Η υποκρισία του Καμμένου και η σιωπή του πρωθυπουργού

[ή ο πατριωτισμός (και ο εθνικισμός) των άλλων είναι κακός]

O Έλληνας Αρχιεπίσκοπος των Ορθοδόξων της Αλβανίας δίπλα στον εθνικιστή Άνθιμο: «Αλβανοί, Σλάβοι, Τούρκοι, Σκοπιανοί, ορέγονται τα ελληνικά εδάφη» (18/05/2015)

O Έλληνας Αρχιεπίσκοπος των Ορθοδόξων της Αλβανίας δίπλα στον εθνικιστή Άνθιμο: «Αλβανοί, Σλάβοι, Τούρκοι, Σκοπιανοί, ορέγονται τα ελληνικά εδάφη» (18/05/2015)

του Αναγνώστη Λασκαράτου
Αρχικά το ΓΕΣ έβαλε το πράγμα με τους Ελληνοαλβανούς νεοσύλλεκτους (που σημειωτέον δεν είχαν ορκιστεί όταν πάρθηκε η φωτογραφία και νομίζω πως δεν υπόκεινται στη δικαιοδοσία του στρατοδικείου) σε ρεαλιστικές διαστάσεις: «η ενέργειά τους αυτή θα ληφθεί υπόψη τόσο για τις ειδικότητες που θα λάβουν οι εικονιζόμενοι, όσο και για τις τοποθετήσεις τους στις μονάδες εκστρατείας». Όμως ο Καμμένος δεν έχασε την ευκαιρία μιας ακόμη φτηνιάρικης πατριωτικής επίδειξης, ζητώντας να εφαρμοστεί η μεγαλύτερη αυστηρότητα, σε βάρος μεταναστόπουλων. Δεν του φτάσανε οι 50 ημέρες φυλακή του ΑΓΕΣ, καταδέχτηκε να προσθέσει και τις 10 που δικαιούνταν ο ίδιος και έπεται και συνέχεια.Είναι αστείο αλλά οι απανταχού Εθνικιστές, επιτίθενται στον εθνικισμό των αλλοεθνών, σαν τους (κρυφο)ομοφυλόφιλους μητροπολίτες που μιλούν ρατσιστικά κατά των (μη ρασοφόρων) ομοφυλόφιλων.

Είμαστε οι τελευταίοι που θα υπερασπιστούμε εθνικιστικές εκδηλώσεις και οι φαντάροι της φωτογραφίας είναι πιθανόν να εμφορούνται από κάποια δόση αλβανικού εθνικισμού, μπορεί όμως και από ένα φυσιολογικό απλό αίσθημα τιμής και προς την πρώτη τους πατρίδα. Ο αλβανικός αετός δεν δηλώνει υποχρεωτικά αλβανικό εθνικισμό, δηλώνει πατριωτισμό, στο βαθμό που αυτό δηλώνει και για τον Νεοέλληνα η Σημαία. Η ζηλότυπη ερωμένη όμως Ελλάδα του Καμμένου, γυρεύει από αυτούς αποκλειστική αφοσίωση τόση, που δεν την ζητά από κάποιους φυγόστρατους πολιτικούς της. Κάθε ξένος εθνικισμός μας είναι σχεδόν το ίδιο απεχθής με τον ελληνικό. Οι καλοί πατριώτες δικαιούνται να απεχθάνονται πάνω απ’όλα τον εθνικισμό που μολύνει τη δικιά τους πατρίδα και ο νεοελληνικός εθνικισμός έχει κοστίσει τραγικά στη χώρα με εθνικές συμφορές (1897, 1922,  1974) και με δυο στυγνές δικτατορίες (1936, 1967), πέρα από τη συνωμοσιολογία,  τον παραλογισμό, τις ιστορικές πλαστογραφίες και το μίσος με τα οποία δηλητηριάζει τα μυαλά και τα αισθήματα των ανθρώπων, απειλώντας και διακρατικές μας σχέσεις και υποθάλποντας τους υπέρογκους πατριωτικούς εξοπλισμούς, για τους οποίους απεδείχθη ότι έφταιγαν ο κ. Τσοχατζόπουλος, η γυναίκα του και η κόρη του. Όποια δόση εθνικισμού όμως κι αν περιέχει το συμβάν των νεαρών στρατιωτών, δεν έγινε εκ του ασφαλούς και δεν είχε το χυδαίο ωφελιμιστικό κίνητρο του κάθε ντόπιου εθνικισμού. Τουναντίον έχει κόστος. Eίναι παραπάνω από αυτονόητο, ότι οργανωμένοι Αλβανοί εθνικιστές με κακούς σκοπούς δεν θα αυτοπροδίδονταν με τόση αφέλεια. Πρόκειται λοιπόν για επιπόλαιους 20χρονους με άγνοια κινδύνου ανάλογη με αυτή του 38χρονου Τσίπρα που θα έβαζε τις Αγορές να χορεύουν.

Αν λοιπόν σεβαστούμε το τεκμήριο της αθωότητας και την κοινή λογική, εκτός κι αν προκύψουν νεότερα επιβαρυντικά στοιχεία, έχουμε μάλλον να κάνουμε με μια νεανική επιπολαιότητα, που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί με σκληρότητα, όχι μόνο για ανθρωπιστικούς λόγους, που καθόλου δεν απασχολούν τους Τσίπρα-Καμμένο, αλλά και καθαρά για λόγους καλής γειτονίας με μια μικρότερη και φτωχότερη χώρα, στην οποία υπάρχει ελληνική μειονότητα, η οποία υφίσταται τις συνέπειες του αλβανικού εθνικισμού και τα δικά της παιδιά θα υποστούν τα επίχειρα των εκ του ασφαλούς ψευτοπαλληκαρισμών του Καμμένου. Είναι ο ίδιος που δεν ντράπηκε να σέρνει με χειροπέδες δυο δημοσιογράφους στο αυτόφωρο, επειδή είπαν το γιό του αναρχικό και του απείλησαν λέει το μέλλον της εργασίας του στις ΗΠΑ, οι μυστικές υπηρεσίες των οποίων φαίνεται πως ενημερώνονται μέσω των «Παραπολιτικών». Είναι πολύ μικρόψυχο και άνανδρο ο υπερπροστατευτικός μπαμπάς Υπουργός Άμυνας, να στοχοποιεί δημόσια φτωχά μεταναστόπουλα (με πατεράδες της κατηγορίας άνεργοι-χειρώνακτες), συνομήλικα του προνομιούχου υιού, που θα υπηρετήσουν άμισθα το στρατό μας, μια υπηρεσία που πολλοί πατριώτες πολιτικοί της Δεξιάς και της Αριστεράς, δεν την προσέφεραν στο ακέραιο όταν κλήθηκαν γι’αυτό και που οι γιοί τους θα την προσφέρουν κι αυτοί μειωμένη και προνομιακή (αν δηλαδή υπηρετήσουν ποτέ) λόγω ηλικίας και σπουδών στο εξωτερικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ούτε ένας βουλευτής της «Ριζοσπαστικής Αριστεράς» (!), δεν τόλμησε να βάλει τον Καμμένο στη θέση του, για τη σκληρότητά του απέναντι σε μια τάξη πολιτών (νέοι, μετανάστες, φτωχοί), που υποτίθεται πως αυτήν κυρίως εκπροσωπούν στη Βουλή. Θίγετε κι αυτών ο πατριωτισμός με το σημάδι του αετού και δεν θίγεται από τη φυγοστρατία του φίλου τους του συνωμοσιολόγου («συνωμοσία Κίσινγκερ» κατά Ελλάδας-Ορθοδοξίας!) Λαζόπουλου;

Έχουν αρχίσει και του μοιάζουντα φλογερά εθνικιστικά και αντιευρωπαϊκά  παραληρήματα του κ. Καμμένου αντανακλούν και χρεώνονται σε όλη την Κυβέρνηση», όπως εύστοχα είχε γράψει ο διωκόμενος (κι αυτός) Πετρουλάκης.

Αναρωτιέμαι αν ο υπουργός του Τσίπρα έχει την ίδια άποψη και για τους Έλληνες μειονοτικούς της Αλβανίας, όταν εκδηλώνουν τα ελληνικά τους αισθήματα στη γείτονα, για τους Ρωμιούς της Πόλης που νιώθουν Έλληνες, για τους εργάτες μας στη Γερμανία που γιορτάζουν επίσημα την 28η του Οκτώβρη ή για τους Ελληνοαμερικανούς όταν παρελαύνουν την 25η Μαρτίου στη Ν.Υόρκη. Ο κ.Καμμένος κυκλοφορεί και συμπεριφέρεται σαν ένας φουσκωμένος μιλιταριστικός διάνος και τύχη κακή το έφερε να κρατάει τα ηνία της χώρας μαζί με έναν αδίστακτο και αδαή νεαρό της Αριστεράς. Πατριωτισμός είναι να φέρνεις φίλους στη χώρα σου και όχι να της προσθέτεις εχθρούς, εφευρίσκοντάς τους μάλιστα, για να ανακόψεις τις διαρροές ψήφων σου προς τη Χ.Α. που τη δυναμώνει η πολιτική των ΣΥΡΙΖΕΛ. Το πράγμα γίνεται απόλυτα επικίνδυνο τώρα που διανύουμε την, ας ελπίσουμε σύντομη, εποχή της κυριαρχίας του κοινού υπερατλαντικού τους ινδάλματός («Τραμπ-Τσίπρας / Η τέχνη της υπεραπλούστευσης»).

Μόνο επαγγελματίες πατριώτες ή νοσηρά φοβικοί, θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως κινδυνεύουμε από τα όποιας έντασης αναπόφευκτα αλβανικά αισθήματα των Ελληνοαλβανών στρατιωτών. Είναι αυτονόητο πως στην ολότελα θεωρητική περίπτωση στρατιωτικής σύγκρουσης με τη λιλιπούτεια γειτόνισσα, ο Στρατός θα έχει πάρει τα μέτρα του, έχοντας τους τοποθετήσει μακριά από επίμαχες περιοχές.

Θέλετε να μιλήσουμε για εθνικισμό; Θυμηθείτε τα συνθήματα των ΟΥΚ το 2010: «…το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ», «…τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ’ αυτούς», «…θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό». Ποιος έτρεξε στο Ναυτοδικείο αυτοπροτεινόμενος ως μάρτυρας υπεράσπισης; Ο κ.Καμμένος (‘Ελευθεροτυπία’, 21.12.2011), κατοπινός σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός Στρατού των Τσίπρα-Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου (!) Στο Ναυτοδικείο το οποίο «δεκάδες χρυσαυγίτες μετέτρεψαν σε χώρο φασιστικής εκδήλωσης, φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα και προπηλακίζοντας πολίτες, τόσο έξω από το δικαστήριο όσο και μέσα. …. χρυσαυγίτης σηκώθηκε από το ακροατήριο και έτρεξε προς την έδρα επιχειρώντας να χτυπήσει το δικηγόρο της πολιτικής αγωγής και τον εκπρόσωπο της πολιτικής αγωγής, Π. Δημητρά..». Επί ποιας κυβέρνησης και ποιου υπουργού επαναλήφθηκαν εθνικιστικές εκδηλώσεις από τα ΟΥΚ; Επί ΣΥΡΙΖΑ (25.3.2015) και Π.Καμμένου. Ποιος είπε ψέματα πως τα συνθήματα ήταν του 2014; Ο κ.Καμμένος (Δ.Αγγελίδης, Εφ. τ.Συντακτών-27.3.2015). Αυτός ο άνθρωπος ή ο «αριστερός» πρωθυπουργός που θα αφύπνιζε τους Κουτόφραγκους, που τον διόρισε, θα κρίνoυν τα φανταράκια με τον αλβανικό αετό, που τάχα απειλούν την ακεραιότητα της χώρας και δεν είχαν ούτε την εξυπνάδα να το κρύψουν; Βρείτε μου μια φωτογραφία άλλου πρωθυπουργού μας, του γερο-Καραμανλή, του Ράλλη, του Σημίτη ή του Ανδρέα, ντυμένων στρατιωτικά σαν τον Τσίπρα, εγώ όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα ούτε θυμήθηκα. Αυτό και μόνο λέει πολλά για τα άκαπνα και, ελέω εργολάβου της Εκκλησίας μπαμπά, λουφαδόρικα βουτυρόπαιδα της κυβερνώσας Αριστεράς, που παράλληλα με την ακροδεξιά πατριδοκαπηλία του εθνικιστή συνεταίρου τους, επενδύουν στον αντιδυτικό εθνικολαϊκισμό, που χρεώνει με χωριάτικη αχαριστία τους πικρούς καρπούς της νεοελληνικής διαφθοράς και κουτοπονηριάς στην Ε.Ε.

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, conspiracy theories, φασισμός, Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Για την Αριστερά, Επάναστἀτες του Κώλου, Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

16 Responses to Η υποκρισία του Καμμένου και η σιωπή του πρωθυπουργού

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  http://www.efsyn.gr/arthro/otan-o-p-kammenos-yperaspizotan-ta-oyk

  Όταν ο Π. Καμμένος υπερασπιζόταν τα ΟΥΚ


  ΟΥΚ – Παρέλαση Από την παρέλαση στην Αθήνα | EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  27.03.2015,

  Συντάκτης: Δημήτρης Αγγελίδης

  Όσοι περιμένουν από τον Πάνο Καμμένο να διερευνήσει με στοιχειώδη σοβαρότητα τις ευθύνες για τα συνθήματα των αντρών της ΟΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού, που χρησιμοποίησαν το δημόσιο βήμα της παρέλασης της 25ης Μαρτίου για να μας κάνουν κοινωνούς των κατακτητικών τους ονειρώξεων, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

  Το 2011, στη δίκη των αντρών της ΟΥΚ του Λιμενικού στο Ναυτοδικείο Πειραιά για τα ακραία ρατσιστικά συνθήματα που είχαν φωνάξει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 (και τότε υπήρχε μια νέα κυβέρνηση που είχε φέρει στην επικαιρότητα το θέμα της ιθαγένειας των μεταναστών δεύτερης γενιάς με το γνωστό νόμο Ραγκούση), ο Πάνος Καμμένος, βουλευτής τότε της ΝΔ, είχε προσέλθει αυτοβούλως στο Ναυτοδικείο για να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης των ΟΥΚ. Το δικαστήριο δεν του το επέτρεψε.

  Δεν ξαφνιάζει λοιπόν κανέναν που ο υπουργός δεν βρήκε λέξη για να καταδικάσει τα φετινά εθνικιστικά συνθήματα, τα οποία χαρακτήρισαν δημοκρατική εκτροπή και παρέμβαση στην εξωτερική πολιτική βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και το τμήμα Δικαιωμάτων του κόμματος, όπως επίσης το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Όλοι αυτοί ζητούν να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να τιμωρηθούν, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα. Με δεδομένη τη στάση του υπουργού στο Ναυτοδικείο το 2011, δεν θα έπρεπε να ξαφνιάσει κανέναν αν, αντιθέτως, ο υπουργός έδινε προαγωγή στους άντρες των ΟΥΚ.

  Με την ίδια λογική που δεν πρέπει να ξαφνιάσουν κανέναν οι χτεσινές δηλώσεις του από την Αμερική, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, πως τα εθνικιστικά συνθήματα της φετινής παρέλασης ήταν… περσινά (τον διαψεύδουν κατηγορηματικά οι διαφορετικές καιρικές συνθήκες και το πρακτορείο Eurokinissi) και πως φέτος οι άντρες της ΟΥΚ τραγουδούσαν το “Μακεδονία Ξακουστή”, που όμως στο βίντεο φαίνεται πως το τραγουδούν Ευέλπιδες.

  Για την ιστορία, εκτός από τον Πάνο Καμμένο, στο πλευρό των ΟΥΚ στη δίκη του 2011 είχαν εμφανιστεί δεκάδες χρυσαυγίτες, που μετέτρεψαν το Ναυτοδικείο σε χώρο φασιστικής εκδήλωσης, φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα και προπηλακίζοντας πολίτες, τόσο έξω από το δικαστήριο όσο και μέσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη μέρα της δίκης διακόπηκε όταν χρυσαυγίτης σηκώθηκε από το ακροατήριο και έτρεξε προς την έδρα επιχειρώντας να χτυπήσει το δικηγόρο της πολιτικής αγωγής Θ. Τάρτη και τον εκπρόσωπο της πολιτικής αγωγής, Π. Δημητρά. Στο πλευρό των αντρών των ΟΥΚ είχε σταθεί επίσης ο Θάνος Πλεύρης, τότε του ΛΑΟΣ, και είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης ο γνωστός στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος, παρόλο που ήταν αρχηγός ΓΕΣ την περίοδο της παρέλασης, δεν είχε αντιληφθεί τίποτα από τα αποκρουστικά συνθήματα που φώναζε η μονάδα των ΟΥΚ.

  ΤΟ ΒΗΜΑ (Ευτυχώς κλείνει, έγιναν συμφωνίες κυρίων με τον κ.Ψυχάρη, δεν θα δικαστεί, δεν θα πληρώσει, θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι και οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ, και θα μας ενημερώνουν Espresso, δημοκρατία, Ελ.Ώρα, Kontra news).

  http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=689036

  Eντονες αντιδράσεις για τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση
  Σκληρή επίθεση του ΠαΣοΚ στον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/03/2015 10:34

  Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν τα εθνικιστικά συνθήματα που φώναξαν άνδρες των ΟΥΚ, την ώρα της στρατιωτικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

  Ειδικότερα, άνδρες των ΟΥΚ φώναζαν: «Και το όνειρο μας είναι / στην Πόλη εμείς να μπούμε / σημαία να υψώσουμε / τον ύμνο εμείς να πούμε».

  Το ΠαΣοΚ ζητεί να αποδοθούν ευθύνες σε «αυτούς που έδωσαν στα ΟΥΚ το ‘ελεύθερο’ να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική και την πολιτική εθνικής ασφάλειας», εξαπολύοντας παράλληλα σκληρή επίθεση στον υπουργό Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

  «Τα ΟΥΚ φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων. Αλλά με τέτοιον ανεύθυνο Υπουργό Άμυνας τι άλλο θα περίμενε κανείς; Στο Αμερικανικό Κογκρέσο και για πρώτη φορά μπλόκαραν το ψήφισμα για την 25η Μαρτίου λόγω των Τζιχαντιστών που θα στείλει ο ανερμάτιστος υπουργός, πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ιδεολογικός ανανεωτής του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει το ΠαΣοΚ, σημειώνοντας:

  «Το θέμα όμως πάνω από όλα είναι ο πολιτικοϊδεολογικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγη συστολή δεν υπάρχει; Γίνανε τυφλά υποχείρια του κ. Καμμένου; Θα ζητήσει κανείς ευθύνες από αυτούς που έδωσαν στα ΟΥΚ το ‘ελεύθερο’ να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική και την πολιτική εθνικής ασφάλειας;».

  …………..

 2. Ο/Η Ἀριστοκλῆς λέει:

  Οἱ Ἀλβαναράδες τί τὴν χρειάζονται τὴν ἑλληνικὴ ὑπηκοότητα; Προφανῶς Ἀλβαναράδες ἔγιναν ἀπὸ τὸ οἰκογενειακό τους περιβάλλον. Τότε νὰ μείνουν Ἀλβανοί, μὲ ὅλα τὰ καλὰ καὶ τὰ ἄσχημα.

 3. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Οι νεαροί στρατιώτες είτε το έπραξαν από ανόητο εθνικισμό είτε από αυθορμητισμό, πρόκειται για ένα ασήμαντο γεγονός. Η τιμωρία που τους επιβλήθηκε, είναι μια ανόητη πράξη, και η υπερθεμάτιση από τον Καμμένο, δείχνει την υποκρισία του. Ο Καμμένος, δεν το έπραξε από πατριωτισμό, αλλά από τα ίδια ελατήρια που τον οδήγησαν να επισκεφθεί ακριτικά νησιά με συνοδεία χρυσαυγιτών. Δεν τον ενδιαφέρει διόλου η το συμφέρον της χώρας, αλλά το πολιτικό και προσωπικό του συμφέρον. Το οποίο αντιλαμβάνεται, μέσα στον χώρο της ακροδεξιάς. Μόνο εκεί μπορεί να «ψαρέψει» και πουθενά αλλού και αυτό κάνει. Είναι αδίστακτος.
  Πριν μερικά χρόνια ένας εκπρόσωπος της ΧΑ, ο Παππάς αν δεν κάνω λάθος, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό κανάλι της Αλβανίας, όπου με τσαμπουκά (το λένε πατριωτισμό), μπροστά σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικό κοινό, πέταξε με περιφρόνηση την αλβανική σημαία στο πάτωμα. ΟΙ παριστάμενοι, έδειξαν αξιοσημείωτη ψυχραιμία. Μπορούμε να φανταστούμε, τι θα γινόταν στην Ελλάδα, αν το ‘κανε Αλβανός με ελληνική σημαία. Ο πατριώτης, σέβεται τον πατριωτισμός των άλλων λαών. Μόνον, οι αφελείς ψηφοφόροι πιστεύουν στον υπερπατριωτισμό. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Στα χέρια των επιτήδειων ακροδεξιών πολιτικών -αλλά και Αριστερών- είναι ένα εργαλείο, για πολιτική σταδιοδρομία, οικονομικό πλουτισμό και συνεργασία με σκοτεινούς και υπόγειους κόσμους. Και οι αφελείς οπαδοί, να περιμένουν την.. ανάσταση του έθνους και άλλες ονειρώξεις.
  Όχι, ό στρατός δεν κινδυνεύει απ’ αυτούς τους Αλβανούς, αλλά από τον ίδιο τον εαυτό του. Ας θυμηθούμε μερικούς υπουργούς Αμυνας: Τσοχαντζόπουλος, Παπαντωνίου, Αβραμόπουλος, Καμμένος. Πλήρης ασχετοσύνη από στρατιωτικά, μανία με πολιτική καριέρα, φιλοδοξία και μερικές φορές και χώρος για μίζες.
  Να θυμηθούμε, το ’74, όταν οι Τούρκοι κατέλαβαν σχεδόν την μισή Κύπρο, οι ανώτεροι αξιωματικοί, μπλοκαρισμένοι στην επαγγελματική τους ιδιότητα, αντί να υπερασπιστούν την Κύπρο, παρ’ ότι ήταν σχετικά εύκολο, δεδομένου ότι οι ελληνικές δυνάμεις υπερτερούσαν των Τουρκικών σαφέστατα, υπάκουσαν στην Χούντα και δεν αντέδρασαν, προφανώς γιατί θα είχαν επιπτώσεις στην στρατ. καριέρα τους. Αλλά, ζητάνε από εμάς, να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το αίμα μας για την πατρίδα.
  Να θυμηθούμε, τα υποβρύχια που γέρνουν, άλλους πανάκριβους οπλισμούς που δεν εξυπηρετούν την ισχύ του στρατού, για τα οποία ποτέ κανείς δεν τιμωρήθηκε έστω με.. δέκα μέρες φυλακή.
  Τέλος, να αναφερθώ στο πανηλίθιο σύνθημα: Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Το άκρον άωτον της υποκρισίας..

 4. Ο/Η Psycho λέει:

  http://www.kathimerini.gr/894408/article/epikairothta/politikh/tsavoysogloy-na-mhn-prokalei-o-kammenos-h-toyrkia-3erei-na-dinei-thn-katallhlh-apanthsh

  Τσαβούσογλου: Να μην προκαλεί ο Καμμένος, η Τουρκία ξέρει να δίνει την κατάλληλη απάντηση

  Να συνετιστεί και να έρθει «στα συγκαλά» του κάλεσε τον Πάνο Καμμένο ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με αφορμή την ρίψη στεφάνου την Τετάρτη στα Ιμια, προς τιμήν των τριών αξιωματικών και υπαξιωματικών που σκοτώθηκαν εκεί το 1996.

  Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χουριέτ ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε χαρακτηριστικά ότι ο Έλληνας υπουργός προκαλεί, ενώ έφτασε στο σημείο να απειλήσει την Ελλάδα με ατύχημα.

  Οπως είπε χαρακτηριστικά, τα ζητήματα διαφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών θα πρέπει να επιλύονται με διάλογο και η Ελλάδα να μην κάνει κατάχρηση των ενεργειών μας. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «η Τουρκία ξέρει να δίνει την πρέπουσα απάντηση και ότι Αλλάχ φυλάξοι, σε περίπτωση ατυχήματος δεν θα υπάρχει γυρισμός».

  Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είπε τέλος ότι, όπως η τουρκική πλευρά επιδεικνύει μεγάλη ωριμότητα, με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να συμπεριφερθεί και ο Ελληνας υπουργός Αμυνας.

  Επεσήμανε δε ότι η Ελλάδα προβαίνει εδώ και καιρό σε προκλητικές ενέργειες και πρόσθεσε ότι «η Τουρκία επιδεικνύει σύνεση για να μην υπάρχουν εντάσεις με τους γείτονές της».

 5. Ο/Η laskaratos λέει:

  Kι άλλοι Έλληνες θαυμαστές του Τραμπ, μαζί τον Καμμένο.

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/02/blog-post_69.html

  Μίλων Γιαννόπουλος, πατριωτάκι που διαπρέπει ως αρχιφασίστας στις ΗΠΑ.
  Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017 | 8:56 μ.μ.

  Της Ε.Χ

  Μίλων Γιαννόπουλος, πατριωτάκι που διαπρέπει ως αρχιφασίστας στις ΗΠΑ. Το παίζει διευθυντής μιας παλιοφυλλάδας «Breitbart» και αποκαλεί τον Τραμπ daddy.

  O τύπος μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τάσσεται κατά των γυναικών, του κράτους δικαίου, των χοντρών, κάνοντας προκλητικές δημόσιες εμφανίσεις. Σε προγραμματισμένη ομιλία στο πανεπιστήμιο Berkeley στην Καλιφόρνια οι φοιτητές ξεσηκώθηκαν και απέτρεψαν τελικά την ομιλία του. Ο ίδιος δηλώνει υπέρμαχος της πολιτικής Τραμπ και προσπαθεί να κάνει ντόρο γύρω από το όνομα του.

  Να το χαιρόμαστε το καμάρι μας, τιμά την χώρα μας και με το παραπάνω.

  O ναζιστικός Stoxos
  stoxos.gr/2016/05/3_48.html

  ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΟΓΕΝΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΕΥΚΟΥΣ!!!
  Writen by ΣΤΟΧΟΣ 9 months ago – 0 Comments

  ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΓΕΝΗ ΜΙΛΩΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ… ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ news247.gr:
  «Είμαι ο Milo Yiannopoulos και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο μπαμπάς μου»: Μπορεί μέχρι σήμερα ο 32χρονος «ακτιβιστής-δημοσιογράφος» να μην είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά νιώθει τόσο κοντά του που τον αποκαλεί «daddy». Δικαίως, αφού μοιράζονται τις ίδιες αντιδραστικές θέσεις – μόνο που δαιμόνιος Γιαννόπουλος είναι κάτι πολύ πιο επιδραστικό από μια απλή καρικατούρα του ακροδεξιού υποψηφίου-φαβορί για το ρεπουμπλικανικό χρίσμα. Κηρύττει την πολιτική ατζέντα του Τραμπ (αν υφίσταται κάτι τέτοιο σε συγκροτημένη μορφή) σε μια ηλικιακή ομάδα που οι παραδοσιακοί φιλοδεξιοί αρθρογράφοι δεν μπορούν να προσεγγίσουν. «Αντίθετα με το δικό τους κοινό, οι δικοί μου fan είναι μεταξύ 18 και 34 ετών, όχι τίποτε γηραιοί ψηφοφόροι που δεν σας ενδιαφέρουν», προκάλεσε τους ρεπουμπλικάνους που συνασπίζονται εναντίον του Τραμπ υπό το hashtag #NeverTrump. «Πρόκειται για μια νέα γενιά των συντηρητικών που έλκονται από τον Τραμπ, από την ”εναλλακτική δεξιά” και από εμένα», κατέληξε με έπαρση.
  Η περσόνα που λανσάρει ο Γιαννόπουλος είναι αλαζονική κι εκνευριστική, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση περιγράφει με ακρίβεια ένα ανησυχητικό πολιτικό φαινόμενο: την αυξανόμενη επιρροή της «εναλλακτικής δεξιάς» που με πρόσχημα τη μάχη εναντίον της πολιτικής ορθότητας υιοθετεί ανοιχτά ρατσιστικό και σεξιστικό λόγο και παίρνει εχθρικές θέσεις απέναντι σε θεμελιώδεις δημοκρατικές κατακτήσεις και ζητήματα που σχετίζονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στους κόλπους της συγκεντρώνονται πολλοί νέοι λευκοί άντρες κάτι που της προσδίδει αυξημένη δυναμική και τη δυνατότητα να επηρεάσει καθοριστικά τη ρητορική και την πολιτική των ρεπουμπλικάνων.
  Άνθρωποι όπως ο Μίλων, που παίζουν στα δάχτυλα τα νέα media, τα βάζουν με τις αριστερές ελίτ της πολιτικής, των πανεπιστημίων, των επιχειρήσεων και των μεγάλων μέσων ενημέρωσης, οι οποίες κατά τη γνώμη τους καταστρέφουν την κοινωνία με τις φεμινιστικές, πολυπολιτισμικές και μεταμοντέρνες ιδέες που προωθούν. Η ατζέντα τους εστιάζει περισσότερο σε κοινωνικά ζητήματα παρά σε θέματα οικονομικής ή εξωτερικής πολιτικής – τα τελευταία τους απασχολούν μόνο στο βαθμό που αναδεικνύουν την υπεροχή της λευκής φυλής. Υποστηρίζουν ότι λατινοαμερικανοί και μουσουλμάνοι απειλούν με υποβάθμιση την κουλτούρα των λευκών Αμερικανών, τα δικαιώματα των οποίων καταπιέζονται από τον κυρίαρχο πολιτικώς ορθό λόγο. Οι πιο ακραίοι οπαδοί της εναλλακτικής δεξιάς φτάνουν μέχρι το σημείο να υποστηρίξουν ότι οι Αφροαμερικανοί είναι εγγενώς υποδεέστεροι διανοητικά σε σχέση με τους λευκούς Αμερικανούς, ότι η κοινωνία θα ήταν καλύτερη αν οι γυναίκες είχαν λιγότερες ευκαιρίες να βγουν από το σπίτι και ότι ο ναζισμός δεν ήταν τελικά τόσο κακός όσο εμφανίζεται.

  ΝΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ 3ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΛΩΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ:

  Έλληνας της Αγγλίας προσφέρει υποτροφίες μόνο “για λευκούς άνδρες”!
  Νέος, επιτυχημένος και συντηρητικών πιστεύω κάνει τους νεοταξίτες να τραβάνε τα μαλλιά τους!!!

  • Ο/Η Αntifa2 λέει:

   http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/44341337464-44341337464

   Ποιος θα σταματήσει τον Τραμπ

   Μια συζήτηση με τον Φίλιπ Ροθ, με επίκεντρο την ερώτηση ποιες δυνάμεις θα μπορούσαν να αντισταθούν σε αυτό το ζοφερό κύμα χυδαιότητας και βίας που χαρακτηρίζει τον νέο πρόεδρο. Ο κυρίαρχος λαός, κάποιοι Ρεπουμπλικανοί και η CIA…

   Μπερνάρ-Ανρί Λεβί

   Η ρητορική του Τραμπ, ωστόσο, θυμίζει περισσότερο τον Μουσολίνι ενώ έχει εκφράσει την αλληλεγγύη του προς τους χειρότερους λαϊκιστές και ανοιχτά φασίστες ηγέτες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, από τον Νάιτζελ Φάρατζ και τον Βίκτορ Ορμπαν έως τη Μαρίν Λεπέν και τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

   Υπάρχει επίσης το σύνθημα «Πρώτα η Αμερική». Είναι εντυπωσιακό που αυτές οι λέξεις δεν προκάλεσαν απέχθεια στην αμερικανική πολιτική τάξη.

   Ολοι όσοι έχουν ακόμη και ελάχιστες γνώσεις για την Ιστορία και την πολιτική, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το σύνθημα «Πρώτα η Αμερική» ήταν το σύνθημα των αμερικανών υποστηρικτών του ναζισμού την εποχή του Λίντμπεργκ.

   Ηταν η απάντησή τους προς εκείνους που ήθελαν την Αμερική να αντιστέκεται στη Γερμανία του Χίτλερ. Ηταν το σύνθημα που χρησιμοποιήθηκε για την καταγγελία των «πολεμοκάπηλων» Εβραίων που κατηγορούνταν ότι έθεταν τα προσωπικά τους οφέλη πάνω από το εθνικό συμφέρον. Και είναι το σύνθημα που ο Τραμπ επανέλαβε στα σκαλιά του Καπιτωλίου και οδήγησε άτομα όπως ο πρώην ηγέτης της Κου Κλουξ Κλαν, Ντέιβιντ Ντιουκ, να αποκαλυφθεί και να δηλώσει «Τα καταφέραμε!».

   • Ο/Η Γιάννης λέει:

    Συγγνώμη για τον τρόπο που εκφράζομαι, αλλά τέλος στα παραμύθια. Ή θ’ αλλάξουμε ριζικά τρόπο σκέψης, και θα επινοήσουμε νέους δρόμους διακυβέρνησης των κοινωνιών, της σχέσης τους με το άτομο και του ατόμου προς αυτές, βασιζόμενοι στην αληθινή πολιτική, τεχνολογία, πιο συνετή χρήση της οικονομίας, παιδείας, μία επαναξιολόγηση του ρόλου του χρήματος, και όλα αυτά βάση ενός οικουμενισμού ή θα υπάρξουν κι άλλοι Τραμπ που θα μας οδηγήσουν, σε περαιτέρω διχαστικές άγονες συγκρούσεις, μεσαιωνισμό, μ’ αποτέλεσμα να κινηθούμε περισσότερο προς στο πλαίσιο της «λογικής» της τεράστιας οικονομικής ισχύς των υπερτραπεζιτών -που επιβιώνουν και ισχυροποιούνται σε τέτοιες συνθήκες- και θα καταστούμε ιδιωτική περιουσία τους.
    Ο Τραμπ, από μόνος του, είναι ακίνδυνος. Η επιθυμία των ανθρώπων για κάτι «άλλο» και η απουσία πολιτικών και πνευματικών δυνάμεων να το πραγματοποιήσουν, τον(τους) κάνει επικίνδυνο. Είναι μία «μόδα», που ίσως αποδειχθεί καταστροφική.

 6. Ο/Η Ἀριστοκλῆς λέει:

  Μία σοβαρότερη προσέγγισι ἀπὸ τὴν ὑστερία ποὺ διασπείρουν οἱ φυλλάδες τοῦ Σόρος καὶ οἱ στρατιὲς τῶν τρόλλς του. Σόρος ἢ Τράμπ εἶναι ψευδοδίλημμα, γιατί ἡ Νεοφεουδαρχία τοῦ Σόρος δὲν εἶναι καλύτερη ἀπὸ τὸν Μεσαιωνισμὸ τοῦ Τράμπ.

  http://evonomics.com/time-new-economic-thinking-based-best-science-available-not-ideology/

  «If 2008 was the year of the financial crash, 2016 was the year of the political crash. In that year we witnessed the collapse of the last of the four major economic-political ideologies that dominated the 20th century: nationalism; Keynesian Pragmatism; socialism; and neoliberalism. In the 1970s and 80s the centre right in many countries abandoned Keynesianism and adopted neoliberalism. In the 1980s and 90s the centre left followed, largely abandoning democratic socialism and adopting a softer version of neoliberalism.
  For a few decades we thought the end of history had arrived and political battles in most OECD countries were between centre-right and centre-left parties arguing in a narrow political spectrum, but largely agreeing on issues such as free trade, the benefits of immigration, the need for flexible efficient markets, and the positive role of global finance. This consensus was reinforced by international institutions such as the IMF, World Bank, and OECD, and the Davos political and business elite.
  In 2008 that consensus was rocked, last year it crumbled. Some will cling on to the idea that the consensus can be revived. They will say we just need to defend it more vigorously, the facts will eventually prevail, the populist wave is exaggerated, it’s really just about immigration, Brexit will be a compromise, Clinton won more votes than Trump, and so on. But this is wishful thinking. Large swathes of the electorate have lost faith in the neoliberal consensus, the political parties that backed it, and the institutions that promoted it. This has created an ideological vacuum being filled by bad old ideas, most notably a revival of nationalism in the US and a number of European countries, as well as a revival of the hard socialist left in some countries.
  .
  .
  .
  «

 7. Ο/Η Epaminondas Papayannis λέει:

  Κατ’ αρχάς, η συγκεκριμένη «φυλακή» είναι πειθαρχικός έλεγχος και ουδεμία σχέση έχει με το Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα και, κατ’ επέκταση, με τα Διαρκή Στρατοδικεία.
  Ειδικώτερα, όμως, «Κληρωτός, εθελοντής ή έφεδρος, που γίνεται δεκτός στη στρατιωτική υπηρεσία, είναι στρατιωτικός από την κατάταξή του και πριν ακόμη ορκισθεί. … Επίσης, στρατιωτικός είναι και όποιος καλείται νόμιμα να καταταγεί από τη λήξη της προθεσμίας προς κατάταξη. …» (άρθρο 5 § 3 Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικος)· είναι γνωστό, άλλωστε, ότι και οι ανυπότακτοι δικάζονται στα Διαρκή Στρατοδικεία.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Ευχαριστώ,
   ας ελπίσουμε πως δεν θα τους φορτώσουν κάποια «ανθελληνική» συνωμοσία.

   Αυτό το «όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας» κλπ θα μπορούσε να γίνει και Αμερικανός, Γερμανός ή Τούρκος από τους Τραμπ, Γερμανούς Ναζί και Ερντογάν:
   http://www.newsit.gr/politikh/Kammenos-Opoios-den-aisthanetai-Ellinas-kalo-tha-itan-na-gyrisei-piso-stin-patrida-toy/694471
   Καμμένος: »Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας καλό θα ήταν να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του»

   Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας, καλό θα ήταν να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του» είπε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τη φωτογραφία με τους φαντάρους, στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι, που σχημάτισαν τον αετό της «μεγάλης Αλβανίας».
   «Τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά στις Ένοπλες Δυνάμεις και γι’ αυτό έχει διαταχθεί να γίνει λεπτομερής έρευνα και με εντολή του ιδίου να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους νεοσύλλεκτους» είπε ο υπουργός Άμυνας μιλώντας το πρωί της Τρίτης (24.01.2017) στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

   Άφησε δε αιχμές για το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως εκείνος, επί πρωθυπουργίας Σημίτη, διαμαρτυρόταν για τις αθρόες ελληνοποιήσεις Αλβανών, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.

   • Ο/Η Epaminondas Papayannis λέει:

    Η διαφωνία μας δεν ήταν ουσιαστική αλλά μόνο τυπική (άλλο ο πειθαρχικός έλεγχος και άλλο η ποινική δίωξη). Όπως ανέφερα, οι συγκεκριμένοι κληρωτοί μπορεί να υποστούν και πειθαρχικό έλεγχο και ποινική δίωξη.
    Συμφωνώ μαζί σας. Διευκρινίζω, όμως, ότι στην Ελλάδα υφίσταται μία, άνευ προηγουμένου (για κράτος τής ΕΕ), ποινικοποίηση τής καθημερινότητας. Για τους λόγους αυτούς, δεν αποκλείω και ποινική δίωξη τους. Εδώ μπαίνει και ένα λεπτό ζήτημα που αμφιβάλλω εάν αυτά τα «σαΐνια» το έχουν προσέξει: δεν μπορώ να ξέρω τη διατύπωση τού σκεπτικού που τούς επιβλήθηκε η «φυλακή» – θα πρέπει να διαφέρει από τυχόν αδίκημα (όχι και τόσο εύκολο) δεδομένου ότι (μπορεί να διαφέρει ο πειθαρχικός έλεγχος από την ποινική δίωξη) αλλά και οι δύο είναι τιμωρίες και δεν μπορεί κάποιος να τιμωρηθεί δύο φορές για το ίδιο παράπτωμα. Βέβαια, στην πράξη, πιθανολογώ ότι οι γονείς τους θα πλησιάσουν τον ψεκασμένο και θα τού τάξουν ψήφους όλων τών συγγενών τους· οπότε και δεν θα επακολουθήσει ποινική δίωξη!

    ps σχετικά με τους «(κρυφο)ομοφυλόφιλους μητροπολίτες που μιλούν ρατσιστικά κατά των (μη ρασοφόρων) ομοφυλόφιλων» και την υποκρισία που αναφέρατε, αδυνατώ να αντισταθώ στον πειρασμό να μην παραθέσω τι είχε γράψει ο δάσκαλος τής γενιάς μας Ηλίας Πετρόπουλος: «… ὅσοι πούστηδες δέν εἶναι παπάδες θεωροῦνται ἐγκληματίαι.» («ἐγχειρίδιον τοῦ Καλοῦ Κλέφτη», «Νεφέλη», Αθήνα 1979, σελ.9)

   • Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη, ανώμαλη λέει:

    Υπέροχος ο Ηλίας.
    Ο πουστόπαπας εν Ελλάδι και η λεσβία καλογριά αμαρτίαν ουκ έχουσιν, ειδικά αν βρίζουν τους ομοίους τους, διότι η υποκρισία είναι must.

 8. Ο/Η laskaratos λέει:

  https://theshadesmag.wordpress.com/2017/02/04/aspropirgosracistattack/

  Νέα ρατσιστική δολοφονική επίθεση στον Ασπρόπυργο
  Posted on February 4, 2017 by shadesmag

  Όπως αποκαλύπτει σήμερα η “Εφημερίδα των Συντακτών” ακόμα μία βίαιη ρατσιστική επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Ο Πακιστανός εργάτης γης Ζισάν Ελάχι χτυπήθηκε άγρια από δύο άτομα την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από το χωράφι στο οποίο εργαζόταν. Οι δράστες τον πλησίασαν από πίσω και τον σταμάτησαν φωνάζοντας: «Φύγε από τη χώρα μας. Θα σε χτυπάμε όπου σε βρίσκουμε».

  Στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν με σιδερογροθιά στο πρόσωπο και το κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ, προκειμένου να νοσηλευτεί στο νευροχειρουργικό τμήμα. Σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος προκύπτει ότι πρόκειται για την ίδια φασιστική ομάδα που το περασμένο καλοκαίρι είχε εξαπολύσει τουλάχιστον πέντε βίαιες ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος μεταναστών εργατών γης στην περιοχή του Ασπρόπυργου, με τα μέλη της να παραμένουν ασύλληπτα.

 9. Ο/Η Antifa2 λέει:

  http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/09/blog-post_6.html

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/09/blog-post_42.html

  Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

  Καλός Αλβανός ο νεκρός Αλβανός…αυτά διδάσκει ο Ελληνικός Στρατός;

  Δεν πρόκειται για σύνθημα που φώναξαν ανεγκέφαλοι ΝΑΖΙ Χρυσαυγίτες σε πολιτική τους εκδήλωση.
  Είναι η διαπαιδαγώγηση των συναδέλφων φαντάρων από υπαξιωματικούς μέλη της Χρυσής Αυγής στο ————————στην Αλεξανδρούπολη.
  …………………………………

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.