Χρυσή Αυγή, ο απόλυτος εξευτελισμός της εθνικής κρατικής Εκκλησίας και του ΣΥΡΙΖΑ

[Ενώ το ποντίκι Λαγός εγκαταλείπει τη βάρκα του ευεργέτη του που βουλιάζει]

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Από πολύ νωρίς η Εκκλησία εξέφρασε ποικιλότροπα την εύνοιά της προς τους μαχαιροβγάλτες τη Χ.Α., ευλογώντας κατά συρροή τις εγκληματικές φωλιές της ναζιστικής οργάνωσης, μέλη της οποίας ή ακόμη και η ίδια, κατ ‘ομολογίαν του φιλοχρυσαυγίτη δεσπότη Πειραιά Χρήστου Μεντζελόπουλου, σχετίζεται με το Σατανισμό («Τάγμα σατανιστών η Χρυσή Αυγή»). Το μπλογκ μας έκανε από την αρχή τεράστιες προσπάθειες καταγγέλλοντας από την πρώτη στιγμή το δεσπότη της Λούτσας Νίκο Χατζηνικολάου, που πρώτος αυτός ανάμεσα στους υπόλογους δεσποτάδες έστειλε 4 παπάδες να ευλογήσουν τη σφηκοφωλιά της ναζιστικής οργάνωσης («Η Εκκλησία ευλογεί τη Χρυσή Αυγή»- 25/11/2011. «Το αυγό του φιδιού στη μητρόπολη Μεσογαίας»). Για να εκθέσουμε όσο μπορούσαμε περισσότερο την Εκκλησία, που ευλογεί τα όργανα του Αντίχριστου που καταδιώκουν και σφάζουν τους «ξένους» αδελφούς του Χριστού, δημοσιεύσαμε κείμενο και στην Αγγλική, το οποίο αναδημοσιεύτηκε σε πολλούς αγγλόφωνους ιστότοπους του εξωτερικού, μέσω του οποίου απευθύναμε έκκληση στους Χριστιανούς της Δύσης να καταδικάσουν αυτήν την ανίερη συμμαχία. The Greek Orthodox Church blessing the neo-Nazis»): «In the name of Jesus (he too, an illegal fugitive in Egypt), in the name of Western humanism and Enlightenment, in the name of universal Human Rights, on which our culture and humanity is based upon, we ask you to condemn the Orthodox Church of Greece and to intervene in order to stop atrocities of such nature in the future».

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα στελέχη του οποίου (ο ευσεβής Γλέζος, ο Βούτσης, ο Αλ.Μητρόπουλος, η Κωνσταντοπούλου, o Παρασκευόπουλος, ο ανιδιοτελής φιλορώσος-όπως και η Χ.Α.-Λαφαζάνης με την απόλυτη σιωπή του) στήριξαν απροκάλυπτα τη ναζιστική συμμορία («ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή στη Βουλή»), γεγονός είτε απόλυτα συνεπές με την παραδοσιακή στάση τους να πλαστογραφούν το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας («Βαρντάρσκα»-14.2.2013), να στηρίζουν τους χασάπηδες των αγοριών της Σρεμπρένιτσα, τον Χουντόδουλο, τον Στάλιν ή τον Ενβέρ Χότζα(«Ο φιλάνθρωπος Αρχιεπίσκοπος, του Μανώλη Γλέζου»), είτε στη βάση της υπόθεσης ότι η χιτλερική συμμορία αποδυναμώνει εκλογικά τη ΝΔ, ουδέποτε ούτε ως κυβέρνηση, ούτε ως Υπουργείο Θρησκευμάτων ή ως «Νόμω κρατούσα Πολιτεία», εγκάλεσε τον δημοσιοϋπαλληλικό κλήρο για αυτούς τους βλάσφημους αγιασμούς που έγιναν μέχρι το σημείο του εγκωμιασμού της συμμορίας. Για τους υποκρινόμενους πως δεν κατάλαβαν τίποτα, επικαλούμαι δημοσίευμα της «Εφ. τ.Συντακτών»: (22.4 2015: Γιάννης Μπασκάκης-«Ετσι αδειάζει ο φίρερ»): «Λανθασμένη γραμμή. Ο Αντώνης Νταβανέλος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι είναι απολύτως λανθασμένη η γραμμή τμήματος της Αριστεράς ότι η Χ. Α. κόβει ψήφους από τη Ν.Δ. ή ότι μέσω της δικαστικής δίωξης της ναζιστικής οργάνωσης νομιμοποιούνται οι διατάξεις των άρθρων 187 και 187Α του Ποινικού Κώδικα και επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν στη Βουλή να απαντάμε και να συζητάμε με αυτούς που τη μέρα φορούν γραβάτα και τη νύχτα άρβυλα».  Τα γεγονότα συνέβησαν, οι μαρτυρίες υπάρχουν, πολλοί θα λογοδοτήσουν στο αδέκαστο δικαστήριο της ιστορικής μνήμης κι αν υπάρχει ο Θεός των «ξένων» του Ευαγγελίου  (τον οποίο οι εθνικιστές Μακεδονομάχοι Δεσποτάδες, ως έμμισθοι υπάλληλοι του Καίσαρα δηλώνουν πως εκπροσωπούν-αυτόκλητοι), για τον οποίο ουκ ένι Ιουδαίος ουδέ Έλλην,  τότε αυτοί που πλαστογραφούν το κήρυγμά του, θα δώσουν εξηγήσεις και στο Φοβερό Βήμα Του.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Από τα αναρίθμητα κρούσματα ανίερης ιερατικής συμπεριφοράς. Μήνυμα συμπαράστασης αρχιμανδρίτη, αξιωματούχου της Μητρόπολης Ν.Σμύρνης, που τέλεσε τον αγιασμό στα γραφεία της σποράς των νικημένων του ‘45 στην φωλιά του Αλίμου, χωρίς να ενοχληθεί ο μητροπολίτης του ή οποιοσδήποτε εκκλησιαστικός παράγων.

This entry was posted in IERES_ATAXIES, IERES_YPOKRISSIES, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Για την Αριστερά, Επάναστἀτες του Κώλου, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

14 Responses to Χρυσή Αυγή, ο απόλυτος εξευτελισμός της εθνικής κρατικής Εκκλησίας και του ΣΥΡΙΖΑ

 1. Ο/Η Kάσυ Διάρη, θεούσα λέει:

  https://www.iefimerida.gr/news/298938/iereas-paralirei-yper-tis-hrysis-aygis-o-theos-na-stirizei-ton-thearesto-agona-tis

  Ιερέας παραληρεί υπέρ της Χρυσής Αυγής: «Ο Θεός να στηρίζει τον θεάρεστο αγώνα της»

  Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα λεγόμενα του ιερέα που τέλεσε το τρισάγιο στη μνήμη των δολοφονημένων Χρυσαυγιτών, Φουντούλη και Καπελώνη, ο οποίος ευχήθηκε ο Θεός να στηρίζει τον αγώνα της Χρυσής Αυγής.

  «Δεόμεθα υπέρ της φιλτάτης ημών πατρίδος και πάντων των αγωνιζομένων δια την διατήρηση των θρησκευτικών και πατριωτικών παραδόσεων του λαού της. Έτι δεόμεθα υπέρ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συνεργατών αυτού», είπε ο ιερέας και πρόσθεσε:

  «Οπως Κύριος ο Θεός συνεργήσαι και κατευοδώσει τον θεάρεστον αγώναν τους που δίνουν υπέρ της πίστεως και της πατρίδας».

  Μάλιστα, ο ιερέας με δική του, όπως είπε ευθύνη, αναθεμάτισε τους αντιπάλους της ΧΑ που «καλλιεργούν το μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής».

  «Ανάθεμα σε όσους εντός και εκτός της πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας» ανέφερε, χαρακτηρίζοντας τους δράστες της δολοφονίας των Φουντούλη – Καπελώνη ως «άνανδρους φονιάδες της πατρίδας μας».

  https://www.protothema.gr/greece/article/383221/thelo-na-gino-iereas-dilose-o-foititis-pou-mahairose-ton-16hrono/

  «Θέλω να γίνω ιερέας» δήλωσε ο φοιτητής που μαχαίρωσε τον 16χρονο

  29/05/2014

  «Ουδείς αναμάρτητος» υποστήριξε στην απολογία του ο κατηγορούμενος φοιτητής Θεολογίας
  Μετανιωμένος για τις πράξεις του – «ουδείς αναμάρτητος» όπως χαρακτηριστικά μάλιστα είπε ο ίδιος – δήλωσε ενώπιον δικαστών και ο ενόρκων, ο φοιτητής Θεολογίας Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση σε 16χρονο μαθητή πριν από περίπου ένα χρόνο, έξω από το σχολείο του στο Παλαιό Φάληρο.

  Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος μαζί με ένα φίλο του χτύπησαν το μαθητή με μαχαίρι στο πρόσωπο και του έκοψαν τη μύτη (η οποία επανήλθε στη θέση της μετά από εγχείρηση) και στη συνέχεια του κατάφεραν χτύπημα λίγα χιλιοστά αριστερά της καρωτίδας. Ο 16χρονος δέχθηκε την επίθεση των δυο νεαρών – που φέρονται ως υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, επειδή είχε εκφράσει τα αντιφασιστικά του πιστεύω στην ερωτική φίλη τού Γ. Αποστολόπουλου και συμμαθήτριά του.

  https://www.efsyn.gr/politiki/paraskinia/88616_aytos-o-iereas-einai-talimpan-k-arhiepiskope

  03.11.2016, 20:53
  Αυτός ο ιερέας είναι Ταλιμπάν κ. Αρχιεπίσκοπε;
  Χρήστος Καλλιμάνης

  Το βράδυ που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έδειχνε σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση το σκληρό πρόσωπο της Εκκλησίας, ένας άλλος ιερέας εξυμνούσε τον φίρερ Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή και διάβαζε ανάθεμα κατά εκείνων που «καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας».

  http://www.newsnowgr.com/article/252354/VIDEO-nikas-tois-vasilefsi-eipe-o-iereas-sta-egkainia-tis-xrysis-avgis-stin-tripoli.html

  Νίκας τοις βασιλεύσι είπε ο Ιερέας στα εγκαίνια της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη
  2012-10-28 22:45:51

  Ο μητροπολίτης Χαλκίδας υποδέχτηκε τον κύριο του τραγουδιού «Ελληνικά SS» Απ.Γκλέτσο…
  20/03/2014
  Στα πλαίσια της περιοδείας της «Ελληνικής Αυγής»


  Μητροπολίτης Δωδώνης: Γιατί να μην χαίρει υπόληψης η Χρυσή Αυγή;


  Αποκαλυπτικό.H Χρυσή Αυγή τα έπαιρνε από Μητροπολίτες-Χριστιανοπατέρες.Το λέει ο Μιχαλολιάκος!

 2. Ο/Η Kάσυ Διάρη, δραχμοφόνισσα λέει:

  https://jailgoldendawn.com/2019/07/14/%ce%bc%ce%ae%cf%80%cf%89%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf-%ce%bf-%ce%bb%ce%b1/

  Μήπως υπάρχει οικονομικό κίνητρο; Ο Λαγός διορίζει τη σύζυγο του Ηλιόπουλου στην Ευρωβουλή (Banking News)
  jailgoldendawn / 13 hours ago


  Η μόνη τους πατρίδα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του Banking News, το οποίο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη Χρυσή Αυγή, ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός διόρισε ως συνεργάτιδά του στην Ευρωβουλή τη Μαρία Μαργέτη, δικηγόρο και σύζυγο του Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

  Το Banking News συνδέει άμεσα τον διορισμό αυτόν με την αποχώρηση του Ηλιόπουλου από τη Χρυσή Αυγή και την συμμετοχή του στον “νέο φορέα”, του οποίου εμφανίζεται να ηγείται ο Λαγός.

  Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Μιχαλολιάκος είχε ζητήσει από τον Λαγό τον διορισμό στην Ευρωβουλή στενού συγγενικού προσώπου του Χρήστου Παππά, κάτι όμως που ο Λαγός αρνήθηκε.

 3. Ο/Η του κώλου λέει:

  https://www.protothema.gr/greece/article/581722/video-o-arhiepiskopos-kuprou-eulogei-tin-eisodo-tou-elam-stin-kupriaki-vouli/

  Βίντεο: Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου «ευλογεί» την είσοδο του ΕΛΑΜ στην κυπριακή Βουλή!

  26/05/2016, 16:09 46

  Χαρακτηριστικά, υποστήριξε πως, κάποιες φορές, χρειάζονται και οι ακραίοι, για να είναι οι άλλοι προσεκτικοί

  Ικανοποίηση εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος για την είσοδο του ΕΛΑΜ (Χρυσή Αυγή Κύπρου) στην κυπριακή Βουλή.

  Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha της Κύπρου, ανέφερε πως κάποιες φορές χρειάζονται και οι ακραίοι, για να είναι οι άλλοι προσεκτικοί.

  Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος παλαιότερα είχε χαρακτηρίσει τα μέλη του ΕΛΑΜ ως παιδιά με κρυστάλλινες θέσεις, δεχόμενος έντονες επικρίσεις.

  Είχε δηλώσει, χαρακτηριστικά, πως «πλείστες απόψεις του ΕΛΑΜ με εκφράζουν. Κι αν είναι εναντίον των λαθρομεταναστών, τολμώ να σας πω ότι και εγώ είμαι εναντίον των

 4. Ο/Η Antifa2 λέει:

  https://www.lifo.gr/articles/opinions/240536/apokalypsi-doro-syriza-sti-xrysi-aygi-toys-rixnoyn-sta-malaka-kai-oxi-mono

  Αποκάλυψη: Δώρο ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή – Τους ρίχνουν στα μαλακά, και όχι μόνο! Όσο φωνάζαμε για τους βιασμούς (που λειτούργησαν ως αντιπερισπασμός) η κυβέρνηση φρόντιζε να πέσουν στα μαλακά οι χρυσαυγίτες

  ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ 10.6.2019

  https://www.athensvoice.gr/politics/494038_na-vreite-kapoion-na-sas-frontizei-opos-o-syriza-ti-hrysi-aygi

  16.11.2018 | 10:39
  Να βρείτε κάποιον να σας φροντίζει όπως ο ΣΥΡΙΖΑ τη Χρυσή Αυγή

  Tι αξία έχουν η χώρα και η Δημοκρατία μπροστά στην εξουσία;
  Μάνος Βουλαρίνος

  https://www.thetoc.gr/politiki/article/oi-paraksenes-sxeseis-stelexwn-tou-suriza-me-ti-xrusi-augi

  Οι παράξενες σχέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή
  Δεν είναι πρώτος ο Νίκος Παρασκευόπουλος που προκαλεί το ερώτημα « τι τρέχει με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή» .Εχουν προηγηθεί πολλά στελέχη.

  https://www.kathimerini.gr/1008960/article/epikairothta/politikh/sokarei-o-dialogos-syriza-me-th-xrysh-aygh
  08.02.2019
  Σοκάρει ο «διάλογος» ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή
  ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ

 5. Ο/Η Γιαννης λέει:

  Δεν είναι η πρώτη φορά, που η εθνική κρατική εκκλησία επιλέγει τον απόλυτο εξευτελισμό για να προστατεύσει τα συμφέροντα της όπως αυτή νομίζει καλλίτερα.
  Το ίδιο έπραξε, και μάλιστα με πιο κατηγορηματικό τρόπο, όταν συντάχθηκε επίσημα με την χούντα και τον Γ. Παπαδόπουλο ή όταν ευλογούσε τους τόπους εξορίας, όπου ελάμβαναν χώρα φρικτά βασανιστήρια.
  Η μη αποδοκιμασία της επίσημης ελληνικής εκκλησίας προς διάφορους αντιπροσώπους της για την εύνοια τους σε οργανώσεις της ΧΑ, δείχνει πως πολλά στελέχη της διακατέχονται από φασιστικές,ναζιστικές, ρατσιστικές και εθνικιστικές ιδέες.Και αυτό με την σειρά του δείχνει πως πιθανόν και η ηγεσία της Ορθοδοξίας της Ελλάδος να έχει ανομολόγητα – για ευνόητους λόγους – παρόμοιες μ’ αυτούς τους ιερείς ιδέες.
  Πέραν τούτου, ο ναζισμός και ο ρατσισμός προσφέρουν ένα πλεονέκτημα για τους εξουσιαστές της Ορθόδοξης εκκλησίας και όχι μόνο σ’ αυτούς.
  Στην ιδεολογία του κυριαρχεί η επίκληση του κινδύνου, που διατρέχει το έθνος και η θρησκευτική καθαρότητα από τους «έξω»
  Έτσι μπορούν (οι ιερείς) να παρουσιάζουν τον εαυτό τους σαν φρουρούς της εθνικής ακεραιότητας από τους ¨ξένους», τους μετανάστες κλπ που μας επιβουλεύονται και ταυτόχρονα να συγκρατούν το κοπάδι στο μαντρί.
  Είναι μια πανάρχαια συνταγή, που όμως έχει σχεδόν τέλεια αποτελέσματα, επειδή γνωρίζουν πόση σημασία δίνει ο άνθρωπος στο φαντασιακό.
  Εκ των πραγμάτων η ελληνική εκκλησία, δεν μπορεί να τρέφει εκτίμηση προς την δημοκρατία και το διαφορετικό.Το σκεπτικό τους είναι: ή εμείς ή οι άλλοι.

 6. Ο/Η Νώτις Σφακυανάκυς λέει:

  https://roides.wordpress.com/2016/11/14/14nov16/

  Ο Μητροπολίτης Σφακίων τίμησε τον Παττακό στέλνοντας μήνυμα στην κηδεία του
  Γιατί δεν αντέδρασε το υπουργείο των Φίλη-Γαβρόγλου;

  (Νέα Κρήτη, 12/10/2016, 08:18), «Ο εθνικός ύμνος και χειροκροτήματα ακούστηκαν εντός και εκτός της εκκλησίας, ενώ πρώτος διαβάστηκε ο επικήδειος λόγος εκ μέρους του ποιμενάρχη της τοπικής εκκλησίας, Μητροπολίτη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, Ειρηναίου…».
  https://www.neakriti.gr/article/eidiseis/1357591/kideytike-sto-rethymno-o-praksikopimatias-pattakos-video-/

  Κηδεύτηκε στο Ρέθυμνο ο πραξικοπηματίας Παττακός

 7. Ο/Η των ξέκωλων λέει:

  Τόπο στο νέο προφήτη της Ρωμιοσύνης

  https://menshouse.gr/politiki/111372/to-eyfyes-kolpo-toy-velopoyloy-20-000-anthropoi-stayrosan-ypopsifio-poy-den-ypirche-sto-psifodeltio

  Το ευφυές κόλπο του Βελόπουλου: 20.000 άνθρωποι σταύρωσαν υποψήφιο που δεν υπήρχε στο ψηφοδέλτιο
  Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο του ανδρός…

  Γράφει ο Νικόλας Ακτύπης

  Πού είχαμε μείνει; Α, ναι. Στο ότι ο κ. Βελόπουλος ετοιμάζεται για την νέα μάχη. Μόνος ξανά. Ολομόναχος. Σίγουρα θα σκέφτεται πόσο χρήσιμοι είναι οι στρατηγοί σε τέτοιες περιπτώσεις. Όπως, τυχαίο το όνομα, ο στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος χαίρει άκρας εκτίμησης όχι μόνο μεταξύ των ψηφοφόρων του Κυριάκου Βελόπουλου, καθώς απευθύνεται σε ένα πολύ ευρύτερο ακροατήριο.

  Το ευφυές κόλπο του Βελόπουλου: 20.000 άνθρωποι σταύρωσαν υποψήφιο που δεν υπήρχε στο ψηφοδέλτιο

  Ένας τέτοιος άνθρωπος, με το δικό του βιογραφικό και την αποδοχή του (η οποία δεν περιορίζεται στα δεξιά, αλλά επεκτείνεται σε μεγαλύτερη έκταση ακόμη και του μεσαίου χώρου) είναι περιζήτητος. Και η αλήθεια είναι ότι η περίπτωση του στρατηγού διερευνήθηκε από διάφορά κόμματα που κινούνται σε αυτά τα όρια. Άγνωστο γιατί, ο κ. Φράγκος αρνήθηκε, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει πολιτικό λόγο.

  Μέχρι να πει το πολυπόθητο «ναι», παραμένει για όλους όσους θα ήθελαν να τον δουν στα ψηφοδέλτιά τους ένα άπιαστο «όνειρο». Χμ… Για όλους; Όχι!

  Όπως κατήγγειλε και ο ίδιος, συνέβη μια σπάνια σύμπτωση, καθώς στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης για την Ευρωβουλή, υπήρχε μια… γνωστή φυσιογνωμία. Ένας εκ των υποψηφίων λεγόταν Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης) και ήρθε μάλιστα δεύτερος στις προτιμήσεις του κοινού, πίσω μόνο από τον ηγέτη Κυριάκο Βελόπουλο! Και με δεδομένη την παραίτηση του ηγέτη, ο Φράγκος Φραγκούλης θα γίνει Ευρωβουλευτής. Όχι όμως ο στρατηγός, αλλά ο… άλλος! (ο αντίστοιχος Κουτσιανικούλης που θα γινόταν ο νέος Μέσι).

  Μεταξύ των υποψηφίων λοιπόν, το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης) ξεχώριζε όπως η ξανθιά τρίχα στο γιακά άπιστου συζύγου. Κι εδώ που τα λέμε, μέχρι να βγει η δήλωση του στρατηγού που ξεκαθάριζε ότι εκείνον τον βάφτισαν κανονικά και με τον νόμο Φραγκούλη κι επομένως δεν έχει την παραμικρή σχέση με έναν τύπο που τον έβγαλαν στην κολυμπήθρα Εμμανουήλ και αντί για υποκοριστικό το σαφώς πιο mainstream Μάνος ή το λαϊκότερο Μανόλης, διάλεξε το Φραγκούλης.

  Το ευφυές κόλπο του Βελόπουλου: 20.000 άνθρωποι σταύρωσαν υποψήφιο που δεν υπήρχε στο ψηφοδέλτιο

  Κάποιοι κακόπιστοι ίσως θεωρήσουν ότι ίσως κάπου εκεί μέσα ζει μια μικρή προσπάθεια παραπλάνησης (που θα έλεγε και ο Μπομπ Ρος). Ότι δηλαδή τελευταία στιγμή έγινε το άλμα λογικής που χρειάζεται για να αποφασίσεις ότι το «μικρό» για το Εμμανουήλ είναι το Φραγκούλης, το οποίο όλως τυχαίως είναι το όνομα του πιο λαμπρού «αστεριού» στους χώρους από όπου αντλείς ψήφους.

  Όμως, όπως ακριβώς συνέβη και με τις «χειρόγραφες επιστολές του Ιησού», είναι… φανερό ότι δεν πρόκειται για παραπλάνηση ούτε απάτη που οδήγησε 20.000 ανθρώπους να ψηφίσουν τον Φο- Φραγκούλη. Μια… παρεξήγηση ήταν κι αυτή, μη σας πούμε και προφητεία: «Θα ψηφίζεις τον Φράγκο Φραγκούλη, αλλά δεν θα είναι ο Φράγκος Φραγκούλης».

  Μια αθώα παρεξήγηση, από αυτές που -ποιος ξέρει- μπορεί να επαναληφθούν στις επόμενες εκλογές.

  Προσωπικά, όχι μόνο δεν θα απέκλεια να δω στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης υποψήφιο με πλήρες όνομα Ναζωραίος Ιησούς Χριστός (του Ιωσήφ), αλλά ίσως τον «σταύρωνα» κιόλας. Με την καλή έννοια. Κι έχοντας πάντα κατά νου ότι θα πρόκειται για μια απλή συνωνυμία. Έτσι, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις…

  https://www.kathimerini.gr/1033163/article/epikairothta/politikh/o-velopoylos-mhnyse-ypoyhfio-voyleyth-toy

  10.07.2019
  Ο Βελόπουλος μήνυσε υποψήφιο βουλευτή του

  Μήνυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος τον βουλευτή του κόμματός του Ελληνική Λύση Θανάση Νασίκα, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων και να εκλεγεί στη Λάρισα.

  Ο βουλευτής επιτέθηκε με σκληρές εκφράσεις στον πρόεδρο του κόμματος Βελόπουλο, όταν ο τελευταίος αποφασίζοντας να κρατήσει την έδρα στη Λάρισα έθεσε πρακτικά εκτός Κοινοβουλίου τον εκλεγέντα παλαιό αγροτοσυνδικαλιστή της Ν.Δ. και πρώην δήμαρχο Τυρνάβου Θανάση Νασίκα. Η Ελληνική Λύση έλαβε στην περιφέρεια Λάρισας 4,34% (6.786 ψήφους) και κέρδισε τη μία έδρα. Ο κ. Νασίκας είναι πρώτος σε σταυρούς, έχοντας λάβει 1.308 και, όπως διατείνεται, ο κ. Βελόπουλος του είχε υποσχεθεί την έδρα παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου.

  Το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι η έδρα ανήκει στον αγροτικό κόσμο θεωρήθηκε ότι αποτελούσε διαβεβαίωση της σχετικής δέσμευσης προς τον κ. Νασίκα.

  Οταν όμως ο πρόεδρος αποφάσισε να κρατήσει την έδρα, ο βουλευτής τον αποκάλεσε δημοσίως «άφιλο και ανέντιμο» και ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την Ελληνική Λύση ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από όσους τον ψήφισαν.

  Σήμερα ο κ. Νασίκας βρέθηκε στο κρατητήριο ύστερα από μήνυση για εξύβριση από τον κ. Βελόπουλο, ο οποίος μάλιστα φέρεται να υπέβαλε μήνυση και κατά του γιου του κ. Νασίκα.

  Με την κατάθεση μήνυσης ανταπάντησε και ο πρώην δήμαρχος ανοίγοντας έτσι πόλεμο με τον έως χθες συμπολιτευτή του.

  Έντυπη

 8. https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1007726/pateras-duo-anilikon-paidion-kai-gios-papa-o-dolofonos-tis-viologou-stin-kriti/

  Πατέρας δυο ανήλικων παιδιών και γιος παπά ο δολοφόνος της Βιολόγου στην Κρήτη
  Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας

  16.07, 00:20

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Τραγική ιστορία και για την σύζυγό του και για τον πατέρα του, πολύ συχνά οι γονείς δεν φταίνε, υπάρχει και η φυσική κλήση, που δύσκολα πολεμιέται.

   • Ο/Η Γιαννης λέει:

    Εάν οι πράξεις του είναι φυσική κλήση, τότε δεν υπάρχει τίποτα το κολάσιμο σ’ αυτές. Δεν μπορεί η φύση να θεωρείται παρεκτροπή.
    Ελα, που η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών, δεν καταφεύγει σε τέτοιες πράξεις.
    Αυτό σημαίνει πως όλοι αυτοί, έπαψαν να είναι φυσιολογικοί;
    Εγώ, για παράδειγμα, ουδέποτε έχω σκεφτεί στην ζωή μου να κάνω κάτι παρόμοιο.
    Επομένως, δεν είμαι φυσιολογικός..
    Οχι. δεν είναι η φύση που μίλησε μέσα του. Είναι ο πανταχού παρών εξουσιασμός, ο οποίος μας περιβάλλει από την ημέρα που γεννιόμαστε μέχρι να πεθάνουμε και που είναι ζήτημα αν υπάρχουν έστω και λίγοι άνθρωποι που του αντιστάθηκαν στην ζωή τους (παρεμπιπτόντως, οι ενάρετοι, ταπεινοί και ηθικοί άνθρωποι είναι οι πιο κρυφοί εξουσιομανείς).Ο έρωτας, είναι παιχνίδι, μια εμφανώς αστεία κατάσταση ηδονής και γι’ αυτό, μια πανούργα παγίδα της φύσης προς τον άνθρωπο και τα άλλα όντα. Δυστυχώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την σεξουαλικότητα σαν κάτι πολύ σοβαρό, σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν ποιος έχει το πάνω χέρι. Να εξουσιάσουν τον άλλο.
    Αρνούμαι να δώ διάφορες πολύ κακές περιπτώσεις, σαν να είναι αυτές κάποια φυσική κλήση.

   • Ο/Η Γιαννης λέει:
 9. http://pandiera.gr/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%AF%CE%B6-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8E/

  Κουίζ: Ποιος είναι αυτός δίπλα στον πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή; (Βίντεο)
  Μαρ 25, 2019

  Ποιος είναι αυτός δίπλα στον Κουκούτση;

  Γράφει ο εικόνομιστ

  Κουκούτσι μυαλό δεν έχουν στη ΛΑ.Ε. Ο επικεφαλής της παράταξης φιγουράρει στις επίσημες παράτες για την απελευθέρωση της Καλαμάτας, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019. Στη φιέστα όπου με απαίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, όπως διαβάζουμε, ανακρούσθηκε ο ύμνος «Μακεδονία Ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα» ανάμεσα σε μπαλωθιές και βαρελότα.

  Και πού είναι το κακό; Θα ρωτήσει κάποιος. Σωστό. Άλλωστε παλαιότερα ο ίδιος ο σημερινός επικεφαλής της ΛΑΕ, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τότε, είχε υποστεί την ταπεινωτική για αριστερό δοκιμασία, να εγερθεί όρθιος μέσα στη Βουλή και να φωνάξει στεντορείως: «Προκόπης Παυλόπουλος!». Πρόεδρος της Δημοκρατίας αυτός που, χωρίς την ψήφο της σημερινής ΛΑ.Ε, δεν θα είχε μπορέσει να εκλεγεί και να κινηθεί δραστήρια ως θεματοφύλακας των συμφερόντων της αστικής τάξης την επαύριο του δημοψηφίσματος για να ανατρέψει μαζί με τον Τσίπρα το περήφανο «ΟΧΙ» του 62% σε «ΝΑΙ» στην περίφημη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

  Το πρόβλημα σήμερα είναι ότι ο Π.Λ. φωτογραφίζεται στα δεξιά τού υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού «Καλαμάτα –Πόλη Ενωμένη», Δημήτρη Κουκούτση.

  Και μ’ αυτό, τι; Θα ρωτήσει πάλι ο καλόπιστος. Ναι, αλλά πρόκειται για τον «σκληρό» πρώην χρυσαυγίτη και σήμερα ανεξάρτητο βουλευτή Μεσσηνίας, αυτόν του οποίου το χέρι φιλούσε ταπεινά ο φίρερ Μιχαλολιάκος όταν επανήλθε, κρατούμενος πλέον, στη Βουλή για κάποια ψηφοφορία.

  Ε, και; Θα αναρωτηθεί κανείς. Δεν φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη που παρευρίσκετο μαζί με τον Λεβέντη. Στις επίσημες κρατικές εκδηλώσεις, παρουσία μάλιστα του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν καθορίζουν οι παριστάμενοι το πρωτόκολλο ούτε το πού θα καθίσουν. Και στο κάτω – κάτω, στη φωτογραφία και στο βίντεο, φαίνεται αριστερά του. Είναι θέμα οπτικής γωνίας.

  Υπό αυτήν την έννοια, είναι σωστό. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φωτογραφίζονταν στο Καστελόριζο με τον Κασιδιάρη ή με τον Παππά στα Ιωάννινα, φωτογραφήθηκαν άλλωστε αυτοβούλως και όχι με βάση το πρωτόκολλο.

  Ίσως πάλι, θα αναλογίζεται κανείς, μετά τους «Σπαρτιάτες» ανέλαβε να διαφωτίσει και τους Καλαματιανούς για το πλατύ, ενωτικό, ρωμαλέο, μεγάλο αντιμνημονιακό πατριωτικό ριζοσπαστικό μέτωπο χωρίς αποκλεισμούς και σεχταρισμούς που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος. Και η ΛΑ.Ε, για να μπει στη Βουλή, θα πρόσθετε ο κακόπιστος.

  Το πρόβλημα όμως είναι δυστυχώς γενικότερο. Την επόμενη μέρα, Κυριακή 24 Μαρτίου, συνελήφθη στο Σύνταγμα (και παρά το Σύνταγμα) μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ επειδή μοίραζε με άλλα μέλη της ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ προκηρύξεις. Καταδικαστέα ασφαλώς η καταστολή, τι έγραφαν όμως μεταξύ εθνομηδενισμών και άλλων αυτές;

  Η επέτειος για την 25η Μαρτίου αποκτά πάλι μοναδική σημασία σήμερα, μετά την προδοτική «Συμφωνία» των Πρεσπών, την εγκατάλειψη της Βορείου Ηπείρου και τις καταστροφικές εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί σε Αιγαίο, Κύπρο και Θράκη.

  Εγκατάλειψη λοιπόν της Βορείου Ηπείρου. Από ποια μεριά των συνόρων βρίσκεται άραγε ο αλυτρωτισμός;

  http://net.xekinima.org/fotografia-tou-p-lafazani-dipla-ston-proin-xrusaugiti/

  Φωτογραφία του Π. Λαφαζάνη δίπλα στον πρώην χρυσαυγίτη Κουκούτση
  25/03/2019

  φωτογραφία του Παναγιώτη Λαφαζάνη, επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος και της Λαϊκής Ενότητας. Η φωτογραφία δείχνει τον Π. Λαφαζάνη, στα πλαίσια του εορτασμού για την απελευθέρωση της Καλαμάτας (που έγινε στις 23/3), να κάθεται δίπλα στον πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή (και σήμερα ανεξάρτητο) Δ. Κουκούτση.

  Κατά τη γνώμη μας είναι απαράδεκτη η αντίληψη ότι η Χρυσή Αυγή ή άλλες ακροδεξιές και νεοναζιστικές ομάδες αποτελούν «άλλη μια πολιτική άποψη». Οι φασίστες προσπαθούν μέσα από την συμμετοχή τους σε διάφορες εκδηλώσεις να νομιμοποιήσουν την παρουσία τους και να εμφανιστούν σαν «νόμιμο» κόμμα. Καθήκον της Αριστεράς που σέβεται τον εαυτό της είναι να αποκαλύπτει αυτή την τακτική των φασιστών και να μην τους επιτρέπει να έχουν βήμα στο δημόσιο χώρο.

  ***
  Ο Δ. Κουκούτσης μπορεί να έφυγε από την Χρυσή Αυγή καθώς λόγω της δίκης διάφορα ποντίκια πηδάνε από το καράβι της εγκληματικής οργάνωσης. Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του δεν δήλωσε κάποια πολιτική διαφωνία για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής ή τις πρακτικές της, αλλά για το ότι στην Μεσσηνία μπήκαν στο κόμμα πρώην στελέχη της ΝΔ. Τώρα σχετίζεται με το κόμμα του επίσης πρώην χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Συναδινού (ΠΑΤΡΙΕ) και συζητάει και με τον Καμμένο των ΑΝΕΛ. Στις δημοτικές εκλογές θα κατέβει επικεφαλής του συνδυασμού «Καλαμάτα Πόλη Ενωμένη» που θέτει προτεραιότητα την καταπολέμηση της «παραβατικότητας».

  ***
  Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν ένα «τυχαίο» ή «μεμονωμένο περιστατικό»; Δεν συμφωνούμε με αυτή την άποψη, καθώς η διολίσθηση του Αριστερού Ρεύματος σε εθνικιστικές θέσεις όσον αφορά το Μακεδονικό, τα ελληνοτουρκικά αλλά και τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, τους φέρνει κοντά στον «πατριωτικό χώρο», στον οποίον βέβαια βρίσκονται και φασιστικές ομάδες.

  Είναι τυχαίο που το σάιτ της Χρυσής Αυγής σε χτεσινή του ανάρτηση (24/3) ενημερώνει για την παρέμβαση και την προσαγωγή μελών της «Επανεκκίνησης» και της ΛΑΕ από την αστυνομία στην προσπάθειά τους να διαμαρτυρηθούν κατά τη διάρκεια της παρέλασης ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών;

  Είναι τυχαίο ότι το κείμενο της Επανεκκίνησης (που συμμετέχει στην ΛΑΕ και προβάλλεται από το σάιτ του Αριστερού Ρεύματος «Ίσκρα») που μοιραζόταν στην εν λόγω παρέμβαση είναι γεμάτο με ορολογία την οποία κατά κόρον χρησιμοποιεί η ακροδεξιά;

  Είναι τυχαίο που στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην παράταξη του Αριστερού Ρεύματος βασικός σύμμαχος είναι η ΚΟΕ, που συμμετείχε στα εθνικιστικά συλλαλητήρια και έβαζε την υπογραφή της δίπλα στον στρατηγό Φραγκούλη;

  ***
  Το Αριστερό Ρεύμα προφανώς πιστεύει ότι προσεγγίζοντας τον πατριωτικό χώρο θα μπορέσει να πετύχει ένα καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα. Όμως, με τον τρόπο που κινείται και εκλογικά δεν πρόκειται να πάει καλά, καθώς χάνει και τον αριστερό κόσμο που το στήριζε και δεν θα πάρει σημαντικό αριθμό ψήφων από τον πατριωτικό χώρο μια και ο κόσμος που έχει τέτοιες απόψεις θα προτιμήσει κάποιες πιο «αυθεντικές» εκδοχές «πατριωτισμού».

  Επιπλέον, μπορεί οι εθνικιστές και οι φασίστες να είναι σήμερα πιο «ευγενικοί» απέναντι στην «πατριωτική αριστερά», αλλά αν δυναμώσουν παραπάνω θα προσπαθήσουν να τσακίσουν κάθε άποψη που σήμερα τους δείχνει ανοχή.

 10. https://iskra.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CE%B5/

  Γιατί διασύρθηκε και διαλύθηκε η ΛΑΕ; ( Α’ Μέρος)
  Από Δημήτρης Σπάθας – 09/07/2019

  ….

  Το τελευταίο πριν τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις διάστημα οι επιθέσεις άρχισαν να προσωποποιούνται στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, τον οποίο κατηγορούσαν για «εθνικισμό» και για τις συνεχείς προσπάθειές του να δημιουργήσει συνεργασίες και να διευρύνει την πολιτική εμβέλεια του χώρου με δημοκρατικές πατριωτικές-αντιμνημονιακές οντότητες και πρόσωπα. Ήθελαν οι συνεργασίες να στρέφονται προς την κατεύθυνση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μονόπλευρα και εξαπέλυαν συνεχείς επιθέσεις και αναθεματισμούς κατά του ΔΗΚΚΙ, ως «φωλιά εθνικιστών» το οποίο εκπροσωπείτο με δύο μέλη στην πολιτική γραμματεία. Μάλιστα ο επικεφαλής μίας μικρής συλλογικότητας έφθασε στο σημείο να πεί στον Λαφαζάνη κάποια στιγμή το 2019: «Κοίταξε, οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει μέσα στη ΛΑΕ και αν θέλεις να το διαπιστώσεις πάμε σε ένα συνέδριο για να το δείς»

  Πράγματι οι συσχετισμοί είχαν αλλάξει και με την ανοχή και βοήθεια αρκετών μελών του ΑΡ , ο Λαφαζάνης ως γραμματέας και ηγέτης της ΛΑΕ βρισκόταν στον αέρα, χωρίς να έχει την δυνατότητα να κάνει κινήσεις πολιτικού απεγκλωβισμού και ανοίγματος στα πλατειά λαϊκά στρώματα.
  …….


  Ο κ.Καραμπελιάς

  https://ardin-rixi.gr/archives/210159

  Κάλεσμα του Κινήματος Άρδην – 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη – Αθήνα, 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018

  4 Σχόλια
  Δημήτρης Σπάθας
  8 Δεκεμβρίου 2018 at 09:36 ·

  …..
  Η δική μας εαμική αριστερά με την ιστορία τα διδάγματα και τα μηνύματά της είναι εξόριστη , καταδιωκόμενη και λοιδωρούμενη από γενισταρικού τύπου εγγόνια. Εμείς δεν είμαστε ουτε Ολλανδοί ούτε Λουξεμβουργιανοί, έχουμε δύσκολους γείτονες, δεν σπουδάσαμε μαρξισμό στα εγγλέζικα και αμερικάνικα πανεπιστήμια.Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σ’ αυτό το «πέτρινο ακρωτήρι», όπου σήμερα όλοι οι γειτόνοι μας ζητάνε μερτικό. Από πού και από τι. Μια χούφτα γής κάτω από το γαλανό ουρανό, μια χούφτα άνθρωποι που μαζευτήκαμε εδώ, όντας διασκορπισμένοι σε όλα τα μεσογειακά λιμάνια. Ακούμε τους λυγμούς των λαών της Μεσογείου από κάθε βάρβαρο κατακτητή παλιό και νέο, δίνουμε πάντα το πανάρχαιο φιλόξενο χέρι μας αλλά δεν μπορούμε κιόλας να ξεσπιτωθούμε επειδή είμαστε λίγοι.
  Λίγοι είμασταν στο Μαραθώνα και τη Σαλαμίνα λίγοι και στις Θερμοπύλες, λίγοι και πάνω στις Πίνδου τις κορφές, ο Αρης ξεκίνησε το αντάρτικο με δεκαοχτώ. Είμαστε δυό και τρείς και γινόμαστε χιλιοι δεκατρείς, μας φοβάται κι ο θεός και κάνει το θαύμα του. Όταν για άλλη μια φορά βρέθήκαμε λίγοι εκεί στους Μύλους του Μωριά μαζί με το Μακρυγιάννη για να σταματήσουμε τον Ιμπραήμ, να τι είπε ο στρατηγός στον κατάπληκτο γάλλο ναύαρχο Δεριγνύ
  «Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος του Μπραΐμη, παρηγοριώμαστε μ’ έναν τρόπον, ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν
  και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε• τρώνε από
  μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν•κι όταν κάνουν
  αυτείνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν.»

  …….

 11. Ο/Η Ένας λέει:

  Η χρήση παιδιών της κοινωνικής πρόνοιας στις υποδοχές Αρχιεπισκόπων

  https://orthodoxia.info/news/%ce%bf-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%8d-%cf%80/

  23/07/2019 * 13:31

  Ο Αρχιεπίσκοπος με την καρδιά μικρού παιδιού

  Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος δεν χάνει ευκαιρία να εκδηλώσει την μεγάλη του αγάπη στα μικρά παιδιά.

  Σε κάθε συνάντηση μαζί τους, είναι ιδιαίτερα εγκάρδιος με τα παιδιά, σκορπώντας χαμόγελα στα παιδικά τους πρόσωπα.

  To φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την επίσκεψη του κ. Μακαρίου στα κεντρικά γραφεία Κοινωνικής Πρόνοιας (Greek Welfare Centre), όπου ρίχνει μερικά ροδοπέταλα στο κεφάλι ενός μικρού που περίμενε να δει τον νέο Αρχιεπίσκοπο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.