Στον εξυπνότερο λαό του κόσμου, Ιερομόναχοι και μέντιουμ θησαύριζαν εξαπατώντας οφειλέτες κόκκινων δανείων

[Σε πέντε χρόνια αποκόμισαν €2,3 εκατομμύρια]

Με συνεργάτες ιερομόναχους και μέντιουμ, ψευτομεγαλοδικηγόρος και οι αετονύχηδες «συνέταιροί» της είχαν αποκομίσει περίπου 2,3 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε πέντε χρόνια, εξαπατώντας ανθρώπους που χτυπήθηκαν από την κρίση και αναζητούσαν διέξοδο από τα δάνεια, τα οποία δεν μπορούσαν ν’ αποπληρώσουν, προς το δημόσιο και τις τράπεζες.

Πρόκειται για αριστοτεχνικά στημένο κύκλωμα, που θησαύριζε με το πρόσχημα ότι μπορούσε να τακτοποιήσει τα δάνεια των θυμάτων του και το οποίο εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο τρόπος δράσης των μελών του κυκλώματος ξεπερνάει και τον πιο ευφάνταστο σεναριογράφο, αφού δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο αλήθειας σε ό,τι έκαναν.

Δούλευαν με… γνωστούς
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την έρευνα που ξεκίνησε εξαιτίας καταγγελιών για απάτη και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ημαθία, συνελήφθησαν η 46χρονη αρχηγός του κυκλώματος, ο 44χρονος σύζυγος της, καθώς και ένας ακόμα άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 50 ετών, ενώ συγκατηγορούμενοί τους, για διάπραξη απατών, είναι 48χρονη γυναίκα και 82χρονος.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το κύκλωμα, μέσω δικτύου γνωστών, μεταξύ των οποίων ιερομόναχοι και μέντιουμ, στους οποίους κατέφευγαν οι δανειολήπτες, μάθαιναν τα στοιχεία και πληροφορίες για τα υποψήφια θύματά τους και ξεκινούσε η εφαρμογή του σχεδίου.

Η 46χρονη εμφανιζόταν ως δικηγόρος και οικονομολόγος, με μεγάλο δικηγορικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, και υποσχόταν τη ρύθμιση των χρεών με άμεση εκδίκαση των υποθέσεων, διακανονισμούς με τράπεζες και ρυθμίσεις ακόμα και σε εξαιρετικά πολύπλοκες περιπτώσεις που «φάνταζαν αδύνατες» μέχρι εκείνη την στιγμή.

Για τον σκοπό αυτό η ψευτοδικηγόρος ισχυριζόταν ότι είχε υψηλές γνωριμίες στο Δημόσιο, σε τράπεζες, ακόμα και στην ΕΥΠ, που υποτίθεται ότι της έδιναν πληροφορίες.

Ηταν μάλιστα τόσο πειστική, που τα θύματα τής σύστηναν κι άλλους ενδιαφερομένους.

Και ένοπλη σωματοφύλακας…
Τα ραντεβού με τους «πελάτες» η 46χρονη τα έκλεινε σε καφετέριες, ξενοδοχεία ή στα σπίτια των θυμάτων και για να δίνει κύρος, εμφανιζόταν είτε με τον 44χρονο άνδρα της, τον οποίο παρουσίαζε ως πιλότο της Αεροπορίας Στρατού, ή της Πολεμικής Αεροπορίας, είτε τον 50χρονο που εμφανιζόταν ως καθηγητής πανεπιστημίου, είτε με την 50χρονη, που τη σύστηνε ως… ένοπλη σωματοφύλακά της.

Ζητούσε από τα θύματα όλα τ’ απαραίτητα έγγραφα της υπόθεσης, επικαλούμενη τη δημιουργία φακέλου με σκοπό στην πραγματικότητα την αξιολόγηση των περιουσιακών στοιχείων και τη δημιουργία οικονομικού προφίλ για τον εκάστοτε, ώστε να επιλέξει τελικά άτομα με οικονομικό υπόβαθρο.

Στη συνέχεια, τα μέλη του κυκλώματος απαιτούσαν την καταβολή μεγάλων χρηματικών ποσών ή άλλων ανταλλαγμάτων (τιμαλφή ή ακίνητη περιουσία) τα οποία υποτίθεται πως ήταν απαραίτητα για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ενεργειών (κάλυψη δικαστικών εξόδων, κάλυψη εξόδων που αφορούσαν τις τραπεζικές διαδικασίες, ρύθμιση οφειλών και χρεών κ.λπ.) και την εξασφάλιση της επιτυχούς έκβασης των υποθέσεων.

Ξαφνικά… εξαφανίζονταν
Στη συνέχεια, η επικοινωνία με τα θύματα διακόπτονταν με το πρόσχημα ότι η 46χρονη είχε σοβαρά προβλήματα υγείας, που την ανάγκαζαν να βρίσκεται είτε κλινήρης, είτε σε νοσοκομείο.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, το κύκλωμα κατάφερε από το 2013 να εξαπατήσει τουλάχιστον 20 άτομα, ενώ υπολογίζεται ότι αποκόμισε παράνομο περιουσιακό όφελος το οποίο υπερβαίνει τα 2.280.000 ευρώ (μετρητά, τραπεζικές μεταφορές, τραπεζικές επιταγές, συναλλαγματικές, ακίνητη περιουσία, δικαστικές αξιώσεις από εικονική χορήγηση δανείων κ.λ.π.).

Στην κατοχή τους καθώς και από τις κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος εγγράφων και άλλων πειστηρίων που αποδεικνύουν τη δράση τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα Τρίτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ta NEA

This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

10 Responses to Στον εξυπνότερο λαό του κόσμου, Ιερομόναχοι και μέντιουμ θησαύριζαν εξαπατώντας οφειλέτες κόκκινων δανείων

 1. Ο/Η μητροπολίτης Ιγνάτιος λέει:

  «Θαύμα με τον περιβόητο σταυρό του Χριστού ,κοπέλα λιπόθημη σηκώνεται αμέσως»
  3.271 προβολές

  Περιβόητος ο Σταυρός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  Ο Ελληναράς δεν ξέρει πως η λέξη είναι απαξιωτική και άθελά του βάζει στο θαυματουργό σταυρό του παπά Γιάννη Λουπασάκη το κατάλληλο επίθετο
  θα τη δείτε παρακάτω στο αποκαλυπτικό δημποσίευμα των ελληνικών hoaxes

  Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουν 2018
  Θαύμα με τον περιβόητο σταυρό του Χριστού ,κοπέλα λιπόθημη σηκώνεται αμέσως.Οι άθεοι ασφαλώς θα πουν ήταν στημένο.Μα στημένα είναι εκατομμύρια θαύματα που βλέπουμε καθημερινά σε συγγενείς και φίλους ;;;;;Στο ίδιο σημείο έγιναν πολλά θαύματα και γίνονται συνέχεια με τον σταυρό,ασφαλώς σε όσους πιστεύουν.Το θαύμα έγινε στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδά Θεσσαλονίκης όπου ήρθε ο σταυρός για λίγες μέρες από την Αθήνα όπου και εκεί έκανε εκατοντάδες θαύματα.

  Νεκρανάστασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

  Σπεύσατε
  Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού
  Τηλέφωνο: 210 3633282
  Fax: 210 3635805

  http://ellinikahoaxes.gr/2018/06/30/thaumata-sto-lagada/

  Τα «θαύματα» του ιερέα Λουπασάκη. Ο ανάπηρος που… περπατούσε
  Επίσημη αντίδραση της Εκκλησίας: «Διεξάγεται έρευνα».
  Από Θοδωρής Δανιηλίδης – 30 Ιουνίου 2018

  Σαλός έχει δημιουργηθεί από δημοσιεύματα που αναφέρουν «θαύματα» στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, όπου κλήρος και πιστοί υποδέχθηκαν τον «θαυματουργό» Τίμιο Σταυρό από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού, του ιερέα Δ. Λουπασάκη.

  Μερικά παραδείγματα από τα δεκάδες δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει:
  eleftherostypos.gr, espressonews.gr, ekklisiaonline.gr, true.gr

  Ο ιερέας Δημήτριος Λουπασάκης απασχόλησε και παλιότερα την δημοσιότητα, όταν είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο με σταυρό που «αιμορραγούσε». Σε αυτό θα ακούσετε τον ίδιο να λέει ότι «αιμορραγεί», και στο τέλος αναφωνεί: «Κοιτάξτε, κοιτάξτε! έχω πάθει σοκ τώρα! Πωωω… για μυρίστε λίγο… Μην αγγίζετε… Μυρίστε, μυρίστε!» αναφερόμενος στην οσμή του υγρού. Ωστόσο, στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, από την επίσημη σελίδα του Ναού των Αγίων Ισιδώρων στο facebook, αναφέρεται ότι ο ιερέας «ανέμειξε μεγάλη ποσότητα ατόφιου μύρου με έλαιον ευχελαίου». Άρα, είναι απολύτως λογικό αυτή η ανάμιξη να έχει ευχάριστη οσμή. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

  Πρόσφατα όμως, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το Σταυρό που «αιμορραγούσε» και το αρνήθηκε λέγοντας: «Όχι, όχι, όχι. Είναι ένας απλός ξύλινος σταυρός. Ο Σταυρός αυτός είναι η ζωή μου και η ανάστασή μου. Εγώ δεν κάνω θαύματα, τα κάνει ο θεός, ο τίμιος Σταυρός, αρκεί η πίστη του ανθρώπου». Στο ίδιο βίντεο μάρτυρας επιβεβαιώνει ότι ο ιερέας «έριξε το Σταυρό σε λάδι». Δείτε το βίντεο.

  Η έρευνα μας στον Λαγκαδά
  Αποφασίσαμε να ερευνήσουμε το θέμα και επισκεφτήκαμε τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όπου πρόσφατα βρέθηκε ο ιερέας Δημήτριος Λουπασάκης «κάνοντας και πάλι θαύματα», όπως υποστηρίζουν δεκάδες δημοσιεύματα αλλά και βίντεο στο διαδίκτυο.

  Σε αρκετά από τα δημοσιεύματα παρουσιάστηκε ένας πιστός που ενώ ήταν παράλυτος και περπατούσε με πατερίτσες, τις άφησε και περπάτησε κανονικά.

  Πήγαμε στον Ιερό Ναό. Στον προαύλιο χώρο εντοπίσαμε αυτόν τον άνδρα. Πρόκειται για Βούλγαρο που ζητιανεύει έξω από Ναούς. Μιλήσαμε μαζί του, με τη βοήθεια μεταφραστή, καθώς δεν γνωρίζει ελληνικά. Στην αρχή επέμενε ότι δεν περπατούσε χωρίς πατερίτσες και έγινε καλά «από θαύμα», από τον ιερέα Δημήτριο Λουπασάκη. Όταν όμως του είπαμε ότι τον έχουν δει αρκετοί κάτοικοι της περιοχής να περπατάει κανονικά πριν το «θαύμα», τότε παραδέχτηκε ότι: «Χωρίς πατερίτσες περπατούσα το πολύ μια ώρα». Δείτε το παρακάτω βίντεο.

  Στη συνέχεια μπήκαμε στον Ιερό Ναό όπου ο ιερέας Δημήτριος Λουπασάκης ευλογούσε τους πιστούς. Από την πρώτη στιγμή νιώσαμε ανεπιθύμητοι, και ενώ υπήρχαν άλλοι (ένας ρασοφόρος και μια κοπέλα) που βιντεοσκοπούσαν συνέχεια, σε εμάς έκαναν παρατήρηση για να κατεβάσουμε την κάμερα. Ήταν εμφανές ότι επιθυμούσαν απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον. Δείτε στο 26ο δευτερόλεπτο το χαρακτηριστικό βλέμμα του ιερέα προς τον συνεργάτη του που στέκεται ακριβώς δίπλα μας, και αμέσως μετά το χαρακτηριστικό νεύμα του. Στη συνέχεια, όπως θα δείτε και στο βίντεο, πλησιάζει προς το μέρος μας για να ευλογήσει άλλους πιστούς. Ταυτόχρονα έρχονται δύο συνεργάτες του και στέκονται δεξιά και αριστερά μας. Ξαφνικά ο ιερέας κάνει πίσω, πέφτει επάνω μας και μας κατεβάζει την κάμερα με το χέρι του. Δείτε το βίντεο.

  Αμέσως μετά από αυτή την σκηνή, και ενώ είχαμε απομακρυνθεί, μας πλησίασαν εχθρικά οι δύο ρασοφόροι – συνεργάτες του Λουπασάκη και ζήτησαν να ελέγξουν την κάμερα αν ήταν κλειστή, ενώ παράλληλα μας έκαναν διάφορες ερωτήσεις.

  Αντίδραση της Αρχιεπισκοπής.
  Επικοινωνήσαμε με το γραφείο του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου, Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου. Ο εκπρόσωπός του Αρχιεπισκόπου, πρωτ. Παναγιώτης Χαβατζάς, μας δήλωσε ότι: «Υπάρχει επιφύλαξη εκ μέρους της Αρχιεπισκοπής». Λίγη ώρα αργότερα, επικοινωνήσαμε και με το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής. Ο διευθυντής του γραφείου, Χάρης Κονιδάρης δήλωσε στα ΕΗ: «Διεξάγεται έρευνα για τον ιερέα, από την Αρχιεπισκοπή, έπειτα από καταγγελίες».

  Τα «θαύματα του Λουπασάκη»
  Αρχικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι όσοι μιλούν για «θαύματα» θα πρέπει να παρουσιάζουν και τις ανάλογες αποδείξεις. Όπως: ονοματεπώνυμο ασθενούς, πάθηση, γνωμάτευση ιατρού, ιατρικές εξετάσεις παλιές και νέες κ.τ.λ. Κανένα από αυτά τα στοιχεία δεν παρουσιάζονται στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «θαύματα».

  Ας δούμε μερικές ακόμη χαρακτηριστικές περιπτώσεις από «θαύματα», σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και βίντεο.

  Το αγοράκι που πέταξε τις πατερίτσες και έγινε πρωτοσέλιδο.

  Ήδη στις αναρτήσεις του συγκεκριμένου βίντεο στο facebook, διορθώθηκε η αρχική περιγραφή που μιλούσε για «ανάπηρο παιδάκι» και αναφέρεται ότι σύμφωνα με την μητέρα του μικρού, το παιδί δεν ήταν ανάπηρο ή παραπληγικό, αλλά είχε εγχειριστεί πριν λίγες μέρες στο πέλμα και ο μικρός απλά νόμιζε ότι δεν θα ξαναπερπατήσει.

  Η παραπάνω φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Δεν υπάρχει βίντεο ούτε κάποια άλλη σχετική πληροφορία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Το μόνο που βλέπουμε είναι να την κρατούν όρθια. Αυτό μπορεί να συμβεί με οποιονδήποτε αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Με μια φωτογραφία δεν μπορείς να μιλάς για θαύμα.

  Η κοπέλα που λιποθύμησε;
  Προσέξτε αυτό το βίντεο. Αρχίζει δείχνοντας μια κοπέλα χωρίς αισθήσεις, στα χέρια ενός άνδρα (πιθανότατα ο πατέρας της) χωρίς να εισφέρει καμιά άλλη πληροφορία, δηλαδή τι ακριβώς συνέβη. Δεν τεκμηριώνεται από πουθενά ότι η κοπέλα αυτή αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας. Δεν υπάρχει καμιά μαρτυρία για αυτό. Από τις αντιδράσεις του άνδρα, μπορούμε αν συμπεράνουμε ότι δεν είχε κάτι σοβαρό. Φαίνεται σαν μια απλή λιποθυμία.

  Επίλογος
  Η περίπτωση του «θαυματοποιού» ιερέα έχει πάρει διαστάσεις κοινωνικού φαινομένου. Τα όρια μεταξύ θρησκευτικής πίστης και τσαρλατανισμού δεν είναι πάντα ευδιάκριτα. Φαίνεται όμως ότι στην περίπτωση του συγκεκριμένου ρασοφόρου έχουν χαθεί εντελώς (ανάπηροι περπατούν, παραπληγικοί σηκώνονται, σταυροί αιμορραγούν). Η πρώτη επίσημη αντίδραση της Εκκλησίας είναι μια καλή αρχή, αλλά δεν φτάνει. Οφείλει να προστατεύσει τους πιστούς και τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας από φαινόμενα σαν και αυτό, που εκμεταλλεύεται το θρησκευτικό τους συναίσθημα.
  Τα ΕλληνικάHoaxes θα επιμείνουν σε αυτό το θέμα και θα συνεχίσουν την έρευνα.

  • Ο/Η του κώλου λέει:

   https://www.aegeanews.gr/news/ekklisia/178398/stavros-stazei-aima-deos-sto-ekklisaki-ton-agion-isidoron-sto-lykavitto/

   Σταυρός στάζει «αίμα»! Δέος στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό (ΒΙΝΤΕΟ)
   Από aegeanews – 17 Μαΐ 2018

   Πριν από δύο ημέρες το εκκλησάκι του Λυκαβηττού κατακλύστηκε από χιλιάδες προσκυνητές, οι οποίοι θέλησαν να ευλογηθούν από τον πατέρα Δημήτριο και τον θαυματουργό Σταυρό, με την ευκαιρία της εορτής του αγίου Ισιδώρου. Αλλωστε είναι πολλές οι μαρτυρίες για θαύματα και θεραπείες όσων σταύρωσε με τον Σταυρό ο πατέρας Δημήτριος.

   «Είναι το δικό μου μαξιλάρι που με ξεκουράζει όταν πονάω, αυτός με ξεκουράζει όταν χαίρομαι, όταν χαμογελάω, με αυτόν κοιμάμαι και παρακαλάω κάθε φορά να είναι η ζωή μου και η ανάστασή μου…» έλεγε ο ίδιος συγκινημένος στο κήρυγμά του, κρατώντας τον Τίμιο Σταυρό.

   Ουρές οι πιστοί για να τους διαβάσει ο ιερέας που είχε ευλογήσει και τον Αγγελίδη μετα το τροχαίο

 2. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Είναι τόση η ανωριμότητα μας, ο παθολογικός φόβος που μας διακατέχει, η άρνηση μας να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες για τις επιλογές μας, που ένα από τα διαχρονικά χαρακτηριστικά μας είναι η ανάγκη να πιστεύουμε στον από μηχανής θεό ή αλλιώς, στον ερχομό των βαρβάρων. Κάποιος άλλος θα πρέπει να κάνει για μας, αυτό που οφείλουμε να κάνουμε εμείς. Ενας Αγιος θα φροντίζει τα περί της υγείας μας και την αποφυγή των κακοτοπιών της ζωής. Ενας πολιτικός ή το κόμμα, θα φροντίσει για την εξασφάλιση της εξεύρεσης εργασίας. Αντί να χρησιμοποιήσουμε την γνώση του παρελθόντος και την λογική, για να προβλέψουμε όσο το δυνατόν αυτά που θα συμβούν στο μέλλον, θα απευθυνθούμε σε ένα μέντιουμ ή στα ζώδια.
  Αντί να ερευνήσουμε τις βαθύτερες αιτίες για την κρίση που βιώνουμε διαχρονικά, αρκούμαστε σε συνομωσιολογίες που μας απαλλάσσουν από τις προσωπικές και συλλογικές ευθύνες.
  Οσο και κι αν ήταν «αριστοτεχνικά στημένο κύκλωμα», είχε ένα αδύνατο σημείο: όφειλαν κάποια στιγμή, να δείξουν αποτελέσματα στα θύματα τους. Και μάλλον, αυτό το αδύνατο σημείο έπαιξε σημαντικό ρόλο να εξαρθρωθεί το κύκλωμα.
  Η εκκλησία σ’ αυτό σημείο, υπερτερεί εμφανέστατα. Πρώτον εφαρμόζει την αδίστακτη τακτική της να εμπορεύεται ελπίδες δημόσια, και με μεγαλοπρεπή τελετουργικά (περιφορά εικόνων Αγίων, λειψάνων, κόκκαλων κλπ με συνοδεία φιλαρμονικής, αστυνομίας και «επισήμων»). Απευθύνεται μαζικά, εξασφαλίζοντας έτσι τις πιθανότητες με το μέρος της. Μέσα σε ένα μεγάλο αριθμό πλήθους, οι πιθανότητες να συμβούν ευχάριστα πράγματα σε αρκετούς από αυτούς- που θα αποδοθούν στην επέμβαση του Αγίου – είναι αρκετά μεγάλες. Αλλά στο σημείο που υπερτερεί περισσότερο από όλους αυτούς, είναι ότι δεν είναι είναι υποχρεωμένη να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις της σ’ αυτόν τον κόσμο, αλλά στην μετά θάνατο ζωή. Τρέχα γύρευε.
  Τέτοια κυκλώματα, δεν «κάνουν μία», σε σύγκριση με τα.. θαυματουργά λείψανα.

 3. Ο/Η Epaminondas Papayannis λέει:

  Η γνωστή ατάκα «όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί» ταιριάζει (και) εδώ.

 4. Ο/Η Απόστολος Τσίντας. λέει:

  Στρεφόμενοι με οποιονδήποτε τρόπο κατά του ΑΞΙΟΥ αυτού, Πατρός Δημητρίου, μάθετε ότι στρέφεσθε κατά του εαυτού σας. Καλό είναι να μην εκφράζετε γνώμη, όταν δεν γνωρίζετε κάν τη ζωή αυτού του παπά. Μακάρι να ήταν όλοι οι ιερείς μας σαν τον παπα Δημήτρη. Θα πρέπει να αισθάνεσθε ευτυχείς. (ακόμη κι αν δεν νοιώθετε πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί) βλέποντας ιερείς της αξίας του παπά αυτού να κοσμούν την Εκκλησία μας.
  (Υστερόγρ. απλά προς γνώση, Απ΄ότι κι εγώ έτυχε να γνωρίζω.Κανείς από τους ιερείς -συμπεριλαμβανομένου του π.Δημήτρη- και τους μοναχούς που διακονούν στον Ιερό Ναό των Αγ.Ισιδώρων δεν πληρώνεται από την Εκκλησία ή το Κράτος -Ρωτήστε)

 5. Παράθεμα: Στον εξυπνότερο λαό του κόσμου, Ιερομόναχοι και μέντιουμ θησαύριζαν εξαπατώντας οφειλέτες κόκκινων δανείων - PieriaPlus

 6. Ο/Η Εξαγωγέ θαβμάτων λέει:

  Εξαγωγέ θαβμάτων
  Ευσεβείς επιχειρήσεις της Ουκρανίας

  https://www.ekklisiaonline.gr/nea/timitiki-vravefsi-tou-efimeriou-tou-i-n-agion-isidoron-apo-ton-mitropoliti-kievou-onoyfrio-foto/

  Ο π. Δημήτριος Λουπασάκης, εφημέριος ο Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού βραβεύτηκετου από τον Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Ονούφριο, για την ευγενική εκ μέρους του παραχώρηση προς λιτάνευση και προσκύνηση, ευωδιάζοντος και μυροβλύζοντος ιερού λειψάνου του Αγίου μεγαλομάρτυρος Δημητρίου προς αγιασμό και ευλογία του δοκιμαζομένου Ουκρανικού λαού.


  Την τιμητική διάκριση μετέφεραν εκ μέρους του Μακαριωτάτου, ο Διευθυντής του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας κ. Βλαδίμηρος Τελιζένκο και ο επιφανής επιχειρηματίας και πολιτικός κ. Ιγκόρ Ρυμπάκοβ.

 7. Ο/Η Γερμανοφιλλανδοαγγλοαμερικανοεβραιοτσολιάς λέει:

  Στην Καβάλα, την Κυριακή 1 τρέχοντος, μία «αγανακτισμένη» πήγε (με τη θέληση της – εκτός αν δεν διάβασε ή δεν κατάλαβε τι διάβασε) να ακούσει Bach και τους έφτυσε (κυριολεκτικά) διότι έπαιζαν έργα Γερμανού και όχι Έλληνα!
  https://xanthi2.gr/2018/07/03/καβάλα-θεατής-έφτυσε-μαέστρο-γιατί/
  Πού ‘σαι Νώντα Παπαγιάννη, να γράψεις: «ζούμε σε μία παράνοια»…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.