Λειτουργία Κυριακής: Πότε ορκίσαμε τον Σεραφείμ Πειραιώς υπουργό Παιδείας;

Μιλώντας για ομοφοβία, θυμίστε μου λίγο. Πότε ορκίσατε τον Σεραφείμ υπουργό Παιδείας; Μέχρι τώρα η Εκκλησία μόνο στην Τριγωνομετρία δεν έχει παρέμβει. Ιστορία, Ελληνικά αρχαία, νέα, προσευχή, Θρησκευτικά, διαπαιδαγώγη σε κοινωνικά και σεξουαλικά θέματα σ’ όλα μέσα είναι«. Έλενα Ακρίτα στα χτεσινά Τα Νέα 28.01.2017]

serafeim23.12.15b

Πειραιώς Σεραφείμ: Προστατεύστε την ψυχοσωματική υγεία των παιδιών σας

Προς Τον Ιερόν Κλήρον και τον φιλόχριστον λαόν της καθ’ ημάς Θεοσώστου Μητροπόλεως Να αναγνωσθή ευκρινώς αντί κηρύγματος…

Προς
Τον Ιερόν Κλήρον και τον φιλόχριστον λαόν
της καθ’ ημάς Θεοσώστου Μητροπόλεως

Να αναγνωσθή ευκρινώς αντί κηρύγματος κατά την Κυριακή 29η Ιανουαρίου ε.ε και να ευρίσκωνται εις το Επιτροπάτο φωτοτυπημένες οι συνημμένες δηλώσεις για να παραληφθούν από τους πιστούς γονείς ή κηδεμόνες μαθητών Γυμνασίου:

Τέκνα μου αγαπητά,

Σήμερα ο Σατανάς σηκώνει πάλι με αυθάδεια το κεφάλι και απειλεί να καταστρέψει ο,τι ωραίο, υψηλό, ηθικό, πνευματικό, χριστιανικό, ευαγγελικό, αποστολικό και πατερικό, έχει κατορθωθεί κατά το δισχιλιετές διάστημα της ζωής και δράσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Προσπαθεί να εκτροχιάσει τον άνθρωπο από τον σκοπό της δημιουργίας του που είναι η υποταγή της σάρκας στο πνεύμα, η πνευματοποίηση και η κατά χάριν θέωση του ανθρώπου, και όχι το αντίθετο, η σαρκοποίηση, η υποταγή του πνεύματος στη σάρκα. Αυτό αποτελεί ανατροπή του σχεδίου του Αγίου Τριαδικού Θεού για τον άνθρωπο.

Ο αντικείμενος Σατανάς θέλει τον άνθρωπο δούλο της σάρκας, της ηδονής, της αμαρτίας, όχι πνευματικό, αλλά υλικό δημιούργημα, σαν τα άλογα ζώα.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία, ως Σώμα Χριστού, είναι το ιατρείο των ψυχικών και σωματικών παθών και η χώρα των μεταποιουμένων αμαρτωλών, και όχι των σατανικώς και αμετανοήτως εμμενόντων στην διαστροφή της αληθείας και της ανθρωπίνης αξιοπρεπείας και οντολογίας.

Διαχρονικά, η Εκκλησία του Αγίου Τριαδικού Θεού, αγωνιζομένη επί της Γης, στηλιτεύει την πολυποίκιλη τραγικότητα της ειδεχθούς αμαρτίας, ως αποκοπής και σχάσης από την κοινωνία με τον Ζώντα Θεό, τον Δημιουργό της ζωής, και όχι τον αμαρτωλό άνθρωπο, τον οποίο περιθάλπει διά των ευχών και των ιερών μυστηρίων της και περιβάλλει με άφατη στοργή και συμπάθεια, εφαρμόζοντας κατά περίπτωση και την οικονομία, μέσω της οποίας ρυθμίζει την επιστροφή και ανάνηψή του.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία σέβεται την προσωπική και ιδιωτική ζωή κάθε προσώπου, ως υπεύθυνη ελεύθερη επιλογή. Δεν έχει πρόθεση ούτε να επέμβει ρατσιστικά ούτε να αναστείλει δικαιώματα και ελευθερίες.

Η απενοχοποίηση, όμως, του εγκλήματος της ανατροπής της ανθρωπίνης οντολογίας και φυσιολογίας, με την θεσμική αναγνώριση των αισχίστων παθών της ομοφυλοφιλίας σήμερα, της παιδοφιλίας αύριο (βλ. Ολλανδία) και της κτηνοβασίας μεθαύριο (βλ. Γερμανία), αποτελεί ασύγγνωστο και τερατώδες κακούργημα εις βάρος του αιωνίου Θεού και του ανθρωπίνου προσώπου, το οποίο εξισώνεται πλήρως με την ύβρη των Σοδόμων και Γομμόρων.[…]

Επειδή δεν αντέχουμε περισσότερη αναδημοσίευση μεσαιωνικού λόγου, διαβάστε μόνοι σας το υπόλοιπο κείμενο του ευσεβούς Ταλιμπάν

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Επενδύσεις, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, conspiracy theories, φασισμός, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

14 Responses to Λειτουργία Κυριακής: Πότε ορκίσαμε τον Σεραφείμ Πειραιώς υπουργό Παιδείας;

 1. Ο/Η Zωζώ Σαπουνάκη λέει:

  Οι γριές και οι κρυφο-gay που εκκλησιάζονται έχουν παιδιά;

 2. Ο/Η Ρασπούτιν λέει:

  Φτύστε τους, φτύστε τους, ο ένας, των αισχίστων παθών της ομοφυλοφιλίας ο άλλος, αλλά άμα φοράνε ράσα, οk

  Σεραφείμ, Αμβρόσιος Καλλίνικος, 29 Ιουλίου 2016

  http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=164776

  Εργα και ημέρες του κ. Καλλίνικου

  «Τον επεσκέφθην κάποιο πρωινό στο Επισκοπείο και δεν δίστασε να κατεβάσει μπροστά στα μάτια μου το παντελόνι του και να μου ζητεί, πράττοντας το ίδιο και εγώ, να επιδοθούμε σε ανήκουστες πράξεις». Αυτός, κατά τον θεολόγο και ιεροψάλτη κ. Ηλία Ρεδιάδη – Τούμπα, είναι ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Καλλίνικος.

  Ο Καλλίνικος Καρούσος γεννήθηκε το 1927 στο Βαρθολομιό της Ηλείας, εκεί, δηλαδή, απ’ όπου, σύμφωνα με κάποιες σημερινές καταγγελίες, έφυγε άρον άρον έπειτα από ψιθύρους περί ομοφυλοφιλίας που εκείνα τα χρόνια των αυστηρών ηθών ήταν ολέθριοι και καταστρεπτικοί για τους νέους που ζούσαν ιδιαίτερα στις κλειστές κοινωνίες.

  Ο κ. Τούμπας περιγράφει τις δύο από τις τέσσερις σκηνές ως εξής: «Στα μέσα Σεπτεμβρίου εκλήθην στο Επισκοπείον πρωινήν ώρα, όπου μου επρότεινε ιεροψαλτικήν θέσιν εις τον Πειραιά και μου εζήτησε να του προτείνω το ποσόν (…). Κατόπιν (…) μου εξεδήλωσε τον θαυμασμόν του για τις πνευματικές μου ικανότητες και εκ νέου προέβη σε θωπείες. Με εφίλησε εις την περιοχήν των χειλέων και μου επρότεινε να κανονίσουμε ραντεβού το απόγευμα της Πέμπτης για να κουβεντιάσουμε καλύτερα. (…) Προφασιζόμενος εργασίαν αρνήθηκα εκ νέου, υποσχόμενος τηλεφωνικήν επικοινωνίαν περί καθορισμού απογευματινού «ραντεβού». Πράγματι, επήγα, όπου αντιμετώπισα ένα απροκάλυπτο ερωτικό μένος, εκ μέρους του σεβασμιωτάτου, ο οποίος μου επρότεινε να με οδηγήσει στο ιδιαίτερο δωμάτιο, όπου εγκαταβιούσε εντός του Επισκοπείου. Αντέτεινα τη φυσιολογική σεξουαλική μου ταυτότητα και το γεγονός της αναζητήσεως στο πρόσωπό του πνευματικού πατρός και ουχί προσώπου προς τέρψιν σεξουαλικήν».

 3. Ο/Η Eωσφόρος λέει:

  http://www.athensmagazine.gr/eparxia/190550

  Έντονη ανησυχία στην κοινωνία παραλιακής κωμόπολης της Δυτικής Ελλάδος αλλά και σκανδαλισμό των πιστών έχει προκαλέσει η παράνομη σχέση ενός νεαρού αρχιμανδρίτη με ευπαρουσίαστο νεαρό άνδρα αλβανικής καταγωγής.

  Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας STARpress, το θέμα έχει φτάσει μέχρι τον Μητροπολίτη της περιοχής, ωστόσο ο επίσκοπος δεν έχει πάρει ακόμη οριστικές αποφάσεις, καθώς, σύμφωνα με μέλη της τοπικής κοινωνίας, τα οποία είναι λαλίστατα τις τελευταίες ημέρες, ήταν απόφαση του ίδιου του Μητροπολίτη να τοποθετήσει τον Αρχιμανδρίτη σε νευραλγική θέση της εν λόγω Μητρόπολης και μάλιστα με σημαντικές ευθύνες επί οικονομικών θεμάτων.

  Ωστόσο, το γεγονός που έφερε την κατάσταση πέρα από κάθε όριο ήταν η απόφαση του υψηλόβαθμου ιερωμένου να συγκατοικήσει με τον νεαρό Αλβανό.

  Ο γυμνασμένος… αγρότης

  Ο εν λόγω Αρχιμανδρίτης, ο οποίος κατάγεται από εύπορη οικογένεια, διαθέτει ένα εντυπωσιακό σπίτι, το οποίο περιβάλλεται από πολλά καλλιεργήσιμα στρέμματα γης. Όπως είναι φυσικό βέβαια, δεν μπορεί ο ίδιος να απασχολείται με τις εργασίες της γης και για τον λόγο αυτό έχει προσλάβει αγρότες. Μεταξύ αυτών και ο νεαρός άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ξεχωρίζει για το εντυπωσιακά γυμνασμένο του σώμα. Ο συγκεκριμένος κύριος, αν και βρίσκεται λίγα χρόνια στην Ελλάδα, γνωρίζει άπταιστα τη γλώσσα μας κι έτσι, εκτός από τις αγροτικές εργασίες, εκτελεί και χρέη πορτιέρη σε νυχτερινό club της περιοχής. Για την ακρίβεια, στη δεύτερη αυτή δουλειά απασχολούνταν μέχρι πρόσφατα…

  Με τον Αρχιμανδρίτη γνωρίστηκε στα χωράφια του πρώτου και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια η σχέση εξελίχθηκε σύντομα σε ερωτικής φύσεως, μιας και όπως ακούγεται στο χωριό, ο «μικρός» από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην Ελλάδα μπλέχτηκε στα δίχτυα του πληρωμένου έρωτα, εξαργυρώνοντας την καλή εμφάνισή του με το εύκολο χρήμα.

  Τυφλωμένος από έρωτα

  Η τοπική κοινωνία άρχισε λοιπόν να σκανδαλίζεται έντονα από το ερωτικό ειδύλλιο ιερωμένου – Αλβανού, μέχρι που ο Αρχιμανδρίτης, χωρίς να λογαριάζει στην κυριολεξία τίποτα και τυφλωμένος από τον έρωτά του για τον αλλοδαπό άνδρα, του ζήτησε να σταματήσει από τη νυχτερινή δουλειά του στο club και παράλληλα να συγκατοικήσουν στο σπίτι του!

  Ο Αλβανός έπειτα από μερικά «νάζια» δέχθηκε τη γενναιόδωρη πρόταση, προκαλώντας στην κυριολεξία σεισμό στην περιοχή. Μάλιστα, όταν τον ρωτάνε οι υπόλοιποι εργάτες αργά το απόγευμα γιατί δεν φεύγει από τα κτήματα, εκείνος τους απαντά πως έχει να κάνει κι άλλες δουλειές και γι’ αυτό για λίγο χρονικό διάστημα μένει σε μία από τις αποθήκες.

  Το θέμα έχει φτάσει την Ιερά Μητρόπολη της περιοχής και αρκετοί κάτοικοι ζητούν μετ’ επιτάσεως από τον Μητροπολίτη την απομάκρυνση του Αρχιμανδρίτη. Ωστόσο, εκείνος λέγεται πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει την κατάσταση, καθώς ο εν λόγω κληρικός είναι από τα αγαπημένα του πνευματικά παιδιά και δεν έχει κρύψει στο παρελθόν την επιθυμία του να είναι εκείνος που θα τον διαδεχθεί.

  Τα δεδομένα όμως τις τελευταίες ημέρες άλλαξαν. Ο Μητροπολίτης της περιοχής πριν από λίγες ημέρες κάλεσε τον Αρχιμανδρίτη -ο οποίος να σημειώσουμε ότι διακρίνεται για την ευγένεια, την υψηλή μόρφωση αλλά και το φιλανθρωπικό έργο που έχει επιτελέσει- και σε έντονο ύφος του ζήτησε εξηγήσεις για όσα έχουν συμβεί. Ο κληρικός αρνήθηκε τα πάντα και είπε πως πρόκειται για κακοήθη προσπάθεια συκοφάντησης προς το πρόσωπό του!

 4. Ο/Η Kάποιος λέει:

  http://ocl.org/ex-clergyman-sexually-abused-at-17-by-his-priest-attempted-suicide/

  Ex-Clergyman, Sexually Abused at 17 by His Priest, Attempted Suicide 0

  BY WEBMASTER ON OCTOBER 10, 2015

  Alex Prodes, handling supporting documents, during the interview to TNH about his abuse.
  Source: The National Herald

  NEW YORK – Alex Prodes, a 53-year-old former Greek Orthodox priest (defrocked by choice), lives on his Social Security disability income, two years ago tried to kill himself. The divorced father of two – he sees his children only twice a year – referring to his failed suicide attempt, he asked his doctor: “why didn’t I die?”

  Prodes didn’t want to live anymore. He says that in 1979, 17 years old and the leader of the altar boys at the Evangelismos Church in Easton, PA, Prodes was sexually abused by Archimandrite Stanley Adamakis, and it was that abuse that led to Prodes’ emotional downfall, culminating in the act of trying to take his own life.

  SERIAL PEDOPHILE

  Adamakis had a history of homosexuality and pedophilia, about which TNH reported extensively. The Archdiocese was then headed by Archbishop Iakovos and his Chancellor, Rev. George Bakopoulos, was in charge of appointments and transfers. Adamakis was sent from parish to parish, sexually molesting young boys virtually wherever he went.

  Adamakis, who began his life in the church as an altar boy at the Annunciation Cathedral in Boston, MA, later served as Iakovos’ driver when the latter was the Cathedral’s priest.

  Πρώην κληρικός, που κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα 17 του από ιερέα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας 10η Οκτωβρίου του 2015

  Ο Alex Prodes, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο TNH για την κακοποίηση του.
  Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Alex Prodes, ένα 53-year-old πρώην Ελληνική Ορθόδοξος ιερέας (καθαιρέθηκε από επιλογή), μένει στο εισόδημά του αναπηρίας Κοινωνικής Ασφάλισης, πριν από δύο χρόνια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ο διαζευγμένος πατέρας δύο – βλέπει τα παιδιά του μόνο δύο φορές το χρόνο – αναφερόμενος στην αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας του, ρώτησε το γιατρό του: «γιατί δεν πεθάνω;»

  Prodes δεν θέλουν να ζήσουν πια. Λέει ότι το 1979, 17 ετών και ο ηγέτης των αγοριών βωμό στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού στο Easton, ΡΑ, Prodes είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον Αρχιμανδρίτη Stanley Αδαμάκης, και ήταν ότι η κατάχρηση που οδήγησαν στη συναισθηματική πτώση Prodes », με αποκορύφωμα το πράξη που προσπαθεί να πάρει τη δική του ζωή.

  SERIAL παιδόφιλος

  Αδαμάκης είχε μια ιστορία της ομοφυλοφιλίας και της παιδοφιλίας, για την οποία TNH αναφερθεί εκτενώς. Η Αρχιεπισκοπή στη συνέχεια με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο και τον Καγκελάριο του, Rev. Γιώργος Μπακόπουλος, ήταν υπεύθυνος για τους διορισμούς και τις μεταφορές. Αδαμάκης στάλθηκε από ενορία σε ενορία, σεξουαλική κακοποίηση νεαρών αγοριών σχεδόν όπου κι αν πήγαινε.

  Ο Αδαμάκης, ο οποίος ξεκίνησε τη ζωή του στην εκκλησία ως αγόρι στο βωμό στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Βοστώνη, MA, αργότερα υπηρέτησε ως οδηγός του αρχιεπίσκοπου Ιάκωβου, όταν ο τελευταίος ήταν ιερέας του καθεδρικού ναού.

 5. Ο/Η Eωσφόρος λέει:

  http://freethinker.co.uk/2013/05/24/anti-gay-violence-in-tblisi-georgia-two-priests-arrested-for-their-role-in-the-affray/

  Anti-gay violence in Tblisi, Georgia: two priests arrested for their role in the affray

  TWO Georgian Orthodox Church priests have been charged in connection with anti-gay violence that broke out last week in Tbilisi.


  Thousands of anti-gay activists, including Orthodox priests, attacked dozens of people preparing to mark International Day Against Homophobia on May 17.
  At least 17 people were injured.

 6. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Προς Ροίδη και Λακαράτου εμμονές και όλους τους φιλαλήθεις:
  Ας βάλλουμε τα πράγματα στην θέση τους
  Φίλοι μου αγαπητοί
  Σήμερα η Ορθόδοξη εκκλησία σηκώνει πάλι με αυθάδεια το κεφάλι και απειλεί να καταστρέψει ότι ωραίο, υψηλό, πνευματικό, έλλογο, και οτιδήποτε μας έχει απομείνει, από τον απηνή διωγμό που έχει υποστεί από τον εκκλησιαστικό σκοταδισμό, και μπορεί ακόμα να μας βγάζει από την βαρβαρότητα.
  Προσπαθεί να εκτροχιάσει τον άνθρωπο, από την γήινη αποστολή του που συνίσταται στο να δώσει ένα δημιουργικό νόημα στην ύπαρξη του και έναν σκοπό στην Δημιουργία της Φύσης, διχάζοντας ακόμη μία φορά την ενότητα της σάρκας και πνεύματος, στρέφοντας την μία υπόσταση του εναντίον της άλλης, αποπνευματοποιώντας και υποτάσσοντας τον στην μεταφυσική και στην εξουσιομανίας της. Αυτό αποτελεί ανατροπή της φυσικότητας του και της ίδιας της φυσικής τάξης.
  Ο αντικείμενος εκκλησιαστικός σκοταδισμός θέλει τον άνθρωπο δούλο της εξουσίας, της ηδονής ως ενοχή, της «αμαρτίας», όχι πνευματικό αλλά φοβισμένο υλικό δημιούργημα, σαν τα άλογα ζώα.
  Η Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Τριαδικού Θεού, είναι το «ιερό» τρελοκομείο που ευθύνεται των ψυχικών και σωματικών παθών και χώρα των μανιοκαταθλιπτικών «αμαρτωλών» και όχι των έλλογων, στραμμένων αμετανόητα εναντίον της διαστροφής της φυσικής αλήθειας, της καταστολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και οντολογίας.
  Διαχρονικά η εκκλησία του Αγίου Τριαδικού Θεού, αγωνιζόμενη επί της Γης επιφέρει την πολυποίκιλη τραγικότητα της ειδεχθούς «αμαρτίας» για να προκαλεί την αποκοπή και σχάση από την κοινωνία με την Ζώσα Μητέρα Φύση, τον μόνο Δημιουργό της ζωής και όχι για τον φυσιολογικό άνθρωπο τον οποίο… περιθάλπει δια των καταρών, απειλών, αφορισμών (βλ. Ροίδη και Λασκαράτο, καλή ώρα..) και περιβάλλει με μίσος, αντιπάθεια, εφαρμόζοντας κατά περίπτωσίν τα πιο βίαια και βάρβαρα μέσα……….
  Επειδή δεν αντέχω περισσότερο, ας συμπληρώσει (όποιος θέλει) τα υπόλοιπα, μόνος του.
  ΥΓ
  Η εκκλησία δεν έχει παρέμβει ούτε θα παρέμβει ποτέ στην τριγωνομετρία, διότι είναι κλάδος καθαρά επιστημονικός και απολύτως λογικός και όπως όλοι ξέρουμε θέλει καί κότσια. Και είναι γνωστό στους πάντες, ότι οι παπάδες την λογική την έχουν γραμμένη. Και από κότσια, άστα να πάνε..

 7. Ο/Η chretienorthodox λέει:

  Κυριε Ροΐδη,
  Παρακαλω πολυ να μου επιτρεψετε να σας πω ενα ποιηματακι του ποδαριου:

  O κ. Σεραφειμ Πειραια,
  να τα πει αυτα,
  στο πενευματικο του μπαμπα

  Με εκτιμηση και φιλία
  Γεωργιος Θεοδοσιου

  • Ο/Η Po λέει:

   Αξιότιμε Γεώργιε, να τα λέτε με το όνομά τους: Καλλίνικος!

   • Ο/Η chretienorthodox λέει:

    Κυριε Ροΐδη,

    Παρακαλω πολυ να μου επιτρεψετε μια δικαιολογια,
    Παρελειψα το ονομα του μπαμπα, «ποιητικῇ ἀδείᾳ»,
    για να βγει η ομοιοκαταληξια,

    Με εκτιμηση και φιλία

    Υ.Γ. Απο ποιηση καλα παμε!

 8. Ο/Η Μητροπολίτης Τσατσά λέει:

  Που τα πουλάς αυτά ρε Σεραφείμ;

  http://www.hri.org/news/greek/eragr/2005/05-02-10_1.eragr.html#01
  The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-02-10

  Μητροπολίτης ιδιοκτήτης αντρικού πορνείου Αποκαλύψεων συνέχεια…
  10/2/2005 12:32:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 10/2/2005 6:39:12 μμ)

  Χιονοστιβάδα θυμίζουν πλέον οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για επίορκους κληρικούς, που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας ταλανίζοντας το χώρο της ελλαδικής Εκκλησίας. Οι νέες καταγγελίες έγιναν δια στόματος του γ.γ. του Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδας Ευστάθιου Κολλά, ο οποίος μιλώντας στη ΝΕΤ 105,8 αποκάλυψε ότι είχε ενημερώσει τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, χωρίς όμως να τον ακούσει, ότι ένας υποψήφιος μητροπολίτης διατηρούσε πορνείο ανδρών. «Είναι ελάχιστοι, όσοι δημιουργούν προβλήματα στην Εκκλησία και είναι αυτοί, που μπήκαν στην Εκκλησία για να κρύψουν με τα ράσα τους τις βρωμιές τους και τις κοιλιές τους», δήλωσε ο πατήρ Κολλάς και συμπλήρωσε, «ανησυχώ ποιοι θα είναι αυτοί, που θα αναλάβουν την κάθαρση. Ποιοι διαθέτουν καθαρά χέρια για να κάνουν κάτι τέτοιο. Από τους αρχιερείς δεν περιμένω τίποτα. Πρέπει να συγκροτηθεί ένα εκκλησιαστικό δικαστήριο από επισκόπους, έγγαμους ιερείς και πιστούς».

 9. Ο/Η chretienorthodox λέει:

  Εντιμωτατε κυριε Ροΐδη,

  Παρακαλω πολυ να μου επιτρεψετε μια αδιακριτη ερωτηση:
  Ωστε λοιπον εσεις με το φιλο σας κ. [ενα]Σωρο[λεφτα] ορκιζετε τους υπουργους της Ελλαδας;

  Με εκτιμηση και φιλία
  Γεωργιος Θεοδοσιου

  Υ.Γ. Αν προκειται να μου απαντησετε, «αμ τι νομιζες;», καλυτερα να μην μου απαντησετε καθολου. Γ.Θ.

  • Ο/Η Po λέει:

   Φίλτατε γέροντα Γεώργιε,
   Εγώ δεν είμαι παρά ένας ταπεινός έμμισθος (ακριβοπληρωμένος)υπάλληλος του Σόρος και των ΕΛ.
   Το λειτούργημά μου ασκώ κατόπιν εντολής των.

   Με εκτίμηση και φιλία
   Εμμανουήλ Ρο Β’

   • Ο/Η chretienorthodox λέει:

    Ειλικρινεστατε κυριε Ροϊδη,

    Παρακαλω πολυ δεχθειτε τα ειλικρεινη μου συγχαρητηρια για την αξιοθαυμαστη ειλικρινεια σας.

    Με εκτιμηση και φιλία
    Γεωργιος Θεοδοσιου

 10. Ο/Η Καλλινίκη η αμαρτωλή λέει:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s