Λειτουργία Κυριακής Δικαιοσύνης: Η Combat 18 δεν διώκεται ως τρομοκρατική οργάνωση -Μετανοείτε!

[Κι ό μ ω ς !]

Οι Ιλλουμινάτοι διαφωτιστάδες Ροΐδης και Λασκαράτος επισήμαναν:

Την αρχική ικανοποίηση για την εξάρθρωση της νεοναζιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Combat 18 διαδέχεται η δυσάρεστη διαπίστωση της επιεικούς ποινικής τ​η​ς μεταχείρισης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Οι νεοναζί που έχουν παραδεχθεί ​30 τρομοκρατικές επιθέσεις και συνδέονται με τη Χ.Α. παραπέμπονται ως εγκληματική οργάνωση, με άρθρο 187 ΠΚ, και όχι ως τρομοκρατική, παρότι η δράση τους είναι ο ορισμός του «τρομονόμου». Μάλιστα καθώς αποκαλύπτεται ότι σχεδίαζαν προβοκάτσια στα Ίμια που θα έβλαπτε ​τα συμφέροντα και τη διεθνή τη​ς​ χώρα​ς ανεπανόρθωτα​, είναι από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις που εκπληρώνουν απόλυτα ​τις προϋποθέσεις του άρθρο​υ​ 187 Α του ποινικού κώδικα.

Την ίδια ώρα η Δικαιοσύνη δικάζει τους ληστές του Βελβεντού ως «τρομοκράτες» με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ίδιου άρθρου, παρότι έχουν απαλλαγεί για ένταξη στους «Πυρήνες της Φωτιάς». Σε εκείνη την περίπτωση οι αρχές έχουν δεχθεί κριτική ότι θεωρούν τους αναρχικούς, εν δυνάμει «ατομικούς τρομοκράτες».

Στη μία περίπτωση οι φωτογραφίες με τα ονόματα των κατηγορουμένων δίνονται σε χρόνο ρεκόρ στη δημοσιότητα, ακόμη και με τα ίχνη από τις «ανακριτικές» μεθόδους. Στην περίπτωση της Combat 18 όμως συνεχίζεται η προστασία των προσωπικών τους δεδομένων. Ίσως επειδή είναι από οικογένειες «νοικοκυραίων», ίσως επειδή δεν έχουν περάσει από το «αντρο της τρομοκρατίας Βαρκελώνη» όπως οι αναρχικοί.

Οι διωκτικές αρχές μοιάζουν να παραπέμπουν τους νεοναζί τρομοκράτες «με βαριά καρδιά» και να επιφυλάσσουν διαφορετική μεταχείριση των ίδιων εγκλημάτων ανάλογα με την ιδεολογική τους φόρτιση. Σαν να βάλθηκαν να δικαιώσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη που υποστηρίζει ότι τρομοκρατία νοείται μόνο αριστερή.

Παρότι ο «τρομονόμος» είναι μια άκρως τιμωρητική διάταξη που εισήχθη στον Ποινικό Κώδικα με ιδιαίτερη πολιτική στόχευση σε συγκεκριμένο χρόνο, είναι σε ισχύ. Και το κράτος δικαίου δεν μπορεί να εφαρμόζει τις ποινικές διατάξεις με ιδεολογικούς και ταξικούς διαχωρισμούς. Άλλως αυτοαναιρείται.

*
πηγή: Ο ©Γιάννης Σιδηρόπουλος στο TVXS >

Advertisements
This entry was posted in φασισμός, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

6 Responses to Λειτουργία Κυριακής Δικαιοσύνης: Η Combat 18 δεν διώκεται ως τρομοκρατική οργάνωση -Μετανοείτε!

 1. Ο/Η Αleksis Παπαγγελόπουλος λέει:

  http://leninreloaded.blogspot.gr/2015/03/2013.html

  ΣΑΒΒΑΤΟ, 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

  ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή στη Βουλή: Ένα χρονικό από τον Νοέμβρη του 2013 ως σήμερα

  Στις 13 Νοέμβρη 2013, η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή δημοσιεύει άρθρα των Κυρίτση και Ανανδρανιστάκη κατά του σκιτσογράφου των «Νέων» Χαντζόπουλου, για σκίτσο (πάνω) που σατίριζε την τότε βουλευτή των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον εμφανή συντονισμό της στάσης τους στην περίοδο διαμαρτυριών για το κλείσιμο της ΕΡΤ.


  – Στις 18 Δεκέμβρη 2013, διενεργείται στη Βουλή ψηφοφορία για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Κατά της αναστολής τάσσονται οι τότε βουλευτές των ΑΝΕΛ Τ. Κουίκ, Γ. Δημαράς, Β. Καπερνάρος, Π. Χαϊκάλης, Ν. Νικολόπουλος, Γ. Νταβρής, Μ. Ουζουνίδης, Χ. Γιαταγάνα, Ρ. Μακρή, Κ. Γιοβανόπουλος, ενώ ο αρχηγός του κόμματος Π. Καμμένος επιλέγει να απουσιάσει απ’ την ψηφοφορία. Το ίδιο κάνει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ ο Μανώλης Γλέζος καταψηφίζει και αυτός την αναστολή χρηματοδότησης της Χ.Α.

  – Στις 28 Φλεβάρη 2014, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης κατηγορεί την ΝΔ, σε τοποθέτησή του στο Κοινοβούλιο, ότι «κλείνει το μάτι προς την άκρα Δεξιά και προς την εκλογική πελατεία της Χρυσής Αυγής» και ότι μεθοδεύει το «να τεθεί εκτός νόμου αυτό το κόμμα». Την ίδια φράση –περί μεθόδευσης– χρησιμοποιεί η ίδια η Χρυσή Αυγή.

  – Στις 5 Μάρτη 2014, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου διαφοροποιείται από το κόμμα της στην ψηφοφορία για άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για «πολιτειακή εκτροπή». Ο Μανώλης Γλέζος συντάσσεται με την διαφοροποίηση Κωνσταντοπούλου για δεύτερη φορά.

  – Στις 21 Μάρτη 2014, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνει σε εκπομπή του Γιώργου Τράγκα ότι δεν ευσταθεί νομικά και συνταγματικά η άρση ασυλίας συλλήβδην στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή προβάλλει τις δηλώσεις της την ίδια μέρα (πάνω).

  – Στις 7 Απρίλη 2014, η δημοσιογράφος του «Ελεύθερου Τύπου» Δέσποινα Κονταράκη συλλαμβάνεται μετά από μήνυση της τότε βουλευτή των ΑΝΕΛ (νυν ΣΥΡΙΖΑ) Ραχήλ Μακρή, επειδή η πρώτη έγραψε ρεπορτάζ όπου αναφερόταν ότι η Μακρή κατηγόρησε (σε συνεδρία που έγινε στις 2 Απρίλη) την τότε κυβέρνηση ότι φυλακίζοντας βουλευτές της Χ.Α «βάζει αθώους στη φυλακή.» Αλλά ο «Ε.Τ» δεν ήταν η μόνη εφημερίδα που ανέφερε το τι είπε η Μακρή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Έθνους» (και του «Βήματος») τότε, η Μακρή είπε ακριβώς αυτά που ανέφερε ο «Ε.Τ», κι επιπρόσθετα αποκάλεσε την κυβέρνηση «φασίστες», όπως έκανε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώταρος.

  – Σε ανακοίνωσή του για την σύλληψη της δημοσιογράφου του «Ελεύθερου Τύπου» εξαιτίας της μήνυσης της Μακρή, την ίδια μέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρει το παραμικρό για τις δηλώσεις της Μακρή στη Βουλή, παρά το γεγονός ότι η Αυγή είχε επίσης καταγράψει αυτές τις ίδιες δηλώσεις. Η εφημερίδα όμως δημοσιεύει, στις 11 Μάη του 2014, άρθρο του Δημήτρη Τρίμη («Ιός») που υπερασπίζεται τη Μακρή και ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν τεκμήρια ότι πράγματι είπε ό,τι φερόταν από τα ρεπορτάζ –και της ίδιας της Αυγής– να είπε.

  – Στις 7 Μάη 2014, η τέως βουλευτής ΑΝΕΛ (νυν ΣΥΡΙΖΑ) Ραχήλ Μακρή, μαζί με άλλους βουλευτές των ΑΝΕΛ (Χαϊκάλης, Ουζουνίδου), δείχνουν την συμπαράστασή τους στον «μετανοημένο» βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα.

  – Στις 8 Μάη 2014, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης επανέρχεται στο ζήτημα της φυλάκισης της Χρυσής Αυγής σε συνέντευξή του στον real-fm και δηλώνει ότι τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί κατά της οργάνωσης για εγκληματική δράση «δεν έχουν καμία τύχη» στο δικαστήριο.

  – Την επόμενη μέρα, στις 9 Μάη 2014, η Χρυσή Αυγή προβάλλει την στήριξη Βούτση στην υπόθεσή της.

  – Στις 19 Μάη 2014, ο τότε υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελαρίδης δηλώνει, μετά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, ότι «ότι η παράταξή του δεν κλείνει την πόρτα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, καθώς «προφανώς δεν είναι ναζιστές» το 15% των Αθηναίων.»

  – Στις 19 Μάη 2014, την ίδια δηλαδή μέρα, ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης δηλώνει, σε συνέντευξή του στον Άρη Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΙ, τα ακόλουθα: «δεν πρέπει να χαρίσουμε ανθρώπους που μέσα από τις δικές τους επιλογές ψήφισαν στον πρώτο γύρο τους ανθρώπους της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι ένα ενιαίο νεοναζιστικό «πράγμα» αυτό που υποστήριξε τους βασικούς υποψηφίους της Χρυσής Αυγής, για να χρησιμοποιήσω μια φράση των προηγούμενων εβδομάδων…Ευπρόσδεκτη είναι κάθε ψήφος που την αποσπάμε από το ναζισμό και το φασισμό. Και με αυτό πρέπει, νομίζω, να συμφωνήσουμε όλοι κ. Πορτοσάλτε. Να μειώσουμε, λοιπόν, τη δύναμη της Χρυσής Αυγής. Δεν συμφωνείτε κι εσείς με αυτό;»

  – Στις 21 Μάη 2014, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δηλώνει, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ότι η σύγκρουση του κόμματός του δεν είναι «με τους παραπλανημένους ψηφοφόρους» της Χρυσής Αυγής. Επί λέξη: «η πάλη μας να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο, η μετωπική μας σύγκρουση με την μαύρη ιδεολογία της μισαλλοδοξίας και του φασισμού, η μετωπική μας σύγκρουση με τα μέλη και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, δεν πρέπει να γίνει και μια μετωπική σύγκρουση με τους παραπλανημένους ψηφοφόρους.» Στις 25 Μάρτη του ίδιου έτους έχει αποκαλυφθεί, σε ντοκυμαντέρ για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, η αντίδραση του Τσίπρα στην επίθεση Κασιδιάρη στην βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, αποκάλυψη που πυροδοτεί οργισμένη αντίδραση από την βουλευτή του ΚΚΕ.

  – Στις 22 Μάη 2014, η νικήτρια για την θέση του περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου αποφαίνεται, σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ, ότι είναι «φασιστικό» το «τσουβάλιασμα» των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής και προσθέτει: «Ανερυθρίαστα όσοι μας έφεραν ως εδώ, στην κρίση οικονομίας και στην κρίση δημοκρατίας, ποινικοποιούν τους ψηφοφόρους της ΧΑ, ενώ μέχρι τώρα τους έκλειναν το μάτι μέσω του γενικού γραμματέας της κυβέρνησης.» Η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη (Ιούνης 2012) είχε γίνει, θυμίζουμε, όταν αυτή αντέδρασε στο γεγονός ότι ο Κασιδιάρης άδειασε ένα ποτήρι νερό πάνω στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

  – Στις 20 Οκτώβρη 2014, η ανεξαρτητοποιημένη πλέον από τους ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή δηλώνει την πλήρη στήριξή της στον ΣΥΡΙΖΑ.

  – Στις 30 Δεκέμβρη 2014, η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία Μαρί Λεπέν συγχαίρει ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή για την κοινή τους στάση ενάντια στην εκλογή προέδρου δημοκρατίας απ’ το τότε κοινοβούλιο.

  – Στις 14 Γενάρη 2015, η Αυγή δημοσιεύει συνέντευξη με την Ραχήλ Μακρή, που έχει στο μεταξύ ανακοινωθεί ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές.

  – Αργά την νύχτα των εθνικών εκλογών της 25ης Γενάρη 2015, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ανακοινώνει πρώτος την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πριν καν κάνει σχετικές δηλώσεις ο αρχηγός του πρώτου κόμματος των εκλογών Αλέξης Τσίπρας.

  – Στις 21 Φλεβάρη 2015, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας φωτογραφίζεται καθώς συντρώει με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γαλέο, κατά την κοπή της πίτας στον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου.


  – Στις 24 Φλεβάρη 2015, δημιουργείται κομφούζιο στη Βουλή όταν η νέα πρόεδρός της, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανέβαλλε την ψηφοφορία για άρση ασυλίας του βουλευτή ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη επειδή δεν επιτράπηκε στους φυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραστούν.

  – Στις 5 Μάρτη 2015, η νέα πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου θέτει ζήτημα μη νόμιμης λειτουργίας της Βουλής για όσο διάστημα δεν επιτρέπεται στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στη φυλακή να είναι παρόντες. Η Χρυσή Αυγή «επικροτεί πανηγυρικά» τις δηλώσεις της. Το ΚΚΕ, από την άλλη, εκδίδει ανακοίνωση, όπου κάνει λόγο για τοποθέτηση που δημιουργεί «πολλά ερωτηματικά» και που «καλλιεργεί ανοχή απέναντι σε μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση.»

  – Την ίδια μέρα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Βουλής δηλώνει, μεταξύ άλλων, στην ERT Open: «Οι εγκληματικές συμπεριφορές που έχουν καταγραφεί σε βάθος δεκαετιών, είναι συμπεριφορές που έχουν αντιπαλέψει ορισμένοι, όχι όλοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μη αποδεκτή πολιτικά η Χρυσή Αυγή. Και το ότι καταγράφονται ναζιστικές αντιλήψεις αυτό δεν μας επιτρέπει να επινοούμε εκπτώσεις στην Δημοκρατία».


  – Το βράδι της 5ης Μαρτίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην ΑΝΕΛ) Ραχήλ Μακρή, η οποία στο μεταξύ έχει προωθηθεί από το κανάλι «youtube» της εφημερίδας Αυγή σε συκοφαντική επίθεσή της κατά του ΚΚΕ για δήθεν προδοσία των εργαζομένων της Κόκα Κόλα (το βίντεο φαίνεται να έχει εξαφανιστεί, κατά την προσφιλή τακτική της εφημερίδας), φωτογραφίζεται δίπλα στον αποπεμφθέντα για τις σχέσεις του με τον Ηλία Κασιδιάρη της Χ.Α Τάκη Μπαλτάκο, καθώς παρακολουθούν αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

  – Στις 6 Μάρτη 2015, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών αθωώνει τον Ηλία Κασιδιάρη για την επίθεση του Ιούνη του 2012 στη Λιάνα Κανέλλη, αποφαινόμενο ότι «ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «επικίνδυνης σωματικής βλάβης» αλλά της «απλής σωματικής βλάβης»», το οποίο και δεν διώκεται αυτεπάγγελτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε καμία δήλωση ως κόμμα για το ζήτημα, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επίθεση έγινε καθώς η βουλευτής του ΚΚΕ προσπάθησε να υπερασπιστεί βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Περιορίστηκε στην απλή καταγραφή της δήλωσης του ΚΚΕ στην Αυγή, ενώ η ίδια η Ρένα Δούρου απέφυγε να σχολιάσει το παραμικρό για την ελληνική δικαιοσύνη, περιοριζόμενη στις εξής δηλώσεις: «Απαλλαγή του Ηλία Κασιδιάρη για την επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλλη. Τα γεγονότα όμως είναι ξεροκέφαλα και έχουν καταγραφεί για την Ιστορία από τις τηλεοπτικές κάμερες. Παραμένουν εγγεγραμμένα στη συλλογική συνείδηση χωρίς να παραγράφονται ποτέ. Όπως άλλωστε δεν παραγράφονται ποτέ τα ζητήματα ήθους και πολιτικής ηθικής σε μια Δημοκρατία. Τα γεγονότα είναι υπαρκτά και θα εγκαλούν για πάντα τις συνειδήσεις.»
  Αναρτήθηκε από Αντωνης στις 1:40 μ.μ.

  45 σχόλια:

  • Ο/Η Παλιός λέει:

   Νομίζω πως οι περισσότεροι κρυφοφιλοχρυσαυγίτες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν φύγει προς ΛΑΕ- Κωνσταντοπούλου ή έχουν διαγραφεί

  • Ο/Η Ένας λέει:

   Βούτσης, Γλέζος, Κωνσταντοπούλου, έχουν δώσει ρεσιτάλ, τώρα ήλθε και ο Μίκης που τους λέει πατριώτες!!!!!!!!!!!
   Έχουν κοινό όραμα να βγάλουν την Ελλάδα από την ΕΕ προς Ρωσία μεριά

   • Ο/Η Oι Ναζί είναι αλλιώς λέει:

    http://www.koutipandoras.gr/article/pote-oa-doyme-ta-proswpa-twn-akrodeiwn-tromokratwn

    Πότε θα δούμε τα πρόσωπα των ακροδεξιών τρομοκρατών;

    Για τριάντα τουλάχιστον δράσεις μιλά το διαβιβαστικό της ασφάλειας για την ακροδεξιά τρομοκρατική οργάνωση της Combat 18 – Ελλάς. «Δράσεις», σύμφωνα με τη light διατύπωση του διαβιβαστικού, από τις οποίες θα μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές.

    Από το διαβιβαστικό αποδεικνύεται ότι οι Αρχές έχουν την ιστορία δεμένη. Άλλωστε μια σειρά από στοιχεία συνθέτουν σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής τουλάχιστον για τα εφτά από τα έντεκα συλληφθέντα μέλη που διώκονται με το άρθρο 187 Α του ποινικού κώδικα το οποίο αφορά εγκληματική – τρομοκρατική οργάνωση.

    Το ερώτημα είναι γιατί μέχρι ώρας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους, όπως έχει γίνει στο παρελθόν με αρκετούς από τους φερόμενους ως… αριστερούς τρομοκράτες, οι οποίοι έχουν εμπλακεί ακόμη και εξαιτίας των κοινωνικών ή ερωτικών τους σχέσεων σε υποθέσεις τις οποίες διερευνούν οι Αρχές.

    Παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ κρίνονται από την ίδια τη Δικαιοσύνη που άσκησε διώξεις ως σημαντικά, τα στοιχεία των μελών της χιτλερικής οργάνωσης Combat 18 Ελλάς η οποία κινείται στο πλαίσιο της ακροδεξιάς τρομοκρατίας, δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί όπως είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συνέβαινε αν μιλούσαμε για συλληφθέντες από τον αναρχικό – αντιεξουσιαστικό χώρο.

    Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, οι ακροδεξιοί συλληφθέντες δεν έχουν δει τα πρόσωπά τους να φιγουράρουν στα κανάλια ούτε τα ονόματα τους να παίζουν παντού. Χαίρουν δηλαδή μιας προστασίας της οποίας ουδέποτε έτυχαν οι συλληφθέντες του αναρχικού χώρου που δίνονται βορρά στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ταυτόχρονα σχεδόν με τη σύλληψη τους, η Αστυνομία σπεύδει να ζητήσει από την Εισαγγελία την άδεια για δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών τους.

    Στην περίπτωση της Combat 18 – Ελλάς, σύμφωνα με πληροφορίες από την Εισαγγελία, η αστυνομία δεν είχε μέχρι χθες το βράδυ ζητήσει άδεια για δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και ανάρτηση των φωτογραφιών των κατηγορουμένων πλέον για τέσσερα κακουργηματικής φύσεως ποινικά αδικήματα.

 2. Ο/Η Red λέει:

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2018/03/combat-18-hellas.html?m=1

  Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018
  Ονόματα δεν έχουν οι συλληφθέντες της ναζιστικής οργάνωσης «Combat 18 Hellas»;

  Για τα καθεστωτικά ΜΜΕ η σύλληψη πέντε μελών της ναζιστικής οργάνωσης» τα οποία διέθεταν ολόκληρο οπλοστάσιο και ευθύνονται για δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και τσιγγάνους, δεν θεωρείτε θέμα που πρέπει να δεσπόζει στην επικαιρότητα.

  Οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι, αυτοί που φημίζονται για τα «αποκαλυπτικά» τους ρεπορτάζ, δεν θεώρησαν σκόπιμο να μας αποκαλύψουν ποιος είναι ο «γνωστός επιχειρηματίας», καθώς και ο δικηγόρος, (θα είναι ενδιαφέρον αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία που διακινείτε ότι πρόκειται για τον δικηγόρο που παρουσιαζόταν οργανωτής των πρόσφατων εθνικιστικών συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό), που φέρονται ηγετικά στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης και αυτή την στιγμή έχουν συλληφθεί.

  Για την αστυνομία δεν πρέπει να δοθούν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα ονόματα των μελών μιας εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για πάνω από 30 εμπρηστικές επιθέσεις.

  (…)
  http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/mustirio-me-ton-spasmeno-hy-tou-apothikariou-tis-combat-18
  Μυστήριο με τον σπασμένο H/Y του «αποθηκάριου» της Combat 18

  Ο νεαρός κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επέμβασης στο σιδηρόφρακτο σπίτι του στο Μενίδι, το οποίο ήταν κυκλωμένο από κάμερες ασφαλείας, έτρεξε να σπάσει τον Η/Υ.

  Μυστήριο με τον… σπασμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή του 22χρονου «αποθηκάριου» της γιάφκας της COMBAT 18 HELLAS. Ο νεαρός κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επέμβασης, το πρωί της 6ης Μαρτίου 2018, στο… σιδηρόφρακτο τριώροφο σπίτι του στο Μενίδι, το οποίο ήταν κυκλωμένο από κάμερες ασφαλείας, έτρεξε να σπάσει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, φωτογραφία του οποίου εξασφάλισε ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», χωρίς όμως να το καταφέρει. Η αγωνιώδης κίνησή του να καταστρέψει ενοχοποιητικά στοιχεία προκάλεσε εντύπωση στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία μεγάλωσε όταν εντόπισαν τα περίπου 50 κιλά νιτρικής αμμωνίας, που μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή του εκρηκτικού ANFO και κατά συνέπεια και βομβών.


  Μία ακόμη ανησυχητική ένδειξη είναι τα ψηφιακά στοιχεία που αναδεικνύουν κάποιες «επικοινωνίες», με ανταλλαγή μηνυμάτων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζωντανή συνομιλία, με νεοναζιστές του εξωτερικού και κυρίως Γερμανία, Αυστρία και Ηνωμένο Βασίλειο.

  (….)
  Ανατινάξεις με… ΤΝΤ

  Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι καταγεγραμμένες συνομιλίες από ένα νέο με ένα παλιό μέλος για το πώς πρέπει να είναι η κατασκευή των βομβών μολότοφ, κατά την προετοιμασία επίθεσης, αλλά και παραδείγματα ανατινάξεων με δυναμίτη και ΤΝΤ.

 3. Ο/Η Δικαστική μεθόδευση; λέει:

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2018/03/combat-18_11.html

  Δικαστική μεθόδευση να πέσουν στα «μαλακά» οι ναζί της Combat 18
  Από giorgis , Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 | 9:59 μ.μ.

  Του Γ. Γ.

  10 ολόκληρες σελίδας αφιερώνει σήμερα η εφημερίδα Documento στην συγκρότηση και δράση των ναζιστικών οργανώσεων στην Ελλάδα, κυρίως στα όσα προέκυψαν πρόσφατα με την σύλληψη των 11 μελών της Combat 18.

  Εμείς θα προσπεράσουμε το άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας που τιτλοφορείται «ΟΝΝΕΔ – νεοναζί σε στενές επαφές εγκληματικού τύπου».
  Ούτε θα αναφερθούμε στα συγκλονιστικά στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα – προέρχονται από τηλεφωνικές συνομιλίες ναζιστών που κατέγραψε ο κοριός της Αντιτρομοκρατικής και περιέχονται στην δικογραφία- τα οποία αποκαλύπτουν ότι τουλάχιστον τέσσερις ακροδεξιές οργανώσεις (Χρυσή Αυγή, Combat 18, Ανένταχτοι Μαίανδροι Εθνικιστές, Ανακατάληψη) «συνέστησαν ομάδα με στόχο, εκτός από επιθέσεις στους συνήθεις στόχους, να προχωρήσουν και σε προβοκατόρικες ενέργειες ικανές να οδηγήσουν τη χώρα σε πολύ μεγάλες περιπέτειες, ακόμη και σε ένοπλη σύρραξη με τη γειτονική Τουρκία».

  Παραβλέποντας όλα τα παραπάνω καθώς και το γεγονός ότι υπάρχει μια προσπάθεια –καθοδηγούμενη;- από σχεδόν όλα τα ΜΜΕ να υποβαθμιστούν οι αποκαλύψεις για την δράση των ναζιστικών ομάδων, θα εστιαστούμε στην δικαστική αντιμετώπιση που είχαν τα μέλη της Combat 18. Κατά την άποψη μας υπάρχει μια ολοφάνερη μεθόδευση -δεν ξέρουμε αν προέρχεται μόνο από δικαστικούς κύκλους- η οποία αποσκοπεί να πέσουν στα «μαλακά», οι ναζί, όταν βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες αντιμετωπίζοντας τις ποινικές διώξεις, που έχουν ασκηθεί σε βάρος τους.

  Πριν αναφερθούμε σ’ αυτό όμως, να κάνουμε μια επισήμανση. Όπως αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Κατερίνα Κατή στην εφημερίδα που αναφέραμε «από τις πρώτες παρακολουθήσεις προέκυψαν σαφείς ενδείξεις για την ύπαρξη δομημένης οργάνωσης με ιεραρχία και διακριτούς ρόλους, με σκοπό τη διάπραξη κακουργηματικών πράξεων που συνθέτουν τρομοκρατική δράση. Η βασική ομάδα, όπως προκύπτει από τις συνομιλίες, αποτελούνταν από τουλάχιστον είκοσι άτομα».

  ➤Μέχρι τώρα όμως έχουν αναφερθεί μόνο 11 ονόματα. Τα υπόλοιπα 9 ποια είναι; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι διέπρατταν «κακουργηματικές πράξεις». Γιατί σε βάρος τους δεν έχει κινηθεί καμιά ποινική διαδικασία; Γιατί αφού η λεγόμενη Αντιτρομοκρατική διαθέτει σε βάρος τους επιβαρυντικά στοιχεία δεν τα δίνει στην δημοσιότητα;

  ➤Πώς γίνεται η δικαστική εξουσία να αφήνει ελεύθερα τα 7 από τα 11 άτομα της ναζιστικής συμμορίας, μιας «δομημένης οργάνωσης» στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν τόσο σοβαρά ενοχοποιητικά στοιχεία όπως τα πενήντα κιλά νιτρικής αμμωνίας, πρώτη ύλη για την κατασκευή βόμβας ANFO; Κι αυτό την στιγμή που η ίδια «δικαιοσύνη» τους, προφυλακίζει άτομα, όπως η Ηριάννα, με βάση ένα ελάχιστο αμφισβητούμενο δείγμα DNA σε γεμιστήρα όπλου.

  ➤Με ποιο δικαστικό σκεπτικό οι νεοναζί που έχουν παραδεχθεί 30 τρομοκρατικές επιθέσεις να παραπέμπονται ως εγκληματική οργάνωση, με άρθρο 187 ΠΚ, και όχι ως τρομοκρατική, παρότι η δράση τους είναι ο ορισμός του «τρομονόμου»;
  Και αυτό την ίδια ώρα που η «δικαιοσύνη» τους, δικάζει τους φερόμενους σαν ληστές του Βελβεντού ως «τρομοκράτες» με τις επιβαρυντικές διατάξεις του «τρομονόμου», παρότι έχουν απαλλαγεί για ένταξη στους «Πυρήνες της Φωτιάς»;

  Αν όλα τα παραπάνω δεν δηλώνουν ότι υπάρχει μια δικαστική μεθόδευση να δεχθούν μια άκρως επιεική –για να το πούμε όσο πιο κομψά γίνεται- ποινική μεταχείριση, τι άλλο μπορεί να σημαίνουν;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.