Χαρούμενη Λειτουργία Κυριακής: ο Πάνος Ψεκασμένος έχασε και τους υπερπατριώτες

[Όταν ο Δημήτρης Καμμένος κάνοντας τον σταυρό του και βάζοντας το χέρι στην καρδιά ανακοινώνει την υπερψήφιση της μ ο μ φ ή ς κατά της κυβέρνησης. Το μέλλον των ΑΝΕΛ έχει κριθεί]

©φωτο: Intimenews

Για να πούμε του στραβού το δίκιο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έπραξε το αυτονόητο: να διαφωνήσει με την κυβέρνηση που φέρνει μια συμφωνία με την οποία το κόμμα του διαφωνεί.

Οι ΑΝΕΛ του υπουργού και συνδρόφου Πάνου μαζί με το κόμμα του, ψήφισε όλα τα μνημονιακά μέτρα, εξ ου και δημοσκοπικά φαίνεται να μην φτάνει το όριο της εισόδου στη βουλή. Τώρα χάνουν και το υπόλοιπο κοινό των υπερπατριωτών, διότι στα λόγια μ ό ν ο (βγάζει μάτι!) απορρίπτουν τη συμφωνία για το Μακεδονικό, στην πράξη όμως στηρίζουν την κυβέρνηση που την υπογράφει.

Πάνο Ψεκασμένε, άντε γειά!

Καιρός να απαλλαγούμε από κάποια πολιτικά σούργελα.

 

Advertisements
This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Επάναστἀτες του Κώλου, Λειτουργία Κυριακής, Των Αμνοεριφίων, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

11 Responses to Χαρούμενη Λειτουργία Κυριακής: ο Πάνος Ψεκασμένος έχασε και τους υπερπατριώτες

 1. Παράθεμα: Χαρούμενη Λειτουργία Κυριακής [2]: Αποχώρησε ΚΑΙ η Μανταλένα Παπαδοπούλου από τους Ψεκασμένους | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

 2. Ο/Η kpap01 λέει:

  «… να απαλλαγούμε από κάποια πολιτικά σούργελα»
  Είσαστε εύστοχος πάντοτε κ.Ροϊδη. Ο λόγος πού γυροφέρνω πάντοτε σε αυτό τό site.

 3. Ο/Η Po λέει:

  «Καζάνι που βράζει» οι ΑΝΕΛ – Παραιτήσεις στελεχών στη Μακεδονία

  Βαρύ είναι το κλίμα στους ΑΝΕΛ μετά την απόφαση να καταψηφίσουν τη συμφωνία για το Σκοπιανό αλλά να ψηφίσουν υπέρ της κυβέρνησης. Οι τοπικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα βρίσκονται σε αναβρασμό. Μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής της ΝΔ από τον βουλευτή Δημήτρη Καμμένο, που διεγράφη από την ΚΟ του κόμματος, τις τελευταίες ώρες καταγράφονται παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ στη Μακεδονία.

  Την παραίτησή του υπέβαλε στον Πάνο Καμμένο ο πρόεδρος της συντονιστικής Καστοριάς, Χρήστος Παύλου

  Ολόκληρη η ανακοίνωση όπως τη δημοσιεύει η ιστοσελίδα alphafm.gr:

  «Όλοι εμείς που βρεθήκαμε στους ΑΝΕΛ, πιστέψαμε στα πύρηνα, αντιμημονιακά και πατριωτικά λόγια του Πάνου Καμμένου.

  Στην πορεία της συγκυβέρνησης μας με τον ΣΥΡΙΖΑ ,θέσαμε τις κόκκινες γραμμές μας πολλές από τις οποίες στην πορεία τις παραβήκαμε.

  Παρόλα αυτά συνεχίζουμε όλοι μαζί να στηρίζουμε τον πρόεδρο και το κίνημα για το καλό της πατρίδας.

  Προσωπικά τώρα εγώ, πάντα εξέφραζα με θάρρος τις θέσεις ,τις απόψεις και τις διαφωνίες μου μέσα από τα όργανα του κινήματος και στήριζα το κίνημα σε όλες τις παρεμβάσεις μου στα ΜΜΕ της περιοχής μου από τη θέση του προέδρου των ΑΝΕΛ Καστοριάς, αν και διαφωνούσα με πολλές από αυτές.

  Η θέση του προέδρου αλλά και όλων των ΑΝΕΛ ,ήταν και είναι ξεκάθαρη στο θέμα του σκοπιανού. Καμιά ονομασία που να περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και παράγωγα αυτού.-

  Τι έχουμε σήμερα?
  Severna makedonija, north makedonija, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Λόγια του προέδρου. Θα ρίξω την κυβέρνηση αν παραβεί αυτό τον όρο.

  Τι κάνουμε εμείς???
  ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για το σκοπιανό, αλλά στηρίζουμε την κυβέρνηση!!!!!!!!

  Ποντάρουμε στο τι θα κάνουν οι σκοπιανοί στη βουλή και το δημοψήφισμα τους και λέμε οοοοταν με το καλό έρθει στην βουλή ,εμείς δε θα το ψηφίσουμε ?????? Θα θέσουμε και κομματική πειθαρχία τότε!!! εεε και. Εμένα με ενδιαφέρει , το τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ

  Τζάμπα μάγκες εκ του ασφαλούς κύριοι!!!!Αυτό ήμασταν και είμαστε τελικά?????
  Δεν γίνονται και τα δύο φίλοι μου και συνοδοιπόροι».

  Γι αυτό εγώ για λόγους ηθικής, ευθιξίας, αξιοπρέπειας και πατριωτικής συνείδησης ,παραμένω σταθερός σε αυτά που πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε, σε αυτά που λέει η ιδρυτική μας διακήρυξη ,αλλά δεν μπορώ να πατάω σε 2 βάρκες.

  ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ
  ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ

  Η προσωπική μου θέση και άποψη είναι οι ΑΝΕΛ να αποσυρθούμε από τη συγκυβέρνηση
  Αν το Σάββατο δεν γίνει αυτό ,εγώ δηλώνω ότι παραιτούμαι από πρόεδρος των ΑΝΕΛ Καστοριάς και αποχωρώ από το κίνημα.

  Με εκτίμηση
  Πρόεδρος ΑΝΕΛ Καστοριάς
  Παύλου Χρήστος»
  ***
  Δύο παραιτήσεις είχαμε και από τους ΑΝΕΛ Πιερίας. Ο Θεοχάρης Μπικηρόπουλος παραιτήθηκε από μέλος των ΑΝΕΛ, και από μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Πιερίας , κατηγορώντας μάλιστα τον Πάνο Καμμένο ότι υποτιμά τη νοημοσύνη του αλλά και τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.

  H δήλωσή του όπως τη δημοσιεύει τo lefteria.blogspot.com

  «Φίλες και φίλοι,
  Η ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν η μοναδική αιτία της ένταξής μου στο κίνημα, δίνοντας τον αγώνα τον καλό για τις αξίες και τα ιδανικά έτσι όπως περιλαμβάνονται στο εξαιρετικό κείμενο, το οποίο έφερε κάτω από την ίδια στέγη, ανθρώπους από διαφορετικούς κομματικούς κατά το παρελθόν σχηματισμούς, συνθέτοντας ένα μίγμα πραγματικά ανεξάρτητων Ελλήνων, προσθέτοντας αληθινό πλουραλισμό και βάζοντας πάνω από όλα την πατρίδα. Την Ελλάδα.

  Ο πόλεμος προς τους ΑΝΕΛ ήταν ανελέητος από την αρχή. Δώσαμε ωραίους αγώνες με στόχο την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, και όσα χαρακτήριζαν την περίοδο από τη δεκαετία του ΄80 κι ένθεν, με ορίζοντα την πολυπόθητη έξοδο από τα μνημόνια.

  Η πολιτική κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Είναι όμως η στιγμή που οι αξίες και τα ιδανικά είναι πάνω από την πολιτική και κρίνουν τις πολιτικές.

  Για το λόγο αυτό, ως Μακεδόνας υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου, ζητώντας τη διαγραφή μου από μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Πιερίας, και από μέλος των ΑΝΕΛ.

  Ο Πάνος Καμμένος θα πρέπει να καταλάβει ότι προτιμούμε την ξύλινη πολιτική γλώσσα της αλήθειας που λέει τα σύκα- σύκα και τη σκάφη- σκάφη και όχι « λογοπαίγνια και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας και τη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού. Δε μπορεί να «μην ψηφίζει τη συμφωνία για τα ΣΚΟΠΙΑ αλλά να επιτρέπει μια συμφωνία που ξεπουλάει τη Μακεδονία» μας. Δε θα τον ακολουθήσω στην κατρακύλα του. Αληθινά ανεξάρτητοι έλληνες είμαστε εμείς, τα μέλη του κινήματος που ποτέ δεν προσδοκούσαμε σε κάτι παρά μόνο στην σωτηρία της Ελλάδας. Ο Πάνος Καμμένος δεν ξέρει τι είναι. Μετά την ψηφοφορία απόψε θα το επιβεβαιώσει ή θα μας διαψεύσει.

  Μπικηρόπουλος Θεοχάρης»

  ​***
  Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ζησιμόπουλος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ε.α και πολιτευτής στην Πιερία, αναφέρει σε δήλωσή που δημοσιεύει το olympiobima.gr:

  «Προεκλογικά είχα υποσχεθεί ότι θα παραμείνω πιστός στις θέσεις και τις αρχές μου, καθώς και στην ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝ.ΕΛ, ότι θα αγωνίζομαι με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών.

  Για… το λόγο αυτό υποβάλω σήμερα την παραίτησή μου από μέλος των ΑΝ.ΕΛ, πράττοντας το πατριωτικό μου καθήκον.

  Με την παρούσα διαμαρτύρομαι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή των ΑΝ.ΕΛ.

  Έχοντας υπηρετήσει πιστά και χωρίς καμιά υστεροβουλία το κίνημα των ΑΝ.ΕΛ και γνωρίζοντας και πως η συντριπτική πλειοψηφία των συναγωνιστών συμμερίζονται τις απόψεις μου ελπίζω η παραίτησή μου να δώσει το έναυσμα ώστε να ξυπνήσουν συνειδήσεις.

  Με τιμή
  Ζησιμόπουλος Δημήτριος
  Αξιωματικός Π.Ν ε.α
  Μέλος Εθνικού Συμβουλίου
  Αναπληρωτής γραμματέας προστασίας του πολίτη
  Τοπικός εκπρόσωπος γραμ.Εθνικής άμυνας ΑΝ.ΕΛ.
  ***

  Αποχωρεί και ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης;

  Σύμφωνα με πληροφορίες του Top Channel και του Kozanimedia, ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς είχε εκφράσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ ένα καταψήφιζαν την πρόταση μομφής. Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος είχε συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον Πάνο Καμμένο, ζητώντας την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, προκειμένου να μην υπογραφεί η συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει βγει ανακοίνωση με την οποία να δηλώνει τι πρόκειται να πράξει.

  πηγή enikos.gr

 4. Ο/Η Άσχετος λέει:

  1 – τα πολιτικά σούργελα είναι δυστυχώς πολλαπλάσια και φυτρώνουν σε όλο το πολιτικό φάσμα.

  2 – ο καμμένος (γνωστός μου τον ξέρει οικογενειακώς κι αυτόν κι όλο του το σόι) τον θεωρεί μεγάλο λαμόγιο και παραδόπιστο
  2.1 – έχω εμπιστοσύνη στην ορθοκρισία του γνωστού μου 🙂

  3 – ως προς το δια ταύτα τώρα, το »μακεδονικό», επιτέλους έκλεισε αυτή η γελοία εκρεμμότητα. πάμε παρακάτω ή και παραπίσω αλλά διάολε κάπου θα πάμε πλέον.

  4. το τσιπράκι κάνει του κεφαλιού του, δεν φτιάχνει συμμαχίες και στο τέλος θα το φάει το κεφάλι του. άντε να τελειώσουμε και με δαύτον – πολιτικός διχαστής, ανοραματιστής, ξύλινος, ψεφτρόνι ολκής, αδίστακτος, με μυαλά του 1980. ας όψονται οι ψεκασμένοι ψηφοφόροι του

  5 – τί μας μένει; το μητσοτακέικο. να γράψω λολ ή να μην γράψω; είναι κι αυτό ένα ερώτημα.
  5.1 την φωφίτσα την αφήνω στην γωνίτσα

  6 – με τα ρεμάλια του ρουβίκωνα τί θα γίνει οέο; κάποιος να τους κόψει τα γένια γιατί τόση θρασυδειλία την σιχαίνεται και ένας αρουραίος

  χαιρετίσματα απ τα ξένα
  α

 5. Με τσιγάρο και ποτό ο Καμμένος μετά την ομιλία του για τη Μακεδονία
  in.gr

 6. Ο/Η Κάπας Σ. λέει:

  Καιρός να απαλλαγούμε κι από άλλα σούργελα όπως:Φώφη,Κωνσταντοπούλου,Λαφαζάνη,και ΚΥΡΙΩΣ από το ΓΑΠ,ο οποίος πήρε ένα κόμμα του 44% και το έφθασε στο 4%!!Εκείνο που παρατηρείται πάντως τις τελευταίες μέρες είναι ότι η πάσης αποχρώσεως δεξιά έχει ξεσηκωθεί νομίζοντας ότι είναι και το τελευταίο της χαρτί,για να ρίξει το ΣΥΡΙΖΑ!! Ο τύπος της έχει φρυάξει και «την τρίχα-διαμαρτυρίες του κ…λου-την κάνει τριχιά», τα άλλα σούργελα της»εκκλησίας» με πρωτο-στάτες τους γνωστούς ξεσπαθώνουν-και καλά κάνουν-,αφού ΔΕΝ βρέθηκε τόσα χρόνια κάποιος να τους ΤΣΑΚΙΣΕΙ!!Αλλά και το βαθύ κράτος της δεξιάς,που ΔΕΝ κατόρθωσε κανείς από όσους κυβέρνησαν να το εξαφανίσει δουλεύει υπογείως και παντοιοτρόπως,ώστε να εκθέτει την κυβέρνηση!!Πρόσφατο ΤΕΡΑΣΤΙΟ παράδειγμα οι λανθασμένες φορολογικές βεβαιώσεις και η αναστάτωση,που προκλήθηκε απ’ αυτές.Κάνουμε τροποποιητικές δηλώσεις που στέλνουν και ξαναστέλνουν νέες!!Τρεις έχω στείλει και μου έχουν και νέα!!Άσε που κάθε τρεις και λίγο πέφτει το σύστημα σε διάφορους τομείς!!Δυστυχώς ούτε οι νύν κυβερνώντες κατόρθωσαν το 2015 στην παντοδυναμία τους να ξεριζώσουν τα εμφανή ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ,που μόνο τέτοια ΔΕΝ είναι!!Όσο για το λαό είναι ΠΑΝΑΞΙΟΣ της μοίρας του κι ευτυχώς που μόνος ήρθα σε αυτήν την ΠΑΝΑΘΛΙΑ χώρα και μόνος θα φύγω!!

 7. Ο/Η Po λέει:

  Εξέφρασα σήμερα ανοιχτά μια απορία στο twitter, ίσως μπορεί να απαντηθεί και από εδώ:

  περίεργα πράγματα…

 8. Ο/Η Po λέει:

  [#Ρουβίκωνας] υπέρμαχος αγωνιστής μιας δίκαιης κοινωνίας, όπως όλοι οι οπαδοί της Ουτοπίας, είναι λάτρης της Ολοκληρωτικής Φίμωσης της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου. Εάν ήταν στην εξουσία, κάπως έτσι θα αντιμετώπιζαν τα ΜΜΕ αλλά και τον κάθε πολίτης με αντίθετη άποψη:

 9. Ο/Η Po λέει:

  Αποχωρεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο στενός συνεργάτης του Π. Καμμένου, Θ. Μπέλτσος

  Ο Μπέλτσος ανέφερε ότι περιμένει μια ακόμη εκστρατεία λάσπης για σενάρια εξαγοράς του, προειδοποιώντας ότι αυτή τη φορά δεν θα σιωπήσει
  Συνεχίζεται η αποχώρηση στελεχών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς μετά την Μ. Παπαδοπούλου, τον Δ. Καμμένο και τον Γ. Λαζαρίδη, ο Θανάσης Μπέλτσος, στενός συνεργάτης του Π. Καμμένου, αποχώρησε καταγγέλλοντας αυτούς που οδήγησαν το κίνημα σε διαλυτικά φαινόμενα.
  Επίσης, ο Μπέλτσος ανέφερε ότι περιμένει μια ακόμη εκστρατεία λάσπης για σενάρια εξαγοράς του, προειδοποιώντας ότι αυτή τη φορά δεν θα σιωπήσει.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θ. Μπέλτσου:

  Τα όνειρα δεν έχουν αρχή και τέλος. Τα ταξίδια έχουν.
  Θα συνεχίσω να ονειρεύομαι , γιατί είμαι η ψυχή του Ανεξάρτητου Έλληνα.
  Όμως το ταξίδι που ξεκίνησε με όνειρα και πίστη για μένα τελειώνει εδώ , πριν το όνειρο μετατραπεί σε εφιάλτη.
  Όταν έγραφα την Ιδρυτική Διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έκανα υπολογισμούς , κατέθετα ψυχή.
  Όπως ψυχή κατέθεσα 7 χρόνια χωρίς υστεροβουλία και χωρίς να κρύβομαι στα δύσκολα. Πήρα πάνω μου ευθύνες που δεν μου αναλογούσαν και υπέμεινα ανήθικες συμπεριφορές εις βάρος μου.
  Ήρθε όμως η ώρα με πόνο ψυχής να κλείσω μια πόρτα , που ήδη αυτοί που οδήγησαν το κίνημα σε διαλυτικά φαινόμενα μου είχαν προ πολλού κλείσει.
  Η απόκλιση από τις αρχές μας δεν μου επιτρέπει να κλείσω τα αυτιά μου στην φωνή της συνείδησης.
  Η εξουσία για μένα δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός αλλά βήμα υπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου , της εθνικής προσπάθειας και της προάσπισης ιδεών και αρχών.
  Το αυθεντικό διακύβευμα του Διστόμου παραμένει ζωντανό και αναλλοίωτο στις καρδιές μας και ελπίδα για το αύριο.
  Σας ευχαριστώ όλους εσάς τους αγνούς συναγωνιστές για όσα ζήσαμε και που σημάδεψαν για πάντα την ζωή μου.
  ΥΓ1. Δεν θα με δείτε να τροφοδοτώ την αντιπαράθεση πολιτικών στρατοπέδων και συμφερόντων αλλά σε εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες , όπως άλλωστε πάντοτε έπραξα. Το θέατρο σκιών δεν μου ταιριάζει.
  ΥΓ2. Στην μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα που πρόσφατα έχασα και που θα είναι σήμερα πιο υπερήφανος για την σπορά του.
  ΥΓ3. Θα μπορούσα πολλά να πω, προτιμώ λίγα λόγια αξιοπρεπή και κρυστάλλινα. Περιμένω μια ακόμη εκστρατεία λάσπης για σενάρια εξαγοράς μου, αλλά να ξέρουν ότι αυτή τη φορά δεν θα σιωπήσω.
  Μπέλτσος Αθανάσιος
  Ένας αληθινός Ανεξάρτητος Έλληνας και ένας συνεπής πατριώτης
  Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ , εκ των συντακτών της Ιδρυτικής Διακήρυξης
  τ. Αναπληρωτής Γραμματέας Κινήματος και Γραμματέας Οργανωτικού , μέλος της Εκτελεστική Επιτροπής και υπεύθυνος εκλογικού αγώνα.
  1ος εκλεγμένος στα 2 Συνέδρια του κινήματος 2013 και 2016 και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου,
  Πολιτευτής Β. Αθηνών (2012) και Ν. Ηλείας (2015).

  http://www.bankingnews.gr

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Μπέλτσο και ω αγνοί εσείς Ανελίται πατριώται υψιπετείς υψηλόφρονες, άνδρες μαχηταί των ηρωϊκών πεδίων των αυριανών μαχών του Έθνους, άριστος εις οιωνός, αμύνεσθαι περί Μακεδονίας και των πέριξ αυτής ιδανικών, ο πάππος σας ο Όμηρος σας καλεί

   ώ του σοφού λαού αγνή ψυχή εσείς, Πολύδωρας ο Βύρων, Παπακώστα η ερασμία, Νικολόπουλος των ευάνδρων Πατρών και της Ορθοδοξίας τέκνον, Φαήλος ο εύζων, Μπαλτάκος ο λέων της Μάνης και αετός του θαλασσοδαρμένου Μαλέα ο υιός αυτού, Καρατζαφέρης ο Αρκάς, Ραχήλ Μακρή η Μπουμπού-λίνα, Καμμένος Δημήτριος ο των προδοτών πολιορκητής

   Σπεύσατε ταχύ, η πατρίς σας καλεί, οι καιροί ου μενετοί

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.