρουαρίου 2019

  https://soropoulos.wordpress.com/2016/12/13/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%85%cf%87%ce%ae%cf%82-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%87/

  13 ΔΕΚ. 2016
  Επιτυχής η παρουσία Καρατζαφέρη στη Χαλκίδα

  https://www.efsyn.gr/politiki/paraskinia/96520_halasmeno-plyntirio

  16.01.2017, 07:11
  Χαλασμένο πλυντήριο
  Δ.Ψ

  Για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής.

  Όπως λέει ο ίδιος στη «Real News», το έχει ξανακάνει και στις νομαρχιακές εκλογές του 2002, όταν έβαλε στο ψηφοδέλτιό του 4 ναζιστές της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους και τον σημερινό βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο.

  • Ο/Η Αntifa2 λέει:

   https://evia365.gr/chrysi-avgi-egkainiase-grafeia-tis-sti-chalkida-fotografies/

   Παρών και ο Νίκος Μιχαλολιάκος
   Η Χρυσή Αυγή εγκαινίασε τα γραφεία της στη Χαλκίδα (φωτογραφίες)
   18 Μαρτίου 2018

   Εγκαίνια στα νέα της γραφεία στη Χαλκίδα, που θα στεγάσουν την τοπική οργάνωση της Εύβοιας πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η Χρυσή Αυγή.

   Τα νέα γραφεία του κόμματος βρίσκονται στη Νέα Λάμψακο. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό των γραφείων ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών της Χρυσής Αυγής και Βουλευτών του κόμματος που παρέστησαν στην εκδήλωση.

   Τελευταίος έλαβε το λόγο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος,

   Αποκάλυψη: Στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Λάμπρος Χουλιαράς – Δείτε τον να τραγουδάει τον ύμνο της οργάνωσης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
   20.6.16 EVIAZOOM.GR


   Ο Λάμπρος Χουλιαράς που διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας το 2014, προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου και αποστρατεύτηκε στις τελευταίες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016.

   Οι «στενές σχέσεις» του Λάμπρου Χουλιαρά με την Χρυσή Αυγή άρχισαν να γίνονται επίσημα γνωστές από μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο στο site της οργάνωσης που έδειχνε τον ίδιο να παρακολουθεί το συνέδριο της ΧΑ.

 7. Ο/Η Psycho λέει:

  http://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1429398/i-trohaia-pire-tis-pinakides-arhimandriti-logo-paranomoy-parking-alla-tis-epestrepse-amesos-meta

  Eρωτηματικά προκαλεί το περιστατικό στην Χαλκίδα, όπου η τροχαία πήρε τις πινακίδες Αρχιμανδρίτη, αλλά την επόμενη μέρα εκείνος της είχε πάλι πίσω στην BMW του.

  Για το «θεαθήναι» φαίνεται τελικά ότι έγινε η αφαίρεση πινακίδων της λευκής BMW που ανήκει στον Αρχιμανδρίτη και πρόεδρο του Συλλόγου «Καλός Σαμαρείτης», Τιμόθεο Μπαϊμπάκη, την Κυριακή (22-12-2019) από την πιάτσα των ταξί στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας…

  το όχημα ήταν παράνομα σταθμευμένο, πλησίον μάλιστα της ράμπας αναπήρων, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν κάτοικοι και ταξιτζήδες της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν την Τροχαία για να σπεύσει στο σημείο και να πράξει τα προβλεπόμενα.

  Όπως είπαν, μάλιστα οι ταξιτζήδες, -οι οποίοι έχουν προβεί και σε δημόσιες καταγγελτικές αναρτήσεις μέσω και του Ράδιο Ταξί Εύριπος-, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, ενώ ένας άνδρας ΑμεΑ που βρισκόταν στο σημείο, φέρεται να είπε στον αστυνομικό της Τροχαίας που έφτασε, ότι είναι υποχρεωμένος να βγάλει τις πινακίδες από το όχημα, κάτι που έγινε.

 8. Ο/Η Psycho λέει:

  https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/eyvoia-i-atakti-papadia-o-erastis-kai-to-roz-skandalo-ano-kato-i-xalkida/1040745/

  Εύβοια: Η άτακτη παπαδιά, ο εραστής και το ροζ σκάνδαλο – Άνω κάτω η Χαλκίδα!
  27.04.2017 | 12:47

  Εύβοια: Η άτακτη παπαδιά, ο εραστής και το ροζ σκάνδαλο – Άνω κάτω η Χαλκίδα!
  ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

  Το ροζ σκάνδαλο με τις πιπεράτες λεπτομέρειες έχει αναστατώσει τις τελευταίες εβδομάδες το χωριό. Ο μικρός φτερωτός θεός…

  που σημάδεψε με το βέλος του κατευθείαν την καρδιά μιας 35χρονης παπαδιάς από την Εύβοια και την έκανε να εγκαταλείψει το σπίτι της για να ζήσει στιγμές πάθους με τον παράνομο δεσμό της, δεν έκανε πίσω από το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι ιερέας. Το ροζ σκάνδαλο με τις πιπεράτες λεπτομέρειες έχει αναστατώσει τις τελευταίες εβδομάδες το χωριό, στο ναό του οποίου λειτουργούσε ο εφημέριος που είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος από την ερωτοχτυπημένη πρεσβυτέρα. Το σούσουρο έγινε ακόμα μεγαλύτερο καθώς πριν φύγει η άτακτη παπαδιά δεν δίστασε να αδειάσει το μισό σπίτι στο οποίο είχε ζήσει αρκετά χρόνια δείχνοντας έτσι ότι η απόφασή της να εγκαταλείψει μια για πάντα τον παπά ήταν ειλημμένη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, είχε φανεί από την πρώτη στιγμή ότι η συνύπαρξη της 35χρονης με τον 49χρονο ρασοφόρο σύζυγό της – φανατικό οπαδό του Ολυμπιακού – δεν θα ήταν η ενδεδειγμένη…

  Οι ντόπιοι που μαθαίνουν καθημερινά λεπτομέρειες του χωρισμού, λένε πως μεταξύ τους δημιουργούνταν συχνά εντάσεις πιθανότατα επειδή η παπαδιά προκαλούσε ποικίλα σχόλια για το εκκεντρικό της στιλ. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, δεν υπήρχε γιορτή ή πανηγύρι που να μην πρωτοστατούσε η παπαδιά, η οποία τραβούσε τα βλέμματα με τον έντονο λόγο της και την πάντα διαφορετική από των άλλων γυναικών αμφίεσή της. Τα έντονα χρώματα και οι ελαστικές φούστες γίνονταν συχνά θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία.

  Τελευταία όμως το χωριό που βρίσκεται έξω από τη Χαλκίδα βούιξε από τις φήμες για το παθιασμένο ειδύλλιο της παπαδιάς με τον 47χρονο συνταξιούχο αστυνομικό ο οποίος μάλιστα φέρεται να της ζήτησε να εγκαταλείψε τον σύζυγό της και να τον ακολουθήσει. Εκείνη δεν το σκέφτηκε πολύ και μια μέρα ο παράνομος δεσμός της, εμφανίστηκε με ένα φορτηγό στο οποίο μπήκαν τα υπάρχονα της παπαδιάς.

  Όταν επέστρεψε ο ιερέας κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό αλλά προσπάθησε να το κρατήσει μυστικό. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα έπνιξε τον πόνο του στο κρασί και το Πάσχα λειτούργησε κανονικά. Ακόμα και τώρα εξακολουθεί να τηρεί καθημερινά το πρόγραμμά του και να συνέλθει από το ισχυρό σοκ…

 9. Ο/Η Άτακτοι παπάδες στον Εύριπο λέει:

  https://www.eviazoom.gr/2019/07/sto-xorio-markates-to-test-patrotitas.html

  Στο χωριό Μαρκάτες: Το τεστ DNA «πρόδωσε» τον ιερέα που αμφισβητούσε την πατρότητα του παιδιού 26χρονης (ΦΩΤΟ)
  19.7.19

  Η δικαστική διαμάχη ήταν σε εξέλιξη εδώ και καιρό ανάμεσα σε μία 26χρονη και έναν 34χρονο ιερέα, στο χωριό Μαρκάτες του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων…

  Συγκεκριμένα, ο ιερέας αμφισβητούσε την πατρότητα του, -μόλις 16 μηνών-, αγοριού της 26χρονης, και αρνείτο να καταβάλει την απαιτούμενη διατροφή για την ανατροφή του τέκνου της.

  Όπως δήλωσε στο EviaZoom.gr, η δικηγόρος της 26χρονης, Ολυμπία Βλασοπούλου:

  «Ο ιερέας δήλωνε ότι την περίοδο που έμεινε έγκυος η γυναίκα, δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί της, επειδή όπως είπε, απείχε τότε από το σεξ λόγω νηστείας… Αυτό πιθανολόγησε το δικαστήριο και ακύρωσε αρχικά την μηνιαία διατροφή και συγκεκριμένα το ποσό των 250 ευρώ. Ωστόσο η εξέταση DNA που έγινε στη συνέχεια έδειξε την πραγματικότητα, ότι δηλαδή το παιδί είναι δικό του. Πλέον η νέα μηνιαία διατροφή που επέβαλε το νέο δικαστήριο για να πληρώνει είναι 500 ευρώ. Σε βάρος του έχουν κατατεθεί μηνύσεις για τα αδικήματα, της τετελεσμένης απάτης επί δικαστηρίου, της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψευδορκίας».

  Η δικηγόρος Ολυμπία Βλασοπούλου…

  Το EviaZoom.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ιερέα για να δημοσιευτεί και η δική του άποψη, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

  https://www.tanea.gr/2000/06/17/greece/kekleismenwn-twn-thyrwn-drama-xwris-akroatirio/

  Πέτρος Παπουτσάκης

  Μόνο στοργή περίμεναν τα κορίτσια από τον ιερέα


  Πέτρος Παπουτσάκης. Τα κορίτσια πίστευαν πως ήταν ο… πατέρας τους

  Ένας σεβάσμιος ιερέας, ηλικίας 81 ετών, κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου
  του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Χαλκίδας. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
  δεν έχουν σχέση με την πόλη. Λέγεται πως διαπράχθηκαν στην Αθήνα, στην Αγία
  Παρασκευή, όπου εδρεύει «Το σπίτι της αγάπης»…

  Εκεί, στο ορφανοτροφείο θηλέων, όπου κατέφευγαν μικρά κορίτσια που δεν είχαν
  κανένα στον κόσμο, ο ιερέας ενσάρκωνε γι’ αυτά την οικογένεια. Σ’ εκείνον
  έλεγαν τα προβλήματά τους, εκμυστηρεύονταν τις ανησυχίες τους, του ζητούσαν να
  λύσει τις απορίες τους. Ένιωθαν μαζί του τόσο άνετα, ώστε να πηγαίνουν στο
  δωμάτιό του χωρίς δισταγμό κάθε φορά που τα καλούσε.

  Όλα έδειχναν να λειτουργούν άψογα. Δεν ήταν λίγοι άλλωστε οι πολίτες ­ κυρίως
  κάτοικοι της περιοχής ­ που βοηθούσαν οικονομικά το Ίδρυμα με τη μορφή δωρεών,
  θεωρώντας ότι συμβάλλουν στο θεάρεστο έργο του πατρός Πέτρου. Αυτά έως το
  1995. Τότε που, με αφορμή την πρώτη καταγγελία, κλονίστηκε το… οικοδόμημα.

  Ένα από τα φιλοξενούμενα στο «Σπίτι της Αγάπης» κορίτσια, αποφάσισε να
  μιλήσει. Εμπιστεύθηκε σε μια καθηγήτριά της στο σχολείο όσα συνέβαιναν επί 9
  χρόνια στο Ίδρυμα. Της είπε, πολύ διστακτικά στην αρχή, ότι ο πατήρ Πέτρος,
  ήταν κάθε άλλο παρά πατέρας για τα κορίτσια. Ότι όταν πήγαινε στο δωμάτιό του
  για να του πάει την εφημερίδα, εκείνος τη φιλούσε στο στόμα, τη χάιδευε και
  τής έκανε και άλλα πράγματα που η μικρή δεν μπορούσε να περιγράψει.

  Η καθηγήτρια θορυβήθηκε. Υπέθεσε πως η μαθήτρια που της αποκάλυψε τα τραγικά
  γεγονότα, δεν θα ήταν το μόνο θύμα του ιερέα. Αρχισε λοιπόν σιγά-σιγά, πολύ
  διακριτικά, να προσπαθεί να εκμαιεύσει και από τα άλλα κορίτσια την αλήθεια.
  Ήξερε πως ήταν πολύ οδυνηρό γι’ αυτά να αναφερθούν στις πιο εφιαλτικές στιγμές
  της ζωής τους.

  Η υπόθεση έφυγε γρήγορα από την αρμοδιότητα της καλής καθηγήτριας για να
  ανατεθεί στη Δικαιοσύνη. Ο ιερέας Πέτρος Παπουτσάκης παραπέμφθηκε να δικαστεί
  για την απάνθρωπη πράξη του βιασμού και της απόπειρας βιασμού εις βάρος έξι
  ανηλίκων κοριτσιών. Έστω κι αν ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα. Παρά την ηλικία του
  και την ιδιότητά του δεν έπεισε.

  Τον περασμένο Ιανουάριο ο ιερέας κάθησε στο εδώλιο. Το θέαμα ήταν
  απογοητευτικό. Ποιος δεν θα ήθελε να ήταν όλα ψέματα; Και περισσότερο απ’
  όλους τα ίδια τα κορίτσια… Που δεν τους έφτανε η δυστυχία τους να πρέπει
  μόνα να αντιμετωπίσουν τη ζωή, έπρεπε να υποστούν και την χειρότερης μορφής
  ψυχική και σωματική βία. Από τον άνθρωπο που πίστεψαν ότι ήθελε να τα
  προστατεύσει…

  Τα κορίτσια αυτά δεν είναι πια παιδιά. Το δικαστήριο, όμως, θέλοντας να τους
  δείξει τη στοργή που τόσο τους έχει λείψει, έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα του
  δικηγόρου τους, αποφασίζοντας να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών κατά
  τη διάρκεια των καταθέσεων των θυμάτων.

  Οι περιγραφές τους προκάλεσαν ρίγος στους παράγοντες της δίκης. Ο
  κατηγορούμενος άκουγε ψύχραιμα. Περίμενε τη στιγμή της απολογίας. Για να πει
  «στο όνομα του Θεού» πως είναι αθώος. Πως τα κορίτσια φαντάστηκαν τις ιστορίες
  που περιέγραψαν και τον «πλήρωσαν» μ’ αυτό το νόμισμα για όσα τους προσέφερε.

  Η απόφαση του δικαστηρίου επανέφερε τους πάντες στην πραγματικότητα. Κάθειρξη
  32 ετών, που συγχωνεύθηκε σε 20. Και το χειρότερο ήταν ότι ο υπερήλικας ιερέας
  οδηγήθηκε στις φυλακές. Σήμερα είναι ελεύθερος, περιμένοντας να δικαστεί σε
  δεύτερο βαθμό.

 10. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  Η συνεργασία ένστολων και ιερέων είναι πάντα δημιουργική

  https://www.protothema.gr/greece/article/956006/dutiki-ellada-papas-dilone-klopes-exartimaton-autokinitou-gia-na-lamvanei-apozimiosi/

  Παπάς δήλωνε κλοπές για να εισπράττει αποζημιώσεις

  16/12/2019, 16:13 10

  Ο παπάς είχε συνεργό κι έναν αστυφύλακα – Συνελήφθησαν και οι δυο, ενώ ο αστυφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Δυτικής Ελλάδας τέθηκε σε διαθεσιμότητα

  ++++++++++

  Παρακαλείται η τροχαία να δείξει κατανόηση και σε αυτόν τον ιερέα

  https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/662026_den-ehei-theo-toy-papas-hoyligkan-dialyei-poylman-me-losto-meta-apo

  Δεν έχει το Θεό του: Παπάς-«χούλιγκαν» διαλύει πούλμαν με λοστό μετά από τροχαίο! (vid)
  22-11-2019 18:02

  Ένα μικρό τροχαίο με πούλμαν ήταν η αφορμή ένας παπάς να κάνει με έναν σιδερολοστό το συγκεκριμένο όχημα στην κυριολεξία καλοκαιρινό.
  Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα αν μη τι άλλο σύνηθες περιστατικό.

  Ο λόγος για έναν ιερέα στην Σαντορίνη, ο οποίος είχε ατύχημα με το αγροτικό το οποίο και οδηγούσε καθώς αυτό συγκρούστηκε με ένα πούλμαν σχολής οδηγών.

  Ο ιερέας έγινε έξω φρενών, κάτι που είχε σαν συνέπεια αυτά τα οποία ακολούθησαν να είναι πραγματικλά απίστευτα.


  Ο ρασοφόρος καλόγερος καταστροφέας 2.
  154.449 προβολές•26 Αυγ 2019

  • Ο/Η Ντένης ο τρομερός λέει:

   Γκούγκλαρα και βρήκα, η υπόθεση έχει ψητό

   https://www.protothema.gr/greece/article/948423/giati-o-igoumenos-monis-sti-sadorini-espase-me-losto-ta-tzamia-enos-leoforeiou/

   Γιατί ο ηγούμενος Μονής στη Σαντορίνη έσπασε με λοστό τα τζάμια ενός λεωφορείου!

   Φρίξος Δρακοντίδης
   22/11/2019, 14:27 45

   Η αιτία της έκρηξης του ρασοφόρου και οι μηνύσεις

   Ο ρασοφόρος που έγινε viral κάνοντας θρύψαλα τα τζάμια ενός λεωφορείου στη Σαντορίνη χρησιμοποιώντας σιδερολοστό, φέρεται, σύμφωνα τον ιδιοκτήτη του οχήματος, να είχε προσωπικές διαφορές μαζί του.

   Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr τα απίστευτα πλάνα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν έναν ρασοφόρο να επιτίθεται με σιδερολοστό σε σταθμευμένο λεωφορείο, σπάζοντας με μανία το παρμπρίζ και τα τζάμια προκαλώντας σοβαρές ζημιές, δεν αφορούν σε μια απλή διένεξη μεταξύ του ιερωμένου και του οδηγού του λεωφορείου, αλλά σε μια χρόνια διαμάχη με αφορμή την μίσθωση ενός οικοπέδου της Μονής Προφήτη Ηλεία.

   Ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου και της σχολής οδηγών, Γιώργος Γιούσιας, υποστηρίζει ότι το εν λόγω οικόπεδο είχε μισθωθεί από τον ίδιο πριν από τουλάχιστον 20 χρόνια, μέσω δημοπρασίας με σκοπό να το διαμορφώσει σε πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, όπως κι έγινε. Ο κ. Γιούσιας ισχυρίζεται ότι η συμφωνία ήταν μεταξύ του ίδιου και των ανθρώπων της Μονής. «Πρόκειται για μια μισθωτική διαφορά που είχε ο κ. Γιούσιας με τη Μονή Προφήτη Ηλεία στη Σαντορίνη από το 2016» αναφέρει η δικηγόρος του, Μιράντα Πολυκρέτη. Για να προσθέσει: « Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο, μέρος του οποίου είχε μισθώσει ο ιδιοκτήτης της σχολής οδηγών για να φτιάξει ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ το υπόλοιπο κομμάτι του ανήκει στον ίδιο».

   Ο ρασοφόρος καλόγερος καταστροφέας

   Ο ηγούμενος της Μονής, κατηγορείται από τον μισθωτή του αγροτεμαχίου και για φθορές καθώς το καλοκαίρι του 2017 είχε προβεί σε έξωση εναντίον του, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στο πάρκο και στις εγκαταστάσεις της σχολής.

   «Είχε φέρει μπουλντόζα και είχε γκρεμίσει με το έτσι θέλω τις εγκαταστάσεις» λέει η δικηγόρος του ιδιοκτήτη της σχολής οδηγών, κυρία Μιράντα Πολυκρέτη.

   Στο διάστημα που ακολούθησε ο ιδιοκτήτης της σχολής δικαιώθηκε στο Εφετείο και έτσι ακυρώθηκε η απόφαση της έξωσης. Με την σύμφωνη γνώμη των νέων μεσεγγυούχων, ο ιδιοκτήτης της σχολής εισερχόταν στο ακίνητο προκειμένου να παραλάβει τα πράγματα του. Ωστόσο ο ηγούμενος συνέχισε να αντιδρά και ανάμεσα στα περιστατικά που καταγράφηκαν ήταν και η επίθεση με λοστό στο λεωφορείο. Αν παρατηρήσετε τα πλάνα, θα δείτε ότι ο ηγούμενος πέφτει πρώτα με το αυτοκίνητο του πάνω στο λεωφορείο και στη συνέχεια βγάζει το λοστό και αρχίζει να θρυμματίζει τα τζάμια.

   Το βίντεο με τους βανδαλισμούς έχει σταλεί στον Μητροπολίτη Θήρας αλλά και στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών χωρίς να έχει υπάρξει κάποια αντίδραση εκ μέρους τους.

   Δείτε βίντεο: Γιατί ο ηγούμενος Μονής στη Σαντορίνη έσπασε με λοστό τα τζάμια ενός λεωφορείου!

   142 σχόλια

   τιποτα στο τιποτα
   Πριν από 1 μήνα
   Τα λεφτα για τους «φτωχους» ξερει να τα τρωει… Τωρα θα τα πληρωσει αυτος ολες τις ζημιες…

   PROKALIS
   Πριν από 1 μήνα
   Αγαπάτε αλλήλους . Και μετά αυτός θα πάει να κηρύξει για την αγάπη και την συγχώρεση…..

   Harry Potter
   Πριν από 1 μήνα
   Παιδία όσοι είναι ιερωμένοι να θυμάστε πώς δεν σημαίνει πώς είναι και καλοί άνθρωποι

   Michael Karakostas
   Πριν από 1 μήνα
   Αυτος ειναι ο παπαμπραβος!!🤣😂🤣😂🤣😂

   Nacho 13
   Πριν από 1 μήνα
   Παπα επρεπε να φας τα καντηλια σου και τις φαπες σου αλλα εισαι τυχερος που επεσες σε ανθρωπο χεστη και μαλακα..

  • Ο/Η Φιλόζωη Σαντορίνης λέει:

   https://www.zoosos.gr/igoumenos-thiras-damaskinos-skotoste-ta-zoa-kai-asxolitheite-me-tis-gunaikes-pou-kanoun-ektroseis/#axzz69wq3w7AN

   https://www.koytsompolio.gr/gossip/662982/igoymenos-thiras-damaskinos-skotoste-ta-zoa-kai-asholitheite-me-tis-gynaikes-poy

   Ηγούμενος Θήρας Δαμασκηνός: Σκοτώστε τα ζώα και ασχοληθείτε με τις γυναίκες που κάνουν εκτρώσεις!

   Τετ, 07/04/2018 – 15:24

   Της Ελένης Ηλιοπούλου

   Η Ε.Ζ.Θ. επισημαίνει μεταξύ άλλων την άρνηση της Εκκλησίας, παρά τη θετική στάση του μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων Επιφάνειου, να παραχωρήσει μια έκταση στην περιοχή του Πύργου ώστε να μεταφερθούν εκεί τα ζώα τα 100 σκυλιά – για 38 από τα οποία έχουν βρεθεί ήδη εκείνοι που θα τα υιοθετήσουν – και τα 20 γέρικα γαϊδουράκια.

   Τα ζώα φροντίζονται από τους εθελοντές και οι συνθήκες στο καταφύγιο είναι εξαιρετικά καλές και για τα σκυλιά και για τα γαϊδούρια.

   Μάλιστα όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου ο ηγούμενος της Ι.Μ. Προφήτη Ηλία Θήρας Δαμασκηνός ζήτησε από την πρόεδρο της ένωσης Χριστίνα Καλούδη – όταν τον επισκέφθηκε μαζί με δύο αντιδημάρχους για να συζητήσουν την πιθανότητα παραχώρησης του χώρου – να σκοτώσει (!) τα ζώα και να ασχοληθεί με κάτι σοβαρότερο… δηλαδή να δώσει χρήματα στις γυναίκες που κάνουν εκτρώσεις! Ενώ μεταξύ άλλων της είπε ότι αν θέλουν το κτήμα στην περιοχή του Πύργου, αφού η Ε.Ζ.Θ. σύμφωνα με τον ηγούμενο είναι προσοδοφόρα επιχείρηση (!), μπορούν να το νοικιάσουν καταβάλλοντας μηνιαίο ενοίκιο 5.000 ευρ

 11. Ο/Η Ντένης ο τρομερός λέει:

  https://www.vice.com/gr/article/ne8xeg/exoyme-apories-gia-ton-rasoforo-poy-spaei-poylman-sth-santorinh

  Έχουμε Μερικές Απορίες για τον Ρασοφόρο που Σπάει Πούλμαν στη Σαντορίνη

  ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ, ΡΕ;

  Κείμενο VICE Staff
  22 Νοέμβριος 2019, 1:46pm

  Ένα θεϊκό βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, αν και έχει ανέβει στο YouTube από τον περασμένο Αύγουστο. Για την ακρίβεια, είναι ένα βίντεο χωρισμένο σε δύο μέρη – διπλή απόλαυση. Τα βίντεο δείχνουν λοιπόν έναν ιερέα ή καλόγερο να πέφτει με το αγροτικό του επάνω σε λεωφορείο σχολής οδηγών, επειδή -σύμφωνα με πληροφορίες- προηγήθηκε ένα ψιλο-τροχαίο μεταξύ τους, προφανώς κάτι όχι σοβαρό. Έπειτα, ο ρασοφόρος αρπάζει έναν λοστό και αρχίζει να σπάει το παρμπρίζ και ένα-ένα τα τζάμια του λεωφορείου.

  Ο δάσκαλος της σχολής βιντεοσκοπούσε όλη την επίθεση αυτή και μάλιστα κάλεσε την αστυνομία, όπως ακούγεται στο βίντεο.

  Εμείς, έχουμε κάποιες απορίες:

  Γιατί δεν κατεβαίνει κάποιος από το πούλμαν να αντιδράσει;
  Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά το μέσα μας «βράζει» βλέποντας αυτό το βίντεο και, ίσως, αν ήμασταν στη θέση του δασκάλου ή του μαθητή, να βγαίναμε από το πούλμαν και να πιάναμε τον παπά από τα… μούσια. Βέβαια, δεν ξέρουμε πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος του θεού, μιας και φαίνεται να το δουλεύει καλά το λοστάρι.

  Γιατί πέφτει με το αμάξι πάνω στο λεωφορείο και το καταστρέφει;

  Ειλικρινά, η πρώτη ενέργεια του ρασοφόρου είναι αψυχολόγητη. Πέφτει με το αγροτικό του -σαφώς πιο μικρό από το πούλμαν- επάνω στο λεωφορείο, ελπίζοντας ότι τι; Ότι θα προκαλέσει ζημιά στο όχημα που είναι δέκα φορές μεγαλύτερό του ξέρω ‘γω; Ίσως καταλαβαίνει τη μαλακία του κι έπειτα για αυτό να παίρνει τον λοστό και να αρχίζει να κάνει δουλίτσα.

  Τον λοστό γιατί τον είχε μαζί του;
  Αυτό. Μόνο.

  Ο δεύτερος παπάς/μοναχός που κατεβαίνει στο β’ μέρος του βίντεο, τι φάση;

  Σε κάποια φάση και αφού ο παπάς-πρωταγωνιστής έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές στο πούλμαν, εμφανίζεται μέσα από το αγροτικό κι ένας δεύτερος ρασοφόρος, που εκ πρώτης όψεως μοιάζει σαν να είναι οι «ενισχύσεις» και όλοι φανταστήκαμε πως θα αρχίσει και αυτός να σπάει. Αντίθετα, φαίνεται σαν να επιτηρεί το σκηνικό, σε φάση να δει αν έχει κάνει καλά τη δουλειά ο ρασοφόρος Νο.1

  Πήρε το δίπλωμα το παλικάρι;
  Αναρωτιόμαστε αν τελικά ο μαθητευόμενος πήρε το δίπλωμα, μιας και ο παπάς τον απειλεί «Αν πάρεις δίπλωμα σφύρα μου». Και αν ο ρασοφόρος έχει καλό δίαυλο επικοινωνίας με τον θεό, τότε θα ήταν κάπως δύσκολο για τον μαθητή. Ευχόμαστε όμως το παλικάρι να σοφάρει και να έχει ξεπεράσει το σοκ εκείνου του Αυγούστου.

  Η Αστυνομία ήρθε ποτέ;

  Αναμένουμε επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές του τόπου της Σαντορίνης για αυτό το περιστατικό. Έφθασε εκεί η Άμεση Δράση; Τα έλυσαν με τις ασφαλιστικές; Τα πλήρωσε η Εκκλησία;

 12. Ο/Η Φιλόζωη Σαντορίνης λέει:

  “Ιερός Πόλεμος” στη Σαντορίνη! Μοναχοί εμποδίζουν ξανά τη λειτουργία ραντάρ!

  Από Militaire News -16/11/2017 | 23:13

  “Ιερός πόλεμος” στην Σαντορίνη για να μην τοποθετηθεί θόλος νατοϊκού ραντάρ! Το κλίμα που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ είναι “πολεμικό”. Οι μοναχοί της Ιεράς Μονής Προφήτη Ηλία το ΄χουν βάλει σκοπό να μην επιτρέψουν τη λειτουργία του ραντάρ παρά τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις αξιωματικών και ειδικών που λένε πως όλες οι μετρήσεις που έγιναν απέδειξαν ότι δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα ακτινοβολίας. Προφανώς το πρόβλημα των μοναχών είναι …αισθητικό.

  Σύμφωνα με το santonews.com “ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο κοντά στην Ιερά Μονή του προφήτη Ηλία όταν γερανός προσπάθησε με την βοήθεια Αστυνομικής δύναμης , η οποία είχε αποκλείσει το δρόμο προς τη Μονή, να τοποθετήσει τον θόλο στο ραντάρ.


  Μοναχοί και πιστοί που αντιδρούν έκλεισαν με τα αυτοκίνητά τους τον δρόμο προς τη Μονή, ενώ κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στην κάμερα, λόγω της πίεσης , ο Ηγούμενος της μονής.

  Ο Γέροντας, του οποίου όπως μάθαμε η υγεία είναι εξαιρετικά εύθραυστη, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και συνήλθε.

  Στο σημείο έσπευσαν ο Δήμαρχος Θήρας κ. Ζώρζος και ο Αντιδήμαρχος κ. Καφούρος , οι οποίοι στη συνέχεια μετέβησαν στο Αστυνομικό τμήμα, στο οποίο βρίσκονται μέχρι και αυτή την ώρα, μαζί με τον Ηγούμενο της Μονής.

  Στο σημείο που βρίσκεται ο γερανός παραμένει μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας προκειμένου να εμποδίσει την τοποθέτηση του θόλου στο ραντάρ”.

  Για να βάλουμε -ή μάλλον να ξαναβάλουμε- τα πράγματα στη θέση τους: όπως έχουμε γράψει από τον Ιούνιο το ραντάρ είναι πληρωμένο από το ΝΑΤΟ και εξυπηρετεί εξαιρετικά σημαντικές ανάγκες του Πεδίου Βολής Κρήτης! Παρόλα αυτά εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια οι μοναχοί κάνουν ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μην λειτουργήσει το ραντάρ! Κι όπως φαίνεται τα καταφέρνουν.

  Το πιο παράδοξο είναι ότι έχουν χάσει όλα τα δικαστήρια που έχουν κάνει αλλά παρόλα αυτά επιβάλλουν την θέλησή τους παρά τις επιστημονικά τεκμηριωμένες διαβεβαιώσεις πως δεν υπάρχει θέμα για την υγεία τους από το ραντάρ. Η εκκλησία εκτός από πνεύμα δίνει και ψήφους μην το ξεχνάμε.

  Επειδή θα υπάρξουν ίσως κάποιοι που θα πουν ότι πιθανότατα να υπήρχε πράγματι πρόβλημα ακτινοβολίας από το ραντάρ θα μεταφέρουμε τις διαβεβαιώσεις αξιωματικών που χειρίστηκαν το θέμα: όλες οι μετρήσεις που έγιναν απέδειξαν ότι δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα ακτινοβολίας. Φαίνεται ότι το θέμα ήταν μάλλον …αισθητικό. Ο θόλος που έπρεπε να τοποθετηθεί στο ραντάρ μάλλον δεν ταίριαζε με το τοπίο και το φημισμένο σ΄ όλο το κόσμο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

  Το βέβαιο είναι ότι …στο ΚΚΕ θα πρέπει να ΄ρχισουν να προβληματίζονται. Τόσοι αγώνες ενάντια στο ΝΑΤΟ και τώρα ένα μοναστήρι και μερικοί μοναχοί “γκρεμίζουν” ολόκληρο ραντάρ…

  Στις 18 Δεκεμβρίου 2009 υπεγράφη σύμβαση έργου ύψους 1.675.895 ευρώ με αντικείμενο την κατασκευή και εγκατάσταση πέντε θόλων. Ο μόνος που ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί είναι της Σαντορίνης! Επιχειρησιακά το ραντάρ αποτελεί αναπόσπαστο και θεμελιώδη κρίκο στην αλυσίδα που συνθέτει το σύστημα ασφαλείας βολών του Πεδίου Βολής Κρήτης. Παρόλα αυτά οι μοναχοί αρνούνται να καταλάβουν τα αυτονόητα. Μήπως θα πρέπει να τους τα εξηγήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που είναι ψύχραιμος;

 13. Ο/Η Ανταλκίδας λέει:

  Χρόνια πολλά και υγεία.
  Τα υπόλοιπα τα αγοράζουμε από τους Κινέζους.

 14. Παράθεμα: Απολαύστε Ορθόδοξο ηγούμενο να σπάει με λοστό τζάμια λεωφορείου! [Α γ ά π η μόνο] | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

 15. Ο/Η Χαλκιδαίος άθρησκος λέει:

  ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΥΒΟΙΑ: Συνελήφθη ιερέας γιατί κοινώνησε πιστούς σε χωριό του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων

  29 Μαρτίου 2020

  Εγινε καταγγελία στο 112.

  Στη σύλληψη ενός ιερέα σε χωριό του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων προχώρησε σήμερα, Κυριακή, η Αστυνομία.

  Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία ότι ο παπάς άνοιξε την εκκλησία και πρόσφερε τη Θεία Κοινωνία σε μερικούς πιστούς παραβιάζοντας το σχετικό περιοριστικό μέτρο για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

  Η καταγγελία έγινε από πολίτη στην τηλεφωνική γραμμή εκτάκτου ανάγκης 112. Ο ιερέας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.