Απάντηση στη θρασύτατη και υποκριτική «ομοφοβική» υστερία των Μητροπολιτών

[Άγνωστες ατιμώρητες ιερές παιδεραστίες]

1/1/2012: Ο παιδεραστής, σεσημασμένος από παλιά απατεώνας και αγύρτης μητροπολίτης Τυάνων Παϊσιος, πρώην ηγούμενος του πατριαρχικού Χαμαιτυπείου της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Αστόριας, στο πλευρό του οργισμένου σήμερα κατά του Υπουργείου φιλοχρυσαυγίτη αγίου Παύλου της Γλυφάδας (Μητροπολίτης Γλυφάδας για ΧΑ: Έβαλαν στη φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες», ‘Πρώτο Θέμα’, 4/10/2013), γνωστού και από την υπόδειξη του Ζακύνθου Χρυσόστομου μέσα στη Σύνοδο: «Εσύ πάψε να μιλάς. Να πας να χτενίσεις και να παίξεις με καμιά κούκλα»!-Ελευθεροτυπία-26.4.2004), ενώ ήδη το Οικουμενικό Πατριαρχείο μετά από οικονομικές δοσοληψίες μαζί του και από απραξία πολλών ετών απέναντι στα γνωστά του σκάνδαλα, τρομοκρατημένο από τις καταιγιστικές αποκαλύψεις, του είχε επιβάλει την κανονική ποινή της αλειτουργησίας. Αργότερα (28.3.2012) τον καθαίρεσε μαζί με τον υπαρχηγό του μητροπολίτη Βικέντιο. Ο δεύτερος τιμωρήθηκε επειδή εξέθεσε το πατριαρχείο αποκαλύπτοντας πως ο πρώτος είχε βιάσει τον ανήλικο αδελφό του.

1/1/2012: Ο παιδεραστής, σεσημασμένος από παλιά απατεώνας και αγύρτης μητροπολίτης Τυάνων Παϊσιος, πρώην ηγούμενος του πατριαρχικού Χαμαιτυπείου της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Αστόριας, στο πλευρό του οργισμένου σήμερα κατά του Υπουργείου φιλοχρυσαυγίτη αγίου Παύλου της Γλυφάδας (Μητροπολίτης Γλυφάδας για ΧΑ: Έβαλαν στη φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες», ‘Πρώτο Θέμα’, 4/10/2013), γνωστού και από την υπόδειξη του Ζακύνθου Χρυσόστομου μέσα στη Σύνοδο: «Εσύ πάψε να μιλάς. Να πας να χτενίσεις και να παίξεις με καμιά κούκλα»!-Ελευθεροτυπία-26.4.2004), ενώ ήδη το Οικουμενικό Πατριαρχείο μετά από οικονομικές δοσοληψίες με τον Τυάνων και από απραξία πολλών ετών απέναντι στα γνωστά του σκάνδαλα, τρομοκρατημένο από τις νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις, του είχε επιβάλει την κανονική ποινή της αλειτουργησίας. Αργότερα (28.3.2012) τον καθαίρεσε μαζί με τον υπαρχηγό του μητροπολίτη Βικέντιο. Ο δεύτερος τιμωρήθηκε επειδή εξέθεσε το πατριαρχείο αποκαλύπτοντας πως ο πρώτος είχε βιάσει τον ανήλικο αδελφό του.

του Αναγνώστη Λασκαράτου
Αντιγράφω από την «Εφ.τ.Συντακτών» (9.2, Δ. Αγγελή): «Εμφύλιος δηλώσεων για τις έμφυλες ταυτότητες». «Μετά το σύμφωνο συμβίωσης, έρχεται τώρα η θεματική εβδομάδα στα Γυμνάσια της χώρας, για τις έμφυλες ταυτότητες, να προκαλέσει την μήνιν των εκπροσώπων της Εκκλησίας, … Ένας ένας οι ιεράρχες … με εμπρηστικές δηλώσεις καταδικάζουν την ομοφυλοφιλία ως «ψυχοπαθολογική εκτροπή» και ‘συμπεριφορά αντιανθρώπινη’….Ο Φλωρίνης Θεόκλητος κάνει λόγο για «τρόπους ανωμαλοποιήσεως του μέλλοντος της πατρίδος μας…. ο Πατρών Χρυσόστομος, κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου που τέλεσε για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη,.. προκειμένου να πείσει τους πιστούς να αντιδράσουν στην απόφαση του υπουργείου ..να συμπεριλάβει στη θεματική εβδομάδα το ζήτημα των έμφυλων ταυτοτήτων….Oι εκπρόσωποι της Εκκλησίας καλούν μάλιστα τους γονείς των μαθητών να υπογράψουν δήλωση απαλλαγής από τη θεματική εβδομάδα αλλά και τους εκπαιδευτικούς να αρνηθούν να διδάξουν «οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με την πίστη μας και τις αρχές του Ευαγγελίου», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος. (σημ.Λασκ.: Θα ήταν ενδιαφέρον να μας επεσήμαναν σε ποιο σημείο το Ευαγγέλιο, που καταδικάζει κατηγορηματικά τον άνομο πλουτισμό τους και τις εξουσιαστικές τους συμπεριφορές, κάνει έστω και απλή μνεία της ομοφυλοφιλίας).

Σε σελίδα στο φέισμπουκ με την επωνυμία «MadatoForos» είναι αναρτημένη φωτογραφία με τη δήλωση απαλλαγής όπου χρήστες του μέσου σχολιάζουν …..«Πρεπει να μαθουμε να συμβιώνουμε μαζι τους διοτι πλεον υπαρχουν στην κοινωνία, αλλα ενα πραγμα να μην ξεχναν (ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ) και ιδιο θα μαθουμε και στα παιδια μας, οποιος έχει αντιθετη αποψη κουμαντο στο δικο του σπιτι» και «Η ανωμαλια δεν μπορει να ειναι σεβαστη και ποσο μαλλον σε αυτην την τρυφερη ηλικια. Στο κρεβατι τους ότι θελουν ας κανουν αλλα οχι δημοσια να δηλητηριαζουν τις αθωες παιδικες ψυχες και να προσπαθουν να το εξισωσουν με το φυσιολογικο. Ντροπη και αισχος!» (sic) είναι ένα μικρό δείγμα όσων γράφονται».

Επειδή ο σοβαροφανής υπουργός και ο αχαρακτήριστος πρωθυπουργός του, δεν υπερασπίζονται απέναντι σε άσφαιρες και γελοίες, απροκάλυπτα υποκριτικές, ποινικά κολάσιμες φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις ακροδεξιών Φαρισαίων, το κοσμικό Κράτος, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το δημοκρατικό πολίτευμα και την για πάντα χαμένη υπόληψη της Αριστεράς, αντλώ από το άγνωστο παρελθόν δυο απολύτως ενδεικτικές περιπτώσεις ιερής συλλογικής συνενοχής, όχι για ιερή ομοφυλοφιλία, αλλά για ατιμώρητες ιερές παιδεραστίες. Αναρωτιέται κανείς πως συμβαίνει όταν πρόκειται για ιερά σεξουαλικά κακουργήματα, η επιλεκτική ιερή ομοφοβική αγανάκτηση να εξαχνώνεται μυστηριωδώς; Θα όφειλε να το είχε ρωτήσει ο καθηγητής Γαβρόγλου, αλλά δεν θα το κάνει ποτέ.

Αντιγράφω από το βιβλίο του Σπ.Καρατζαφέρη «Φάκελος Εκκλησία» (Κάκτος 1979-πρόλογος Σεραφείμ Φυντανίδη: «…ίσως με την ευκαιρία της κάθαρσης αυτής φτάσουμε στην εκπλήρωση του χωρισμού …όπως συμβαίνει σε όλα τα πολιτισμένα Κράτη..»), δυο φρικαλέες υποθέσεις τις οποίες είχε αρχικά δημοσιεύσει η «Ελευθεροτυπία» και τις οποίες ποτέ δεν θα δημοσίευε η «Αυγή», εκτός κι αν χρειαζόταν να απειλήσει προειδοποιητικά τον Χριστόδουλο (29/05/2007: «Αποκαλύφθηκαν ενέργειαι από μακρού χρόνου και κατ’εξακολούθησιν, ασελγών πράξεων, επί των νεαρών τροφίμων του ιδρύματος…»), ο οποίος είχε κάνει το μοιραίο λάθος να επιτεθεί μετωπικά στον ΣΥΝ.

Σελίδα 223: «Ο ιερέας Ι.Π. της Μητροπόλεως Δράμας, αποπλάνησε παιδιά εντός του ναού. Πέρασε καιρός και δεν μαθεύτηκε καμιά ενέργεια της Μητρόπολης και της Ι.Συνόδου, που να επιβάλει μια οποιαδήποτε ποινή….Πέντε μήνες αργότερα, στις 3 του Μάρτη 1977, ο ρασοφόρος εγκληματίας καταδικαζόταν από το Κακουργοδικείο Ξάνθης σε 10 χρόνια κάθειρξη για ασελγείς πράξεις σε 5 αγόρια 8-14 ετών….κλείστηκε στη φυλακή, αλλά η εκκλησιαστική Δικαιοσύνη δεν τον είχε αποσχηματίσει ακόμα και φοράει τα ράσα του μέσα στο κελί …ΑΙΣΧΟΣ!».

Σελ. 267-270: Από έγγραφη ομολογία του (μακαρίτη) επισκόπου Τ. Α, ο οποίος εύκολα μπορεί να εντοπιστεί από τα αρχικά του τίτλου του και του οναματεπώνυμού του, σε όποιον ανατρέξει στα εκκλησιαστικά δίπτυχα: «Ο υπογεγραμμένος Α…Λ…επαγγέλματος επισκόπου, δηλώ ότι από εικοσαετίας περίπου διακατέχομαι υπό της ανωμάλου διαστροφής του παιδεραστού…ενήργησα ασελγείς πράξεις μετά πολλών νεων ας δεν καθίσταται εφικτόν να προσδιορίσω. Χθες 16ην Οκτωβρίου 1973, κατόπιν γενομένης προσυνεννοήσεως μετά τινος νέου, τον οποίον εγνώρισα εις το ξενοδοχείον «Ερμείον» Ν.Φάληρον….Δια να δυνηθώ να κάμψω τους δισταγμούς του, του υπεσχέθην ότι θα τον ενισχύσω οικονομικώς….». Ακολουθούν θλιβερές περιγραφές τις οποίες δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρω εδώ και η δήλωση καταλήγει: «Εν Πειραιεί τη 17η/10/1973 + ο Τ. Α.».

Να καταλήξω με τα εξής. Ο διαβόητος βασιλοχουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Α΄, προς τιμήν του οποίου ονομάστηκε και ο νυν Αρχιεπίσκοπος, Γιάννης Λιάπης, υπήρξε προστάτης της ιερής πορνείας και κυνήγησε ομοφυλόφιλους μητροπολίτες αντιπάλων φατριών, τους οποίους ούτε η διάδοχη φιλική τους κλίκα του Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ δεν τόλμησε να αποκαταστήσει. Στο ίδιο βιβλίο ο Σπ.Καρατζαφέρης αποκαλύπτει (σελ. 265) την υψηλή προστασία που παρείχε στα αναρίθμητα σεξουαλικά σκάνδαλα του πορνοφασίστα βασανιστή της Μακρονήσου μητροπολίτη Πρέβεζας Στέλιου Κορνάρου, ομοφυλόφιλου (σελ.262) και ταυτόχρονα και γυναικά (ενδιαφέρον θέμα πραγματείας για τις σεξουαλικές διαστροφές), ακόμη και σε βάρος συζύγων ιερέων.

Ο Δημοσιογράφος εξηγεί για τον Τ. Α.Λ., πως πρόκειται για επίσκοπο πατριαρχείου ο οποίος παρεπιδημούσε στην Αθήνα και συνεχίζει με επιστολή του ίδιου προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Α΄, τον οποίο παρακαλεί να μην προβεί σε καμία ενέργεια εναντίον του και τον ευχαριστεί για το «ενδιαφέρον και τη στοργή» του, ενώ σημειώνει πως ότι έγραψε το έγραψε με υπαγόρευση της Ασφάλειας «δίχως βεβαίως να αρνούμαι την ουσίαν της υποθέσεως». Η υπόθεση του επισκόπου δεν διέρρευσε στον Τύπο, δεν προκάλεσε τη δημόσια οργή κανενός δεσπότη και βεβαίως δεν καθαιρέθηκε και δεν δικάστηκε ούτε ποινικά, απολαμβάνοντας την ίδια ασυλία που το καθεστώς Τσίπρα επιφυλάσσει για το αυτόφωρο του «αγανακτισμένου» ηθικολογούντος μητροπολίτη Μεντζελόπουλου του Πειραιά, διαδόχου και συλλειτουργού του Καλλίνικου (πολλές καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανδρών, ακόμη και μέσα στο Ιερό, μια από τις οποίες-από Θεολόγο-ψάλτη- ο Καλλίνικος την απέδωσε σε σκευωρία του, ήδη μακαρίτη, αρχιεπισκόπου Σεραφείμ, γνωστού και από την τάχα αγανακτισμένη δήλωση: «Κατάντησα αρχιεπίσκοπος πούστηδων»: «Σεραφείμ. Ο αντάρτης που έγινε Αρχιεπίσκοπος. Οπλοφορούσε, έβριζε ….», ‘Μηχανή του Χρόνου’, 8/4/2015… ). Ως γνωστόν το καθεστώς αυτό συλλαμβάνει μόνο αντιπολιτευόμενους δημοσιογράφους ή στέλνει την Αστυνομία να συλλάβει γυναίκα δημοσιογράφο, επειδή αποκάλυψε την αλήθεια για υπόδικο στέλεχος της Χ.Α. που παρίστανε τον αγανακτισμένο από τα προσφυγόπουλα γονέα.

Για να καταλήξω σχετικά με την δεσποτική υποκρισία και ιδιαίτερα του εμφανιζόμενου ως δήθεν «αδιάφθορου», Ιερώνυμου Α΄, καταφεύγω στο βιβλίο του Σπ.Μαρκεζίνη, πατέρα του πολιτικού φίλου του κ.Τσίπρα sir Βασιλείου, “Τα εις Εαυτόν” (εκδ. Φερενίκη-2002). Ο συγγραφέας διηγείται μια συνομιλία του (ως πρωθυπουργός του Παπαδόπουλου) με τον Ιερώνυμο Α΄: «…μου περιέγραψε τα της Εκκλησίας ως ανεπανόρθωτα. Εκτός της ανωμάλου οικονομικής διαχειρίσεως….μου επέδειξε σωρείαν φωτογραφιών αρχιερέων και πάντως ιερωμένων, εις ασέμνους στάσεις με τας ‘ανηψιάς’ των ή παιδάρια”. Το συμπέρασμα στο οποίο οδηγήθηκε ο Μαρκεζίνης, ήταν ταυτόσημο με την πολιτική Τσίπρα-Φίλη-Γαβρόγλου πρέπει να αποφεύγεται οποιαδήποτε ανάμειξις με τα εκκλησιαστικά» ή για να το μεταφράσω: Μην θίγετε τα κακώς ιερά κείμενα.

ΥΓ
Για τον «αγανακτισμένο» (για τις «έμφυλες ταυτότητες») Μητροπολίτη Πατρών:

«Νέα υπόθεση ιερής παιδεραστίας με ανήλικη Ρομά;»

[Γιατί δεν απαντά η Μητρόπολη Πατρών;]-11.11.2016

 

 

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Επενδύσεις, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, φασισμός, Γράμμα από το Ληξούρι, Δικαιοσύνη, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

8 Responses to Απάντηση στη θρασύτατη και υποκριτική «ομοφοβική» υστερία των Μητροπολιτών

 1. Ο/Η Α.Ω. λέει:

  Ποιοί μιλάνε! Πόσα καντάρια υποκρισίας καταπίνει αυτή η χρεοκοπημένη κοινωνία που της φταίνε οι δανειστές της. Ποιος ξεγελάει ποιόν; Πότε θα χωρίσει το κράτος και τα σχολεία τα τσανάκια τους από αυτήν την άρρωστη κατάσταση;

 2. Ο/Η laskaratos λέει:

  http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/anthimos-allo-oi-omofulofiloi-tis-ekklisias

  Άνθιμος: «Άλλο οι ομοφυλόφιλοι της Εκκλησίας»

  • Ο/Η Γιάννης λέει:

   Κατά κάποιο τρόπο, ο Ανθιμος λέει την αλήθεια. Οι ομοφυλόφιλοι της εκκλησίας είναι κάτι διαφορετικό. Βρίσκονται στον χώρο της, την αποδέχονται, την υπακούνε και κάνουν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν την συνέχιση της εξουσίας της. Αρα, δεν αποτελούν κίνδυνο για τα συμφέροντα της.
   Αλλά οι ομοφυλόφιλοι που εκφράζουν ανοικτά τις πεποιθήσεις τους για τις επιλογές τους, ασκούν το δικαίωμα τους για σεξουαλική αυτοδιάθεση, για συμβίωση και άλλα τέτοια, τα οποία τα κάνουν έξω και μακριά από τα όρια της εκκλησιαστικής εξουσίας και μάλιστα αγνοώντας και αμφισβητώντας την, είναι τελείως διαφορετική υπόθεση. Ο Ανθιμος και οι υπόλοιποι ρασοφόροι, ξέρουν καλά, ΄πως η αμφισβήτηση κάθε εξουσιαστικής δομής, αρχίζει από τα «μικρά» και «εύκολα» πράγματα, για να καταλήξει στο τέλος μία πλήρης αμφισβήτηση, που αυτό πρακτικά σημαίνει στις περισσότερες φορές, ότι έφθασε το τέλος αυτής της εξουσιαστικής δομής. Αυτό ανησυχεί και φοβίζει τους θρησκευτικούς ταγούς. Ακολουθούν την τακτική που λέει: Αυτά πρέπει να τα σκοτώνεις από μικρά.. Αν αρχίσει ο καθένας να υιοθετεί αξίες, αρχές και ήθος που εκπορεύεται από τον εαυτό του και όχι από την βούληση και επιθυμία των παπάδων, τότε το χάσανε το παιχνίδι. Και μαζί μ’ αυτό την ηδονή που αντλούνε, από την επιβουλή του ελέγχου στους πιστούς μέσω τις δυστυχίας που τους επιβάλουν. Και για τους σαδιστές, η πρόκληση δυστυχίας στους ανθρώπους, είναι μεγάλη πηγή ηδονής και απόλαυσης.
   Αν οι ομοφυλόφιλοι, έκαναν ότι κάνουν και δεν εννοώ μόνο την σεξουαλική επιλογή τους, αλλά γενικότερα. μέσα στο πλαίσιο της εκκλησίας, αναγνωρίζοντας την ως ανώτατη πνευματική αρχή, οι ιερείς θα ‘ ταν πιο συγκαταβατικοί και θα αντιδρούσαν ελάχιστα εως καθόλου. Εξυπακούεται, πως στο τέλος ο κάθε Ανθιμος θα ηττηθεί, όπως συνέβη και με τις ταυτότητες, με τον Χριστόδουλο.
   Αυτό που δίνει στο ιερατείο ακόμη δύναμη, είναι η πολύ στενή εξάρτηση με τους πιστούς, κάτι που κάνει τον πιστό να αδυνατεί να συγκρουστεί μαζί τους. Αυτή την στενή σχέση την συναντάμε και στο δημόσιο, όπου όλοι το καταγγέλλουν σαν αιτία καταστροφής, αλλά όλοι θέλουν την θαλπωρή του. Ολοι βρίζουν τα κομματόσκυλα, αλλά όλοι με τα χαράς θα κάνουν ότι μπορούν να αποκτήσουν τέτοιες ιδιότητες.
   Θυμόμαστε την υπόθεση των εγκλημάτων μίας σατανικής ομάδας νέων που φυλακίστηκαν. Δέχονταν, τις συχνές επισκέψεις ενός παπά, ο οποίος διαβεβαίωνε ότι πρόκειται για πολύ καλούς νέους που παραπλανήθηκαν από τον.. Σατανά. Κανείς δεν τον πίστεψε, αλλά και κανείς δεν αντέδρασε. Σκεφθείτε, εσείς κ. Λασκαράτο ή κάποιος άλλος, να τολμούσε να μιλήσει υποστηρικτικά προς αυτούς, τι θα είχε να αντιμετωπίσει.. Η βλακεία, έχει πολλές μορφές να υποδύεται.

   • Ο/Η laskaratos λέει:

    Πρέπει να ξεύρετε ότι πολλοί ευγενείς κληρικοί, όπως ο Θεόκλητος Βρεσθένης, τ.Φαναριοφερσάλων, επισκεπτόντουσαν συμπαθείς νεαρούς φυλακισμένους για να σώσουν την ψυχή τους.Υπάρχουν σχετικέ αναφορέ δια τον Θεόκλητον επισκεπτόμενον νεαρόν ναρκωέμπορον εν Βόλω, τέκνον Χουντόδουλου, από τον τότε Ζακύνθου Χρυσόστομο.

 3. Ο/Η Ένας λέει:

  Σελίδες 62-65: Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Τσιλιμιδός, εφημέριος και πόρνη (Σπυριδούλα), των λουτρών του Σμοκόβου. Ιδιοκτήτης μπουτίκ γυναικείων εσωρούχων.

 4. Ο/Η Κάπας Σ. λέει:

  Ο Άνθιμος διανύει το 83ο έτος της ηλικίας του και ΣΈΡΝΕΤΑΙ στην κυριολεξία ούτε ξέρει ΤΙ λέει ούτε πια τι κάνει!!Μην τον παρεξηγείτε!!Καλόν θα είναι να σκεφτεί και να αποφασίσει την αξιοπρεπή αποχώρησή του!!Και δεν είναι ο μόνος!!Είναι άλλοι δώδεκα υπερογδοηκοντούτεις και του χρόνου θα είναι κι ο αρχιεπίσκοπος!!Όσο για των Πατρών και τους άλλους είναι από τους περίφημους»άριστους»που φύτευε ο μακαρίτης Χριστόδουλος,για να μην ξεχνάμε το πολυσχι-
  δές έργο του-κατά κάποιον παντελονά-εξ απορρήτων του που τον εξυμνεί!!

 5. Ο/Η Εωσφόρος λέει:

  Δολοφόνησαν αρχιμανδρίτη δεμένο στο κρεβάτι του

  http://www.iefimerida.gr/news/319114/me-maxilari-epnixan-ton-arhimandriti-sto-geraka-vrethike-nekros-sto-krevati-demenos

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.