Σεμίνα Διγενή, Μακεδονομάχα στο πλευρό του μητροπολίτη της Σεραφείμ και άλλων εκλεκτών

[Aπό την πινακοθήκη των νέων μαρξιστών-λενινιστών βουλευτών]

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Η Σεμίνα Διγενή εξελέγη ευρωβουλευτής του ΚΚΕ ως τηλεοπτικός κράχτης ψήφων και μετά την εκλογή της παραιτήθηκε και εξετέθη στην Α΄Πειραιά, όπου και εκλέχτηκε, υποθέτω με τις προσευχές του δεσπότη Μεντζελόπουλου, φίλου της κας Λιάνας Κανέλλη και εν φιλανθρωπία συναγωνιστού του κου Μαρινάκη. Το κόμμα της εργατικής τάξης, που αν και διαθέτει σοβαρό εκλογικό μηχανισμό συρρικνώνεται συνεχώς ακόμη και στο ευνοϊκότατο γι’αυτό περιβάλλον της οικονομικής κρίσης της χώρας, μόλις καταφέρνοντας να ξεπεράσει σε ψήφους το κόμμα του ερευνητή θείων επιστολών και  φαλακρού θεραπευτή της φαλάκρας Βελόπουλου, για να επιβιώσει πολιτικά χρησιμοποιεί στη βιτρίνα του πρόσωπα που θα μπορούσαν κάλλιστα να ήταν υποψήφια με άλλα κόμματα, όπως η ΝΔ.

Για να μην μακρηγορώ, η κα Διγενή είναι ένας θηλυκός Ακρίτας, που έδωσε τη μάχη για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και για την ένδοξη κληρονομιά του Αρχισταυρωτή Ιμπεριαλιστή (Έλληνος όμως) Μεγαλέξανδρου, μαζί με εκλεκτές προσωπικότητες της εθνικής κρατικής Εκκλησίας, του Αγίου Όρους, της Ακροδεξιάς, της Δεξιάς και του εν γένει πολύχρωμου πατριωτικού χώρου, ζητώντας Δημοψήφισμα για να αποφανθεί ο ειδήμων επί ιστορικών θεμάτων και αμερόληπτα πληροφορημένος ελληνικός λαός, επί του ονόματος του ιστορικώς αμορφώτου γείτονος λαού. («Συμφωνία των Πρεσπών: Δεκάδες «βαριές» προσωπικότητες, ζητούν Δημοψήφισμα». «Φυσικά, το αίτημα για δημοψήφισμα έχει αγκαλιαστεί ήδη από πολύ ευρύτερες δυνάμεις. Με δικές τους ανακοινώσεις, η κοινότητα του Αγίου Όρους, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,..»).

Παραθέτω κάτωθι απόσπασμα του εξαιρετικά τιμητικού, βαρέων βαρών, καταλόγου υπογραφών προσωπικοτήτων, αναφέρων τους εξ αυτών αρίστους, παραλείποντας πολλούς εκλεκτούς καλλιτέχνες (Θεόδωρος Αθερίδης, Βέρα Κρούσκα κλπ) και άλλες προσωπικότητες, διανοούμενους, στοχαστάς κλπ, δίδων κυρίως έμφασιν σε πρόσωπα διακριθέντα για την πατριωτική τους δράσιν, όπως ο στρατηγός ΦραγκούληςΟ Φραγκούλης Φράγκος είχε σώσει από αποστρατεία τον-υποψήφιο ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής», Υποστράτηγο Συναδινό!):  Βασιλακόπουλος Γιώργος, πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, πρωην πρ. FIBA, Γαλάτουλας Πέτρος, Πρόεδρος SENATE OF HELLENIC AMERICAN ORGANIZATION και A’ Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, Δαμαβολίτης Κώστας, πρ. βουλευτής ΑΝΕΛ, αθλητής κικ μπόξινγκ, Διγενή Σεμίνα, Ήσυχος Κώστας, πρώην Υφυπουργός Στρατού (δεν ευτύχησε να υπηρετήσει ποτέ τη στρατιωτική θητεία του) του Υπουργού Πάνου Καμμένου, στέλεχος του μαζικού, ορμητικού, πατριωτικού Ρωσόφιλου ρεύματος (0,28%) του Παναγίου Λαφαζάνη, ατύπου Εξάρχου (δεν έχει χειροτονηθεί ακόμη, την θέσιν διεκδικούν στελέχη της Χ. Α. και ο ηγούμενος Εφραίμ) του πατριαρχείου Μόσχας στην Ελλάδα, Θεοχάρους Ελένη, ευρωβουλευτής του δεξιού Δημοκρατικού Συναγερμού (Κύπρος), Καλεντερίδης Σάββας, γεωπολιτικός αναλυτής, Καραμπελιάς Γιώργος, συγγραφέας, κίνημα Άρδην, Μάνου Αφροδίτη, τραγουδίστρια, Ξαρχάκος Σταύρος, συνθέτης, πρώην βουλευτής ΝΔ, Παπαθεμελής Στέλιος, πρ. Υπουργός, τρισμάκαρ Παύλος (εξεδήμησεν στο μεταξύ σε άγνωστους κόσμους), τότε μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, πρώην Γραματεύς της Συνοδικής Επιτροπής του Χουντόδουλου, για την επιδότηση ελληνοχριστιανικών γεννήσεων στη Θράκη (βλ. «Η υποκρισία των αργόμισθων μητροπολιτών της Σιάτιστας»), Ρινάλντι Ρούντι, εκδότης εφημερίδας Δρόμος της Αριστεράς (ηγέτης της εθνικόφρονος μαοϊκής ΚΟΕ), Σεραφείμ, μητροπολίτης Πειραιώς, Σόρογκας Σωτήρης, πρώην υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φράγκος Φραγκούλης, πρ. ΑΓΕΕΘΑ, πρ. υπουργός, («Ο Φράγκος είχε σώσει από αποστρατεία τον αντιστράτηγο- -υποψήφιο ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής»).

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
«Σχετικά με τις υπογραφές Ρινάλντι (ΚΟΕ) και Ήσυχου (ΛΑΕ)».

This entry was posted in IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Για την Αριστερά, Επάναστἀτες του Κώλου, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

7 Responses to Σεμίνα Διγενή, Μακεδονομάχα στο πλευρό του μητροπολίτη της Σεραφείμ και άλλων εκλεκτών

 1. Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:
  • Ο/Η Γιάννης λέει:

   Ο άνθρωπος (Α. Ρέμος) τόσο άσχετος από πολιτική – όπως πάρα πολλοί νεοέλληνες – που στη προκειμένη περίπτωση αφορά την εξωτερική πολιτική και διπλωματία, και φαντασιώνεται πως η συμφωνία στις Πρέσπες, είναι ζήτημα τεραστίων διαστάσεων! 😄. Ενώ, ήταν μια συμφωνία που έκλεισε, έστω όπως το έκλεισε, ένα ασήμαντο θέμα (της ονοματολογίας). Ενα θέμα, πομφόλυγα.
   Ψοφοειδής Ρωμιοσύνη…

  • Ο/Η Γιάννης λέει:

   Εχω την εντύπωση πως χρησιμοποίησα την λέξη «ψοφοειδής» αντί «ψοφοδεής» που είναι το σωστό. Αν ναι, συγνώμη.για το λάθος. Γράφω βιαστικά, δυστυχώς..🙂

 2. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Θα εκφέρω μια άποψη που ισως φανεί πρόχειρη και ρηχή, αλλά για μένα είναι ουσιαστική και δεν απέχει από την πραγματικότητα.
  Το ΚΚΕ, είναι εδώ και καιρό (από την μεταπολίτευση) μέρος του δημόσιου τομέα από τον οποίο σιτίζονται εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι, όπως οι δικαστικοί, οι στρατιωτικοί, πυροσβέστες, σώματα ασφαλείας κλιπ. Το ίδιο συμβαίνει και με το ΚΚΕ. Βεβαίως, ισχύει και τα άλλα κόμματα. Αλλά το ΚΚΕ μας παρουσιάζεται το κόμμα των προλετάριων, της εργατικής τάξης και των ανέργων. Λόγια. Στην πράξη είναι δημόσιοι υπάλληλοι, που εναγωνίως περιμένουν κάθε μήνα τον μισθό τους από τα… ματωμένα χρήματα του ιμπεριαλισμού, για την ανύπαρκτη συνεισφορά προς την χώρα.
  Αυτό σημαίνει πως ο μοναδικός στόχος αυτού του κόμματος είναι να εξασφαλίσει την όσο δυνατόν μεγαλύτερη αντιπροσώπευση του στη βουλή. Άρα, τα πρόσωπα που θα το εκπροσωπούν είναι το μέσον για να επιτευχθεί ο σκοπός.
  Δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση τα πρόσωπα που επιλέγει να το αντιπροσωπεύουν στη βουλή, επειδή αυτό που έχουν στο μυαλό τους στο Περισσό, όπως είπα προηγουμένως, είναι η εκπροσώπηση του στη αστική δημοκρατία, η οποία κατά τον μαρξισμό και τον΄Λενινισμό είναι στυγνή δικτατορία.
  Για το δημοψήφισμα περί του ονόματος των Σκοπίων, πέραν του ότι το θέμα έχει λήξη, είναι και εντελώς γελοίο να έχουμε την απαίτηση εμείς στην Ελλαδα να αποφασίσουμε πώς θα ονομάζονται τα Σκόπια (τώρα Β. Μακεδονία). Για μένα, ακόμη και η συμφωνία στις Πρέσπες ήταν μια ιμπεριαλιστική επιθετική πράξη της Ελλάδος σε βάρος μία μικρής και φτωχής χώρας. Τα Σκόπια έπρεπε να αποφασίσουν τελείως μόνα τους, για την ονομασία της χώρας τους..

  • Ο/Η Po λέει:

   συμφωνούμε απολύτως, μόνο που θα έρθει, μάλλον δεν θα αργήσει, η μέρα όπου δεν θα πιάσουν το 3% για είσοδο στη τρισκατάρ αστική βουλή, και θα αρχίσει το κλάμα των αναμνήσεων ενός Τιμημένου.

   Δυστυχώς/ευτυχώς αυτός είναι ο αναπόφευκτος δρόμος χωρίς γυρισμό του Τιμημένου που δεν έχει αλλάξει κασέτα εδώ και δεκαετίες.

   «Όταν ωριμάσουν οι συνθήκες θα κάνει την Επανάσταση»
   Τώρα δεν προκάνει.

 3. Ο/Η Ζωή Τρελό-Ραχήλ Καμπέρω λέει:

 4. Ο/Η Ραχήλ Λαφαζάνη λέει:

  Όπου η ορδή του Λαφαζάνι προσπαθεί να διαψεύσει

  http://net.xekinima.org/apantisi-tis-iskra-gia-tin-upografi-is/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.