Ορθόδοξη Μαύρη Μαγεία [11] – Η Ανάσταση του Σαουδάραβα

[ Η βλακεία είναι ανίκητη! ]

Διαβάστε τα Μέρη [1][2][3] [4][5][6][7][8] [9][10]

του Αναγνώστη Λασκαράτου
(B’ δημοσίευση)

mavri11_1Κέντρο της χριστιανικής διδασκαλίας είναι η Ανάσταση του Χριστού. Από το 2004 προστέθηκε και η Ανάσταση και συρραφή από την Παναγία του πτώματος ενός δισεκατομμυριούχου Σαουδάραβα. Το γεγονός παρά τη συνωμοσία σιωπής των σκοτεινών δυνάμεων που εχθρεύονται την Ορθοδοξία και παρά τη μικρόψυχη αντιμετώπιση των ιμάμηδων, πήρε παγκόσμια δημοσιότητα, προκάλεσε γενικό σάλο και κινδύνεψε να ανατρέψει παγιωμένες γεωθρησκευτικές ισορροπίες. Η διεθνής ιατρική κοινότητα και κορυφαίοι επιστήμονες, ιστορικοί, ακόμη και ορθόδοξοι ειδικοί ερευνητές (ο αστροφυσικός κ. Λιακόπουλος, ο δόκτωρ Ψυχιατρικής πατήρ Καρπαθίου, ο Ιστορικός κ. Άδωνις κλπ), έχουν μείνει άναυδοι. Θεολογικοί κύκλοι διαβεβαιώνουν πως από δογματικής πλευράς η Ανάσταση αυτή δεν δημιουργεί πρόβλημα και κανείς αναστάς εκ του πορτ μπαγκάζ Σαουδάραψ δεν ημπορεί να υποκασταστήσει τον εκ του Παναγίου Τάφου αναστηθέντα Σωτήρα. Άλλωστε πρόκειται για το τρίτο θαύμα Αναστάσεως νεκρού που κατεγράφη ιστορικώς. Μην λησμονούμε πως και ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλήτης (Κοκό Σανέλ Νο 69) ανέστη για να ξεκοιλιάσει τον Βούλγαρο ορθόδοξο τσάρο Σκυλογιάννη.

Το θαύμα απεκάλυψε ο ηγούμενος της Μπετσαχούρ όσιος Ιγνάτιος αναμεταδόθηκε από ραδιοτηλεοπτικά μέσα τεράστιας εμβέλειας όπως o Ρ.Σ. του Πανιερώτατου μητροπολίτου Καλλίνικου (παρητήθη δια λόγους υγείας μετά από συκοφαντίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις) και το σαιτ του πρωτοπρεσβύτερου Στυλιανού Φούρα και καταγράφηκε σε δεκάδες ορθόδοξες ιστοσελίδες. Επισημαίνω για μια ακόμη φορά πως η Παναγία δεν κάνει διακρίσεις και δεν θεραπεύει μόνο φτωχούς αλλά καταδέχεται να ασχοληθεί και με δισεκατομμυριούχους, αν καταβάλουν τον οβολό τους σε κάποια θαυματουργή της εικόνα. Διαφωνώ όμως με την τιμή την οποία βρίσκω ασύμφορον. Σε καιρούς οικονομικής κρίσης απαιτούνται καλύτερες προσφορές από τη θεομήτορα, της οποίας επισημαίνω την ικανότητα στο ράψιμο πράγμα που εξηγεί το γεγονός πως ως άξια νοικοκυρά ήταν ικανή να γεννήσει έναν θεό. Θεωρώ παράλληλα πως από τα χιλιάδες θαύματα της θεοτόκου και δεκάδων αγίων κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα ως ολότελα περιττό το ΕΣΥ, που η φωτισμένη διοίκηση Αβραμόπουλου το άφησε χωρίς γάζες. Μόνη λύση η ιδιωτικοποίηση.
Ενδεικτικά για την ενημέρωση των ανυπόμονων αναγνωστών σας, παραθέτω τις ακόλουθες έγκυρες πηγές, εν οίς και της ΟΟΔΕ και επισημαίνω πως κανείς κληρικός δεν έχει αποδοκιμάσει ή διαψεύσει το κοσμοϊστορικό αυτό γεγονός, που θα αλλάξει συντόμως τον ρουν της Ιστορίας. Περιττόν να λεχθεί πως το αραβικόν ζόμπυ, έχει (μυστικώς) προσχωρήσει στην Ορθοδοξία:

http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=715&obcatid=4
http://oodegr.com/oode/asynithista/thavmata/xristianika_thavmata_mousoylm1.htm#a_p_a
http://paterstylianos.freeforums.org/topic-t164.html
http://orthodox-world.pblogs.gr/tags/thaymata-agion-gr/pages/2.html
http://www.apodimos.com/arthra/05/Dec/SYRIA_TO_MEGALO_THAYMA_THS_PANAGIAS/index.htm
http://www.agiazoni.gr/antidora/trexon/trexon.shtml#content2

Αντιγράφω το στόρυ από τον πρώτο κόμβο, το σαιτ της μηνιαίας εφημερίδας «ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» (7. 2005), του εξαίρετου ευσεβή δημοσιογράφου κ. Δ. Μακρή, τον οποίο ο μητροπολίτης Ζακύνθου είχε άδικα κατηγορήσει ως εκβιαστή, αλλά μην τον πιστεύετε. Ο άγιος Ζακύνθου είχε κατηγορήσει και τον «Εντιμώτατο» Ομολογητή και Μεγάλο Οφφικιάλιο της Ορθοδοξίας Γρ. Μιχαλόπουλο ότι: «από τους 80 μητροπολίτες οι 180 έχουν εκβιαστεί«. Όμως όπως απεδείχθη δικαστικώς ο αρχηγός της Εθνικής Συμμαχίας, βαθιά θρησκευόμενος, απεπειράθη να εκβιάσει μόνον επιχειρηματίες (φυλακίστηκε και ίσως να πρόκειται για δικαστική πλάνη) και ποτέ μητροπολίτες. Ούτε ένας μητροπολίτης από τους 80 ή 180 αν συναριθμήσουμε και κάποια πατριαρχεία σε στελέχη των οποίων ο κ.Μιχαλόπουλος αφιέρωνε πολλά αθυρόστομα σχόλια, δεν προσήλθε να καταθέσει ότι εκβιαζόταν για κλεψιές, σεξουαλικά και τα τοιαύτα. Ευτυχώς γιατί αν συνέβαινε το τοιούτον, οι εκβιασμοί θα πληρωνόντουσαν από το Φιλόπτωχο και από το Δημόσιο Ταμείο:

http://www.hri.org/news/greek/eragr/2003/03-02-05.eragr.html#02
http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=675&Itemid=4

Επιστρέφω όμως στο ανείπωτο θαύμα:

Γράφει ο Αγιοταφίτης Ιγνάτιος ηγούμενος της Ι. Μονής των Ποιμένων Μπετσαχούρ.

Το Δεκέμβριο του 2004 ένας μουσουλμάνος Σαουδάραβας βγήκε στα ΜΜΕ και διηγήθηκε ένα ζωντανό συγκλονιστικό γεγονός … (Το διηγήθηκε από την τηλεόραση το ραδιόφωνο. Δημοσιεύτηκε σε εφημερίδες και περιοδικά σε όλη τη Σαουδική Αραβία, Παλαιστίνη και προφανώς σε όλες τις γειτονικές χώρες ενώ δημοσιεύεται και στα Αραβικά σε ιστοσελίδα). Ο μουσουλμάνος νυμφεύθηκε πριν από χρόνια μια πλούσια μουσουλμάνα αλλά στείρα. Τα χρόνια περνούσαν και το ζευγάρι δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδιά. Επισκέφθηκαν πολλούς γιατρούς στη Σαουδική Αραβία .. Οι γονείς του, του έλεγαν να πάρει και δεύτερη γυναίκα και να κρατήσει και την πρώτη. Εκείνος .. πήρε τη σύζυγό του να πάνε ταξίδι αναψυχής στη Συρία για να ξεκουραστούν. Στη Δαμασκό νοίκιασε λιμουζίνα με οδηγό-ξεναγό, … Ο μουσουλμάνος λοιπόν οδηγός τους είπε ότι εδώ στη Συρία οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έχουν το μοναστήρι της Παναγίας της Σεϊνταναγιάς (-Σεϊνταναγιά- αραβικά σημαίνει Δέσποινα Κυρία) στο οποίο πολλοί άτεκνοι καταφεύγουν και προσεύχονται στη Θαυματουργή της εικόνα της Παναγιάς. Στο μοναστήρι τους δίνουν από το φυτίλι του καντηλιού της θαυματουργής αυτής εικόνας και τότε η ‘‘Μαρία’’ των Χριστιανών τους ανταποκρίνεται κατά την προαίρεση και την πίστη τους. Αμέσως ο Σουδάραβας και η γυναίκα του λένε στο ξεναγό πήγαινέ μας εκεί στη Σεϊνταναγιά «τη Δέσποινα των Χριστιανών» κι αν γίνει το ποθούμενο και αποκτήσουμε παιδί θα σου προσφέρω 20.000$ σε σένα και 80.000$ στο μοναστήρι.
… ακολούθησαν τις οδηγίες των μοναχών. Επιστρέφοντας στο σπίτι τους η γυναίκα βρέθηκε έγκυος. …..Μόλις γέννησε η σύζυγός του, ο Σαουδάραβας ήθελε να εκπληρώσει το τάμα. Τηλεφώνησε στον οδηγό πως θα φθάσει στη Δαμασκό ζητώντας του να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο. Ο οδηγός όμως πανούργος και κακός ειδοποίησε άλλους δυο φίλους του για να πάνε στο αεροδρόμιο να παραλάβουν τον πλούσιο και κατόπιν δολίως να τον σκοτώσουν και να λάβουν όσα χρήματα θα είχε μαζί του. Άλλωστε γνώριζε ότι θα μεταφέρει στο μοναστήρι 80.000$…. Καθ’ οδόν χωρίς ο άμοιρος να γνωρίζει τι θα συνέβαινε, τους είπε ότι από τη χαρά του πως θα έδινε και στους φίλους του οδηγού από 10.000$. Αυτοί όμως αντί να τον πάνε στο μοναστήρι, τον οδήγησαν σε ένα έρημο μέρος. Τον έσφαξαν και εν συνεχεία τεμάχισαν το σώμα του κόβοντας πρώτα το κεφάλι τα χέρια και τα πόδια του σε κομμάτια. … τον έβαλαν στο Πορτ- Παγκάζ του αυτοκινήτου. Αφαίρεσαν όλα τα χρήματα και το πανάκριβο ρολόι που φορούσε. … τους χάλασε το αυτοκίνητο και στάθηκαν στη μέση του δρόμου. Η μηχανή της λιμουζίνας έσβησε και κατέβηκαν κάτω για ελέγξουν τι συνέβη.
mavri11_2Ένας οδηγός τους είδε και σταμάτησε να τους βοηθήσει. …..Ο οδηγός όμως φεύγοντας παρατήρησε πως έσταζε αίμα κάτω από το πόρτ- παγκάζ. ….. ειδοποίησε την ασυνομία .. έτυχε να βρίσκεται κοντά στο σημείο και περιπολικό έφθασε στο σημείο που υποδείχθηκε μέσα σε πέντε λεπτά. ….. Τρεμάμενος ο φονιάς το ανοίγει και τότε σηκώνεται και βγαίνει έξω ο Σαουδάραβας υγιής και ολοζώντανος. Ήταν γεμάτος αίματα βέβαια αλλά ραμμένος στα σημεία που είχαν τεμαχίσει.
…‘‘… η νεαρή γυναίκα που μου είπε πως είναι η Παναγία τελείωσε και τις τελευταίες ραφές του λαιμού μου εδώ μπροστά δείχνοντας το καρύδι του λαιμού του αφού μου έραψε όλο μου το σώμα πρώτα’’(Εικών 2 «Παναγία η ράφτρα, η εν πορτ βαγάζ») Ο κακοποιός και οι συνεργοί του …Τρελάθηκαν. Οι αστυνομικοί τους έδεσαν με χειροπέδες και τους οδήγησαν στις ψυχιατρικές φυλακές ενώ αυτοί φώναζαν σαν δαιμονισμένοι ‘‘… εμείς σε σκοτώσαμε εμείς σε κομματιάσαμε σου κόψαμε το κεφάλι πως ζεις; Τι είσαι συ; Δεν είσαι άνθρωπος;’’
Ο Σαουδάραβας στη συνέχεια οδηγήθηκε σε νοσοκομείο. Ιατροδικαστές, εμπειρογνώμονες, αστυνομικοί και άλλοι πιστοποίησαν με υπογραφές το μέγα και λαμπρό αυτό θαύμα…….Τα Συριακά ΜΜΕ δημοσίευσαν το γεγονός, το οποίο άρχισε να λαμβάνει τεράστια απήχηση στον λαό. Ο Σαουδάραβας κάλεσε τους δικούς του .. Πήγαν στο μοναστήρι ευχαρίστησαν την Σαϊνταναγιά …Αντί μάλιστα του ποσού των 80.000$ που ήταν το αρχικό τάμα του στην Παναγία αποφάσισαν να προσφέρουν στην Ιερά Μονή το ποσό των 800.000$…..το θαύμα αυτό τάραξε τις αραβικές μουσουλμανικές χώρες και όλη τη Μέση Ανατολή, δημιούργησε σάλο και φοβερή έκπληξη. Ωστόσο, επιχειρήθηκε από Ισλαμιστές θρησκευτικούς ηγέτες να αμφισβητηθεί και να υποβαθμιστεί, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος μαζικής επιστροφής των μουσουλμάνων στην Εκκλησία
”.

[Α’ δημοσίευση]

*

Μας απέκλεισαν από το facebook χωρίς καμία ειδοποίηση. Εσείς, οι χιλιάδες αναγνώστες μας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε: Μπορείτε να ανεβάσετε μέσω του ατομικού σας λογ/μού στο facebook, την κάθε ανάρτησή μας, ή κάντε ΚΛΙΚ στο εικονίδιο του facebook, κάτω από κάθε ανάρτησή μας. Το κάνετε ήδη, και σας Ευχαριστούμε!

This entry was posted in Ieres_Ependyseis, IERES_YPOKRISSIES, IERI_Exoussia, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.