(σιγά το… ΣΟΚ) Μίζες σε παπάδες και δικαστές -Ο «πρόεδρος», ο «Σωκράτης» και η «χοντρή»

Καλέ, Ώ γλυκύ μου έαρ! [O «πρόεδρος», ο «Εισά» και τα χρυσά τάματα…]

Το κύκλωμα μετέφερε τα χρυσά τάματα στην Τουρκία για λιώσιμο και καθαρισμό και στη συνέχεια απέδιδαν το χρυσάφι (σε πλάκες) σε εκκλησιαστικό ίδρυμα. ©photo_Καθημερινή

«Ο παπάς θέλει 10.000 ευρώ μίζα»
Από την έρευνα του ΣΔΟΕ προέκυψε ότι ο «πρόεδρος» και οι συνεργάτες του ήταν αφανείς ιδιοκτήτες εταιρείας εμπορίας χρυσού, που είχε αναλάβει τη «διαχείριση» των ταμάτων από προσκυνηματικό χώρο. Τι ακριβώς έκαναν; Μετέφεραν τα χρυσά τάματα στην Τουρκία για λιώσιμο και καθαρισμό και στη συνέχεια απέδιδαν το χρυσάφι (σε πλάκες) στο εκκλησιαστικό ίδρυμα. Οπως όμως οι ίδιοι ανέφεραν σε συνομιλίες τους, δεν ακολουθούσαν τις νόμιμες διαδικασίες («δεν είναι νόμιμο αυτό που κάνουμε, δεν δικαιολογείται τίποτα από τις συναλλαγές που έχουμε κάνει») κάτι που τους απέφερε μεγάλα οικονομικά οφέλη («πείραζαν» την περιεκτικότητα του κράματος σε χρυσό), ενώ για να διατηρούν σε ισχύ τη σύμβασή τους με την Εκκλησία έδιναν «μίζες» σε ιερωμένους («ο παπάς ο μεγάλος προχθές μας ζήτησε 10.000 ευρώ μίζα»). Οταν μάλιστα ένα από τα φορτία χρυσού δεσμεύθηκε από τελωνειακή αρχή της χώρας, κατάφεραν να το αποδεσμεύσουν –όπως ανέφεραν στις συνομιλίες τους– χάρη στη διαμεσολάβηση στελέχους του υπουργείου Οικονομικών. «Θέλει πολύ λεπτό χειρισμό, διότι αν ξυπνήσουν θα μας βρει κανένα πρόστιμο που δεν θα ξέρουμε από πού να φύγουμε και εμείς και το ίδρυμα» έλεγαν σε συνομιλίες τους…

Ας το πάρουμε από την αρχή:
Του ©Γιάννη Σουλιώτη στην Καθημερινή

Στα τέλη του 2015, η Δίωξη Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ πραγματοποίησε έφοδο σε εγκαταλελειμμένη κτηνοτροφική μονάδα στο Μαρτίνο Φθιώτιδας. Στο εσωτερικό της παλιάς εγκατάστασης, τα στελέχη της υπηρεσίας βρήκαν 1.680 δενδρύλλια κάνναβης και εξοπλισμό για την υδροπονική καλλιέργεια του χασίς, όπως λαμπτήρες, ανεμιστήρες και ηλεκτρογεννήτριες. Της επιχείρησης στο Μαρτίνο είχε προηγηθεί πολύμηνη, μυστική έρευνα με επίκεντρο –αρχικά– έναν 32χρονο υπήκοο Αλβανίας, γνωστό με το όνομα «Σωκράτης». Η παρακολούθησή του ξεκίνησε στις αρχές του 2015 και οδήγησε μια διετία αργότερα στην αποκάλυψη ενός διευρυμένου δικτύου διαφθοράς με «άκρες» στη Δικαιοσύνη, στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους αλλά και στην Εκκλησία. Μέλη του φέρονται να εισέπρατταν αμοιβές χιλιάδων ευρώ για να  διευθετούν δικαστικές εκκρεμότητες «πελατών» τους, ενώ έχουν συμμετοχή σε σοβαρές φορολογικές και τελωνειακές παραβάσεις, που αφορούν τη διαχείριση των χρυσών ταμάτων από εμβληματικό, προσκυνηματικό χώρο. Τα ευρήματα της πολύμηνης έρευνας περιγράφονται σε πολυσέλιδη αναφορά των επικεφαλής του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ που υπεβλήθη στα τέλη 2016 στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθήνας. Σήμερα, για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη τέσσερις ξεχωριστές εισαγγελικές έρευνες, που αφορούν τις επιμέρους δράσεις του κυκλώματος. Πρόσφατα, μάλιστα, κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες ενώπιον του εισαγγελέα αξιωματούχοι που μετείχαν στην έρευνα.

Κεντρικό ρόλο στις δραστηριότητες του δικτύου φέρεται να είχε ένας 42χρονος Ελληνας, τον οποίο οι συνεργάτες του προσφωνούσαν «πρόεδρο». Την περίοδο της έρευνας έμενε σε πολυτελές διαμέρισμα στα νότια προάστια, γευμάτιζε καθημερινά σε ακριβά εστιατόρια και οδηγούσε τζιπ αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Στην εφορία δήλωνε μηδενικά εισοδήματα, ενώ δαπανούσε μέσα σε ένα εικοσαήμερο πάνω 200.000 ευρώ σε δελτία του «Πάμε Στοίχημα». Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. για λαθρεμπόριο χρυσού από ενεχυροδανειστήρια της Αθήνας. Ως άμεσοι συνεργάτες του εμφανίζονται δύο ακόμα Ελληνες, ηλικίας περίπου 40 ετών, εκ των οποίων ο ένας καταδικάστηκε πρωτόδικα σε πολυετή κάθειρξη για την υπόθεση των ναρκωτικών. Στη διάρκεια των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσαν επαφές με άτομα από τον χώρο της Δικαιοσύνης, της Πολιτικής και της Εκκλησίας χάρη στις οποίες «πουλούσαν» εξυπηρετήσεις σε τρίτους. Προέκυψαν μάλιστα ισχυρές ενδείξεις για χρηματισμό ακόμα και ιερωμένου, με τη μεσολάβηση του οποίου εξασφάλιζαν προνομιακές, εμπορικές σχέσεις με εκκλησιαστικά ιδρύματα της χώρας.

Οι ερευνητές του ΣΔΟΕ στο πόρισμά τους επισημαίνουν ότι ο αποκαλούμενος «πρόεδρος» και οι συνεργάτες του, χάρη σε γνωριμίες και επαφές με τρεις τουλάχιστον δικαστικούς υπαλλήλους πιθανόν δε και με δικαστικούς λειτουργούς επηρέαζαν αποφάσεις δικαστηρίων, αποκτούσαν πρόσβαση σε δικαστικά έγγραφα, «εξαφάνιζαν» εντάλματα ή περιοριστικούς όρους εις βάρος κατηγορουμένων κ.ά. Στα τέλη του 2015, για παράδειγμα, ζήτησαν αμοιβή 12.000 ευρώ προκειμένου με τη μεσολάβησή τους να τύχει ευνοϊκής ποινικής μεταχείρισης γιατρός που κατηγορείτο για τον θάνατο ασθενούς. Τις 5.000 ευρώ θα κρατούσαν οι ίδιοι και τα υπόλοιπα 7.000 ευρώ ο εισαγγελέας της έδρας ή «Εισά» όπως τον αποκαλούσαν. «Είναι ξεκάθαρα φιλικός. Ακολουθεί μια πολιτική αντικειμενική με ήπια υποστήριξη προς τον δικό μου. Είπε ότι 90% θα το καθαρίσουμε. Θα κάνει την πρόταση και τον ακούν γιατί είναι και προϊστάμενος εκεί» λένε σε μεταξύ τους συνομιλίες.

Σε άλλες περιπτώσεις αποκαλύπτεται ότι ζήτησαν αμοιβή 10.000 ευρώ προκειμένου να εξαφανίσουν από φάκελο δικογραφίας βούλευμα για την άρση απορρήτου σε τηλέφωνο υπόπτου, άλλαξαν τα νούμερα στο πινάκιο για να αποφύγουν «σκληρές» συνθέσεις δικαστηρίων και «έσβησαν» περιοριστικούς όρους εις βάρος κατηγορουμένων. «Βγήκε η σύνθεση για το δικαστήριο. Θα το πάμε τελευταίο νούμερο να πάρουμε αναβολή» ακούγονται να λένε σε μία από τις εκατοντάδες καταγεγραμμένες –από την ΕΥΠ– συνομιλίες τους οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Οι παρεμβάσεις στις δικαστικές διαδικασίες γίνονταν με τη μεσολάβηση επίορκων δικαστικών υπαλλήλων. Κεντρικό ρόλο ανάμεσα σ’ αυτούς είχε εργαζόμενη στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Η «χοντρή», όπως την αποκαλούσαν ο «πρόεδρος» και τα υπόλοιπα μέλη του δικτύου, αμείβονταν άλλοτε σε μετρητά και άλλοτε σε είδος. Σε μια περίπτωση, ενδεικτικά, ζήτησε και πήρε μια τσάντα Prada αξίας 1.850 ευρώ, ενώ σε άλλη περίπτωση απαίτησε για τις υπηρεσίες της ένα ζευγάρι γυαλιά και μια κρέμα προσώπου αξίας 680 ευρώ.

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

11 Responses to (σιγά το… ΣΟΚ) Μίζες σε παπάδες και δικαστές -Ο «πρόεδρος», ο «Σωκράτης» και η «χοντρή»

 1. Ο/Η Τζιμάκος λέει:

  Για κάθε αγιογραφεία που γίνεται σε εκκλησία ο παπάς παίρνει μίζα 30%. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία μιας και δούλευα στην τοποθέτηση αγιογραφειών στην περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας. Υποθέτω ότι ο μητροπολίτης της ανάλογης περιοχής γνωρίζει τι παίζεται. Μιλάμε για αισχρά άτομα (παπάδες και σια). Τους σιχάθηκα από πρώτο χέρι.

 2. Ο/Η Ένας λέει:

  Ιερά παραδικαστικά, δωροδοκίες, αρχαιοκαπηλίες, όλα γνωστά, όλα κουκουλωμένα
  http://directnews.gr/greece/6411–2.html

 3. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  Η Μαφία του ρασου δρα ανενόχλητη

  http://hotdoc.gr/article/lathremporio-xrisou-kai-ekviasmoi-i-emploki-ekklisias-kai-sdoe/

  Λαθρεμπόριο χρυσού, εκβιασμοί, η εμπλοκή Εκκλησίας και ΣΔΟΕ.
  Hot Doc Noέμβρης 2015

 4. Ο/Η laskaratos λέει:

  Διόδωρος πατριάρχης Ιεροσολύμων με φήμη Αγίου.
  Δωρολήπτης, Σιμωνιακός, μαστροπός, λαθρέμπορος χρυσού και χορηγός του ΚΚΕ.
  https://roides.wordpress.com/2017/04/17/17apr17/

 5. Ο/Η Left λέει:

  http://hotdoc.gr/article/lathremporio-xrisou-kai-ekviasmoi-i-emploki-ekklisias-kai-sdoe/

  Λαθρεμπόριο χρυσού και εκβιασμοί
  Η εμπλοκή Εκκλησίας και ΣΔΟΕ

  Γράφει o Κώστας Βαξεβάνης 12 Νοεμβρίου 2015, 12:40 πμ

  Λαθρεμπόριο χρυσού και εκβιασμοί. Η εμπλοκή Εκκλησίας και ΣΔΟΕ

  Στα τέλη Νοεμβρίου του 2013, τα μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν μια ιστορία που έχει όλα τα συστατικά του καταναλώσιμου ρεπορτάζ: λαθρεμπόριο χρυσού, επίορκα στελέχη του ΣΔΟΕ, μεγαλοδικηγόρους που συνελήφθησαν και μια καλά στημένη επιχείρηση του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας. Η ιστορία, που περιγράφει το αστυνομικό ρεπορτάζ, μοιάζει με καλό αστυνομικό μυθιστόρημα. Μια 36χρονη επιχειρηματίας, η οποία μπήκε στην αγορά χρυσού μετά την κρίση, εκβιάστηκε από στέλεχος του ΣΔΟΕ προκειμένου να της επιστρέψει 16 κιλά κατασχεμένου χρυσού και να της παράσχει μελλοντική ασυλία από ελέγχους

  https://roides.wordpress.com/2015/10/07/7oct15/

  Παναγία Τήνου: Ράβδοι χρυσού τα -«εσύ να περπατάς στα τέσσερα»- Τάματα
  Posted on 07/10/2015 by Po
  [«Ιερές μπίζνες Τήνου Α.Ε.»: Ράβδοι χρυσού με τα τάματα στην Παναγία]

  με την ευκαιρία δείτε και αυτά

  Hard core παράσταση-πρόκληση
  Της τρελής για τον «Αγιο Πρεβέζης και την παπαδιά»
  Δευτέρα, Δεκέμβριος 21, 2015 – 12:18

  Σφοδρές αντιδράσεις για το έργο όπου πρωταγωνιστεί ο Νίκος Ζιάγκος με ηθοποιούς να ερωτοτροπούν σχεδόν γυμνοί μπροστά στους θεατές

  Hard core παράσταση-πρόκληση με τους πρωταγωνιστές Νίκο Ζιάγκο και Τίσσα Βασιλάκου να ερωτοτροπούν σχεδόν γυμνοί μπροστά στο κοινό ανέβηκε σε θέατρο της Κύπρου προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από μερίδα κόσμου.

  ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

  Το πολύκροτο έργο «Ο Αγιος Πρεβέζης και η παπαδιά», που παρουσιάζεται στο Art Πάνθεον της Λευκωσίας, συνεχίζει ύστερα από 30 χρόνια να αποτελεί «κόκκινο πανί» για χριστιανικές οργανώσεις που στο παρελθόν κόντεψαν -στην κινηματογραφική του εκδοχή- να κάψουν την Αθήνα. Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο ο θόρυβος να επαναληφθεί, αφού η παράσταση προορίζεται να παρουσιαστεί και στην Ελλάδα.

  Η αφίσα της παράστασης με όλο το καστ

  Την περασμένη Πέμπτη οι υπεύθυνοι του θεάτρου στο νησί της Αφροδίτης έμειναν άφωνοι, όταν αντίκρισαν τα απειλητικά μηνύματα που είχαν γράψει άγνωστοι με σπρέι στις πόρτες του κτιρίου και κατεστραμμένη την αισθησιακή αφίσα του έργου. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ωστόσο το γεγονός δεν επηρέασε την προγραμματισμένη πρεμιέρα της παράστασης που έγινε -την επόμενη ημέρα- υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ανδρες ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι φρουρούσαν τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους στο Πάνθεον με άτομα της ασφάλειας ακόμα και μέσα στα καμαρίνια των πρωταγωνιστών.

  Απειλητικά μηνύματα στις πόρτες του κτιρίου όπου στεγάζεται η παράσταση

  Ο Νίκος Ζιάγκος, που υποδύεται τον «Αγιο Πρεβέζης», μίλησε στην «Εspresso» και, όπως αποκάλυψε, όλος ο θίασος παραμένει ψύχραιμος. «Είναι ένα διαχρονικό έργο με έναν ιερωμένο πολύ δραστήριο, οπότε γνωρίζαμε ότι ίσως αντιδράσει μια μερίδα κόσμου. Προσωπικά δεν έχω απειληθεί, προς το παρόν δηλαδή» δήλωσε ο ηθοποιός. Η παράσταση, όπως μας είπε, είναι διασκευασμένη από τον Μάκη Αντωνόπουλο και, όπως αποκάλυψε, υπάρχουν σκηνές ακατάλληλες για ανηλίκους. «Περιλαμβάνει ημίγυμνες σκηνές με εμένα και την Τίσσα Βασιλάκου και σε μια από αυτές παρουσιάζεται το βίτσιο του ιερωμένου να τραβάει φωτογραφίες τις εκάστοτε παρτενέρ του κατά τη διάρκεια του σεξ.

 6. Ο/Η Left and Liberal λέει:

  Η ελληνική Δικαιοσύνη και Αστυνομία τι κάνουν για ρατσιστές μητροπολίτες και για Χρυσαυγίτες

  http://www.lifo.gr/now/world/143025
  Σλοβακία: Η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες σε δύο ακροδεξιούς βουλευτές για εξτρεμισμό Οι δύο βουλευτές κατηγορούνται για ρητορικής μίσους εναντίον των Ρομά, των Εβραίων και του Ισλάμ
  30.4.2017

  Εάν καταδικαστούν, αντιμετωπίζουν ποινές έως και κάθειρξη έξι ετών, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της χώρας. Το ακροδεξιό «Λαϊκό Κόμμα-Η Σλοβακία μας» μπήκε πέρυσι στο κοινοβούλιο για πρώτη φορά, αφού συγκέντρωσε το 8% των ψήφων στις εκλογές του Μαρτίου.

 7. Ο/Η Κάποιος λέει:

  http://directnews.gr/greece/6411–2.html?ref=directnews.gr

  (…..)

  Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την «έκθεση ανάλυσης» των χιλιάδων τηλεφωνικών συνομιλιών που έχει καταγράψει ο “αρχικοριός” της ΕΥΠ, προκειμένου να εντοπίσει μια από τις μεγαλύτερες συμμορίες που λυμαινόταν το χώρο της Δικαιοσύνης.

  Η έκθεση αυτή υπογράφεται από δυο αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής και βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου, που διερευνά την υπόθεση.

  Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με την «έκθεση ανάλυσης» – η οποία βρίσκεται στη διάθεση του directnews.gr – στο διάστημα 27 Απριλίου 2010 έως 14 Ιουνίου 2010, Γιοσάκης και Τζούμας είχαν διάφορες τηλεφωνικές συνομιλίες για μια δίκη που θα γινόταν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας.

  Κατηγορούμενοι, ήταν ο πρωτοπρεσβύτερος του Μητροπολιτικού ναού Μυκόνου και ένας ιερομόναχος ονόματι «Χάρης» οι οποίοι είχαν γνωριμίες με celebrities στο νησί της Μυκόνου και υπεξαιρούσαν εικόνες μεγάλης αξίας για να τις πουλήσουν. στη Λαμία, όπου και συνελήφθησαν.

  Λίγο πριν την εκδίκαση της υπόθεσης από το Δικαστήριο, ο Γιοσάκης λέει στο Τζούμα ότι αναλαμβάνει να τους “καθαρίσει” αλλά χρειάζονταν 100.000 ευρώ για να δοθούν στους δικαστές της έδρας!!!

  «Είναι το alter ego του Δεσπότη»

  Ειδικότερα, στην τηλεφωνική επικοινωνία της 27-4-2010 ο Τζούμας, ζητά από το Γιοσάκη να του πει για την υπόθεση που ενδιαφέρει τον «Σύρου», τον οποίο πιθανόν να δει την επόμενη ημέρα και τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να «αθωωθεί τελείως».

  Ο Γιοσάκης αναφέρει πως ο Δεσπότης δεν τον έχει θέσει σε αργία μέχρι τώρα, παρότι η αρχαιοκαπηλία ιερής εικόνας είναι αδίκημα ιδιαίτερης απαξίας.

  Προσθέτει μάλιστα πως αν καταδικαστεί ο ιερέας, ο Δεσπότης θα πληγεί βάναυσα, αφού, προφανώς ο κατηγορούμενος είναι χειροτονία του, είναι το άλτερ έγκο (ALTER EGO) του.

  Σε ερώτηση του Τζούμα, ο Γιοσάκης απαντά πως ο κατηγορούμενος στη δίκη της Λαμίας, λέγεται ΜΑΡΑΓΚΟΣ.

  Για την ίδια υπόθεση, ο επικοινωνιολόγος με τον αρχιμανδρίτη συνεχίζουν να μιλάνε και άλλες φορές το επόμενο χρονικό διάστημα.

  Μια από αυτές ήταν στις 10 Ιουνίου 2010, όπου ο Τζούμας στις 9 το βράδυ καλεί με το 697644**** κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε, τον αρχιμανδρίτη Γιοσάκη, στο 697734**** κινητό τηλέφωνο.

  Σε κάποια στιγμή της μεταξύ τους συνομιλίας, ο Τζούμας αναφέρει «Α! σου είπα, με πήρε ο Σύρου. Και μου είπε αδελφέ μου σου είπανε πολλά, κάνει ο άνθρωπος, κάνει ότι μπορεί να τα μαζέψει. Αλλά μέχρι τώρα έχει μαζέψει μόνο σαράντα, πενήντα. Από οικονομίες του και τα λοιπά, να του δώσω και εγώ κάτι, είναι πάρα πολλά μου λέει».

  Ο Τζούμας στην ίδια συνομιλία συνεχίζει λέγοντας «Σήμερα με πήρε, τώρα, δεν είναι πολύ ώρα. Και του λέω, δικό σας θέμα, όπως λένε στην Αμερική».

  -Γιοσάκης: Ναι. Κοίταξε, του είπες τι κάνω;

  -Τζούμας: Θέλετε του λέω να καθαρίσετε; Αυτό είναι το θέμα του λέω, εξαρτάται σε ποιες περιπτώσεις, όταν είναι θέμα ζωής, πουλάς και τον εαυτό σου για να τα καταφέρεις. Εδώ του λέω είναι θέμα μην το «κάτσουνε» μέσα. Και μην αμαυρωθείς και εσύ. Από κει και πέρα ότι θέλετε κάνετε του λέω, δικό μου θέμα είναι; Το έπαιξα και εγώ αδιάφορος.

  Αμέσως μετά στη συνομιλία, ο Γιοσάκης επαινεί τον Τζούμα, για το χειρισμό του θέματος και τον ρωτάει: «Όχι του είπες και του είχες πει και το άλλο ότι εκατό…».

  Ο Τζούμας απάντησε θετικά…

  Οφείλει απαντήσεις

  Το directnews.gr θεωρεί ότι είναι πλέον καιρός ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος, να λύσει τη σιωπή του και να απαντήσει για όλα όσα του καταμαρτυρούν ο φίλος του επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας και ο Ιάκωβος Γιοσάκης.

  Γνωρίζει τον ιερέα ΜΑΡΑΓΚΟ με τις κλεμμένες εικόνες;

  Τον έχει θέσει σε αργία και αν όχι, γιατί;

  Είναι αλήθεια, ότι ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ έδινε εκκλησιαστικές εικόνες ανεκτίμητης αξίας, στις οικογένειες Αγγελόπουλου και Εμφιετζόγλου, όπως υποστηρίζει ο Γιοσάκης σε άλλες τηλεφωνικές του συνομιλίες που έχουν υποκλαπεί από την ΕΥΠ;

  Είναι κρίμα εάν δεν γνωρίζει τίποτε για τη «στημένη δίκη» να διασύρει το όνομά του ο κάθε Τζούμας και Γιοσάκης, αλλά είναι επίσης απαράδεκτο, εάν αληθεύουν έστω και κατ’ ελάχιστο τα όσα υποστηρίζουν στις συνομιλίες τους τα δυο αυτά πρόσωπα, να διατηρεί τη θέση του…

  Το τεκμήριο αθωότητας φυσικά ισχύει για όλους, μέχρις ότου αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

  Ωστόσο, τα δημόσια πρόσωπα όπως και οι θρησκευτικοί ταγοί υποχρεούνται να μιλούν δημόσια και να ξεκαθαρίζουν τη θέση τους.

  ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-9-2011 από directNEWS.gr

 8. Παράθεμα: Ιερό κύκλωμα παραδικαστικού και λαθρεμπορίου | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

 9. Ο/Η laskaratos λέει:

  Άει στο διάλο ρε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.