Να ερωτηθεί ο δεσπότης της NASA για την ερευνήτρια της Κεραμέως

[Ο αυστηρός Αρχιερεύς της Λούτσας, θα μας πει την αλήθεια]

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Θα είμαι ασυνήθιστα σύντομος. Δεν θέλω να επιτεθώ στην νεαρή κυρία Ε.Α. που δήλωσε ερευνήτρια της NASA και βραβεύτηκε από την Υπουργό Θρησκευμάτων και Παιδείας. Θεωρώ ότι δέχτηκε κριτική και επιθέσεις σε τέτοιο βαθμό, που το να πάρουν και άλλοι τη σκυτάλη θα ήταν άνανδρο. Δράττομαι όμως της ευκαιρίας να ζητήσω από έναν άλλο, κατά δήλωσίν του ερευνητή της NASA («Μητροπολίτης Κερατέας: Φαρισαϊσμός και Φονταμενταλισμός»-28/02/2011. «Ερωτήματα για τον κ. Αλ.Τσίπρα»), έναν ας πούμε δεύτερο σε μετριοφροσύνη Ζουράρι (όστις πολλών ανθρώπων ίδε κόμματα και νόον ουκ έγνω), καθηγητή σε άγνωστο πανεπιστήμιο της υφηλίου («Κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να πει με σιγουριά πού ακριβώς δίδαξε ο Κώστας Ζουράρις. Επίσης, είναι γνωστό ότι δεν είχε εκπονήσει κάποιου είδους διδακτορικό»-«Κάηκε», «Μακεδονία»-11.2.2019), έναν ρασοφόρο πανεπιστήμονα και παιδαγωγό της μαθητιώσας νεότητος («To Υπουργείο Παιδείας (;) προπαγανδίζει την πτωματολατρεία στους μαθητές;»-27/09/2008), που στα  βιογραφικά του σημειώματα που δεν συμφωνούν μεταξύ τους (από σεμνότητα),  δηλώνει το μεν πως «διετέλεσε ἐπιστημονικὸς συνεργάτης τῆς Διαστημικῆς Ἑταιρείας τῶν Ἡνωμένων Πολιτείων NASA καὶ τῆς ἑταιρείας Arthur D. Little…» («π. Νικόλαος Χατζηνικολάου»), το δε στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης (Βιογραφικό) η NASA έχει εξαφανιστεί ως διάττων αστήρ, όπως και η Δου Λίτλ και απλούται ένα σεμνόν πέπλον αοριστίας: «Επίσης, διετέλεσε επί διετία επιστημονικός σύμβουλος μεγάλων εταιρειών σε θέματα Διαστημικής Ιατρικής Τεχνολογίας». Είναι προφανές πως εξικνούμενος από μοναχική ταπεινότητα δεν έχει εκθέσει μέχρι στιγμής την ερευνητική και εν γένει επιστημονική του εργασία καθώς και το πλουσιότατον συγγραφικόν του έργον στον τομέα της Αστρονομίας, Αστροφυσικής, πιθανόν δε και Αστρολογίας, που τους τίτλους του θα εζήλευεν και ο πολυκαθηγητής κ.Κοτζιάς (βλ. Athens Review of Books…»). Όπως θα έχει αντιληφθεί ο αναγνώστης, πρόκειται για τον Πανιερότατο δεσπότη της Λούτσας («Η Εκκλησία ευλογεί τη Χρυσή Αυγή»-25/11/2011.  «Το αυγό του φιδιού στη μητρόπολη Μεσογαίας») κ.Νίκο Χατζηνικολάου, διάσημον επί αρετή και σοφία  («O δεσπότης της NASA θα καθαιρέσει παιδεραστή παπά»;-27/02/2010, «ή θα ακολουθηθεί η μέθοδος Παπουτσάκη;–H Εκκλησία θα αποζημιώσει το θύμα του;», «Γιατί η ανωνυμία για τον παιδόφιλο ιερέα της Μητρόπολης Μεσογαίας;»-31/07/2017.  «Θα κουκουλωθεί ΚΑΙ αυτό το ιερό κρούσμα;»).

Ο κ.Χατζηνικολάου, επίδοξος διάδοχος του Αρχιεπισκόπου Λιάπη, αμείλικτος διώκτης της ομοφυλοφιλίας (των μη ρασοφόρων,  βλ. «Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας υπέρ του στιγματισμού των ομοφυλόφιλων», tvxs-26.8.2014), είναι ο μόνος που με το επιστημονικό δίκτυο επαφών με τη NASA που διαθέτει και με το παγκόσμιο επιστημονικό του κύρος («έχει πλούσιο επιστημονικό έργο») και με την ανώτερης ποιότητας ηθική του («Ο Μεσογαίας Νικόλαος για την υπόθεση Βατοπαιδίου»), θα μας διαβεβαιώσει υπεύθυνα για το αναληθές των καταγγελιών, που στόχον έχουν και την ευλαβέστατη δημιουργό εθνικών συνειδήσεων, όχι όμως τόσο ευσεβή, όπως χθες απεδείχθη, όσο οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ («Χωρίς θρήσκευμα και ιθαγένεια τα απολυτήρια»-17.9.2019), σχετικώς με την υπ’αυτής βραβευθείσα αστροφυσικόν-αστρονόμον κλπ.

This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Διακρίσεις (κάθε είδους), Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, Θεωρίες Συνωμοσίας, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

8 Responses to Να ερωτηθεί ο δεσπότης της NASA για την ερευνήτρια της Κεραμέως

 1. Ο/Η kpap01 λέει:

  Τί ζητάτε κ.Laskaratos! Αλλά είναι ο μόνος?
  Οποτεδήποτε ανέτρεξα σέ βιογαφικό επωνύμου έμεινα «έκθαμβος» απο τήν φοβερή έκταση τών εργασιών, τών δημοσιεύσεων, τών θέσεων, τών τίτλων.
  Επί 35-40-χρόνια στόν επαγγελματικό μου χώρο, πλειστάκις μετακινηθείς σέ εργοδότες, σέ θέσεις καί αντικείμενο, σέ θέματα τεχνικά, οργανωτικά, διοικητικά, τεχνικο-οικονομικά, παραγωγικά, σχεδιαστικά, κατασκευαστικά καί άλλα καί μέ 50 έως 70 χιλιάδες ώρες σέ προγραμματισμό HY (σχεδιασμός καί κωδικας ξεκίνησε σάν αναζήτηση αρχές του 1980 καί κατέληξε σέ ξενύχτια), οποτεδήποτε μου ζητήθηκε βιογραφικό δέν κατάφερα νά συμπληρώσω πάνω από μισή σελίδα. Θεωρούσα παράλογο νά απαριθμώ μία πρός μία τίς εργασίες πού μου ανατέθηκαν η τά προβλήματα που εκλήθην νά επιλύσω, από τή στιγμή πού μπορούσαν νά περιληφθούν πολλά μαζί κάτω από ένα περιγραφικό τίτλο.
  Αλλο βεβαίως η υπερβάλλουσα ανάλυση καί άλλο τό ψεύδος. Αν καί νομίζω οτι πάνε παράλληλα: Στά ατελείωτα βιογραφικά, 2-3, 4, 5 σελίδων πέφτει πάρα πολύ ψέμα. Εκτός από τό ψέμα καθ’εαυτό κατ’ ουσίαν υπάρχει καί σφετερισμός έργου άλλων προσώπων η ομάδας, συνεργατών, προϊσταμένων καί υφισταμένων, σπουδαστών, συναδέλων, ασκουμένων κλπ, κλπ. Αλλοιώς ‘άν επιχειρήσομε αντιστοίχιση μέ χρόνο προκύπτουν παρανοϊκκά συμπεράσματα.
  Ελεος! είπε κάποιος.

 2. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Αλλο η κοινή θνητή κυρία Ε. Α. που δήλωσε ερευνήτρια της ΝΑΣΑ, και άλλο ο μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος Χατζηνικολάου.
  Οι δηλώσεις των αξιωματούχων της εκκλησίας είναι υπεράνω αμφισβήτησης. Δεν μπαίνουν στο μικροσκόπιο της κριτικής και της επαλήθευσης. Είναι θέσφατα.
  Άλλωστε το είπε και ο χουντόδουλος (αυτός που ήταν τόσο αφοσιωμένος στις σπουδές του, που δεν ήξερε ότι υπάρχουν ΕΑΤ ΕΣΑ και βασανιστήρια): «όποιο χέρι τόλμησε να αγγίξει την εκκλησία ξεράθηκε».

 3. Ο/Η laskaratos λέει:


  Είναι εξαιρετικός Άνθρωπος και ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ


  Συμπαράσταση σε αθώους φυλακισμένους


  Υποδοχή λειψάνων


  Κοντά στην πολεμική Αεροπορία μας  Ταπεινά μητροπολητικά μέγαρα Μεσογαίας, σε Λαύριο και Σπάτα

  Ο έχων δυο χιτώνας
  https://www.vice.com/gr/article/qk48qq/roma-spata

  Ο «Αόρατος» Οικισμός των Ρομά στα Σπάτα

  ΑΛΕΞΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ
  Aug 11 2015


  «Αυτές είναι συνθήκες θεσμοθετημένου απαρτχάιντ» λένε όσοι γνωρίζουν την κατάσταση.


  Με τον πορνοκλέφτη ιερό Παντελεήμονα Αττικής, εραστή φαντάρων
  https://tvxs.gr/news/ellada/o-mitropolitis-mesogaias-yper-toy-stigmatismoy-ton-omofylofilon
  Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας υπέρ του στιγματισμού των ομοφυλόφιλων
  00:14 | 26 Αυγ. 2014 Τελευταία ανανέωση 00:20 | 26 Αυγ. 2014
  Mετά τους μητροπολίτες Πειραιώς Σεραφείμ, Γόρτυνος Ιερεμία Κυθήρων Σεραφείμ και Αιτωλοακαρνανίας Κοσμά, που την περασμένη εβδομάδα χαρακτήρισαν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο «ελεεινό» και «άθλιο», τη Δευτέρα και ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος προβαίνει σε δηλώσεις για το θέμα κάνοντας λόγο περί «ομομανίας» και εξισώνοντας τη γενοκτονία με την ομοφυλοφιλία. Υποστηρίζει δε ότι «κοινωνίες που απαγορεύουν τον στιγματισμό […] των ψυχοκοινωνικών διαταραχών, όπως είναι και οι γενοκτονίες και οι ομοφυλίες […] αυτές ούτε κοινωνίες είναι ούτε και δημοκρατίες». (Σημ.Λ.: Ανθρωπιστής και άριστος Επιστήμων της Βιοϊατρικής)


  Διαβάζω στο Hellas-Orthodoxy: (21.11.2011) «ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ! Μια ευχάριστη έκπληξη η παραπάνω φωτογραφία στην οποία βλέπουμε όχι έναν, ούτε δύο, αλλά 4 ιερείς να ευλογούν τα νέα γραφεία της Χρ.Αυγής στην Αρτέμιδα Αττικής! …..».
  Στην σχετική τελετή που έγινε στα γραφεία του Τάγματος Εφόδου της Λούτσας, πήραν μέρος 4 ιερείς της Μητρόπολης, αριθμός πολύ μεγάλος και όχι συνήθης, που δείχνει ιδιαίτερους αμφίδρομους δεσμούς. Σε λιγότερο από δυο χρόνια μετά είχαμε «Τρεις συλλήψεις Χρυσαυγιτών στη Λούτσα» (‘Πρ.Θέμα’-29.9.2013): «…τρεις άνδρες ηλικίας 29, 40 και 43 ετών. .. κατασχέθηκαν εννέα κράνη, εβδομήντα κοντάρια – μερικά καλυμμένα με ελληνικές σημαίες- και έντεκα ασπίδες. ..στην κατοχή του ενός βρέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ». Το ανοσιούργημα επαναλήφθηκε με αγιασμό των γραφείων της «Σποράς των νικημένων του ‘45» Αναβύσσου στις 2.7.2012. Κι εδώ ένα χρόνο μετά: «Η Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Ανάβυσσο έκλεισε ύστερα από αναφορές ότι ορισμένα μέλη της προχωρούσαν σε εκβιάσεις καταστηματαρχών και σε άλλες παράνομες ενέργειες στην περιοχή…» (ΒΗΜΑ, Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ., 26/09/2013 05:45). Τέλος η οργάνωση Σαρωνικού είχε πάρει επίσημα μέρος, με τη γνωστή της στρατιωτική παράταξη «άνω των 50» μελών με ελληνικές σημαίες κλπ, στην λιτανεία του Αγ. Φανούρη Κορωπίου, δημοσιεύοντας μάλιστα στην ιστοσελίδα της (Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012 – 14:36) μεταξύ άλλων και φωτογραφία δυο στελεχών της που πόζαραν με έναν ιερέα (πιθανότατα του ναού) ανάμεσά τους.


  Η συμμορία ανακοίνωσε πως «Προσκεκλημένοι του εφημερίου του Ναού παρευρεθήκαμε στη λιτανεία..Η ενημερωτική μας δράση συνεχίστηκε με μοίρασμα φυλλαδίων και τευχών της εφημερίδας μας που γινόντουσαν δεκτά με ενθουσιασμό και συγκίνηση, ενώ πολλοί κάτοικοι χειροκροτούσαν ..Στο τέλος της δράσεως παρετέθη γεύμα από τον εφημέριο του Ιερού Ναού τονίζοντάς μας ότι είναι στο πλευρό μας και να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά για τον Ελληνισμό και την Πατρίδα μας που πολιορκείται από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς». Η Μητρόπολη δεν διέψευσε το δημοσίευμα.


  Ραφήνα (Παντοβασίλισσα, μετά από πογκρόμ)

 4. Ο/Η Ηφαιστίων λέει:

  https://www.ithesis.gr/politikh/o-mitropolitis-mesogeas-nikolaos-gia-tin-sinthiki-ton-prespon-ke-to-sillalitirio/

  Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (VIDEO)
  Ιανουάριος 24, 2019

 5. Ο/Η Frixos λέει:

  Ειδικος επιστημονικος συνεργατης της ΝΑSA για εναλλακτικά θεματα του τυπου: «Αστρο της Βηθλεεμ», «Επουράνιαι δυνάμεις», «Παιδες εν καμινω», «Καιομενη Βατος», «Των Αχραντων Μυστηριων», «Τα παιδια του Ζεβεδαιου ποιονε ειχανε πατερα», «Περι τινος προκειται εαν δεν απατωμαι;», «Τι διαφορα εχει ενας κοκορας που εχει τα δυο ποδια ισα και ιδιως το αριστερο;» και αλλαι ιεροπραξιαι!
  Not so bad.

 6. Ο/Η του κώλου λέει:

  Έχει λαμπρότατο συγγραφικό επιστημονικό έργο

  https://www.ebooks.gr/gr/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82-50357

  Βιβλία απο Νικόλαος Μητροπολίτης Μεσογαίας και …

  https://www.ebooks.gr › συγγραφεας-νικολαος-μητροπολιτης-μεσογαιας-κα.

  Βρέθηκαν 14 Προιοντα.

  Εκδότης : Ιερά Μητρόπολις Μεσογαίας και Λαυρεωτικής (5)Εν πλω (4)Κυριακίδη Αφοί (1)Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος (1)Ταξιδευτής (1)Εντελέχεια (1)Εκπαιδευτήρια Γείτονα – Child Services (1)Κέντρο Βιοϊατρικής Ηθικής και Δεοντολογίας (1)Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου (1)

  Τίτλος Έτος Τιμή
  Αποτελέσματα ανα Σελίδα : 10203050100
  Μνήσθητί μου, Κύριε!
  Μνήσθητί μου, Κύριε!
  Ο Άγιος ληστής του… Παραδείσου
  Συγγραφέας : Νικόλαος, Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής
  Εκδόσεις : Ιερά Μητρόπολις Μεσογαίας και Λαυρεωτικής(2018)
  ISBN : 960-99056-3-3
  Σελίδες : 260
  12.00 €
  10.80 €

  Τελευταία μας ελπίδα η πρώτη μας αγάπη
  Τελευταία μας ελπίδα η πρώτη μας αγάπη
  Συγγραφέας : Νικόλαος, Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής
  Εκδόσεις : Ιερά Μητρόπολις Μεσογαίας και Λαυρεωτικής(2016)
  ISBN : 960-9905-62-6
  Σελίδες : 184
  9.00 €
  8.01 €

  Αν υπάρχει ζωή θέλω να ζήσω
  Αν υπάρχει ζωή θέλω να ζήσω
  Συγγραφέας : Νικόλαος, Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής
  Εκδόσεις : Ιερά Μητρόπολις Μεσογαίας και Λαυρεωτικής(2014)
  ISBN : 960-99056-1-9
  Σελίδες :
  11.00 €
  9.79 €

  Εκεί που δεν φαίνεται ο Θεός
  Εκεί που δεν φαίνεται ο Θεός
  Συγγραφέας : Νικόλαος, Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής
  Εκδόσεις : Ιερά Μητρόπολις Μεσογαίας και Λαυρεωτικής(2009)
  ISBN : 960-99056-0-9
  Σελίδες : 262
  12.20 €
  10.86 €

  Από το καθ’ ημέραν στο καθ’ ομοίωσιν
  Από το καθ’ ημέραν στο καθ’ ομοίωσιν
  Συγγραφέας : Νικόλαος, Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής
  Εκδόσεις : Εν πλω(2008)
  ISBN : 960-6719-21-9
  Σελίδες : 195
  12.11 €
  8.96 €
  Μη Διαθέσιμο Προιον
  Γέροντας Σωφρόνιος, ο θεολόγος του ακτίστου φωτός
  Γέροντας Σωφρόνιος, ο θεολόγος του ακτίστου φωτός
  Πρακτικά διορθόδοξου επιστημονικού συνεδρίου, Αθήνα (19 – 21 Οκτωβρίου 2007)
  Συγγραφέας : Συλλογικό έργο
  Εκδόσεις : Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου(2008)
  ISBN : 960-7735-54-4
  Σελίδες : 622
  20.25 €
  16.20 €
  Μη Διαθέσιμο Προιον
  Ο κόσμος στην επιστήμη και τη θρησκεία
  Ο κόσμος στην επιστήμη και τη θρησκεία
  Διάλογος ανάμεσα στη σύγχρονη επιστήμη και την ορθόδοξη παράδοση
  Συγγραφέας : Συλλογικό έργο
  Εκδόσεις : Κυριακίδη Αφοί(2008)
  ISBN : 960-467-043-3
  Σελίδες : 269
  14.98 €
  11.09 €
  Μη Διαθέσιμο Προιον
  Mount Athos
  Mount Athos
  The Highest Place on Earth
  Συγγραφέας : Νικόλαος, Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής
  Εκδόσεις : Εν πλω(2007)
  ISBN : 960-6719-17-0
  Σελίδες : 153
  10.94 €
  8.10 €

  Η Μεγάλη Ευρώπη και η θέση της Ορθοδοξίας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι
  Η Μεγάλη Ευρώπη και η θέση της Ορθοδοξίας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι
  Εισηγήσεις του «Λαϊκού Πανεπιστημίου» της Εκκλησίας της Ελλάδος: Γ΄ ακαδημαϊκή περίοδος 2004-2005
  Συγγραφέας : Συλλογικό έργο
  Εκδόσεις : Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος(2006)
  ISBN : 960-8373-09-3
  Σελίδες : 168
  8.16 €
  7.26 €

  Παράδοση και εκσυγχρονισμός στην Ελλάδα του 21ου αιώνα
  Παράδοση και εκσυγχρονισμός στην Ελλάδα του 21ου αιώνα
  Εισηγήσεις συνεδρίου
  Συγγραφέας : Συλλογικό έργο
  Εκδόσεις : Ταξιδευτής(2006)
  ISBN : 960-8365-70-8
  Σελίδες : 285

  Φωνή αύρας λεπτής…
  Συγγραφέας : Νικόλαος, Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής
  Εκδόσεις : Εν πλω(2006)
  ISBN : 960-6719-01-4
  Σελίδες : 201
  14.27 €
  10.56 €
  Μη Διαθέσιμο Προιον
  Αλλήλων μέλη
  Αλλήλων μέλη
  Οι μεταμοσχεύσεις στο φως της ορθόδοξης θεολογίας και ζωής
  Συγγραφέας : Νικόλαος, Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής
  Εκδόσεις : Κέντρο Βιοϊατρικής Ηθικής και Δεοντολογίας(2005)
  ISBN : 960-87220-2-0
  Σελίδες : 341
  18.36 €
  16.34 €

  Άνθρωπος μεθόριος
  Άνθρωπος μεθόριος
  Από τα αναπάντητα διλήμματα στα περάσματα της άλλης λογικής
  Συγγραφέας : Νικόλαος, Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής
  Εκδόσεις : Εν πλω(2005)
  ISBN : 960-88063-9-9
  Σελίδες : 166
  10.09 €
  7.47 €
  Μη Διαθέσιμο Προιον
  Ελεύθεροι απο το Γονιδίωμα. Προσεγγίσεις Ορθόδοξης Βιοηθικής
  Ελεύθεροι απο το Γονιδίωμα. Προσεγγίσεις Ορθόδοξης Βιοηθικής
  Συγγραφέας : Νικόλαος, Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής
  Εκδόσεις : Ιερά Μητρόπολις Μεσογαίας και Λαυρεωτικής(2002)
  ISBN : 960-872-200-4
  Σελίδες : 388
  18.35 €
  16.33 €

 7. Ο/Η του κώλου λέει:

  https://orthodoxia.info/news/%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B2%CE%B5%CE%BD-%CF%87%CF%8C%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA-%CE%AE/

  Μεσογαίας Νικόλαος: «Ο Στίβεν Χόκινγκ ήταν ένας πιστός άθεος»

  16/04/2018

  Την δική του εκδοχή σχετικά με το θόρυβο των ημερών και την άποψη του επιστήμονα Στίβεν Χόκινγκ για την ύπαρξη του Θεού και την δημιουργία, έδωσε ο μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος.

  Ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος δηλώνει ότι «η θεολογία δεν πολεμά την επιστήμη».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.