8 οφέλιμες απομυθοποιήσεις από τα 2 χρόνια ΣυριζΑΝΕΛ

Tην πρώτη μέρα του τρίτου έτους της κυβέρνησης συριζανελ, ένας ψύχραιμος απολογισμός αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός έχει κερδίσει πολλά απ αυτή τη διακυβέρνηση, που αν τα εκμεταλλευτεί μπορεί να οδηγηθεί σε μια πραγματική έξοδο από την κρίση και να δημιουργήσει ένα πραγματικά πολιτισμένο κράτος, αντί για το τριτοκοσμικό που έχει σήμερα.»]

tsipras-kammenos21.9.15

©Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης στο Liberal.gr

Κατ αρχήν τελειώσαν οι μύθοι.

 

 

 1. Το παραμύθι ότι υπάρχει εύκολος και ανώδυνος δρόμος για να δημιουργηθεί κράτος που να παράγει και να πουλάει, ενώ παράλληλα θα ξεχρεώνει τα δάνειά του πέθανε στα χέρια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ- ΝΔ, ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ- ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Απέμειναν μόνο δύο ακόμα δρόμοι. Ο εξαιρετικά επώδυνος, της στάσης πληρωμών με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και χτίσιμο ενός δημοκρατικού κράτους εξ αρχής με ό,τι αυτός συνεπάγεται και ο επίσης επώδυνος δρόμος της ανοικοδόμησης προς ένα κράτος δικαίου μέσα στην Ε.Ε., με κανόνες ισονομίας και ισοπολιτείας, που δεν ισχύουν σήμερα στο ελληνικό κομματικό κράτος γκάνκστερ. Και οι δύο είναι στρωμένοι με ιδρώτα και αίμα. Αλλά, αυτοί είναι. Δεν έχει άλλους.

 1. Το παραμύθι ότι υπάρχει ελληνικό κόμμα μικροαστών (το 90% της ελληνικής κοινωνίας), που είναι πρόθυμο ή μπορεί να ακολουθήσει άλλη πολιτική από αυτή που επιβάλλουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ τα παρόντα χρόνια, πέθανε στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ.

Επομένως, όποιος πολιτικάντης που στοχεύει στην εξουσία πουλάει επανάσταση και αντίσταση χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το τίμημα και των δύο είναι για φούμο. Τελεία και παύλα. Επειδή δεν υπάρχει επανάσταση και αντίσταση χωρίς ιδρώτα και αίμα.

 1. Το παραμύθι ότι υπάρχει πλούτος στη χώρα, άλλος από το έδαφος, το υπέδαφος, την ενέργεια, τις αποδοτικές υπηρεσίες, την εργασία των πολιτών και την εκμετάλλευση όλων αυτών με ιδρώτα, τελειώνει όπου να’ ναι στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ. Που σαν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου τάισε το λαό με τα κουτόχορτα των δισεκατομμυρίων που θα αντλούνταν από τους πλούσιους του εξωτερικού, τις μεγαλοκαταθέσεις, τις λίστες που κουκουλώθηκαν.

Μόνο τεμπέληδες και απατεώνες υπόσχονται στο λαό άλλον πλούτο, εύκολο, από τον δύσκολο πλούτο της εργασίας. Κάθε είδους εργασίας. Από του βιομήχανου μέχρι του αγρότη.

 1. Το παραμύθι της ιδεολογίας των κομμάτων εξουσίας πέθανε στην πράξη στα χέρια της πρώτης φοράς αριστεράς. Η οποία ακολούθησε και ακολουθεί την ίδια οικονομική πολιτική που ακολούθησαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, συμπληρωμένη και με τον ιδεολογικό της αντίποδα! Τους ΑΝΕΛ για καθαρά λογιστικούς λόγους: Να συμπληρώνεται ο αριθμός 151+ στο ταμπλώ της Βουλής!

Όλα τα κόμματα κάνουν απλή διαχείριση ενός και του ίδιου μοντέλου που λέγεται καπιταλισμός. Στην Ελλάδα λειτουργεί σε κρατικοδίαιτου τύπου, μέχρι να σκάσει στον τοίχο για τα καλά. Επειδή, ακόμα κι ένα τέτοιο μοντέλο μπορεί να υπάρχει αν οι υπηρεσίες του παράγουν πλούτο. Είτε άμεσα είτε έμμεσα ως υπηρεσίες προς το λαό. Εδώ ούτε άμεσα παράγει πλούτο το δημόσιο ούτε υπηρεσίες προς το λαό προσφέρει. Μ αυτό, τα κόμματα καταστρέφουν τη χώρα για να υπάρχουν.

 1. Το παραμύθι ότι όποιος δηλώνει αριστερός είναι κι όλας, πέθανε στα χέρια του Συριζα. Επειδή η αριστεροσύνη αποδεικνύεται με την καθημερινή ζωή και τις πράξεις του καθενός. Δεν μπορείς να φοράς τη βαριά φανέλα του υπερασπιστή των δικαιωμάτων και να είσαι στην καθημερινή ζωή και στις πράξεις σου ο νεκροθάφτης των δικαιωμάτων των διπλανών σου. Δεν μπορεί να σκίζεις τα ρούχα σου για ισότητα και να σπέρνεις την ανισότητα. Ούτε μπορεί να μιλάς για Δημοκρατία την ώρα που κουρελιάζεις τους νόμους και το Σύνταγμα και την πολυφωνία.
 1. Το παραμύθι ότι υπάρχουν «κεκτημένα» πέθανε. Ό,τι δεν υπερασπίζεσαι διαρκώς, το χάνεις. Και ό,τι αποκτάς χαριστικά στο παίρνουν πίσω. Μισθοί, συντάξεις, κέρδη, τίποτε δεν είναι δεδομένο. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξαναμάθει ο νεοέλληνας αυτό που ήξεραν όλοι του οι πρόγονοι μέχρι και το ’60.
 1. Το παραμύθι ότι υπάρχει στον πλανήτη άλλη δύναμη που μπορεί να σε βοηθήσει να ευημερήσεις πέθανε. Ρωσίες, Κίνες, Περσίες, Αμερικές και Ευρώπες φροντίζουν τα μαγαζιά τους. Και περιφρονούν αυτούς που δεν φροντίζουν τον εαυτό τους. Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει τη χώρα του είναι ο λαός της και οι κυβερνήσεις της. Το γράφει η πράξη διαχρονικά, το γράφει ο Σολωμός από το βράχο της Ζακύνθου, το γράφει ο Θουκυδίδης κι ο Αριστοτέλης, το γράφει η ελληνική και η παγκόσμια ιστορία ολόκληρη.
 1. Το παραμύθι ότι ο Έλληνας είναι ο εξυπνότερος λαός του κόσμου πέθανε. Αν ήταν στοιχειωδώς έξυπνος δεν θα ήταν εδώ που είναι. Ούτε θα είχε στη Βουλή για αντιπροσώπους αυτούς που έχει. Ούτε και θα ανεχόταν να τον κοροϊδεύουν οι ίδιοι του οι αντιπρόσωποι κατάμουτρα με όλες τις ψευτιές του κόσμου την ώρα που του κλέβουν το βιός χωρίς να έχει επαναστατήσει.

Ο λαός αυτός, μέσα σε όλα του τα δεινά θα πρέπει να ευγνωμονεί τα δύο χρόνια Συριζανελ για όσα του έμαθαν με τον πιο επώδυνο και ακριβό τρόπο, ως το χειρότερο αποκορύφωμα των προηγούμενων απαράδεκτων χρόνων.

Και να τα χρησιμοποιήσει για να χτίσει μια Οικογένεια, ένα Σχολείο και ένα Κράτος στηριγμένα πάνω στην Αυτογνωσία, την Ισονομία, την Αξιοκρατία, τη Δικαιοσύνη και τον Αλληλοσεβασμό. Γιατί χωρίς αυτά δεν υπάρχει Δημοκρατία. Υπάρχει αυτό που έχει ως σήμερα. Μία χαβούζα.

© Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης

Advertisements
This entry was posted in σκέψεις, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Για την Αριστερά, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

7 Responses to 8 οφέλιμες απομυθοποιήσεις από τα 2 χρόνια ΣυριζΑΝΕΛ

 1. Ο/Η ΔΗΜΑΡιτης λέει:

  Σημειώστε πως ο Τετράδης είναι ένας έντιμος άνθρωπος που διαχώρισε τη θέση του από τα καμώματα των συντρόφων του από πολύ νωρίς

  «ΤΑ 7 ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»
  Ο «καιρός» της Ελευθεροτυπίας ζητάει συγνώμη που στήριξε ΣΥΡΙΖΑ

  29|06|2015
  Ο Γιώργος Παπαδόπουλος Τετράδης (ο πρώην Καιρός της Ελευθεροτυπίας), ο οποίος έγραψε και στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ πριν και μετά τις εκλογές, γράφει στο Facebook ένα συγκλονιστικό κείμενο για τα ψέμματα της κυβέρνησης.

  Πηγή: Ο «καιρός» της Ελευθεροτυπίας ζητάει συγνώμη που στήριξε ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/214392/o-kairos-tis-eleytherotypias-zitaei-sygnomi-poy-stirixe-syriza#ixzz4Ws54tb00

 2. Ο/Η Christos Kalaitzis λέει:

  το πολύ έξυπνος λαός, πάει!!!! Όπως σωστά διατυπώθηκε αν ήμασταν πράγματι, δεν θα φθάναμε σε τέτοιο χάλι. Ένα ελαφρυντικό όμως υπάρχει και δεν αναφέρεται καθόλου και γενικώς από κανέναν, κόμματα, ΜΜΕ κλπ, πλην ΚΚΕ που όμως δεν πείθει με τίποτα.

  Το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ελέγχεται απόλυτα κατά πρώτον, (αν και ίσως να μην ξεκίνησε έτσι), κυρίως από τις Χημικές Βιομηχανίες, (φάρμακα, αναλώσιμα, Γεωργικά φάρμακα), τις εταιρίες Ενέργειας , Τράπεζες, εταιρίες Όπλων και Οπλικών Συστημάτων, ακόμη και Βιομηχανίες Αυτοκινήτων. Οι προδιαγραφές , οι τεχνικές λεπτομέρειες και η νομοθεσία ψηφίζεται από τους 700 άχρηστους Ευρωβουλευτές τύπου Παπαδημούλη, Καϊλή, Σπυράκη κλπ, (που υπάρχουν άφθονοι σε όλα τα κράτη μέλη), καταρτίζονται σε γραφεία Πολυεθνικών με την βοήθεια εξειδικευμένων Νομικών εταιριών, σαν αυτές που έγραψαν 1000 σελίδες σε μια μέρα για το πρώτο μνημόνιο.

  Με αυτόν τον απλό τρόπο, δι ανατάσεως της χειρός των 700, οι μεγάλες Πολυεθνικές και τα συμφέροντα τους φτιάχνουν νόμους που καταστρέφουν Οικονομίες και Κράτη.

 3. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://www.athensvoice.gr/politiki/15-pragmata-poy-ematha-sta-dyo-hronia-tis

  15 πράγματα που έμαθα στα δύο χρόνια της Κυβέρνησης του Αλέκση

  Ένα ανατρεπτικό σατιρικό χάπενινγκ το οποίο σκοπό έχει να καταδείξει τη γελοιότητα της εξουσίας και της αριστεράς

  ΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ


  Ένας πρωθυπουργός που τα αγγλικά του είναι ίδια με τα κινέζικά μου, μπορεί ξαφνικά να αρχίσει να μιλάει με αμερικάνικη προφορά σα να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στο Μπρούκλιν και παρόλα αυτά να θεωρείται ιατρικά ικανός να συνεχίσει το έργο του.

  Ο αντικαπνιστικός νόμος δεν ισχύει για κανέναν. Πολύ περισσότερο για τους υπουργούς της αριστεράς. Πολύ πολύ περισσότερο για όσους είναι υπουργοί στο Υπουργείο της Υγείας.

  Το καλύτερο μέρος για να βρει ένας αριστερός πρωθυπουργός ανθρώπους κατάλληλους ακόμα και για τα πιο σημαντικά αξιώματα της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι ο σκουπιδοτενεκές του Κωνσταντίνου του Ακούραστου ή Ικανού ή Μεταρρυθμιστή ή Καραμανλή. Στον συγκεκριμένο σκουπιδοτενεκέ ο Αλέκσης βρήκε και Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και πρόεδρο του ΕΣΡ.

  Οι μόνοι που μπορούν να καταλάβουν τι πραγματικά σημαίνει λιτός βίος είναι οι αναγνώστες του Παρί του Ματς.

  Οι αριστεροί υπουργοί είναι οι πιο ευλύγιστοι.

  Έχουμε τόσα πολλά νησιά που άνετα μπορούμε να προσφέρουμε 16 από αυτά στη γείτονα Τουρκία (αν αυτό το έλεγε κανένας εχθρός της πατρίδας δεν θα το πίστευα, αλλά αφού το λέει ο πατριώτης Ζουράρις δεν μπορεί παρά να είναι έτσι).

  Ένας υπουργός μπορεί άνετα να δηλώνει την επιθυμία του για σύγκλιση με τη Χρυσή την Αυγή αρκεί να είναι αριστερός.

  Το μόνο προσόν που απαιτείται για να γίνεις σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού σε μια κυβέρνηση είναι συνεπής παρακολούθηση των εκπομπών της Ελένης Μενεγάκη.

 4. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Σ’ αυτήν την ενδιαφέρουσα ανάρτηση, θα ήθελα να προσθέσω και εγώ άλλο ένα παραμύθι που πέθανε. Είναι αυτό που έχει υιοθετηθεί ανομολόγητα, από ιδρύσεως αυτού του κράτους, ή Χαβούζα, για να δανειστώ από την ανάρτηση την λέξη, και που συνίσταται στην πίστη ότι είναι δυνατό να δημιουργήσουμε σοβαρό κράτος, με βάση μόνο τον οικονομισμό, αδιαφορώντας για την παιδεία, την μόρφωση, τον πολιτισμό, τις τέχνες, την επιστήμη.
  Ουσιαστικά, αυτό που πέθανε είναι η ρωμιοσύνη, που αποτελείται από τον βυζαντινισμό, τον σκοταδισμό, την α-λογία, την διαφθορά, τις φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις μεγαλείου, τον παρασιτισμό και τόσες άλλες ιδιότητες της, που την κατέταξαν ουραγό των παγκόσμιων εξελίξεων και που χρόνια τώρα τίποτε απ’ αυτά δεν κάνουν το αυτί μας να ιδρώνει..
  Η ρωμιοσύνη, της συμφεροντολογικής σχέσης μεταξύ πολιτικών και ψηφοφόρων.
  Η ρωμιοσύνη, της αγένειας, της αποιεροποίησης της φύσης και μετατροπής της σε εμπόριο και χρηματικό κέρδος, δια των παράνομων οικοδομήσεων, εξοχικών, πυρπολήσεων δασών κλπ., της ρύπανση του περιβάλλοντος, της έλλειψης σεβασμού οδηγών στις διαβάσεις πεζών, στάθμευσης αυτοκινήτων σε διαβάσεις, πεζοδρόμια και άλλα.
  Αυτό το θλιβερό σύστημα, είναι τόσο ισχυρό που καμία δύναμη όσο υγιής και αν είναι, όσες καλές προθέσεις και αν έχει, είναι αδύνατον να λειτουργήσει μέσα στο πλαίσιο της και να μην αφομοιωθεί απ’ αυτήν. Δεν γνωρίζω πολλά για την Αριστερά άλλων κρατών της Ευρώπης ή του υπόλοιπου κόσμου. Ξέρω όμως, ότι η Αριστερά στην Ελλάδα δρώντας μέσα σε αυστηρά όρια της ρωμιοσύνης δεν μπορούσε να έχει άλλη τύχη, απ’ αυτήν που είχε. Δηλαδή την πλήρη αφομοίωση της από αυτήν. Ακριβώς την ίδια τύχη είχε και η Δεξιά. Αφομοιώθηκε πλήρως και έγινε αναπόσπαστο τμήμα της ρωμιοσύνης. Δεν έχουμε παρά να ρίξουμε μία ματιά στην ευρωπαική Δεξιά. Οσα και να τις καταλογίσουμε, δεν έχει σε καμία περίπτωση τα χάλια, την ασχετοσύνη από πολιτική, την ανικανότητα και αδιαφορία, που χαρακτηρίζει την ντόπια.
  Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε το θάρρος να το παραδεχθούμε και ταυτόχρονα διάφορες σειρήνες είναι πρόθυμες, να μας παρηγορήσουν και να μας ναρκώσουν πλέκοντας εγκώμια για την αιτία που μας έφερε σ’ αυτήν την θλιβερή κατάσταση. Για παράδειγμα, το ποίημα «Ρωμιοσύνη» του Γ. Ρίτσου: Αυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό
  αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτω από τα ξένα βήματα
  αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο
  αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο
  κατόπιν ακολουθούν αναφορές στην ποδιά της Παναγίας που λερώθηκε από τα σταφύλια, στην Αγ. Βαρβάρα, στον Αγ. Γιάννη τον νηστευτή κλπ.
  Καμία προσπάθεια να δικαιολογηθεί γιατί αυτά τα δένδρα, τα πρόσωπα, οι πέτρες και οι καρδιές σ’ αυτόν τον τόπο, έχουν αυτές τις μοναδικές ικανότητες. Κατανοητό. Είναι απολύτως αυθαίρετοι ισχυρισμοί, χωρίς καμία αλήθεια και στοχεύουν στην πρόκληση εθνικιστικής.. λαγνείας.
  Εγώ θα αντιπαραθέσω τους στίχους ενός άγνωστου- στους πολλούς- ποιητή:
  Ξου! Ρωμιοσύνη, ανάβαθη, που ρεύεσαι σαπίλα,
  που γουρουνίζεις της βρωμιάς κι η ανασιμιά σου απόζει
  που, πνέμα, ζέχνεις παρακμή, που χνώτας θανατίλας
  που θνήσκεις ο χώμας σου αχαμνός κι ο πόντος σου πεθαίνει
  κι οπού σε πάει χαλασμού ο χαλασμένος αίμας…
  (Σπύρος Γεράσιμος Παναγιωτάτος)
  Θα κάναμε λάθος αν συμπεράνουμε πως τελειώνουμε σύντομα μ’ αυτήν την κατάσταση.
  Πρώτον, το ισχυρότερο θεμέλιο αυτής της κατάστασης είναι η Ορθοδοξία. Αυτή, καλά κρατεί. Οι ρασοφόροι επειδή δεν έχουν αρχές, παρά μόνο αυτή που λέει: ας υπάρχουμε με οποιοδήποτε τίμημα, είναι ικανοί να ζούν με την μορφή του παρασιτισμού κάτω από τέτοιες συνθήκες και να ευημερούν και να εξουσιάζουν κρυφά ή φανερά. Ακόμα και με.. εξωγήινους, θα συνεργάζονταν. Αλλά και συνολικά, μία παρακμιακή Χαβούζα, έχει την ικανότητα να ζεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Όταν και αν με εργαλεία την γνώση της ιστορίας, του λόγου και της αλήθειας, ανακαλύψουμε εναλλακτική λύση, τότε η ρωμιοσύνη(χαβούζα) θα πεθάνει πάραυτα.

 5. Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:

 6. Ο/Η laskaratos λέει:

  http://www.protagon.gr/epikairotita/44341335457-44341335457

  Πότε «αυτοκτόνησε» ο Τσίπρας

  Μάκης Ανδρονόπουλος

  …………..
  Ήταν στο περσινό Νταβός, δηλαδή ένα χρόνο πριν, όταν η Κριστίν Λαγκάρντ ξεμονάχιασε τον Αλέξη Τσίπρα και του είπε: αν θες να αποφύγεις τα πλεονάσματα 3,5% μετά το 2018, πρέπει να κάνεις όλες τις μεταρρυθμίσεις γρήγορα συν μερικά μέτρα που αφορούν την β’ αξιολόγηση ώστε να πάρεις γρήγορα την πρώτη αξιολόγηση, να βγεις μπροστά και να διεκδικήσεις να κλείσει γρήγορα και η δεύτερη. Αν τα κάνεις αυτά, θα μπορέσουμε να απομονώσουμε τους Γερμανούς…

  Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας δεν άκουσε την κυρία Λαγκάρντ αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, άκουσε τον Νίκο Παππά, ο οποίος εξέφρασε εντονότατους ενδοιασμούς για το ΔΝΤ και τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις. Τότε ήταν που ο Τσίπρας «αυτοκτόνησε»…

  …………
  Αλλά ο Σλοβένος στο eurogroup έχει άλλη άποψη για όλα αυτά: δεν μπορώ να σου δανείζω άλλα λεφτά και να σου χρηματοδοτώ συντάξεις στο χιλιάρικο, όταν εγώ δίνω σύνταξη 280 ευρώ!… Και να μην ξέρω αν θα πάρω πίσω τα λεφτά μου. Γι’ αυτό θέλω το 3,5% πλεόνασμα, για να πάρω πίσω τα λεφτά.
  …………………

 7. Ο/Η Red λέει:

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_451.html

  Πέρα από ζάμπλουτος εργολάβος, πόσο πολιτικός αλήτης είστε κ. Φλαμπουράρη;
  Από giorgis , Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 | 3:50 μ.μ.

  Του Γ. Γ.

  Εχουμε συνηθίσει να περνάμε ασχολίαστες εξωφρενικές δηλώσεις, σε σημείο που υποτιμούν κατάφορα την νοημοσύνη μας, από τα εξουσιαστικά παχύδερμα.
  Όπως αυτή που έκανε προχθές π.χ ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, που μας είπε ότι η κυβέρνηση αυτή δεν βάζει νέους φόρους αλλά αυτοί μας επιβάλλονται από την συμφωνία που έχουν υπογράψει με τους δανειστές.
  Τώρα πώς γίνεται να μας λένε τέτοιες παπαριές με την απόλυτη φυσικότητα, είναι ένα ερώτημα.

  Η προκλητικότητα όμως του ζάμπλουτου εργολάβου, ο οποίος έπαιρνε δουλειές του δημοσίου επί πολλά χρόνια, και τώρα είναι υπουργός Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, ξεπερνάει κάθε όριο!
  Δεν θα σταθούμε στην αμύθητη περιουσία που έχει –πώς την απόκτησε άραγε;- ούτε στις κομπίνες του που έκανε στην επιτροπή Πόθεν Εσχες της βουλής όταν επιχείρησε να αντικρούσει τα όσα κατηγορείται με την κατασκευαστική – εργολαβική εταιρεία του (Δείτε αυτό το βίντεο).

  Δεν θα μείνουμε καν στο γεγονός ότι ο τύπος φυλάσσετε όλο το 24ωρο από 125 (!!!) βάρδιες αστυνομικών και σύμφωνα με δημοσίευμα ο ελληνικός λαός πληρώνει για την …. «προστασία» του κ. Φλαμπουράρη «κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο» (!) για να μπορεί ο κυρ Αλέκος να πίνε με ασφάλεια … τον φρέντο του!

  Δεν μπορούμε όμως να προσπεράσουμε την αχρειότητα αυτού του εξουσιαστή που μας παρουσιάζει μια εικονική πραγματικότητα λες και ζει σε άλλον πλανήτη.
  «Όπως έχετε παρατηρήσει, δεν βλέπετε πια άνθρωπο, άνδρα ή γυναίκα ή παιδί, να ψάχνει μέσα στα σκουπίδια για το φαγητό του», είπε ο κ. Φλαμπουράρης μιλώντας στον Γ. Αυτιά και στην τηλεοπτική του εκπομπή όπου και συμπλήρωσε ότι είναι «από το πρωί στον δρόμο» και «δεν βλέπει τέτοια πράγματα».

  Τι να σχολιάσεις από τα λεγόμενα του πολιτικού αλήτη; Μπορεί να ζει στην γυάλα του αλλά ούτε τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ δεν παρακολουθεί;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.