Δίκη Χ.Α.: Πλήρης ενοχοποίηση Μιχαλολιάκου και Χρυσής Αυγής

[Ολοκληρώθηκαν τα έγγραφα του Λαγού]

Ολοκληρώθηκε (28.11.2018), μετά από 10 συνεδριάσεις (!), η ανάγνωση των εγγράφων που προσκόμισε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ιωάννη Λαγού. Κατά γενική ομολογία, η υπεράσπιση όχι μόνο δεν κατάφερε να αποδομήσει το βαρύτατο αποδεικτικό υλικό που προέκυψε εναντίον του κατά την ακροαματική διαδικασία, αλλά κατόρθωσε το ακατόρθωτο: να επιβαρύνει περαιτέρω τη θέση τόσο του Λαγού όσο και της Χρυσής Αυγής, δηλαδή του Αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου.

Έτσι, με την προσκόμιση 2.182 ερωτήσεων, από τις οποίες το δικαστήριο ανέγνωσε πάνω από χίλιες (πολλές από αυτές με περιεχόμενο που αποκαλύπτει τις ομάδες στόχους της οργάνωσης, δλδ. μετανάστες, αριστερούς, αντιεξουσιαστές, κλπ), ο Λαγός απέδειξε πλέον με δική του επιμέλεια τον ηγετικό ρόλο που παίζει στη Χρυσή Αυγή και την ευθύνη της οργάνωσης για τις πράξεις και το ρόλο του στις συνεκδικαζόμενες κακουργηματικές κατηγορίες (δολοφονία Φύσσα, δολοφονικές επιθέσεις σε Αιγύπτιους αλιεργάτες και κομμουνιστές συνδικαλιστές). Ο Λαγός αποτελεί το κεντρικό κοινοβουλευτικό στέλεχος της οργάνωσης, τον τοποτηρητή όλων των οργανώσεων σε κάθε μήκος και πλάτος της Ελλάδας και βέβαια τον διοικητή των ομάδων κρούσης που τέλεσαν όλες τις συνεκδικαζόμενες εγκληματικές πράξεις: όπως είπε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του (που ο ίδιος προσκόμισε): «Όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι βουλευτές επικρατείας», αποδομώντας έτσι έναν υπερασπιστικό ισχυρισμό πολλών βουλευτών (πχ των Μπούκουρα και Ηλιόπουλου) ότι ασχολούνταν «μόνο με τα ζητήματα του νομού τους».

Σε βίντεο μάλιστα που προσκόμισε ο ίδιος ο κατηγορούμενος, αναφερόμενος στις φετινές δηλώσεις Μπαρμπαρούση για τη σύλληψη Παυλόπουλου-Τσίπρα (τις οποίες σημειωτέον το δικαστήριο δεν είχε ακούσει, αφού είχε αρνηθεί έγγραφα και βίντεο της πολιτικής αγωγής για συμβάντα μετά το 2013), είπε: «Ο Μπαρμπαρούσης διαγράφτηκε γιατί τα όσα είπε δεν εξέφραζαν τη Χρυσή Αυγή». Έτσι όμως κατέρριψε άθελά του τον ισχυρισμό της υπεράσπισης Μιχαλολιάκου ότι “το πειθαρχικό της Χρυσής Αυγής επιλαμβάνεται μόνο μετά την ποινική διερεύνηση τυχόν αδικήματος μέλους ή στελέχους από τις δικαστικές αρχές”, προκειμένου να εξηγηθεί έτσι η ανυπαρξία πειθαρχικού ελέγχου των στελεχών και μελών που εμπλέκονται σε επιθέσεις. Με δεδομένο ότι το δικαστήριο πληροφορήθηκε σε προγενέστερη φάση ότι υπεύθυνος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής είναι ο ίδιος ο Λαγός, το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί κρίσιμο αποδεικτικό στοιχείο για τη συνευθύνη Μιχαλολιάκου και Λαγού στις τελεσθείσες εγκληματικές πράξεις των ταγμάτων εφόδου του Πειραιά.

Η υπεράσπιση Λαγού όχι μόνο δεν αποδόμησε το αποδεικτικό υλικό, αλλά φρόντισε με την πρακτική της εντός της αίθουσας να απαξιώσει το δικαστήριο. Έτσι, στους καταλόγους των κοινοβουλευτικών ερωτήσεων, πολλές από αυτές επαναλαμβάνονταν δύο και τρεις φορές, με αποτέλεσμα η πρόεδρος και οι σύνεδροι να πασχίζουν να εντοπίζουν τα διπλά και τριπλά έγγραφα. Σε κομμάτια της διαδικασίας, οι δικηγόροι του Λαγού δεν ήταν καν παρόντες, αφήνοντας το δικαστήριο να παλεύει με την εσκεμμένη επιχείρηση κωλυσιεργίας. Σε βίντεο που προσκόμισε η υπεράσπιση, ο – κατά τα άλλα απών από τη διαδικασία – Λαγός:

 • χαρακτήρισε τη δίκη «παράνομη»,
 • εξέφερε κρίσεις για την πρόεδρο Μαρία Λεπενιώτη και τους χειρισμούς της (δήλωση σε συνέντευξη ότι «η Πρόεδρος δεν τόλμησε να συλλάβει αυτούς που προσέβαλαν τους συναγωνιστές μας», κλπ),
 • ψευδόταν ασύστολα (εντός Βουλής) λέγοντας ότι καμία τηλεφωνική του επικοινωνία από αυτές που ακούστηκαν στη δίκη δεν τον ενοχοποιεί για οποιαδήποτε εγκληματική πράξη, ενώ
 • ξεπέρασε ακόμα και τα όρια του εμπαιγμού με ερώτηση στην οποία διαμαρτυρόταν προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης για «σκόπιμη καθυστέρηση της δίκης για τα υποβρύχια» που ανέφερε χαρακτηριστικά: “Με ποιό τρόπο μπορεί ο αρμόδιος υπουργός να διαβεβαιώσει τον ελληνικό λαό και με ποιές διαδικασίες θα μπορούσε να υπερβεί δικονομικά τρυκ που χρησιμοποιούν οι κατηγορούμενοι;…”, προκαλώντας τη θυμηδία των δικαστών.

Κάποιες από τις επιλογές της υπεράσπισης ήταν κυριολεκτικά ανεξήγητες: πχ η προσκόμιση από πλευράς Λαγού εγγράφων που αποδεικνύουν την εμμονή των εργοδοτών της Ζώνης κατά του ΠΑΜΕ εξυπηρετεί πλήρως τα αναφερθέντα από τους μάρτυρες κομμουνιστές συνδικαλιστές, με πρώτο τον Πουλικόγιαννη, για διασύνδεση εργοδοτικών συμφερόντων και Χρυσής Αυγής στο Πέραμα. Επίσης, η ανάγνωση της κατάθεσης της Ξανθίππης Κληρονόμου, πρώην συζύγου του Λαγού (κατάθεση που πλέον κατέστη αποδεικτικό στοιχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το δικαστήριο ενώ δεν ήταν!) επιβεβαιώνει την παράνομη κατοχή όπλων στην οικία του, η οποία ούτως ή άλλως επιβεβαιώθηκε κατά τις σχετικές έρευνες. Είναι απορίας άξιο γιατί ζήτησε η υπεράσπιση του Λαγού – που συγκροτείται από τους δικηγόρους Ρουσσόπουλο και Αλεξιάδη – την ανάγνωση της κατάθεσης αυτής, που στοιχειοθετεί πανηγυρικά τον οπλισμό της οργάνωσης και την επικοινωνία της με την Αστυνομία.

Το αν ο Μιχαλολιάκος θα αξιοποιήσει – σε μετέπειτα στάδιο – την προφανή αδυναμία στην οποία βρίσκεται ο Λαγός μετά την ολοκλήρωση των εγγράφων του, αποδίδοντας σε αυτόν το σύνολο των εγκληματικών πράξεων, είναι κάτι που μένει να διαπιστωθεί στη φάση των απολογιών.

jailgoldendawn.com

This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Διακρίσεις (κάθε είδους), κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

3 Responses to Δίκη Χ.Α.: Πλήρης ενοχοποίηση Μιχαλολιάκου και Χρυσής Αυγής

 1. Ο/Η Antifa2 λέει:

  https://jailgoldendawn.com/

  Εφετείο δολοφόνων Λουκμάν (2η μέρα): κατέθεσε ο πατέρας, ένας αυτόπτης και δύο αστυνομικοί
  jailgoldendawn / 24 hours ago

  Ξεκίνησε σήμερα η εξέταση μαρτύρων στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τη ρατσιστική ανθρωποκτονία του Σαχζάτ Λουκμάν. Παρόντες στο δικαστήριο ήταν οι δύο κατηγορούμενοι Διονύσιος Λιακόπουλος και Χρήστος Στεργιόπουλος, οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν από δεκάδες αντιφασίστριες και αντιφασίστες. Θυμίζουμε ότι οι δύο δράστες της ανθρωποκτονίας είναι ταυτόχρονα κατηγορούμενοι ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

  Ποινή φυλάκισης σε Χρυσαυγίτη για επίθεση σε γραφεία αριστερής κίνησης στη Δάφνη
  jailgoldendawn / 3 days ago

  6μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή στις 20/11 επέβαλε το δικαστήριο στον Ιωάννη Κοσμογιάννη, κάτοικο Δάφνης, που το Νοέμβρη του 2013 είχε σπάσει την τζαμαρία στο στέκι της δημοτικής κίνησης της Μ.ΑΡΙ.Δ.Α στην Δάφνη και είχε αναγράψει ναζιστικά σύμβολα της Χ.Α.

  Μιχαλολιάκος σε Σεραφείμ: “Είσαι πολιτικάντης” – Σεραφείμ σε Μιχαλολιάκο: “Είσαι παγανιστής»

  Λησμονούν ότι έλεγαν (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ) ότι η Χρυσή Αυγή είναι η ελπίδα του Έθνους και ότι είναι ψηφοφόροι ως δημότες Αθηναίων του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Αθηναίων Ν. Μιχαλολιάκου. Εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι δεν γινόμαστε σαν κι αυτούς μικροπρεπείς και άθλιοι συκοφάντες.

  Ας μην επιμένουν, γιατί θα επανέλθουμε και δεν θα τους ξεπλένει ολόκληρο το λιμάνι του Πειραιά.

  ΥΓ. Αλήθεια το 2012 πριν ακόμη εκλεγούμε Βουλευτές, δεν ήξεραν ποια είναι η Χρυσή Αυγή; Την θυμήθηκαν με την βοήθεια των μεγαλόσχημων χρηματοδοτών τους και των πολιτευτών που προωθούσαν;

  Ο Κασιδιάρης φωτογραφίζεται με τα “ούγκανα” της Χρυσής Αυγής Νίκαιας, δηλαδή με τον Τσακανίκα (videos και ηχητικά)

 2. Ο/Η laskaratos λέει:

  Μια ανταπόκριση από την Ιταλία του Σαλβίνι

  https://theshadesmag.wordpress.com/2018/12/16/milan-report/

  «Αφηγήσεις #14» Μια ανταπόκριση από το Μιλάνο
  Posted on December 16, 2018 by shadesmag

  Από το facebook μιας φίλης

  Για να καταλάβετε πως έχουν τα πράγματα στο υπέροχο Μιλάνο, μια ευρωπαϊκή πόλη με στόχους να γίνει το νέο Παρίσι, αλλά που συνήθως δεν έρχεστε για να ασχοληθείτε με τα πολιτικά αλλά για να καταναλώνετε τα απεριτιβο σας, να κάνετε αλλαγή πτήσης η να κάνετε ένα διάλειμμα σπουδών που κοστίζει όσο ένα σπίτι στην Ελλάδα.

  Λοιπόν, μόνο τον τελευταίο μήνα, με 0 βαθμούς κρύο, εκκενώνουν καταυλισμό ρομά, εκκενώνουν και καθημερινά εργατικές κατοικίες στην άκρη της πόλης, ιδιοκτησίας του Δήμου που επιλέγει να τα κρατάει άδεια (10.000 αδεια διαμερισματα). Ύστερα οικογένειες διαλύονται αφού τις στέλνουν να μείνουν σε κοιτώνες αστέγων, στις αθλιότητες συνθήκες υποβιβάζοντας την αξιοπρέπεια τους στο 0. Αν είσαι φοιτήτρια και μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι από φτωχή οικογένεια, είτε θα σε στιβαξουν σε ένα κοιτώνα φοιτητών οπου και μόνο ο αέρας που αναπνέεις θα ελέγχεται, απαγορεύονται οι επισκέψεις και σου χώνουν πρόστιμο αν μετακινήσεις μια καρέκλα στην κουζίνα. Είτε, θα σου πουν κόψε το λαιμό σου, πήγαινε εσώκλειστη νταντά με 250 μισθό, να τρέχεις σα τη σκλάβα και να λες κ ευχαριστώ. Σε αυτό λοιπόν τον καπιταλιστικό παράδεισο που δε φαίνεται στις φωτογραφίες με το Ντουόμο, κάποιες και κάποιοι είπανε να πράξουν το αυτονόητο και να ανοίξουν κάποια από τα άδεια δημοτικά διαμερίσματα και να ζήσουν σε αυτά με μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη. Στεγαστικές συνελεύσεις όπου επιτέλους είδα μετανάστριες να μιλάνε και να δραστηριοποιουνται και συντρόφους που η πολιτική τους δεν ήταν να το παίξουν οι πιο μάγκες αλλά έτρεχαν καθημερινά από τις 07:00 να εμποδίσουν εκκενώσεις και απελάσεις. Όλα αυτά που έβλεπα στα συνθήματα εδώ γίνονται πράξη.

  Υπάρχει όμως και το τίμημα. 9 συντρόφισσες και σύντροφοι συνελήφθησαν χτες, φυλακίστηκαν σε κατοίκων περιορισμό, ενω τα σπίτια και τα πράγματα τους κατασχέθηκαν. Η κατηγορία? Σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης. Τι τρομοκρατική οργάνωση είναι αυτή? Ε καθώς δε μπορείς να πεις ότι τους συλλαμβάνουμε για την αλληλεγγύη τους και τον αξιοπρεπή τους αγώνα, τους βαφτίσανε μαφιόζους με τη. Κατηγορία να βασίζεται στο δεν γίνεται να ανοίγετε τα σπίτια χωρίς να περνάτε λεφτά, τι είστε οι Ρόμπιν Χουντ. Μιλάνο λοιπόν, η πόλη που άμα κάψεις ζωντανό ένα άστεγο γίνεσαι τρεντ και άμα τον βοηθήσεις να μείνει στο σπίτι που δικαιούται θα βρεθείς φυλακή. Ολόψυχη αλληλεγγύη στις 9 συλληφθισσες και τους συλληφθέντες του Giambellino!

 3. Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:

  https://jailgoldendawn.com/2019/02/12/%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%88%CF%85%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%AF-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1/

  Αμετανόητοι και ψυχροί δολοφόνοι: οι απολογίες Λιακόπoυλου και Στεργιόπουλου (6η μέρα Εφετείου Λουκμάν)

  jailgoldendawn / 1 day ago

  Ο Λιακόπουλος (μπροστά) και ο Στεργιόπουλος (πίσω) κατά τη μεταγωγή τους στο πρωτόδικο δικαστήριο.

  Σε μια γεμάτη από αλληλέγγυους αίθουσα πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 12/2/2019, οι απολογίες των δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν Διονύσιου Λιακόπουλου και Χρήστου Στεργιόπουλου, κατηγορούμενων και στη δίκη της Χρυσής Αυγής για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Παρών στο δικαστήριο ήταν ο πατέρας του Σαχζάτ, Καντίμ Χουσεϊν.

  Οι δολοφόνοι του Λουκμάν εμφανίστηκαν αμετανόητοι, παρά τις υποκριτικές “δηλώσεις συγγνώμης”. Αντέστρεψαν πλήρως την πραγματικότητα, παρουσίασαν το θύμα ως θύτη, εμφάνισαν τον Σαχζάτ ως επιτιθέμενο, ως το άτομο που ξεκίνησε “συμπλοκή”, με αφορμή το κλείσιμο από μέρους του, με το ποδήλατό του, της πορείας της μηχανής των δραστών. Θυμίζουμε ότι το θύμα βρέθηκε νεκρό με επτά μαχαιριές.

  Με τα αναφερθέντα όμως στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι υπέπεσαν σε σοβαρές αντιφάσεις τόσο με αυτά που είχαν πει προανακριτικά όσο και με αυτά που κατέθεσαν οι αυτόπτες/αυτήκοοι μάρτυρες. Έτσι, ο Λιακόπουλος εφηύρε “κεφαλοκλείδωμα” του Λουκμάν σε βάρος του, που εξελίχθηκε σε “πάλη”, κάτι που δεν είχε αναφέρει στην πρώτη κατάθεσή του. Ο Στεργιόπουλος από την πλευρά του δήλωσε σήμερα ότι δεν είχε δει την πρώτη μαχαιριά του Λιακόπουλου στην καρδιά, κάτι όμως το οποίο είχε ρητά αναφέρει στην πρώτη κατάθεσή του.

  Οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων αντιφάσκουν σε κάθε περίπτωση με τα όσα κατέθεσαν οι αυτόπτες μάρτυρες που σήκωσαν τα παντζούρια του σπιτιού τους και πρόλαβαν να δουν το τέλος της δολοφονικής επίθεσης: το μηχανάκι ήταν τοποθετημένο δίπλα και μπροστά από το ποδήλατο (οι κατηγορούμενοι λένε ότι ήταν πίσω του), ο Λουκμάν κατέληξε στο έδαφος δέκα μέτρα πιο πέρα (οι κατηγορούμενοι λένε ότι όταν έφυγαν ο Λουκμάν ήταν όρθιος), το μηχανάκι είχε πινακίδα που μετέπειτα αφαιρέθηκε (οι κατηγορούμενοι λένε πως εξαρχής δεν είχε πινακίδα). Σύμφωνα με την κατάθεση της μίας μάρτυρος που αναγνώστηκε στο δικαστήριο, η ρόδα του αναποδογυρισμένου ποδηλάτου γύρναγε ακόμα, γεγονός που αποδεικνύει την αιφνιδιαστική και αστραπιαία επίθεση που δέχτηκε ο Λουκμάν, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς περί συμπλοκής.

  Η δίκη θα συνεχιστεί στις 22 Μάρτη με την πρόταση του κυρίου εισαγγελέα και τις αγορεύσεις των συνηγόρων.

  Ακολουθεί το ρεπορτάζ της efsyn.gr:

  Γεμάτη ήταν σήμερα η αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου όπου συνεχίστηκε σε δεύτερο βαθμό η εκδίκαση της υπόθεσης για το φόνο του Σαχζάτ Λουκμάν, ο οποίος στις 17 Ιανουαρίου 2013 είχε δεχτεί επτά μαχαιριές στα Πετράλωνα, την ώρα που πήγαινε με το ποδήλατό του στη λαϊκή για να πιάσει δουλειά.

  Η συνεδρίαση ξεκίνησε το πρωί με τα αναγνωστέα έγγραφα της δικογραφίας για να ακολουθήσουν οι απολογίες των δύο δραστών Διονύση Λιακόπουλου και Χρήστου Στεργιόπουλου.

  Όταν η έδρα κάλεσε τον πρώτο αντέδρασαν άτομα από το ακροατήριο, που σηκώθηκαν και φώναξαν συνθήματα, μεταξύ άλλων, το εξής: «Σαχζατ Λουκμάν για πάντα ζωντανός, στον δρόμο του αγώνα νικιέται ο φασισμός».

  Για λίγο διακόπηκε η διαδικασία η οποία ούτως ή άλλως θα ολοκληρωθεί στη 1 μ.μ. λόγω λόγω στάσης του γραμματέα. Ο πρόεδρος προειδοποίησε ότι θα συλλαμβάνεται με τη διαδικασία του αυτοφώρου όποιος διαταράξει τη συνδιάσκεψη του δικαστηρίου.

  Στην απολογία του ο Λιακόπουλος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την εθνικότητα του θύματος, ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και ότι τα 117 φυλλάδια της που βρέθηκαν σπίτι του ήταν προεκλογικό υλικό, το οποίο του είχαν δώσει στην πλατεία Νέα Σμύρνης και το κράτησε.

  Απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της έδρας γιατί δεν απέφυγε το μαχαίρωμα, ενώ ήταν δύο άτομα εναντίον ενός άοπλου, ο δράστης επέμεινε στην εκδοχή της συμπλοκής υποστηρίζοντας πως ο Λουκμάν τους έκλεισε τον δρόμο και δεν γινόταν να τον προσπεράσουν με το μηχανάκι.

  Δήλωσε δε πως φοβήθηκε ότι θα έβγαζε κάτι από την τσέπη του, αλλά όπως έχει αποδειχθεί μαχαίρια έφεραν πάνω τους μόνο οι δράστες. Πάντως, ο εισαγγελέας τόνισε πως δεν γίνεται να μην αντιλήφθηκαν την εθνικότητα του Λουκμάν και ότι δεν γίνεται να μην μπόρεσαν να προσπεράσουν με μηχανή 300 κυβικών ποδήλατο.

  Στη συνέχεια ο Στεργιόπουλος παραδέχτηκε ότι αντιλήφθηκε ότι ήταν αλλοδαπός και ότι μπορούσαν άνετα να περάσουν και να φύγουν. Και ο ίδιος υποστήριξε το σενάριο της συμπλοκής ενώ έφτασε να πει ότι οι δύο άνδρες έφυγαν με την αίσθηση πως το θύμα ήταν καλά και περπατούσε -ισχυρισμός που έχει επίσης καταρριφθεί από καταθέσεις μαρτύρων-.

  Στη σημερινή του κατάθεση ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν διέπραξε εκείνος το έγκλημα, καθώς οδηγούσε γιατί είχε πρόλαβε και είχε κατέβει ο Λιακόπουλος. Αρνήθηκε επίσης την προανακριτική του κατάθεση κατά την οποία είχε δηλώσει ότι είδε πεσμένο στο έδαφος το θύμα, που είχε μαχαιρώσει ο συνεργός του, λέγοντας μάλιστα ότι δεν ήξερε πως ο τελευταίος είχε μαζί του το φονικό όπλο.

  Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα τα επιχειρήματα των κατηγορουμένων κατέρρευσαν από τις καταθέσεις των τεσσάρων αστυνομικών, των δύο που έφτασαν πρώτοι στον τόπο του εγκλήματος και των δύο που τους συνέλαβαν (Περισσότερα ΕΔΩ).

  Παρόντες σήμερα στο δικαστήριο η Μάγδα Φύσσα και ο πατέρας του Λουκμάν, ενώ από έξω πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση με αίτημα να παραμείνει η πρωτόδικη απόφαση για τους δράστες, που είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά, με την απόφαση να αναγνωρίζει την ύπαρξη ρατσιστικού κινήτρου.

  * Στις 22 Μαρτίου η επόμενη δικάσιμος στην οποία αναμένεται η αγόρευση του εισαγγελέα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.