Η επίθεση των Χρυσαυγιτών στην Βασιλική Κατριβάνου

[… η ένοχη σιωπή των «συντρόφων» της του ΣΥΡΙΖΑ]

του Αναγνώστη Λασκαράτου
Το διάβασα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» (Α.Ψ., 09.06.2017):«Σιωπή «δημοκρατών» για τις αθλιότητες στη Β. Κατριβάνου».  «Είναι ντροπή για τα ΜΜΕ η απόλυτη σιωπή για τους άθλιους τραμπουκισμούς από συνηγόρους των χρυσαυγιτών που υπέστη χθες κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η πρώην βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου. Οι προσωπικές προσβολές και οι απαξιωτικές εκφράσεις εκτοξεύονταν σε όλη τη διάρκεια της κατάθεσης και ειδικά προς στο τέλος σε βάρος της μάρτυρα. Η επιθετική συμπεριφορά των συνηγόρων που αντίθετα στάθηκαν «κλαρίνα» στις καταθέσεις άλλων επώνυμων μαρτύρων φανερώνει για άλλη μία φορά τη σύμπλευσή τους με τη γνωστή στοχοποίηση όσων καταδιώκουν οι πελάτες τους: αλλοδαπούς, αντιφασίστες, ευάλωτους και διαφορετικούς. Το απαράδεκτο όμως δεν είναι απλά και μόνο το γεγονός ότι συνήγοροι απαξιώνουν και προσπαθούν να εκφοβίσουν έναν μάρτυρα. Το χειρότερο είναι ότι σχολιαστές και δημοσιογράφοι επιλέγουν να αποσιωπήσουν το γεγονός. Μέχρι να ξαναπέσουν από τα… σύννεφα!».

Κατέφυγα στο ‘Ριζοσπάστη’, για να σχηματίσω δική μου άποψη, αφού όσο κι αν έψαξα στο Google για σχετικό ρεπορτάζ της «Αυγής», δεν προέκυψε τίποτα: «Συνεχίζονται οι καταθέσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής – ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ-9 Ιούνη 2017». Πράγματι, ούτε λέξη για το τι υπέστη η μάρτυς.

Νομίζω πως η κα Κατριβάνου, παρά τις όποιες διαφωνίες έχω με πολλές πολιτικές της απόψεις, όλες τους όμως καλόπιστες και έντιμες, έχει να επιδείξει μια αξιοσημείωτη αντιναζιστική δραστηριότητα, με αιχμές την προστασία των προσφύγων και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μια συνεπή ανθρωπιστική δραστηριότητα, που δεν συνάδει ούτε με τη σιωπή ούτε με τον απροκάλυπτο ή συγκαλυμμένο φιλοχρυσαυγιτισμό άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Σαν να μην έφτανε αυτό, βαρύνεται με δυο σοβαρά εγκλήματα, τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ και τα φερέφωνά του δεν μπορούν να της συγχωρήσουν:

Α) Είχε το θάρρος να εδώ και ένα χρόνο, να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα και από τα εξ αυτού αδικαιολόγητα μεγάλα οφέλη, τα οποία η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να εκλογικεύσει: «Με αιχμές κατά του Τσίπρα παραιτήθηκε η Βασιλική Κατριβάνου», (23.5.2016). Με λίγα λόγια «χαλάει την πιάτσα», είναι «κάρφος οφθαλμού» για τους επαγγελματίες αριστερούς βουλευτές κι αυτό είναι  έγκλημα καθοσιώσεως γι’ αυτούς, αφού εκθέτει τη δική τους μηδαμινότητα και φτήνια.

Β) Αγωνίζεται για να διερευνηθούν από την κάπως δυσκίνητη ελληνική Δικαιοσύνη, ενδεχόμενα εγκλήματα των Χρυσαυγιτών εθελοντών που πολέμησαν στο πλευρό των Ορθόδοξων Σέρβων φασιστών, που κακούργησαν ακόμη και κατά παιδιών στην τρομερή σφαγή της Σρεμπρένιτσα: «Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής … – XYZ Contagion» (22 Ιουνίου 2015): «Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νίκος Παρασκευόπουλος απάντησε στις 15/07/2015 στην ερώτηση υπ’ αριθμόν 3867/25-06-2015 των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιαννίδη Χρήστου και Κατριβάνου Βασιλικής, με θέμα ‘Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα’, ως εξής:….».

Έχω λοιπόν την αίσθηση ότι αυτή η σιωπή, ήταν απολύτως αναμενόμενη.

Advertisements
This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), Επάναστἀτες του Κώλου, Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

8 Responses to Η επίθεση των Χρυσαυγιτών στην Βασιλική Κατριβάνου

 1. Ο/Η Antifa2 λέει:

  To link πάνω πάνω στο ποστ σας είναι ανενεργό

  https://www.efsyn.gr/arthro/siopi-dimokraton-gia-tis-athliotites-sti-v-katrivanoy

  ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  Σιωπή «δημοκρατών» για τις αθλιότητες στη Β. Κατριβάνου

  Σε σχέση με ΣΥΡΙΖΑ, Δικαιοσύνη και λοιπά

  https://xyzcontagion.wordpress.com/justice-for-srebrenica/

  Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα

  «Μια ομάδα ερευνητών δημοσιογράφων φέρνει στην δημοσιότητα νέα στοιχεία για την συμμετοχή Ελλήνων υπηκόων στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα: Οι δεσμοί αίματος του ελληνικού με τον σερβικό εθνικισμό και της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς με τη Χρυσή Αυγή. Είναι ένα θέμα που έχεο πολλές διαστάσεις (μεταξύ άλλων και ποινικές) αλλά δείχνει και τους δρόμους όπου συναντιόνται οι ακροδεξιοί και εθνικιστές όχι μόνο με τον ρατσισμό και το ρατσιστικό έγκλημα αλλά και με το ποινικό έγκλημα. Τα στοιχεία που δημοσιεύουμε προέρχονται από το σαιτ της ερευνητικής ομάδας xyzcontagion και είναι επίκαιρα αφού διεξάγεται μεν η δίκη της Χρυσής Αυγής αλλά η διερεύνηση από τους δικαστικούς δεν έχει προχωρήσει σε βάθος στην συμμετοχή ελλήνων υποκόων στην σφαγή 8000 αμάχων στη Σρεμπρένιτσα και γενικότερα στις εκτελέσεις αμάχων και αιχμαλώτων. Η έρευνα συνοψίζει την σχέση των ελλήνων -εθελοντών στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας- με τη Χρυσή Αυγή αλλά και με το κοινό έγκλημα και με μεγάλες ποινικές υποθέσεις ακόμα και δολοφονίες με την εμπλοκή ελλήνων και σέρβων εθνικιστών».

  Ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ διά του left.gr απλά αναδημοσίευσε ένα παλιό άρθρο που αναδημοσιεύει συνεχώς τα τελαυταία χρόνια, και που μιλάει έτσι γενικά κι αόριστα, όπως θα μιλούσαν τα διάφορα ‘Σαν Σήμερα’, περίπου ‘κάτι κακό έγινε εκεί, εμείς δεν μάθαμε τίποτα’. Ακόμη χειρότερα, το left.gr, αν υποθέσουμε πως γίνει ποτέ η δίκη των Ελλήνων εθελοντών, τους έχει δώσει και ελαφρυντικά για να χρησιμοποιήσουν. Ήταν αγνοί Χριστιανοί, που πίστευαν πως οι σφαγές αθώων εφήβων Μουσουλμάνων ήταν πράξη θεάρεστη, ή αλλιώς, επί λέξει, «Οι έλληνες εθελοντές στη Βοσνία πίστευαν, όπως και η πλειονότητα των συμπατριωτών μας, ότι αγωνίζονταν για ιερό σκοπό, υπερασπιζόμενοι την Ευρώπη και τον Χριστιανισμό από τη λαίλαπα του Ισλαμισμού».
  Από την άλλη πλευρά, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον πιο αισχρό ίσως ισχυρισμό που γράφτηκε ποτέ στα 21 χρόνια από τα γεγονότα της σφαγής. Διαβάστε εδώ, στο σχόλιο #43.

  (…..)

  [01 Αυγούστου 2015]

  # Πληροφορούμαστε την πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία του Μανώλη Βασιλάκη από την εμπλοκή του στην προηγούμενη προανάκριση, εκείνη του 2005, η οποία είχε ανατεθεί στην Εισαγγελέα κ. Αθηνά Θεοδωροπούλου. Είναι χαρακτηριστική της νοοτροπίας με την οποία αντιμετωπίζει το ζήτημα το επίσημο κράτος. Από το περιοδικό Athens Review of Books, τχ. #64, Ιούλιος-Αύγουστος 2015. Θυμίζουμε την ‘Διακήρυξη των 200’ του 2005.


  Από το περιοδικό Athens Review of Books, τχ. #64, Ιούλιος-Αύγουστος 2015. Η μαρτυρία του δημοσιογράφου Μανώλη Βασιλάκη και η εμπειρία του από την εμπλοκή του στην προηγούμενη προανάκριση, εκείνη του 2005, η οποία είχε ανατεθεί στην Εισαγγελέα κ. Αθηνά Θεοδωροπούλου, δικογραφία ΑΒΜ Α2005/2734. Η προηγούμενη έρευνα του 2005 είχε μεν διαγνώσει αδικήματα, αλλά, φυσικά, δεν προσωποποιήθηκαν οι ευθύνες.

  Το Σχόλιο 43
  https://xyzcontagion.wordpress.com/2016/04/03/yugo-03/#comment-14835
  Reptiles Myths Destruction said

  2016/07/17 στις 11:51
  Από την άλλη πλευρά, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον πιο αισχρό ίσως ισχυρισμό που γράφτηκε ποτέ στα 21 χρόνια από τα γεγονότα της σφαγής:
  https://archive.is/dB8Hh#selection-987.2-999.74

  «[…] δεν μπορώ να μη θυμηθώ τα κροκοδείλια δάκρυα που έχυναν ομού φίδια και μικρόβια για τη Σρεμπρένιτσα, ενώ εγνώριζαν ότι επρόκειτο για προβοκάτσια των μουσουλμάνων εθνικιστών. Σαν τώρα θυμάμαι αυτούς τους αλήτες (και τους χαρακτηρίζω έτσι διότι έχουν αίμα στα χέρια τους) να παρασιωπούν την παγίδευση του Μιλόσεβιτς στο Ραμπουγιέ».

  Αφήνουμε στην άκρη την πολύ βάσιμη υποψία πως μπερδεύει (αν δεν τους αγνοεί πλήρως) τους πολέμους 1991-1995 σε Κροατία και Βοσνία με τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ λόγω εθνοκάθαρσης των Αλβανών το 1999 -αλλιώς για ποιο λόγο να αναφέρει στην ίδια πρόταση τη Σρεμπρένιτσα με το Ραμπουγιέ;
  Ειλικρινά, μείναμε άναυδοι από τον δυσθεώρητο βαθμό άγνοιας, ημιμάθειας και ασχετοσύνης του κ. Στάθη Σταυρόπουλου. Είναι αδιανόητο στην εποχή του ίντερνετ κάποιος που θέλει να έχει δημόσιο λόγο να είναι τόσο αστοιχείωτος και να έχει μαλώσει τόσο πολύ με την Ιστορία και με την πραγματικότητα. Το χειρότερο όλων είναι ότι ο κ. Στάθης νομίζει πως αυτό του το μίσος για την γνώση (διότι αυτό σημαίνει να είναι κανείς ημιμαθής: δεν έχει ‘μισή γνώση’, αλλά έχει μίσος για τη γνώση) είναι το … ατού του, που μόνο αυτός και κάποιοι άλλοι λίγοι (υποτίθεται ότι) έχουν και πως μόνο αυτοί είναι οι υποψιασμένοι που κατέχουν την … αλήθεια.

  (….)

 2. Ο/Η Gay λέει:

  Το 2012 το left.gr έβλεπε.
  Τώρα δεν είδε τίποτα
  Aναδημοσίευση του 2012 από το left.gr στη Ροζ Κάρτα
  http://rozkarta.blogspot.gr/2012/08/blog-post_25.html

  Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012
  Επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου στη Βουλή
  Συγγραφέας: left.gr

  Ημερομηνία: 25/08/2012


  Ο χρυσαυγίτης επιτέθηκε με σπρωξιές και βρισιές, στην αντιπροσωπεία που πήγε να καταθέσει ψήφισμα στον Πρόεδρο της Βουλής. Η φρουρά παρατηρούσε το περιστατικό χωρίς να αντιδρά.

  Χτες το απόγευμα η αντιπροσωπεία, που αποτελούταν από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Β’ Αθήνας, Β. Κατριβάνου, τον Δημοτικό Σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Π. Κωνσταντίνου και τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τζ. Άσλαμ, μετά την κατάθεση του ψηφίσματος, αποχωρούσε από το Κοινοβούλιο. Στον προαύλιο χώρο του κτιρίου βρισκόταν ο Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος κατευθυνόμενος προς το μέρος τους, άρπαξε τον Π. Κωνσταντίνου και τον Τζ. Άσλαμ, και τους προπηλάκιζε, μπροστά στους φρουρούς που δεν αντιδρούσαν.

  Τότε παρενέβη η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να σταματήσει τον χρυσαυγίτη βουλευτή, ο οποίος ετοιμαζόταν να της καταφέρει χτυπήματα. Τότε μόνο έγινε η παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ ο Δ. Κουκούτσης έβριζε και κλότσαγε τα μέλη της αντιπροσωπείας ενώ φεύγοντας συνέχιζε της απειλές.

  Όπως καταδεικνύει το περιστατικό, η Χρυσή Αυγή για ακόμη μια φορά κάνει χρήση «καθεστωτικής» βίας προς μετανάστες και αριστερούς ακτιβιστές, και δεν διστάζει να το κάνει μέσα στο κτίριο της Βουλής. Δυστυχώς, έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι το πρόσωπο που τραβά τα αρνητικά φώτα της δημοσιότητας είναι εκλεγμένος βουλευτής, ο οποίος μη σεβόμενος το λειτούργημά του, μεταφέρει της συμμορίτικες πρακτικές, προσπαθώντας να μετατρέψει το Κοινοβούλιο σε ρινγκ.

  Πριν 4 μέρες
  To Left.gr δεν είδε ούτε άκουσε

  https://left.gr/news/i-vas-katrivanoy-katathetei-stin-gdtrial-oi-neonazi-eihan-asylia-mehri-2013

  15:35 | 08.06.2017

  Κοινωνία
  Η Βασ. Κατριβάνου στην #GDtrial

 3. Ο/Η laskaratos λέει:

  Μια εξαίρεση
  Το tvxs του Eυρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου

  http://tvxs.gr/news/ellada/trampoykismoi-xrysaygiton-se-katribanoy-sti-diki-tis-xa

  Τραμπουκισμοί χρυσαυγιτών σε Κατριβάνου στη δίκη της ΧΑ

  17:49 | 08 Ιουν. 2017

  «Σήκω φύγε», «Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σε αντέξανε», «Καλοφάγωτη η σύνταξη του πατέρα σου». Με αυτές τις εκφράσεις συνήγοροι υπεράσπισης της Χ.Α. επιτέθηκαν στην πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου, σε ακόμη μία απόπειρα φίμωσης και εκφοβισμού μάρτυρα.

  Μάλιστα αυτά συνέβησαν, παρουσία της έδρας του δικαστηρίου και μόλις η πρόεδρος είχε διακόψει τη διαδικασία.

  Η Βασιλική Κατριβάνου από το βήμα της μάρτυρας τόνισε μεταξύ άλλων πώς οι επιθέσεις της ΧΑ γινόταν βάσει σχεδίου, όχι αυθόρμητα και εκτελούνταν από τα τάγματα εφόδου. «Θεωρώ ότι όλοι γνώριζαν, οι βουλευτές και όσοι ήταν σε πολιτικές θέσεις. Υπάρχει πλήρης ταύτιση της πολιτικής ηγεσίας με αυτή της εγκληματικής οργάνωσης» είπε χαρακτηριστικά.

  Η Β. Κατριβάνου μεταξύ άλλων κατέθεσε πως υπήρχε μια ασυλία μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013. «Θέταμε ερώτημα στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης ως προς το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα και μας απαντούσαν ότι όλα είναι υπό έλεγχο, ότι δεν υπάρχει θέμα» είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο περιστατικό με την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση στην ίδια στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

  Το δικαστήριο διέκοψε για την Τρίτη 13/06 στο Εφετείο, εν μέσω έντασης μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης και της μάρτυρος.

 4. Ο/Η Κάσυ Διάρη λέει:

  https://www.efsyn.gr/arthro/fylakisi-37-minon-ston-hrysaygiti-stefanaki

  Φυλάκιση 37 μηνών στον χρυσαυγίτη Στεφανάκη


  Ο Γιώργος Τσιμπουκάκης μετά την επίθεση

  08.06.2017
  Συντάκτης: Γιάννης Μπασκάκης

  Άλλη μία καταδίκη προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των καταδικαστικών αποφάσεων σε βάρος στελεχών της Χρυσής Αυγής, μετά την ποινή φυλάκισης 37 μηνών που επιβλήθηκε χθες στον Ευάγγελο Στεφανάκη.

  Ο Στεφανάκης καταδικάστηκε ερήμην για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία για την επίθεση χρυσαυγιτών με σιδερογροθιά στο προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής στις 12/6/2012.

  Κατά την επίθεση αυτή οι δράστες φώναξαν «παλιοκομμούνια, θα πεθάνετε, να φύγετε από εδώ απόψε» και στη συνέχεια χτύπησαν και τραυμάτισαν στο πρόσωπο και στο κεφάλι τον εκλεγμένο με το ΚΚΕ δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσιμπουκάκη.

  Η υπόθεση έχει συσχετιστεί στη μεγάλη δικογραφία της δίκης της Χρυσής Αυγής, ενώ οι δηλώσεις του πατέρα του καταδικασθέντος («Δημοκρατία», 12.5.2013) ότι ο Στεφανάκης φορούσε μπλούζες της Χρυσής Αυγής, μετείχε στα συσσίτια της οργάνωσης και «πήγαινε στις ομάδες περιφρούρησης, όπως στις Θερμοπύλες» επιβεβαιώνουν την ένταξή του στη ναζιστική οργάνωση.

  Και βέβαια ο Στεφανάκης έγινε γνωστός στο πανελλήνιο για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα, για την οποία και καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε ισόβια κάθειρξη.

  Τώρα δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, όπου η ιατροδικαστής Χριστίνα Σπηλιοπούλου, παρότι κλήθηκε να καταθέσει από την υπεράσπιση, ήταν κατηγορηματική πως τα χτυπήματα στο σώμα του θύματος δεν ήταν από πτώση στον προφυλακτήρα, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος. Η δίκη αυτή θα συνεχιστεί στις 13 Ιουνίου.

  ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ
  Το έγκλημα που σόκαρε την Ελλάδα -Ισόβια στο δολοφόνο της Φαίης

  Ενοχο έκρινε τον Βαγγέλη Στεφανάκη το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την ανθρωποκτονία της 23χρονης φίλης του Φαίης στη Νέα Μάκρη και του επέβαλε την ποινή των ισοβίων, όπως είχε προτείνει και η εισαγγελέας.

  Ενοχη όμως έκρινε το δικαστήριο και τη Μαριαλένα για τα αδικήματα της υπόθαλψης εγκληματία και της ψευδορκίας με την εισαγγελέα να προτείνει 5 χρόνια φυλάκισης για την 32χρονη αδελφή της Φαίης. Στην απόφαση δόθηκε τριετής αναστολή.

 5. Ο/Η Κάσυ Διάρη λέει:

  http://www.efsyn.gr/arthro/kai-deyteri-anagnorisi-gia-ton-miho-stin-epithesi-tis-paroy

  Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
  «Είναι εγκληματική οργάνωση με…πολιτική ηγεσία»

  Βασιλική Κατριβάνου
  Για πλήρη ταύτιση της πολιτικής ηγεσίας της Χρυσής Αυγής με αυτήν της εγκληματικής οργάνωσης έκανε λόγο χθες η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, καταθέτοντας ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, όπου εκδικάζεται η μεγάλη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

  ΣΧΕΤΙΚΑ – Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
  «Τάγματα» υπεράσπισης και εκφοβισμού (16:05)
  Η Κατριβάνου για την «Πολυκατοικία του τρόμου» (14:23)
  «Στρατιωτικού τύπου οργάνωση στη Νίκαια» (06:00)
  «Δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών από τον Πυρήνα που σκότωσε τον Φύσσα» (15:53)
  «Χρυσαυγίτες με κλοτσούσαν στο πρόσωπο με άρβυλα» (15:40)
  Εγκληματίες οι ηγέτες της Χ.Α. (10:55)
  «O «Καιάδας» χτύπησε και το κοριτσάκι δίπλα μου» (06:00)
  Γ. Καμίνης: «Η εγκληματική οργάνωση ταυτίζεται με το κόμμα» (14:59)
  Οι τραμπουκισμοί της Χρυσής Αυγής στη Λακωνία στο επίκεντρο (16:09)
  «Κοινοί εγκληματίες που υμνούν ολημερίς τον Χίτλερ» (06:00)

  Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
  Και δεύτερη αναγνώριση για τον Μίχο στην επίθεση της Πάρου

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
  «Χτύπησε το κεφάλι μου με ορμή στο τοιχίο»
  «Ο Κασιδιάρης ωθούσε τους οπαδούς του σε συμπλοκή»

  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
  Απορρίφθηκε η αγωγή της Χρυσής Αυγής κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.