Μερικά χαζοχαρούμενα με μολότοφ στις φοιτητικές εκλογές

[Με ένταση, επεισόδια, ξύλο, ακόμα και μολότοφ στιγματίστηκαν για άλλη μία χρονιά οι φοιτητικές εκλογές]

Συγκεκριμένα στην Αθήνα, έξω από το Χημείο, στην οδό Ναυαρίνου, σημειώθηκαν άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε Χαζοχαρούμενα κωλόπαιδα και ΜΑΤ. Ολα ξεκίνησαν όταν 30 άτομα με ρόπαλα στα χέρια επιχείρησαν να μπουν στο Παιδαγωγικό και να αρπάξουν τις κάλπες, ωστόσο απωθήθηκαν από τους φοιτητές. Ετσι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν και βγαίνοντας έξω συγκρούστηκαν με την αστυνομική δύναμη που ήταν στο σημείο. Τα  Χαζοχαρούμενα κωλόπαιδα επιτέθηκαν στα ΜΑΤ με μολότοφ και φωτοβολίδες.

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη
Νωρίτερα, επεισόδια σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη, όταν κουκουλοφόρα Χαζοχαρούμενα κωλόπαιδα ξυλοκόπησαν με ρόπαλα φοιτητές της ΔΑΠ, που βρίσκονταν στα φοιτητικά τραπεζάκια εντός της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ομάδα περίπου 30 Χαζοχαρούμενων κωλόπαιδων που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα επιτέθηκε με δολοφονική μανία εναντίον ολιγομελούς ομάδας φοιτητών της συγκεκριμένης παράταξης.

Περίπου 30 Χαζοχαρούμενα κωλόπαιδα επιτέθηκαν σε ομάδα φοιτητών της ΔΑΠ, έσκισαν αφίσες και πέταξαν κάτω τις κάλπες που υπήρχαν στην αίθουσα.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας από τους φοιτητές της ΔΑΠ. Τα θύματα της επίθεσης καταγγέλλουν ότι οι δράστες είναι φοιτητές που ανήκουν σε ακροαριστερές παρατάξεις και από τον χώρο Χαζοχαρούμενων κωλόπαιδων χώρο.

πηγη

Advertisements
This entry was posted in φασισμός, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Επάναστἀτες του Κώλου, Των Αμνοεριφίων, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

6 Responses to Μερικά χαζοχαρούμενα με μολότοφ στις φοιτητικές εκλογές

 1. Ο/Η doulosofos λέει:

  Από το πρόγραμμα της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ»

  http://www.dimiourgiaxana.gr/el/

  3. ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  – Αναθεωρούμε το άρθρο 16 του Συντάγματος. Είναι απόλυτα θεμιτή η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων που θα βοηθήσει, μέσω της άμιλλας που θα αναπτυχθεί, και τα δημόσια πανεπιστήμια.
  – Διασυνδέουμε τις σπουδές με τη διεθνή έρευνα και την παραγωγική οικονομία με στόχο την ανάπτυξη τομέων όπου η χώρα μας διαθέτει ανταγωνιστικά ή συγκριτικά πλεονεκτήματα. Η έρευνα, εκτός από μηχανισμός παραγωγής γνώσης είναι και βασικός μοχλός ανάπτυξης και παραγωγής πλούτου.
  – Αναδεικνύουμε τις ανθρωπιστικές σπουδές σε τομέα προτεραιότητας. Ιδρύεται Κέντρο Ανθρωπιστικών Ερευνών με έμφαση στη γλώσσα, τον πολιτισμό, την τέχνη και τη φιλοσοφία, όπου θα παρέχονται παγκοσμίου επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Στόχος, η προσέλκυση φοιτητών ανθρωπιστικών και καλλιτεχνικών κατευθύνσεων από όλον τον κόσμο και η ανάδειξη της Ελλάδας σε παγκόσμιο κέντρο των Ανθρωπιστικών Σπουδών.
  – Οι σπουδές ξαναγίνονται σπουδές και όχι φυτώριο κομματικών και συνδικαλιστικών στελεχών. Κάθε κομματική δραστηριότητα σε χώρους Εκπαίδευσης απαγορεύεται. Είναι η μάστιγα και το όνειδος της Ανώτατης Εκπαίδευσής μας. Σε ποια πολιτισμένη χώρα λειτουργούν κομματικές νεολαίες μέσα στα πανεπιστήμια με δικαιώματα μάλιστα κράτους εν κράτει; Όποιος μαθητής ή φοιτητής θέλει να ενταχθεί σε κόμμα, να πάει στην κομματική οργάνωση της γειτονιάς του. Μέσα στα πανεπιστήμια τα κόμματα δεν έχουν καμία δουλειά, δεν χρησιμεύουν στην ελεύθερη διακίνηση της σκέψης, αλλά στον εγκλεισμό και στην περιχαράκωσή της πίσω από κομματικά κιγκλιδώματα. Το πρώτο πράγμα που χρεωκόπησε σε αυτήν την χώρα ήταν η παιδεία. Ό,τι άλλο ακολούθησε ήταν αποτέλεσμα αυτής της χρεοκοπίας.
  Οι φοιτητές θα μπορούν να έχουν τους συλλόγους τους και τις εκλογές τους, αλλά χωρίς επίσημη διασύνδεση με τα κόμματα. Θα ελέγχεται αυστηρά τυχόν… υπόγεια διασύνδεση και από τις πρυτανικές αρχές και μέσω της νομοθεσίας που θα ορίζει τη λειτουργία των κομμάτων. Θα προβλέπονται κυρώσεις και για το πολιτικό κόμμα που θα αποδειχθεί ότι έχει οικονομικές ή άλλης φύσεως δοσοληψίες με φοιτητική παράταξη και για την ίδια την παράταξη.
  – Η είσοδος στους χώρους των Πανεπιστημίων θα γίνεται με ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσβασης (κάρτα) όπως σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο. Πλήρης κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου. Η διακίνηση των ιδεών γίνεται στη χώρα μας χωρίς κανένα εμπόδιο και κανένας δεν διώκεται για τις ιδέες του. Οι μόνοι χώροι στους οποίους, αν εκφράσεις τις ιδέες σου, κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα είναι, σήμερα, οι χώροι των Πανεπιστημίων.
  – Καταργείται η συμμετοχή των φοιτητών στις εκλογές των πρυτανικών αρχών και απαλλάσσεται η Πανεπιστημιακή κοινότητα από το καρκίνωμα της παράνομης δοσοληψίας καθηγητών – φοιτητών (σου δίνω τα θέματα – με ψηφίζεις;) που έχει καταβαραθρώσει το ηθικό κύρος όλων των πλευρών και εθίζει τους φοιτητές στη διαφθορά. Ο φοιτητής πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο για να σπουδάσει, όχι για να το διοικήσει.
  – Τα Πανεπιστήμια αυτοδιοικούνται με σύνδεση επιπέδου σπουδών/φοιτητών και χρηματοδότησης.
  – Οι φοιτητές χάνουν τη φοιτητική ιδιότητα μετά από συγκεκριμένο αριθμό αποτυχιών στις εξετάσεις.
  – Καθιερώνονται άτοκα φοιτητικά δάνεια τα οποία θα αρχίσουν να αποπληρώνονται 2 χρόνια μετά την αποφοίτηση.
  – Δωρεάν παροχή πρόσβασης στο διαδίκτυο σε κάθε φοιτητή και από τον προσωπικό του χώρο.
  Και τα αυτονόητα: συνελεύσεις φοιτητών γίνονται εκτός ωρών διδασκαλίας. Οι καταλήψεις αντιμετωπίζονται με αστυνομική επέμβαση, σύλληψη των καταληψιών και παραπομπή τους στο αυτόφωρο. Η καταστροφή ή η ρύπανση των χώρων διδασκαλίας θεωρείται… αυτό που είναι, δηλαδή καταστροφή δημόσιας περιουσίας και πληρώνεται από τους καταστροφείς ή τους κηδεμόνες τους. Φυσικά, εφαρμόζονται οι νόμοι και ως προς τις ποινικές ευθύνες.

 2. Ο/Η Κεντροδεξιός λέει:

  H προσφορά των μπαχαλάκηδων στην επαναστατική αφύπνιση των λαών της Ευρώπης είναι ανεκτίμητη. Μεγαλύτερη και από τη φωτιά που άναψε (στα μπατζάκια μας) ο ΞΥΡΙΖΑ, ΣΦΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑ

 3. Ο/Η αναρχοκομουνόπανο λέει:
 4. Ο/Η αναρχοκομουνόπανο λέει:
 5. Ο/Η κομμουνόπανο λέει:

  Όταν τρεις 14χρονοι καταδικασμένοι σε 80 ώρες κοινωνικής εργασίας στο μυαλό του Γαβρόγλου γίνονται Γιάννης Αγιάννης
  Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, 00:02

  Του Αντώνη Πανούτσου

  Ο Κώστας Γαβρόγλου έχει δείξει ότι μπορεί να εντυπωσιάσει σε επιδόσεις λαϊκισμού. Η απόφαση να καταργήσει τις πανελλήνιες εισαγωγικές στα ΑΕΙ, θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια προβλήματα όταν 80 χιλιάδες θα μπορούσαν να γίνουν πρωτοετείς στην ιατρική. Η σκέψη των μεταπτυχιακών στα ΤΕΙ αποσυνέδεσε τα διδακτορικά με την ανώτατη παιδεία. Αφήνοντας περιθώρια διδακτορικά να δίνουν όχι μόνο τα λύκεια και τα γυμνάσια αλλά και οι παιδικοί σταθμοί. Στα ελαφρυντικά του Κώστα Γαβρόγλου καταλογίζεται ότι συνεργάζεται με τον Κώστα Ζουράρι. Στα επιβαρυντικά ότι σε λίγο θα τον έχει ξεπεράσει.

  Η χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για την ποινή 80 ωρών κοινωνικής εργασίας σε τρεις μαθητές του 1ου γυμνασίου Ρεθύμνου που μετείχαν πέρυσι σε καταλήψεις δεν ήταν μόνο παράνομη, εξοργιστική. Ηταν και απελπιστικά ανόητη.

  «Το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με αφορμή την καταδικαστική απόφαση σε κοινωνική εργασία τριών μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου που πήραν μέρος στις καταλήψεις του περασμένου Σεπτεμβρίου, θεωρεί απαράδεκτη την αντιμετώπιση των μαθητών από την πλευρά του διευθυντή του σχολείου που προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση χωρίς να έχουν διαπιστωθεί φθορές εντός του σχολείου» που ανέφερε η ανακοίνωση δημιουργούσε το εξής σκεπτικό. Ότι οι γυμνασιάρχες πρέπει να περιμένουν να γίνουν καταστροφές και αφού γίνουν και τις βρουν αρκούντως ικανοποιητικές να καλούν την αστυνομία. Γνωρίζοντας ότι τις ζημιές θα πληρώσουν τα κορόιδα που λέγονται φορολογούμενοι. Επίσης η ανακοίνωση δημιουργεί το ερώτημα τι σημαίνει «απαράδεκτη συμπεριφορά». Είναι κάτι σαφές που τιμωρείται από το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα ή κάτι επαναστατικό και όμορφο που υπάρχει στις ευαισθησίες του υπουργού; Με την ανακοίνωση στη συνέχεια να γίνεται ακόμα καλύτερη.

  «Υπερβολική κρίνεται και η απόφαση των δικαστικών αρχών που εξάντλησαν την αυστηρότητά τους στιγματίζοντας 14χρονα παιδιά εφ’ όρου ζωής, επειδή συμμετείχαν σε μια κατάληψη». Εδώ δεν έχουμε υπουργό παιδείας αλλά κριτή στο Dancing with the Judges, που βαθμολογεί τις δικαστικές αποφάσεις. Η κρίση βέβαια σε δικαστικές αποφάσεις από έναν υπουργό είναι σαφής επέμβαση στη δικαιοσύνη και προσπάθεια επηρεασμού μελλοντικών αποφάσεων. Αλλά ούτως ή άλλως ο Γαβρόγλου πρέπει να έχει μια περίεργη αντίληψη για τη δικαιοσύνη. Η προτροπή του στον Σταύρο Κοντονή «να επανεξετάσει τα σχετικά άρθρα του ποινικού κώδικα που αναφέρονται σε παρόμοιες περιπτώσεις, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογες καταδίκες» σημαίνει ότι πιστεύει ότι οι υπουργοί δικαιοσύνης έχουν τον ποινικό κώδικα και σκέπτονται ποια άρθρα τους αρέσουν. «Ωραίο αυτό το άρθρο με τα δικαιώματα των αλληλέγγυων Θα πω στους δικαστές να βάλουν σελιδοδείκτη και όποτε μπορούν να το εφαρμόζουν». «Πω, πω χάλια αυτό με τις καταλήψεις. Θα τους πω να σκίσουν την σελίδα».

  Το πιο συγκινητικό όμως σημείο της ανακοίνωσης είναι εκεί που ο Κώστας Γαβρόγλου γίνεται Βίκτωρ Ουγκώ. Εκεί που τα 14χρονα παιδιά στιγματίζονται εφ’ όρου ζωής. Θύματα της κτηνωδίας της δικαιοσύνης που θα περπατάνε στους δρόμους του Ρεθύμνου και οι συμπολίτες του θα ψιθυρίζουν. «Στο βλέμμα τους βλέπεις την κόλαση που έζησαν από τις 80 ώρες κοινωνικής δουλειάς». Ελπίζοντας το άδικο να διορθωθεί. Με μια άλλη συνεισφορά του Γαβρόγλου. Τη διάθεση του γραφείου που οι συλλογικότητες του Τόσκα πρέπει να καταλάβουν μέχρι οι τρεις γιάννηδες αγιάννηδες του Ρεθύμνου αποκατασταθούν.

  http://www.liberal.gr/arthro/141616/apopsi/a-panoutsos/otan-treis-14chronoi-katadikasmenoi-se-80-ores-koinonikis-ergasias-sto-mualo-tou-gabroglou-ginontai-giannis-agiannis.html

 6. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/44341431289-44341431289

  Ο «ρωμαλέος» Κώστας Γαβρόγλου

  Είναι τέτοια η εμμονή του υπουργού Παιδείας με το αριστερό τοτέμ του ασύλου που πλέον κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς τους φοιτητές ότι δεν είναι αρκετά σκληροί για να αντιμετωπίζουν τα έκνομα φαινόμενα όπως αυτά που κατήγγειλαν 471 από αυτούς στο ΑΠΘ

  Αλέκος Παπαναστασίου

  20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

  Τετρακόσιοι εβδομήντα ένας φοιτητές είναι πολύς κόσμος. Και όχι ανώνυμοι, καμουφλαρισμένοι στο πλήθος και τη βουή των αμφιθεάτρων, αλλά 471 νέοι με ονοματεπώνυμο. Με την υπογραφή τους κατήγγειλαν τα αίσχη που συμβαίνουν στους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης: ναρκωτικά, κλοπές, πορνεία, βία, η «Ζούγκλα του μαυροπίνακα» είναι νηπιαγωγείο μπροστά στα όσα ζουν. Η απάντηση του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου; Φταίνε οι ίδιοι. «Ενα ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα θα έδινε τη λύση», είπε ο αρμόδιος υπουργός. Προφανώς στο Πρόγραμμα Σπουδών που λαμβάνουν οι φοιτητές του ΑΠΘ υπάρχει και μάθημα για σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών ·απλώς δεν το ξέρανε.

  Αλλά είναι και προκλητικό. Ο υπουργός Παιδείας που απαιτεί από τους φοιτητές να γίνουν ρωμαλέοι και κυνηγοί διακινητών ναρκωτικών, αποδέχεται και τις τρεις απόψεις της Εκκλησίας για τα προγράμματα του μαθήματος των Θρησκευτικών, χωρίς να δείξει την παραμικρή διάθεση να περιφρουρήσει -ρωμαλέα ή όχι- τα δικαιώματα της εξουσίας που του εμπιστεύτηκαν οι πολίτες. Ο Ιερώνυμος δεν αστειεύεται. Και είναι και αυτός που είχε κατηγορήσει τον προκάτοχο του κ. Γαβρόγλου ως Λουδοβίκο…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.