(Μετά την κατάρρευση Καμμένου) σύνδροφος Αλ. Τσίπρας: «κυρία Γεννηματά, HELP!»

[Πρόσκληση προοδευτικής διακυβέρνησης μετά τα μνημόνια]

Η Εφημερίς του Λιβάνη πάντα εις τας επάλξεις!

Ευθεία πρόσκληση στο ΠΑΣΟΚ και την Φώφη Γεννηματά για συνεργασία και δημιουργία προοδευτικής διακυβέρνησης μετά τα μνημόνια απευθύνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα». Με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να δηλώνει ότι «δεν θα συμμετέχουμε σε αδύναμες κυβερνήσεις που θα οδηγήσουν τη χώρα σε νέα διέξοδα».

Ειδικότερα και για την συζήτηση στην οποία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τα κόμματα του ευρύτερου προοδευτικού τόξου, ο κ. Τσίπρας επισημαίνει ότι «θα χαιρόμασταν ειλικρινά αν (το ΠΑΣΟΚ) έβρισκε ξανά τον προοδευτικό του προσανατολισμό, αλλά και το κουράγιο να ανοίξει έναν ειλικρινή και χωρίς προκαταλήψεις διάλογο με την κυβερνώσα Αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ, για την προοπτική της προοδευτικής διακυβέρνησης μετά το τέλος των μνημονίων. Εμείς, πάντως, θα είμαστε εκεί. Αλλά νομίζω ότι έχει πολύ σοβαρά προβλήματα να λύσει για να φτάσει μέχρι εκεί». Καλεί, μάλιστα, την Φώφη Γεννηματά να πάρει θέση στην ατζέντα Μητσοτάκη, με στόχο, «να διαπιστώσουμε τουλάχιστον αν βρισκόμαστε από την ίδια ή από την άλλη πλευρά της αβύσσου».

Ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει ότι «το επόμενο διάστημα θα υπάρξει ακόμα πιο εντατική δουλειά προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει πρωτοβουλίες ισχυρότερης σύνδεσης με την κοινωνία» -και πάντως «πολύ πριν από τον Σεπτέμβριο του 2019, που θα γίνουν οι επόμενες εκλογές».

liberal.gr

Advertisements
This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Επάναστἀτες του Κώλου, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

9 Responses to (Μετά την κατάρρευση Καμμένου) σύνδροφος Αλ. Τσίπρας: «κυρία Γεννηματά, HELP!»

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  O Tσίπρας ποτέ δεν εννοεί αυτό που λέει.
  Οι οπαδοί του τον θαυμάζουν ακριβώς γι’αυτό.
  Το θεωρούν μαγκιά και θέλουν να του μοιάσουν

  http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/44341433884-44341433884
  Σεπτέμβριος 2015. Ο Αλ. Τσίπρας πιάνει το γόνατο του συντρόφου Πάνου Καμμένου. Είναι δυνατόν να τον αδειάσει έτσι;

  Γίνεται «προοδευτική κυβέρνηση» χωρίς… Καμμένο;

  Κανονικά ο συνεταίρος του Αλέξη Τσίπρα θα έπρεπε να ανησυχήσει από το άδειασμα που του κάνει. Αλλά δεν χρειάζεται. Και οι δύο ξέρουν ότι, μετά τις εκλογές, τα περί «προοδευτικής διακυβέρνησης» θα είναι απλώς ανέκδοτο

  Γιώργος Καρελιάς

  ……………..

  Σαν να λέμε ότι, μετά τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα θα είναι ξανά νικητής και θα θέλει για συνεταίρο, αντί των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμένου, το ΠΑΣΟΚ (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) της Φώφης Γεννηματά. Ο «μύθος» περιέχει ισχυρή δόση σουρεαλισμού. Διότι, για να βγει αληθινός, πρέπει να μην αλλάξει (σχεδόν) τίποτα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ να θριαμβεύσει ξανά στις εκλογές (η νίκη του έστω και μία ψήφο θα ισοδυναμεί με θρίαμβο) και να επιδιώξει απλώς να αλλάξει εταίρο στην κυβέρνηση.
  …………….
  Κανονικά ο σημερινός συνεταίρος του Πάνος Καμμένος θα έπρεπε να ανησυχήσει από το άδειασμα που του κάνει. Ομως, δεν χρειάζεται. Διότι και δύο -Τσίπρας και Καμμένος- γνωρίζουν ότι, μετά τις εκλογές, η συμμαχία τους θα γίνει σκορποχώρι. Και ότι τα περί «προοδευτικής διακυβέρνησης» κινούνται στη σφαίρα των ανεκδότων. Ετσι όπως τα κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, η επόμενη κυβέρνηση θα ξεκινάει από την ΝΔ και (πολύ πιθανό) θα τελειώνει σε αυτήν. Σε κάθε περίπτωση δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτήν που φαντασιώνεται ο νυν Πρωθυπουργός στο «άνοιγμα» που κάνει προς το ΠΑΣΟΚ. Αν και το πιθανότερο είναι ότι αυτό το «άνοιγμα» δεν είναι καν θέμα «φαντασίας», αλλά στυγνών υπολογισμών.

  Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ότι το 90% της εκλογικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ του 2015 προέρχεται από πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Ολες οι έρευνες πιστοποιούν ότι ένα μεγάλο κομμάτι θα τον εγκαταλείψει όποτε γίνουν εκλογές. Ενας από τους τρόπους για να περιορίσει τις διαρροές είναι να συνεχίσει και να εντείνει το «φλερτ» προς τον πρώην χώρο αυτών των ψηφοφόρων, υποσχόμενος ότι θα το κάνει (νέο) συνεταίρο του. Κατά κάποιον τρόπο ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ (από το 1985 και μετά) ελαφρώς παραλλαγμένο: «ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις»! Το σύνθημα αυτό «αναζωπυρωνόταν» κάθε φορά που το κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Τηρουμένων των αναλογιών, το ίδιο κάνει σήμερα και ο ΣΥΡΙΖΑ, ευρισκόμενος σε παρόμοια θέση.

  ……………………………
  http://www.kathimerini.gr/914920/opinion/epikairothta/politikh/h-htta-ths-astikhs-elladas
  ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
  Η ήττα της αστικής Ελλάδας
  ……………………

  Ετσι πολιτεύθηκαν μέχρι σήμερα και έτσι θα πολιτευθούν ώς το τέλος. Εχοντας πάντα κατά νουν ότι μια αριστερή κυβέρνηση δεν παραδίδει ποτέ την εξουσία που κατέκτησε έστω και με κοινοβουλευτικά μέσα. Τη χάνει, όπως την έχασε ο Αλιέντε και δεν την έχασε ο Τσάβες ή ο Κάστρο. Γι’ αυτό και μια αριστερή κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την ισχνή δύναμή της στο Κοινοβούλιο και δεν προσαρμόζει τη συμπεριφορά της σε αυτήν. Οπως και δεν ενδιαφέρεται για την αποτελεσματικότητα της πολιτικής της. Γι’ αυτήν η πραγματικότητα είναι σαν την αλήθεια. Είναι αρμοδιότητα της προπαγάνδας. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά ξέρουν και αυτά κάνουν.

  Παιδιά της αστικής Ελλάδας, όπως ο Τσίπρας, ο Καμμένος, ο Γαβρόγλου, ή η Κωνσταντοπούλου, ενσαρκώνουν την ήττα της. Αυτή η ρηχή δημοκρατία ούτε τα απολύτως χρειώδη της δεν μπόρεσε να προστατεύσει. Εκπαίδευσε τους υπονομευτές της. Το μόνο αισιόδοξο είναι ότι τους εκπαίδευσε με τον τρόπο της. Τόσο άτσαλα και πρόχειρα, που αντί να την υπονομεύσουν υπονομεύουν εαυτούς.

  • Ο/Η trash200 λέει:

   Ο κύριος Θεοδωρόπουλος πέραν των άλλων σουρραλιστικών που λέει, δικαιολογεί και το πραξικόπημα του Πινοσέτ αν κατάλαβα σωστά;
   Με τέτοιους «φιλελεύθερους» στην Ελλάδα θα μείνουν χωρίς δουλειά οι Κασιδιαραίοι στο τέλος…

   • Ο/Η laskaratos λέει:

    Θα ήταν εντιμότερο αν απαντούσατε σε αυτά που λέει και όχι σε κάτι που δεν λέει.
    Εκτός αν δεν μπορείτε.
    Εγώ στη θέση σας θα υπενθύμιζα στον κ.Θεοδωρόπουλο, πως οι αθλιότητες στην Ελλάδα δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα, αφορούν και τα λεγόμενα αστικά κόμματα.

 2. Ο/Η λιβάνι από τον Λιβάνη λέει:

  Με συνέντευξη Τσίπρα η εφημερίδα «Νέα Σελίδα» του κάποτε Πασοκικού Οίκου Λιβάνη
  24 Ιουνίου 2017

 3. Ο/Η Κλαζομενεύς λέει:

  Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό!!!!

 4. Ο/Η laskaratos λέει:

  Όλα δείχνουν πως η κοπέλα είναι αθώα.
  Το σίγουρο είναι πως η ενοχή της δεν αποδείχτηκε.
  Δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί.
  Από την Καθημερινή:

  http://www.kathimerini.gr/914853/article/epikairothta/ellada/pws-einai-dynaton-h-hrianna-sth-fylakh

  21.06.2017
  «Πώς είναι δυνατόν; Η Ηριάννα στη φυλακή;»

  ΛΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ

  Την πρώτη φορά που μιλήσαμε, πριν από δύο εβδομάδες, ήταν καθ’ οδόν για τις φυλακές της Θήβας και για το πρώτο επισκεπτήριο στην κόρη της. Ηταν η μόνη διαδρομή που η Σίσση δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα έκανε – και, όπως κάθε γονιός, είχε πλέξει όλα τα εφιαλτικά σενάρια στο μυαλό της. Ποτέ όμως αυτό: η Ηριάννα της στη φυλακή. «Πώς τη βρήκατε;», τη ρωτούσαμε αργότερα. «Πώς να τη βρω…», είπε. «Εκείνη ανησυχούσε για εμάς, “μη φοβάστε” έλεγε, “είμαι καλά”. Η Ηριάννα το έχει αυτό, σκέφτεται πάντα τους άλλους, δεν θέλει να τους επιβαρύνει». Το μόνο που είχε ζητήσει να της φέρουν ήταν τα βιβλία της για να συνεχίσει τη μελέτη και τις εργασίες της. Η 29χρονη κοπέλα είναι υποψήφια διδάκτωρ στο ΕΚΠΑ, μέχρι πριν από λίγο καιρό περνούσε τις περισσότερες ώρες της ημέρας της στο πανεπιστήμιο διδάσκοντας στο Διδασκαλείο Νέας Ελληνικής Γλώσσας.

  Ολοι μαζί ζουν σήμερα τη χειρότερη δυνατή κατάληξη μιας περιπέτειας που ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια, τον Μάρτιο του 2011. Η Ηριάννα, στα 23 της τότε, βρισκόταν στο σπίτι του Κωνσταντίνου, του συντρόφου της μέχρι και σήμερα, όταν έκανε έφοδο η Αντιτρομοκρατική.

  Παρακολουθούσαν δύο υπόπτους για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», που φέρεται να είχαν επισκεφθεί το συγκεκριμένο σπίτι. Η Ηριάννα προσάγεται, δίνει οικειοθελώς δείγμα DNA και αφήνεται ελεύθερη. Ο Κωνσταντίνος συλλαμβάνεται, κατηγορείται για συγκρότηση, ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Τελικά, αθωώνεται αμετάκλητα στη δίκη του, ως άσχετος με τους «Πυρήνες».

  Το ζευγάρι πίστεψε ότι η περιπέτεια είχε τελειώσει, όμως σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του ’13, συλλαμβάνεται η Ηριάννα με την κατηγορία της ένταξης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση. Ενημερώνεται ότι σε έναν γεμιστήρα όπλου που είχε εντοπιστεί τον Νοέμβριο του ’11 στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, ανιχνεύθηκε μέρος του DNA της. Μετά την απολογία της, πάντως, αφήνεται ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

  Πεπεισμένη ότι η αλήθεια θα διαφανεί στη δίκη, η Ηριάννα επιχειρεί να συνεχίσει τη ζωή της, να επιστρέψει σε μια κανονικότητα. Ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της και ξεκινάει το διδακτορικό, εργαζόμενη παράλληλα στο Διδασκαλείο. Οι συνεργάτες της και οι καθηγητές της μένουν εντυπωσιασμένοι από την απόδοση και την επιμέλειά της. «Σε όλη τη διάρκεια της επαφής μας, η Ηριάννα υπήρξε εξαιρετική. Ηταν επιμελής, άριστη στο αντικείμενό της και στη συμπεριφορά», τονίζει στην «Κ» η κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής Ελένη Καραμολέγκου.

  «Μολονότι εκκρεμούσε κάτι εις βάρος της, ποτέ το πανεπιστήμιο δεν σκέφτηκε ότι διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο». Για ένα παιδί που από μικρή ηλικία έβαζε στόχους και τους εκπλήρωνε, με όνειρο να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα, μιλούν και οι δικοί της.

  Οταν δύο φορές χρειάστηκε να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να παραστεί σε διεθνή συνέδρια, υπέβαλε αίτημα άρσης των περιοριστικών όρων, που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Εφετών, ενώ ένα παραπεμπτικό βούλευμα σημείωνε πως «κανένα στοιχείο που να τη συνδέει με την οργάνωση “ΣΠΦ” δεν βρέθηκε από την άρση τόσο του τηλεφωνικού όσο και του τραπεζικού απορρήτου».

  Εχοντας αναθαρρήσει από τις παραπάνω ενδείξεις, η Ηριάννα επιχειρεί να αποδείξει την αθωότητά της πέραν πάσης αμφιβολίας. Απευθύνεται στο μοναδικό εξειδικευμένο κέντρο στην Ελλάδα για ελέγχους DNA παραγγέλνοντας τεχνική έκθεση στον κ. Γεώργιο Φιτσιάλο, διδάκτορα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Πανεπιστημίου Nice Sophia Antipolis της Γαλλίας και γενικό διευθυντή του Ευρωπαϊκού Κέντρου Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA. Οταν όμως ο κ. Φιτσιάλος ζητεί να πραγματοποιήσει έλεγχο του δείγματος, η αστυνομία απαντά ότι αυτό έχει «τελειώσει». «Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση με το επίμαχο μερικό γενετικό προφίλ», αναφέρει η έκθεσή του. «Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε χαρακτηρίζεται υλικό χαμηλής ποσότητας και ποιότητας, καθώς βρίσκεται κάτω από το όριο των 200 pg/αντίδραση και κατά τη γενετική ανάλυση απέδωσε ένα μη πλήρες και κακής ποιότητας γενετικό προφίλ».

  Μολονότι το μοναδικό στοιχείο εις βάρος της είχε καταρρεύσει, στη δίκη το βάρος έπεσε αλλού. «Γιατί δεν τον χώρισες;», ρωτούσε την Ηριάννα η έδρα. «Μα ο άνθρωπος είχε αθωωθεί», σχολιάζει σήμερα η μητέρα της. Θα ήθελε να το φωνάξει και στο δικαστήριο, αλλά σαν σε εφιάλτη ένιωθε ανήμπορη. Την 1η Ιουνίου ανακοινώθηκε η απόφαση: 13 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή. Δεν της αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ούτε καν του πρότερου έντιμου βίου. «Τη στιγμή που την έπαιρναν μέσα, έψαξε να μας βρει με το βλέμμα. “Κουράγιο” μας είπε, “είμαι καλά”».

  «Πέρα από το παράλογο»

  Το στάδιο του σοκ έχει πλέον διαδεχθεί ο θυμός. «Πώς είναι δυνατόν να συμβεί αυτό το πράγμα σε αυτό το παιδί, με αυτή την πορεία. Δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο, που πλήττεται έτσι, να καταφέρει να εστιάσει στα πράγματα που τον εξελίσσουν. Τέτοιο μίσος για την Ηριάννα; Για ποιο λόγο; Ψάχνω, αλλά δεν βρίσκω τις λέξεις να περιγράψω αυτό που νιώθω. Μέχρι τώρα ήξερα το λογικό και το παράλογο. Αυτό είναι πέρα και από το παράλογο». Η Σίσση ζητεί συγγνώμη πολλές φορές που φορτίζεται. «Είναι λάθος. Πρέπει να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου, για το παιδί μου».

  Το δυναμικό κύμα συμπαράστασης στην Ηριάννα είναι μια παρηγοριά. Μια αχτίδα φωτός η εκδίκαση της αίτησης αναστολής της απόφασης στις 17 Ιουλίου. Εως τότε η Ηριάννα θα συνεχίσει να διαβάζει.

  Έντυπη
  ____________________

  Όσοι πιστεύετε στην άκριτη κρίση του δικαστηρίου, υπογράψτε εδώ:

  https://secure.avaaz.org/el/petition/Elliniki_Dikaiosyni_Elliniki_Kyvernisi_Areios_Pagos_LEYTERIA_STIN_IRIANNA/?wuWHncb&utm_source=sharetools&utm_medium=twitter&utm_campaign=petition-430673-Elliniki_Dikaiosyni_Elliniki_Kyvernisi_Areios_Pagos_LEYTERIA_STIN_IRIANNA&utm_term=uWHncb%2Bel

 5. Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:

 6. Ο/Η του Λαφαζάνη λέει:

  Aπολαύστε Iskra hysteria

  http://www.iskra.gr/%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4/

  Τσίπρας: Άνοιγμα προς ΠΑΣΟΚ για ”προοδευτική” διακυβέρνηση (!). Γλείφει εκεί που ”έφτυνε”. Χλεύη των ηττημένων και των αρχιενόχων!
  Από Iskra – 25/06/20170

  Μέχρι τώρα ελέγετο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάχθηκε σε νέο ΠΑΣΟΚ.

  Το άνοιγμα Τσίπρα προς τους αρχιενόχους Γιώργο Παπανδρέου, Φώφη Γεννηματά και Βαγγ. Βενιζέλο για δήθεν ”προοδευτική” διακυβέρνηση μετά τα μνημόνια (καλοκαίρι του 2018), δεν δείχνει απλώς μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μετατροπή του σε ουρά και ”τσόντα” της χειρότερης, της πιο νεοφιλελεύθερης, άγρια μνημονιακής και ληστρικής εκδοχής του ΠΑΣΟΚ.

  Ο Αλ. Τσίπρας, εξαιτίας των εγκλημάτων και της προδοσίας που διέπραξε σε βάρος του τόπου και του λαού, γλείφει και εκλιπαρεί για πολιτική επιβίωση εκεί που έφτυνε και μετατρέπεται σε χλεύη αυτών που έχουν κυλιστεί στον πολιτικό βούρκο, έχουν καταληστεύσει τον τόπο και ο λαός τους έχει καταδικάσει και στείλει στην πολιτική κατάρρευση: το πολιτικό μαυσωλείο του σημερινού ΠΑΣΟΚ.

  Συγκεκριμένα, σε άνοιγμα προς τον χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την προοπτική «προοδευτικής διακυβέρνησης μετά τα μνημόνια» προχώρησε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

  Μεγάλο μέρος της συνέντευξης στη «Νέα Σελίδα» καταλαμβάνεται από τον διάλογο τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να ανοίξει με τα κόμματα του «ευρύτερου προοδευτικού τόξου», με τον Αλέξη Τσίπρα να επισημαίνει ότι «θα χαιρόμασταν ειλικρινά εάν το ΠΑΣΟΚ έβρισκε ξανά τον προοδευτικό του προσανατολισμό (!), αλλά και το κουράγιο να ανοίξει έναν ειλικρινή και χωρίς προκαταλήψεις διάλογο με την κυβερνώσα Αριστερά (!), τον ΣΥΡΙΖΑ, για την προοπτική της προοδευτικής διακυβέρνησης μετά το τέλος των μνημονίων. Εμείς, πάντως, θα είμαστε εκεί. Αλλά νομίζω ότι έχει πολύ σοβαρά προβλήματα να λύσει για να φτάσει μέχρι εκεί».

  Καλεί, μάλιστα, την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά να πάρει θέση στην ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο «να διαπιστώσουμε τουλάχιστον αν βρισκόμαστε από την ίδια ή από την άλλη πλευρά της αβύσσου».

  Το αδιέξοδο Τσίπρα φαίνεται ότι είναι πλήρες και απόλυτο, ενώ είναι προφανές πως ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να μετατραπεί σε τάση, τύπου ΔΗΜΑΡ, σε ένα βαθιά χρεοκοπημένο και λαομίσητο ΠΑΣΟΚ.

  Κατάντημα και κατήφορος χωρίς τέλος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.