Αφορολόγητη Λειτουργία Κυριακής: Όπου το κασκόλ του γέροντα Παΐσιου εξαφανίζει όγκο

Μαρτυρία Φιλίτσας. . . από τον Βόλο:

«Βρέθηκα στην δύσκολη θέση να μην μπορώ να βοηθήσω και να ηρεμήσω, την απελπισμένη αδερφή μου, μετά από την ένδειξη όγκου στην μαστογραφία που έκανε.» Μέ σεβασμό ζήτησα από αγαπητή μου φίλη την πολύτιμη κληρονομιά της, το κασκόλ του σεβαστού γέροντος Παϊσίου. Κρατώντας το σφιχτά στην αγκαλιά μου, με χέρια τρεμάμενα, με έντονο χτυποκάρδι, έτρεξα και το εναπόθεσα στην αγκαλιά της πασχούσης. Εκείνη με δάκρυα στα μάτια πήγε στο εικόνισμα και προσευχήθηκε. Της ευχήθηκα περαστικά, και το επέστρεψα αμέσως στην φίλη μου.

Μετά από 45 μέρες η άρρωστη επανέλαβε την μαστογραφία. Το θαύμα είχε γίνει. Η μαστογραφία ήταν πεντακάθαρη. Ο όγκος είχε εξαφανιστή. Μεγάλη η χάρι του γέροντος Παϊσίου. Εγώ (ο ιερεύς) του έδειξα μερικές εικόνες Αγίων και φωτογραφίες συγχρόνων Γερόντων. Μόλις είδε τον γέροντα Παίσιο, φώναξε συγκινημένος: «Αυτός ήταν».

Ύστερα από λίγες ημέρες ξαναήρθε και μου ανέφερε ότι εκ των υστέρων ανεκάλυψε στο τσεπάκι του μπουφάν του, στον δεξιό βραχίονα (ακριβώς εκεί που τον έπιασε ο Γέροντας), δύο μικρές εικονίτσες, μια του Χριστού και μια του γέροντος Παϊσίου που τις είχε βάλει η μητέρα του κρυφά».

ιερόν λίνκιον

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Επενδύσεις, «Ιερή» Εξουσία, Λειτουργία Κυριακής, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

8 Responses to Αφορολόγητη Λειτουργία Κυριακής: Όπου το κασκόλ του γέροντα Παΐσιου εξαφανίζει όγκο

 1. Ο/Η του κώλου λέει:

  ww.xryshaygh.com/enimerosi/view/prosbaloun-thn-mnhmh-tou-geronta-paisiou-sto-facebook#ixzz4sFgbAM7V
  Προσβάλουν την μνήμη του γέροντα Παΐσιου στο facebook
  Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012
  Κατατέθηκε σχετική ερώτηση από τον βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά

  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ :
  1) ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  2) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΗ TOY FACEBOOK»
  Στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/gerontas.pastitsios έχει δημιουργηθεί προφίλ με την ονομασία “ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ/ELDER PASTITSIOS”, όπου ο χρήστης υβρίζει, ειρωνεύεται και προσπαθεί να εξευτελίσει την ιερή μορφή της Ελληνορθοδοξίας, τον Γέροντα Παΐσιο. Ενδεικτικά αναφέρονται αναρτήσεις όπως «Γέρων Παστίτσιος ο Πατσαφαρίτης», «το νέο θαύμα-τρολιά του Γέροντα στις Σέρρες», καθώς και πολλές προκλητικές και ανάρμοστες φωτογραφίες.
  Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί :
  1) Έχουν ενημερωθεί σχετικά με την προβολή της εν λόγω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο;
  2) Θα προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες μέσω της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για την άμεση αφαίρεση του συγκεκριμένου προφίλ από το διαδίκτυο; Ή μήπως θα συνεχίσουν να κωφεύουν και να ανέχονται τον επονείδιστο αυτό εμπαιγμό του Γέροντα Παΐσιου, όπως ανέχονται την ύπαρξη της ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου athens.indymedia.org μέσω της οποίας διαπράττονται επανειλημμένα τα αδικήματα της εξύβρισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης, της απειλής και άλλες παράνομες πράξεις;
  Αθήνα, 18/09/2012
  Ο Ερωτών Βουλευτής
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
  Βουλευτής ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
  http://www.iefimerida.gr/news/96704/%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CF%80%CE%AC%CF%82-%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-mega
  Ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς ούρησε στην είσοδο του MEGA

  ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ
  Στην υγειά του Μουσολίνι έπινε ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής -Τι έκρυβε στο σπίτι του στα Ιωάννινα ο Χρήστος Παππάς

  https://oapatris.wordpress.com/2012/08/30/julus_streicher_a_goldendawns_hero/
  Γιούλιους Στράιχερ, ένας ήρωας των χρυσαυγιτών  Ο καλοσυνάτος παιδόφιλος της παραπάνω ναζιστικής προπαγανδιστικής εικόνας είναι ο αρχιεγκληματίας Γιούλιους Στράιχερ, τον οποίο εξυμνούν ―όπως, άλλωστε, πράττουν και για το σύνολο των επιφανών ναζί προγόνων τους― οι νεοναζί μαχαιροβγάλτες. Πρώτος στην εξύμνηση κι ο Χρήστος Παππάς

 2. Ο/Η Μιράκωλα λέει:

  xryshaygh.com/enimerosi/view/h-t.o.sarwnikou-sthn-litaneia-tou-agiou-fanouriou-korwpiou#ixzz4sFfm0Gxw

  Η Τ.Ο.Σαρωνικού στην λιτανεία του Αγίου Φανουρίου Κορωπίου
  Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012 – 14:36


  Ενθουσιώδης για μία ακόμη φορά ηταν η υποδοχή του λαού του Κορωπίου στην ομάδα άνω των 50 μελών της Χρυσής Αυγής. Προσκεκλημένοι του εφημερίου του Ναού παρευρεθήκαμε στη λιτανεία και στο πανήγυρι.

  .


  Η ενημερωτική μας δράση συνεχίστηκε με μοίρασμα φυλλαδίων και τευχών της εφημερίδας μας που γινόντουσαν δεκτά με ενθουσιασμό και συγκίνηση, ενώ πολλοί κάτοικοι χειροκροτούσαν και φώναζαν ότι μόνο η Χρυσή Αυγή τους συμπαρίσταται στην υποβαθμισμένη οικονομικά και λόγω λαθρομεταναστών ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου. Στο τέλος της δράσεως παρετέθη γεύμα από τον εφημέριο του Ιερού Ναού τονίζοντάς μας ότι είναι στο πλευρό μας και να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά για τον Ελληνισμό και την Πατρίδα μας που πολιορκείται από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς. Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή και ειδικότερα η Τ.Ο.Σαρωνικού έδειξε ότι ο Ελληνιμός και η Ορθοδοξία βρίσκονται δίπλα δίπλα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διάγει ο τόπος μας


  http://agiameteora.net/index.php/thavmata/6444-sygklonistiko-thayma-tis-agias-paraskevis-sto-koropi-animera-tis-eortis-tis.html

  Συγκλονιστικό Θαύμα της Αγίας Παρασκευής στο Κορωπί ανήμερα της Εορτής της!

  Η μαρτυρία της οικογένειας έχει ως εξής: Υπάρχει στο Κορωπί ένα παντρεμένο ζευγάρι όπου ο άντρας είναι το πιστό μέλος της οικογένειας και η γυναίκα του είναι άπιστη και είρωνας της πίστης.

  Ο άντρας είχε πολύ μεγάλη ευσέβεια στην Αγία Παρασκευή. Πάντα στην παραμονή και ανήμερα τις εορτής της άναβε το καντήλι στο σπίτι του. Αντίθετα η σύζυγος του δεν το άναβε ποτέ.

  Την ημέρα λοιπόν της εορτής της σηκώθηκε πρωί – πρωί και αφού άφησε την γυναίκα του και την πεθερά του να κοιμάται, ντύθηκε και με προσοχή έφυγε από το σπίτι για την Εκκλησία. Έκλεισε και την εξώπορτα και την κλείδωσε δυο φορές.
  Πήγε λοιπόν στην εκκλησία και αφού λειτουργήθηκε γύρισε πίσω για το σπίτι.

  Μόλις έφτασε βρήκε τις δυο γυναίκες τρομοκρατημένες και πανικοβλημένες.

  Τις ρώτησε τι είχε συμβεί και αυτές τον ρώταγαν εάν το πρωί που έφυγε κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού. Η απάντηση του άνδρα ήταν βεβαίως και την κλείδωσα αφού ξέρουμε εδώ στο Κορωπί τι πρόβλημα έχουμε με τους κλέφτες και τους κακοποιούς. Γιατί είστε τόσο ανήσυχες όμως τις ρώτησε ο σύζυγος.

  Να του λέει: Μόλις έφυγες μετά από λίγο ακούσαμε να ξεκλειδώνεται η πόρτα. Δυο φορές κρακ, κρακ. Κοκαλώσαμε!!! Είδαμε τότε μπροστά μας μια γυναίκα να μπαίνει μέσα στο σπίτι με μαύρα ρούχα, ψιλή, πολλή όμορφη, να μας κοίτα αμίλητη και να πηγαίνει στο δωμάτιο που είναι η καντήλα.

  Πηγαίνει λοιπόν εκεί, παίρνει το καντήλι πηγαίνει κατόπιν στην κουζίνα βάζει λαδί, βάζει λουμινάκι και το ανάβει. Το παίρνει το καντηλάκι και το τοποθετεί πάλι στο δωμάτιο. Μας κοίτα με πολλή αυστηρό τρόπο και μας λέει, «σήμερα είναι η εορτή μου», και φεύγει πάλι από όπου ήρθε.

  Οι γυναίκες ήταν συγκλονισμένες δεν μπορούσαν να μιλήσουν καθόλου με αυτό το θαυμαστό γεγονός που τους συνέβη. Ο δε άντρας είχε συγκινηθεί από αυτό το Θαύμα που έκανε η Αγία Παρασκευή στην άπιστη γυναίκα του.

 3. Ο/Η Μέντιουμ Παστίτσιος λέει:

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

  Για Κίναιδους μητροπολίτες

 4. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  http://psifides.pblogs.gr/2009/00/axiologh-anadhmosiefsh-orthodoxoy-problhmatismoy.html

  ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ
  02 Ιαν 2009 Χωρίς Σχόλια
  Αναδημοσίευση. http://misha.pblogs.gr/2009/01/

  Ο αντιοικουμενιστής καθαιρείται ,ο τιγκιτάγκας αναλαμβάνει προϊστάμενος στον καθεδρικό Λονδίνου

  Τώρα που έσβησαν τα φώτα και κόπασε ο θόρυβος του πατριαρχικου θριάμβου ανά τις επαρχίες της Βορείου και της Νοτίου Ελλάδος, καιρός να στρέψουμε την προσοχή σ’ ένα απόμερο σπήλαιο του Κισάβου, όπου συνεχίζει το κομποσχοίνι του ένας ταπεινός Ιερομόναχος. Είναι ο Ευθύμιος Τρικαμηνάς.
  Μετά από ένα μακρό και επίπονο δικαστικό δρόμο εξεδόθη τελική απόφασις, σύμφωνα με την οποία, για την επίσημο εκκλησία, θεωρείται καθηρημένος. Οι αλλεπάλληλες δίκες του στο εκκλησιαστικό δικαστήριο συνέπεσαν με το τέλος της αρχιεπισκοπείας του μακαρίτου Χριστοδούλου. Η αδόκητη εκδημία του αρχιεπισκόπου εκείνου φάνηκε να παγώνει τα πράγματα. Ωρισμένοι πίστεψαν, οτι η επακολουθήσασα άνοδος στον αρχιεπισκοπικό θρόνο του μετριοπαθούς κ. Ιερωνύμου του Β’, σε πολλά ζητήματα εν οις και στο προκείμενο, θα έφερνε κάποια αλλαγή. Η κοινοποίηση της αποφάσεως του δευτεροβαθμίου δικαστηρίου αργούσε, πράγμα που άφηνε ελπίδες. Τελικά όμως η απόφασις κοινοποιήθηκε.
  Είναι αλήθεια οτι ο π. Ευθύμιος ενώπιον των δικαστών του αρχιερέων στάθηκε απτόητος. Το θάρρος του δεν μειώθηκε.(…..)

  Από τη Χρ. Σπίθα,εφημερίδα εκδιδόμενη από την Ι.Μ.Λογγοβάρδας Πάρου (Δεκ 200
  Στα δίκτυα του αγοραίου έρωτα πιάστηκε… αρχιμανδρίτης».
  Ετέθη σε διαθεσιμότητα από τον Αρχιεπίσκοπο.
  Ατιμώρητοι παραμένουν οι ηθικοί αυτουργοί.»

  Διψασμένος για έρωτα έτρεξε να αναζητήσει σύντροφο στα γνωστά στέκια του πληρωμένου σεξ, στις πιάτσες των ομοφυλοφίλων στην πλ. Κουμουνδούρου και στον Άγιο Πολύκαρπο της οδού Καβάλας. Εκεί όμως παραμόνευε η κάμερα τηλεοπτικού καναλιού, και οι δημοσιογράφοι που είχαν στήσει καρτέρι για να …
  Η τηλεοπτική αποκάλυψη φανέρωσε το δράμα ενός ανθρώπου, που κάποιοι οδήγησαν στο ράσο καθιστώντας τον θεομπαίκτη. Η εξομολόγηση του ιδίου ενώπιον του φακού συγκλονιστική. Άφησε να εννοηθεί ότι από μικρό παιδί που βρέθηκε κοντά στο ράσο, αντί στοργής γνώρισε την «εκμετάλλευση», τη σκληρότητα ορισμένων αδίστακτων – παθιασμένων κληρικών, που προκειμένου να ικανοποιήσουν τα δικά τους προσωπικά πάθη τα οποία δεν αναλίσκονται μόνο σ’ αυτά της ηθικής κατάπτωσης, δεν δίστασαν να συμβάλλουν στο έγκλημα, χειροτονώντας τον νεαρό κληρικό…. … Ο επ’ αυτοφώρω συλληφθείς αρχιμανδρίτης θα αποσχηματισθεί και θα διαπομπευθεί ως πόρνη. Και φυσικό είναι αφού γνώριζε εξ αρχής τις συνέπειες και τι προβλέπουν οι Ιεροί Κανόνες. Το θέμα είναι ότι οι υπόλοιποι, ηθικοί αυτουργοί θα παραμείνουν ατιμώρητοι. Θα κρύβονται πίσω από την σιωπή της ενοχής. Θα συνεχίζουν να ζουν στην υποκρισία, στο ψεύδος, στην κλεψιά. Θα βασιλεύουν στις μητροπολιτικές τους έδρες οι άμοιροι, ως βασιλιάδες, γιατί δεν έχουν την τσίπα, που λέει ο λαός, να αναλάβουν, έστω και τώρα, την ευθύνη τους και να παραιτηθούν, απαλλάσσοντας το ιερό ράσο από την ελεεινή παρουσία τους.
  (Στύλος Ορθοδοξίας)

  ΝΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

  Το Πρωτοβάθμιο Συνοδικόν δια Πρεσβυτέρους, Διακόνους και Μοναχούς Δικαστήριον της Εκκλησίας της Ελλάδος της 146ης Συνοδικής Περιόδου, συγκείμενον εκ ιου Προεδρεύοντος Αυτού Σεβασμιωτάου Μητροπολίτου…
  Συνελθόν εις Συνεδρίαν τη 18η Μαρτίου 2003, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 5η απογευματινή, εν τω Συνοδικώ Μεγάρω κειμένω εν Αθήναις επί των Ιωάννου Γενναδίου 14 και Ιασίου 1 οδών και τη συνήθει των Συνεδρίου Αιθούση, επί παρουσία και του Γραμματέως Αυτού Αρχιμανδρίτου Χρ. Τσ., ίνα κρίνη και δικάση τον Αρχιμανδρίτην Β.Κ., κατά κόομον Νικόλαον του Δημητρίου, κληρικόν της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κατηγορούμενον επί:

  α) κιναιδισμώ,

  β) ανηθίκοις πράξεσι και

  γ) σκανδαλισμώ της συνειδήσεως των πιστών

  και συγκεκριμένως, ότι κληρικός τυγχάνων της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος και δη Αρχιμανδρίτης… Την 1ην Ιουλίου 2002, ημέραν Δευτέραν, ενεφανίσθη εις τον τηλεοπτικόν δίαυλον «ALTER» και δη εις την εκπομπήν αυτού «ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΤΟΙΧΟΣ»και παρεδέχθη ότι διακατέχεται από το πάθος της αρρενομανίας και του κιναιδισμού, συχνάζων εις κακόφημους τόπους ως είναι η περιοχή της οδού Αγίας Αννης,ένθα αιφνιδιαστικώς κατελήφθη υπό των δημοσιογράφων της ως άνω εκπομπής, οχούμενος δίχα του ιερατικού του σχήματος προς εξεύρεσιν ερωτικών συντρόφων, ως και ότι δια της δημοσιοποιήσεως των ανωτέρω δια της τηλοψίας εις το πανελλήνιον προεκάλεσε τον σκανδαλισμόν των πιστών, επί αδικήμασι σαφώς προβλεπομένοις και ρητώς τιμωρουμένοίς υπό των Θείων και Ιερών Κανόνων ΚΕ’ και ΝΗ’ των Αγίων Αποστόλων, Ζ’ του Μ. Βασιλείου ως και uπό των Γραφικών Λογίων Α’ Κορινθ. ΣT 9-10 και Ματθ. ΙΗ’6-9, της υποθέσεως αυτού παραπεμφθήσης ενώπιον αυτού, λόγω αρμοδιότητας, δυνάμει της υπ’ αριθμ 1/2002 παραπεμπτικής αποφάσεως του επισκοπικού δικαστηρίου Της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

  ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

  1) Απαλλάσσει ομοφώνως, ένεκεν αμφιβολιών, τον καχηγορούμενον Αρχιμανδρίχην Β.Κ., καΤά κόσμον Νικόλαον του Δημητρίου, Κληρικόν της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της υπό σχοιχείον
  α) κανονικής κατηγοριας, ήτοι της επί κιναιδισμώ καχηγορίας και συγκεκριμένως ότι κληρικός τυγχάνων της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος και δη Αρχιμανδρίχης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και εφημέριος του Ιερού Ναού … της Ιερός Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την Ιην Ιουλίου 2002, ημέραν Δευτχέραν, ενεφανίσθη εις τον χηλεοπτικόν δίαυλον «ALTER» και δη εις την εκπομπήν αυτού «ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΤΟΙΧΟΣ» και παρεδέχθη όχι διακατέχεται από το πάθος της αρρενομανίας και του κιναιδισμού, συχνάζων εις κακόφημους τόπους, ως είναι η περιοχή τχης οδού Αγίας Άννης.

  2) Κηρύσσει ομοφώνως ένοχον επί αναρμόστω, απρεπεί και επιπόλαια διαγωγή

  3) Κηρύσσει ομοφώνως ένοχον επί σκανδαλισμώ της συνειδήσεως των πιστών

  4) Επιβάλλει τω κατηγορουμένω και αθροιστικώς, δυνάμει των διατάξεων της παραγράφου 2 του άρθρου 11 του Νόμου 5383/1932 «περί εκκλησιαστικών Δικαστηρίων και της προ Αυτών διαδικασίας» κατά πλειοψηφίαν:

  α) Την ποινήν της ετησίου αργίας…

  β) Την ποινήν του τριετούς σωματικού περιορισμού εις την Ι.Μ. παναγίας Γαλακχοχροφούσης Μεγάλων…

  γ) Την ποινήν της εκπτώσεως από του αξιώματος του Αρχιμανδρίτου,

  καχαδικάζον άμα εις βάρος αυτού και υπέρ χου Τ,Π.Ο.Ε.Κ.Ε. την εκ τριάκοντα 30 ευρώ δικαστικήν δαπάνην.
  0 προεδρεύων του Πρωτοβαθμίου Συνοδικού Δικαστηρίου 0 Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ 0 Μηθύμνης ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, 0 Ν. Ιωνίας και Φιλαδέλφειας ΚΩΝ/ΝΟΣ, 0 Νικαίας ΑΛΕΞΙΟΣ, 0 Φθιώτιδος ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 0 Γραμματεύς Χρυσόστομος Τσιρίγκας

  Βέβαια ο εν λόγω αρχιμανδρίτης όχι μόνο δεν αποσχηματίστηκε αλλά επιβραβεύτηκε με το να αποσταλεί στον Ορθόδοξο καθεδρικό Ναό του Λονδίνου και μάλιστα ως προϊστάμενος με τον τίτλο του Αρχιμανδρίτου, αν και ο τίτλος αυτός είχε αφαιρεθεί με απόφαση της ιεράς συνόδου!!!!!!!!!!!!!!

  τα κείμενα τα προσεφερε ο φίλος Σακης τον οποιο ευχαριστώ θερμά,ευχόμενος κάθε καλό από Θεού.

  Υποσημείωση Misha:Μακρυά από εμάς κάθε υποψία πουριτανικής ή ηθικολογικής ρητορικής.
  Αυτό που μάς φαίνεται εξαιρετικά παράδοξο ,έως και υποπτο,είναι τα δύο μέτρα και σταθμά που επιλέγονται για την αντιμετωπιση δύο κληρικων ,εκ των οποίων ο ένας έχει ανεπίληπτο βίο ενώ ο άλλος αποτελεί πηγή σκανδαλισμού για τους πιστούς ορθοδόξους.

 5. Παράθεμα: Η Χρυσή Αυγή προσκεκλημένη του εφημερίου, παρευρέθηκε στην λιτανεία Αγ. Φανουρίου Κορωπίου | Ασμοδαιος

 6. Ο/Η Επ-αναστάσιος λέει:

  Θα θεραπεύσει ποτέ έστω ένα (1) ακρωτηριασμένο μέλος κάποιος «άγιος», ο «Χριστούλης» ή ο «Θεούλης»;

  Γιατί κάνουν τόσους αιώνες αυτή την άδικη διάκριση εις βάρος αθώων ακρωτηριασμένων ανθρώπων, πολλοί εκ των οποίων παιδιά; Ούτε ένας ακρωτηριασμένος δεν ξαναβρήκε το χαμένο μέλος του, σε αντίθεση με χιλιάδες χιλιάδων «θεραπευμένων» με «ασθένειες» που δεν είναι εύκολα ορατές με εξωτερική παρατήρηση…

  Γιατί δεν δίνει σημασία κανένας «άγιος» ή ο «θεός» στις σπαρακτικές προσευχές των ακρωτηριασμένων; Ο δικός τους πόνος είναι ασήμαντος; Μήπως τους τιμωρούν για κάτι;

  Αυτό μέχρι στιγμής δεν μας το εξήγησε καθόλου το αισχρότατο παπαδαριό των αφορολόγητων παγκαριών, της απατεωνίας και των σεξουαλικών σκανδάλων…

 7. Ο/Η laskaratos λέει:

  Ψεύτης, κουτοπόνηρος, βολεψάκιας και αγράμματος

  Μετά τις συμπληγάδες πέτρες
  (Βλ. λίνκ)

  https://roides.wordpress.com/2016/03/29/29mar16/#comment-94630 ,

  ήλθε τώρα και η σειρά των ωτασπίδων του Οδυσσέα, που βεβαίως είχε ορθάνοιχτα τα αυτιά του γιατί ήθελε να ακούσει το τραγούδι των Σειρήνων δεμένος για προστασία στο κατάρτι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.