Ας μιλήσουμε για το “κουσούρι” του Χουντόδουλου

[Η Εκκλησία των Φαρισαίων είναι γυμνή]

του Αναγνώστη Λασκαράτου
(Β» δημοσίευση)

Το τελευταίο που θα ήθελα είναι να εκληφθεί το παρόν ως επίθεση σε έναν αμαρτωλό νεκρό. Aπλά με αφορμή την πρόσφατη καταγγελία (που αποδίδεται από πατρινή εφημερίδα και από μπλογκ πατρινού θεολόγου στον αρχιμανδρίτη Κύριλλο Κωστόπουλο) πως ο ρατσιστής Χριστόδουλος είχε αυτό που ίδιος αποκαλούσε στη χυδαία γλώσσα του “κουσούρι” και χειροτονούσε μάλιστα κατά τα ειωθότα ομοφυλόφιλους κληρικούς, βρίσκω την ευκαιρία να επιτεθώ στην υποκρισία μιας Εκκλησίας, στην υποκρισία των πιστών της, στην υποκρισία της Πολιτείας και των ΜΜΕ και τέλος στο απύθμενο θράσος κάποιου Άγιου πατέρα που βρίζει ρατσιστικά και χυδαία τους ομοφυλόφιλους την ίδια στιγμή που τέτοιος είναι και ίδιος! Μάλιστα το πρωτοπαλλήκαρό του ο Επιφάνιος πρόσθετε με μια απίστευτη για κληρικό φρασεολογία πως η ομοφυλοφιλία είναι σαν να “βάζει κανείς βενζίνη στο αυτοκίνητό του από την εξάτμιση και όχι από το ρεζερβουάρ”.

Ο Χριστόδουλος υπήρξε συνεργάτης της Δικτατορίας, απροκάλυπτα Ναζιστής, εγκωμίασε τους νοσηρούς φονιάδες αθώων Αλβανών, πρότεινε λοβοτομή σε βάρος των αντιρρησιών συνείδησης, κοινός ψεύτης (διάβαζε επί Χούντας και δεν ήξερε για βασανιστήρια), εθνικιστής, και ρατσιστής . Υπήρξε και άλλα πολλά, καλοπερασάκιας, φοβιτσιάρης (έτρεμε το θάνατο), άρπαγας μοσχεύματος από το δικαιούχο ασθενή, μεγαλομανής, επιδειξιομανής, φιλάρεσκος, κλπ κλπ. Είναι χαρακτηριστική η αισχρή στάση του απέναντι στον καρκινοπαθή ηθοποιό Θύμιο Καρακατσάνη μέχρι που ασθένησε και ο ίδιος.

Νομίζω ότι ήταν η προσωποποίηση του πνεύματος του Κακού, κι αυτό αποδεικνύεται εύκολα από πολλές πλευρές, αλλά επικεντρώνω μόνο σε μία. Στην κρυφή ομοφυλοφιλία του που καθόλου δεν θα με ενοχλούσε, (όσο κι αν ηγείτο Εκκλησίας ομοφυλόφιλων βασικά επισκόπων, η οποία δαιμονοποιεί την ομοφυλοφιλία), αν δεν συνοδευόταν από αισχρή επίθεση του ίδιου ενάντια στους ομοφυλόφιλους και από παρεμπόδιση των πιό στοιχειωδών θεσμικών εξελίξεων που τους αφορούσαν. Ο Χριστόδουλος δεν ήταν ιδιώτης, ήταν ανώτατος κρατικός εξουσιαστής και ιστορικό πρόσωπο και έτσι θα υποστεί την κριτική μας. Έχει ακόμη οπαδούς και συνεργάτες που προκαλούν και εγκωμιαστές που λουφάζουν χωρίς να έχουν κάνει αυτοκριτική. Στους τελευταίους συγκαταλέγονται στον ένα ή στον άλλο βαθμό ακόμη και πρόθυμοι Αριστεροί όπως οι κ.κ. Θανάσης Λεβέντης, Αλ.Αλαβάνος, Μ.Γλέζος, Δ,Παπαδημούλης, Λ.Κανέλλη (Οι δυο πρώτοι, μεταθανάτια, οι 3 τελευταίοι εν όσω ζούσε). Δεν στερείται λοιπόν τη δυνατότητα της υπεράσπισης. Το να θέλει κάποιος να αποδείξει την ομοφυλοφιλία του Χουντόδουλου είναι τόσο εύκολο όσο το να αποδείξει πως η Γη κινείται. Οι ενδείξεις, τα τεκμήρια, οι μάρτυρίες, τα γεγονότα είναι άφθονα. Τα παραθέτω με τηλεγραφική συντομία, μόνο και μόνο για να μην μπορούν κάποιοι να προσποιούνται πως δεν ξέρουν.

Πριν τα παραθέσω να θυμίσω πως η “Αυγή” τον κατηγόρησε (Φωτ.1) πως επί Χούντας ως αρχιμανδρίτης ασελγούσε κατ’ εξακολούθησιν σε ίδρυμα νεαρών τροφίμων.

Πιθανώς υπονοείται το κακούργημα της παιδεραστίας αφού στα ιδρύματα κατά κανόνα ζουν ανήλικοι Η απάντηση του Χουντόδουλου ήταν η ένοχη σιωπή. Το τραγικό είναι πως δεν βρέθηκε κανείς να του ζητήσει εξηγήσεις. Η κοινωνία που ανέχεται να παραγράφονται οι κλεψιές των υπουργών επίσημα και μέρα μεσημέρι, χωνεύει πιά κάθε ατιμία. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Αρχιεπίσκοπος μιας Εκκλησίας που καθαιρεί τον ιερέα που θα αντιμιλήσει στο δεσπότη, δεν καθαίρεσε (δεν προσήγαγε καν στο εκκλησιαστικό δικαστήριο) τον καταδικασμένο σε 20ετή φυλάκιση για παιδεραστία πρωτοπρεσβύτερο Πέτρο Παπουτσάκη, δεν αποζημίωσε τα ορφανά κοριτσάκια, θύματά του, δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον για αυτά, δεν τα επισκέφθηκε ποτέ, την ίδια στιγμή που χαριεντιζόταν με τη μικρή Αθηνά Ρουσέλ Ωνάση. Να ληφθεί υπ’ όψιν επίσης πως ο ίδιος Αρχιεπίσκοπος προσήγαγε άρον άρον σε δίκη και καθαίρεσε για παιδεραστία τον πρωτοπρεσβύτερο Ανδρέα Παπαϊωάννου που τον προστάτευε για χρόνια, θορυβημένος όταν η υπόθεση διέρευσε στην τηλεόραση, σε μια κρίσιμη γι’αυτόν περίοδο, στο “τσουνάμι” του 2005, όπου είχε αναγκαστεί να ομολογήσει δημόσια μέσα στη θύελλα πως η Εκκλησία είναι θερμοκήπιο σκανδάλων και φιληδονίας. Μικρή λεπτομέρεια. Σε αυτήν την υπόθεση, τα κακοποιημένα από τον παπά παιδιά διέθεταν γονείς που μπορούσαν να τα υπερασπιστούν. Δεύτερη μικρή λεπτομέρεια ο πρωτοπρεσβύτερος δεν είχε καταδικαστεί ακόμη τότε από την κοσμική Δικαιοσύνη που κι αυτή κωλυσιεργούσε, πράγμα που βέβαια δεν το χρειαζόταν η Εκκλησία, αφού διαθέτει δικά της δικαστήρια και δικούς της νόμους, που μάλιστα καθοδηγούνται από το Άγιο Πνεύμα. Το λέω γιατί πρόσχημα για τη μη καθαίρεση Παπουτσάκη, είναι η εκκρεμότητα της υπόθεσης στο Εφετείο, το οποίο ο προσφεύγων αποφεύγει επίμονα.

Θέλω να διευκρινίσω πως σε καμία περίπτωση δεν συνδέω την ομοφυλοφιλία που είναι μια απόλυτα θεμιτή κλίση, με την παιδεραστία. Απλά ο Χριστόδουλος είναι μια ιδιαίτερα βεβαρυμμένη περίπτωση. Ας ξετυλίξουμε λοιπόν το κουβάρι των αποδείξεων για να ντροπιάσουμε όσο πιό πολύ μπορούμε μια καισαροπαπική Εκκλησία Υποκριτών, ζάπλουτη, ανηλεή, φοροληστρική και αγύρτικη, που και σήμερα μας κλέβει ατιμώρητη με χρυσόβουλα και φιρμάνια τυράννων κατακτητών, που στρατολογεί ακόμη και ανήλικα παιδάκια στα σκοτεινά της μοναστήρια, στα κολαστήρια των ιδρυμάτων της, στις αποκρυφιστικές της αδελφότητες, στα δυσώδη της Τάγματα που είναι σχολές κάθε αισχρουργίας.

1. Αρχίζω από μια συνέντευξη του Χριστόδουλου στο ΒΗΜΑ (Θ. Λάλα), υπό το κράτος του ενθουσιασμού για την εκλογή του ως Αρχιεπισκόπου.

Χ..: «Εγώ από μικρό παιδάκι κατάλαβα τη θεϊκή πρόσκληση…..Από παιδί ήθελα να γίνω παπάς»
Δημοσιογ.: «Αυτή η θεϊκή επιθυμία πώς εκδηλωνόταν όταν ήσασταν παιδί
Χ: «Με το να ντύνομαι στο σπίτι μου 8, 9, 10, 11 ετών με άμφια τα οποία είχα φτιάξει μόνος μου«.

Ο δημοσιογράφος δεν αποτολμά κανένα σχόλιο για αυτό το ταλέντο φιλαρέσκειας ή έστω μοδιστρικής, που αποδίδεται αυθαίρετα στη “θεία κλήση”. Να θυμίσω όμως πως ανάλογο χόμπι είχε ο ζωγράφος Τσαρούχης (φωτ.2) που ντυνόταν επίσκοπος, ακόμη και λίγο πριν πεθάνει. Να θυμίσω επίσης πως ο χορευτής και συλλέκτης Ιόλας ως έφηβος θαύμαζε την γκαρνταρόμπα του πατριάρχη Αλεξάνδρειας Φώτιου: «Ήταν ‘η μεγαλύτερη καλλονή’ που είχε δει στη ζωή του. Κάθε Κυριακή……άλλαζε πέντε φορές τα άμφιά του ‘σαν τη Σάρα Μπερνάρ’. Ήταν όλη η τελετουργία σαν παράσταση. Όλος ο κόσμος ήταν πολύ σικ ντυμένος…» (Ν.Σταθούλη «Αλ. Ιόλας»). Αυτή η γυναικουλίστικη μανία του Χριστόδουλου για μπιζού και χρυσάφι συνεχίστηκε και όταν ενηλικιώθηκε με χαρακτηριστική προκλητικότητα (πολυάριθμα και πανάκριβα άμφια και αξεσουάρ) φτάνοντας μέχρι τη συλλογή χρυσών μανικετόκουμπων και ακριβών επίπλων.

2. Υπόθεση πνευματικών τέκνων Χριστόδουλου ήτοι του Πανιερότατου Βρεσθένης Θεόκλητου τ.Θεσσαλιώτιδος (δανειστή Τόνιας Ηλία) και τ.αρχιμανδρίτη Σερ.Κουλουσούσα (Καταγγελίες μητροπολιτών Κωνσταντίνου-Νικόδημου για μπαρ Τρικάλων, στημένη δίκη, ψεύτικη διεύθυνση Θεόκλητου, Γιοσάκης, αυτοαποσχηματισμός κ. Κουλουσούσα και αλλαγή επωνύμου, κλπ κλπ κλπ. Η υπόθεση της στημένης δίκης δεν παραπέμφθηκε περιέργως ξανά στη Δικαιοσύνη)
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=28.01.2005,id=36909520
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_3_02/03/2005_135683

3. Καταγγελίες
α. «Ορθόδοξου Τύπου»: «Βράζει» εξάλλου, ο αρχιεπισκοπικός περίγυρος από υποκείμενα έχοντα το «κουσούρι»! (23-12-05)
β. Καθηγητή Θεολογικής Ι.Κορναράκη (28.1.05) κατά Χριστόδουλου: “Η μέχρι σήμερα αρχιεπισκοπική θητεία του κ. Χριστοδούλου έχει ήδη εμπεδώσει στον κοινωνικό χώρο μια θλιβερή πραγματικότητα: τη βεβαιότητα ότι προστατεύει και στηρίζει συνεχώς, με τη σιωπή του, την ομοφυλοφιλία στον εκκλησιαστικό χώρο. ..”.

4. Υπόθεση Ιερού Καλλίνικου, πνευματικού πατρός Χριστόδουλου και κατήγορου των “παρδαλών” (έτσι αποκαλούσε τους ομοφυλόφιλους), που δικαστικά δεν ξεκαθαρίστηκε ποτέ παρά τη δημοσιότητα που πήρε.

5. Αποτυχημένη απόπειρα Χριστόδουλου να αποσπάσει γνωμάτευση της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων πως οι ομοφυλόφιλοι επίσκοποι (καθαιρέσιμοι κατά του Ιερούς Κανόνες) δεν υπόκεινται σε δημόσια κριτική, την ίδια στιγμή που παριστάνουν τους κήνσορες της Ηθικής.

6. Απροκάλυπτη συγκάλυψη του Χριστόδουλου στον Αττικής Παντελεήμονα, πλαστογραφία ψηφοδελτίων για χάρη του (η δικαστική εκκαθάριση περιέργως καθυστέρησε και παραγράφηκε), αντικανονική του μετάθεση, προαγωγή του σε επίλεκτες εκλλησιαστικές θέσεις, εν πλήρει επιγνώσει της σκανδαλώδους κατάστασής του μητροπολίτη. Αποφυγή της δίκης του ακόμη κι όταν η υπόθεση ξεχείλισε από τους ιερούς υπονόμους.

7. Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Εσπευσμένες καθαιρέσεις κληρικών από τον πανικόβλητο Χριστόδουλο (π.χ. αρχιμανδρίτης Ι.Α.) με βάσει παράνομες ενοχοποιητικές κασέτες οι οποίες όμως δεν ελήφθηκαν υπ΄όψιν για τον Παντελεήμονα ακόμη κι όταν ο νόμος το επέτρεπε.

8. Σκάνδαλο των Φορ Σίζονς. Διακοπές Χριστόδουλου με την τρελοπαρέα του.

9. Ο Χριστόδουλος ακτιβιστής των φυλακισμένων. Αλληλογραφία Χριστόδουλου με νεαρούς φυλακισμένους Σατανιστές. Ειρωνικοί υπαινιγμοί μητροπολίτη Ζακύνθου.

10. Υποστήριξη Χριστόδουλου σε νεαρούς έμπορους ναρκωτικών.

11. Η παρακολούθηση του πνευματικού τέκνου Χριστόδουλου του ιερού Θεόκλητου από την ΕΥΠ για ενοχοποιητικά στοιχεία κατ’εντολήν Καλλίνικου.

12. Απόπειρα του πρωτοπαλίκαρου του Χριστόδουλου αρχιμανδρίτη Επιφάνιου να αγοράσει από άνθρωπο του υποκόσμου ροζ κασέτες για να χρησιμοποιηθούν σε βάρος αντίπαλου μητροπολίτη.

13. Ειρωνικό δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ (6.3.2007) για τον “παχύ διάκο” του Χριστόδουλου με τον οποίο φέρεται πως κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι στο Φορ Σίζονς Μιλάνου.

14. Καταγγελία του Θεολόγου και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Χρ. Γιανναρά στην «Καθημερινή» : “Σεραφείμ Kουλουσούσας, ένα θλιβερό παιδί 26 χρόνων, θηλύγλωσσο, που εγκατέλειψε την ιεροσύνη όντας διευθυντής (ναι, διευθυντής!) του ιδιαιτέρου γραφείου του αρχιεπισκόπου Αθηνών. Αν αυτός ο αυτοαποσχηματισμός διερευνηθεί, οι συνέπειες για το αρχιεπισκοπικό περιβάλλον θα είναι δυσμέτρητες. Ανάστημα και επιστήθιος του Θεσσαλιώτιδος, δωρήθηκε στον αρχιεπίσκοπο για να καταλάβει την πιο υπεύθυνη θέση κοντά του. Οι διαψεύσεις που συνόδευσαν την απόπειρα αυτοκτονίας του ήταν ελάχιστα πειστικές, όχι σοβαρές

15. Καταγγελία του έγκριτου Πατρινού αρχιμανδρίτη Κύριλλου Κωστόπουλου σε ενορίτισσες που δημοσιεύτηκε αλλά δεν αντικρούστηκε από κανένα: Ο Χριστόδουλος ήταν ομοφυλόφιλος και χειροτονούσε ομοφυλόφιλους κληρικούς. Οι επίσκοποι έκαναν την πάπια φοβούμενοι μην πέσουν κι αυτοί στο στόμα ενός κληρικού που φέρεται ως “καθαρός”, άρα δύσκολα αντιμετωπίσιμος με τους μαφιόζικους νόμους της Εκκλησίας (αν μιλήσεις θα μιλήσω κι εγώ).

16. Αποκαλυπτικός σχολιασμός της καταγγελίας στο μπλογκ πατριαρχικού θεολόγου που δεν έχασε την ευκαιρία και “υπερασπιζόμενος” τη μνήμη του Χριστόδουλου, έδωσε στην υπόθεση ευρύτερη ακόμη δημοσιότητα η οποία εκθέτει την Ιεραρχία, που θα προτιμούσε το θάψιμο της είδησης. Θα βρείτε σ’αυτό το μπλογκ ένα κοινό θρησκευόμενων που (ομαδικά σχεδόν) υποκρίνεται πως δεν ξέρει.

17. Η ύποπτη ηπατίτιδα C του Χριστόδουλου.

18. Αναπάντητα δημοσιεύματα για επισκέψεις Χριστόδουλου-Καλλίνικου σε Ελβετία για κυτταροθεραπεία. («Πρώτο Θέμα» -10.7.’05).

19. Αποκάλυψη στην εφημερίδα “Εξουσία” (Κ.Παλαιολόγου: «Μεθυστικό άρωμα για ράσα και Νατάσα», 13-2-2001) πως ο Χριστόδουλος ήταν πελάτης του οίκου αρωμάτων «Lino de Larossa» του Κολωνακίου όπως και οι κυρίες Eιρήνη Παππά, Aννα Φόνσου, Γιάννα Αγγελοπούλου, Μιμή Ντενίση και η δρ Νατάσσα Παζαϊτη.

20. Η προκλητικά παράνομη προσπάθεια Χριστόδουλου (Βαβύλης, Νικόδημος Φαρμάκης κλπ) να εκλεγεί πατριάρχης Ιεροσολύμων ο άγιος Ειρηναίος, προστάτης ανδρικών μοντέλων και νεαρών λογιστών που το σκάνε με το ταμείο.

21. Η αθώωση από τη Σύνοδο, όλων των μητροπολιτών που κατηγορήθηκαν για ομοφυλοφιλία (Αττικής Παντελεήμων, Θεόκλητος τ. Θεσσαλιώτιδος, Πειραιώς Καλλίνικος, Διδυμοτείχου Νικηφόρος), ή παιδεραστία (Τριφυλλίας Στέφανος).

:

Update: Να προσθέσω τρεις ακόμη ισχυρότατες ενδείξεις που μου υπενθύμισαν αναγνώστες μας και οι οποίες τεκμηριώνονται απόλυτα με παραπομπές στα σχόλια που ακολουθούν.
22. Την αναπάντητη καταγγελία του γ.γ. του σωματείου ιερέων συνδικαλιστή παπα Κολλά πως ο Χριστόδουλος κάλυπτε υποψήφιο μητροπολίτη ιδιοκτήτη ανδρικού πορνείου (!!!)
23. Την κρυφή επιστολή Γιοσάκη στον Χριστόδουλο-ο οποίος υποτίθεται πως δεν τον εγνώριζε-η οποία αποκαλύφθηκε από την «Απογευματινή», όπου με λεξιλόγιο ολότελα ανοίκειο («σλιπάκι΄» κλπ) και με βαρειές βρισιές κατά επισκόπου ο οποίος κατηγορείται πως δεν είναι σεξουαλικά απελευθερωμένος (!!!), ο καταδικασμένος σήμερα αρχιμανδρίτης (πάντα ατιμώρητος από την Εκκλησία!), υποδεικνύει στον Χριστόδουλο ποιόν να προάγει στην επισκοπή Κυθήρων!!!
24. Τον χαρακτηρισμό του Ελληνορθόδοξου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού: «Ο Χριστόδουλος λικνίζεται σαν οδαλίσκη μεθυσμένη».

Ας προχωρήσει επιτέλους ο ασυνεπέστατος ΓΑΠ στην εκπλήρωση της προεκλογικής του υπόσχεσης για σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων. Οι σκεπτόμενοι πολίτες θα καγχάσουν αν ακούσουν τη Ροζ Σύνοδο να διαμαρτύρεται. Οι μάσκες έχουν πέσει, οι ζαρτιέρες κάτω από τα μεγαλόσχημα ράσα δεν μπορούν να κρυφτούν…

*

[Α’ δημοσίευση]

Μας απέκλεισαν από το facebook χωρίς καμία ειδοποίηση. Εσείς, οι χιλιάδες αναγνώστες μας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Ήδη το κάνετε και σας Ευχαριστούμε!

This entry was posted in IERES_ATAXIES, IERES_YPOKRISSIES, IERI_Exoussia, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

5 Responses to Ας μιλήσουμε για το “κουσούρι” του Χουντόδουλου

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Κλασσική διευθέτηση
  Όχι μόνο το Εφετείο μετέτρεψε την κατηγορία από ασέλγεια σε άσεμνες χειρονομίες, αλλά λόγω παραγραφής έπαψε και η ποινική δίωξη του ιερέα. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια κάθειρξη.
  ο συνήγορος του θύματος, στην αρχή της δίκης δήλωσε στο δικαστήριο πως ο πελάτης του επιθυμεί να σταματήσει η ποινική δίωξη του ιερέα.

  https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/fthiotida-kai-plimmelima-kai-paragrafi-sta-malaka-o-iereas-gia-tin-aselgeia-se-nearo/2717666/

  Φθιώτιδα: Και πλημμέλημα και παραγραφή! Στα μαλακά ο ιερέας για την ασέλγεια σε νεαρό

  13.02.2019

  Όχι μόνο το Εφετείο μετέτρεψε την κατηγορία από ασέλγεια σε άσεμνες χειρονομίες, αλλά λόγω παραγραφής έπαψε και η ποινική δίωξη του ιερέα. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια κάθειρξη.
  Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση, που είχε απασχολήσει την Στυλίδα και ολόκληρη την Φθιώτιδα το καλοκαίρι του 2009.

  Ο ιερέας που κατηγορείτο πως είχε ασελγήσει σε βάρος ενός 20χρονου με νοητική υστέρηση πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια κάθειρξη. Τότε ο ιερέας είχε ασκήσει έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

  Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας μετέτρεψε την αρχική κατηγορία της διενέργειας ασελγών πράξεων σε άσεμνες χειρονομίες και το κακούργημα έγινε πλημμέλημα. Μάλιστα λόγω παραγραφής σταμάτησε και η ποινική δίωξη του κατηγορουμένου.

  Θύμα και δράστης δεν προσήλθαν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.

  Το χρονικό

  Σύμφωνα με την δικογραφία, ο κατηγορούμενος ταξίδευε από την Θεσσαλονίκη προς το Καρπενήσι, όταν σταμάτησε στην Στυλίδα για να ξεκουραστεί.

  Είδε τον νεαρό και του ζήτησε να τον πάει στο ξενοδοχείο που είχε ήδη κλείσει. Μετά από την προτροπή του ιερέα, ο 20χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και εκείνος τον πήγε βόλτα στην θάλασσα και στην συνέχεια ασέλγησε σε βάρος του. Ο νεαρός είπε στους γονείς του τι είχε γίνει και εκείνοι ενημέρωσαν την αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη.

  Πάντως ο συνήγορος του θύματος, στην αρχή της δίκης δήλωσε στο δικαστήριο πως ο πελάτης του επιθυμεί να σταματήσει η ποινική δίωξη του ιερέα.

 2. Ο/Η Κάποιος λέει:

  Πόση καλοσύνη!

  https://www.iellada.gr/thriskeia/i-profiteia-toy-agioy-paisioy-gia-tin-arrostia-poy-tha-apodekatisei-tin-toyrkia

  Η Προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την αρρώστια που θα αποδεκατίσει την Τουρκία

  14/02/2019 – 07:36

  Και την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε . Θα μας την δώσουν δηλαδή. Όχι από καλοσύνη ή από δικαιοσύνη . ΟΧΙ . Αλλά θα οικονομήσει ο Θεός νάρθουν έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων, ώστε να τους βολεύει ναχουμε εμείς την Πόλη . Και την Καππαδοκία θα την πάρουμε
  Τον κοίταξα με απορία.
  – Και την Καππαδοκία γέροντα ; ρώτησα .
  – Έ!…Θα είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα εκεί που θα μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει, οπότε θα είναι σαν να την έχουμε.
  Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι σηκώνουν πάλι κεφάλι . Οι Αμερικάνοι σου λέει , τι γίνεται εδώ ; Θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι .
  – Καλά Γέροντα , οι Τούρκοι είναι δέκα εκατομμύρια στην Πόλη….και θα μας την δώσουν, πως θα μπορέσουμε να τους ελέγξουμε ;
  – Θα τους περάσουν απέναντι, από την άλλη μεριά . Ο λογισμός μου λέει (το τόνισε ο «λογισμός») ότι θα τον κάνουν έτσι για τα νερά….Να είναι διεθνή…. Μετά θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα γίνει μεγάλο κακό. Θα πεθάνουν πάρα πολλοί. Το έχει πει και ο Άγιος Αρσένιος αυτό. Είχε γράψει ένα τετράδιο με προφητείες …σου το έχω δείξει;
  – Ναι , γέροντα .

 3. Ο/Η Red λέει:

  https://tsak-giorgis.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html

  Υπεύθυνη Δήλωση – Πιστοποιητικό Θρησκευτικών Φρονημάτων.
  Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 | 5:43 μ.μ.

  Γράφει ο mitsos175

  Σάλος έχει προκληθεί από την είδηση πως παπάς ζητάει από όσους θέλουν να βαπτίσουν παιδί στο ναό του να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κάνει πολιτικό γάμο, σύμφωνο συμβίωσης κλπ και βέβαια ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοι!

  Ρώτησα την Καλλιόπη τη Θεούσα και μου είπε πως η Επίσημη Εκκλησία διαψεύδει κατηγορηματικά πως διέταξαν κάτι τέτοιο οι Αρχιερείς.
  Νομίζω πως κάποιοι παίζουν με τις λέξεις. Προφανώς και ένας Επίσκοπος, που έχει έστω μια στάλα μυαλό (εξαιρείται λοιπόν Άνθιμος, Αμβρόσιος και μερικοί άλλοι), ποτέ δεν θα προκαλούσε έτσι.
  Αλλά υπάρχουν και τα Ταλιμπανιστήρια. Οι φανατικοί βλάκες, που δεν εννοούν να καταλάβουν, πως δεν είμαστε στο Μεσαίωνα.

  Δεν τους κατηγορώ για την άγνοια τους. Αν θες να πας πχ σ’ ένα μαγαζί, κι ο πορτιέρης σου φέρνει ένα σωρό εμπόδια («θες γραβάτα, κουστούμι, να συνοδεύεσαι από ωραία συντροφιά κλπ»), πας αλλού.
  Η συγκεκριμένη δήλωση προφανώς βλάπτει την ίδια την Εκκλησία, γιατί ο νονός θα αγανακτήσει και πιθανόν θα κατεβάσει καντήλια. Καλύτερα βέβαια για το μωρό, που δεν θα χρειαστεί να τσιτσιδωθεί, να το βουτάνε στο νερό, κι ενώ να κλαίει γιατί νομίζει πως το πνίγουν, να μην πάει κανείς να το βοηθήσει, αλλά να γελάνε! Αμ το πασάλειμμα με το λάδι; Τι μήνυμα περνά για το λάδωμα; Ξέρω όλα αυτά είναι Παράδοση κλπ.

  Στοιχίζουν όμως. Και οι παπάδες που είναι ένα είδος εμπόρου, πουλάνε θρησκεία, πρέπει να τον σέβονται τον πελάτη. Τι κουτσομπολιά είναι αυτά; «Με τι γάμο παντρεύτηκες, αν είσαι γκέι»; Δηλαδή παπά, που το σκέφτηκες αυτό, αν κάποιος είναι παντρεμένος με θρησκευτικό γάμο, αλλά έχει γκόμενα είναι οκ;
  Ή μήπως θα το πει; «- Ξέρετε, δεν μπορώ να βαπτίσω το παιδί, γιατί κερατώνω το «μπαμπά» με τη γυναίκα του»! Αυτή την περίπτωση και τις άλλες αμαρτίες γιατί τις παραλείψατε;

  Νονός μαφίας, επιτρέπεται. Νονός gay όχι! Αποστάτης, κάθαρμα, αρχαιοκάπηλος, παιδεραστής, καταχραστής, ψεύτης, απατεώνας, κάθε πολιτικός κηφήνας μπορεί να βαπτίσει όσα παιδιά θέλει! Αυτοί που κάνουν σύμφωνο συμβίωσης είναι το πρόβλημα;

  Για ορισμένους φανατικά ηλίθιους, αυτοί! Γιατί τον παπά δεν τον ενδιαφέρει η αμαρτία, αλλά η τσέπη του.
  «Ώστε δεν ψωνίζεις από το μαγαζί μου, πας και παντρεύεσαι αλλού έτσι; Ε τότε, να πας να το βαπτίσεις στο Δημαρχείο, ρε κερατά»! Όπως είπαμε, κάνουν εμπόριο, μόνο που μερικοί δεν ξέρουν τη δουλειά. Γι αυτό δεν πρέπει να παίρνουν πρωτοβουλίες, υπάρχουν οι προϊστάμενοι. Βέβαια, αν έχεις διευθυντή το χουντικό, θα σου πει κουταμάρες.

  Διότι υπάρχουν και οι φασίστες. Που θα σφάξουν τον άλλο για να του επιβάλουν τη δική τους θέληση. Που είναι τόσο αλαζόνες και τόσο καθάρματα, που σώνει και καλά θέλουν να κάνουμε ό,τι λένε αυτοί! Πως θα ντυθούμε, τι θα φάμε, με ποιον θα κάνουμε έρωτα, πότε κλπ. Ακόμα και πως σκουπιζόμαστε στην τουαλέτα! Υπάρχει θρησκεία που έχει συγκεκριμένη εντολή!

  – Ρε με ποιο δικαίωμα ανακατεύεσαι στα προσωπικά μου; Με το δικαίωμα που του έδωσες ΕΣΥ αγαπητέ. Γιατί όταν πας στην «έδρα» του, να ξέρεις θα παίξει για να σου βάλει γκολ. Αλλά ενίοτε μπαίνουν και αυτογκόλ.
  Αν συνεχίσουν αυτές τις γελοιότητες, ο κόσμος θα στραφεί προς την ονοματοδοσίας κάτι αντίστοιχο με τον πολιτικό γάμο. Αυτό τρέμουν οι Αρχιερείς που έχουν μυαλό, γι αυτό το παίζουν μερικοί «μετριοπαθείς».
  Αλλιώς θα είχαν ανάψει φωτιές να καίνε ομοφυλόφιλους και όσους δεν έχουν παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Αλλά όπως και να το κάνουμε, ο 21ος αιώνας δεν είναι Μεσαίωνας.

  «Άθεη Επιστήμη, εσύ φταις…».

  Υ.Γ: Για να αποκτήσει ένα νεογνό όνομα δεν απαιτείτε βάφτιση (Αυτή μόνο θρήσκευμα σου αποδίδει). Μπορούν οι γονείς του παιδιού να κάνουν μια ληξιαρχική καταχώριση ονοματοδοσίας και να λήξει το θέμα. Αλλωστε το θρήσκευμα σύμφωνα με το Σύνταγμα, είναι ευαίσθητο δεδομένο και κανείς δεν υποχρεούται να το αποκαλύψει.
  Να σημειώσουμε επίσης ότι η ληξιαρχική πράξη βάπτισης, δεν χρειάζεται για κανέναν πρακτικό σκοπό. Ούτε για εγγραφή στο σχολείο, για έκδοση ταυτότητας, ούτε για διορισμό στο δημόσιο…

 4. Παράθεμα: Καλόγεροι των Μετεώρων εναντίον Τζέιμς Μποντ | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.