Δικάζεται η ηγεσία του Αρείου Πάγου

[ Δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του ελληνικού κράτους τέτοιο προηγούμενο!]

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

του ©Διονύση Γουσέτη στην Καθημερινή 06.06.2018

Εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του ελληνικού κράτους τέτοιο προηγούμενο. Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου και δυο αντιπρόεδροί του θα λογοδοτήσουν στις 9 Οκτωβρίου ενώπιον ακροατηρίου στο Ειδικό Δικαστήριο Κακοδικίας. Μαζί τους πέντε ακόμα Αρεοπαγίτες και Εφέτες που ενέχονται στην υπόθεση «Ν. Κοτζιάς κατά περιοδικού Athens Review of Books».

Έπρεπε το σπυρί να σπάσει. Το σπυρί είναι μια Απόφαση Εφετείου που απεφάνθη, μεταξύ άλλων, ότι ο υπουργός κ. Κοτζιάς είναι ιδρυτικό μέλος του ΚΚΕ, το οποίο ιδρύθηκε το… 1918! «Δικαίωσε» έτσι τον κ. Κοτζιά που θέλει να συντρίψει οικονομικά το περιοδικό διότι «εθίγη η τιμή του». Το σπυρί μεγάλωσε με μια Απόφαση δικαστηρίου Αρείου Πάγου, που νομιμοποίησε μέχρι κεραίας το Εφετείο. Μια Απόφαση που βγήκε με αέρα. Που δεν στηρίχτηκε στην εισήγηση, είτε για να την υιοθετήσει είτε για να την αποκρούσει, όπως γίνεται στις δίκες. Μια Απόφαση που προέκυψε από μια δίκη με το πρωτοφανές φαινόμενο να καταψηφίσει την εισήγησή της η ίδια η εισηγήτρια (!) χωρίς εξήγηση. Μια Απόφαση που επικρίθηκε από διεθνούς κύρους ΜΜΕ.

Και το σπυρί φούσκωσε. Ο πρόεδρος του δεύτερου δικαστηρίου κ. Πέππας διορίστηκε από το υπουργικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος του Αρείου Πάγου. Μάλιστα, ο Άρειος Πάγος έμεινε ακέφαλος μερικούς μήνες μέχρι ο κ. Πέππας να αποκτήσει την απαιτούμενη προϋπηρεσία. Η εισηγήτρια κα Ζωντανού διορίστηκε Αντιπρόεδρος. Ομοίως και το μέλος του δικαστηρίου κ. Λέκκας. Ωστόσο, ο «δικαιωμένος» κ. Κοτζιάς είναι μέλος του υπουργικού συμβουλίου που διόρισε αυτούς που τον «δικαίωσαν». Πράγμα που de facto καθιστά αμφίβολης νομιμότητας τους διορισμούς. Αλλά αυτό δεν ενόχλησε την ευαισθησία ούτε των διορισθέντων ούτε των υπουργών. Ενοχλήθηκαν από τον κ. Πικραμένο και τους λοιπούς που κατηγόρησαν για την υπόθεση Novartis.

Αν λοιπόν υιοθετούσα το είδος της ευαισθησίας του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναλάμβανα για τους ανώτατους δικαστικούς ό,τι δήλωσαν κυνικά οι κ.κ. Κοτζιάς και Κοντονής για τους ανώτατους πολιτικούς: «ελπίζω να αποδείξουν την αθωότητά τους». Αν ήμουν ο κ. Πολάκης θα επαναλάμβανα ότι «το γλέντι τώρα αρχίζει». Επειδή όμως δεν θέλω να είμαι, αναμένω από τούτη τη δίκη κάτι άλλο: να αποδείξει πόση δικαιοσύνη έχει απομείνει στη χώρα. Στο Ειδικό Δικαστήριο Κακοδικίας εκπροσωπούνται υψηλόβαθμα όλοι οι θεσμοί της Δικαιοσύνης.

«Η Καθημερινή», 6 Ιουνίου 2018, σελ. 13 

Advertisements
This entry was posted in Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

10 Responses to Δικάζεται η ηγεσία του Αρείου Πάγου

 1. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Κανείς δεν είναι, υπεράνω του νόμου. Ούτε, οι αποφάσεις των δικαστών. Το γεγονός ότι ενδέχεται αυτό το είδος δίκης, όπου ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου και άλλοι αρεοπαγίτες δικάζονται για κακοδικία, να συμβαίνει για πρώτη φορά, δεν σημαίνει ότι οι Ελληνες πολίτες έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης, αλλά μάλλον το αντίθετο. Δεν πιστεύουν ότι δικαστές, μπορούν να δικάσουν αμερόληπτα άλλους συναδέλφους τους.
  Μου είναι δύσκολο να φανταστώ, ότι οι δικαστές του ειδικού δικαστηρίου κακοδικίας θα αντιμετωπίσουν ισότιμα τους συναδέλφους τους με δύο Έλληνες πολίτες. Οτι ένα «υγιές» κομμάτι της ελληνικής δικαιοσύνης, θα επιχειρήσει να επιβληθεί σε ένα μη υγιές κομμάτι της. Πως δηλαδή, υπάρχει υγιής ελληνική δικαιοσύνη που κάποια στιγμή θα θελήσει να αντικαταστήσει, την άρρωστη και παρικμασμένη δικαιοσύνη της χώρας.
  Οπως, πως είναι δυνατόν η ανύπαρκτη υγιής ελληνική εκκλησία να αντικαταστήσει την διεφθαρμένη εκκλησία ή η ελληνική βουλή που παράγει διαχρονικά πολιτικά, οικονομικά, συνταγματικά και ηθικά σκάνδαλα να επιχειρήσει μια σε βάθος κάθαρση προς τον εαυτό της. Η ιστορία, βοά..
  Ακόμη και αν υπάρξει δικαίωση των δύο πολιτών, απέχουμε πολύ από την ώρα που οι νεοέλληνες θα αποκτήσουν μια σοβαρή και δίκαια δικαιοσύνη που θα στηρίζεται στην αλήθεια.
  Σ’ αυτή την δίκη το σημαντικότερο κατά την γνώμη μου, είναι πως αυτοί οι δύο πολίτες μας δείχνουν ότι δεν φθάνει να ζητάμε μια δικαιοσύνη που να λειτουργεί όπως οφείλει να λειτουργεί. Αλλά να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση ενεργά με την συμμετοχή μας, εμείς οι ίδιοι οι πολίτες.

 2. Ο/Η Po λέει:

  […] Τι σόι διαπραγμάτευση κάνει μια κυβέρνηση που κάθε τρεις και λίγο ρωτά τι λένε ο Μητσοτάκης και η ΝΔ; Τι τους κόφτει τι λένε; Εκείνοι κυβερνούν;
  Οχι. Κυβερνά ο Κοτζιάς. Ο οποίος διαπραγματεύεται με την τεχνογνωσία του ερασιτέχνη και την αυτοπεποίθηση της προχειρότητας.
  Διότι στη διπλωματία το ζητούμενο δεν είναι ποιος έχει δίκιο – αυτά είναι για προσκόπους…
  Στη διπλωματία το ζητούμενο είναι να επιβάλλεις τις θέσεις σου. Αλλά για να τις επιβάλλεις χρειάζεται πρώτα να έχεις θέσεις και ύστερα ικανότητες.
  Εξ όσων γνωρίζω ο υπουργός Εξωτερικών έχει κυρίως διακριθεί ως οπαδός του Χόνεκερ, θαυμαστής του Γιαρουζέλσκι και σύμβουλος του ΓΑΠ στο υπουργείο Εξωτερικών – μεταξύ μας έχω δει καλύτερα βιογραφικά…[…] http://www.tanea.gr/opinions/all-opinions/article/5572191/kleisimo/

 3. Ο/Η laskaratos λέει:

  http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/44341425711-44341425711
  Οταν ο Κοτζιάς απειλεί τον Συνήγορο του Πολίτη

  Για πρώτη φορά ένας υπουργός απειλεί ανοιχτά με έλεγχο νομιμότητας μία Ανεξάρτητη Αρχή. Και μάλιστα την Αρχή που είναι αρμόδια να ελέγξει τον υπουργό και τα εκτελεστικά όργανα για αυθαιρεσία εκτός νόμων και θεσμικού πλαισίου. Εν προκειμένω, τις επαναπροωθήσεις Τούρκων
  Κώστας Γιαννακίδης

  12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

  Στις 9 Ιουνίου ο Συνήγορος του Πολίτη ανακοίνωσε ότι προτίθεται να διερευνήσει, αυτεπαγγέλτως, τις καταγγελίες για επαναπροώθηση Τούρκων που εισήλθαν στην Ελλάδα αναζητώντας διεθνή προστασία.

  Εχει ο Συνήγορος αυτό το δικαίωμα; Φυσικά και το έχει.

  http://athensreviewofbooks.com/?p=3438

  Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΟΝΕΚΕΡ
  11/06/2018 Παρεμβάσεις

  Το ατράνταχτο τεκμήριο της συνεργασίας του Κοτζιά με το καθεστώς Χόνεκερ υπό την καθοδήγηση του Manfred Buhr (του «Ελαφοπόδαρου» της ΣΤΑΖΙ)

  https://iskra.gr/%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9/

  Από Βασιλική Σιούτη – 03/01/2018

  Μυστικά κονδύλια υπουργείου Εξωτερικών: Αγνοείται η τύχη τους
  …………………………….
  Πάντως, σχεδόν τρία χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Βουλή δεν έχει καταφέρει ακόμη να ελέγξει τον λογαριασμό απορρήτων δαπανών του ΥΠΕΞ στην Τράπεζα της Ελλάδος. Ουσιαστικός έλεγχος σημαίνει ότι αυτός θα αφορά και τα πόσα πέραν των αρχικώς προβλεφθέντων, μέσω μεταφορών από άλλους κωδικούς του προϋπολογισμού του ΥΠΕΞ ή και άλλων υπουργείων (κοινώς «φούσκωμα» των απόρρητων δαπανών, όταν η εξουσία θέλει να να ξοδέψει ποσά αδιαφανώς) αλλά και τις αναλήψεις μετρητών.
  Ο πρέσβης και γ.γ του υπουργείου, κ. Παρασκευόπουλος (πρώην έμπιστος και του Γιώργου Παπανδρέου), που έχει το καθήκον της ενημέρωσης στη Διάσκεψη των Προέδρων της ΒουλήςΟργάνωση και λειτουργία της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής κάθε έξι μήνες, ενημερώνει γενικά, δίχως στοιχεία και δίχως να επιδεικνύει κανένα παραστατικό κίνησης του λογαριασμού απορρήτων δαπανών στην Τράπεζα της Ελλάδας, που να δείχνει πόσα λεφτά διαχειρίζονται ως απόρρητες δαπάνες στη διάρκεια του οικονομικού έτους και πότε τα εκταμιεύουν.

  «Το πότε αναλαμβάνουν μετρητά είναι άκρως διαφωτιστικό και ενδιαφέρον», αναφέρει πρώην σύμβουλος αρχηγού κόμματος για θέματα εξωτερικής πολιτικής. «Το πού τα ξοδεύουν είναι μάταιο να το αναζητά κανείς», προσθέτει, «αφού στο 90% των περιπτώσεων ουδείς υπογράφει αποδείξεις».
  Εν ολίγοις, τίποτα επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει. Ούτε οι διαδικασίες, ούτε καν οι άνθρωποι, αφού από το 2009, επί Γιώργου Παπανδρέου, στο στενό επιτελείο του υπουργού Εξωτερικών δεσπόζει ο κ. Παρασκευόπουλος.
  ……………………..

 4. Ο/Η Red λέει:

  https://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/06/dna.html

  «Βουτάς» εκατομμύρια ευρώ και καταδικάζεσαι; Το δικαστήριο σε αφήνει να κυκλοφορείς ελεύθερος. Υποτίθεται ότι βρέθηκε «μέρος μη πλήρους DNA» σου σε οπλισμό; Βρίσκεται φυλακισμένος.
  Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

  «Ένα τεράστιο φαγοπότι έχει στηθεί γύρω από την Μ.Κ.Ο «Αλληλεγγύη» που έχει φτιάξει το παπαδαριό. Δημοσιεύματα φέρουν τα έχουν κάνει φτερά απ’ το ταμείο της οργάνωσης πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ.
  Ο διευθυντής της Οργάνωσης, Δημ. Φουρλεμάδης αποφεύγει να τοποθετηθεί πώς έγινε αυτό το πλιάτσικο ενώ ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δηλώνει ότι «θα επαλειφθεί του θέματος»», γράφαμε σε ανάρτησή μας τον Οκτώβρη του 2008.

  Πέρασα αρκετά χρόνια στο διάστημα των οποίων οι αποκαλύψεις για το τεράστιο «αγιασμένο» σκάνδαλο διαδεχόταν η μια την άλλη. Κάποια στιγμή ίδρωσε το αυτή ενός εισαγγελέα και τον Μάη του 2016 ασκεί ποινικές διώξεις στα πρωτοκλασάτα στελέχη της «ιερής» ΜΚΟ αποδίδοντας τους ένα βαρύτατο κατηγορητήριο. (Για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, της συνέργειας σε αυτή, της απιστίας και της ψευδούς βεβαίωσης ..).

  Μετά δέκα ολόκληρα χρόνια από τότε που αποκαλύφθηκε αυτό το σκάνδαλο, τελικά σήμερα βρέθηκαν τα 4 άτομα που κατηγορούταν σ’ αυτή την λαμογιά για να λογοδοτήσουν στο δικαστήριο.

  Η απόφαση της ετυμηγορίας των δικαστών, άλλη μια απόδειξη το πώς αποδίδεται η αστική δικαιοσύνη όταν καλείται να δικάσει άτομα της «καλής κοινωνίας».

  Τα δυο απ’ αυτά κρίθηκαν ομόφωνα αθώα. Η διευθύντρια εσωτερικού ελέγχου της ΜΚΟ, κρίθηκε με οριακή πλειοψηφία, ένοχη για το αδίκημα της απλής συνέργειας στην υπεξαίρεση του διαχειριστεί του ταμείου της ΜΚΟ Φουρλεμάδη. Της αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά και της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών, με αναστολή.
  Ε, όχι και να την στείλουν στην φυλακή για κάποια ψιλοαπάτη που έκανε … (Στην έφεση που θα κάνει, θα «καθαρίσει» εντελώς, είναι η δικιά μας εκτίμηση).

  Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΜΚΟ της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη» Δημήτρης Φουρλεμάδης, κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από το Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας.
  Το δικαστήριο του αναγνώρισε 2 ελαφρυντικά, -του προτέρου έντιμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη του- και τον καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 16 ετών για υπεξαίρεση εκατομμυρίων που προορίζονταν για φιλανθρωπίες σε τρίτες χώρες.
  Με την δικαστική απόφαση αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη εκδίκαση της υπόθεσης του σε δεύτερο βαθμό.

  Λογικό δεν ήταν; Ο τύπος είναι «θρησκευόμενος» κι αν έκανε μια «μικρή αμαρτία» βουτώντας κάποια εκατομμύρια ευρώ το δικαστήριο του έδειξε κατανόηση.
  Τον έστειλε στο σπίτι του και σε κάποια χρόνια που θα γίνει το Εφετείο του, θα τον δικάσουν σε λίγα χρόνια φυλακή, με αναστολή πάντα, για να κρατήσουν τα προσχήματα και θα έχει θριαμβεύσει πάλι η αστική δικαιοσύνη.

  Για κάποια εκατομμύρια που έκλεψε καταδικάστηκε ο άνθρωπος. Σιγά το πράγμα. Η αστική δικαιοσύνη έχει πάντα την ευαισθησία να αποφυλακίζει τύπους σαν τον Φουρλεμάδη ή τον πρώην πρόεδρο του «Ερρίκος Ντυνάν», Αντρέα Μαρτίνη , ο οποίος ανάμεσα στα άλλα βρέθηκε κατηγορούμενος για «ξέπλυμα» 3,2 εκατομμυρίων Γερμανικών μάρκων που φέρεται να έλαβε μίζα.

  Είναι η ίδια δικαιοσύνη, που αφήνει τον φονιά ναζιστή Ρουπακιά και κυκλοφορεί ελεύθερο, αυτή που αθωώνει τον φασιστοπαπά Αμβρόσιο και δεν θεωρεί ότι πρέπει να προφυλακιστούν τα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης Combat 18.
  Αυτός ο «πυλώνας» της δημοκρατίας που εκδήλωσε όλο το ταξικό του μίσος στο πρόσωπο του αναρχοκομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου και τον φυλάκισε για πέντε ολόκληρα χρόνια, μέχρι να καταπέσει παταγωδώς η σκευωρία που είχε στηθεί σε βάρος του, και σήμερα συνεχίζει το εγκληματικό της έργο με θύματα την Ηριάννα που κατηγορείτε ότι βρέθηκε «μέρος μη πλήρους DNA» της σε οπλισμό και τον Περικλή.

  Υ.Γ: Τα μέλη του κυκλώματος της παπαδίστικης ΜΚΟ «Αλληλεγγύης» που καταδικάστηκαν γιατί καταχράστηκαν κάποια εκατομμύρια ευρώ και αφέθηκαν ελεύθερα δεν έχουν επιδείξει «αντικοινωνική συμπεριφορά» σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση που έγινε δεκτή από την δικαστική έδρα και κρατάει στην φυλακή Ηριάνα – Περικλή.

  • Ο/Η Ένας λέει:

   http://www.koutipandoras.gr/article/enoxos-alla-eleyoeros-gia-thn-ypeairesh-sthn-allhleggyh-o-foyrlemadhs

   Ένοχος αλλά ελεύθερος για την υπεξαίρεση στην «Αλληλεγγύη» ο Φουρλεμάδης

   10 Σχόλια
   Το Κουτί της Πανδώρας

   Giannis Stayrou • 9 ώρες πριν
   Και ΓΙΑΤΙ να μην συνεχισουν να ΚΛΕΒΟΥΝ και οι επομενοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

   Giannis Stayrou • 9 ώρες πριν
   Εχου λεηλατησει τον τοπο …………ΔΕΚΑ ΕΞΙ χρονια ……..
   …..και μετα ηρθαν οι ……………….αναστολες …….
   ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ;;;;;ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΣΕΙΣ;;;;;
   ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ….
   ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ;;;;;;;

   Κοκονι • 9 ώρες πριν
   Ου ρε αλητες αφησατε να τη σκαπουλαρει ενα καθαρμα,βρωμιαρηδες

   diogenis • 9 ώρες πριν
   Ουστ ξεφτίλες! Ντροπή σας! Αίσχος! ούτε καν τα προσχήματα οι αλήτες. Ο τύπος αυτός υπεξαίρεσε εκατομμύρια από ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη και απαντάει με αυτόν τον τρόπο η Ελλ. δικ.; πώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό είναι δυνατόν;;;

   Ευη • 9 ώρες πριν
   Καταχράστηκε 5,6 εκατομμύρια ευρώ, δίνει στο δημόσιο χίλια ευρώ και φεύγει ελεύθερος με εγγύηση 10.000;;;;;
   Ρε παιδιά συμφέρει να κλέβεις εκατομμύρια.

   Γ@μώ τη δικαιοσύνη σας αλητάμπουρες ξεφτιλισμένοι!!!!

   Dim Gian • 9 ώρες πριν
   …γι’αυτο στις αίθουσες υπαρχει ο Σταύρος ή η εικόνα του Χριστού…!
   …για να ξερεις μπαίνοντας πως κόβονται τα «κουστουμακια»…
   …οι μάγοι της φυλής και οι ακόλουθοι τους εχουν παντα ειδική μεταχείριση…

   byron7 • 10 ώρες πριν
   No comment

   carlosehwbar • 3 ώρες πριν
   Ειναι τοσο εξοργιστικα απροκαλυπτα διεφθαρμενοι ολα τα σκατα που εκπροσωπουν την ελληνικη δικαιοσυνη που κατι τετοια διαβαζεις κ λες Ζητω η 17Νοεμβρη!!! 20 κουφοντινες να ξεμαγαρισουν την ελλαδα!

   Donald Trouble • 11 ώρες πριν
   Ελληνικη δικαιοσύνη,να σου πω κάτι???
   Άσε,δεν στο λέω,γιατι μετά θα πρέπει να παντρευτώ με κάποια που δεν γουστάρω….

   Τα σχόλια συνεχίζονται μετά τη διαφήμιση

   Takoda • 10 ώρες πριν
   ιδια σκατα….45 χρονια τωρα

   ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ………….

   • Ο/Η Πρεζόνι λέει:

    http://www.iefimerida.gr/news/423111/poini-katheirxis-16-eton-ston-proin-dieythynonta-symvoylo-tis-mko-allileggyi-dimitri

    ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ
    Ποινή κάθειρξης 16 ετών στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» Δημήτρη Φουρλεμάδη

    ΣΧΟΛΙΑ

    ο διεθνής • 11 ώρες πριν
    Όλες οι ΜΚΟ να ελεγχθούν να δούμε από πού χρηματοδοτούνται και κυρίως ποιοι είναι οι ιδρυτές τους.
    Ύποπτα τα πάντα.

    Σπηλιος • 11 ώρες πριν
    Εφαγε εκατομμυρια και τον αφηνετε ελευθερο με 10.000 χρηματικη εγγυηση ??? ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ????????????
    Τι καλη συμπεριφορα μετα την πραξη, τα εκατομμυρια τα επεστρεψε ? Η περασε απλα καμια γριουλα απο τον δρομο , και να σου το ελαφρυντικο ?

    ντικ • 12 ώρες πριν
    Γελάνε και τα παράθυρα με τις αποφάσεις σας, διχαστές ! ΛοΛ Έφαγε …εκατομμύρια ευρώ και τον αφήνετε ελεύθερο να τα απολαύσει ; Δεν υπάρχει σωτηρία, για την Βενεζουέλα των Βαλκανίων

    anastasis • 12 ώρες πριν
    Γαβ γαβ ρε κοπρόσκυλο.

    Ανθρωπος • 11 ώρες πριν
    ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ 2005 -2006 ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ.ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΛΗΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ .ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ…

    Νέμεσις • 9 ώρες πριν
    Υπάρχει μεγαλύτερο σκάνδαλο από το χώρο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ταΐζουμε 11 χιλιάδες παραμυθάδες που μας πουλάνε εβραϊκή μυθολογία και παραμύθια του 4ου αιώνα. Έχουν το αφορολόγητο, κτίζουν όπου και όπως θέλουν και το κυριότερο … ζουν και κερδίζουν από την απειλή της δικής τους κόλασης.
    .
    Γιατί δεν συλλαμβάνονται για απάτη, απειλές και ψεύδη για παράνομο όφελος;

 5. Ο/Η off topic λέει:

  http://archive.is/Qq9h4


  Description
  English: Bulgarian Macedonians in Skopje posing with German soldiers after the invasion in Yugoslavia in April 1941.
  Date 17 April 1941
  Source Holocaust Education & Archive Research Team – The fate of the Bulgarian Jews
  Author Unknown

  FROM
  https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%B8
  Bulgarian Action Committees
  https://en.wikipedia.org/wiki/Bulgarian_Action_Committees

  Same pic here
  http://archive.is/GUIoc

 6. Παράθεμα: Επιτέλους!!! Δικάζεται η ηγεσία του Αρείου Πάγου λόγω ευνοϊκής απόφασης υπέρ του ΥΠΕΞ Ν Κοτζιά! | Ο Άτακτος

 7. Παράθεμα: Η «ΣΤΑΖΙ» ζει στην Ελλάδα σήμερα; | ΒΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.