Στον σύνδροφο Τζανακόπουλο η δήλωση της χρονιάς: «Δεν είναι όλα τα μνημόνια ίδια»

Ψέμα σε δυσθεώρητα επίπεδα [σ. Τζανακόπουλος: «χωρίς ρύθμιση για το χρέος δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα»και την επομένη διαψεύδεται από τον σ. Τσακαλώτο: «δεν θα υπάρχει στο νομοσχέδιο με τα μέτρα καμιά ρήτρα αίρεσης, ότι αν δεν πάρουμε το χρέος δεν θα εφαρμόσουμε τα μέτρα»]

Ο σ. Τζανακόπουλος (Τετάρτη 10.05 στο Kontra): «Δεν είναι ίδια τα μνημόνια 1 και 2 που οδήγησαν σε συρρίκνωση του ΑΕΠ και έκρηξη της ανεργίας με τον πολιτικό συμβιβασμό που έγινε τον Ιούλιο του 2015[…]πρόκειται για τη μέρα με τη νύχτα» συμπληρώνοντας με τη γνωστή κυβερνητική κουτοπονηριά «Παρ’ όλα αυτά, πρόκειται για ένα πρόγραμμα προσαρμογής, με μέτρα που δεν θα επιλέγαμε αν δεν βρισκόμασταν σε καθεστώς επιτροπείας» (το γνωστό κλάμα η αριστερή κυρία).

Όμως πέρα από τα αστεία, αυτήν κοροϊδία προς τον ελληνικό «λαό»(ήρεμα εισαγωγικά) ο ίδιος ο αρχιψεύταρος πρωθυπουργός στηρίζει την «απειλή» του (στον Χατζηνικολάου) στο επιχείρημα ότι η κυβέρνηση «δικαιούται να μην εφαρμόσει τα δημοσιονομικά μέτρα» (επειδή, όπως μας είπε (ψέμματα πάλι) εάν οι δανειστές αθετήσουν τη συμφωνία με την Ελλάδα, αφού η κυβέρνηση θα έχει νομοθετήσει)

Η αλήθεια όμως είναι άλλη:  ποτέ οι δανειστές δεν είπαν ότι αν η κυβέρνηση νομοθετήσει τα μέτρα, εκείνοι θα προχωρήσουν σε ελάφρυνση του χρέους. Για την ακρίβεια είπαν, ότι όταν τα μέτρα εφαρμοστούν στο σύνολό τους τότε ΘΑ αξιολογήσουν την εφαρμογή και ΘΑ δουν αν συντρέχει λόγος για ελάφρυνση του χρέους. 

Εξού και η επίσημη διάψευση στη βουλή των συνδρόφων Τσίπρα-Τζανακόπουλου από τον κ. Τσακαλώτο, ο οποίος ως φαίνεται, θέλει να προστατέψει κ ά π ω ς την αξιοπρέπεια και την υστεροφημία του.

Ταυτόχρονα, πάλι ο ίδιος (αρχιψεύταρος)σύνδροφος πρωθυπουργός, προβλέποντας ότι θα φανεί η αλήθεια, κατεβάζει μία νέα σύνθεση ψεύδους: «Αν δεν έχουμε συμφωνία με το χρέος, σημαίνει ότι το ΔΝΤ δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα, άρα δεν υπάρχουν μέτρα»(!)

Παραμύθια.
Τα μέτρα είναι κοινής αποδοχής, γι αυτό και οι Ευρωπαίοι δεν φέρνουν καμιά αντίρρηση. (εντάξει, αφήνουν το «κακό» ΔΝΤ να τα λέει). Ξέρει πολύ καλά η πρωθυπουργάρα μας ότι αν το ΔΝΤ φύγει από το ελληνικό πρόγραμμα, θα μείνει το πρόγραμμά του, το οποίο προτείνει και με το οποίο συμφωνούν οι δανειστές, και ξέρει πολύ καλά επίσης ότι το ΔΝΤ δεν συμμετέχει ως δανειστής μόνον (δίνει τα λιγότερα, το ποσοστό στο σύνολο των δανείων είναι ελάχιστο) αλλά ως «τεχνικός σύμβουλος.

Σε ένα πράγμα μόνο έχει δίκιο ο σύνδροφος Τζανακόπουλος όταν λέει  «Δεν είναι όλα τα μνημόνια ίδια»: Το νέο Μνημόνιο είναι το πλέον επώδυνο που θα μπορούσε να υπάρξει: Το γνωρίζουν καλά οι άνεργοι, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πήγαν στον Άδη. Το γνωρίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που καταθέτουν ομαδικά (κοντεύουν τις 80.000) τα μπλοκάκια τους μη αντέχοντας υπέρογκους φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

Η αλήθεια. Βλέπουμε μια (Πρώτη Φορά) κυβερνώσα Αριστερά να παίρνει τα σκληρότερα αντιλαϊκά εισπρακτικά μέτρα που έχουμε ζήσει ποτέ. Καμία νεοδημοκρατική ή  πασοκική κυβέρνηση δεν θα τολμούσε να τα πάρει. Θα καιγόταν η χώρα.

Τώρα δεν άνοιξε ρουθούνι.

Advertisements
This entry was posted in Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), Επάναστἀτες του Κώλου, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

14 Responses to Στον σύνδροφο Τζανακόπουλο η δήλωση της χρονιάς: «Δεν είναι όλα τα μνημόνια ίδια»

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Τέσσερα απλά και αυτονόητα ερωτήματα:
  1. Γιατί η κα Μπαλού δεν δίνει (ζητώντας το από την κα Δούρου) στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο της εταιρείας που καταγράφει τις συνεδριάσεις, όπου φαίνεται ο καταγγελλόμμενος από την ίδια ξυλοδαρμός της από τον κ.Τζήμερο, παρ’όλο που ο δεύτερος το ζητάει αυτό επίμονα;

  2.Γιατί η κα Μπαλού αρνείται να συζητήσει δημόσια με τον κ.Τζήμερο;

  3. Γιατί το βίντεο που έχει δημοσιευθεί, δείχνει-στον χρόνο που έχει καταγράψει-ακριβώς αντίστροφη πραγματικότητα από αυτήν που περιγράφουν ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Μπαλού-Καραμέρος-Δούρου;

  4. Γιατί η κα Μπαλού, αφού δημοσιοποιήθηκε το παραπάνω βίντεο, ύστερα από επίμονη απαίτηση του κ.Τζήμερου (που έχει ζητήσει από την κα Δούρου να μην επαναλάβει την αθλιότητα που συνέβη στον προηγούμενο ξυλοδαρμό του κ.Τζήμερου από στέλεχος του ΚΚΕ και να εξαφανίσει το βίντεο), απέφυγε να αναφερθεί ξανά σε γρονθοκόπημά της και να απαντήσει συγκεκριμένα στην παρακάτω συνέντευξη για το τι συνέβη με την υποτιθέμενη επίθεση που δέχτηκε, δίνει άσχετες απαντήσεις και υπεκφεύγει λέγοντας πως την απάντηση θα την δώσει το εργατικό κίνημα;

  • Ο/Η Po λέει:

   εύλογα ερωτήματα.
   αναμένουμε απάντηση.

   • Ο/Η Κινέζικη δημοσιογραφία λέει:

    Σας συγχαίρω που ερευνάτε την αλήθεια και δεν χρωστάτε εξηγήσεις σε κανέναν. Δυστυχώς οι δημοσιογράφοι έχουν ανασφάλεια και δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά
    Ένας Φιλελεύθερος

    https://www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/
    Thanos Tzimeros
    1 ώρα ·
    Από κάτι τέτοια, φαίνεται ξεκάθαρα ο βαθμός της σήψης των πολιτικών, των ΜΜΕ και της αριστερής διαστροφής που έχει μολύνει το μεγαλύτερο των δημοσιογράφων.
    – Όταν ο Μανουσογιαννάκης πήγε να με πνίξει και εγώ στάθηκα ακίνητος ως στήλη άλατος, μπροστά σε 15 τουλάχιστον συμβούλους, (με τους τραμπουκισμούς του ΚΚΕ να συνεχίζονται και μέσα στην αίθουσα ενώπιον ΟΛΩΝ) τα περισσότερα ΜΜΕ δεν είπαν κουβέντα, καμμία παράταξη του ΠΣ δεν εξέδωσε ανακοίνωση, ο Σχινάς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε, ούτε διέταξε καμμία αποβολή, ενώ τα ελάχιστα ΜΜΕ που το μετέδωσαν έβαλαν ως εισαγωγή στην είδηση: «Ο Τζήμερος ισχυρίζεται ότι…» Κανένα δεν μπήκε στον κόπο να μιλήσει με την «άλλη πλευρά». Φυσικά η Δούρου φρόντισε να «κόψει» το συγκεκριμένο υλικό από την επίσημη βιντεοσκόπηση, διότι πώς είναι δυνατόν να εκθέσει τους «συντρόφους»;
    – Χθες, ενώ το οπτικό υλικό που κάποιοι τράβηξαν δείχνει ακριβώς το αντίθετο, όλα τα ΜΜΕ υιοθέτησαν το τουίτ του υπόδικου για συκοφαντική δυσφήμιση Καραμέρου, το οποίο… αναγκάστηκε να υιοθετήσει και η τραμπούκα (ποιο είναι το θηλυκό του τραμπούκος;) του ΚΚΕ, περιφερόμενη στα κανάλια φρέσκια και ατσαλάκωτη και μη ξέροντας να περιγράψει πώς ακριβώς έγινε το «συμβάν».
    Ο δικηγόρος μου ήδη ζητάει εισαγγελική παρέμβαση για να δοθεί στη δημοσιότητα το ΠΛΗΡΕΣ βίντεο των επεισοδίων, οπότε θα δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Ελπίζω να μην έχει προφτάσει τον εισαγγελέα το μακρύ ψαλίδι της Δούρου.
    Η μεγαλύτερη ζημιά που έχει κάνει η εγκληματική οργάνωση που ονομάζεται ΚΚΕ δεν είναι ότι έχει πείσει το 5% των ψηφιζόντων (δηλαδή το 2,5% των Ελλήνων) ότι ο σταλινισμός είναι το ιδανικό πολίτευμα. Είναι ότι έχει θεσμοθετήσει την ανομία. Ότιδήποτε έχει μπροστά κόκκινη παντιέρα γίνεται αποδεκτό κι ας παραβαίνει τον μισό ποινικό κώδικα. Αν σ’ αυτό προσθέσετε και το ότι το 85% των ΜΜΕ κομμουνιστοκρατούνται φτάνουμε σε μια σχεδόν καθολική κυριαρχία του σταλινοφασισμού στον δημόσιο λόγο που δημιουργεί σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων στρεβλή εικόνα του πραγματικού κόσμου. Και δεν τολμάει κανείς να αντιπαρατεθεί διότι ξέρει ότι «θα τον δείρουν».

 2. Ο/Η Ακροδεξιός της Αριστεράς λέει:

  http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/44341408417-44341408417

  Τι κάνει με το μεσαίο δάχτυλο ο υπουργός Αμυνας;
  Μια φωτογραφία του Πάνου Καμμένου τον εμφανίζει να κάνει μια παρεξηγήσιμη χειρονομία κατά τη διάρκεια αγώνα γυναικείου πόλο. Μα δεν είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο ο πολιτικός διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων;

  Ανδρέας Στασινός
  12 ΜΑΪΟΥ 2017

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   «γυναικείου πόλο»;
   Αυτό κάνει τα πράγματα πάρα πολύ χειρότερα.
   Θα σωπάσουν και τώρα οι λαλίστατες φεμινίστριες του ΣΥΡΙΖΑ;

 3. Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

  Ο τουρισμός της πρωθυπουργικής συζύγου με τα λεφτά μας συνεχίζεται
  Δεύτερη επίσκεψη στο Πεκίνο
  http://www.lifo.gr/now/politics/144514
  Η Περιστέρα Μπαζιάνα συνοδεύει τον Τσίπρα στο Πεκίνο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μαζί με τα στελέχη και τους Ν. Κοτζιά και Ν. Παππά και η σύζυγός 12.5.2017

 4. Ο/Η Left and Liberal λέει:

  O γνωστός Δανίκας από την εφημερίδα του Θέμου, έτσι χωρίς στοιχεία.
  Ότι λέει το κόμμα είναι αλήθεια

  http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/678694/o-pugmahos-thanos-tzimeros/
  ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ
  Ο “πυγμάχος” Θάνος Τζήμερος
  12/05/201707:1455

  Δημήτρης Δανίκας

  Κορυφαία στιγμή αυτής της κατάπτωσης, το χτεσινό περιστατικό στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Οπου ο υποτιθέμενος «εκσυγχρονιστής» και δήθεν «ευρωπαίος ανανεωτής» Θάνος Τζήμερος, αφού πρώτα έσκισε τις αφίσες της «Λαικής συσπείρωσης» του ΚΚΕ, με τις οποίες καλούνται οι εργαζόμενοι σε πανελλαδική απεργία για τις 17 Μαίου, στη συνέχεια γρονθοκόπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, εκπρόσωπο του Περισσού στην Περιφέρεια!

  Στιγμές χειρότερες από τις αντίστοιχες εκείνες με τον Ηλία Κασιδιάρη που σε πρωινάδικο του Antena, αφού πρώτα άδειασε ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της Ρένας Δούρου, στη συνέχεια άρχισε να χαστουκίζει την Λιάνα Κανέλλη!

  Προφανώς εκεί που τελειώνουν τα επιχειρήματα υπέρ εκσυγχρονισμού και ευρωπαικού προσανατολισμού αρχίζει η βαρβαρότητα του φασισμού. Ετσι οι μάσκες πέφτουν. Οι γραβάτες «φεύγουν». Τα κοστούμια «εγκαταλείπουν». Το πρωτόκολλο στον τενεκέ των σκουπιδιών. Και η υποκριτική ευγένεια εξαερώνεται στο λεπτό!

  Δικαιολογημένα το ΚΚΕ καταγγέλλει για «θρασύδειλη» συμπεριφορά. Δικαιολογημένα χαρακτηρίζει «φασιστοειδές» τον τάχα μου ευρωπαίο θρασύδειλο. Και δικαιολογημένα τον χαρακτηρίζει «σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα»!

  • Ο/Η Γιάννης λέει:

   Τον Κασιδιάρη τον είδαμε να δέρνει την Λ. Κανέλλη, με την χαρακτηριστική θρασυδειλία που τον διακρίνει. Το είδαμε, ουκ ολίγες φορές.
   Τον Θάνο Τζήμερο, δεν τον είδαμε. «Τον είδανε», οι άλλοι, όχι εμείς.. Ας μας δείξει λοιπόν το ΚΚΕ, αυτό το βίντεο, όπου θα φαίνεται ότι ο Τζήμερος, να γρονθοκοπεί την κ. Μπαλού. Ξέρετε, είναι καλλίτερα να βλέπεις, παρά να ακούς.. Και αν είναι αλήθεια, τότε, έπρεπε να τον πετάξουν από το παράθυρο, όχι να τον βγάλουν σηκωτό. Αν δεν είναι αλήθεια, τότε, ο λόγος της δεν θα είναι πια έντιμος.
   Α, ναι. Αυτές, οι φαντασιοπληξίες ότι «εμένα με λένε έτσι και ανήκω στον τάδε πολιτικό χώρο ή στο τάδε πολιτικό ή θρησκευτικό δόγμα, άρα ο λόγος μου είναι αληθινός και έντιμος, είναι πια πολύ παρωχημένα παραμυθάκια.
   Οσο, για το εργατικό κίνημα που θα δώσει την απάντηση, ακόμα την περιμένουμε. Από όσο ξέρω εργατικό κίνημα δεν υφίσταται, χωρίς «άρχουσα τάξη» και βαριά βιομηχανία. Αν η κ. Μπαλού, γνωρίζει την ύπαρξη άρχουσας τάξης και βαριάς βιομηχανίας στην Ελλάδα, να μας την δείξει. Εχουμε, μεγάλη περιέργεια να τα δούμε..

 5. Ο/Η SF λέει:

  δείτε το (άσχημο,αισχρό) βίντεο, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο που ο Τζήμερος χτυπά τη κα Μπαλού:

  • Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:

   Τον τραμπούκο, τον τραβολογάνε 3-4 ΚΚΕέδες σπρώχνοντας και αυτός κάθεται.
   Ποιός ξέρει τι έχει κάνει, γιαυτό δεν μιλάει.
   Ιδού η απώδοιξοις
   ΚΚΕ το κόμμα σου σοφέ λαέ
   Έξω από την Ευρώπη, εδώ είμαστνε Ανατολή

 6. Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:

  O λόγος της συμμμμβόλαιο καλέ

  Ποιό βίντεο;
  Ο Χατζηνικολάου της λέει [1 40] «Τότε γιατί ο Τζήμερος ζητά να δημοσιοποιηθεί το βίντεο»

  [1.53] «Ας δείξουν ότι θέλουν. Είμαι η Αλεξάνδρα Μπαλού μέλος του ΚΚΕ, αυτό είναι που κάνει το λόγο μου καθαρό και έντιμο»
  Ντάξει, ρωτήστε και το ΣΥΡΙΖΟΑΝΤΑΡΣΥΑ και βουλώστε το μάγκες μην αρχίσει το ΚΚΕ και ζητά τα πόθεν έσχες σας

 7. Ο/Η Epaminondas Papayannis λέει:

  Είναι γνωστά τα εξής ιστορικά γεγονότα: Το βράδυ τής Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 1944, στη Μόσχα, ο Sir Winston Leonard Spencer Churchill ζήτησε την Ελλάδα και ο Στάλιν την έδωσε. Αυτή η συμφωνία επικυρώθηκε τον Φεβρουάριο 1945, στην Γιάλτα, όπου οι νικητές τού δευτέρου παγκοσμίου πολέμου μοίρασαν την Ευρώπη. Το 1968, είχαμε τη μεγαλύτερη διάσπαση τού ΚΚΕ. Είναι γνωστό ότι η συντριπτική πλειονότητα τών στελεχών τού ΚΚΕ πήγαν με το γραφείο εσωτερικού. Είναι, επίσης, γνωστό ότι όποιο από τα δύο αποκόμματα κατοχύρωνε την ονομασία, αυτό θα έπαιρνε και τη συντριπτική πλειονότητα τών ψηφοφόρων, αφού οι περισσότεροι ψηφίζουν ΚΚΕ παραδοσιακά (λόγω τού ονόματος) και όχι ιδεολογικά. Αποτελεί, λοιπόν, ερώτημα πώς το γραφείο εξωτερικού (με σαφώς λιγώτερα στελέχη) ήταν αυτό που μπόρεσε να κατοχυρώσει τον τίτλο. Πώς, αμέσως μετά τη μεταπολίτευση, κατοχυρώθηκε ο τίτλος τού ΚΚΕ στον Άρειο Πάγο; Πώς είναι δυνατόν οι ευθυνόφοβοι (ιδίως, τον καιρό εκείνο) και τυπικοί έως τυπολάτρες δικαστικοί υπάλληλοι (γραμματείς) να δεχθούν να κατοχυρωθεί ο τίτλος τού παράνομου (δεν είχε, ακόμη, νομιμοποιηθεί) ΚΚΕ στο όνομα τού απόντος (δεν είχε, ακόμη, επιστρέψει στην Ελλάδα) Χαρίλαου Φλωράκη; Νομικά, αυτό (υποτίθεται) δεν γίνεται. Υπήρξε υπόδειξη τών ΗΠΑ να επιλεγεί το ΚΚΕ γραφείο εξωτερικού διότι, απλούστατα, ήταν ελεγχόμενο από την ΕΣΣΔ και δεν υπήρχε κίνδυνος να προσπαθήσει αλλαγή στα συμφωνηθέντα; Είναι λογικό μετά από κάθε μακροχρόνιο πόλεμο, οι νικητές να θέλουν να διατηρήσουν «με νύχια και με δόντια» το status quo τών συνόρων που συμφώνησαν, διότι γνωρίζουν ότι έστω και η πιο μικρή αλλαγή μπορεί να ανοίξει τον «ασκό τού Αιόλου». Και μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, είναι γνωστή η προσπάθεια που κατέβαλαν οι σύμμαχοι να διατηρήσουν το αμετάβλητο τών συνόρων που συμφώνησαν στην Γιάλτα. Στο βαθμό που το ΚΚΕ γραφείο εσωτερικού δεν ήταν ελεγχόμενο από κανένα, δεν μπορούσε να είναι προβλέψιμο για τη μελλοντική στάση που θα κρατούσε (ίσως, να συνέβαλε σ’ αυτή την ανησυχία τους και ότι είχε την αναγνώριση τού ΚΚ Κορέας). Έτσι, επιλέχθηκε το ΚΚΕ γραφείο εξωτερικού να κατοχυρώσει (παράτυπα) τον τίτλο τού ΚΚΕ «για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο» και η ιστορία δεν τους διέψευσε.

  Μετά το 1974, το ΚΚΕ γραφείο εξωτερικού απολαμβάνει μία ιδιότυπη (όσο και πρωτοφανή) ασυλία. Ακόμη και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ανεψιός (που έμελλε να μείνει στην ιστορία ως ο «Βούδδας ο β΄¹») έλεγε … «τιμημένο ΚΚΕ»!
  Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα «κνατ» (όταν ήμουν φοιτητής, φωνάζαμε και το γνωστό σύνθημα: «Εμείς θα κάνουμε πορεία, ενάντια στην ΚΝΕ και στην αστυνομία»). Να σημειωθεί ότι οι τραμπούκοι κνίτες ουδέποτε έχουν κτυπήσει φασίστες. Εδώ, το ΚΚΕ γραφείο εξωτερικού έχει και ιστορική ευθύνη διότι αδιαφόρησε προκλητικά (και εγκληματικά) να ασχοληθεί με την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή»· αντίθετα, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011, φρόντισε να «περιφρουρήσει» τη Βουλή και να συγκρουσθεί με αντεξουσιαστές!

  ¹ ο Στέφανος Στεφανόπουλος είχε μείνει στην ιστορία ως ο «Βούδδας ο α΄»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.