το Μεγαλείο του Αυνανιστή των πιστών αυνανιστών

[Αρτεμίου Σώρρα πλανήτη Σειρίου Ανάβασις]

Advertisements
This entry was posted in conspiracy theories, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Ασμοδαίος, Θεωρίες Συνωμοσίας, Των Αμνοεριφίων. Bookmark the permalink.

11 Responses to το Μεγαλείο του Αυνανιστή των πιστών αυνανιστών

  • Ο/Η doulosofos λέει:

   Από το φατσοβιβλίο του Θάνου Τζήμερου.

   Thanos Tzimeros
   4 ώρες πριν

   Σαν σήμερα, πέρυσι, το σούργελο που υποδύεται τον πρωθυπουργό χαρακτήρισε ανόητο το άλλο σούργελο που υποδυόταν τον υπουργό οικονομικών που κάποτε μας τον πλασάριζε ως μέγα asset. Κι εγώ σχολίασα ως εξής:

   Για να καταλάβουμε πόσο έχει ξεπέσει το επίπεδο της πολιτικής και τι μιθριδατισμό έχουμε πάθει όλοι, φαντάζεστε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να έλεγε ποτέ για έναν βασικό του συνεργάτη, τον Μολυβιάτη, τον Ράλλη ή τον Παπαληγούρα ας πούμε, πως ήταν ένας ανόητος; Δεν υπάρχει στο μυαλό μας ούτε ως πιθανότητα να είχε επιλέξει για βασικό συνεργάτη έναν ανόητο. Κι αν έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει στο μυαλό μας ούτε ως πιθανότητα να έκανε δύο χρόνια για να το αντιληφθεί. Και αν ξανάσπαγε ο διάολος το ποδάρι του κι έκανε δύο χρόνια να το αντιληφθεί δεν υπάρχει στο μυαλό μας ούτε ως πιθανότητα να το έλεγε αυτό και να μπορούσε να σταθεί μετά. Ούτε για μια ώρα! Θα είχε παραιτηθεί ο ίδιος πριν το πει! Τώρα, όλη η πολιτική ζωή έχει γίνει μια χυδαία μπαλαφάρα όπου κάκιστοι ηθοποιοί δίνουν γελοίες παραστάσεις κι εμείς κοιτάζουμε αποσβολωμένοι, αδυνατώντας να πιστέψουμε ότι όλα αυτά συμβαίνουν στην πραγματικότητα και δεν είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο θα ξυπνήσουμε κάθιδροι αλλά λυτρωμένοι, όπως στις ταινίες.

  • Ο/Η Psycho λέει:

   H Aστυνομία αντί να φυλάει το μέγαρο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορούσε να παρακολουθεί τον δημόσιο κίνδυνο που λέγεται Σώρρας;

 1. Ο/Η Κλέων Ι. λέει:

  Ξέρεις τι μου ‘κανε εντύπωση, Λασκαράτε;
  Αυτό το βίντεο ανέβηκε πριν λίγες ώρες, ούτε καν μια μέρα. Εγώ το είδα σήμερα το πρωί, και ΗΔΗ στη δεξιά στήλη με τις ‘παρόμοιες προτάσεις’ του Youtube υπήρχε άλλες 5 φορές! Προφανώς οπαδοί του. Δεν ξέρω αν σε όλους οι προτάσεις του Youtube είναι οι ίδιες, -νομίζω όχι, κάποιος αλγόριθμος υπολογίζει τις προτιμήσεις μας και αναλόγως προτείνει-, αλλά σίγουρα κάποια θα φαίνονται σε όλους.
  Δηλαδή, πόσοι ηλίθιοι ακόμα υπάρχουν που ψοφάνε να τον πιστε΄ψουν και να διαδώσουν το μήνυμά του. Σηκώνεις τα χέρια ψηλά.

  Αν δεν ήταν τόσο σοβαρό που έχει εξαπατήσει τόσους χιλιάδες κρετίνους θα ήταν υλικό για κωμωδία Μόντι Πάιθον.

  Αυτός ο ελεεινός τσαρλατάνος κάγκουρας Σώρρας έχει φτιάξει μια τεράστιου μεγέθους (πάνω από 300 γραφεία και ‘Τοπικές οργανώσεις’ σ’ όλη την Ελλάδα) ΣΕΧΤΑ, μια σαν αποκρυφιστική occult αίρεση με χιλιάδες ακολούθους, όπως αυτές που διαβάζαμε παλαιότερα, David Korresh, κάτι Τάγματα του Ηλιου κ.ο.κ., απ’ αυτά που είτε πήγαιναν σε μαζικές αυτοκτονίες, είτε γινόταν μακελειό όταν οι αρχές ήθελαν να τους ελέγξουν. Τέτοια περίπτωση είναι, ακριβώς. Κουβαλάει και κάτι μαϊμού αρχιεπισκόπους και παπάδες στις ‘ορκωμοσίες’ του και ο κόσμος τσιμπάει ακόμα περισσότερο, πέρα από το γεγονός πως όλοι πιστεύουν πως αν του δώσουν 60 ευρώ συνδρομή θα τους γλυτώσει απ’ τα χρέη και στέλνουν εξώδικα στις εφορίες.
  Ενας οπαδός του που αρνιόταν να πληρώσει την εφορία και παρέπεμπε στα 600 δις, έχασε το σπίτι του κι έφαγε και 6 μήνες φυλακή.

  Το ότι έγινε διάσημος από το τίποτα και εκμεταλλεύεται τόσο κόσμο, έγινε παράγοντας και VIP και απασχολεί τα ΜΜΕ, αυτό είναι το λιγότερο.

  Είναι πολλοί, είναι φανατικοί, είναι πιστοί, είναι οργανωμένοι κι έχουν ιεραρχία και σύστημα ποινών ακόμα, είναι παράφρονες και ζουν μέσα σε οράματα και παραισθήσεις, έχουν δικές τους τελετές, και μαζεύουν όπλα.

  Εχει χαρακτηριστικά μαζικού από τη βάση κινήματος όλο αυτό. Η πρώτη τους κουβέντα σε όποιον πάει να τους πει κάτι είναι ‘εβραίε’ και ‘μασόνε’. Αν εξαιρέσει κανείς τη βία της ΧΑ, το state of mind των σωρρικών είναι πολύ χειρότερο από εκείνο της συμμορίας. Είναι παράφρονες γεμάτοι μίσος, συνήθως απελπισμένοι και καταχρεωμένοι, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Σιγά-σιγά θα γίνουν βίαιοι κι αυτοί, ήδη το βλέπουμε αυτό, π.χ. στο βίντεο με τον παπά που πήγε στο καφενείο να τους πει ‘δεν ντρέπεστε να ορκίζεστε στον Δϊα ‘ και τον προπηλάκισαν ‘Εβραίε, μασόνε, ο Δίας δεν ήταν Εβραίος’ κ.λπ.

  Και το χειρότερο απ’ όλα: ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

  Να δεις τώρα που θα βρεθούν ουκ ολίγοι που θα πουν ‘έλα μωρέ, κόλπα είναι αυτά των εβραιομασόνων, σε τα μας τώρα’.

  Διαβάζω αυτό το ρεπορτάζ δημοσιογράφου

  Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή
  http://mignatiou.com/2017/01/an-i-dikeosini-iche-stamatisi-ton-sorra-i-pedopsichiatros-apo-ti-lamia-tha-itan-zontani/

  Είναι τόσα πολλά και δύσκολα σ’ αυτή την υπόθεση. Αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται ένας ελεεινός τσαρλατάνος κάγκουρας σαν τον Σώρρα να έχει φτιάξει μια τέτοιου μεγέθους σέχτα αποκρυφιστική occult αίρεση με τόσους ακολούθους, έγινε διάσημος από το τίποτα και εκμεταλλεύεται τόσο κόσμο, έγινε παράγοντας και VIP, και γαμώ το κέρατό μου, πως γίνεται τώρα, διαβάστε το βιογραφικό της παιδοψυχιάτρου, πως έμπλεξε μ’ αυτές τις αηδίες.

  Η Θ. Κουμπούρα εργαζόταν ως ιδιώτης στη Λαµία, ήταν επί διετία επιστηµονικός συνεργάτης στο Παιδοψυχιατρικό Τµήµα του Ιπποκράτειου Νοσ. Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη ερευνητικού πρωτοκόλλου για τη μελέτη της επίπτωσης της ?ΕΠΥ στον κλινικό πληθυσµό. Διατέλεσε επιστηµονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιού & Εφήβου της Λαµίας και της Άµφισσας, ενώ δραστηριοποιόταν εθελοντικά σε προγράμματα αγωγής κοινότητας, αρθρογραφούσε σε έντυπα της Φθιώτιδος και πρόσφερε εθελοντικές υπηρεσίες στήριξης οµάδας εφήβων σε Σωματείο Κλασσικού Αθλητισµού της Λαμίας.

  Πως γίνεται αυτό, τόσα χρόνια στα θρανία, σκεφτείτε, 6 χρόνια Ιατρική, δεν ξέρω πόσα ειδικότητες νευρολογία, ψυχιατρική, ΚΑΙ παιδοψυχιατρική, ίσως μια από τις δυσκολότερες ειδικότητες, να ξεκλειδώνεις τα μυστικά των ψυχών των παιδιών, λες, ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα την πατήσει με τον Σώρρα πρέπει να ‘ναι κάποιος με αυτό το βιογραφικό:

  Και μέσα σε όλα αυτά, διαβάζεις τώρα π.χ.

  – «Μόλις άρχισα τις αποκαλυψεις για την απάτη με τα λεφτά του Σώρρα με στοχοποίησαν και μέχρι σεξουαλική παρενόχληση μου φόρτωσε ο Μπαλαντίνας κατ επιταγή των αφεντικών του και με τη συνέργεια ατόμων που έχουν υποστει πλύση εγκεφάλου εκεί μέσα ή και είχαν συμφέροντα. Μήνυσα τον Μπαλαντίνα και άρχισε να απειλεί τη ζωή μου λέγοντας ότι «επειδή είμαι προδότης μόλις με έβρισκε θα με έσφαζε και «σαν προδότης θα φαω σφαίρες» και «θα σου σπάσουμε τα κόκαλα» και «θα φτύσεις το αίμα της εβραίας μάνας σου χοιρομέρι» και «είσαι επικηρυγμένος, μασονόσπορε, να δω που θα κρυφτείς απόψε»

  Ο κ. Ρήνος αναφέρει την «Ελληνων Συνέλευσις» ως εγκληματική οργάνωση που προκαλεί φανατισμό και ακραία συναισθήματα στα μέλη της και καταγγέλει ότι αν κάποιος είχε σταματήσει το Σώρρα εγκαίρως, η παιδοψυχίατρος ίσως ήταν ζωντανή

  Η οργάνωση έχει πέραν του σοβαρου ζητηματος του ισχυρισμού για την περιουσία τρισεκατομμυρίων και εμπαθείς θέσεις για μια σειρά σοβαρά ζητήματα. Βρίζει τους «προδότες» ως χαζάρους, εβραίους, μασόνους

  Στο παρακάτω βιντεο γελάνε για τον Αλεξη Γρηγορόπουλο και τον χαρακτηρίζουν ενα μικρό εβραιόπουλο, σχολιαζουν τη μάνα του νεκρού, λένε ότι ο Γρηγορόπουλος είναι ζωντανός και ότι ειναι συνωμοσία Εβραίων ότι δολοφονήθηκε …

  Και βγαίνει μετά μια τρελή και λέει ‘ο Γρηγορόπουλος είναι ζωντανός γιατί εκείνη τη μέρα ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου για να μεταφερθεί ο χρυσός της Ελλάδας και ο Καραμανλής κρυβόταν’.

  Είναι πάρα πολλά, και δεν αντέχονται.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Αγαπητέ Κλέων,
   όταν ήμουν φοιτητής είχα διαβάσει κάπου, πως ο Έρασμος όταν σαραντάρησε κυριεύτηκε από πανικό γιατί άρχισε να καταλαβαίνει το μέγεθος και τη διάδοση της ηλιθιότητας στους ανθρώπους.
   Εσύ που δίνεις τη μάχη για να δικαστούν οι Χρυσαυγίτες που πολέμησαν στο πλευρό των Σέρβων φασιστών φονιάδων ανήλικων αγοριών της Σρεμπρένιτσα και 8.000 πολιτών,

   https://xyzcontagion.wordpress.com/srebrenica/

   αυτή τη σφαγή που προσποιούνται ακόμη και σήμερα πως δεν την ξέρουν, ο Κουβέλης, ο Λαφαζάνης, ο Γλέζος, ο Κωνσταντόπουλος, η Παπαρρήγα και σύσσωμο το ΚΚΕ, κλπ (δεν λέω για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), χωρίς να τους έχει καταδικάσει δημόσια γι’αυτό ούτε ένας (αριθμ.1) ψηφοφόρος τους, θα ξέρεις πως η σφαγή αυτών των παιδιών, δεν έχει προκαλέσει την ελάχιστη συγκίνηση στο «σοφό» και «αθώο» «λαό», αυτής της χρεοκοπημένης χώρας.
   Αυτό τα εξηγεί όλα.

 2. Ο/Η Κλέων Ι. λέει:

  Εσείς το ξέρατε ότι οι όρκοι έχουν κραδασμικότητα;

  … ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ.

  ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ / ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΡΚΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ Δ Ι Α ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ.

  https://archive.is/zAlDR#selection-959.0-965.112

  Και μετά ακολουθεί ανάλυση λέξη-λέξη, ακόμα και των άρθρων, των προθέσεων και των συνδέσμων. Σωστά, πρέπει όλοι να καταλάβουν τι λένε αυτές οι ασυναρτησίες:

  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ = Εναρμονισμένη, με τον ίδιο ρυθμό.
  ΣΤΙΣ = ¨Αρθρο που δηλώνει σε ποιες συντονίζεται η ψυχή.
  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ = Σε αυτές που δεν αλλάζουν , δεν υπάρχουν άλλες.
  ΔΥΝΑΜΕΙΣ = Οι έχοντες πνευματική ισχύ και ψυχικό σθένος αιτίες που μπορούν να δράσουν για να επιτευχτεί κάτι.
  ΤΗΣ = Οριστικό άρθρο στην γενική του πτώση του ενικού, που δείχνει το γένος αυτού που τάσσομαι και αφοσιώνομαι.
  ΖΕΥΞΗΣ = Σμιξίματος (ζεύξη) των φωτεινών δυνάμεων.
  ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΤΟΥ ΝΟΥ = Στους σταθερούς και απαράβατους Νόμους που διέπουν όλο το σύμπαν

  .

  Αν δεν ήταν τόσο σοβαρό που έχει εξαπατήσει τόσους χιλιάδες κρετίνους θα ήταν υλικό για κωμωδία Μόντι Πάιθον.

 3. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Η περίπτωση Σώρρα, είναι μία καλή ευκαιρία να προβληματιστούμε, για το πόσο εύκολο είναι να παγιδευτούμε όλοι μας, σε επιδιώξεις κάθε είδους απατεώνων που είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν την ευπιστία και την αμάθεια μας. Να αναρωτηθούμε, ο καθένας, για τον εαυτό του, πόσες φορές, υπήρξαμε θύμα, διαφόρων επιτήδειων και ψευδολόγων. Το φαινόμενο Σώρρα, μπορεί να γίνει κατανοητό, εάν συνειδητοποιήσουμε πως όλοι αυτοί που ψήφησαν ΣΥΡΙΖΑ -παράδειγμα-πιστεύοντας ότι θα μας βγάλει από την κρίση με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις και χωρίς καμιά ανάληψη ευθυνών από την πλευρά τους, έχουν παρόμοια περίπου συμπεριφορά με τους οπαδούς του Σώρρα. Μπορεί να γίνει κατανοητό, αν σκεπτούμε ότι σε λίγες εβδομάδες εκατομμύρια Ορθόδοξοι (και εκατοντάδες εκατομμύρια σ’ όλο τον κόσμο), θα γιορτάσουν την ανάσταση ενός προσώπου, το οποίο υποτίθεται ότι έζησε πριν δύο χιλ. χρόνια, κάποια στιγμή σταυρώθηκε για να μας σώσει από τις αμαρτίες μας(!) και αναστήθηκε μετά από τρεις ημέρες. Αν αναλογιστούμε την συμπεριφορά πολλών χιλιάδων πιστών που πρόθυμα προσκυνούν και λατρεύουν, κόκκαλα και λείψανα ανθρώπων που τους έχουν για Αγίους και οι οποία δεν ήταν τίποτα στην ζωή τους (αν υπήρξαν). Πριν λίγες ημέρες, στην πόλη που ζώ έφεραν κόκκαλα από κάποια Αγία. Υπήρξε μια φοβερή κινητοποίηση λαού, των «ταγών» της πόλης και της αστυνομίας. Ούτε στην.. πτώση των δίδυμων πύργων δεν έγινε αυτό. Τούτη η συμπεριφορά ,δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από αυτή των «Ελλήνων συνέλευση». Ο ίδιος ο Ιερώνυμος, είναι ένας Σώρρας, και μάλιστα επειδή επηρεάζει την πολιτική της χώρας είναι πιο επικίνδυνος.
  Ολοι μας έχουμε ένα μικρό Σώρρα μέσα μας, τον οποίο εκμεταλλεύονται οι επιτήδειοι. Δεν πρέπει να δούμε αυτήν την περίπτωση, σαν μία απόδειξη ότι η κοινωνία αντιμετώπισε επιτυχώς αυτόν απατεώνα, αλλά ευκαιρία να ξεριζώσουμε τον «μικρό Σώρρα που έχουμε ¨μέσα μας.

  • Ο/Η Κλέων Ι. λέει:

   Ευχαριστώ, Γιάννη, γι’ αυτό το σχόλιο. Είσαι απολύτως ακριβής και εδώ.

   Σε άλλα νέα …

   – Διέφυγε στην γειτονική Ιταλία ο Σώρρας;
   http://www.presspublica.gr/diefyge-stin-gitoniki-italia-o-sorras/

   H αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει ακτοπλοϊκώς από Πάτρα για Ιταλία ο Αρτέμης Σώρρας και η συζυγός του Βαία ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες που φτάνουν στην Ασφάλεια λένε ότι κρύβεται κάπου στη χώρα μας.

   Σε περίπτωση που έχει διαφύγει σε γειτονική χώρα, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως μπορεί να επιχειρήσει να διαφύγει σε κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής, πριν εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

   Το πρωί της Παρασκευής πάντως, οι αστυνομικοί ξέρουν ότι η σύζυγός του που βρισκόταν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, έφυγε από την δικαστική αίθουσα τρέχονταςγια να ενημερώσει τον σύζυγό της ότι η δίκη θα γίνει κανονικά ώστε να οργανώσουν την φυγή τους.

   Από μία πρώτη έρευνα στις αεροπορικές εταιρείες δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιήσει τις εναέριες μεταφορές για την διαφυγή του και αναζητούν στοιχεία για τον εντοπισμό του από τα στίγματα των τηλεφωνικών και διαδικτυακών του επικοινωνιών.

   Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητά ηλεκτρονικά ίχνη του κόμβου μετάδοσης, αποστολής και του παραλήπτη προκειμένου να βρεθεί έστω και ένα στίγμα του χώρου παρουσίας του αναζητούμενου ζευγαριού.

   Στο μεταξύ, το Σάββατο έγιναν έρευνες στις οικίες των τεσσάρων παιδιών του καταζητούμενου σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Μεσόγεια. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το «επίσημο» τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα αλλά και της συζύγου του έκλεισαν από το μεσημέρι της Παρασκευής λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.