Ακόμα περιμένουμε απάντηση της Αυτού Φαιδρότητoς Κλουζώ Καμμένος

[Πάνος Καμμένος, από τα αθλιότερα συνωμοσιολογικά υποκείμενα που γνώρισε ποτέ η χώρα, και τυγχάνει, οποία σύμπτωσις, στενός συνεργάτης και σύνδροφος της Πρώτη Φορά Αριστεράς]

©Αρκάς 26.6.2017

Αντί για απαντήσεις στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να δικάσει και να καταδικάσει τον επιχειρηματία Ευάγγελο Μαρινάκη για την υπόθεση με τον Noor 1 (βλ. χτεσινή διεξοδική μας ανάρτηση). Παραδέχτηκε ότι επικοινώνησε με τον Ευθύμη Γιαννουσάκη και θεώρησε αυτονόητη την παρέμβασή του.

Επειδή ο υπουργός Κλουζώ Καμμένος ουσιαστικά δεν απάντησε σε τίποτα από αυτά που ρωτήθηκε από τον κ. Α. Γεωργιάδη, παίρνω την πρωτοβουλία να κατηγοριοποιήσω το «λόγο» του συνδρόφου Κλουζώ ως ερωταπαντήσεις:

Ερώτηση: Για ποιο λόγο επικοινώνησε 12 φορές σε διάστημα λίγων ημερών με τον φυλακισμένο ισοβίτη και τι ακριβώς είπαν;

Απάντηση: «Ως υπουργός είμαι υποχρεωμένος να παρέχω προστασία σε έναν κρατούμενο που προβαίνει σε αποκαλύψεις. Με πήρε τηλέφωνο ο κρατούμενος 4 και 5 φορές εκείνο το βράδυ γιατί φοβόταν για την οικογένειά του».

Ερώτηση: Γνώριζε τον λιμενικό υπάλληλο, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση;

Απάντηση: «Η υπόθεση Noor 1 δεν είναι μια απλή υπόθεση ναρκωτικών, είναι μια διεθνής υπόθεση και αφορά την εθνική ασφάλεια και την ιδιότητά μου ως υπουργός Άμυνας, μιλάμε για διακίνηση ναρκωτικών 3 τόνων άνω των, δηλαδή  30.000.000 ευρώ, που θα σκότωναν 100.000 παιδιά.».

Ερώτηση: Ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για τον όλο χειρισμό;

Απάντηση: «Βοά η κοινωνία για τις σχέσεις Μαρινάκη με την οικογένεια Μητσοτάκη»[…]«Μπορείτε να έχετε σχέσεις με όποιον θέλετε, δεν μπορείτε όμως να τους παρέχετε ασυλία».

Οι παραπάνω ερωταπαντήσεις δείχνουν τη αδίστακτη δεινότητα ενός άθλιου υποκείμενου-πολιτευτή να περιφρονεί τη βουλή και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Μετά ανέλαβε τον άχαρο ρόλο ο θλιβερός υπουργός Δικαιοσύνης σ. Κοντονής να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να υπερασπίσει τα ανυπεράσπιστα του παράφρονα συνωμοσιολόγου Κλουζό Καμμένου. Αφήνω στους αναγνώστες την ευχέρεια να βρουν μόνοι τους τα λεγόμενα του θλιβερού σ. Κοντονή. Θλίψη.

Εύστοχες απορίες/ερωτήσεις προς τον θλιβερό υπ. Δικαιοσύνης έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας:

«Ο κ. Κοντονής επιχείρησε να μας κάνει να παραδεχτούμε ότι έχουμε οποιαδήποτε σχέση με κακούργους της ηρωίνης […]Μα, είναι δυνατόν, όταν η συντεταγμένη Δικαιοσύνη, όταν δικαστές υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, όπως είναι οι εφέτες που δικάζουν τέτοιες υποθέσεις, δεν κατάφεραν να καλύψουν αυτό το κενό που μας λέτε εσείς της αλήθειας, να το καλύψει ο υπουργός της Εθνικής Άμυνας, σε συνεργασία με μία εισαγγελέα και με έναν ήδη κατάδικο;» Ο κ. Τζαβάρας κάλεσε επίσης τον κ. Κοντονή, να απαντήσει γιατί η εισαγγελέας Πειραιώς πήρε την πρωτοβουλία να πάει στις φυλακές Αυλώνα, που είναι εκτός ορίων της αρμοδιότητάς της. «Δεν έχουν οι φυλακές Αυλώνα εισαγγελέα;» διερωτήθηκε.

Και συνέχισε ο κ. Τζαβάρας με τα άκρως ενδιαφέροντα που επίσης ΔΕΝ απαντήθηκαν:

«Άρα, εδώ τίθεται ένα ζήτημα. Το ζήτημα είναι: Έγινε επιλογή αυτού του εισαγγελέα για να ασχοληθεί; Γιατί, όταν κάποιος πηγαίνει και τον παίρνει από μία περιοχή και τον πηγαίνει σε μία άλλη περιοχή, όπου δεν είναι αρμόδιος, όπου δηλαδή οποιαδήποτε πράξη ή ενέργεια κάνει, δεν έχει το στοιχείο της νομιμότητας τουλάχιστον, από εκεί και πέρα έχουμε και παραβίαση μιας άλλης αρχής, η οποία έχει τεθεί για να προστατεύει τον πολίτη. Αυτή η αρχή είναι η αρχή του φυσικού δικαστή. Είναι αδιανόητο, λοιπόν, να εμπλέκονται κατά αυτόν τον τρόπο δικαστικοί λειτουργοί και μέχρι σήμερα να μην υπάρχει κάποιος που, τουλάχιστον για τα θέματα αυτά, να έχει πει την τελική γνώμη».

Πάνος Καμμένος, από τα αθλιότερα συνωμοσιολογικά υποκείμενα που γνώρισε ποτέ η χώρα και τυγχάνει, οποία σύμπτωσις, στενός συνεργάτης και σύνδροφος της Πρώτης Φοράς Αριστεράς. Ελπίζουμε να βρίσκεται στη δύση του.

Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα:

 1. Για ποιο λόγο επικοινώνησε 12 φορές σε διάστημα λίγων ημερών με τον φυλακισμένο ισοβίτη και τι ακριβώς είπαν;
 2. Γνώριζε τον λιμενικό υπάλληλο, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση;
 3. Ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για τον όλο χειρισμό;
Advertisements
This entry was posted in conspiracy theories, σκέψεις, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Ασμοδαίος, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, Επάναστἀτες του Κώλου, Των Αμνοεριφίων, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

5 Responses to Ακόμα περιμένουμε απάντηση της Αυτού Φαιδρότητoς Κλουζώ Καμμένος

 1. Ο/Η Po λέει:

  Κώστας Καρακώτιας
  .
  Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή ήταν αποκαλυπτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ για να παραμείνει στην εξουσία αποδέχεται , καλύπτει και νομιμοποιεί πλήρως τον κ.Καμμένο και τις πρακτικές του. Υπουργοί , κατα δήλωση τους αριστεροί , αναπτύσσουν πρωτότυπες αντισυνταγματικές και ολοκληρωτικές απόψεις προκειμένου να υποστηρίξουν την ανεξέλεγκτη , απ’ότι φαίνεται , πολιτική και ιδεολογική δράση του αρχηγού των ΑΝΕΛ. Όλα αυτά δε , με την δια χειροκροτημάτων επιδοκιμασία της θεωρούμενης αριστερής πλειοψηφίας . Σημειωτέον ότι δεν βρέθηκε κανένας να ψελίσσει κάτι , έστω απο ντροπή. Ο ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί το τέλος της ηθικής διάστασης της αριστεράς. Είναι πλέον ένα υβριδικό μόρφωμα που ενδιαφέρεται μόνο για την αναπαραγωγή της εξουσίας του. Αλήθεια , οι παλιοί μας φίλοι στα αμφιθέατρα, στους δρόμους , στις πολύωρες συνεδριάσεις , στις αναζητήσεις της » άλλης αριστεράς » , τι λένε για όλα αυτά ; Δυστυχώς μάλλον, δεν λένε τίποτα. Φαίνεται ότι έχουν αποδεχθεί το ανεύρετο της » άλλης αριστεράς » και απολαμβάνουν το πολλαπλά υπαρκτό παρόν που περιχαρείς ανακάλυψαν. https://www.facebook.com/lily.sfikapapagiannaki/posts/1784144211602111

 2. Ο/Η laskaratos λέει:

  Όταν το δικαστήριο αρνείται να ακούσει τις κασέτες της ΕΥΠ και η δίκη τινάζεται στον αέρα ελλείψει αποδείξεων.
  Τότε δεν μίλησε κανείς.
  Ο Μαρινάκης δεν είχε ακόμη αγοράσει ΤO ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ και το Μega

  http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/arneitai-na-katathesei-gia-to-Koriopolis-o-marinakis/3342617

  20/03/2017, 16:01
  Αρνείται να καταθέσει για το Koriopolis ο Μαρινάκης

  Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μάρτυρας στην υπόθεση των στημένων αγώνων μεταξύ 2008-2011, επικαλέστηκε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν πάει να καταθέσει. Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

  Με επιστολή του προς το δικαστήριο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρνείται να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο μεταξύ 2008-2011.

  Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει απαλλαχθεί από τις κατηγορίες που τον βάρυναν για το Koriopolis, επικαλείται αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και τονίζει πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να λείπει εκτός Ελλάδας.

  Παράλληλα, κάνει γνωστό πως επειδή είναι σε εξέλιξη και η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», στην οποία είναι κατηγορούμενος, δεν θα ήθελε στην παρούσα φάση να καταθέσει.
  ……………………………….

  http://www.documentonews.gr/article/koriopolis-siwpoyn-oi-martyres-aneggixto-to-skandalo

  «Κοριόπολις»: Σιωπούν οι μάρτυρες, ανέγγιχτο το σκάνδαλο

  27.03.2017 | 07:00

  «Κοριόπολις»: Η περίφημη δίκη για τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο κινδυνεύει να καταλήξει σε φιάσκο, αφού κανείς δεν ξέρει, δεν άκουσε ούτε δεν είδε το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο

  Αντώνης Φουντής

  Σάββας Λιβάνιος

  Και κάτι ακόμη σημαντικό: ένας από τους κατηγορούμενους, ο Βασίλης Καρακούλιας (μπουκμέικερ), αμφισβητεί τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για τις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών που έκανε η ΕΥΠ, πάνω στις οποίες στηρίζεται η ογκωδέστατη δικογραφία. Ο δικηγόρος του Γιάγκος Λαμπίρης έχει ζητήσει από το Α΄ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να μη ληφθούν υπόψη οι απομαγνητοφωνήσεις, λόγω και του περίεργου ρόλου που διαδραμάτισε η ΕΥΠ, και εάν το αίτημα που κατέθεσε γίνει δεκτό, τότε η δίκη θα τιναχθεί στον αέρα.

  http://www.onsports.gr/podosfairo/story/567532/akyres-oi-synomilies-toy-yperkorioy-gia-to-koriopolis

  23 Μαίου 2017

  Άκυρες οι συνομιλίες του υπερκοριού για το «Koriopolis»

  Δεκτό το αίτημα ακύρωσης των συνομιλιών που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ

  Το A’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε πως πρέπει να κηρυχτούν άκυρες σχεδόν όλες οι συνομιλίες που καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της ΕΥΠ για το σκάνδαλο «Koriopolis».

  Η εισήγηση της εισαγγελέως έγινε αποδεκτή από την έδρα και πλέον όλα δείχνουν πως η μεγαλύτερη δίκη που αφορά σε στημένους αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο για την 2008-2011 οδηγείται σε φιάσκο.

  Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, οι περισσότεροι εκ των κατηγορουμένων αναμένεται να απαλλαχθούν είτε να πέσουν στα μαλακά. Κι αυτό διότι το κατηγορητήριο βασιζόταν κυρίως στις συνομιλίες που είχαν καταγραφεί.

  Ο δικηγόρος Γιάγκος Λαμπίρης που κατέθεσε και το αίτημα για λογαριασμό του κατηγορούμενου Βασίλη Καρακούλια, επικαλέστηκε τα τα άρθρα 2 παρ. 1 ν.3649/2008, 243 παρ. 1 και 2 ΚΠΔ, 148 ΚΠΔ, 153 ΚΠΔ, λέγοντας:

  «Τα αναγνωριζόμενα από το Δικαστήριό σας, φύλλα χάρτου, ως «εκθέσεις απομαγνητοφώνησης», είναι παντελώς άκυρα, καθόσον δεν φέρουν χρονολογία και δεν αναφέρουν τα ονοματεπώνυμα και τις υπογραφές των προσώπων που διενήργησαν τις «απομαγνητοφωνήσεις» ή συνέπραξαν σε αυτές.

  Επομένως, σύμφωνα με τα παραπάνω, τις συγκεκριμένες «απομαγνητοφωνήσεις», δεν έκαναν οι υπάλληλοι της Ε.Υ.Π., αφού δεν είναι προανακριτικοί υπάλληλοι και δεν μπορούν να συντάξουν οποιαδήποτε έκθεση κατά την έννοια των άρθρων 148 κ.ε. ΚΠΔ».

  Για την εξέλιξη της υπόθεσης τόνισε: «Ορθώς το δικαστήριο έκρινε ότι δεν λαμβάνονται υπόψιν οι υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες, οι οποίες είναι παράνομες. Όσον αφορά στη χρήση των παρανόμων αυτών συνομιλιών, είναι βέβαιο ότι οι χρήστες αυτών θα κληθούν αρμοδίως να λογοδοτήσουν. Κατόπιν αυτού, είναι δύσκολο να θεμελιωθεί ενοχή σε βάρος των κατηγορουμένων και ειδικότερα σε βάρος του πελάτη μου».

  Ενολίγοις ο κύριος όγκος των στοιχείων που στοιχειοθέτησαν και το βαρύ κατηγορήτηριο για τους περισσότερους κατηγορούμενους χάνεται. Θυμίζουμε ότι στη δίκη για το μικρό Koriopolis υπήρξε ανάλογο αίτημα, αλλά είχε απορριφθεί και οι συνομιλίες λήφθηκαν υπόψιν του δικαστηρίου.

 3. Ο/Η Kάποιος λέει:

  http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/44341434941-44341434941

  Εχει και άλλοτε συκοφαντήσει πρόσωπα, για να αποκομίσει ίδιον όφελος. Είναι συνωμοσιολόγος και φαντασιόπληκτος, γι’ αυτό εντελώς αναξιόπιστος.

  Ένα μόνο παράδειγμα: το 1992 ο φέρελπις (τότε) βουλευτής «έγραψε» (τα εισαγωγικά τίθενται διότι αργότερα κάποιος άλλος ισχυρίστηκε ότι τού το έγραψε) ένα βιβλίο για την τρομοκρατία. Τότε είχε προκαλέσει σάλο, σήμερα γελάνε και οι κότες. Τότε ο Καμμένος-Κλουζό «αποκάλυπτε» ότι πίσω από την τρομοκρατία βρισκόταν το… ΠΑΣΟΚ! Ακόμη και η τότε κυβέρνηση της ΝΔ (Μητσοτάκη) τον είχε αποδοκιμάσει. Κάμποσα χρόνια αργότερα εμφανίστηκε ο υπεύθυνος για την προπαγάνδα επί χούντας Γεώργιος Γεωργαλάς, μακαρίτης πλέον, να διεκδικεί την πατρότητα του βιβλίου και αμοιβή, που (ισχυρίστηκε ότι) δεν του είχε δώσει ο (εμφανιζόμενος ως) συγγραφέας (εδώ).

  Γιατί τα θυμίζουμε όλα αυτά; Μπας και προβληματιστούν, επιτέλους, κάποιοι από τους εδώ και τρία χρόνια αριστερούς συνεταίρους του στην κυβέρνηση, τους οποίους ο ντετέκτιβ Πάνος τραβάει από τη (δεξιά) μύτη. Να προβληματιστούν γιατί, όταν οι δρόμοι τους χωρίσουν, από τη στιγμή που δεν θα τους ενώνει η εξουσία, ο Καμμένος είναι ικανός να γράψει κι άλλο βιβλίο. Στο οποίο μπορεί να λέει «τι καλά που πέρασα με τους αριστερούς συντρόφους στην κυβέρνηση», μπορεί και όχι. Και να γράψει άλλα, ιδιαίτερα αν αισθανθεί «προδομένος» ή «ριγμένος», μετά την απώλεια της καρέκλας (του).

  Και όσοι νομίζουν ότι αυτά είναι υπερβολές, δεν έχουν καταλάβει με ποιον έχουν μπλέξει. Ο Καμένος δεν ορρωδεί προ ουδενός, όταν πρόκειται για την εξουσία. Εδώ εγκατέλειψε τους ευεργέτες του (οικογένεια Μητσοτάκη) και συνοδοιπόρους του στο κόμμα (Σαμαράς κ.α), θα διστάσει να τα βάλει με τους σημερινούς αριστερούς συνοδοιπόρους του και να επανέλθει στη(δεξιά) κοιτίδα του;

 4. Ο/Η Po λέει:

  Κουσούρι

  Του Γιάννη Πρετεντέρη

  Εχω την αίσθηση ότι η κυβέρνηση τραβάει κάποιο παράξενο ζόρι. Αν δεν απατώμαι, είναι η πρώτη κυβέρνηση παγκοσμίως που για ό,τι συμβαίνει στον τόπο ρωτάει την… αντιπολίτευση!

  Την πάτησαν με τις θριαμβολογίες για το χρέος; «Να μας πει τι λέει για το χρέος η ΝΔ!».

  Κάνουν κάποια εκδήλωση οι συνδικαλιστές αστυνομικοί; «Ο Μητσοτάκης να απαντήσει αν είναι υπέρ ή κατά της συγκέντρωσης!».

  Αποκαλύπτεται ότι ο υπουργός Aμυνας έχει νταραβέρια με ισοβίτες; «Μέγα θέμα η ΝΔ να υπερασπίζεται επιχειρηματικά συμφέροντα!» φωνάζει ο Κοντονής.

  Δεν μαζεύουν τα σκουπίδια οι δημοτικοί υπάλληλοι; «Ο Μητσοτάκης θέλει να απολύσει τους συμβασιούχους!».

  Και το κορυφαίο – σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού για την υπόθεση Καμμένου… «Πού ήταν η ΝΔ όταν οι βασικοί μάρτυρες έπεφταν ο ένας μετά τον άλλο νεκροί;».

  Δηλαδή, πού να είναι η ΝΔ; Σπίτι της ήταν. Εκτός κι αν στο Μαξίμου νομίζουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι κάτι σαν πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

  Η μία εξήγηση είναι πως η μέθοδος έχει μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ κουσούρι από την εποχή που βρισκόταν στην αντιπολίτευση. «Κι εσείς που σκοτώνετε τους μαύρους!».

  Πιθανόν. Ταυτοχρόνως όμως υποδηλώνει και τη δυσκολία μιας κυβέρνησης που ανέδειξε το παπατζιλίκι σε πολιτική ιδεολογία.

  Δηλώνει, ας πούμε, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού: «Διαψεύστηκαν οι ελπίδες της ΝΔ να μην πετύχει η κυβέρνηση θετική συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους».

  Ωραία. Μόνο που η κυβέρνηση δεν έχει πετύχει καμία συμφωνία για το χρέος – κάτι θα είχε ακουστεί… Μια ανύπαρκτη συμφωνία δεν μπορεί να είναι θετική. Και προφανώς καμία ελάφρυνση δεν συμφωνήθηκε ποτέ από κανέναν. Τα υπόλοιπα είναι στο ταξιδιάρικο μυαλό τους.

  Με άλλα λόγια, βασικό κουσούρι της κυβέρνησης είναι το παπατζιλίκι. Το οποίο όμως τρώνε πλέον μόνο οι εντελώς χάπατοι.

  Σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, μόλις ένα ποσοστό 14%-17% φαίνεται να αποδέχεται το παραμύθι για «θετική συμφωνία» που δείχνει «την έξοδο από την κρίση».

  Ακόμη κι αν προσθέσουμε τον Παυλόπουλο και τον Μίχαλο, πάλι δεν μαζεύονται πολλοί.

  Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση έχει πάθει ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια κυβέρνηση: δεν την ακούν. Ελλείψει ακροατηρίου, το παπατζιλίκι καταρρέει και φυσικά δεν έχουν κάτι άλλο να βάλουν στη θέση του.

  Διάβασα βέβαια ότι μέσα στην απελπισία του ο Πρωθυπουργός θυμήθηκε να προτείνει στη Φώφη κάτι που λέγεται «προοδευτική διακυβέρνηση μετά το τέλος των Μνημονίων» – της Παρασκευής το γάλα, δηλαδή!

  Πράγμα που αποδεικνύει πως πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου. Και μετά το κουσούρι του.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.