Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατάθεση Αλιβιζάτου «Η Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση»

[Π Ο Τ Ε θα τελειώσει η Δίκη της Χρυσής Αυγής;]

Εισαγγελέας:
Δηλαδή από τους βουλευτές ποιοι πιστεύετε ότι σίγουρα εμπλέκονται στην εγκληματική οργάνωση;

Αλιβιζάτος: 
Θα πω τουλάχιστον τους βασικούς. Οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παππάς, Παναγιώταρος και φυσικά ο Λαγός

Ήταν μια από τις βαρύνουσες στιχομυθίες που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της διήμερης κατάθεσης του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής σχολής της Αθήνας, Νίκου Αλιβιζάτου, στη δίκη των ναζί της ΧΑ (3/5-150η και 8/5-151η συνεδρίαση της δίκης), κατά την οποία έδωσε καθαρές απαντήσεις για τον ναζιστικό εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής.

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ίση με κανένα άλλο πολιτικό κόμμα στη χώρα (…) είναι ανοιχτά και απροσχημάτιστα ναζιστές», ανέφερε χαρακτηριστικά εξηγώντας πως «αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα κοινό καθοδηγητικό κέντρο… ένας κοινός δάκτυλος. Και η κρίσιμη λέξη είναι τα τάγματα εφόδου. Τα τάγματα εφόδου του Χίτλερ και του Μουσολίνι…». «Ο απώτερος στόχος ήταν η επιβολή ναζιστικού καθεστώτος…», θα πει σε άλλο σημείο αργότερα.

«Οι ενέργειες αυτές στρέφονται κατά συγκεκριμένων ομάδων, επιλεκτικά διαλεγμένων για να συνδέονται με την ιδεολογία. Δηλαδή μετανάστες, αδύναμοι, υποψιάζομαι ότι υπάρχει μια προτίμηση στον αντιεξουσιαστικό χώρο και στην Αριστερά… Ευθέως ναζιστική ιδεολογία. Το χτύπημα στον Φύσσα δεν ήταν του συγκεκριμένου αυτουργού. Ήταν χτύπημα της ίδιας της οργάνωσης… Μίλησα για τάγματα εφόδου. Έτσι ήταν τα τάγματα εφόδου». «Υπάρχει μια δομή, ένα δίκτυο και από κει και πέρα μια οργάνωση. Πυρήνας, δομή, πειθαρχία….», θα πει σε άλλο σημείο της κατάθεσής του. “Έχω την εντύπωση ότι η συνταγματική επιστήμη έχει το σωστό όρο “παρακράτος” και για τον αντιποιούμενο “όργανο παρακρατικό”».

Βία
«Η βία είναι απαραίτητο συστατικό στοιχείο της οργάνωσης που δεν μπορεί να κάνει χωρίς αυτό. Χωρίς τη βία η ΧΑ δεν υπάρχει», τόνισε επιβεβαιώνοντας πως η ΧΑ «είναι εγκληματική οργάνωση. Έχει ακριβώς τα στοιχεία που συγκέντρωνε ο νόμος. Η δομή, η οργάνωση, η διάρκεια…».

Ο Ν. Αλιβιζάτος εξηγώντας το σχήμα των ομόκεντρων κύκλων που ταιριάζει στις ναζιστικές οργανώσεις όπως η ΧΑ, τόνισε πως ο μικρότερος εσωτερικός κύκλος, η ηγεσία, ταυτίζεται με την εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με το άρθρο 187 περί εγκληματικής οργάνωσης δεν είναι αναγκαία η απόδειξη της εμπλοκής της ηγεσίας σε συγκεκριμένες πράξεις, η απόδειξη ύπαρξης εντολής από την ηγεσία, αλλά αρκεί η στοιχειοθέτηση της παρουσίας της εγκληματικής οργάνωσης για να καταδικαστεί η ηγεσία. «Η εντολή “εγέρθητι” (που έδωσε ο Γερμενής στους δημοσιογράφους στην συνέντευξη τύπου του Μιχαλολιάκου την ημέρα που εκλέχθηκαν στη Βουλή) είναι η δημόσια παρουσίαση της ιεραρχικής δομής της οργάνωσης. Την εντολή την δίνει πάντα ο λοχίας…», υποστήριξε ο Ν. Αλιβιζάτος.

Αντιθέτως, όπως εξήγησε ο συνταγματολόγος, στο δεύτερο διευρυμένο κύκλο στον οποίο ανήκουν πυρηνάρχες, στελέχη και μέλη των πυρήνων και των ταγμάτων εφόδου είναι αναγκαία η πλήρης απόδειξη της διάπραξης εγκληματικών ενεργειών ώστε να μπορέσει να παρουσιαστεί η πυραμιδική ιεραρχική δομή της οργάνωσης. Στον τρίτο κύκλο ανήκουν οι οπαδοί και οι ψηφοφόροι του ναζιστικού κόμματος που δεν έχουν άμεση εμπλοκή με τις εγκληματικές ενέργειες. «Αυτός ο κόσμος χρειάζεται κοινωνική απομόνωση και προσπάθεια νουθεσίας», τόνισε ο ακαδημαϊκός.

Όπως ανέφερε, πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με τους φασίστες της ΧΑ το 2010 σε εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου στην Παλαιά Βουλή με θέμα την Ιθαγένεια για τα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα. «Η κρίσιμη διάταξη προέβλεπε ότι τα παιδιά που γεννιούνται από νόμιμους μετανάστες γονείς, μετά από 5ετία αποκτούν αυτόματα την ελληνική ιθαγένεια. Εγώ προέδρευα και καλέσαμε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων υπέρ του νομοσχεδίου γιατί είχε γίνει μια εκδήλωση για την αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου. Πήγαμε μισή ώρα νωρίτερα και βρήκαμε σε στρατηγικά σημεία της αίθουσας να είναι ακροβολισμένοι κάποιοι. Η εκδήλωση ξεκίνησε κανονικά. Στην πρώτη ομιλία κάποιοι ξεκίνησαν να φωνάζουν “αίσχος”. Μας διέκοψαν και το βασικό σύνθημα ήταν «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Εμένα ως προεδρεύοντα με έπιασε από το πέτο ο Παναγιώταρος και μου είπε “γιατί δε λες το όνομά σου ρε, να πεις ότι είσαι Εβραίος, σε λένε Λεβί. Εγώ δεν έχω τίποτα με τους Εβραίους, αλλά είμαι επτανήσιος από την Κεφαλονιά”.

Ιθαγένεια
Ο νόμος αυτός αποτέλεσε αντικείμενο οξύτατης κριτικής. Αργότερα, η διάταξη κρίθηκε αντισυνταγματική από το ΣτΕ. Ως δικηγόρος είχα αντίδικο τον κύριο Ανδριόπουλο που ήταν στέλεχος της ΧΑ. Η ιδέα είναι ότι Έλληνας γεννιέσαι, δε γίνεσαι. Κάθε τρόπος κτήσης ιθαγένειας που δεν είναι το δίκαιο του αίματος είναι αντισυνταγματικός. Δεν είναι Έλληνας όποιος δε γεννιέται Έλληνας. Όπως ήταν και το σύνθημα για τους Αλβανούς παλιά, ότι δε θα γίνουν Έλληνες ποτέ», θα πει ο Ν. Αλιβιζάτος αργότερα απαντώντας σε ερώτηση του αναπληρωτή εισαγγελέα.

Ο Ν. Αλιβιζάτος αναφέρθηκε και στις προσωπικές του εικόνες σχετικά με την παρουσία των χρυσαυγιτών στου στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση στη Νέδα της Ηλεία αλλά και την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Μελιγαλά  και στις φασιστογιορτές των Ιμίων συγκρίνοντάς της με τις ναζιστικές γιορτές της Νυρεμβέργης. «Δάδες, στολές, σημαίες που μοιάζουν με τις ναζιστικές», είναι κάποιες από τις ομοιότητες που διέκρινε.

Όταν ο συνήγορος του ναζί Λαγού Ρουσόπουλος έφερε φωτογραφίες από απεργιακές περιφρουρήσεις, φοιτητικές και νεολαιίστικες κινητοποιήσεις προσπαθώντας να εξισώσει τις δράσεις των ταγμάτων εφόδου με το κίνημα, ο Αλιβιζάτος εξήγησε πως τίποτα από όλα αυτά δεν μοιάζει με τα ένστολα οργανωμένα τάγματα εφόδου της ΧΑ. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των συνηγόρων των χρυσαυγιτών να παγιδεύσουν τον μάρτυρα σε μια συζήτηση για τα δύο άκρα, ο Ν. Αλιβιζάτος ξεκαθάρισε πως η βία των ταγμάτων εφόδου δεν είναι συγκρίσιμη και ανάλογη με οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι το μέσο αλλά το μήνυμα, είναι η ουσία, της ναζιστικής οργάνωσης.

πηγή

Advertisements
This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

16 Responses to Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατάθεση Αλιβιζάτου «Η Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση»

 1. Ο/Η Epaminondas Papayannis λέει:

  Η εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» είναι δισυπόστατη: και nazi και αλητεία! Δυστυχώς, η αδιαφορία τής Δημοκρατίας και η ραστώνη τής αργής Δικαιοσύνης (η Δίκη θα έπρεπε προ πολλού να είχε ολοκληρωθεί) μάς έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση. Για το καλό τών επομένων γενεών, θα πρέπει πάντα να στηλιτεύουμε την αυτοαποκαλούμενη Αριστερά και την «διανόηση» που, μετά τη μεταπολίτευση, απέφευγαν να αντικρούσουν τα ρατσιστικά ψέματα που έγραφαν ο Ιωάννης Πασσάς και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με το παρανοϊκό σκεπτικό: «δεν ασχολούμαστε με όσα γράφουν οι φασίστες»! Θαυμάστε τους.
  Τώρα, είμαι απαισιόδοξος.

  ps γιατί στη μπατσοκρατούμενη Βουλή δεν συνελήφθη ο Κασιδιάρης να παραπεμφθεί στο αυτόφωρο;

  • Ο/Η doulosofos λέει:


   Για τους ίδιους λόγους που η φρουρά δεν προστάτεψε το κύρος της Βουλής δεν θα προστατέψει η αστυνομία την οικογένειά σου όταν χρειαστεί.

 2. Ο/Η doulosofos λέει:

  Μια κουβέντα με αφορμή την θεωρία των δύο άκρων.
  Με ρίζες Αρβανίτικες και μπόλικο Σλάβικο DNA, αδυνατώ να αποδείξω ούτε καν να υποστηρίξω ότι είμαι Έλλην καθαρόαιμος, απόγονος του Αριστοτέλη ή έστω του Μεγαλέξανδρου.
  Κινδυνεύει το κεφάλι μου δηλαδή σε περίπτωση που επικρατήσουν οι Ναζί και ελέγξουν την φυλετική μου ταυτότητα.
  Ως σκληρός φιλελεύθερος, ναι από αυτούς τους γερμανοτσολιάδες γλύφτες της μαντάμ Μέρκελ, πάλι κινδυνεύει το κεφάλι μου σε περίπτωση που επικρατήσουν οι κομμουνιστές και ελέγξουν την ταξική μου ταυτότητα.
  Πιστέψτε με, καθόλου μα καθόλου δεν με απασχολεί αν για την σφαίρα που θα μου φυτέψουν στο σβέρκο ευθύνεται η φυλετική ή ταξική μου ταυτότητα.
  Με απλά λόγια λοιπόν θέλω να πω, ότι η Αστική Δημοκρατία αν θέλει να επιβιώσει θα πρέπει να απαγορεύσει στους επίδοξους βιαστές της να συμμετέχουν στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.
  Όποιος θέλει να μπει στο κοινοβούλιο, για να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού θα πρέπει να αναφέρει ρητά στο πρόγραμμά του ότι θα σεβαστεί τις αστικές ελευθερίες και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.
  Δεν σέβεσαι τις αστικές ελευθερίες, αρνείσαι τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες;
  ΞΕΠΑΡΕΟΥ.

 3. Ο/Η Antifa2 λέει:

  Η Χρυσή Αυγή στην υποδοχή των ιερών λειψάνων της Αγίας Ελένης – Φωτορεπορτάζ
  Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sthn-upodochh-twn-ierwn-leipsanwn-ths-agias-elenhs-fwtoreport#ixzz4hEww3yQ5

  http://altpressfthiotida.com/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%86%CE%B8%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80/

  Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος αποδίδει τιμές στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Και βέβαια υπάρχουν και οι Μ.Γλέζος-Αλ. Μητρόπουλος

   http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/ki-omws-o-syriza-ferei-efthyni-gia-tin-xrysi-avgi-44341410704
   Κι ομως, ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει ευθύνη για τη Χρυσή Αυγή

   Από την πρώτη στιγμή ο κυβέρνηση της Αριστεράς επιχείρησε να εργαλειοποιήσει την Χρυσή Αυγή για την εξυπηρέτηση των δικών της στόχων. Εκανε τεράστιο λάθος. Και αν κάποιοι δεν ήθελαν να το βλέπουν, αποδείχτηκε τώρα

   Αλέκος Παπαναστασίου
   16 ΜΑΪΟΥ 2017

   …………………..
   Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για την πολιτική νομιμοποίηση της οργάνωσης, επειδή θεωρούσε ότι σε δεδομένες στιγμές θα πετύχαινε τους στόχους του. Είτε ήταν αντιμνημονιακοί, είτε αφορούσαν θεσμικά ζητήματα.

   Αρχικώς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, …………………..

   Εναν χρόνο αργότερα, ο επόμενος Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης …………………………

   …….βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Βίτσας, Κασιμάτη, Αυλωνίτου), των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής έβγαζαν φωτογραφίες στο ακριτικό νησί, εμφανιζόμενοι ως υπερεθνικιστές προστάτες του Ελληνισμού…

   Ακολούθησε η εκπληκτική δήλωση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, …… Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης», είχε πει ο κ. Παρασκευόπουλος για να καταλήξει: «Η Χρυσή Αυγή πρέπει να δεχθεί έμπρακτα την υπαγωγή της στους θεσμούς της Δημοκρατίας. Και αυτή την στάση, αν και όταν εκδηλωθεί, πρέπει να τη στηρίξουν τα δημοκρατικά κόμματα»…………………

 4. Ο/Η Κάσυ Διάρη, συνουσοιάζωμε με αδελφές λέει:

  http://news247.gr/eidiseis/koinonia/veroia-apotropiasmos-gia-tis-goyroynokefales-kai-ton-papa-poy-apeilei-logw-prosfugwn.3975668.html

  Βέροια: Αποτροπιασμός για τις γουρουνοκεφαλές και τον παπά που απειλεί λόγω προσφύγων
  «Υπάρχει μια μοναχή δίπλα στον προφήτη Ηλία. Εάν πειραχθεί μια τρίχα από τα μαλλιά αυτά αυτής της μοναχής, θα γίνει χαμός», ακούγεται να λέει ένας ιερέας. Άλλοι φωνάζουν εθνικιστικά συνθήματα, όπως το «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
  Κάποιοι μάλιστα πέταξαν και γουρουνοκεφαλές εναντίον των προσφύγων, σε μια επίδειξη μισαλλοδοξίας και απανθρωπιάς. Εικόνες ντροπής.

 5. Ο/Η doulosofos λέει:

  Άρθρο του Θάνου Τζήμερου από τον Οκτώβρη του 2013. Αλλά για το πολιτικό κατεστημένο και τα πρόβατα ψηφοφόροι του, ο Τζήμερος είναι Γερμανοτσολιάς φιλελές.
  http://marketnews.gr/article/6961/mht-tous-kanete-hrwes-hlithioi

 6. Ο/Η laskaratos λέει:

  Η ΧΑ δεν συγχώρεσε τον Δένδια για τις διώξεις εναντίον της και για την περιφρόνηση που της έδειχνε, αρνούμενος ως υπουργός να απαντήσει στις ερωτήσεις της, σε αντίθεση με τους πρόθυμους του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Βούτσης είχε φροντίσει να λείπει και άφησε στο πόστο του τον ηλίθιο. Η φρουρά έπαιζε πρέφα και οι κάμερες έπαθαν πρεσβυωπία.
  Όλα έγιναν όμορφα και κατά πως έπρεπε και ο κατ’ ομολογίαν του διακορευτής αδελφών, κυκλοφορεί ελεύθερος προς μεγάλην χαράν του Παρασκαιβώπουλλλου.

 7. Ο/Η Πωλίνα Γεμιστού λέει:

  Αγαπητοί κύριοι, επιτρέψτε μου μιά ερώτηση: Κατά την γνώμη του κ. Αλιβιζάτου, όποιος δίνει στην λέξη Έλληνας φυλετική σημασία, είναι Ρατσιστής. Το 99% των Εβραίων του Ισραήλ που πιστεύει ότι η λέξη Εβραίος έχει καθαρά φυλετική έννοια, είναι ρατσιστές; Ή μήπως ΜΟΝΟ στους Έλληνες απαγορεύεται να πιστεύουν στην φυλετική τους συνέχεια; Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε επροχθές Δευτέρα 15/5/17 ο πρώην αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης Μαρδοχαίος Φριζής και θα καταλάβετε

  Όσο για τον κύρ Νίκο Αλιβιζάτο, θα περίμενα από εσάς (κ.κ. Ροΐδη + Λασκαράτε) που γνωρίζετε την πρόσφατη Ιστορία του Ρωμέικου, να υπενθυμίσετε στους νεαρούς αναγνώστες σας ότι ο κύρ Νίκος είναι μικρανεψιός του σκοταδιστή καθηγητή της Θεολογίας Αμίλκα Αλιβιζάτου, που υπήρξε Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ επί Συμμοριτοπολέμου (σ.σ.: όπως αποκαλούσε τον Εμφύλιο ο ίδιος) και δάσκαλος του διαβόητου καθηγητή Κανονικού Δικαίου στο ΕΚΠΑ (1962-85) Κωνσταντίνου Μουρατίδη που προσπάθησε να καθαιρέσει με εντολή της Χούντας από Αρχιεπίσκοπο Κύπρου τον Μακάριο Μούσκο βάσει των Ιερών Κανόνων κλπ-κλπ.
  Ο πατέρας του κύρ Νίκου, Κωνσταντίνος Αλιβιζάτος εξελέγη καθηγητής της Χειρουργικής το 1937, μεσούσης της 4ης Αυγούστου (σε ηλικία μόλις 32 ετών), δηλαδή σε μιά εποχή που για να διοριστείς κλητήρας στην Τράπεζα, έπρεπε να είσαι κάργα εθνικόφρων και να βροντοφωνάζεις τρίς της ημέρας το φασιστικό σύνθημα «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια».
  Δύο άλλοι Αλιβιζάτοι, συγγενείς του κύρ-Νίκου, διετέλεσαν υπουργοί του Μεταξά: Ο Μπάμπης Αλιβιζάτος που ήταν υπουργός Συνεταιρισμών της 4ης Αυγούστου και ο Γεράσιμος Αλιβιζάτος που ήταν υφυπουργός Υγιεινής του κομπλεξικού και ομολογουμένως αυνάνα μπαρμπα-Γιάννη.
  Αυτά τα ολίγα για το παρελθόν της ξακουστής κεφαλλονίτικης οικογένειας Αλιβιζάτου, για να μαθαίνουν οι νεώτερο…. Εννοείται ότι δεν έχω την παραμικρή συμπάθεια για τους ρωσόφιλους μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής, που το μόνο τους όνειρο είναι μπάς και συγκινηθεί ο πατερούλης Πούτιν και τους στείλει μερικούς ντενεκέδες χρυσά ρούβλια για να ανασυστήσουν το «Ρωσσικόν Κόμμα» του Κολοκοτρώνη

  Ευχαριστώ για την φιλοξενία
  Πωλίνα.

  • Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:

   Tι φταίει κυρά μου ο Αλιβιζάτος για τους συγγενείς του;
   Ο κεντροαριστερός δήμαρχος Αθηνών (με την ΕΔΑ) και συνήγορος του Μπελογιάννη Άγγελος Τσουκαλάς έγινε χουντάρα και υπουργός του Παπαδόπουλου και φίλος του μπαμπά μου.
   Ο γιός του Κωνσταντίνος αριστερός.
   Μην τρελαθούμε όσο για τους Εβραίους έχω πολλούς φίλους και έναν που με φλέρταρε.
   Η θρησκεία τους τους έκανε κλειστή κάστα αφού δεν ήταν εύκολο να παντρευτούν Χριστιανούς και από τις δυο πλευρές υπήρχε θέμα. Μόνο οι τολμηροί και οι γενναίες το κάνανε.

 8. Ο/Η kostas karpenisi λέει:

  η χρυση αυγη ειναι αυθεντικο ναζιστικο κομμα με ταγματα θανατου και απολα.Γιατι αλλοι αυθεντικοι ναζι οπως ο δημοσιογραφος Καλεντζης αμφισβητουν οτι ειναι πραγματικοι μαθητες του χιτλερ.

 9. Ο/Η kostas karpenisi λέει:

  η χρηση αυγη ειναι πραγματικοι και αυθεντικοι ναζι εθνικοσοσιαλιστες οσον αφορα τα ταγματα θανατου και τη δομη του κομματος

 10. Ο/Η kostas karpenisi λέει:

  η χρυση αυγη ειναι ο συριζα νο 2.Οχι στο μνημονιο ναι στην εοκ και στο ευρω ελεγε μεχρι περυσι ο ΕΘνικοσοσιαλιστης Μιχαλολιακος.Αυτες οι θεσεις δεν ειναι εθνικιστικες ειναι κομουνιστοσυμμοριτικες ειναι οι θεσεις του συριζα και της νδ.Εθνικισμος σημαινει εξοδος απο ευρω εοκ ,εθνικο κρατος και εθνικο νομισμα οπως λεει το επαμ πχ.Εκανε στροφη ομως η χρυση αυγη και τωρα λενε εξοδος απο ευρω εοκ,αλλα ειναι οι ανθρωποι αφερεγγυοι κρυπτοκομμουνιστες κρυφοσυμμοριτες του βιτσι και του γραμμου.Αλλα θα πιασουν 20%εαν ποτε ξαναγινουν εκλογες Το σεξ συμβολο ο Κασιδιαρης θα παρει πολλους ψηφους

 11. Ο/Η Αntifa2 λέει:

  27-06-2017

  Με μια πανηγυρική ανάρτηση υποδέχτηκε η Χρυσή Αυγή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Politico, με τις οποίες ο πρόεδρος της ΝΔ επί της ουσίας «ξέπλυνε» την εγκληματική δράση του νεοναζιστικού μορφώματος.

  «Είναι σαν να μην υπάρχουν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ συμπλήρωσε πως «η βία προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την Αριστερά», παραγράφοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις εγκληματικές δράσεις της νεοναζιστικής οργάνωσης από τα πογκρόμ μέχρι τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

 12. Ο/Η laskaratos λέει:

  https://jailgoldendawn.com/2017/10/02/%CE%B4-%CF%88%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82/

  Δ. Ψαρράς: «Δεν υπάρχει Χρυσή Αυγή χωρίς Μιχαλολιάκο»
  jailgoldendawn / 11 hours ago


  Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας των Συντακτών Δημήτρης Ψαρράς καταθέτει στην δίκη της «Χρυσής Αυγής» στην αίθουσα του Εφετείου Αθηνών την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ).
  …………………

  https://jailgoldendawn.com/2017/10/02/%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA/
  Η “σοβαρή Χρυσή Αυγή”: Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας Λάμπρος Χουλιαράς στη θέση του Μίχου
  jailgoldendawn / 21 hours ago


  Ο Χουλιαράς (όρθιος) πίσω από Μιχαλολιάκο και Μίχο. Ο Μίχος δεν γελάει πια.
  ……………………………

  Ο Χουλιαράς έγινε αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας λίγο μετά το ξήλωμα του παλιού αστυνομικού διευθυντή Ευάγγελου Φλεβάρη, εξαιτίας της προκλητικής ανοχής του τελευταίου στη ναζιστική οργάνωση τις μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο Χουλιαράς υποτίθεται ότι θα “καθάριζε τον κόπρο του Αυγείου”, αλλά τελικά η κάθαρση εξελίχθηκε σε τραγέλαφο αφού το 2016 αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος ο Χουλιαράς είναι υποστηρικτής της ναζιστικής συμμορίας, προαλειφόμενος μάλιστα για βουλευτής.

  Την ιστορία αυτή θυμίζουμε σε αυτή την ανάρτηση, συγκεντρώνοντας κείμενα από τοπικά ειδησεογραφικά σάιτ.

  1. ΧΑΛΚΙΔΑ: ΕΦΟΔΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΟΝΤΑΡΙΑ, ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ – ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ), Eviazoom, 21/9/2013.

  Έφοδο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Χαλκίδα πραγματοποίησε η Αστυνομία παρουσία Εισαγγελέα εχτές (20/9) τα μεσάνυχτα – Βρέθηκαν κοντάρια, ασπίδες, κράνη και συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα ενώ έγιναν και δεκάδες προσαγωγές – Παρών ήταν και ο Βουλευτής Νίκος Μίχος, ο οποίος απειλεί με μηνύσεις τα ΜΑΤ


  ………………..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.