Ο των Αμνοεριφίων ΣΥΡΙΖΑ για απόφαση ΣτΕ: Δικαιώνεται πλήρως η κυβέρνηση

[ – Σ ά λ τ α ρ α ν ! – ]

dikaiossiste

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «δικαιώνονται πλήρως οι προσπάθειες της κυβέρνησης να μπει τέλος στο καθεστώς πλήρους ασυδοσίας που οικοδόμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις».

Η ανακοίνωση ως έχει:
Η δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, βάζει οριστικό τέλος στην παραφιλολογία που καλλιεργούσε συστηματικά η Νέα Δημοκρατία από κοινού με τους καναλάρχες.

Με την απόφαση, δικαιώνονται πλήρως οι προσπάθειες της κυβέρνησης προκειμένου να μπει τέλος στο καθεστώς πλήρους ασυδοσίας που οικοδόμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για 27 χρόνια. Ένα καθεστώς ασυδοσίας το οποίο είχε μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των καναλαρχών και την υπονόμευση του δημοσίου.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση καθίσταται σαφής η ανάγκη να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατό διαγωνισμός για τις άδειες, οι οποίες, βεβαίως, δεν μπορούν να είναι ούτε τζάμπα, ούτε απεριόριστες, όπως ισχυρίζονταν ορισμένοι.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να συντονίσουν τις ενέργειες τους ώστε το ζητούμενο της ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου να γίνει σύντομα πραγματικότητα.

*

Λεπτομέρεια:  Ο πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου Ν. Σακελλαρίου στη σύντομη δήλωσή του είπε ότι κρίθηκε ότι αντίκειται στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα στο άρθρο 15, ο νόμος 4349 του 2015 με τον οποίο ανατέθηκε στον υπουργό Επικρατείας η αρμοδιότητα της κήρυξης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ακυρώθηκε και η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης με την οποία έγινε η σύσταση 7μελούς επιτροπής για τη διενέργεια του διαγωνισμού.

Advertisements
This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Για την Αριστερά, Δικαιοσύνη, Επάναστἀτες του Κώλου, Λειτουργία Κυριακής, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

7 Responses to Ο των Αμνοεριφίων ΣΥΡΙΖΑ για απόφαση ΣτΕ: Δικαιώνεται πλήρως η κυβέρνηση

 1. Ο/Η Παλιός λέει:

 2. Ο/Η Καπανδρίτης λέει:

  ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΕΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ – ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥ !

  Μόσχα, Αύγουστος 1939 Ο γερμανός υπουργός εξωτερικών Ριμπεντροπ και ο υπουργός εξωτερικών της ΕΣΣΔ Μολότωφ υπογράφουν να μήν επιτεθεί η μία χώρα στην άλλη και η καθεμία να μείνει ουδέτερη αν η άλλη αναμιχθεί σε πόλεμο. Πρώτο θύμα του Συμφώνου ήταν η Πολωνία. Οι Ναζί επιτέθηκαν στην χώρα με την έγκριση τών Ρώσων. Αυτή ήταν και η έναρξη του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου. Λίγες μέρες αργότερα εισέβαλε και ο στρατός του Στάλιν από ανατολικά.
  Το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ υπογράφτηκε στη Μόσχα στις 23 Αυγούστου 1939.
  Το ΚΚΕ στην Ελλάδα καμία αντίσταση δεν είχε κάνει μέχρι τις 22 Ιουνίου 1941. Η αντίσταση στους ναζί ξεκίνησε αφού πρώτα οι γερμανοί αθέτησαν το σύμφωνο ρίμπεντροπ-μολότωφ και επιτέθηκαν στην ΕΣΣΔ. Τότε το ΚΚΕ κάλεσε τον Ελληνικό λαό να υπερασπίσει την … Σοβιετική Ένωση! Απόφαση της Κ.Ε. του ΚΚΕ (1.8.1941) «Το ΚΚΕ καλεί τον Ελληνικό λαό, όλα τα κόμματα και τις οργανώσεις σε ένα Εθνικό Μέτωπο της απελευθερώσεως γιά την καθημερινή υποστήριξη και υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης»! Μέχρι τότε το ΚΚΕ διακήρυττε ότι κακώς πολεμούμε τους Ιταλούς.
  Ζαχαριάδης ΚΚΕ, τρίτη επιστολή 15 Ιανουαρίου 1941 «Οι λαοί και φαντάροι της Ελλάδας και της Ιταλίας δεν είναι εχθροί, μα αδέρφια και η συναδέρφωσή τους στο μέτωπο θα σταματήσει τον πόλεμο». «Ο Μεταξάς παραμένει κύριος εχθρός του λαού και της χώρας. Η ανατροπή του είναι το πιό άμεσο και ζωτικό συμφέρον του λαού μας».
  Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ στο «μανιφέστο» της 7-12-1940 «Ο πόλεμος προκλήθηκε από την βασιλομεταξική σπείρα. Δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την υπεράσπιση της πατρίδος μας… Καλούνται οι στρατιώτες να αρνηθούν να πολεμήσουν…»!
  Η προδοσία συνεχίζεται και μετά την επίθεση των Γερμανών στην Ελλάδα! (6 Απριλίου 1941). Μανιφέστο της 3ης Μαΐου 1941 όπου το ΚΚΕ συμπεραίνει ότι: «η συνέχισις του πολέμου της 28ης Οκτωβρίου 1940 έγινε αιτία να προκαλέσει την χιτλερική εισβολή» η οποία θα αποφεύγονταν αν «πετούσαμε τα όπλα και συμμαχούσαμε με τον Άξονα, όπως ο ηρωικός Βουλγάρικος αδελφός». Ο «ΗΡΩΪΚΟΣ» λαός της Βουλγαρίας τότε ήταν σύμμαχος του ΑΞΟΝΑ και περίμενε ευκαιρία να εισβάλλει στην Ελλάδα.
  Το ΚΚΕ κατάγγειλε επίσης την Αγγλία και τη Γαλλία γιά ληστρικές ιμπεριαλιστικές χώρες και μιλούσαν με συμπάθεια γιά την Γερμανία, χώρα αδικημένη από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο.
  Μανιφέστο της 3ης Μαΐου 1941 «Έτσι τέλος θα εξασφαλίσουμε την ενίσχυση των ίδιων των λαών της Γερμανίας και της Ιταλίας, που ο αγώνας τους γιά την ειρήνη ανάγκαζε το Χίτλερ και το Μουσολίνι να δηλώσουν πως δεν είχαν σκοπό να υποδουλώσουν τη χώρα μας, μα μονάχα να διώξουν από την Ελλάδα την αγγλόδουλη κυβέρνηση (Μεταξά) και τους εγγλέζους που θέλουν να καταστρέψουν τη Γερμανία». (Το ΚΚΕ Επίσημα κείμενα, τόμος Ε΄ σελ. 29-34, 51).
  Δηλαδή γιά τη ηγεσία του ΚΚΕ, η Γερμανία υποχρεώθηκε από την ελληνική πολιτική (αντίσταση) να εισβάλει στην Ελλάδα.
  Ριζοσπάστη (17 Ιουνίου 1941) Μόνο ο τύπος του κόμματος μας στάθηκε ο μοναδικός και ατρόμητος πολέμιος των μεγάλων αυτών εχθρών της Ελλάδας κι ανάμεσα στο διωγμό το φοβερό που οργάνωσαν εναντίον του τα όργανα της δικτατορίας, κατάφερε ως το τέλος να συνεχίσει την έκδοση του και να χτυπά αλύπητα και ανειρήνευτα τον πρώτο εχθρό της χώρας μας την μισητή Βασιλομεταξική σπείρα.» Μόνον ο «Ρίζος» μας βροντοφώναζε γιά τον κίνδυνο που διέτρεχε η χώρα μας με την έξοδο της στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στο πλευρό των Εγγλέζων και ενάντια στον άξονα, χωρίς κανένα συμφέρον γιά τον Λαό μας μα μονάχα γιά τα συμφέροντα του Εγγλέζικου κεφαλαίου, της Βασιλομεταξικής κλίκας και μιας γκρούπας της ντόπιας πλουτοκρατίας και καλούσε το λαό μας να παλέψει γιά την ουδετερότητα και ανεξαρτησία της χώρας μας.
  Αυτή ήταν η στάση του ΚΚΕ μέχρι τις 22 Ιουνίου 1941, την ημέρα δηλαδή που η Γερμανία επιτέθηκε στη Σοβιετική Ένωση. Μια στάση απόλυτα δουλική και προδοτική. Μιά στάση που υπονόμευσε σε σημαντικό βαθμό την πολεμική προσπάθεια του έθνους, ερχόμενη σε πλήρη σύμπνοια με την στάση των άλλων κομμουνιστικών κινημάτων στην Ευρώπη. Ο στρατηγός Ντεγκόλ αναφέρει πως ένας από τους σοβαρότερους λόγους της διάλυσης του ηθικού του γαλλικού στρατού ήταν η υπονομευτική στάση του γαλλικού Κ.Κ., η οποία είχε ταυτιστεί τότε με τις εντολές του Στάλιν. Ακόμα και μετά τις 22 Ιουνίου 1941, το ΚΚΕ κάνει λόγο πως πρωταρχικό καθήκον κάθε κομμουνιστή είναι η υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης!! 6ης Ολομέλειας, (3 Ιουλίου) «Η υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης, η υποστήριξη της νίκης της με όλα τα μέσα είναι ύψιστο καθήκον κάθε κομμουνιστή, κάθε εργαζόμενου, κάθε ανθρώπου που θέλει τη λευτεριά της χώρας του από το φασιστικό ζυγό». (Το ΚΚΕ Επίσημα Κείμενα, τόμος Β΄ σελ. 36-37).
  Οι Αριστεροί κατά τον Β΄ παγκόσμιο δεν πολέμησαν υπέρ της Ελλάς αλλά υπέρ της «Σοβιετικής μας πατρίδας» όπως οι ίδιοι ομολογούσαν! Αυτό αποδεικνύεται και με την ίδρυση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στις 28/9/41, έξι μήνες δηλαδή μετά την κατοχή και εφόσον πρώτα οι γερμανοί επιτέθηκαν στην ΕΣΣΔ.
  Επίσης στην εφημερίδα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» 12 Ιουλίου 1935 γράφουν : «Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θά τανε σήμερα πεθαμένη και μείς Μεγάλη Ελλάδα. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε γιά την αστοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μά και την επιδιώξαμε» !!! (Καταλάβατε γιατί τόσο μίσος από τα προπαγανδιστικά κοράκια Ρεπούση και Φίλη, κ.α. εναντίον του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας;! Δηλαδή εναντίον των Μικρασιατών και την καταστροφή της Σμύρνης, εναντίον των Ποντίων και την γενοκτονία, που φασιστικά ακόμα αρνούνται κ.α.) Στρατιωτικόν Σύμφωνον Γερμανών – (και κομμουνιστική) ΕΛΑΣ.

  Η συνέχεια των αποδείξεων και των στοιχείων με ντοκουμέντα γιά τις συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ με τον ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟ και στο βίντεο :

  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !! ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
  http://kommounistikaeglimata.blogspot.gr
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ – ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ!
  http://kommounistikaeglimata.blogspot.gr
  Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ

  • Ο/Η Po λέει:

   κ.Καπανδρίτης…
   Έχετε μπερδευτεί, μάλλον είστε πολύ μπερδεμένος και δεν καταλαβαίνω γιατί 40+(!) σχόλια περί εγκλημάτων του κομμουνισμού σε εμάς.
   Δεν γίνεται όπως καταλαβαίνετε να επιτρέψουμε 45 σχόλια για το ίδιο θέμα.
   Σας επέτρεψα 2 σεντόνια. Αρκούν.

 3. Ο/Η Καπανδρίτης λέει:

  ΑΙΜΟΡΟΪΔΗ ΚΑΙ ΛΑΣΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ!
  ΚΚΕ (=Κ.όμμα Κ.αμμένων Ε.γκεφάλων). Ο Λένιν ήταν αποδεδειγμένα ένας παρανοϊκός. Ο Λένιν ήταν από μικρό παιδί υδροκέφαλος και αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα υγείας. Λόγω αυτών μάλιστα (συνεχείς πονοκέφαλοι, πονόδοντοι κ.α.) έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας με δύο σφαίρες, η οποία ωστόσο ήταν αποτυχημένη. Οι επιστήμονες, λόγω ακριβώς του γεγονότος ότι ο Λένιν ήταν το μοναδικό “εμπόδιο” στην πρώην “παντοκυριαρχία” του Στάλιν στη Σοβιετική Ένωση και λόγω του ότι ο Στάλιν διέταξε να μη γίνει τοξικολογική εξέταση στη σορό του Λένιν, μετά το θάνατό του, εξετάζουν το ενδεχόμενο να δηλητηριάστηκε. Δύσκολα όμως βρίσκουν απαντήσεις, 90 χρόνια μετά. Πάντως, ο Λένιν είχε ζητήσει από τον Στάλιν να τον βοηθήσει να αυτοκτονήσει και εκείνος του το αρνήθηκε και τον ανέφερε στο κομμουνιστικό κόμμα.
  Και οι φασίστες προήλθαν αποδεδειγμένα και καθαρά από την αριστερά και τους κομμουνιστές. Ο μουσολίνι ήταν αριστερός και όταν έκτισε το φασιστικό του κόμμα το οποίο ονομάστηκε σοσιαλιστικό πρέσβευε την αριστερά!
  Όταν ο Φασισμός ήταν στ’ Αριστερά. – Άρθρο zougla. gr
  http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=465516&cid=122
  Το κομμουνιστικό τζιχάντ, και μάλιστα το αγράμματο είναι άπαιχτο. Και ανίκητο σαν τη βλακεία. Ειδικά όταν είναι και τροτσκιστικό «made in agores» ή «made in Soros» ή «made in USA» ή ‘made in MKO». Η «αριστερά» από την εποχή της πορτοκαλί «επανάστασης» του Πολυτεχνείου, ξέρει πολύ καλά την διαφορά μεταξύ «καριέρας της επανάστασης» και «επανάστασης της καριέρας». Η δεύτερη αφήνει και πολύ γερό εισόδημα.

  Όσο για το όπιο του λαού θα το βρείς πανεύκολα στην θρησκεία του κομμουνισμού με την προσωπολατρία των λενιν, σταλιν, φιντελ καστρο, μαο τσε τουγνκ, κιμ γιονγκ ουν κ.α. που οι άθεοι, τους δοξάζουν ως θεούς. Τόσο ωραίος ήταν ο κομμουνισμός στην Αλβανία, στην Ρουμανία, στην Βουλγαρία, στην Ρωσία, κ.α. που σωστά τον ανάτρεψαν και τον καταδίωξαν οι ίδιοι οι Αλβανοί, οι Ρουμάνοι , οι Βούλγαροι, οι Ρώσοι, κ.α. τον κομμουνισμό που υπέφεραν τα πάνδεινα από αυτούς και ούτε θέλουν να τον ξαναψηφίσουν και να τον ξαναδούν μπροστά τους! Αποδεδειγμένα το βαρύ ναρκωτικό του λαού (και όχι απλά το «όπιο») είναι ο κομμουνισμός.
  Αποδείξεις:
  α) Το βαρύ θανατηφόρο κομμουνιστικό ναρκωτικό που επέβαλε διά της βίας και της αισχρότατης προπαγάνδας και επιβολών τις σχιζοφρενικές φασιστικές ιδεολογίες τους, την αθεΐα, αλλά περισσότερο την ανθρωπολατρεία τους και προσωπολατρία τους, των κομμουνιστικών ηγετών τους, κ.α. στα άμοιρα θύματά τους. Οποιαδήποτε αντίσταση στον κομμουνισμό και στις «ιδέες» τους, τιμωρούνταν με εκτέλεση, καταναγκαστικά έργα και σκληρότατη βία.
  β) Πολλές φορές επέβαλαν σκληρότατη λιτότητα με μισθούς και «φαγητά» πείνας, αλλά έπρεπε ο λαουτζίκος (όπως τον αντιμετώπισαν οι κομμουνιστές ηγέτες όπου ΜΟΝΟ αυτοί ζούσαν στην χλιδή, στην δόξα και στα πλούτη κ.α.) να χορτάσει ΜΟΝΟ με το σκληρό ναρκωτικό του κομμουνισμού και να τους λέει αναγκαστικά και «ευχαριστώ»!
  γ) Η κομμουνιστική δικαιοσύνη (όπως και η Παιδεία τους κ.α.) δεν ήταν αντικειμενική αλλά «υποκειμενική», που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι πολλές φορές δικαζόντουσαν και καταδικαζόντουσαν αδίκως γιά εγκλήματα που δεν είχαν κάνει ή γιά αμελητέες ποινές που όμως τιμωρούνταν πάρα πολύ σκληρά έως θανάτου! Και αυτά τα χρωστάνε στα κομμουνιστικά ναρκωτικά που με αυτά έπρεπε να χορτάσουν τον κόσμο δηλαδή τα θύματα τους, με την ψευτο»δικαιοσύνη» τους όπως βιαίως και απανθρώπως επέβαλαν!
  δ) Βέβαια ο λαουτζίκος (όπως τον αντιμετώπιζαν και σχεδόν με τέτοιο τρόπο τον αποκαλούσαν) έπρεπε και θέλησε και αυτός πραγματικά να ανασάνει και να ζήσει πραγματικά την ελευθερία του και να αποτοξινωθεί από τα σκληρότατα ναρκωτικά του κομμουνισμού και γι΄αυτό στις περισσότερες χώρες του κόσμου πέταξαν και διέλυσαν τον κομμουνισμό τους και ΜΟΝΟ σε 5 χώρες στον κόσμο υπάρχει πλέον ακόμα ο κομμουνισμός όπου κρατάνε τον κόσμο αυτό με την σκληρή βία και τα σύγχρονα όπλα και συστήματα κ.α. γιά να μην τους ρίξουν.
  ε) Βέβαια κανένας τους δεν θα μας απαντήσει “εάν ήταν τόσο καλός ο κομμουνισμός, γιατί σε όλες αυτές τις χώρες όπου υπήρξε και επιβλήθηκε ο σκληρός κομμουνισμός και όπου στην συνέχεια τους έριξαν, όπως στην πρώην ΕΣΣΡ, Βουλγαρία, Αλβανία, Ρουμανία, κ.α. γιατί ποτέ σε όλες αυτές τις χώρες, στις ελεύθερες δημοκρατικές εκλογές τους ΠΟΤΕ δεν ξαναψήφισαν οι πολίτες κομμουνιστική ηγεσία και καθόλου ξανά κομμουνιστική κυβέρνηση;;!”
  Η απάντηση είναι πασιφανές!
  Γιατί αποδεδειγμένα κατάλαβαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και όλος αυτός ο κόσμος που έζησε τόσα χρόνια όλη αυτήν την κόλαση των (ψυχο)ναρκωτικών του κομμουνισμού, ότι το αληθινό παρακμιακό, διεστραμμένο και σκληρότατο ναρκωτικό είναι αποδεδειγμένα ο κομμουνισμός και γι΄αυτό και δεν θέλουν ποτέ να ξαναζήσουν και να ξαναπέσουν σε αυτά τα σκληρά ναρκωτικά που οδηγούν σε ολέθριο βασανιστικό φρικιαστικό θάνατο και αυτούς και τα παιδιά τους, τις οικογένειες τους και τις κοινωνίες τους.

 4. Ο/Η To Πόρισμα λέει:

  Αυτό είναι το πόρισμα της πλειοψηφίας για τα «θαλασσοδάνεια» σε ΜΜΕ και Κόμματα

  Σημειώνεται πως στο πόρισμα γίνεται λόγος για πιθανές ποινικές ευθύνες τις οποίες θα πρέπει να διερευνήσει αρμόδιος εισαγγελέας, ωστόσο δεν γίνεται πρόταση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.

 5. Ο/Η ΞΗ λέει:

  Μακρής Πέτρος

  30.000 «αλεξιπτωτιστές» στο Δημόσιο: Η ώρα των ποινικών διώξεων
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05:00

  Έστω και με το μεσαιωνικό συγχωροχάρτι του νόμου περί ευθύνης υπουργών – που φαίνεται να προσποιούνται πως το ξεχνούν συμπολίτευση και μέρος της αντιπολίτευσης – η ελληνική Κοινή Γνώμη περιμένει από τον πολιτικό μας κόσμο μια έμπρακτη καταδίκη και ακύρωση των περίπου 30.000 παράνομων διορισμών «αλεξιπτωτιστών» δημοσίων υπαλλήλων, στον ενάμισι χρόνο κυβερνητικής θητείας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

  Η κυβέρνηση σε επανειλημμένες πράξεις κοινοβουλευτικού ελέγχου, από την αντιπολίτευση, αποφεύγει να δώσει αναλυτικά στοιχεία, για το όργιο της κατασπατάλησης των εισπράξεων από έμμεση και άμεση ληστρική φορολόγηση των Ελλήνων, για τη μισθοδοσία των 30.000 κατά το πλείστον αργομίσθων της «πρώτη φορά κυβέρνησης της Αριστεράς», αλλά και από τα κοινοτικά κονδύλια για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα ανεβάζει σε ποσό των 350 εκ.Ευρώ.

  Η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι της διάχειριστικής ασωτείας, τόσο στα ποσά από τους φόρους, όσο και τις κοινοτικές ή άλλες επιχορηγήσεις, ήταν ο με διαδικασίες της «αρπαχτής» προεκλογικός διορισμός 2.500 ακόμη ατόμων, που προσλήφθηκαν από τον ΟΑΕΔ, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στα μεσαιωνικά προσφυγικά hot spots, σε συνεργασία με τους τοπικούς δήμους.

  Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, από το προκλητικό αυτό σκάνδαλο, περιγράφονται με αδιάσειστα στοιχεία που περιλαμβάνονται σε ερώτηση 20 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. (Φαίνεται, πως κάτι άρχισε να περπατεί φυσιολογικά στην αποκαλυπτική συμπεριφορά των μέχρι προχτές υπερμάχων του… «ηθικού πλεονεκτήματος» της ψευδο – αριστερο – ακροδεξιάς συγκυβέρνησης).

  Τόσο στην ερώτηση των 20 Συριζαίων βουλευτών, όσο και σε επώνυμες καταγγελίες των δημάρχων, που συνεργάζονται για τη λειτουργία των hot spots, αποκαλύπτεται ότι:

  · Μόλις το 20% των «αλεξιπτωτιστών»… υπαλλήλων υποτίθεται ότι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα hot spots…

  · Τα υπόλοιπα 80% δεν είναι ούτε κατ’ όψιν γνωστά, στους χώρους εργασίας, ή υποαπασχολούνται, σε άσχετα με την πρόσληψή τους καθήκοντα, στους δήμους (καθαριότητα, πότισμα κήπων και δενδροστοιχιών, φύλαξη κυνοκομείων γιατί όχι και ψυχαγωγία στα τοπικά ουζερί, που κατεβάζουν δημιουργικές ιδέες)…

  Όμως, η πιο απρόσμενη έκπληξη σε όλο αυτό το αναμενόμενο άλλωστε όργιο φαυλοκρατικής ψευδο – αριστεροσύνης, δεν παύει να είναι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας, από τον οποίο η ελληνική Κοινή Γνώμη θα περίμενε μια αξιοπρεπέστερη συμπεριφορά, λόγω προτέρου έντιμου βίου. Κρίμα, γιατί ο άνθρωπος απορροφήθηκε πλήρως από τα ανήθικα μειονεκτήματα της ψευδοαριστεράς. O tempora, o mores!

  Και τώρα, η ώρα της «λυπητερής», ή «ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο», δηλαδή τα σπασμένα της κυβερνητικής ασωτείας. Όμως πριν από τα ονόματα των κατηγορουμένων, ας αναλογιστούμε ποιοι νομιμοποιούνται στο ρόλο των κατηγόρων και με ποιες κατηγορίες αλλά και μεθόδους:

  1.Οι υπ’ αριθμόν 1 κατήγοροι είναι ο ελληνικός, μαζί φυσικά με τους 27 εταίρους – λαούς της Ε.Ε., που από κοινού πληρώνουν τα σπασμένα των κυβερνητικών οικονομικών ατασθαλιών.

  2.Το βάρος της απόδειξης των κατηγορουμένων πράξεων, το φέρουν αντιστοίχως, ενώπιον της ελληνικής και ευρωπαϊκής Δικαιοσύνης, η χώρα μας και η Ευρωπαϊκή Commission. Και προφανώς, κατηγορούμενη πράξη σε βαθμό κακουργήματος είναι η απιστία και η ασυγχώρητη παράβαση καθήκοντος.

  3.Εάν δεν κινητοποιηθούν αναλόγως και οι δύο παραπάνω κατήγοροι, τότε όλη η ευρωπαϊκή συνδρομή, τινάζεται στον αέρα! Πριν απ’ όλα αυτά και η ελληνική Αντιπολίτευση και η πιστωτική Τρόικα πρέπει, με ορκωτούς λογιστές, να αναζητήσουν ευθύνες για τα προαναφερθέντα αδικήματα.

  Συμπέρασμα: Εάν δεν ακολουθηθεί η παραπάνω διαδικασία, τότε η ελληνική μείζων αντιπολίτευση, που δεν ξεκαθαρίζει το εάν θα ματαιώσει ή όχι, μέσω της επί θύραις νέας κυβέρνησης τις 30.000 παράνομες και τυχοδιωκτικές προσλήψεις, θα βαρύνεται με την κατηγορία, ότι συνεχίζει να ανέχεται το όργιο των παράνομων και ληστρικών για την εθνική οικονομία και αξιοπρέπεια, προσλήψεων με χιλιάδες από παράσιτα και κηφήνες!

  Τόσο η ΝΔ όσο και η υπό συγκρότηση ευρύτερη σοσιαλδημοκρατική παράταξη μαζί με το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων οφείλουν να ξεκαθαρίσουν, με πρωτόκολλα τιμής, ότι θα ενταφιάσουν όχι μόνον στα λόγια, αλλά και με το κύρος των τιμωρητικών νομοθετικών ρυθμίσεων, το ρουσφέτι, την ευνοιοκρατία και την αναξιοκρατία. Διαφορετικά, τα Μνημόνια της αναξιοπιστίας, θα μας μαστιγώνουν αλύπητα στον αιώνα τον άπαντα και θα είμαστε εσαεί διεθνώς δακτυλοδεικτούμενοι.

  ________________________

  Υ.Γ.: Ο οποιοσδήποτε ενδεχόμενος ή βέβαιος δισταγμός μιας νέας κυβέρνησης για την ακύρωση της πρόσληψης των 30.000 περίπου, των προσλήψεων «αλεξιπτωτιστών», πιθανόν να υποκρύπτει την υπόνοια, ότι η νέα κυβέρνηση για λόγους ψηφοθηρικούς και δια της σιωπής της, υπόσχεται τη διατήρηση των προσλήψεων, ώστε να κρατεί τους παρανόμως διορισθέντες σε κατάσταση εκλογικής ομηρίας…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s