Προς Αριστερομέτρες: Ρουσφέτι Πολάκη σε 42 διοικητές νοσοκομείων

[Σκανδαλώδη παράταση της θητείας Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων, την ημέρα προκήρυξης των εκλογών, με απόφαση του Παύλου Πολάκη καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ]

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σ. Πολάκης, «φρόντισε να εξασφαλίσει τους εκλεκτούς για λίγο καιρό ακόμα».

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει ότι με αυτό τον τρόπο ο Π. Πολάκης, τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν αποζημιώσεις σε περίπτωση απόλυσής τους από την επόμενη κυβέρνηση ενώ κάνει λόγο για «ρουσφέτια για τους τοποθετημένους με κομματικά κριτήρια Διοικητές και Αν.Διοικητές των Νοσοκομείων με σκοπό την κατάληψη του κράτους».

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει τα εξής:
«Σκανδαλώδη παράταση της θητείας των Διοικητών  την ημέρα προκήρυξης των εκλογών
Οι Διοικητές και Αν.Διοικητές των Νοσοκομείων θα πρέπει να επιλέγονται από το Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης με βάση το ν.4369/2016. Η σύσταση του Μητρώου Στελεχών έπρεπε να γίνει από 13.7.2016και ακόμη τίποτα.

Η ανεξαρτητοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης με την επιλογή στελεχών από το Μητρώο είναι δέσμευση της χώρας προς τους δανειστές. Η κυβέρνηση λίγο πριν τις εκλογές θεσμοθέτησε το Ν.4600/2019 άρθρο 159 που δίνει τη δυνατότητα παράτασης των σημερινών Διοικητών και Αν.Διοικητών των Νοσοκομείων και πέραν της 31/12/2018 αν και η επιλογή έγινε με κομματικά κριτήρια από Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας. Το Μητρώο Στελεχών ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί 4 χρόνια μετά.

Την ημέρα προκήρυξης των εκλογών 10 Ιουνίου 2019 δημοσιεύθηκε Υπουργική Απόφαση του Αν.Υπουργού Υγείας Πολάκη που παρατείνει τη θητεία 42 Διοικητών και 7 Αν.Διοικητών που λήγει εντός της προεκλογικής ή μετεκλογικής περιόδου.

Ρουσφέτια για τους τοποθετημένους με κομματικά κριτήρια Διοικητές και Αν.Διοικητές των Νοσοκομείων με σκοπό την κατάληψη του κράτους όπως χαρακτηριστικά έχει πει πολλές φορές ο Πολάκης. Την ημέρα προκήρυξης των εκλογών 10/5/2019εξέδωσαν Υπουργική Απόφαση Πολάκη που παρατείνει τη θητεία. Όταν λήγει η θητεία των Διοικητών και δεν υπάρχει Αν.Διοικητής η αναπλήρωσή των καθηκόντων τους γίνεται από τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας.

Μέχρι σήμερα όπου τελειώνει η θητεία Διοικητών κατά την προεκλογική και μετεκλογική περίοδο τα Νοσοκομεία διοικούνται από τους Διευθυντές Ιατρικής Υπηρεσίας. Ο Πολάκης φρόντισε να εξασφαλίσει τους εκλεκτούς για λίγο καιρό ακόμα και τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν αποζημιώσεις σε περίπτωση απόλυσης τους από την επόμενη κυβέρνηση.

Δείτε τη σκανδαλώδη απόφαση Πολάκη».

liberal.gr

*

Μας απέκλεισαν από το facebook (υπαίτιος το Ελληνικό ΥΠΕΞ επί σ. Κοτζιά) χωρίς καμία ειδοποίηση. Εσείς, οι χιλιάδες αναγνώστες μας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε: Μπορείτε να ανεβάσετε μέσω του ατομικού σας λογ/μού στο facebook, την κάθε ανάρτησή μας, ή κάντε ΚΛΙΚ στο εικονίδιο του facebook, κάτω από κάθε ανάρτησή μας. Το κάνετε ήδη, και σας Ευχαριστούμε!

This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Ασμοδαίος, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), Επάναστἀτες του Κώλου, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

2 Responses to Προς Αριστερομέτρες: Ρουσφέτι Πολάκη σε 42 διοικητές νοσοκομείων

 1. Ο/Η kpap01 λέει:

  Ενα δείγμα ακόμη από τά 1000-δες γιατί κάθε δημόσιος οργανισμός εξευτελίζεται. Προπάντων από τούς ίδιους που υπερασπίζονται, υποτίθεται, τόν δημόσιο χαρακτήρα τους.
  Εδώ οι Ξανθός καί Πολάκης εξευτελίζουν τήν έννοια τής δημόσιας διοίκησης.

 2. Ο/Η Βολιώτης λέει:

  https://www.taxydromos.gr/T2%20Fores/133347-o-noths-marias-diorise-to-gio-toy.html

  Ο Νότης Μαριάς διόρισε το γιο του
  Τελευταία ενημέρωση: 2014-07-29

  Επιστημονική ευρηματικότητα φάνηκε να επέδειξε και ο ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς, ο οποίος πήρε έγκαιρα τα μέτρα του για να μην εκτεθεί ευθέως. Ο γιος του προσελήφθη στο γραφείο της ευρωπαϊκής ομάδας των Αντιφεντεραλιστών, στην οποία επέλεξε να ανήκει ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής.

  Βέβαια, για να μην αδικούμε μόνο στους συγκεκριμένους, υπάρχουν και άλλοι στους οποίους θα αναφερθούμε στα επόμενα φύλλα. Μιλάμε όχι για μισθούς πείνας, αλλά για χιλιάδες ευρώ!

  Μεγάλη μπίζνα η Ευρωβουλή…

  Ν.Τ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.