Ο σύνδροφος Κουρουμπλής εις την Άφθαρτην (αρωματισμένη) Χείρα της Μαρίας Μαγδαληνής

Η εκκλησία επενδύει [Διότι η ανθρώπινη βλακεία δεν γνωρίζει όρια]

Η οριτζιναλ φωτο από ©romfea.gr – η Ιερή Λοβιτούρα είναι των ©Ροΐδη & Λασκαράτου Εμμονές

Γεγονός παγκοσμίας εμβέλειας

Πραγματοποιήθηκε χτες, Σάββατο 13 Μαΐου η υποδοχή του άφθαρτου χεριού της Μυροφόρου Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής και του Τιμίου και Ζωοποιού Ξύλου από την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα Ιερά Σεβάσματα υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Επιφάνιο Αρβανίτη, τον Προϊστάμενο του Ναού Αρχιμ. Τιμόθεο Ηλιάκη και πλειάδα κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Να αναφερθεί ότι στην υποδοχή παρέστησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αντιδήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, εκπρόσωποι κομμάτων, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και εκπρόσωποι Μικρασιατικών Συλλόγων.

Από romfea.gr

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Επενδύσεις, «Ιερή» Εξουσία. Bookmark the permalink.

6 Responses to Ο σύνδροφος Κουρουμπλής εις την Άφθαρτην (αρωματισμένη) Χείρα της Μαρίας Μαγδαληνής

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Εις τον σεπτόν τούτον θαυματουργόν ναόν της Ν.Φιλαδελφείας του Αγ.Κοσμά, του αισχρού αντισημίτη συκοφάντη («..Ακούετε κακίαν των Εβραίων και του διαβόλου; Καθώς γεννηθή το Εβραιόπαιδον, αντί να το μαθαίνουν να προσκυνή τον Θεόν, οι Εβραίοι, παρακινούμενοι από τον πατέρα των τον διάβολον, ευθύς οπού γεννηθή, το μαθαίνουν να βλασφημά και να αναθεματίζη τον Χριστόν μας και την Παναγίαν μας· και εξοδεύουν πενήντα, εκατόν πουγγία να εύρουν κανένα χριστιανόπουλο να το σφάξουν, να πάρουν το αίμα του, και με εκείνο να κοινωνούν. Ο διάβολος θέλει να πίνωμεν το αίμα των παιδίων, και όχι ο Θεός…») και μάντη Κοσμά Αιτωλού, όπου εφιλοξενήθη η αγία Ζώνη της Παναγίας (οι κακέ γλώσε λεν πως είναι η λουρίδα του Εφραίμ), διακονεί το Υπέρτατον Όν, ο όσιος πατήρ Τιμόθεος Ηλιάκης, εξομολόγος της διαχρονικής Δήμητρας Λιάνης Παπανδρέου, που άνοιξε διαύλους επικοινωνίας του Σοσιαλισμού με τα Θεία.
  Υπήρξεν τρόπον τινά η σεμνή κόρη, ο πρόδρομος του Ιππότου του Παναγίου Τάφου Αλεξίου Τσιπρός των Ζαπατίστας του Αγίου Όρους


  Τιμόθεος-Παπανδρέου-Εφραίμ


  Στιγμέ προσευχής
  Κακοήθειε


  η αλοίθοια

  • Ο/Η του κώλου λέει:

   http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/25977/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82

   Ποιοι απειλούν τον αγαπημένο αρχιμανδρίτη της Δήμητρας!

   Παρασκευή, Απρίλιος 24, 2009 – 12:27

   Αγριο παρασκήνιο, με άγιους πατέρες να στέλνουν απειλητικά μηνύματα εναντίον «συναδέλφων» τους και να προειδοποιούν με «αιματοχυσία» σε περίπτωση που δεν «κλείσουν» το στόμα τους, εκτυλίσσεται γύρω από την αγιοταφική αδελφότητα στα Ιεροσόλυμα. Τέσσερα χρόνια μετά την ηχηρή πτώση του Πατριάρχη Ειρηναίου και ενάμιση χρόνο μετά την ιδιότυπη -όπως ο ίδιος καταγγέλλει- φυλάκισή του, ο πάλαι ποτέ στενός του συνεργάτης και επιστήθιος φίλος του (αρχιμανδρίτης της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας) Τιμόθεος Ηλιάκης καταγγέλλει ότι υψηλόβαθμος κληρικός, που βρίσκεται δίπλα στον νέο Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο, τον απείλησε μέσω SMS πως θα τον σκοτώσει, χρησιμοποιώντας την εξής φράση: «Πάψε να ασχολείσαι με την υπόθεση του Πατριαρχείου γιατί θα σε βρουν νεκρό»!

   Μιλώντας αποκλειστικά στην «Εspresso», ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Πατριαρχείου και πάλαι ποτέ «εξομολόγος» της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρεόυ, αποκαλύπτει ότι πίσω από την απειλή βρίσκεται συγκεκριμένος αρχιμανδρίτης και επισημαίνει ότι αιτία είναι η «παρέμβαση» που έκανε υπέρ του εξανθρωπισμού των συνθηκών κράτησης του Ειρηναίου.

   «Δεν το κρύβω ότι ανέκαθεν ήμουν κοντά στον Ειρηναίο καθώς τον γνωρίζω από τότε που ήμουν έξαρχος του Πανάγιου Τάφου. Οταν συνέβησαν τα γεγονότα του 2005 δεν μπορούσα να τον εγκαταλείψω. Ακόμα και ένοχος να ήταν, που δεν είναι, πάλι θα ήμουν κοντά του. Εμεινα δίπλα του όπως στο παρελθόν είχα σταθεί και στην κυρία Παπανδρέου και γενικά σε όλους τους φίλους μου» λέει ο αρχιμανδρίτης και συνεχίζει: «Τον περασμένο Μάρτιο έστειλα μια επιστολή προς το υπουργείο Εξωτερικών στην οποία εξέθετα τα γεγονότα σε ό,τι αφορά τις συνθήκες διαβιώσεως του κ. Ειρηναίου. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο Πατριάρχης, με ενδιαφέρει ο άνθρωπός μου, ο Ειρηναίος, τον οποίο δεν μπορώ να επισκεφθώ στο δωμάτιό του, όπως και όλοι όσοι τον αγαπούν. Συνέταξα μια επιστολή που έλεγα ότι αυτό το θέμα έπρεπε να λυθεί καθώς ο Ειρηναίος παραμένει έγκλειστος και απομονωμένος, με κίνδυνο ακόμα και την απώλεια της ζωής του, και από το υπουργείο μου απάντησαν πως το αίτημά μου προωθήθηκε αρμοδίως».

   Σύμφωνα με την καταγγελία του π. Τιμόθεου Ηλιάκη, δεν είχαν περάσει παρά λίγες μόνο ημέρες από την αποστολή της επιστολής όταν στο προσωπικό κινητό του τηλέφωνο έλαβε γραπτό μήνυμα που τον προειδοποιούσε ότι αν δεν σιωπούσε, πολύ σύντομα θα τον έβρισκαν νεκρό!

   «Το νούμερο δεν το γνώριζα, αλλά αμέσως κατάλαβα ότι προερχόταν από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τα Ιεροσόλυμα. Απευθύνθηκα αμέσως στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και έλαβα αποτυπωμένο το απειλητικό μήνυμα, το οποίο προσκόμισα στο δικηγόρο μου (σ.σ.: τον Φραγκίσκο Ραγκούση) και τον εισαγγελέα. Παράλληλα, έκανα και τη δική μου έρευνα και διαπίστωσα ότι αποστολέας είναι ένας κληρικός ο οποίος μάλιστα κατέχει υψηλή θέση πλησίον του κ. Θεοφίλου καθώς είναι ομόβαθμός μου αρχιμανδρίτης. Τον συγκεκριμένο δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου και φυσικά δεν μπορούσε να είχε το κινητό μου τηλέφωνο. Το τηλέφωνό μου όμως ήταν στην επιστολή που έστειλα στο υπουργείο Εξωτερικών, οπότε υποθέτω ότι η διαρροή μπορεί να έγινε από εκεί» επισημαίνει ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης.

   «Δεν φοβάμαι, αλλά τέτοιες πράξεις διασαλεύουν την Ορθοδοξία»

   Σήμερα , σχεδόν ενάμιση μήνα μετά την απειλή που δέχτηκε, ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης δηλώνει ότι η προσπάθεια τρομοκράτησής του δεν έχει πιάσει τόπο. «Δεν φοβάμαι κανέναν εκτός από τον Θεό, όμως δεν μπορώ να κρύψω ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά με έχει ενοχλήσει πολύ. Η τακτική αυτή δεν αρμόζει σε ρασοφόρους. Ο συγκεκριμένος κληρικός ίσως να σκεφτόταν ότι ο αριθμός του δεν θα αποτυπωνόταν στο μήνυμα, ίσως πάλι να είναι απλά θρασύς» λέει χαρακτηριστικά και επισημαίνει ότι μπορεί ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα να έχει διατάξει έρευνα, ο ίδιος όμως προβληματίζεται στο κατά πόσο θα πρέπει ή όχι να καταθέσει μήνυση εναντίον του συγκεκριμένου αρχιμανδρίτη.

   «Σκέφτομαι ότι για μια φορά θα εκτεθεί ακόμα η Ορθοδοξία στη χώρα αυτή (σ.σ.: στο Ισραήλ) και μπορεί αυτή τη φορά να έλθει και το τελειωτικό χτύπημα. Στο Ισραήλ έχουν απηυδήσει να βλέπουν κάθε τρεις και λίγο τους παπάδες στα δικαστήρια. Από κάτι τέτοια πράγματα κινδυνεύουμε να χάσουμε το Πατριαρχείο. Να μας προσάψουν δηλαδή τώρα και τη ρετσινιά του τρομοκράτη;» καταλήγει.

   Φρ. Ραγκούσης: Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη

   Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για την ιδιότυπη «φυλάκιση» του πρώην Πατριάρχη Ειρηναίου προαναγγέλλει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης. «Αυτοί που σήμερα κρατούν φυλακισμένο το μόνο κανονικό Πατριάρχη της Θεόκτιστης Εκκλησίας Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης, στερώντας του όχι μόνον την ελευθερία, αλλά εκθέτοντάς τον σε άμεσο κίνδυνο, θα λογοδοτήσουν απέναντι στη θεία και ανθρώπινη Δικαιοσύνη. Το έγκλημα των Ιεροσολύμων που συντελέσθηκε με τη συνδρομή των μυστικών υπηρεσιών καθότι και με την ευγενική συνδρομή του ΥΠΕΞ και ντόπιων συμφερόντων, που έφεραν το σκοπούμενο, να χάνονται καθημερινές αξίες, αρχές και ιδιοκτησίες που επί αιώνες διαφύλαζαν σαν κόρη οφθαλμού οι στυλοβάτες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού» δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Espresso».

   • Ο/Η Θεολόγος λέει:

    Εδώ στην Μητρόπολη Νέας Ιωνίας-Φιλαδελφείας, θαυματούργησε η Αγία Ζώνη

    https://www.madata.gr/24/26/10656.html

    17 Δεκεμβρίου 2007 – 23:30
    Σκηνές ροκ κατά τη διάρκεια δίκης κληρικών

    Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί εντός και εκτός της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας κατά τη διάρκεια της δίκης ενός εκ των δύο κληρικών του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου (στο Παλαιό Ηράκλειο), οι οποίοι το τελευταίο διάστημα καταφέρονται δημόσια με ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Κωνσταντίνου, αφήνοντας υπαινιγμούς για οικονομικά αλλά και ηθικά σκάνδαλα.

    Το επισκοπικό δικαστήριο επέβαλε στον πατέρα Κανέλλο Δημητρακόπουλο ποινή αργίας πέντε μηνών και είκοσι ημερών, ενώ στο άκουσμα της απόφασης δεκάδες ενορίτες που είχαν καταφθάσει με πούλμαν έξω από τη μητρόπολη ξέσπασαν σε έντονες διαμαρτυρίες, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των δύο ρασοφόρων και απειλώντας ακόμη και με κατάληψη του ναού.

    Κατά την έξοδό του από την Ιερά Μητρόπολη ο καταδικασθείς ιερέας Κανέλλος Δημητρακόπουλος επανέλαβε τις κατηγορίες που είχε εξαπολύσει σε τηλεοπτική εκπομπή εναντίον του μητροπολίτη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Θέλει να μας διώξει από την εκκλησία. Οδηγήθηκα σήμερα εδώ από ένα πείσμα του μητροπολίτη και λυπάμαι για λογαριασμό του. Δεν ξέρω ποιες είναι οι κατηγορίες που με βαραίνουν. Η ποινή που μου επιβλήθηκε θα έπρεπε να επιβληθεί στον μητροπολίτη. Αυτός είναι που εισπράττει χρήματα από τις εκκλησίες, που πάει σε μυστήρια και πληρώνεται χωρίς αποδείξεις, που το αυτοκίνητό του και η βενζίνη είναι με χρήματα των εκκλησιών. Επειδή τα είπα όλα αυτά, έπρεπε να με τιμωρήσουν. Τώρα όμως θα πω κι άλλα, περισσότερα».

    Παρουσία των συγκεντρωμένων πιστών, που συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα, ο πατήρ Κανέλλος δεν δίστασε να προβεί σε μια δήλωση που προκαλεί έκπληξη: «Ηθελα τον μητροπολίτη να είναι εδώ. Αν είχε τον ανδρισμό, που απ’ ό,τι ακούγεται δυστυχώς του λείπει, θα έπρεπε να είναι εδώ» είπε και συμπλήρωσε: «Αν είχε μυαλό στην κεφαλή τοου, θα έπρεπε να υποβάλει αίτηση παραίτησης λόγω υγείας, για να μην ακούσει αυτά που θα ακούσει εντός των ημερών. Θα καταθέσω μήνυση και αγωγή εναντίον του».

    Ωστόσο, έκπληξη προκάλεσαν και οι δηλώσεις του έτερου κληρικού της ενορίας Αγίου Γεωργίου, ο οποίος μίλησε για ταλαιπωρία εξαιτίας της φιλίας του με τον Αρχιεπίσκοπο. Ο αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Τσούμας-Κοντόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ενας από τους λόγους που υφίσταμαι αυτή την ταλαιπωρία είναι επειδή είμαι φίλος του Αρχιεπισκόπου και κάθε φορά που προσεύχομαι στην εκκλησία κάνω αναφορά στο πρόσωπό του. Αυτό ενοχλεί. Μάλιστα, με πήρε ο ίδιος ο μητροπολίτης τηλέφωνο και μου είπε “να το βουλώσεις και να μην ξαναμιλήσεις για τον Χριστόδουλο. Ο Χριστόδουλος τέλος. Αν θέλεις να μιλήσεις για τον Χριστόδουλο, θα πας στην Αρχιεπισκοπή”».

    Ο ίδιος στις δηλώσεις του ανέφερε πως το καλοκαίρι είχε σταλεί στον μητροπολίτη μια αναφορά για οικονομικές ατασθαλίες και… ροζ καταστάσεις με το σκεπτικό ότι η αναφορά θα πάει στην Ιερά Σύνοδο, κάτι που, όπως ισχυρίζεται, δεν έγινε, ενώ μας είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα τελευταία μας έστειλε στην ενορία ένα νέο παιδί με μόλις δέκα χρόνια στην ιεροσύνη, τον έκανε προϊστάμενο και πλέον δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Ζητάμε να τον απομακρύνει το ταχύτερο δυνατό προκειμένου να κάνουμε γιορτές».

    Ως γνωστόν, ο ασκός του Αιόλου για την αναταραχή στη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας άνοιξε όταν οι δύο ιερωμένοι εμφανίστηκαν σε τηλεοπτικό σταθμό και προέβησαν σε σοβαρότατες καταγγελίες εναντίον του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, ισχυριζόμενοι ότι ανεχόταν «ροζ» σκάνδαλα που συνέβαιναν μπροστά στα μάτια του και δεν έκανε τίποτα για να τα αποτρέψει. Μετά το σάλο που ξέσπασε, ο ίδιος ο μητροπολίτης, θιγμένος από τα λεγόμενα των κατηγόρων του και θεωρώντας ότι όλα αυτά αποτελούν συκοφαντικούς ισχυρισμούς που σπιλώνουν το πρόσωπό του αλλά και το κύρος της Εκκλησίας, συγκάλεσε επισκοπικό δικαστήριο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Κωνσταντίνος θεωρεί ότι έχει πέσει θύμα διαβολών αλλά και ανυπόστατων κατηγοριών που σκοπό έχουν να κηλιδώσουν την εκκλησιαστική του πορεία.

    http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/490326/giati-paraitithike-o-mitropolitis-neas-ionias–filadelfeias#ixzz4h2O7s7kG

    02 Σεπτεμβρίου 2014 15:56 ΕΛΛΑΔΑ NEWSBOMB

    Γιατί παραιτήθηκε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας;

    Αναστάτωση στους κόλπους της εκκλησίας. Ο λόγος για τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας Κωνσταντίνος, που έστειλε επιστολή παραίτησης, η οποία έγινε αποδεκτή από την σημερινή σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας.
    Η απόφαση αυτή του Μητροπολίτη, εξέπληξε αρκετούς, ενώ φημολογείται πως οδηγήθηκε στην αποχώρηση, διότι υπήρχαν πληροφορίες περί απομάκρυνσης του, όπως διαβάζουμε στο «Αγιορείτικο Βήμα». Αλλες πηγές, καταγγέλουν πως επειδή ο Μητροπολίτης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας του, κάποιοι ιερείς «εκτελούσαν» ουσιαστικά τα καθήκοντά του.

    (….)

    πηγη Αγιορείτικο Βήμα, euaggelistria.com

   • Ο/Η laskaratos λέει:

    Συνέβησαν στην μητρόπολη του εξομολόγου της κας Δήμητρας Παπανδεου πατρόςΤιμόθεου Ηλιάκη, του μέντιουμ Κοσμά Αιτωλού, του αριστεροακροδεξιού χεριού της Μαγδαληνής

    και της Ζώνης του Εφραίμ

    http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/6293/%CE%B8%CF%8D%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82

    Θύελλα στο Ηράκλειο με δύο παπάδες και τον άγιο Νέας Ιωνίας!
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Δευτέρα, Δεκέμβριος 17, 2007 – 21:16
    …………………………………

    _______________________________________________
    Ο απολυμένος σοφέρ του πρώην μητροπολίτη Ν.Ιωνίας-Ν.Φιλαδελφείας Κωνσταντίνου έχει ανοίξει ιστοσελίδα για να βρει το δίκιο του

    http://stamoulisgrigoris.blogspot.gr/

    Ο τότε μητροπολίτης, που γηροκομείται τώρα από τον νυν μητροπολίτη, έχει αντιδράσει
    http://xairete.blogspot.gr/2008/07/blog-post_4789.html

    ΣΆΒΒΑΤΟ, 26 ΙΟΥΛΊΟΥ 2008

    Αγωγή του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κατά
    του οδηγού του και του εφημερίου
    του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ηρακλείου

    Το ποσόν των 500.000 ευρώ ζητά από τον πρώην οδηγό του και έναν κληρικό, ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Κωνσταντίνος με αγωγή που κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Ο μητροπολίτης εξιστορεί στην αγωγή του τα περιστατικά τα οποία θεωρεί ότι έβλαψαν την υπόληψή του και του προκάλεσαν ψυχικό κλονισμό.
    ……………………………………

    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=259396
    ΤΟ ΒΗΜΑ
    Γιατί η Ιερά Σύνοδος έδωσε άφεση αμαρτιών στον Παντελεήμονα
    Οι επτά μητροπολίτες, το… απύθμενο αρχείο της Εκκλησίας και η θύελλα των αντιδράσεων
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/03/2009 07:12

    ………………..
    Διάφορες κατηγορίες
    Η στάση του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Κωνσταντίνου ήταν αναμενόμενη, καθώς, όπως λένε κληρικοί με πικρόχολη διάθεση, έχουν δύο κοινά με τον κ. Παντελεήμονα. Δεν δηλώνει την ημερομηνία γεννήσεως του στα Δίπτυχα της Εκκλησίας και εναντίον του κ. Κωνσταντίνου έχουν καταγραφεί διάφορες κατηγορίες από τον επί μακρό χρονικό διάστημα οδηγό του αλλά ουδέποτε διερευνήθηκαν από την Ιερά Σύνοδο ή κάποιον εκκλησιαστικό ανακριτή.

    http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=185247
    ΤΟ ΒΗΜΑ
    Κυριακή με την Πανδώρα
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/12/2007 00:00

    Μεταμεσονύκτια, «αποκαλυπτική» εκπομπή την περασμένη εβδομάδα προέβαλε το εξής σκαμπρόζικο θέμα: «Μητροπολίτης μού προσέφερε διαμέρισμα για να με κάνει δικό του». (Για όσους ενδιαφέρονται, ο καταγγέλλων ήταν ένας μεσόκοπος, διοπτροφόρος, φαλακρός και μουστακαλής κύριος, ο οποίος διετέλεσε οδηγός κάποιου ιεράρχη.) * * *
    Αντιλαμβάνομαι, ως εκ τούτου, ότι οι διαδικασίες της διαδοχής στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών έχουν ήδη ξεκινήσει…

 2. Ο/Η του Κουρουμπλή λέει:

  http://www.iefimerida.gr/news/364940/zeimpekiko-toy-koyroympli-sti-giorti-toy-koyntoyri-idioktiti-toy-agia-zoni-ii-vinteo

  ΤΟ ΑΝΗΡΤΗΣΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ
  Το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή στη γιορτή του Κουντούρη, ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.