Γιατί δεν πυροβολεί και δεν φτύνει ο Αμβρόσιος;

[Γιατί δεν καταριέται ο Σεραφείμ, δεν βρίζει ο Άνθιμος και σωπαίνει ο Ιερώνυμος;]

Των διαφωτιστάδων Ροϊδη και Λασκαράτου Εμμονές

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Θεωρίες Συνωμοσίας, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

12 Responses to Γιατί δεν πυροβολεί και δεν φτύνει ο Αμβρόσιος;

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Βαβύλης-Ησύχιος

  https://roides.wordpress.com/2018/04/10/10apr18/
  Θαύμα του Αγίου Φωτός: ΣΥΡΙΖΕΛ-ΧΑ μαζί στην Υποδοχή
  10/04/2018
  [Ο πυρηνάρχης του Περάματος, ιδιοκτήτης δουλεμπορικού γραφείου, ασπάζεται τη δεξιά του μητροπολίτη]

  ……………………….
  Από τα απειράριθμα συμφραζόμενα, συμπαρομαρτούντα, παρεπόμενα και απόνερα των Απάντων του πατριαρχικού τσακμακιού και της ιεροσολυμίτικης ρωμέικης σέχτας για την οποία ο τ.Αρχιεπίσκοπος Ασκάλωνος (από Κωνσταντίνης) Νικηφόρος έχει δηλώσει: «Για να είναι κανείς μέλος της Αγιοταφιτικής Αδελφότητας πρέπει να έχει .. διώξει από μέσα του κάθε ίχνος φιλότιμου και αξιοπρέπειας..» («Βίοι «αγίων» στα Ιεροσόλυμα», Π.Β. Νικολοπούλου–περ. «Ε» της «Ελευθεροτυπίας», 12.6.2005), …………………
  https://roides.wordpress.com/2018/03/30/30mar18/
  ……………………..
  Ο διάδοχος του διαβόητου αγ.Ειρηναίου, διαδόχου του διαβόητου αγ.Διόδωρου, διαδόχου του διαβόητου αγ.Βενέδικτου, πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.Θεόφιλος έδωσε δείγμα ήθους προάγοντας σε αρχιεπίσκοπο «γνωστό από τη γνωστή υπόθεση στο ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΡΙΩΝΑ΄…», προκαλώντας την αντίδραση του μητροπολίτη Πέτρας Κορνήλιου (χολωμένου είναι αλήθεια που δεν πήρε κάποια επιτελική θέση): «Θα μας πάρουν με τα γιούχα. Θα αρχίσει ο Τύπος…να θυμάται» («Νέοι Άνθρωποι», εβδ. εφημερίδα του ακροδεξιού εκβιαστή και εκκλησιαστικού Οφφικιάλιου Γρ.Μιχαλόπουλου, 9.12.2005). Την ίδια πληροφορία πως ο Πέτρας παρουσίασε καταδίκη 7μηνης φυλάκισης «για ανήθικη συμπεριφορά μέσα σε σινεμά της Αθήνας» του Αρχιεπισκόπου …(αναφερόταν το όνομα), επιβεβαίωσε μετά από καιρό και το «Πρώτο Θέμα» (22.1.2006).
  Γράψαμε το παρόν, με αφορμή την αυτοκτονία της θετής κόρης του παιδόφιλου ιερέα, που την κακοποιούσε από 4χρονη και τον προστάτευε η Ι.Σύνοδος της Κύπρου, τα μέλη της οποίας τώρα αλληλοκατηγορούνται, με πρώτο υπεύθυνο τον Ρωσόφιλο μητροπολίτη Ταμασού Ησαϊα. Δεν ξεχνάμε και τους καταχραστές παπάδες των Φαρσάλων που καταδικάστηκαν ξανά προχτές (««Θαύμα» στα Φάρσαλα-Ιερείς μέσα σε 7 χρόνια εισέπραξαν μισθούς 313 ετών που ανέρχονται στα 3,8 εκατ. ευρώ.», enikos.gr-26/3). …..

  https://roides.wordpress.com/2018/03/26/26mar18/

  Το πατριαρχείο του Αγίου Φωτός στρατολογεί ανήλικα αγόρια
  26/03/2018
  [Οι εκλεκτοί του Ελληνορθόδοξου ταχυδακτυλουργού θεού]

  Μεταφέρω εδώ από τηWikipedia, τις εισαγωγές του ενάρετου βίου των τεσσάρων σκανδαλοποιών τελευταίων πατριαρχών του ρατσιστικού πατριαρχείου Ιεροσολύμων, το οποίο από το 1534 που κατελήφθη πραξικοπηματικά από Ρωμιούς καλόγηρους, απαγορεύει στους συμπατριώτες του Χριστού Παλαιστίνιους Ορθοδόξους, που αποτελούν το ολοένα μειούμενο ποίμνιό του, να γίνουν επίσκοποι (ελάχιστες οι εξαιρέσεις μετά από μεγάλη πίεση) και στερώντας τους εντελώς, παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες τους για πολλά ζητήματα («Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του Πατριάρχη Ιεροσολύμων», Καθημερινή-6.1.2018), το δικαίωμα να έχουν δικό τους πατριάρχη και όχι Ρωμιό μετανάστη. Όλοι τους «πήγαν» ή «μετέβησαν» στα Ιεροσόλυμα ανήλικοι, 12, 14, 15 και 14 ετών αντίστοιχα.
  «Θεόφιλος Γ΄ Ιεροσολύμων»: «Ο Θεόφιλος Γ΄, κατά κόσμον Ηλίας Γιαννόπουλος, γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1952 στους Γαργαλιάνους, ανήκει σε πολύτεκνη οικογένεια. Σε ηλικία 12 ετών πήγε στα Ιεροσόλυμα και εντάχθηκε στην Αγιοταφική Αδελφότητα…».


  Ο πανοσιότατος Κλαύδιος των Κυθήρων, ηγούμενος τώρα στη Μονή του Τιμίου Σταυρού στα Ιεροσόλυμα, ενώ αναμένει (14.3.2010) , εν μέσω νεανικής ιεροπρεπούς κουστωδίας, την άφιξιν του ερασμίου Ησυχίου, μητροπολίτου Καπιτωλιάδος (14χρονου αφιχθέντος το πάλαι, εκ Μενιδίου Αττικής)


  Ο (εξ ιερών σκανδάλων Κυθήρων ορμώμενος) πανοσιότατος ηγούμενος Κλαύδιος, χτενίζει την «πατριάρχισσα Μαρίτσα», αδελφή του έκπτωτου σήμερα πατριάρχη Ειρηναίου (φωτ. ‘Κυρ. Ελευθεροτυπίας’, 3.4.2005).

  «Ειρηναίος Α΄ Ιεροσολύμων»: «Ο Ειρηναίος Α΄ γεννήθηκε στις 17 Απρίλιου του 1939 στη Σάμο. Το 1953 πήγε στα Ιεροσόλυμα..» (σημ.Λασκ.: 14 ετών).
  «Διόδωρος Α΄ Ιεροσολύμων»: «Ο Διόδωρος Α’, ..Γεννήθηκε στη Χίο, στις 14 Αυγούστου 1923. Μετά την περάτωση του δημοτικού, τον Οκτώβριο του 1938, μετέβη στο Γυμνάσιο της Ιερουσαλήμ, …» (σημ.Λασκ.: 15 χρονών).
  «Βενέδικτος Ιεροσολύμων»: «Ο Βενέδικτος Γεννήθηκε το 1892 στο χωριό Τσεσνείρο της Προύσης. Το 1906, σε ηλικία 14 ετών, μετέβη στα Ιεροσόλυμα, όπου αφιερώθηκε και σπούδασε στην τοπική Ιερατική Σχολή..».
  Από την επίσημη ιστοσελίδα του πατριαρχείου αντλώ ενδεικτικά 3 βιογραφικά Επισκόπων της Εκκλησίας των Ιεροσολύμων. Εδώ χρησιμοποιείται το ρήμα «αφίκετο», για να προσδιορίσει τον ερχομό των ανήλικων στις δαγκάνες του πατριαρχείου.
  «Ὁ Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πέτρας κ. Κορνήλιος (κατά κόσμον Ἐμμανουήλ) Ροδουσάκης ἐγεννήθη τῷ 1936 ἐν Μαγαρικαρίῳ Ἡρακλείου Κρήτης. Εἰς Ἱεροσόλυμα ἀφίκετο τῷ 1951…» (15 ετών).
  «Ὁ Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός (κατά κόσμον Ἀνδρέας) Γεωργοπέτρης ἐγεννήθη ἐν Χλωμοτινᾷ Κερκύρας τῷ 1945. Εἰς Ἱεροσόλυμα ἀφίκετο τῷ 1958…» (13 ετών).
  Καταλήγω με έναν βράχο αρετής: «Ὁ Πανιερώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ἡσύχιος ἐγεννήθη τῷ 1944 ἐν Ἀχαρναῖς Ἀττικῆς. Εἰς Ἱεροσόλυμα ἀφίκετο τῇ 20ῃ/10/1958 (σημ.Λ.: 14 ετών). Ἀπεφοίτησε τῆς Πατριαρχικῆς Σχολῆς τῷ 1962. Τῇ 18ῃ/12/1961 (σημ.Λ.: 17 ετών!) ἐκάρη Μοναχός καί τῇ ἑπομένῃ ἐχειροτονήθη Διάκονος…».
  Γιατί ξενιτεύτηκαν αυτοί οι έφηβοι, ο σημερινός πατριάρχης μάλιστα από 12χρονο παιδί;
  ………………………..
  https://roides.wordpress.com/2018/03/23/23mar18/

  Απάτη το Άγιο Φως, ομολογεί πατριαρχικός Αρμένιος κληρικός
  23/03/2018
  [Μια χρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα αθλιότητα, που πρέπει να σταματήσει]

  • Ο/Η Θεολόγος λέει:


   Ο Ησύχιος με τον ατιμώρητο από την εκκλησιαστική και την κοσμική Δικαιοσύνη παιδεραστή του Οργανοτροφείου Καλύμνου, τότε μητροπολίτη Λέρου Καλύμνου και Αστυπαλαίας Νεκτάριο [Πρώτο Θέμα» 10/04/2005. «Καταγγελίες σοκ στην Κάλυμνο» και 24/04/2005 «Σοκ και φρίκη στην Κάλυμνο-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ»]

   https://www.eleftherostypos.gr/diethni/219646-ayto-einai-to-roz-binteo-gia-to-opoio-paytike-o-mitropolitis-kapitoliados-isyxios/


   Αυτό είναι το ροζ βίντεο για το οποίο παύτηκε ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιος

   https://www.antenna.gr/watch/1185429/ta-roz-binteo-poy-odigisan-stin-paysi-toy-mitropoliti-kapitoliados-isyxioy

   Τα “ροζ” βίντεο που οδήγησαν στην παύση του Μητροπολίτη … – Ant1

   Διέρρευσαν στο διαδίκτυο τα βίντεο που δείχνουν τις περιπτύξεις του Μητροπολίτη Ησύχιου με τρανσέξουαλ.

   Ανέβηκε στις 17/04/2018 20:56

   Όλοι αθώοι και αλληλοκατηγορούμενοι
   http://tispandoras.blogspot.gr/2010/12/blog-post_08.html
   Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010
   Αθώος για όλα ο Βαβύλης

   Οριστικά ΑΘΩΟ έκρινε ομοφώνως το Γ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών στην συνεδρίασή του της 6ης Δεκεμβρίου 2010 και μάλιστα με πρόταση της ιδίας της κυρίας Εισαγγελέως της Έδρας.
   Οι τελευταίες κατηγορίες που τον βάρυναν ήταν φερόμενη πλαστογραφία κατά του 140ου Πατριάρχου Ιεροσολύμων και ψευδορκία εναντίον του. Θυμίζουμε ότι ο Απόστολος Βαβύλης είχε ήδη ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ από τις κατηγορίες της διαρροής μυστικών της πολιτείας προς το Ισραήλ, της υπεξαίρεσης και της απάτης, της πλαστογραφίας, της αντιποίησης στολής λειτουργού της Ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας, (ρασοφορία) και από κάθε κατηγορία σχετική με την δραστηριότητα του Μ.Κ.Ο. «ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ» που σχετιζόταν με την Κάτω Ιταλία.
   Ο κ. Ειρηναίος με ένορκη δήλωσή του που προς το Δικαστήριο δήλωσε:
   1. Δεν επιθυμώ να παραστώ ως πολιτικός ενάγων στην δίκη του Αποστόλου Βαβύλη
   2. Ο Απόστολος Βαβύλης (π.Ραφαήλ) είναι απολύτως αθώος από όλες τις αποδιδόμενες σ’ αυτόν κατηγορίες που οφείλονται σε σκευωρία που σκοπό είχαν να πλήξουν την Ορθοδοξία, τον Ελληνισμό και το πρόσωπό μου.
   3. Ο Απόστολος Βαβύλης ουδέποτε πλαστογράφησε την υπογραφή μου ούτε βέβαια εκαρπώθη το οποιοδήποτε ποσό για λογαριασμό μου ούτε εγώ ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο. Αντίθετα προσέφερε πολλά στο έργο μας και στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
   4. Ουδέποτε υπήρξε ψευδομάρτυρας εναντίον μου

   Ο Απόστολος Βαβύλης στην απολογία του είπε ότι είναι ΑΘΩΟΣ κάτι που το έλεγε από την πρώτη στιγμή και πως όλη αυτή η υπόθεση «φούσκωσε» από τα ΜΜΕ για δικούς τους λόγους και για να πλήξουν τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρό Χριστόδουλο. Μάρτυρας επίσης στην δίκη παρέστη και ο Νομικός Σύμβουλος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος.

   http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=164175
   ΤΟ ΒΗΜΑ
   Το φάντασμα του Βαβύλη πλανάται στα παρασκήνια της Εκκλησίας από την Ελλάδα ως το Ισραήλ και την Κάτω Ιταλία

   Τα χίλια πρόσωπα του «Μπίζι»

   Το εμπόριο ναρκωτικών, οι δουλειές με την αστυνομία και οι μυστικές υπηρεσίες
   ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/02/2005 00:00

   Ο Βαβύλης-Φωκάς σε ένορκη βεβαίωση (Φεβρουάριος 2004), που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ, ισχυρίζεται ότι η γνωριμία του με τον κ. Ειρηναίο έγινε τον Ιανουάριο του 2001, στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου στην Αθήνα, όπου του εξέφρασε την πρόθεσή του να μεταβεί στα Ιεροσόλυμα για να βοηθήσει στην προεκλογική καμπάνια για την πατριαρχική εκλογή. Επαναλαμβάνει ότι ο κ. Χριστόδουλος του είχε δώσει συστατική επιστολή και σημειώνει ότι ο σημερινός Πατριάρχης τον χρησιμοποίησε για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του στην πατριαρχική εκλογή, Μητροπολίτη Βόστρων κ. Τιμόθεο. Λέει ότι ο κ. Ειρηναίος διένειμε φωτογραφίες του κ. Τιμόθεου με σεξουαλικό περιεχόμενο, που ήταν προϊόν ηλεκτρονικού φωτομοντάζ.

   Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίος αρνείται πλήρως τους ισχυρισμούς του Βαβύλη, διαψεύδει ότι είχε οποιαδήποτε σχέση μαζί του, όπως και με τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, και διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του κατηγορεί τον Μητροπολίτη Βόστρων κ. Τιμόθεο, συνυποψήψιό του στην πατριαρχική εκλογή, ως ενορχηστρωτή της επίθεσης εναντίον του. Επίσης η Αρχιεπισκοπή της Αθήνας διέψευσε ότι ο κ. Χριστόδουλος απέστειλε επίσημα ή ανεπίσημα οποιονδήποτε για να συμβάλει στην εκλογή του κ. Ειρηναίου. Με το όνομα πατήρ Ραφαήλ-Απόστολος Αναγνωστάκης εμφανίζεται ο Βαβύλης πριν από τρία χρόνια ως μέλος της αντιπροσωπείας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων – μαζί με τον Αρχιμανδρίτη Νικόλαο-Νικόδημο Φαρμάκη – σε Διαθρησκειακή Συνάντηση που διοργάνωσε το Βατικανό το 2002 στην Ασίζη. Τελικά η παρουσία τής αντιπροσωπείας ματαιώθηκε.

 2. Ο/Η Χωροφύλακας λέει:

  http://www.kalami.net/2005/ellada/ekkl_ellad_skandala.html

  Μερικά ερωτήματα που δεν έχουν πάρει απάντηση

  Γράφει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Βασίλης Α. Λαμπρόπουλος

  Όσο για τα λεγόμενα ροζ σκάνδαλα από τις εκκλησιαστικές σχολές τα παιδιά «εκπαιδεύονται» στην αρσενοκοιτία! Πηγαίνετε σε μία εκκλησιαστική σχολή και δείτε μαζεμένα τα παιδιά. Είναι εύκολο να διαπιστώσετε πόσα απ΄ αυτά είναι κουνιστοί. Τα παιδιά αυτά οδηγούνται στην ιεροσύνη και στις κρεβατοκάμαρες υψηλόβαθμων στελεχών της Εκκλησίας, είτε για παθητική είτε για ενεργητική ομοφυλοφιλία.
  Ως παλαιός, και επί 28 χρόνια, εκκλησιαστικός συντάκτης, που παρακολουθεί και τα τωρινά τεκταινόμενα έχουμε να πούμε ότι:
  • Τίποτε απ΄ αυτά δεν ήταν άγνωστα στο εσωτερικό της Εκκλησίας. Όλα είναι γνωστά και τα συζητούσανε μεταξύ τους οι μητροπολίτες. Όλοι ξέρανε για την Μπέμπα Μπλάνς, την Κάλας, τη Σούλα, τη Λέλα, τη Ρίτα, το Χωροφύλακα κ.λπ.

 3. Ο/Η Gay monk λέει:

  Πίσω από την πορφυρή κουρτίνα

  http://www.empam.gr/stin-mpam-tis-tetartis-salos-kyria-o-mitropolitis/
  Στην «ΜΠΑΜ» της Τετάρτης: ΣΑΛΟΣ: «ΚΥΡΙΑ» ο Μητροπολίτης…
  17 Απριλίου 2018


  Με τον πατριάρχη Θεόφιλο

 4. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://www.diakonima.gr/2012/01/11/%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%B7%CF%83%CF%8D%CF%87%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B7-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE/

  Καπιτωλιάδος Ησύχιος: «Πολιτική η δίωξη του Γέροντα Εφραίμ»
  11 Ιανουαρίου 2012

  Η ενέργεια της σύλληψης του είναι αντικανονική και απάνθρωπη, δεν μπορεί να το σκάσει από το μοναστήρι ένας μοναχός.

  Και συπληρώνει κατηγορηματικά ΄΄Η αιτία της δίωξης του είναι καθαρά πολιτική΄
  Εξηγὠντας την σύλληψη του ηγουμένου Εφραίμ ο μητροπολίτης είπε΄΄Όταν θέλει να αποφύγει κάποιος κληρικός να αποφύγει την σύλληψη κλείνετε στην Εκκλησία και δεν έχει δικαίωμα να μπει κανένας να τον συλλάβει. . Ούτε ο εισαγγελέας ακόμα μπορούσε να μπει .Ο γέροντας Εφραίμ, δεν το έκανε.΄΄
  Παράλληλα δηλώνει την έκπληξη του λέγοντας΄΄Για όνομα του θεού, χαρακτηρίζουν επικίνδυνο τον γέροντα Εφραίμ!΄΄.
  ΄΄Πολύς κόσμος είναι αγανακτισμένος με αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, μας το εκφράζει καθημερινά.
  Αντί να πιάσουν τους εγκληματίες που κυκλοφορούν ελεύθεροι κυνηγάνε ένα διακεκριμένο και ενάρετο μοναχό που λειτούργησε για το καλό του μοναστηριού, όπως και ο ίδιος υποστηρίζει και αποδεικνύει το έργο του΄΄ καταλήγει ο Ιεράρχης.

 5. Ο/Η Ρασπούτιν λέει:

  http://www.larisacitynews.gr/2018/04/salos-stin-ekklisia-gia-ton-hsyxio.html

  Οι «υψηλές γνωριμίες» του Ησύχιου

  Ο Μητροπολίτης Ησύχιος, δεξί χέρι του Πατριάρχη Θεόφιλου, εμφανίζεται πολύ κοντά στον Αλέξη Τσίπρα στο τελευταίο του ταξίδι στα Ιεροσόλυμα, ενώ επίσης εμφανίζεται σε άλλη χρονική στιγμή και μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

  http://www.documentonews.gr/article/to-binteo-me-thn-transexoyal-poy-ekapse-ton-mhtropolith-paythhke-apo-ton-patriarxh-ierosolymwn-video-photos
  Ροζ σκάνδαλο στους Άγιους Τόπους
  Το βίντεο με την τρανσέξουαλ που έκαψε τον Μητροπολίτη – Παύθηκε από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων (Video + Photos)

  Σε παύση έθεσε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος, τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο, μετά από δημοσιεύματα σε ελληνικά αλλά και σε αραβικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

  Όπως μάλιστα αναφέρεται, σύμφωνα με αραβικό ανακοινωθέν, έπαυσε τον Μητροπολίτη Ησύχιο από Πατριαρχικό Επίτροπο και από άλλες θέσεις που κατείχε.

  Μάλιστα στην ανάρτησή της, στις 10 Απριλίου, γράφει:

  Τώρα να δούμε τι θα πει ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος…. Θα συνέχιση να τον προστατεύει…. Ο πατριαρχης μας πουλάει μια θρησκεία που τηρεί τους κανόνες της εκκλησίας η Ιερή κανόνες τι λένε….. σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες πρέπει να τον Καθαιρέσουν………δεν θα σταματήσω να φωνάζω γιατί δεν επιτρέπω σε άνθρωπο τις εκκλησίας να με κακοποίηση έτσι…… Καί σωματικά και ψυχικά και ψέματα ψέματα ψέματα….. Καλημέρα

  Σε μία προηγούμενη ανάρτηση (29 Μαρτίου) γράφει μάλιστα:

  Ησυχιος Κοντογιάννης Αφροδίτη Κωνσταντίνου… Το άλλο βίντεο στο YouTube το κατέβασαν λέει παραβιάζει την πολιτική του Υou Tube για γυμνό ή σεξουαλικό περιεχόμενο… Για αυτό εγώ το ανέβασα εδώ στο φ μπουκ….και είχε 11.000 χιλιάδες προβολές

  Χθες (16 Μαρτίου) έγραφε:

  Πήρα τηλέφωνο στο γραφείο του πατριαρχη Θεοφίλου στα Ιεροσόλυμα σήμερα και μου είπαν να ξανά πάρω ξανά περνώ τηλέφωνο και με κοροϊδεύουν θα θα θα…. Από τον Άννα στον Καϊάφα………. Όλοι ίδιοι είναι εκεί μέσα…… Και δεν μου λένε με ποιον μιλάω ρωτάω ποιος είστε για να ξέρω με ποιον έχω μιλήσει και μου λένε ότι ένας απλός μοναχός είμαι……. αύριο πάλι θα πάρω τηλέφωνο

  Σύμφωνα με την ίδια μάλιστα, όπως γράφει στο facebook παραθέτοντας φωτογραφίες και από το σπίτι του:

  Μου έλεγε τα τελευταία δύο χρόνια θα σε βγάλω τρελή… Και ποιος θα σε πιστέψει πως με έναν άγιο σαν εμένα θα σε πάρουν για τρελή θα σε πάρουν με τις πέτρες ακούτε με τι καθαρμα ήμουν 5 χρόνια….τρέλανε την ψυχή μου μόνο αυτό σας λέω και ποιος την τρέλανε ο άνθρωπος του Θεού…… ΗΣΥΧΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΆΝΝΗΣ…..

 6. Ο/Η Μαφιόζος πατριάρχης λέει:

  Οι Έλληνες παπάδες ρημάζουν τους Παλαιστίνιους Ορθόδοξους

  http://www.tanea.gr/news/world/article/5504102/to-patriarxeio-ierosolymwn-pwlei-palaistianikh-gh/

  ΤΑ ΝΕΑ

  Βολές της FAZ κατά του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
  Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πωλεί παλαιστιανική γη
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/01/2018 14:46 |

  Μακροσκελές άρθρο για την κατάσταση στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και την οργή των Παλαιστινίων, όπως αυτή εκδηλώθηκε τις μέρες των εορτών με αυγά και διαδηλώσεις εναντίον του Πατριάρχη Θεόφιλου ΙΙΙ, φιλοξενεί η Frankfurter Allgemeine Zeitung.

  Αιτία η πώληση γης που κατέχει το ίδιο σε αστρονομικές τιμές. Ο αρθρογράφος, όπως σημειώνει η Deutsche Welle φέρνει ως παράδειγμα την πώληση 240 διαμερισμάτων στην κεντρική συνοικία της πόλης Γκιβάτ Ορανίμ για 3,3 εκατομ. δολάρια σε ανώνυμους επενδυτές από τις Παρθένους Νήσους. Φιλοξενεί δηλώσεις του ειδικού σε θέματα ακινήτων, δικηγόρου Ελίας Χούρι, ο οποίος αναφέρει ότι η ακίνητη περιουσία του Πατριαρχείου δεν είναι ιδιοκτησία του Θεόφιλου, αλλά αποκτήθηκε ανά τους αιώνες από την παλαιστινιακή χριστιανική κοινότητα και δόθηκε υπό τη μορφή καταπιστεύματος στην εκκλησία για να διατηρηθεί η παρουσία των χριστιανών στην Αγία Πόλη. Σύμφωνα με τον Χούρι ο Πατριάρχης συμπεριφέρεται «χειρότερα και από τη μαφία».

  Το δημοσίευμα ρίχνει ευθείες βολές και στον τρόπο διοίκησης του Πατριάρχη, κυρίως ότι δεν αφήνει μέλη της κοινότητας να ελέγξουν την οικονομική διαχείριση των εσόδων από τα εκατομμύρια των πιστών κάθε χρόνο, που με τον οβολό τους ανάβουν κερί στον Πανάγιο Τάφο. Τα χρήματα δεν πηγαίνουν στο Πατριαρχείο, αλλά σε αυτούς που το διοικούν, όπως καταγγέλλει ο Χανάν Καρκάρ, μέλος της χριστιανικής κοινότητας στη Βηθλεέμ. «Θέλουν να κάνουν τις δουλειές μόνοι τους και να κάνουν τη δική τους ζωή» δηλώνει χαρακτηριστικά στον γερμανό δημοσιογράφο.

  Το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων είναι ο μεγαλύτερος κάτοχος ακίνητης περιουσίας μετά το κράτος του Ισραήλ. Η Βουλή, το Ανώτατο Δικαστήριο, το Ισραηλινό Μουσείο και η κατοικία του πρωθυπουργού έχουν χτιστεί σε γη του Πατριαρχείου, ενώ στην Ανατολική Ιερουσαλήμ το 37% των ακινήτων ανήκει στο Πατριαρχείο. Η εφημερίδα κάνει αναφορά σε μια από τις τελευταίες πωλήσεις γης του Θεόφιλου. Πρόκειται για 43 εκτάρια στην Καισάρεια, κοντά στη Μεσόγειο τα οποία πωλήθηκαν έναντι ενός εκατομ. δολαρίων στο κράτος του Ισραήλ. Σε αυτή την περιοχή βρίσκονταν ένα εθνικό πάρκο και ένα ρωμαϊκό αμφιθέατρο. Τον περασμένο Αύγουστο μάλιστα ισραηλινό δικαστήριο επικύρωσε την πώληση δύο ξενοδοχείων το 2004 κοντά στην πύλη Τζάφα στην παλαιά πόλη σε μιαν οργάνωση Εβραίων εποίκων με τη βοήθεια μεσαζόντων.

 7. Ο/Η Ένας λέει:

  http://www.iefimerida.gr/news/410064/ayta-einai-ta-roz-vinteo-me-tin-transexoyal-poy-ekapsan-ton-mitropoliti-isyhio-vinteo

  105 Σχόλια
  iefimerida.gr

  Συμμετάσχετε στην συζήτηση…

  Anti-Antifa • μία μέρα πριν
  Αν σε όλους τους κληρικούς επιτρεπόταν ο γάμος, ιδίως τους υψηλόβαθμους, ακριβώς όπως ίσχυε κατά τους πρωτοχριστιανικούς χρόνους και ακολουθούσαν τις αποστολικές εντολές (απ Παύλος προς Τιμόθεο: «Οι επίσκοποι των πόλεων να είναι έγγαμοι, ενάρετοι σύζυγοι μιας γυναικός με δικά τους τέκνα»), τότε δεν θα φτάναμε να γίνονται σήμερα τέτοια αίσχη. Πολύ κακώς οι οικουμενικές σύνοδοι επέβαλαν την αγαμία, πολύ κακώς που δεν αλλάζουν κάποια πράγματα, άλλωστε ο ίδιος ο Χριστός ευλόγησε το γάμο.

  Ντροπή, ειλικρινά. Τη μια ο πατριάρχης ευλογεί την επιχείρηση του Ερντογκάν, την άλλη, υψηλόβαθμοι κληρικοί χορεύουν με το διάολο. Σκοτεινές εποχές… Κι αυτός ο ακατονόμαστος, δε μπορούσε να βρει μια νορμάλ γυναίκα τουλάχιστο, έπρεπε να πάει σε αυτό; «Δαιμονολάτρεις και ψευτοδιδάσκαλοι», σύμφωνα με την επιστολή του Αποστόλου…

  23

  Κωστας Anti-Antifa • μία μέρα πριν
  Τους πρώτους μΧ ΑΙΩΝΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΩΣ ΤΟΝ 13ο αιωνα τις επισημες συζύγους κι ανεπίσημες κυράδες τους!!!…. ΜΕΤΑ ΥΠΕΚΥΨΑΝ !!!…ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΙΝΝΟΚΕΝΤΙΟ γ’ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΠΕΙΣΤΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ!!!!….

  Στην ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ ΣΥΕΝΝΕΣΣΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΑΤΙΑΣ(( ΠΟΥ ΕΝ ΑΓΝΟΤΗΤΙ!!!)) ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ συμβια του!!! …..ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΥΠΑΓΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ΔΕΚΑ)ΠΕΝΤΑΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΚΗΣ ΚΥΡΡΗΝΑΙΚΗΣ!!!……(((ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟ)))!!!!.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΝ καποιοι ……
  ΝΕΣΤΟΡΙΑΝΟΙ ΕΩΣ 15ο αιώνα και αιρετικοι ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΡΜΕΝΙΑΚΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟ ΕΘΟΣ!!! ΛΟΓΩ ΤΟΥ κοσμικου πρώιμα προτεσταντικου στυλ των κατ’ονομα επισκόπων τους!!!

  10
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  artfillius Anti-Antifa • μία μέρα πριν
  Δεν έπρεπε να βρή καμμία. Σ ‘ αυτή την ηλικία; ΑΠΌ ΌΤΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΉΣΕΙΣ. Ο ΊΔΙΟΣ ΑΠΛΏΣ ΤΗ ΦΙΛΕΊ ΑΛΛΆ ΑΛΛΟΣ ΒΓΆΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΈΝΟ .ΜΉΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΔΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΠΟΤΟ; ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΌΣ. ΘΕΩΡΏ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ.

  4
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  ΣΤΕΡΓΙΟΣ artfillius • μία μέρα πριν
  Το ότι είναι προσχεδιασμένο και στημένο, είναι νομίζω προφανέστατο. Από κει και πέρα όμως ο εν λόγω μητροπολίτης φταίει, διότι την(τον) φίλησε στο στόμα. Έμπλεξε εν ολίγοις… Πού είναι λοιπόν η πνευματικότητά του; Πού είναι η εγκράτειά του; Αποδεικνύεται λοιπόν πλήρως η φθαρτή και αμαρτωλή ανθρώπινη φύση που παλεύει διαρκώς ανάμεσα στην ηθική και στην αμαρτία. Στο τέλος, αυτός που θα τον κρίνει, δεν θα είμαστε εμείς οι άνθρωποι. Άλλωστε ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω…

  5
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Νέμεσις ΣΤΕΡΓΙΟΣ • μία μέρα πριν
  Εγώ δεν τον είδα να «παλεύει … ανάμεσα στην ηθική και στην αμαρτία». Ξάπλωσε και αυτή(ός) του …

  2
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Aparalaxtos artfillius • μία μέρα πριν
  χαχα με εκανες και γελασα μπραβο!!!

  3
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Γιαννης Anti-Antifa • μία μέρα πριν
  Τι δουλειά ή τι σχέση εχει στο θέμα που ανέκυψε με τον δεσπότη και το τραβέλι ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως?.
  Εστω και να τους ευλόγησε αυτούς που έκαναν την επιχείρηση στην Συρία.Την έκανε νομίζεις με την θέλησή του?
  Μήπως αγνοείς που βρίσκεται το πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης σε ποιά χώρα και τι κατάσταση επικρατεί σε αυτη?
  Δηλαδή θα ηταν καλύτερα να ξεκίναγε ο Σουλτάνος μια επιθετική πολιτική εναντίον του πατριαρχείου?

  2
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  London-based Anti-Antifa • 14 ώρες πριν
  Με λιγα λογια, σκυψε ευλογημενη

  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  AkisPetrelis Anti-Antifa • 7 ώρες πριν
  που κολλαει ο γαμος το να πηγαινει με τρανσεξουαλ? Πολλοι το λενε για τους καθολικους που βιαζουν παιδακια «αν παντρευονταν δεν θα τα κανανε αυτα» ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Ένας Σουλιώτης • 9 ώρες πριν
  Ζούμε στον 21ον αιώνα. Ο Άνθρωπος κατέκτησε το διάστημα. Και αυτοί οι Άθλιοι ζουν ακόμη στον Μεσαίωνα. Υπάρχει ζωντανό πλάσμα στην φύση που να μην συνουσιάζεται με το είδος του; Έτσι και η συνουσία του ανθρώπου είναι αναπόφευκτη, όσο και να θέλει να αντισταθεί. Γιατί να καταστρέφεται η σεξουαλική ζωή ενός νέου ανθρώπου επειδή επέλεξε το επάγγελμα της Ιεροσύνης. Επειδή κάποτε κάποιοι παλαβοί παριστάνοντας τους Αγίους, όταν σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έτρωγαν κουτόχορτο, και ήταν ευκολόπιστοι, και πίστευαν τον κάθε παλαβό που του είχε λασκάρει, και δώστου προφητείες, όπως Ο Παπουλάκος, κατά κόσμον Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ήταν ένας αμόρφωτος κρεοπώλης και σφαγέας ζώων. Και κάποτε του έστριψε έντυσε το ράσο και περιφερόταν την Πελοπόννησο και άρχισε τις προφητείες. Μιλιούνια ο κόσμος πίσω του. Ήταν ένας μεσήλικας από τον Άρμπουνα Καλαβρύτων ο οποίος κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει αμέτρητους πιστούς οπαδούς και να διχάσει με τα κηρύγματά του. Η φήμη του απλώθηκε σε όλη την Πελοπόννησο και οι αντιδράσεις του κόσμου άγγιζαν τα όρια του παροξυσμού. Σε όποιο χωριό επισκεπτόταν το διψασμένο, για τον λόγο του Θεού, πλήθος, του επιφύλασσε υποδοχή Αγίου. Οι πιστοί φιλούσαν το χώμα που πατούσε, έκοβαν κομμάτια από τα ράσα του και τα φύλαγαν μαζί με τα εικονίσματα, ενώ κρατούσαν ακόμα και τα κουταλοπίρουνα που χρησιμοποιούσε, σαν φυλακτά. Αυτά τα μαύρα που φορούν, χειμώνα , καλοκαίρι. Κάποτε πρέπει να καταλάβουν και αυτοί ότι είναι απλή άνθρωποι και να συμπεριφέρονται όπως οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Μόνον στην εκκλησία να έχουν την διαφορετικότητα της ένδυσης. Μαύρο ράσο κατακαλόκαιρο.

  Ανάγνωση ολόκληρου του σχολίου…
  7
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Sylvia Voguez • μία μέρα πριν
  Αυτή είναι η υποκρισία της Εκκλησίας που άλλα διακηρύσσει κι άλλα πράττουν οι ταγοί της.Να τα βλέπουν αυτά στη Ν.Δ. που εναγκαλίζονται το παπαδαριό!Αλλά τι περιμένεις από ένα διεφθαρμένο κόμμα ;Την ανομια και την υποκρισία θα υποστηρίξει.Καλά έκανε η κοπέλα και τα δημοσιοποίησε ,να βλέπει ο κόσμος και να ανοίγουν τα μάτια του .Χωρισμός Εκκλησίας -Κράτους ΤΩΡΑ!Είναι η μόνη λύση!

  10
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Anti-Antifa Sylvia Voguez • μία μέρα πριν
  Ποιά κοπέλα, χρυσή μου; Αυτό το πράμα ΔΕΝ είναι κοπέλα, μακάρι να ήτανε!

  16
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  30φυλλος Sylvia Voguez • 16 ώρες πριν
  Υποκρισία είναι ένας δηλωμένος άθεος να συναντιέται περισσότερο με παπάδες από όλοι οι «θεοσεβούμενοι» της Ν.Δ. (επειδή τους ανέφερες) και να βρίσκεται σε εκκλησία για να γιορτάσει την ανάσταση.

  Επίσης, υποκρισία είναι να κατηγορείς τους προηγούμενους για την πολιτική τους (δικαίως), αλλά να την συνεχίζεις, να λές προεκλογικά βασικός μισθός 800€ και μετεκλογικά να νομοθετείς μισθό 350€. Να κάνεις περικοπές στις συντάξεις των 300€ και να λες ότι δε φτάνουν τα 7000€ που παίρνεις και άλλα πολλά…

  6
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  ανδρέας μπλάνος Sylvia Voguez • μία μέρα πριν
  Δεν ακυρώνεται η επιστήμη από έναν ανήθικο ή ακατάλληλο επιστημονα ούτε η πίστη εξαιτίας κάποιων ανάξιων λειτουργών. Η πίστη είναι βιωματική κατασταση, είναι γεύση. Συνεπώς οι άσχετοι όπως και εσύ να κρίνετε άλλες γευγεύσ όπως τα γεμιστά πχ που εχετέ δοκιμάσει

  5
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  giannis Sylvia Voguez • μία μέρα πριν
  Δεν ειναι υποκριτης, ειναι αμαρτωλος. Ο αμαρτωλος δεν ειναι και υποκριτης, μην τα μπερδευεις.
  Το οτι ο παπάς καταδικαζει την αμαρτια, δεν σημαινει οτι ειναι και ο ιδιος αναμαρτητος. Αν ποτε εβγαινε ενας ιερωμενος και χαρακτηριζε τον εαυτο του αναμαρτητο, τοτε μονο θα ηταν υποκριτης.

  Και εσυ που θελεις να δημοσιοποιουνται οι αμαρτιες των ιερωμενων σε ρωταω.
  Για πες μου πότε ενας ιερωμενος δημοσιευσε ποτέ τα προσωπικα οποιουδηποτε αλλου ανθρωπου ;; Αυτο που θελετε δηλαδη εσεις να κανετε στους ιερωμενους ;; Ποτέ.
  Αυτη η α-τιμια και υποκρισια ειναι δικο σας μονο χαρακτηριστικο.

  5
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Βοριάς giannis • μία μέρα πριν
  Καλά, και πώς μπορεί να πείσει το κήρυγμα κάποιου που κάνει ο ίδιος αυτά που καταδικάζει στο κήρυγμά του ? Και αφού κάνει τα ίδια, με τί μούτρα βγαίνει και κατακεραυνώνει τους άλλους ? Και με ποιό δικαίωμα πληρώνεται απ το δημόσιο ταμείο κι όχι απ τους πιστούς και μόνο ?………..Εξακολουθείς ακόμα να μη βλέπεις την υποκρισία ?

  2
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  giannis Βοριάς • μία μέρα πριν
  Τον εχεις ακουσει τον συγκεκριμενο και ξερεις οτι καταδικαζει ;; Αν ναι δωσε ενα ντοκουμεντο.
  Τελος παντων ειπαμε οτι η εκκλησια ειναι κατα της αμαρτιας, οχι κατα του αμαρτωλου ανθρωπου.

  Και αφου ολοι οι αντρες στα λογια καταδικαζουν την ομοφυλλοφυλια.
  Θα επρεπε καθε φορα που θα πιαναμε εναν αντρα που ειναι κατα της ομοφυλλοφυλιας με αλλον αντρα, να το δημοσιοποιουσαμε αμεσως…
  Για οσους πανηγηριζουν το λεω.

  1
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Βοριάς giannis • μία μέρα πριν
  Δεν γίνεται ένας κλέφτης να κάνει κήρυγμα κατά της κλοπής. Δεν γίνεται ένας δολοφόνος να κηρύττει κατά της ανθρωποκτονίας. Δεν γίνεται ένας έμπορος όπλων να κηρύττει κατά του εμπορίου όπλων. Δεν γίνεται ένας ομοφυλόφιλος να κηρύττει κατά της ομοφυλοφιλίας, είναι ανήθικο και υποκριτικό………Πόσο άλλο λιανά να το κάνω…..

  3
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  30φυλλος Βοριάς • 17 ώρες πριν
  Δηλαδή αν ένας γιατρός, ο οποίος είναι υπερβαρος και καπνίζει, σου πει να κόψεις το κάπνισμα και να χάσεις κιλά για να μην πάθεις εμφραγμα, θα του πεις ότι είναι υποκριτής και ανήθικος;

  2
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Βοριάς 30φυλλος • 5 ώρες πριν
  Οχι, καθόλου, γιατί ο γιατρός δεν έχει υστεροβουλία στις ιατρικές συμβουλές του, ούτε κάνει κήρυγμα περί ήθους και αμαρτίας. Ο ανήθικος, υποκριτής και μισθωτός απ το Κράτος (άν είναι δυνατόν !) παπάς όμως είναι 100% υστερόβουλος γιατί κοροϊδεύει το ποίμνιό του με κούφιες ηθικολογίες που ο ίδιος τις γράφει στα παλιά του τα παπούτσια, και εκμεταλλεύεται μ αυτό τον τρόπο χίλιες-δυο καταστάσεις. Είναι τόσο φανερό, που καταντάει περιττό να το διευκρινίσω. Μπροστά σας είναι, το βλέπετε με τα ίδια σας τα μάτια, γιατί δεν εννοείτε να το καταλάβετε ?

  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  30φυλλος Βοριάς • 4 ώρες πριν
  Δηλαδή ο γιατρός που που γράφει τα φάρμακα της εταιρίας με το μεγαλύτερο ποσοστό, ζητάει φακελάκι εκμεταλλευόμενος την ανάγκη του ασθενή δεν είναι υστερόβουλος, ανήθικος και υποκριτής.
  Οι πολιτικοί που εις γνώση τους λένε ψέματα και παραπλανούν τους πολίτες, απλά και μονο για να πάρουν την ψήφο και να γεμίσουν τις τσέπες τους, δεν είναι ανήθικοι, υστερόβουλοι και υποκριτές.
  Και όλα αυτά αφού έχουν και δώσει όρκο για τα αντίθετα.
  Όσο αφορά τις «κούφιες ηθικολογίες» της πίστης μου, πες μου που διαφωνείς με αυτές, να το συζητήσουμε.
  Τέλος, άν ψάξεις λίγο, θα μάθεις γιατί πληρώνονται από το κράτος οι κληρικοί.

  1
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  giannis Βοριάς • μία μέρα πριν
  Γινεται ομως, ο ληστης(κακουργος) να μπει στον παραδεισο…απο τον ιδο τον Χριστο.

  Οσο για τον κληρικο, καθαιρεθηκε απο τα ιερατικα του καθηκοντα. Αν και θα επρεπε να το ειχε κανει απο μονος του.

  Κατα τα λοιπα,
  κανεις δεν θα επρεπε να μιλαει για τιποτα, τοτε

  1
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Βοριάς giannis • μία μέρα πριν
  Σύμφωνοι, αφού πιστεύεις σε παράδεισο και κόλαση, γίνεται……..Εν τω μεταξύ, εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί συνεισφέρω στη μισθοδοσία του Κλήρου ενώ δεν θέλω, δεν είμαι καν πιστός.

  2
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  giannis Βοριάς • μία μέρα πριν
  Πιστευω στη συγχωρεση που εδειξε ο Χριστος στο ληστη επανω στο Σταυρο. Και αυτο ειναι ιστορικο γεγονος.

  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Βοριάς giannis • μία μέρα πριν
  Ο Χριστός έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν ήθελε να έχει καμμιά απολύτως σχέση με οποιαδήποτε κοσμική εξουσία. Πόσο μάλλον να πληρώνεται απ αυτή. Γιατί η »εκκλησία» που χρησιμοποιεί και το όνομά του, δεν έχει καμμιά όρεξη να ακολουθήσει το παράδειγμά του ? (Χώρια που η σύνδεση κράτους-θρησκείας είναι από μόνη της σκάνδαλο)

  6
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Έλληνας Βοριάς • 18 ώρες πριν
  Ο Χριστός μια χαρά κοσμική εξουσία ήθελε σαν απόγονος του Δαβίδ,για αυτό σταυρώθηκε…..Όλα είναι ξεκάθαρα άσε που δεν μπορούν να το δουν τα προβατα….

  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  giannis Βοριάς • μία μέρα πριν
  Μπορει να ειναι αμαρτωλος, αλλα να αγωνιζεται να αλλαξει.

  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Βοριάς giannis • μία μέρα πριν
  Σωστά, ας πάει να δουλέψει λιγάκι, για αρχή.

  3
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Embraced giannis • 11 ώρες πριν
  Υποκριτής είναι γιατί άλλα κυρήσσει και άλλα κάνει. Ο αμαρτωλός κάνει ότι κάνει χωρίς να το παίζει όσια παρθένα.

  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  giannis Embraced • 9 ώρες πριν
  Και εδω μεσα ολοι κυρησουν οτι ειναι εναντιον του μισους, αλλα ολοι εχουν υποπεσει καποιες φορες στο αισθημα του μισους. Τοτε ειναι ολοι υποκριτες και να μην μιλανε.

  1
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Aggelos Sylvia Voguez • μία μέρα πριν
  Πολύ εύκολα κρίνεις ένα σύνολο πιστών (κληρικών και λαϊκών) μόνο και μόνο από την παράβαση του ενός. Επειδή κάνει κάτι ένας ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι το κάνουν όλοι.
  Όσο για τον «παραβάτη» από ό,τι είδες καθαιρέθηκε. Τι ζητάς; Να τον αποκεφαλίσουμε; Φυλακές και δημίους έχουν τα κράτη.

  12
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Ο Μπαφοντίνας Sylvia Voguez • μία μέρα πριν
  Ποιός Δεξιός σε κακογ@μισε γλυκιά μου και σκούζεις;
  Υ.Γ Μεγειά το τρολοπροφίλ καλά μεροκάματα εύχομαι

  2
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Sarcasmos Eironias Sylvia Voguez • 6 ώρες πριν
  μιλάει για υποκρισία αυτή που άμα βαφτεί ακόμα λίγο θα την πουλήσουν για ντουκόχρωμα…. Βγάλε πρώτα το δοκάρι της αθείας από το μάτι σου το βαμένο και μετά από τον αδελφό σου.. Όσο και να κρύψεις την ασχήμια σου με τις μπογιές άλλο τόσο φανερώνεις την σαπίλα την εσωτερική σου…

  1
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Nat Sylvia Voguez • μία μέρα πριν
  Άκουσα καλά; Κοπέλλα;; Μην το πεις πάλι. Θα σε ξεσκίσουν οι εκπρόσωποι του ..τρίτου φίλου. Προς το παρόν, σου κάνουν like γιατί τα βάζεις με τους παπάδες (και καλά κάνεις). Σε άλλη περίπτωση, θα φας ατέλειωτη υστερία.

  1
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Evangelos Faliriotis Sylvia Voguez • 2 ώρες πριν
  Καλα λες αυτη η ΝΔ φταιει για πασα νοσο και πασα μα@@@α.Ακομα και για ανομιες των παπαδων πιθανους μετεοριτες που θα πεσουν στη γη,για τη πολιτικη του σουλτανου,για τις πλημηρες ακομη και για τις επτα πληγες του φαραω.Αστα μη τα συζητας.

  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Gio Sylvia Voguez • 3 ώρες πριν
  Ο χωρισμός εκκλησίας κράτους είναι επιβεβλημένος.

  Αλλά το ότι βλέπεις υποκρσία στη ΝΔ και όχι στον άθεο Αλέξη που πηγαίνει από ναό σε ναό…

  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Crιs • μία μέρα πριν
  Μια κατηγορία από αυτές τις τρανσέξουαλ, φέρονται πολύ ύπουλα, και εκδικητικά στους άνδρες……Λόγω κοινωνικής απόρριψης,η και διαταραχής ψυχολογικής…..Οσον αφορά τον κ Ησύχιο που μόνο εφυσηχασμένος δεν ήταν,ήθελε και την πίτα γερή και τον σκύλο χορτάτο…..
  δεν μας τα λέει καλά και σωστά πολλές φορές η εκκλησία………μας προβληματίζει……

  6
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Ellhnas Ellhnas • μία μέρα πριν
  Αυτος ηταν ο Ησυχιος; Χαχα καλα ο Ανησυχιος δηλαδη τι θα εκανε;

  5
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Nat Ellhnas Ellhnas • 5 ώρες πριν
  Με κάνεις και κοκκινίζω!! :-)))))))))))

  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Yrrah Deja • μία μέρα πριν
  Αν πρόσεξα καλά στο πρώτο βίντεο κάνει και τον σταυρό του σε μια φάση …
  ΦΑΤΕ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΝΤΕΜΕΚ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ~~

  5
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Ιδιοκτήτης Υπεράκτιων εταιριών • μία μέρα πριν
  Μια μήνυση για μονομερή υποκλοπή και μονομερή δημοσιοποίηση ιδιωτικών στιγμών θα ήταν βούτυρο στο ψωμί για τον παπά. Οι παπάδες έκαναν το λάθος να εναντιωθούν στο σύμφωνο συμβίωσης. Και τους πάνε πι…. κω…. από εδώ και πέρα. Κανένας δεν τα βάζει με την κοινότητα των ομοφυλοφίλων και τρανσέξουαλ πλέον που αποτελούν το πιο ισχυρό «κοινωνικό συνδικάτο» παγκοσμίως.

  5
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  SouthEmpire ΘΥΡΑ7 Ιδιοκτήτης Υπεράκτιων εταιριών • μία μέρα πριν
  H Αugust Ames αυτοκτόνησε λόγω του bullying που δέχθηκε επειδή αρνήθηκε να παίξει σε σκηνή με ομοφυλόφιλους. Τελικά η μεγαλύτερη μασωνεία του πλανήτη είναι οι ετεροφοβικοί.

  4
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Nat SouthEmpire ΘΥΡΑ7 • μία μέρα πριν
  Αυτή και «πολλές» άλλες, αυτοκτόνησαν λόγω του ψυχολογικού αδιεξόδου τού να είσαι μια γυναίκα φυλακισμένη για πάντα στο κορμί ενός άντρα, και όχι για τις παπαριές που λες! Τελικά, η μεγαλύτερη μασωνεία του πλανήτη είναι οι πού.τηδες στην ψυχή! Όχι βέβαια η Ames.

  2
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  SouthEmpire ΘΥΡΑ7 Nat • 9 ώρες πριν
  Η August Ames, ήταν μια straight γκομενάρα κι όχι ανώμαλη. Το γιατί αυτοκτόνησε το είπε η ίδια, οπότε άσε τις ετεροφοβικές σκέψεις.

  1
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Nat SouthEmpire ΘΥΡΑ7 • 9 ώρες πριν
  Καλά, εγώ τί είπα για την Αμές και σε τσίμπησε;; Ή μήπως δεν σου άρεσαν τα άλλα και είπες να μου την πεις κάπως με… ομοφοβικές σκέψεις;;; :-))

  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  SouthEmpire ΘΥΡΑ7 Nat • 6 ώρες πριν
  Είσαι ετεροφοβικός.

  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Nat SouthEmpire ΘΥΡΑ7 • 6 ώρες πριν
  Δηλαδή;; Δηλαδή;; Για κάν’ το μου λιανά αυτό να το καταλάβω!

  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Nat Nat • 5 ώρες πριν
  Λεβέντη μου, επειδή αργείς…. Δεν έχει αξία να κολλάμε ταμπέλες δεξιά κι αριστερά.. αυτός, ομοφοβικός… αυτός ετεροφοβικός… αυτός ισλαμοφοβικός… αυτός, ισλαμολάγνος κλπ κλπ. Σημασία έχει ο διάλογος «για την ταμπακιέρα». Ότι έγραψα, δεν είναι κατηγορία για κανέναν και δεν θα γίνω εγώ ή εσύ, κριτές του τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Γι’ αυτό, δε γουστάρω να βγαίνει ο καθένας και να δηλώνει, με όσα κόμπλεξ κουβαλάει, τι κάνει ΑΥΤΟΣ ή ΑΥΤΗ ή ΑΥΤΟ ή.. ή.. στο κρεβάτι του.

  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Etern1tygr • μία μέρα πριν
  Κάβλα η φάση. Φαντάζομαι ήδη ποσά βλαμμένα εβραιοντεμέκ έχουν βγάλει αφρούς. Και να ήταν ο μόνος? Εμ που δεν είναι. Η διαρκής έλλειψη σεξ προκαλεί αυθόρμητες μεταβολές. Ναι σε εσένα που βγάζεις αίμα από τη μύτη και διαβάζεις το σχόλιο αναφέρομαι (εκτός των άλλων).

  7
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Εικόνα προφίλ
  Theo Farmer • μία μέρα πριν
  Δεν φαινεται να την κακοποιει παντως. Τι σκουζει η πο^τ@να ?

  6
  •Απάντηση•Κοινοποίηση ›
  Φόρτωση περισσότερων σχολίων

 8. Ο/Η Πρεζόνι λέει:

 9. Ο/Η Μαύρη υποκρισία και μίσος λέει:

  Ιερώνυμος για Τσιάρτα:

  «Μου άρεσε αυτό που είπε αυτό το παλικάρι, ο αθλητής.

  https://www.vice.com/gr/article/qv3p8q/mhnysh-kata-toy-basilh-tsiarta-kate8ese-to-swmateio-yposthri3hs-diemfylikwn
  Κατέθεσε το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών
  Μένει να δούμε αν αυτήν τη φορά θα εφαρμοστεί ο αντιρατσιστικός νόμος.
  Άννα Νίνη
  okt 20 2017

  https://luben.tv/stream/129880
  Για τον Βασίλη Τσιάρτα οι παιδόφιλοι και οι διεμφυλικοί είναι το ίδιο πράγμα
  Δεν πρόκειται να δώσει ένα ποτήρι νερό σε όσους είναι υπέρ του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου

  THE NEWSROOM · 4 Οκτωβρίου 2017

 10. Ο/Η R λέει:

  http://www.koutipandoras.gr/article/akoy-basilh-tsiarta

  Άκου, Τσιάρτα!

  Ο Βασίλης Τσιάρτας, κατάφερε για άλλη μια φορά να ξεπεράσει το μισαλλόδοξο, ομοφοβικό και εθνικιστικό εαυτό του, με αφορμή το σχέδιο νόμου που προβλέπει -υπό προϋποθέσεις- αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Δεν έχει νόημα να αναπαράγουμε το παραλήρημά του, έχει έρθει όμως η ώρα να πούμε δυο λογάκια.

  Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης

  Άκου Τσιάρτα,

  Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα και επειδή αρκετά ανεχτήκαμε τις «ανωμαλίες» και τις «αρρωστημένες επιθυμίες», τις δικές σου και του ιδεολογικού συναφιού σου.

  Κατανοώ πως δεν μπορείς να συλλάβεις τη διαφορά μεταξύ αναδοχής και υιοθεσίας. Όχι ότι έχει σημασία, έτσι και αλλιώς πολλά διαβάζετε, λίγα καταλαβαίνετε.

  Άκου Τσιάρτα, η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία. Ούτε η αναδοχή ενός παιδιού από ανθρώπους που θα το αγαπήσουν.

  Απεναντίας:

  Ανωμαλία είναι να σκορπάς το μίσος.

  Ανωμαλία είναι να νομίζεις πως οι ομοφυλόφιλοι είναι ανώμαλοι και οι παπάδες με τα χρυσά άμφια, ομαλοί.

  Ανωμαλία είναι να μεγαλώνεις τα παιδιά σου με παραμύθια για καρπερούς κρίνους και ανθρώπους που περπατάνε στο νερό.

  Ανωμαλία είναι να σου φαίνεται φυσιολογικό να μαθαίνουν τα παιδιά στο σχολείο ότι ο Θεός δημιούργησε τον Αδάμ και την Εύα και να φρίττεις με τη Δαρβινική θεωρία για την εξέλιξη των ειδών.

  Ανωμαλία είναι να μοιράζεσαι τις ίδιες ιδέες με τον Αμβρόσιο, τους νεοναζί, τον Άδωνη Γεωργιάδη, το Μάκη Βορίδη ……
  Ανωμαλία είναι να προπαγανδίζεις για την πατρίδα, το έθνος και την ορθοδοξία, αλλά να δυσκολεύεσαι να μιλήσεις και να γράψεις σωστά ελληνικά.

  Ανωμαλία είναι να είσαι «εθνίκι» και να νομίζεις ότι είσαι πατριώτης.

  ………………………

  Ανωμαλία είναι να δουλεύει στην εντέλεια το αριστερό σου πόδι και το εγκεφαλογράφημα να είναι φλατ.

  Άκου Βασίλη Τσάρτα,

  Οι καιροί που το ιδεολογικό σου σινάφι και οι «μουτζαχεντίν» της Εκκλησίας, καθόριζε τις νόρμες στην ηθική, την κοινωνία και τον έρωτα, μπορεί να μην έχουν περάσει ακόμα, αλλά ελπίζω σύντομα να ανήκουν σε κάποιο σκοτεινό χρονοντούλαπο.

  Εσύ και οι μικροαστοί νοικοκυραίοι στους οποίους απευθύνεσαι, είστε ο μεγαλύτερος κίνδυνος γι’ αυτή την κοινωνία και τα νέα παιδιά, τα οποία δηλητηριάζετε με τις μισάνθρωπες απόψεις σας.

  Εσείς. Όχι οι πρόσφυγες, οι ομοφυλοφιλοι, η αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, το σύμφωνο συμβίωσης, η αλλαγή ταυτότητας φύλου και η φαρμακευτική κάνναβη.

 11. Ο/Η Εδώ Αυστραλία λέει:


  Ομογένεια Αυστραλίας
  Τον Ησύχιο τον ξέραμε από παλιά τι κουμάση ήτανε, αλλά ο πατριάρχης κάμωνε τον ψόφιο κοριό

  https://neoskosmos.com/el/187279/petra-skandalou-o-mitropolitis-tou-patriarcheiou-ierosolymon-isychios/

  Πέτρα σκανδάλου ο Μητροπολίτης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, Ησύχιος

  Ο άνθρωπος που θα «έλυνε το εκκλησιαστικό πρόβλημα της Αυστραλίας» διατηρούσε πολύχρονο δεσμό με τρανσέξουαλ


  Σκηνή από το επίμαχο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας

  19 April 2018 1:21pm

  Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 η ομογένεια της Μελβούρνης συγκλονίστηκε από την «εισπήδηση» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Αυστραλία μετά από «πρόσκληση» του Ιερόθεου Κουρτέση.

  Το «πρεσβυγενές» Πατριαρχείο εκπροσωπούσε στη Μελβούρνη ο επίσκοπος Καπιτωλιάδος, Ησύχιος, ο οποίος άφησε «εποχή» με την εδώ συμπεριφορά του.
  Ο «Νέος Κόσμος» έχει στη διάθεσή του στοιχεία και καταγγελίες και από τότε είχε επισημάνει την «ανάρμοστη συμπεριφορά του».

  Αυτές τις μέρες, ο μητροπολίτης Καπιτωλιάδος, Ησύχιος, βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα.

  Συγκεκριμένα, βίντεο που δείχνει τον μητροπολίτη Καπιτωλιάδος, Ησύχιο, σε… τρυφερές στιγμές με μία τρανσέξουαλ, ήταν η αιτία που οδήγησε τον πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο να τον παύσει από τα καθήκοντά του.

  Το Ιερό Ελληνικό Ορθόδοξο Πατριαρχείο, σύμφωνα με αραβικά δημοσιεύματα που δημοσιεύθηκαν στις 28 Μαρτίου, εξέδωσε επίσημη δήλωση, μέσω της οποίας ανακοίνωσε την απόφαση του Πατριάρχη για την παύση του Ησύχιου από τη θέση του Πατριαρχικού Επιτρόπου, μέχρι να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης διατηρούσε επί μακρόν δεσμό με την γυναίκα που καταγράφει το βίντεο, αλλά της είχε ζητήσει να διακόψουν πριν από τη δημοσιοποίηση του επίμαχου υλικού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.