Λειτουργία Κυριακής -Ημερίδα με θέμα: Μεγαλώνοντας παιδιά «για τη Βασιλεία του Θεού»

Των Αμνοεριφίων [Στη βλακανική ορθόδοξη χώρα, το έγκλημα αγέρωχα, συνεχίζεται…]

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Caravel πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά για τη Βασιλεία του Θεού» το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Διεύθυνσης Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας – η οποία είναι ενταγμένη στο Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών- και των Εκδόσεων «Εν Πλω» στο πλαίσιο της 7ης Έκθεσης Ορθόδοξου Χριστιανικού βιβλίου, (2-5 Νοεμβρίου 2018).

Να μεγαλώνεις ένα παιδί είναι μια διαρκής καθημερινή πρόκληση. Είναι, λένε, το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο – αυτό για το οποίο κανείς δεν είναι προετοιμασμένος επαρκώς και κανείς ποτέ δεν εκπαίδευσε κανένα…

Μα, για τους χριστιανούς υπάρχει και μια πρόσθετη δυσκολία, διότι γι’ αυτούς δεν αρκεί να μεγαλώσουν ένα παιδί για να το κάνουν καλό πολίτη, αλλά για να το κάνουν πολίτη της Βασιλείας του Θεού.

Πώς μεγαλώνει κανείς έναν υγιή και ισορροπημένο άνθρωπο; Και πώς τον βοηθά να κάνει κτήμα του, από τούτη τη ζωή, το ήθος και το φρόνημα μιας άλλης Βασιλείας, της Ουράνιας;

Διαβάστε την τόσο αισιόδοξη για τα παιδιά μας Ημερίδα, εις το Ιερόν τούτον Λίνκιον >>>

Advertisements
This entry was posted in Θεωρίες Συνωμοσίας, Λειτουργία Κυριακής, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός. Bookmark the permalink.

4 Responses to Λειτουργία Κυριακής -Ημερίδα με θέμα: Μεγαλώνοντας παιδιά «για τη Βασιλεία του Θεού»

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  https://roides.wordpress.com/2018/03/26/26mar18/

  Το πατριαρχείο του Αγίου Φωτός στρατολογεί ανήλικα αγόρια

  [Οι εκλεκτοί του Ελληνορθόδοξου ταχυδακτυλουργού θεού]


  Ο πανοσιότατος Κλαύδιος των Κυθήρων, ηγούμενος τώρα στη Μονή του Τιμίου Σταυρού στα Ιεροσόλυμα, ενώ αναμένει (14.3.2010) , εν μέσω νεανικής ιεροπρεπούς κουστωδίας, την άφιξιν του ερασμίου Ησυχίου, μητροπολίτου Καπιτωλιάδος (14χρονου αφιχθέντος το πάλαι, εκ Μενιδίου Αττικής)


  Ηγούμενος Κλαύδιος, τ.ιερέας μητρόπολης Κυθήρων, χτενίζει την πατριάρχισα Μαρίτσα, αδελφή Ειρηναίου Iεροσολύμων. «Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν τη Μαρίτσα υπεύθυνη για όλα τα δεινά του Πατριαρχείου, καθώς τα ξέρει και τα ελέγχει όλα: Απ’ τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα ενοίκια έως τις επιλογές μητροπολιτών και τις μυστικές συμφωνίες που μπορεί να κλείνει ο προκαθήμενος. Εχει και όλα τα κλειδιά: Απ’ τη βίλα του Πατριαρχείου στα Καμ.Βούρλα (όπου διορίζει κι απολύει το προσωπικό), την πατριαρχική έπαυλη στο Ψυχικό, τον ξενώνα της Εξαρχίας στην Αθήνα και το πολυτελέστατο διαμπερές ρετιρέ στη Γλυφάδα όπου φιλοξενείται τώρα η μία από τις 3 κόρες» (Ελευθεροτυπία, 3/4/2005).

  Μεταφέρω εδώ από τη Wikipedia, τις εισαγωγές του ενάρετου βίου των τεσσάρων σκανδαλοποιών τελευταίων πατριαρχών του ρατσιστικού πατριαρχείου Ιεροσολύμων, το οποίο από το 1534 που κατελήφθη πραξικοπηματικά από Ρωμιούς καλόγηρους, απαγορεύει στους συμπατριώτες του Χριστού Παλαιστίνιους Ορθοδόξους, που αποτελούν το ολοένα μειούμενο ποίμνιό του, να γίνουν επίσκοποι (ελάχιστες οι εξαιρέσεις μετά από μεγάλη πίεση) και στερώντας τους εντελώς, παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες τους για πολλά ζητήματα («Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του Πατριάρχη Ιεροσολύμων», Καθημερινή-6.1.2018), το δικαίωμα να έχουν δικό τους πατριάρχη και όχι Ρωμιό μετανάστη. Όλοι τους «πήγαν» ή «μετέβησαν» στα Ιεροσόλυμα ανήλικοι, 12, 14, 15 και 14 ετών αντίστοιχα.

  «Θεόφιλος Γ΄ Ιεροσολύμων»: «Ο Θεόφιλος Γ΄, κατά κόσμον Ηλίας Γιαννόπουλος, γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1952 στους Γαργαλιάνους, ανήκει σε πολύτεκνη οικογένεια. Σε ηλικία 12 ετών πήγε στα Ιεροσόλυμα και εντάχθηκε στην Αγιοταφική Αδελφότητα…».

  Ο (εξ ιερών σκανδάλων Κυθήρων ορμώμενος) πανοσιότατος ηγούμενος Κλαύδιος, χτενίζει την «πατριάρχισσα Μαρίτσα», αδελφή του έκπτωτου σήμερα πατριάρχη Ειρηναίου (φωτ. ‘Κυρ. Ελευθεροτυπίας’, 3.4.2005).

  «Ειρηναίος Α΄ Ιεροσολύμων»: «Ο Ειρηναίος Α΄ γεννήθηκε στις 17 Απρίλιου του 1939 στη Σάμο. Το 1953 πήγε στα Ιεροσόλυμα..» (σημ.Λασκ.: 14 ετών).

  «Διόδωρος Α΄ Ιεροσολύμων»: «Ο Διόδωρος Α’, ..Γεννήθηκε στη Χίο, στις 14 Αυγούστου 1923. Μετά την περάτωση του δημοτικού, τον Οκτώβριο του 1938, μετέβη στο Γυμνάσιο της Ιερουσαλήμ, …» (σημ.Λασκ.: 15 χρονών).

  «Βενέδικτος Ιεροσολύμων»: «Ο Βενέδικτος Γεννήθηκε το 1892 στο χωριό Τσεσνείρο της Προύσης. Το 1906, σε ηλικία 14 ετών, μετέβη στα Ιεροσόλυμα, όπου αφιερώθηκε και σπούδασε στην τοπική Ιερατική Σχολή..».

  Από την επίσημη ιστοσελίδα του πατριαρχείου αντλώ ενδεικτικά 3 βιογραφικά Επισκόπων της Εκκλησίας των Ιεροσολύμων. Εδώ χρησιμοποιείται το ρήμα «αφίκετο», για να προσδιορίσει τον ερχομό των ανήλικων στις δαγκάνες του πατριαρχείου.

  «Ὁ Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πέτρας κ. Κορνήλιος (κατά κόσμον Ἐμμανουήλ) Ροδουσάκης ἐγεννήθη τῷ 1936 ἐν Μαγαρικαρίῳ Ἡρακλείου Κρήτης. Εἰς Ἱεροσόλυμα ἀφίκετο τῷ 1951…» (15 ετών).

  «Ὁ Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός (κατά κόσμον Ἀνδρέας) Γεωργοπέτρης ἐγεννήθη ἐν Χλωμοτινᾷ Κερκύρας τῷ 1945. Εἰς Ἱεροσόλυμα ἀφίκετο τῷ 1958…» (13 ετών).


  Καταλήγω με έναν βράχο αρετής: «Ὁ Πανιερώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ἡσύχιος ἐγεννήθη τῷ 1944 ἐν Ἀχαρναῖς Ἀττικῆς. Εἰς Ἱεροσόλυμα ἀφίκετο τῇ 20ῃ/10/1958 (σημ.Λ.: 14 ετών). Ἀπεφοίτησε τῆς Πατριαρχικῆς Σχολῆς τῷ 1962. Τῇ 18ῃ/12/1961 (σημ.Λ.: 17 ετών!) ἐκάρη Μοναχός καί τῇ ἑπομένῃ ἐχειροτονήθη Διάκονος…


  Από την εφημερίδα «Μακεδονία» 26.11.1978, σελ.23:
  http://efimeris.nlg.gr/ns/pdfwin.asp?c=124&dc=26&db=11&da=1978

  https://newmartyrephraim.wordpress.com/2016/01/26/%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CF%83%CE%B5/
  ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ – ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ – ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)

  «Στο Αγιο Όρος παίρνουν ψυχοφάρμακα!» Συνέντευξη του μοναχού Μιχαήλ στην Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ(ένθετο περιοδικό Εψιλον: Τεύχος 524, 22/4/2001)

  http://nikitidis.blogspot.gr/2007/05/blog-post_23.html

  Τετάρτη, 23 Μαΐου 2007
  Από τους ζητιάνους στους επιστήμονες [1]

  Έρευνα «Η επανάσταση των κοινοβίων»

  Δημοσιεύθηκε στην Ελευθεροτυπία τον Αύγουστο του 1992

  Ιδιόρρυθμοι και «καβιώτες»
  Ιερόσυλοι και αρχαιοκάπηλοι
  «Κληρονομική κατάρα»
  Η επανάσταση αρχίζει

  28 Μαΐου 1991. Στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας πεθαίνει από Έιτζ ο μοναχός Δανιήλ της μονής Ιβήρων. Ίσως να είχε προσβληθεί πριν γίνει μοναχός και να πήγε στο μοναστήρι για να ησυχάσει. Δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει ότι συνέβη στο τελευταίο μεγάλο μοναστήρι που επέμενε να είναι ιδιόρρυθμο…

  Ο δόκιμος μοναχός Αναστάσιος Δανδίκας έκλεψε με δυο φίλους του 2 λειτουργικά ειλητάρια 13ου και 14ου αιώνα, 7 αυτοκρατορικά φιρμάνια και διάφορες εικόνες. Τα φυγάδευσαν από μυστικά μονοπάτια στην Κατερίνη. Ένας μέλος της σπείρας συνελήφθη από την Ιντερπόλ στο Μόναχο ενώ προσπαθούσε να πουλήσει τα κειμήλια.
  Ο πρώην μοναχός Αναστάσιος πέθανε από Έιτζ στις 6 Ιανουαρίου 1992 στο «Νοσοκομείο Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Ο θάνατος του αποτέλεσε αντικείμενο ρατσιστικής αντιμετώπισης από το «Ράδιο Παρατηρητής».

  Οι φήμες στην δεκαετία του ’70, που αναπαράγονται ακόμα στις γειτονικές με το Αγιον Όρος περιοχές, οργίαζαν κι έλεγαν ότι οι σπείρες των αρχαιοκάπηλων έστελναν «καραβιές με αγοράκια» στα ιδιόρρυθμα μοναστήρια και για τις υπηρεσίες τους πληρωνόντουσαν με εικόνες, χειρόγραφα και άλλα κειμήλια, που οι ιδιορρυθμίτες έβγαζαν από τις μυστικές κρύπτες.

  ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ: «Μία μαφία ντυμένη στα μαύρα» (Περιοδικό ‘Ε’, «Ελευθεροτυπία», 14.09.2008)
  «…Δείτε το σχολείο στις Καρυές. Δεν είναι θρησκευτικό, είναι δήθεν κανονικό σχολείο, όπου είναι εγκλωβισμένα παιδιά 12-18 ετών, τα οποία μεγαλώνουν χωρίς να βλέπουν γυναίκα. Αυτό το τερατώδες πράγμα χρηματοδοτείται από το υπουργείο Παιδείας! Έχουμε κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πώς εγκλωβίζεις παιδιά σ’ έναν χώρο όπου δεν υπάρχει ούτε μία γυναίκα; Κανείς δεν τόλμησε να το σχολιάσει αυτό….».

  http://www.sarantakos.com/kibwtos/mazi/kornaros_agioi1.html

  ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΠΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

  Μέσα στα 20 μοναστήρια του Άθω, θα βρούμε: εμπόρους ναρκωτικών, εμπόρους κι αγοραστές της… ανδρικής σάρκας, σχολειά του αλκοολισμού και συστηματικά εκπαιδευτήρια μισανθρωπίας κι αλληλοεξοντωμού. Κι ακόμα σπείρες απατεώνων που τις επιτυχίες τους θα ζηλεύανε κι οι πιο μοντέρνοι διεθνείς τύποι του είδους των.

  Στα όμορφα γαλάζια ακρογιάλια του ακρωτηριού του Άθω, που μονάχα αυτά είδανε οι ποιητές κι οι δημοσιογράφοι θα δούμε εμείς “υπ’ ατμόν” τα “πλωτά πορνεία” του Αγ. Όρους. Αλλά εκεί θα συναντήσουμε και πατέρα που τραβά το παιδάκι του 12 και 13 χρονώ, να τριγυρίζει τα κελιά να το παζαρεύει με τους ασκητές, ή να το νοικιάζει για μια ή για περισσότερες βραδιές, αναλόγως “της ποιότητος”, γιατί αυτοί τον μάθανε να πιστεύει “πως όλα είναι ηθικά και τίμια”.

  Ο Διευθυντής Νεότητας της Αρχιεπισκοπής:

  https://roides.wordpress.com/2017/11/13/13nov17/

  1978: Ο παπάς που πάντρεψε τον Ωνάση, Δ/ντής Νεότητας, συλλαμβάνεται…

  Στα ΝΕΑ (6.9.’78), με πρωτοσέλιδη είδηση που επεκτείνεται και στη σελ.5, διεκτραγωδείται η υπόθεση: «Παπάς σε δίκη για απρέπεια κατά νέου». Το ρεπορτάζ είναι εκτενές και εύγλωττο. Ο αρχιμανδρίτης του πανεπιστημιακού ναού της Καπνικαρέας, καθηγητής της Λεοντείου Σχολής και Διευθυντής της Διεύθυνσης Νεότητας της Αρχιεπισκοπής Π. Α. (σε όλες τις πηγές μου αναφέρεται το πλήρες όνομα), σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες «έβαλε χέρι» (η φράση από την εφημερίδα) δημόσια σε νεαρό στην πολυσύχναστη οδό Ερμού.

  https://roides.wordpress.com/2018/10/13/13oct18/
  Γιατί η Μητρόπολη Πειραιά υμνεί ένα ίδρυμα παιδεραστίας;
  …………….

  Με την κατάθεση του πρώην Συνηγόρου του Παιδιού, Γιώργου Μόσχου, ξεκίνησε σήμερα στο Α’ Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών η δίκη… Ο Γ. Μόσχος εμφανίστηκε εμφανώς προβληματισμένος από το γεγονός ότι το ίδρυμα ήταν κλειστό προς τον έξω κόσμο και ότι ο ιδρυτής και επί χρόνια πρόεδρός του, Κων/νος Λαλαούνης, απέτρεπε εντόνως την επικοινωνία των παιδιών με τους οικείους τους κατά παράβαση όλων των κανόνων της σύγχρονης παιδαγωγικής. «Για μένα αυτά τα ιδρύματα θρησκευτικού τύπου θα έπρεπε να κλείσουν, δεν υπάρχουν μηχανισμοί εποπτείας και ελέγχου», είπε ο κ. Μόσχος (Eφ.τ.Συντακτών-21.05.2018).
  …………………

  Έχουμε όλη την καλή διάθεση να κάνουμε πως πιστεύουμε πως ο απηνής διώκτης της ομοφυλοφιλίας (όχι όλων) Μεντζελόπουλος, αμείλικτος εγκόσμιος Δημόσιος Κατήγορος της Υπερουράνιας Εισαγγελίας Ηθικής των Αιδοίων και στοργικός Επίσκοπος των ελαχίστων αδελφών του Χριστού, επισκεπτόμενος συχνά το ίδρυμα (όπως είχε ως τοπικός εκκλησιαστικός πατέρας στοιχειώδη υποχρέωση) και συζητώντας με τα ορφανά (κατά το επιτακτικό του επισκοπικό καθήκον), δεν πήρε χαμπάρι τίποτα, δεν υποψιάστηκε, βυθισμένος στις πνευματικές περισυλλογές του. Γιατί όμως τώρα, όχι μόνο δεν δίνει εξηγήσεις για τον Εξομολόγο, για τον οποίο σε μια κανονική χώρα θα είχε διαταχθεί δικαστική και εκκλησιαστική έρευνα ή έστω θα είχαν ζητηθεί δημόσιες εξηγήσεις, όχι μόνο δεν ζητά δημόσια συγνώμη για τα όσα παραπλανητικά και επικίνδυνα έγραφε η ιστοσελίδα του, όχι μόνο δεν ανασκευάζει με σημείωση μέσα στο κείμενο, όχι μόνο δεν δικαιολογείται και δεν ανακαλεί έστω με μια υποσημείωση, αλλά εξακολουθεί να εξαπατά το κοινό και τους πιστούς υμνώντας ξεδιάντροπα ένα εγκληματικό άντρο. Έτσι όμως αποκαλύπτεται πως όχι μόνο δεν φοβάται τους (κοιμώμενους και απαθείς) θεσμούς μιας χρεοκοπημένης και υποκριτικής κοινωνίας, αλλά πως περιφρονεί κατάφωρα το Θεό, αναποδογυρίζοντας την ευαγγελική διδασκαλία: «Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς». ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ…ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ…εἶναι ἱστορικά ἀναγκαῖο, ἀλλά και ἕνεκα δικαιοσύνης νά ἀναφερθοῦν μερικά ὀνόματα ἀπ’ αὐτά τά συλλογικά, πνευματικά φυτώρια πού με…εὐλογημένους λαϊκούς θεολόγους… κράτησαν ὁλόκληρες δεκαετίες καί κρατοῦν καί σήμερα τίς ἐκκλησιαστικές Θερμοπύλες, διατηρώντας ἀναμμένη τή δάδα τῆς Ὀρθοδοξίας καί τῆς Ρωμιοσύνης…ὅπως εἶναι:… , το «Παιδικό Σπίτι» (1970),..» (Ημερόλογιο τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Πειραιῶς 2008).
  https://www.imp.gr/component/flexicontent/2-uncategorised/21-istoria.html

  ……………..

 2. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Επειδή ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και όσες φορές έρχεται σε επαφή μαζί της καταρρέει, την περιφρονεί και μαζί της την μόνη αληθινή ζωή. Την ζωή, σε τούτη την γήινη πραγματικότητα μας. Αλλωστε, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιήσει καμία από τις ψεύτικες υποσχέσεις, γι’ αυτό και υποτιμά τον κόσμο και τον εκλαμβάνει σαν μια δοκιμασία απέναντι στον Θεό, σαν κάτι που θα καθορίσει αν θα απολαύσουμε στην επόμενη! αιώνια ζωή την αγάπη του ύψιστου ή θα τιμωρηθούμε στις αιώνιες φλόγες της κόλασης, όπου θα ουρλιάζουμε από τους φοβερούς πόνους αλλά δεν θα υπάρχει κανένας οίκτος από τον φιλεύσπλαχνο Θεό των Χριστιανών.. Ότι δίνει νόημα, αξίες και ομορφιά στην ζωή μας, ταυτίστηκε με το διαβολικό και την αμαρτία.
  Σκεφτείτε να μεγαλώνουν δύο γονείς τα παιδιά τους, διδάσκοντας τα ότι το μοναδικό νόημα και ο τελικός σκοπός τους δεν είναι να ζήσουν μία ενδιαφέρουσα ζωή και να δημιουργήσουν κατά την διάρκεια της, αλλά να περάσουν όλο τον βίο τους δείχνοντας υπακοή και αγάπη στον Θεό (δηλαδή στον ιερέα), ώστε να κερδίσουν την αιώνια βασιλεία του Θεού. Πόσο έτοιμο μπορεί να είναι ένα παιδί να συμμετέχει ενεργά και με βούληση στην ζωή και να μάθει να την αγαπά, και μαζί της και τον άνθρωπο;
  Φυσικά κανείς από τους παρευρισκόμενους διοργανωτές της εκδήλωσης, δεν πιστεύει ούτε μία λέξη από αυτά που ειπώθηκαν. Κανείς από αυτούς δεν πιστεύει ούτε στιγμή, ότι υπάρχει κάποιος Θεός που επιβάλει κανόνες στους ανθρώπους. Κανείς από αυτούς δεν πιστεύει ότι υπάρχει μέλλουσα βασιλεία, παράδεισος, κόλαση, επέκεινα και άλλες τέτοιες αρρωστημένες έννοιες. Και ιδιαίτερα ο ιερέας.. Ψεύδεται συνειδητά, με απόλυτη άνεση και εν ψυχρώ.
  Πρόκειται για έγκλημα εκ προμελέτης, που υφίσταται εδώ και αιώνες και τρομοκρατεί γενεές ανθρώπων με μοναδικό στόχο να εξασφαλίσει την απόλυτη εξουσία στην Ορθόδοξη εκκλησία.
  Και κατάντησε τον νεοέλληνα άβουλο, φοβισμένο, δεισιδαίμονα, ανίκανο να εντοπίζει τις πραγματικές αιτίες που παράγουν τα πολιτικά και κοινωνικά φαινόμενα που βιώνει, κουτοπόνηρο, λάτρη του ρουσφετιού και οπαδό του χειρότερου είδους του Χριστιανισμού. Της Ορθοδοξίας.

 3. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Ποιός είπε πώς μόνο η βασιλεία του Θεού, είναι ένα ενδιαφέρον μέρος να ζει κανείς; Οι ACDC, έχουν διαφορετική άποψη:

 4. Ο/Η Ένας λέει:

  Τι δόγμα είναι η Ορθοδοξία που απαγορεύει τις προγαμιαίες σχέσεις;
  Απευθύνεται σε άρρωστους και σε υποκριτές
  Μακριά τα παιδιά από το παπαδαριό

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.