ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ… Η επιδίωξη Κοτζιά να κλείσει την Athens Review of Books, οι μέθοδοι και τα όργανά του

[Παρακαλούμε διαδώστε το Ελεύθερα. Η επίθεση κατά της Ελευθερίας του Λόγου πρέπει να σταματήσει!]

kotzias-ARB

Η Ελληνική Δικαιοσύνη υπό το βάρος των τρεχουσών πολιτικών περιστάσεων δεν στάθηκε για μια ακόμη φορά στο ύψος της και μπροστά στην Κίρκη της εξουσίας επέλεξε τον αυτοδιασυρμό της. Ένα από τα τελευταία στίγματά της, επί προεδρίας της αξέχαστης Βασιλικής Θάνου, είναι η απόφαση 697/2017 του Αρείου Πάγου. Αφορούσε την αναίρεση της Μαρίας και του Μανώλη Βασιλάκη κατά του υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά(εκδότριας και διευθυντή της Athens Review of Books αντιστοίχως). Υπενθυμίζουμε ότι στην υπόθεση αυτή όφειλε να ελεγχθεί αναιρετικά η απόφαση 4034/2015 του Εφετείου Αθηνών. Με την απόφαση του Αρείου Πάγου πλέον κρίθηκε αμετάκλητα ότι

«Ναι μεν απεδείχθη ότι ο ενάγων [: Ν. Κοτζιάς] υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος (!) του ΚΚΕ» [το οποίο ιδρύθηκε το 1918/1924], όμως «ούτε και από τα κείμενά του που επικαλούνται και προσκομίζουν οι διάδικοι προκύπτει ο θαυμασμός του για το εν λόγω απολυταρχικό καθεστώς [: Χόνεκερ] και η διαφήμισή του».

όπως αποφαινόταν –μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών κουφότητας– η καταγέλαστη και σκανδαλώδης Εφετειακή απόφαση.

Οι δικαστές του Αρείου Πάγου, αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, Βασίλειος Πέππας (πρόεδρος), Γεώργιος Λέκκας, Πηνελόπη Ζωντανού (εισηγήτρια), Αγγελική Τζαβάρα και Θωμάς Γκατζογιάννης, επι-κύρωσαν την απίστευτη αυτή εφετειακή απόφαση, και «δικαίωσαν» τον αντίδικό μας υπουργό, γεγονός που θέτει μια σειρά από νομικά, ηθικά και πλείστα άλλα ζητήματα. Διότι πρόκειται για μια εντελώς αυθαίρετη και αδιανόητη απόφαση, που ουσιαστικά αποτελεί ένα αλλοπρόσαλλο copy-paste της αναιρεσίβλητης απόφασης του Εφετείου, που εξέδωσαν οι ελλόγιμοι εφέτες Ερωτόκριτος Ερωτοκρίτου, Κυριάκος Φώσκολος, Στυλιανή Μπλέτα, τους οποίους καταγγείλαμε δημοσίως για άμεσο δόλο πρώτου βαθμού, υποβάλλοντας και αναφορά στον Άρειο Πάγο. Από τους τελευταίους είχαμε ζητήσει με εξώδικά μας να μας τεκμηριώσουν την σουρεαλιστική απόφασή τους, αλλά ματαίως. Όσον αφορά την τύχη της αναφοράς μας: «δεν υπερέβησαν τα ακραία όρια της λογικής» απεφάνθη ο αδέκαστος Ν. Λεοντής, αντιπρόεδρος του ΑΠ, που την χρεώθηκε.

Την αγωγή για συκοφαντική του δυσφήμηση υπέβαλε εναντίον μας ο Κοτζιάς (με δικηγορικούς κ.λπ. παραστάτες και Ηρακλείς τους κ.κ. Φαήλο Κρανιδιώτη και Ιωάννη Κ. Μαντζουράνη) με αφορμή-πρόφαση την δημοσίευση μιας επιστολής αναγνώστη που περιείχε τον αληθέστατο σε κάθε περίπτωση χαρακτηρισμό «γκαουλάιτερ του σταλινισμού». Την AthensReviewofBooksεκπροσώπησαν στον Άρειο Πάγο ο καθηγητής Απόστολος Γεωργιάδης και ο νομικός της σύμβουλος Τάσος Αβραντίνης. Είναι χαρακτηριστικό του Κράτους Αδίκου που αποπνέει η παραπάνω αρεοπαγιτική απόφαση, ότι η Εισηγήτρια της υπόθεσης ενώ έκανε γραπτώς εκτενή εισήγηση, ζητώντας να γίνουν δεκτοί τρεις από τους πέντε λόγους της αναίρεσής μας (θα αρκούσε και ένας για την αναίρεση της απόφασης του εφετείου), στη «διάσκεψη», χωρίς να προβάλει καμιά απολύτως δικαιολογία, «πειθόμενη» προφανώς από ισχυρότερα “επιχειρήματα”, καταψήφισε την γραπτή εισήγησή της. Τι συνέβη και αιφνιδίως άλλαξε γνώμη; Και γίνεται ακόμη προκλητικότερο δεδομένου ότι η Εισήγηση αποτελεί ένα κανονικό, ένα φυσιολογικό και αναμενόμενο νομικό κείμενο, σε αντίθεση προς την αυθαίρετη, διόλου αθώα και εντελώς αναιτιολόγητη, ακριβέστερα ξεκάρφωτη, απόφαση που τελικά λήφθηκε και η οποία είναι αντίθετη προς την πάγια νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Προφανώς η απόφαση έπρεπε να εκδοθεί «ομόφωνα», όπως αρμόζει στην ολοκληρωτική νοοτροπία του αντιδίκου μας. Η αιφνίδια μεταβολή και η ευτελιστική ψήφος της κυρίας Ζωντανού παρέχει σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας ολοζώντανο παράδειγμα του πού μπορεί να φτάσει ο κόσμος αξιών που αντιπροσωπεύει ο αντίδικός μας και οι περί αυτόν: ένας κόσμος που συναντήθηκε επιτυχώς με το παγκοίνως γνωστό κύρος της κας Βασιλικής Θάνου, που άφησε τον Άρειο Πάγο για να προστεθεί και φανερά στην κυβερνώσα ομάδα.

Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια του καθηγητή Σταύρου Τσακυράκη προκειμένου να προσφύγουμε για τρίτη φορά (3η) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, στην πραγματική Δικαιοσύνη, η οποία όπως μας δικαίωσε και τις δύο προηγούμενες φορές, ασφαλώς θα μας δικαιώσει και τώρα. Όταν μάλιστα έχει υπάρξει ένα κείμενο όπως η Εισήγηση Ζωντανού, η Ελλάδα ως εναγόμενη δεν θα έχει καν τη δικαιολογία ότι οι δικαστές της πλανήθηκαν. Και δεν πλανήθηκαν! Είχαν και αυτοί άμεσο δόλο πρώτου βαθμού. Επιφυλασσόμαστε λοιπόν να ζητήσουμε προσωπικά αποζημίωση από τους δικαστές που τόσο προκλητικά μας αδίκησαν, και φυσικά από τον ενάγοντα.

Εν τω μεταξύ ο διαβόητα γνωστός συνεργός και συγκατηγορούμενος των Κουτσόγιωργα-Κοσκωτά (τους οποίους τελικά κατέδωσε) Ι.Κ. Μαντζουράνης ανέλαβε το dirty job της εκτέλεσης, και μας επέδωσε στις 11 Ιουλίου το απόγραφο, ζητώντας το ποσόν των 22.450 ευρώ, απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση με κατάσχεση κ.λπ.

Δηλώνουμε ότι αυτές οι ολοκληρωτικές μέθοδοι δεν θα μας φιμώσουν. Συνεπείς προς τις αρχές μας, δεν πρόκειται να συμπράξουμε στον επιχειρούμενο βιασμό μας. Προκαλούμε τον γκαουλάιτερ προπαγάνδας δύο τουλάχιστον σταλινικών δικτατοριών (Χόνεκερ και Γιαρουζέλσκι), τον συνεργάτη του Επικεφαλής του Ιδεολογικού Αγώνα του καθεστώτος Χόνεκερ και αρχιπράκτορα της Στάζι Μάνφρεντ Μπουρ (γνωστού ως «Ελαφοπόδαρου»), μαζί με τον οποίο έχουν συγγράψει το επονείδιστο προπαγανδιστικό βιβλίο DerautonomeIntellekt(Ο Αυτόνομος [sic] Νους), προκαλούμε τον γκαουλάιτερ προπαγάνδας της δικτατορίας Γιαρουζέλσκι (συγγραφέα του κατάπτυστου βιβλίου Η Πολωνία κι εμείς, για το οποίο αναξιοπρεπώς ομολόγησε στο Spiegel ότι: «Έγραψα κατ’ εντολή του κόμματός μου πράγματα, π.χ. για την Πολωνία, τα οποία ήταν ανοησίες».). Προκαλούμε αυτόν που επιχείρησε απάτη επί δικαστηρίω δηλώνοντας γραπτώς ενώπιον του Εφετείου ότι …εξελέγη Καθηγητής στην Οξφόρδη και εν συνεχεία στο Χάρβαρντ (!), αυτή τη φαιά εξοχότητα του σταλινισμού, που μας θυμίζει διαρκώς ποιος ήταν και ποιος παραμένει. Προκαλούμε τον, κατά δήλωσή του, ενώπιον ομοίου επιπέδου δικαστών, απόγονο του …Παλαιών Πατρών Γερμανού [Σημ.: σε όλα αυτά τα «τρελά» δεν βρήκαν τίποτε το αφύσικο οι δικαστές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση!], να έρθει να κατάσχει την Athens Review of Books ή άλλα περιουσιακά μας στοιχεία («Κανένα σπίτι σε χέρια Σταλινίτη») με εκτελεστή τον ένα εκ των τριών πρωταγωνιστών του μεγαλύτερου πολιτικοοικονομικού σκανδάλου στην Ελλάδα των τελών του 20ού αιώνα, που τυχαίνει να είναι και ο επίσημος νομικός αρωγός του συριζαϊκού Κράτους Αδίκου. Τώρα πλέον θα μπορεί να έχει και φανερά τη νομική συνδρομή της κυρίας Θάνου. Έτσι που ο εξευτελισμός του(ς) να γίνει τέλειος.

● Περισσότερα, στο επερχόμενο ειδικό τεύχος της AthensReviewofBooks.

Αθήνα 13 Ιουλίου 2017

ΣΗΜ: Η αναπαραγωγή του παρόντος είναι ελεύθερη. Επιβάλλεται να διαδοθεί ευρέως!

 

Advertisements
This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Ασμοδαίος, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, Επάναστἀτες του Κώλου, Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

6 Responses to ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ… Η επιδίωξη Κοτζιά να κλείσει την Athens Review of Books, οι μέθοδοι και τα όργανά του

 1. Ο/Η Lawyer λέει:

  http://www.athina984.gr/2017/07/13/sto-evropaiko-dikastirio-gia-tin-apili-kataschesis-to-athens-review-of-books/

  Στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο για την απειλή κατάσχεσης το Athens Review of Books
  Ιούλ 13, 2017

  Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου θα προσφύγει ο εκδότης του περιοδικού Athens Review of Books, Μανώλης Βασιλάκης μετά την απόφαση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά να ζητήσει δια του δικηγόρου του Γ.Ματζουράνη την καταβολή ποσού 22.450 ευρώ με απειλή κατάσχεσης .Το ποσόν επιδίκασε τελεσίδικα ο Άρειος Πάγος θεωρώντας ότι δημοσίευμα του περιοδικού που χαρακτήριζε το το Ν. Κοτζιά «γκαουλάιτερ του σταλινισμού » συκοφαντικό.

  Όπως αναφερόταν στην απόφαση του δικαστηρίου «Ναι μεν απεδείχθη ότι ο ενάγων [: Ν. Κοτζιάς] υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος (!) του ΚΚΕ» [το οποίο ιδρύθηκε το 1918/1924], όμως «ούτε και από τα κείμενά του που επικαλούνται και προσκομίζουν οι διάδικοι προκύπτει ο θαυμασμός του για το εν λόγω απολυταρχικό καθεστώς και η διαφήμισή του».

  Μια σειρά διακεκριμένοι επιστήμονες και ακαδημαϊκοί με δηλώσεις τους χαρακτηρίζουν ακατανόητη και παράλογη την απόφαση του δικαστηρίου.

  Μεταξύ αυτών είναι οι Νικηφόρος Διαμαντούρος, Θανάσης Βαλτινός,Πασχάλης Κιτρομηλίδης,Θόδωρος Κουλουμπής,Νάσος Βαγενάς,Άγγελος Δεληβοριάς,Γιώργος Μαργαρίτης, Βασιλική Γεωργιάδου,Δημήτρης Δημουρούλης κ.α.

 2. Ο/Η Μένιος Κουτσόγιωργoς λέει:

  http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/55858

  Γιατί θέλει να συντρίψει αυτό το έντυπο ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς;

  Σε μια δίκη που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, ζητούσε από το Athens Review of Books 300 χιλ. ευρώ

  5.3.2015


  Γιατί ενοχλήθηκε απ’ την κριτική του Athens Review of Books ο άνθρωπος που παραδέχτηκε στο Spiegel «Έχω γράψει ανοησίες κατ’ εντολή του ΚΚΕ»;… Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. (Φωτ.: Menelaos Myrillas / SOOC)

  Από τον ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ

  H περίπτωση του κυρίου Κοτζιά είχε απασχολήσει πριν πέντε χρόνια το έντυπο Athens Review of Books, που είχε δημοσιεύσει μια επιστολή αναγνώστη που κατέκρινε τον νυν Υπουργό Εξωτερικών για το «σταλινικό παρελθόν» και την σχετική σταλινική προπαγάνδα για την οποία ήταν υπεύθυνος. Ο κύριος Κοτζιάς πήγε στα δικαστήρια το έντυπο (με δικηγόρο τον Φαήλο Κρανιδιώτη) ζητώντας εξοντωτική οικονομική αποζημίωση. Η δίκη ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα. Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι πως σε συνέντευξη του στο περιοδικό Spiegel πριν από μόλις έναν μήνα, ο Υπουργός Εξωτερικών παραδέχτηκε πως είχε γράψει προπαγανδιστικά κείμενα που «ήταν ανοησίες». Σε ερώτηση του Spiegel «Πώς στέκεστε απέναντι σε παλαιότερα κείμενα, στα οποία υπερασπιζόσασταν την καταστολή του πολωνικού συνδικάτου «Αλληλεγγύη»; ο κύριος Κοτζιάς μεταξύ των άλλων απάντησε: «Ήμουν στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ. Έγραψα κατ’ εντολήν του κόμματός μου πράγματα, π.χ. για την Πολωνία, τα οποία ήταν ανοησίες.» Αυτό που εγώ καταλαβαίνω: Ήταν απολογητής και προπαγανδιστής σταλινικών πρακτικών, έγραφε ανοησίες κατ’ εντολή του τότε κόμματός του, και το λέει και μόνος του, αλλά εάν το πει κάποιος άλλος, τότε του κάνει αγωγή, τον σέρνει στα δικαστήρια και του ζητάει 250.000 ευρώ. Θεωρώ πως δεν αρμόζει καθόλου σε έναν Υπουργό Εξωτερικών εν ενεργεία να προσπαθεί να φιμώσει ένα έντυπο που του άσκησε κριτική -βάσιμη, σ’ ένα βαθμό, κριτική, όπως παραδέχτηκε κι ο ίδιος μόλις φέτος! Αφού αποκηρύσσει και ο ίδιος το παρελθόν του μπορεί κάλλιστα να προβάλλει το παρόν του, εξηγώντας πως τα πράγματα από τότε έχουν αλλάξει.

 3. Ο/Η Κoμμώσεις Σούλα λέει:

  http://www.cnn.gr/focus/editorial/story/88872/to-palio-pethane-zito-to-palio?utm_source=CNN&utm_campaign=74a8e28b1f-CNN_13_07_2017&utm_medium=email&utm_term=0_d4a4b0c135-74a8e28b1f-51942773

  Το παλιό πέθανε, ζήτω το παλιό

  Αδάμος Ζαχαριάδης , CNN Greece
  Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

  (…)


  Δύο σχόλια:
  α) Κατά τη δημόσια παρουσία της, η Βασιλική Θάνου έχει εκφράσει θέσεις τουλάχιστον πρωτοφανείς για τον θεσμικό της ρόλο. Ένα χρόνο πριν και ούσα στη θέση της προέδρου του Αρείου Πάγου υπέβαλε μήνυση κατά του καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου Σταύρου Τσακυράκη για ανάρτηση που είχε κάνει στην προσωπική του ιστοσελίδα και στην οποία επέκρινε –χωρίς ο ίδιος να προβαίνει σε χαρακτηρισμούς– επιλογές της κυρίας Θάνου.
  Λίγο καιρό αργότερα, επιχειρηματολογούσε με σθένος υπέρ της αναθεώρησης του ορίου ηλικίας για τους δικαστικούς, μια κίνηση για την οποία κατηγορήθηκε ότι επιχειρούσε να αποκομίσει προσωπικό όφελος.
  Η κυρία Θάνου επέλεξε, εντός δέκα ημερών από την ημέρα συνταξιοδότησής της, να αποδεχθεί την αμισθί τοποθέτησή της στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να αναλάβει μια καίρια θέση στο πρωθυπουργικό γραφείο. Μια επιλογή που θέτει σοβαρό ζήτημα για το κατά πόσο διασφαλίζεται η θεμελιώδης δημοκρατική αρχή της διάκρισης των εξουσιών, στο υψηλότερο, μάλιστα, επίπεδο.
  Μια επιλογή η οποία επιτρέπει να διατυπωθούν ερωτήματα και για το κατά πόσο η διάκριση των εξουσιών έγινε σεβαστή και κατά το προηγούμενο διάστημα.
  Οι υπερασπιστές της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου επικαλούνται το γεγονός ότι προσφέρει τις υπηρεσίες της αμισθί αλλά και ότι έχει συνταξιοδοτηθεί… «οπότε όλα καλά». Προκύπτει, βέβαια, για ακόμα μια φορά η γνωστή διαφορά ανάμεσα στο νόμιμο και το ηθικό. Πρόσωπα που υπηρετούν σε ανώτατα αξιώματα οφείλουν να διαφυλάσσουν το θεσμικό και λειτουργικό κύρος τους –και κατ’ επέκταση των θεσμών που υπηρέτησαν– και μετά το πέρας της θητείας τους. Αυτό θα έπρεπε να είναι μια εμπεδωμένη αρχή σε οποιονδήποτε δημοκρατικό χώρο.

  β) Η κυβέρνηση επέλεξε να απαντήσει στις αντιδράσεις, λέγοντας ότι η τοποθέτηση της κ. Θάνου δεν είναι μια πρωτοφανής κίνηση, καθώς και οι προηγούμενες κυβερνήσεις συνεργάζονταν ή συνεργάστηκαν με παράγοντες της Δικαιοσύνης.
  Εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα. Το κυβερνητικό επιχείρημα ότι «και οι άλλοι τα ίδια έκαναν» είναι το τελευταίο επεισόδιο σε μια ιλιγγιώδη διαδικασία πολιτικής αυτό-διάψευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού τον Ιούλιο του 2015 πέρασε τον μνημονιακό Ρουβίκωνα, ζήτησε την ψήφο των πολιτών με το σύνθημα «Ξεμπερδεύουμε με το Παλιό».
  Ως εκ τούτου, η επιχειρηματολογία των non papers, όπου παρατίθενται τα παραδείγματα προηγούμενων κυβερνήσεων που προέβησαν σε παρόμοιες κινήσεις, θυμίζει απλώς τον αυτοματισμό πρακτικών εξουσίας που αυτό που κάνουν είναι απλώς να επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους… και το παρελθόν τους. Αυτή η επιχειρηματολογία των non papers διατηρεί, βέβαια, όλη τη χρησιμότητα μιας κοινής επικοινωνιακής τακτικής προς χρήση των στελεχών στα τηλεοπτικά πάνελ και των κυβερνητικών οπαδών στα social media.
  Πέρα από τον ορίζοντα των επικοινωνιακών παιχνιδιών, η πολιτική ουσία παραμένει. Και σε αυτόν τον τομέα η κυβέρνηση ακολουθεί την πεπατημένη.

 4. Ο/Η Left and Liberal λέει:

  Λίγα τα ψωμιά τους

 5. Ο/Η του κώλου λέει:

  Φαήλος υπερασπίζεται Κοτζιά

  Διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον επικεφαλής της «Νέας Δεξιάς» και πρώην σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλο Κρανιδιώτη.

  Όλα άρχισαν όταν πρόεδρος της Νέας Δεξιάς απάντησε σε σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ αναφορικά με την εθνική θέση του 2008 για το ζήτημα των Σκοπίων, ζητώντας από τον Γεωργιάδη να πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γιώργο Κουμουτσάκο «να μην ανησυχούν, υπάρχουν άλλα θέματα να σκύψουν και να αντιστρατευτούν το εθνικό συμφέρον, το απέδειξαν και με τις βρομιές κατά Κοτζιά στην προηγούμενη διαπραγμάτευση και με την αμηχανία τους στην τωρινή».

  «Αλλά τι να περιμένει κανείς από υποστηρικτές του Σχεδίου Ανάν – Απαρτχάιντ» κατέληγε, ιντριγκάροντας τον Γεωργιάδη.

  «Ξέρω ότι συμπαθείς πολύ τον Κοτζιά αγαπητέ από την εποχή που ήσασταν μαζί στο ΠΑΣΟΚ αλλά μην καρφώνεσαι τόσο» απάντησε με ειρωνικό τρόπο ο Γεωργιάδης, προκαλώντας την απασφάλιση του Κρανιδιώτη.


  «Πάντα ήσουν ελαφρύς, το ξέρουμε. Τους έχεις βρίσει και τους έχεις γλείψει όλους» σημείωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης και πρόσθεσε τα ονόματα: «Τον Καραμανλή, τον Σαμαρά, την ΝΔ, εμένα. Όμως είσαι και κοινός ψεύτης, με ¨ακεραιότητα¨ περιφερόμενου κοπμπέρ εξουσίας».

 6. Ο/Η Nikolaos λέει:

  Θυμάμαι σας το είχα γράψει πέρισυ σε κάποιο σχόλιο οτι δεν θα βρείτε άκρη ούτε στον Άρειο Πάγο. Είναι να μην μπλέκεις με τα ελληνικά δικαστήρια. Από εκεί και πέρα, προσφυγή στο Ευρωπαικό Δικαστήριο και …σε καλή μεριά, καλοφάγωτα κλπ.
  Αν το ίδιο το Ελληνικό Κράτος τόσα χρόνια ανεξαρτήτως κυβερνήσεων δεν το απασχολεί καθόλου το πόσο ζημιώνεται οικονομικά από τέτοιες γκάφες, μην σας απασχολεί ούτε και εσάς…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.