Βεριτάμπλ Αίλιναις: Τω πάνο χαίροι θαίλουν οι Έκφυλλοι (σχώλιω Αιλινείδας ινκλούντεντ!)

[Αριστουργηματική Λειτουργία Κυριακής]

κε αίνα σχώλιω Αιλινείδας:

ΕΠΕΙΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ . ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ . ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ. ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΒΟΗΘΟΥ , ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΕΙΤΑ ΡΩΣΙΔΑΣ. ΟΥΚΡΑΝΗΣ . ΓΕΩΡΓΙΑΝΗΣ Κ.Λ.Π. ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΕΥΕΙΔΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΦΗΝΑ ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ

ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΥΡΙΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ) ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΩ’Ι’ΝΑΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΛΟΥΣΑ , ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ . ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ Η’ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Η’ ΜΕ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ -ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ. ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ . ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ;;;; ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΞΙΕΣ ΣΥΖΥΓΟΙ- ΜΗΤΕΡΕΣ- ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .ΑΥΤΕΣ ΑΞΙΕΣ!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ), ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΣΑΦΩΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΕΚΜΟΝΤΕΡΝΙΣΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΕΦΗΒΟΙ ΜΕ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΝΕΑΡΟΙ ,ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΚΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ .ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΥΡΑ . ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ- ΕΟΡΤΟΔΑΝΕΙΑ Κ.Λ.Π. ΓΙΑΤΙ;;;; ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΥΦΕΣ . ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΟΜΟΡΦΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΑΘΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ . ΕΠΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ. ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ
. Ο Μ Ω Σ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΣ ΜΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ . ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. Α Υ Τ Ο Θ Α Γ Ι Ν Ε Ι . ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Η ΕΥΘΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ . ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ…….

Advertisements
This entry was posted in «Ιερή» Εξουσία, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Ασμοδαίος, Δικαιοσύνη, Λειτουργία Κυριακής, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

23 Responses to Βεριτάμπλ Αίλιναις: Τω πάνο χαίροι θαίλουν οι Έκφυλλοι (σχώλιω Αιλινείδας ινκλούντεντ!)

 1. Έσχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Ο/Η Psycho λέει:

  Σώπαινε καλή μου

 3. Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:

  Το έκφυΛΛοι βγαίνει από το φύλλο καλέ

 4. Ο/Η Θεολόγος λέει:


  Τα λένε οι ακρεφνοίς πατριότε

  Τα λένε και οι ΑΝΝΝΑΙΛΛΛ:

  https://olympia.gr/2011/07/09/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%88%CE%AC%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%B5/
  Συνεργάτης του αρχιεπισκόπου «ψάρευε» παλ ικάρια στο διαδίκτυο! Μακελειό απόψε, με το ν Στέφανο Χίο.

  Posted by olympiada στο Ιουλίου 9, 2011

  https://olympia.gr/2012/09/21/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF/

  Πως οι πακιστανοί επιβήτορες χρησιμοποιούνται για να εκβιάζουν αξιωματούχους με «αδυναμίες». Για τον μητροπολίτη μάθαμε. Για τον τραπεζίτη;

  Posted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 21, 2012

  Για τις υψηλές και εκλεκτές παρέες της Πάρου;

  ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

  Ο καταγγέλλων ιεράρχης

  Συνελήφθησαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr , από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής την Πέμπτη, ένας Βούλγαρος μοναχός και ένας Αλβανός υπήκοος με τη κατηγορία της εκβίασης γνωστού μητροπολίτη της Ελλαδικής Εκκλησίας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο ποινικά διωκόμενοι απαιτούσαν συνεχώς και πιεστικά από τον ανώτατο κληρικό, 100.000 ευρώ για να μην «αναγκαστούν να βγάλουν στη φόρα» βίντεο στο οποίο κατά τους ισχυρισμούς τους απεικονίζονταν ο Μητροπολίτης να συνευρίσκεται ερωτικά με τρείς Πακιστανούς! Ο ρασοφόρος κατέφυγε στην αστυνομία κι αυτή βέβαια έκανε τη δουλειά της.

  Το makeleio.gr είναι σε θέση να γνωρίζει την υπόθεση εδώ και καιρό. Από καλά πληροφορημένες εκκλησιαστικές πηγές. Όπως και να είναι εις γνώσιν του… το …πυρακτωμένο προανακριτικό υλικό. Όντως σε οπτικό υλικό απεικονίζεται ο σεβασμιότατος να είναι όρθιος και γυμνός και να έχουν πέσει πάνω του δύο μαυριδεροί λαθραίοι με σκοπό την γεννετήσια ικανοποίηση του. Το …γύρισμα πρέπει να έχει γίνει σε χώρο της Μητρόπολης ή στο σπίτι του γέροντα.

  Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι την ώρα της συνεύρεσης «του είχαν ρίξει κάτι στο ποτήρι που έπινε με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να τον διαπομπεύσουν» οι εκβιαστές και οι συνεργάτες τους.

 5. Ο/Η Gay λέει:

  http://www.10percent.gr/epikairotita/eidiseis/3620-2015-12-09-23-10-25.html

  Μητροπολίτης καλεί τους πολίτες να βιαιοπραγήσουν εναντίον των ΛΟΑΤ
  στις 10 Δεκεμβρίου 2015.

  Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος ξαναχτύπησε με αισχρότατους χαρακτηρισμούς εναντίον της ΛΟΑΤ κοινότητας.

  https://www.10percent.gr/old/issues/200602/14.html

  Ουαί υμίν!

  του Νίκου Μελά

  Μια διεστραμμένη παρεκτροπή. Μια θεομίσητη πράξη. Το όνειδος της ανθρωπότητας. Μια λαίλαπα. Μια μυσαρή πράξη. Αποσπάσματα από το ευαγγέλιο της αγάπης της Εκκλησίας. Ω, παίδες ευλογείτε!

  Ποιος ξεχνάει την απύθμενου βάθους και ακράτου χριστιανικότητος ρήση του εν Χριστώ πατρός ημών Χριστοδούλου τον Νοέμβριο του 2004. «Σκεφτείτε πού έχουμε φτάσει, σε ποιο κατάντηµα έχει φτάσει η ανθρωπότητα, η οποία την αμαρτία, – που είναι διακεκηρυγµένη, βοώσα και κράζουσα, θέλει να την καλύψει, να µη λέμε, να µη μιλάμε, γιατί ενοχλούνται αυτοί που έχουν το κουσούρι. Γιατί θέλουν όλοι οι άλλοι να το παραδεχθούν ως μια φυσιολογική κατάσταση». [in.gr, 31/10/2004]

  Πριν αλέκτωρ λαλήσει τού ήρθαν κατακέφαλα τα σκάνδαλα της Αγίας Εκκλησίας. Μητροπολίτες και αρχιμανδρίτες με καλλιτεχνικά ψευδώνυμα τύπου Μπέμπα Μπλάνς, Κάλας, Σούλα, Λέλα, Ρίτα και παρόμοια χαριτόβρυτα (γνωστά στους κοντινούς της Εκκλησίας από χρόνια [Το Καλάμι] γίνονταν επί σειράν εβδομάδων τηλεοπτικές ρόμπες. Ταυτόχρονα, εκατοντάδες άλλες παπαδιές και μοναχές του ανωτέρου και κατωτέρου κλήρου βίωναν ανενόχλητες το «κουσούρι» τους στην ασφάλεια της ανωνυμίας τους.

  Τα τηλεοπτικά παράθυρα είχαν πάρει φωτιά, ο αρχιεπίσκοπος (ο οποίος inter alia μας έχει δηλώσει ότι «δεν ασχολείται με τα γήινα» [Έθνος, 14/11/2005]) προανήγγειλε κάθαρση και ξαφνικά, όλα σταμάτησαν, η Εκκλησία αυτοκαθάρθηκε στη Κολυμβήθρα του Σιλωάμ και όλα μέλι γάλα.

  Entre nous, εχέσθημεν για τα εσωτερικά της Εκκλησίας και θα την είχαμε γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων μας, αν το σχιζοφρενικό ιερατείο της δεν φρόντιζε να μας τσιγκλίζει κάθε λίγο και λιγάκι. Σαν τον αισωπικό μύθο όπου καθένας έχει δύο τσουβάλια, μπροστά του αυτό με τα ελαττώματα των άλλων και πίσω του εκείνο με τα δικά του και βλέπει μόνο το μπροστινό, έτσι και η Αγία του Χριστού Εκκλησία, ξεχνώντας τα δικά της βγαίνει να πολεμήσει τους τρισκατάρατους ομοφυλόφιλους, πηγή κάθε κακού στην ελληνική κοινωνία. Αλλά ποιους ομοφυλόφιλους; Τους άλλους φυσικά! Τους δικούς της ούτε κατά διάνοια. Σαρξ εκ σαρκός της είναι, αυτούς θα πολεμήσει; Να μην τρελαθούμε κιόλας!

  Έτσι η Αγία Ιερά Σύνοδος με την Μπέμπα Μπλάνς, την Κάλας, τη Σούλα, τη Λέλα, τη Ρίτα και τις λοιπές θεές, από δω το γύρισε, από κει το έφερε, μας είπε (2/6/2005) [Περιοδικό Εκκλησία, 7/2005]

  http://www.ecclesia.gr/greek/press/ekklisia/2005_ioulios.pdf
  ότι η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά ενός κληρικού είναι παντελώς άσχετη με την άσκηση του δημοσίου λειτουργήματός του. Και ότι οι κληρικοί δεν είναι δημόσια πρόσωπα, επομένως είναι πολύ κακό να βγαίνουν τα άπλυτά τους στη φόρα.

  Εκατοντάδες «παπαδιές» βιώνουν ανενόχλητες το «κουσούρι» τους, ενώ η Αγία του Χριστού Εκκλησία πολεμά τους τρισκατάρατους ομοφυλόφιλους. Αλλά ποιους ομοφυλόφιλους; Τους άλλους φυσικά! Τους δικούς της ούτε κατά διάνοια. Σαρξ εκ σαρκός της είναι. Μην τρελαθούμε κιόλας!

  Δεν μας απασχολεί αν οι κληρικοί είναι ή δεν είναι δημόσια πρόσωπα («είναι» αποφάνθηκε ο πρώτος πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κ. Δαφέρμος) [Έθνος της Κυριακής, 24-25/12/2005, σ. 37]. Δεν μας απασχολεί αν οι «δραστηριότητες» ενός παπά επηρεάζουν την άσκηση του λειτουργήματός του την επομένη (ενδεχομένως να μην την επηρεάζει). Δεν μας απασχολεί ούτε το κατά πόσο εμπαίζουν την κοινωνία οι παπάδες που κάνουν ακριβώς αυτά που μετά βδελυγμίας καταδικάζουν (την ομοφυλοφιλία επί του προκειμένου). Αυτά είναι προβλήματα της Εκκλησίας και των πιστών της. Ας τα βρουν μόνοι τους (που απ΄ ότι φαίνεται μια χαρά τα έχουν βρει – δεν υπάρχει χειρότερος τυφλός απ’ αυτόν που δεν θέλει να δει).

  Εκείνο όμως που μας διαολίζει, είναι ότι η Μπέμπα Μπλάνς, η Κάλας, η Σούλα, η Λέλα, η Ρίτα, η Βίκυ, η Μπούλα κλπ εκφέρουν ανερυθρίαστα δημοσίως γνώμη για το αν επιτρέπεται ή όχι να αναγνωριστεί νομικά η συμβίωση ατόμων του ίδιου φύλου και επηρεάζουν τη θρησκόληπτη μερίδα της κοινωνίας που πιστεύει ότι έτσι πολεμάει τον ηθικόν ξεπεσμόν του έθνους. Λόγω της αρρωστημένης σχέσης Κράτους-Εκκλησίας, οι παραπάνω γεροντοκοπέλες έχουν τη δύναμη να αρνούνται δικαιώματα στους ομοφυλόφιλους φορολογούμενους πολίτες, την ίδια στιγμή που οι ίδιες πίσω από κλειστές πόρτες παίρνονται με τεκνά του μπερντέ.

  Και έχουν σοβαρούς λόγους να αρνούνται δικαιώματα σε αμαρτωλούς, γιατί ένα χρόνο μετά τις αποκαλύψεις και τα σκάνδαλα είναι σίγουρες ότι «η ομοφυλοφιλία είναι μια διεστραμμένη παρεκτροπή από του φυσικού. Είναι μία θεομίσητη μιαρή πράξη εντελώς έξω από την ακτινοβολία του χριστιανισμού. Είναι το όνειδος της ανθρωπότητας και ο μεγάλος κίνδυνος της ανθρώπινης κοινωνίας με ανυπολόγιστες επιπτώσεις. Επιφέρει συσκότιση των φύλων και εμπνέει ιδεολογίες που προωθούν την αμφισβήτηση της οικογένειας, η οποία κατά τη φύση αποτελείται από δύο ετερόφυλους γονείς, τον άνδρα και τη γυναίκα. Παρίσταται ανάγκη όπως μπροστά σε αυτή τη λαίλαπα της ομοφυλοφιλίας, πολιτεία, εκκλησία και κοινωνία γενικώς, προ της διάλυσης της οικογένειας και της πολλαπλής διάβρωσης της κοινωνίας μας, να φροντίσουν ώστε να παταχθεί η μυσαρή αυτή πράξη της ομοφυλοφιλίας με τα απαραίτητα δραστικά μέτρα πριν να είναι πολύ αργά». Τα παραπάνω υπογράφει ο κ. Ε. Κολλάς, γενικός γραμματέας του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδας στο Βήμα της Κυριακής στις 10/7/2005 [To Βήμα, 10/7/2005] .

  Η Μπέμπα Μπλάνς, η Κάλας, η Σούλα, η Λέλα, η Ρίτα, η Βίκυ, η Μπούλα δίνουν πάτημα στον Υπουργό Δικαιοσύνης ώστε να αρνείται κατηγορηματικά να νομοθετήσει υπέρ της συμβιώσεως ατόμων ίδιου φύλου επικαλούμενος διάφορες αρλούμπες [To Βήμα, 31/12/2005], γιατί τρέμει την αντίδραση των θρησκόληπτων ψηφοφόρων του!

  Πρόσφατα μάλιστα (5/1/2006) ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος ζήτησε από την Ιερά Σύνοδο να βγάλει διάγγελμα που θα καταδικάζει την ομοφυλοφιλία! [in.gr, 4/1/2006] Αυτό και αν είναι! Είχε να γίνει από το 390 μ.Χ. με τον αυτοκράτορα Θεοδόσιο. Καλά πάμε, σε λίγο έρχονται οι απαγχονισμοί, ε, κύριε Παπαληγούρα;

  Πώς το είχε πει ο πρώτος (και τελευταίος) Χριστιανός επί της γης; Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί;

 6. Ο/Η ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ λέει:

  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ HELLAS FORCE ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΑ (ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΓΛΩΤΤΗ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ . ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ; ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ; ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΑΚΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .ΕΓΩ ΟΧΙ . ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ Η’ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ;;; ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΗΡΥΓΜΑ .ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ο Μ Ω Σ : ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΕΥΘΑΡΣΩΣ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ .ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ . ΑΣ ΑΦΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ .ΑΝΕΜΕΛΑ . ΜΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ GAY PRIDE ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ; ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΤΕΡΟΦΥΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ;;;;;; ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ο Λ Ω Ν ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ . Ο ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ ΣΕΞΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΒΑΣΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ,ΟΛΑ ΕΠΙΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ. ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΑΥΤΟ;;; ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Κανείς δεν έχει την πρόθεση να σας προσβάλει κυρία μου εδώ. Το ποστ σατιρίζει τα δυο λάμδα του έκφυλλοι και το υβριστικότατο και ρατσιστικό ύφος μίσους του ποστ, το οποίο προσωπικά νομίζω εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο και που φοβάμαι πως υιοθετείται από πολλούς αναγνώστες του. Οι απόψεις σας είναι σεβαστές, αν και μονομερείς και υπερβολικές. Το να σεβόμαστε και να κατοχυρώνουμε τα αυτονόητα δικαιώματα συνανθρώπων μας, δεν δημιουργεί κανέναν απολύτως εθνικό κίνδυνο. Η υποκρισία όμως των Ιεραρχών, διαβρώνει ηθικά την κοινωνία.
   Η ειλικρίνειά σας δεν αμφισβητείται από εμάς. Προσωπικά με ξενίζουν τα κεφαλαία σας και με προβληματίζει λίγο η «ομάδα πατριωτών» σας που θα μας σώσει.

  • Ο/Η Po λέει:

   Κυρία Δέσποινα…
   Καλημέρα σας, τι κάνετε;
   Είμαστε και νιώθουμε καλά και το αυτό επιθυμούμε και δι υμάς.

   ΥΓ: τις Παρέες σας!

 7. Ο/Η Psycho λέει:

  Εκείνες οι δύστυχες οι αλλοδαπές οικειακοί βοηθοί πάλι, απειλούν τα χρηστά ήθη του Έθνους;
  Οι μητροπολίτες που κουνάνε την αχλαδιά και βρίζουν τους (άλλους) ομοφυλόφιλους ειναι o.k.;

 8. Ο/Η ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ λέει:

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΕ ΑΦΟΡΑ . ΠΑΡ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΩ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝΙΣΜΟ , ΑΠΟΣΤΡΟΦΟ Κ.Λ.Π. Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ,ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΣΑΦΩΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΑΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ . ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ .

  • Ο/Η Po λέει:

   Προσωπικώς σας λέγω ότι, όταν ήμουν 8 μηνών που με βάφτισαν, πριν με βαφτίσουν, με έβαλαν και έμαθα το Πιστεύω και το Πάτερ Ημών απέξω. (όπως κάνει χριστιανικά και δημοκρατικά σε όλα τα βρέφη της ίδιας ηλικίας, η λαμπρή κι ευσεβής Ορθοδοξία μας).

   Πιστεύω λοιπόν, όπως κι εσείς, ότι τα 15χρονα σήμερις είναι εξαιρετικά ανώριμα.
   Προβλέπεται να βγουν από τους τάφους όλοι οι ήρωες κι άγιοί μας και να μας βαρέσουν.

   Δεν πάει άλλο!

 9. Ο/Η ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ λέει:

  ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ /ΣΤΗΝ Psycho. ΠΟΤΕ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ; ΠΟΤΕ!!!!!!!! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ HELLAS FORCE ΕΠΙΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ . ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ;;;

  • Ο/Η Psycho λέει:

   Αγαπητή κυρία αναφερθήκατε δια μακρών στις Φιλιπινέζες, Ουκρανές κοκ που αποσπούν εμάς τους Έλληνες συζύγους από την οικιακή εστία.
   Το αυτό πράττουν και Ελληνίδες γραμματείς και θεοφοβούμενες φαρισαίες αντροχωρίστρες. Χαίρομαι που σας παρεξήγησα και δεν διαχωρίζετε τους Έλληνες υπεύθυνους από τις αλλοδαπές.
   Ο καθένας φταίει για τον χαρακτήρα του, όχι για την εθνικότητά του
   Ακολουθεί διακοσμητική φωτογραφία

 10. Ο/Η ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ λέει:

  PO .ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΕΥΦΥΊΆΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ -ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΦΥΛΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ PO ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΟΥ . ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;;;;;;;;;;;

 11. Ο/Η ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ λέει:

  PO ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΘΕΛΩ.-

 12. Ο/Η laskaratos λέει:

  Μιας και περί έκφυλων ο λόγος.
  Στη Ζούγκλα του Μάκη γίνεται ένας διάλογος με απειλές εκατέρωθεν Ιερωνυμικών και Χριστοδουλικών.
  Στόχος του αρθρογράφου Ζάχου Πανούλη (ψευδώνυμο προφανώς), ο εξ απορρήτων του Χριστόδουλου, ευσεβέστατος Σωτήριος Τζούμας
  Στα σχόλια αναφέρεται και η (ο) Νικόλ.
  Ομολογώ πως αδυνατώ να μεταφέρω τις φρασεολογίες.
  Επιλέγω το ευπρεπέστερο αποσπασματάκι, λογοκρίνοντάς το με αποσιωπητικά κι αυτό

  http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=457487&cid=122
  ……………
  Αλήθεια μήπως μπορεί να μας θυμίσει ο Σωτήρης τους αυλοκόλακες του Χριστόδουλου και το σαθρό περιβάλλον του; Μήπως μπορεί να μας θυμίσει ποία τα αίτια της Εκθρονήσεως κακήν κακώς του Κουμαριανού από την Θεσσαλιώτιδα ή του Καρούσου από τον Πειραιά ή τον αποσχηματισμό του Κουλουσούσα, για να μην πάμε παρακάτω… Θυμήθηκε ξαφνικά ο …. τον πρώην Αττικής (σημερινό καλόγερο) Παντελεήμονα Μπεζενίτη, γι’ αυτόν που σήμερα ο Τζούμας άκουσον – άκουσον μελαγχολεί για το τραγικό φινάλε του και μας λέει ότι αυτός είναι πιο «Άγιος» από κάποιους άλλους και ποιος τα λέει αυτά…..

  Άγραφα 22/1/2012

  ΖΑΧΟΣ ΠΑΝΟΥΛΗΣ
  Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012, 17:42
  ___________________________________________

  Εδώ ο κ.Σωτήριος Τζούμας του περιβάλλοντος Χριστόδουλου, αντεπιτίθεται με Νικόλ

  http://www.exapsalmos.gr/2014/07/16/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5/

  –Σάλος στην Ιεραρχία από τις αποκαλύψεις μας για το ρόλο της… Νικόλ, σε εκλογές Μητροπολιτών! — Ποιά είναι η …Νικόλ; Αναρωτιούνται όλοι ….
  Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2014 από K. T.

  Μπορεί η Εκκλησία μας να είναι» ο χώρος του αχώρητου που τα πάντα χωρεί», αλλά το να έχουν εισχωρήσει στα υψηλά δώματα της Ιεραρχίας, άτομα αμφιβόλου ηθικής, με διαταραγμένη προσωπικότητα και.. φύλο και να καθορίζουν αποφασιστικά τις εξελίξεις στις εκλογές Αρχιερέων,είναι ένα γεγονός ασύλληπτο και απαράδεκτο που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει ούτε κατά διάνοια !
  Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις αναρτήσεις και τα δημοσιεύματα που προκαλέσαμε αρχές του έτους όταν το ίδιο αυτό μοιραίο πρόσωπο η ..Νικόλ, είχε βαλθεί να τακτοποιήσει φίλο του σχολιάζοντα εξωκλιματικό Μητροπολίτη, διχοτομώντας τη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.
  Μάλιστα η υπόθεση αυτή, αν δεν φέρναμε εμείς το θέμα στη δημοσιότητα. θα περνούσε με συνοπτικές διαδικασίες από την ΔΙΣ και η ιστορική αυτή Μητρόπολη του Θεσσαλικού κάμπου θα είχε διχοτομηθεί.
  Στόχος της κίνησης αυτής δεν ήταν η σωστότερη εξυπηρέτηση του χριστεπώνυμου πληρώματος αλλά η φωτογραφική τακτοποίηση ημέτερου Ιεράρχη. Οι πληροφορίες μας μάλιστα λένε οτι όλα αυτά δεν γίνονταν με το αζημίωτο του εμπλεκόμενου προσώπου– της Νικόλ η οποία και στο παρελθόν έχει πράξει κάτι ανάλογο, απ´το οποίο απεκόμισε ολόκληρο διαμέρισμα το οποίο ανήκε σε κεκοιμημένο σήμερα Ιεράρχη της Βορείου Ελλάδος.
  Η όλη μεθόδευση δεν είναι απλώς ανήθικη και παράνομη αλλά αντίκειται και στους θείους και ιερούς κανόνες αφού όσοι εμπλέκονται σε τέτοιες πράξεις είναι σα να διαπράττουν σιμωνία η οποία τιμωρείται με καθαίρεση.
  Έτσι μετά την αποτυχία της η περιβόητη Νικόλ να αποκαταστήσει τον αγαθό εξωκλιματικό Ιεράρχη, έβαλε πλώρη να βοηθήσει στην προαγωγή κληρικού περασμένης ηλικίας ( άγει το 65 έτος της ηλικίας του), από την παρουσία του οποίου θέλει να απαλλαγεί ο Μητροπολίτης του, ( ειναι το λεγόμενο εκκλησιαστικό «στρίβειν» δια του αρραβώνος, δηλ. δια της προαγωγής σε Επίσκοπο). Για καλή του τύχη ο προς προαγωγή σιτεμένος κληρικός έχει έναν υποτακτικό ονόματι Σεραφείμ, ο οποίος κατάγεται από τα Τρίκαλα γενέθλιο τόπο της … Νικόλ.
  Οπότε το συνοικέσιο για να αναμιχθεί η Νικόλ και να πείσει τα υψηλά δώματα της Ιεραρχίας έγινε από τον Τρικαλινό Σεραφείμ.
  Στο μεταξύ μόλις δημοσιεύτηκε η είδηση χθες για δόλια ανάμιξη και ανήθικη μεθόδευση της Νικόλ πίσω από την πλάτη της Ιεραρχίας, δημιουργήθηκε μέγας σάλος και θόρυβος!
  Μάλιστα όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας ,μας ζητούν να προχωρήσουμε στα «αποκαλυπτήρια» αυτής της Νικόλ και να δώσουμε στη δημοσιότητα όνομα επάγγελμα, φωτογραφία και όλα τα σχετικά!
  Τα έχουμε όλα στη διάθεσή μας καθώς και το βιντεάκι στο οποίο εμφανίζεται να παίρνει τρόφιμα και οίνο από ναούς της Αρχιεπισκοπής και να τα στέλνει στους συγγενείς του στα Τρίκαλα.
  Επίσης πολλοί Ιεράρχες που συνομίλησαν μαζί μας, μας ζητούν να καταθέσουμε, αν το γνωρίζουμε αυτό, το από πού αντλεί τη δύναμη αυτή η Νικόλ και έχει πρόσβαση στα υψηλά δώματα της Ιεραρχίας, ώστε να μπορεί να επηρεάζει με ευκολία, άνεση και… εξουσία ,την πορεία των Εκκλησιαστικών μας πραγμάτων.
  Δεσμευόμαστε προσωπικά, ότι αν δεν δούμε να συμβαίνει κάτι τι το θεαματικό στο θέμα- πληγή που έχει προκύψει για την Μητρόπολη Γρεβενών και αν δεν αποσυρθεί από την υποψηφιότητα ο εκλεκτός της… Νικόλ , τότε θα προβούμε σε σειρά αποκαλύψεων που θα κάνουμε πολλούς οχι απλά και μόνο να ντρέπονται, αλλά και να παραιτηθούν από τις επίζηλες θέσεις που κατέχουν, για να πάψουν να δανείζουν την δύναμή τους στην κάθε ερμαφρόδιτη Νικόλ ή Νικολάκι!
  Και έπεται συνέχεια……!

 13. Ο/Η laskaratos λέει:

  Υλικό για τον κο Ραγκούση, από τον «γνωστό επικοινωνιολόγο της Εκκλησίας» (έτσι αναφέρεται σεμνά, πλην λίγων εξαιρέσεων, στην ειδησεογραφία για τις διώξεις που ασκήθηκαν στο δεύτερο ιερό παραδικαστικό) και εξ απορρήτων του Χριστόδουλο Σωτήριο Τζούμα, που καταλήγει με ένα απειλητικό «ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ».
  Θαυμάστε τα ήθη των ιερών παρασκηνίων.
  Τα αποσιωπητικά, δικά μου.

  http://www.exapsalmos.gr/2017/05/05/sfinakia-pou-tzou-zoun-maios-20176/

  Σημερινά Σφηνάκια που Τζού-ζουν! Μάιος 2017/6
  Δημοσιεύτηκε στις 5 Μαΐου 2017 από K. T.

  •• 1.Όπως σας υποσχέθηκα προχθές επανήλθα δριμύτερος! Και όπως βλέπετε συνεχίζω ακάθεκτος το έργο της ενημέρωσης και της διαφώτισης, για τα κακώς κείμενα στον εκκλησιαστικό χώρο!
  •• 1α. Σας το έχω πει πολλές φορές και θέλω να το πάρετε απόφαση : δεν ασχολούμαι με τα ηθικά παραπτώματα και τις σεξουαλικές επιδόσεις των κληρικών μας! Γιαυτό μη μου στέλνετε ανώνυμες και αδέσποτες πληροφορίες για πρόσωπα και καταστάσεις!Δεν γίνεται να δημοσιεύουμε όποια πληροφορία μας στέλνετε και μάλιστα χωρίς αποδεικτικά στοιχεία! Δυστυχώς στο χώρο της Εκκλησίας ακμάζει το κουτσομπολιό και η σπερμολογία! Ευτυχώς, όμως, όλα όσα λέγονται δεν είναι αληθινά! Γιαυτό δεν θέλω να γράφω και μετά να τα μαζεύω!
  ••1β.Αυτό δε σημαίνει ότι αν πέσει στην αντίληψή μας κάτι που βγάζει μάτι, εννοείται ότι θα πάρω θέση και θα πώ τα πράγματα με το όνομά τους! Όπως έχετε καταλάβει δεν με ενοχλούν οι άνθρωποι με αδυναμίες! Αλλά οι υποκριτές και οι προκλητικοί! Οι πρώτοι παριστάνουν τους Αγίους και οι ψυχές τους είναι μαύρες και άραχνες από την κακότητα και την εμπάθεια για τον πλησίον, τον συνάνθρωπο! Οι δεύτεροι δεν σέβονται τίποτα! Ούτε τον εαυτό τους, αλλ´ ούτε και την Εκκλησία μας, που τους έχει δεχτεί στους κόλπους της και τους ανέχεται!
  ••1γ.Λοιπόν, ας σταματήσουν οι απερίσκεπτοι να προκαλούν! Γιατί θα σπάσω το «εμπάργκο» που …μου έχω επιβάλλει και θα αρχίσω να ασχολούμαι σοβαρά μαζί τους και τις επιδόσεις τους! Έχουν περιέλθει σε γνώση μου πολλά στοιχεία για δραστηριότητες κληρικών(πλειοψηφούν οι αρχιμανδρίτες και δυστυχώς και έγγαμοι ιερείς) που εκθέτουν την Εκκλησία!
  ••1δ.Και δεν είναι ένας και δύο! Είναι πάρα πολλοί! Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που προσέχουν και σέβονται το ράσο που φορούν! Στο δωμάτιό τους ας κάνουν ό,τι θέλουν! Αναφέρομαι στους αδίστακτους και στους θερμόαιμους , που έχουν αφήσει τα ενστικά τους να τους κυριαρχήσουν και κάνουν αίσχη! Η λέξη εγκράτεια δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους! Και μιλάμε για επώνυμους κληρικούς!
  ••1ε.Δεν θέλω να προχωρήσω σε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή, αλλά θα αρχίσω να βγάζω «κόκκινη κάρτα» σε όσους έχουν ξεπεράσει τα όρια! Και θα γράφω ,έστω με φωτογραφικό τρόπο, στην αρχή, τις ασχημίες τους! Θα το καταλάβετε πολύ σύντομα! Και το κάνω αυτό για να σας προετοιμάσω και να μαζευτείτε! Αλλιώς το τσουνάμι που θα ξεσπάσει θα είναι καταστροφικό αυτή τη φορά και όλοι ξέρετε το γιατί!Και αυτή τη φορά δεν υπάρχει κάποιος … για να δεχθεί να θυσιαστεί ως Ιφιγένεια και να γλιτώσουν οι υπόλοιποι! Για να παριστάνουν μετά τους.. ζηλωτές!
  ••1στ.Λοιπόν παίδες προσοχή! Σταματείστε οι του λεκανοπεδίου τις μεταμεσονύκτιες τσάρκες στις πλατείες Κολιάτσου, Αμερικής και Μπουρναζίου και οι της επαρχίας τα σπιτώματα σε σπίτια Αλβανών, Αφγανών και άλλων φυλών του Ισραήλ! Έχετε γίνει αντιληπτοί από περιοίκους και όχι μόνον! Άσε που ξοδεύετε και πολλά για τις ιδιαίτερες επιδόσεις και απολαύσεις σας! Και αυτό έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό! Προσοχή λοιπόν και οικονομία! Υπάρχουν και πιο φθηνές λύσεις! Μη σας πιάνουν κορόιδα! Ασε που σας φωτογραφίζουν κιόλας! Αν ο δύσμοιρος εκείνος συγκληρικός σας πλήρωσε ακριβά την εμφάνισή του με εσώρουχα στη φωτό από την ενέδρα που του έστησαν ο αδίστακτος φίλος του και η παρέα του( είναι ακόμη εκτός Εκκλησίας μολονότι το ΣτΕ τον δικαίωσε), φαντασθείτε τι θα συμβεί αν αρχίσουν να εμφανίζονται φωτό σε διάφορες ανεξέλεγκτες καταστάσεις! Σας καταγράφουν για να σας κρατούν!Μην αφήνετε το πάθος σας να σας κατευθύνει! Είδα βίντεο που τράβηξε επιτήδειος στο οποίο εικονίζεται κληρικός και έφριξα!! Μη με ρωτήσει κανείς γιαυτό!
  ••1στ1.Και για να καταλάβετε τί γίνεται γύρω μας! Αρχιμανδρίτης του λεκανοπεδίου, που παριστάνει τον ζηλωτή και αντιπαπικό και του αρέσουν τα ξινά και έχει ακριβά γούστα, εθεάθη στο εξωτερικό συνοδευόμενος από ευειδή νεαρό-μοντέλο ,που ειδικεύεται σε ιδιαίτερες υπηρεσίες και full προγράμματα, όπως γράφει στο προφίλ του! Τους είδε φίλος δημοσιογράφος που ήταν και αυτός στην ίδια πόλη να περνούν ευχάριστες στιγμές σε λούνα πάρκ! Και τους φωτογράφισε γιατί τους άκουσε να μιλούν ελληνικά! Φρίξον ήλιε και στέναξον γή!
  ••1στ2.Και αυτό μου θύμισε ένα άλλο περιστατικό που έζησα κι εγώ πρό ετών, ολίγον μετά την Κοίμηση του Χριστοδούλου, ευρισκόμενος στην Ρουμανία! Ξαφνικά βλέπω με την άκρη του ματιού μου, στη αγορά, σε έναν μεγάλο πεζόδρομο, έναν ανώτατο κληρικό– υπεράνω πάσης υποψίας ο οποίος μάλιστα έχει χτίσει ένα συντηρητικό προφίλ–μαζί με έναν ξανθό νεαρό Ρουμάνο, ομιλούντα την ελληνική με ρουμάνικη προφορά! Δεν ήταν αθώα συνύπαρξη! Μέχρι και οι Ρουμάνοι έβλεπαν περίεργα! Από την άλλη άκρη του ματιού του με είχε δεί κι εκείνος και ασφαλώς φρόντισε να εξαφανισθεί! Δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτή τη διαπίστωση. Για μία ακόμη φορά! Για την ιστορία αναφέρω το συμβάν!
  ……………………………………………………………………………………

  •• 8α. Προϊστάμενος ναού του λεκανοπεδίου ( ανήκων σε Μητρόπολη που προήλθε από διχοτόμηση) έχει αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα στην υπεξαίρεση χρημάτων από Μυστήρια και λοιπά τυχερά, έναντι των συνεφημερίων του! Μάλιστα επειδή είναι Προϊστάμενος κάνει ότι θέλει και αποκρύπτει τα Μυστήρια από τους άλλους ιερείς, οι οποίοι τα πληροφορούνται από το βιβλίο Μυστηρίων!Έχει τόσο εξοικειωθεί στην απάτη που έχει εκπαιδεύσει και βοηθό λαϊκό που τον έχει μάθει να υπεξαιρεί τα χρήματα από τα πρόσφορα! Δεν τον παρεξηγώ! Βρήκε και τα κάνει! Είναι αγράμματος και τσαπατσούλης! Όμως ας προσέχει! Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη!
  Παπά Κώτσο, σε πήραν είδηση! Έρχεται βροχή, πλακώνει καταιγίδα!
  ••9. Δεν περίμενα ότι αυτά που έγραψα περί «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» θα εύρισκαν τέτοια απήχηση σε όλους σας! Τα σχόλιά σας καυστικά έως εκπληκτικά! Φαντασθείτε τί έχει να συμβεί στην μετά Ιερώνυμο εποχή! Ετοιμάστε τα εδώλια και τις κρεμάλες! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο την κατάλληλη στιγμή!

  ••10……. Ποιοί τα έγραφαν; Ήταν όλα γνωστά και μη εξαιρετέα πρόσωπα! Μερικά από αυτά ανήκουν στη νέα, μετά τον Χριστόδουλο διοίκηση, μεταξύ αυτών και ο μαυριδερός δημοσιογραφίσκος, που φέρει το ψευδώνυμο Ζάχος Πανούλης ( ο οποίος παρά τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε από προ του 1998, έμεινε εκτός και το φέρει βαρέως) και μερικά ακόμη πρόσωπα εκ περιτροπής! Η Νικόλ συσκεύαζε το υλικό και το έστελνε με τη φίλη της τη Σάσα(συνταξιούχο αστυνομικό εκ Χίου- τρομάρα της)! Έχω φτάσει στην άκρη του νήματος και έχω αποκαλύψει με στοιχεία όλη την οργάνωση! Αλλά τώρα πια, τί να κάνω; Ο Χριστόδουλος έφυγε πονεμένος και πικραμένος αλλά και δικαιωμένος και εξαγνισμένος ενώπιον του Θεού! Και ήλθαν στα πράγματα μερικοί εκ των σταυρωτών του!

  …………………………

  Ο οικείος Ιεράρχης του Αρχιμανδρίτη, δηλαδή ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ενώ γνωρίζει ότι όλα είναι παράνομα και έωλα τα καλύπτει γιατί δεν θέλει να κοντραριστεί με τον θλιβερό και εμμονικό Γέροντα που θα βγαίνει η ψυχή του και αυτός θα ασχολείται με δίκες! Είτε γιατί θα παραπέμπει κληρικούς που θεωρεί ως εχθρούς του, είτε γιατί θα παρεμβαίνει για να σώζει τους ημέτερους !!! Και ο νοών νοείτω! Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο!!

  ••11α. Ενώ θα εγγραφεί στον κατάλογο κληρικός με πολύ κακό παρελθόν, που βαρύνεται ακόμη και για ιεροκαπηλεία και σφετερισμό ιερών κειμηλίων και άλλα παρόμοια ανδραγαθήματα( υπάρχει φάκελος που αν ανοίξει δεν τον ξεπλένει τίποτα) και ο άλλος υποψήφιος επειδή δεν υποτάχθηκε, θα πρέπει να ταλαιπωρείται! ……………………….

  ••13. Ο Αρχιμανδρίτης που είχε την εντολή να ψάξει να βρεί τη Νικόλ και να κλείσει την διένεξη που υπάρχει μεταξύ τους, μήπως και δεί μιά άσπρη μέρα, έφτασε μέχρι τα Τρίκαλα , γενέθλιο τόπο της σιτεμένης δεσποινίδος! Έψαξε στα Τρίκαλα στα δυό στενά,μα οι έρευνες απέβησαν άκαρπες!! Δεν την βρήκε! Σκέφτεται τώρα να δώσει το όνομα στις αναζητήσεις απολεσθέντων προσώπων και να ανακοινωθεί μέσω της τηλεόρασης στο AMBER ALERT! Περιμένετε και θα δείτε οσονούπω την είδηση! Θα γελάσουμε!
  ••14. Ποιοί είναι αυτοί που κανονίζουν τα των προσκλήσεων και λοιπών διακρίσεων στην Αρχιεπισκοπή; Όπως για παράδειγμα,τώρα στο ταξίδι στην Βενετία, ποιοί έφτιαξαν τις λίστες με τα ονόματα αυτών που θα πάνε μαζί , για να παραλάβουν και να συνοδεύσουν την Αγία Ελένη που έρχεται να αγιάσει τον τόπο μας, την δύσμοιρη και ταλαιπωρημένη Ελλάδα μας, για πρώτη φορά; Εννοώ ποιοί δημιουργούν φράξιες σε πρόσωπα που δεν συμπαθούν και γιαυτό τα αποκλείουν από τη συμμετοχή σε αυτό το ταξίδι αλλά και από άλλες εκδηλώσεις; Μήπως γιατί γνωρίζουν πολύ καλά το «ποιόν» τους και τα όσα τραγικά και απαράδεκτα συνθέτουν και παράγουν; Όμως ουδέν κρυπτόν! Το πιο τραγελαφικό είναι στο ταξίδι αυτό θα συμμετέχουν ακόμη και εκείνοι που έκαναν ο,τι μπορούσαν για να μην έλθει η Αγία Ελένη στην Ελλάδα! Λίγο ακόμη και θα είχαν πείσει ή φοβίσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να ματαιώσει αυτό το ταξίδι!
  Καλή μου Αγία Ελένη φώτισέ μας!! Σε περιμένουμε με αγάπη να σε προσκυνήσουμε ευλαβικά!
  •……………………….
  ………………..
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..

 14. Ο/Η Κλαζομενεύς λέει:

  Ευτυχώς που βγήκαν στην επικαιρότητα πάλι οι παπάδες κ ησυχάσαμε με τον συριζα, που έχει γίνει το άχτι του blog…

  • Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

   Τέτοιος που είναι ο Σύριζα είναι το άχτι κάθε νορμάλ Έλληνα. Είναι η ενσάρκωση της πολιτικής ασυνέπειας.

  • Ο/Η Po λέει:

   είμαστε κατά απατεώνων και του ανορθολογισμού, απ΄ όπου κι αν προέρχονται.

   Στα δεξιά του μπλογκ μας το μπάνερ γράφει:
   «Περιποιηθήκαμε τους προηγούμενους κυβερνώντες, περιποιούμαστε τους τωρινούς, και αν χρειαστεί θα περιποιηθούμε και τους αυριανούς. Έως Ότου!»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.