Ντροπή! Επικίνδυνες διώξεις (α λα Ερντογάν;) κατά της Ελευθερίας του Τύπου

Ο σύντροφος Καμμένος κατά του Τύπου [1. Δύο δημοσιογράφοι των Παραπολιτικών δικάζονται σήμερα από το Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές –2. Αύριο εκδικάζεται η αγωγή κατά Protagon και Ανδρέα Πετρουλάκη] -επικίνδυνα α λα Ερντογάν παιχνίδια

O υπ. Αμυνας και πρόεδρος τωn Καημένων Ελλήνων Πάνος Καμμένος photo: ΙΝΤΙΜΕΝΕWS -δραστικά προσαρμοσμένη από Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

O υπ. Αμυνας και πρόεδρος των Καημένων Ελλήνων Πάνος Καμμένος
photo: ΙΝΤΙΜΕΝΕWS –δραστικά τροποποιημένη από Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

Μετά την ατελέσφορη προσπάθεια ελέγχου του τηλεοπτικού πεδίου από τον αριστερό δημοκράτη σύντροφο Παππά για άδειες μόνον… 4 τηλεοπτικών καναλιών…

 1. Αστυνομική έφοδος στα Παραπολιτικά μετά από μήνυση Καμμένου και κύμα καταδίκης

Ο εκδότης και ο διευθυντής του δημοσιογραφικού ομίλου συνελήφθησαν έπειτα από μήνυση του υπουργού Αμυνας, για δημοσίευμα σχετικά με το φημολογούμενο ταξίδι του στις Αλπεις. «Απέρριψε η εισαγγελέας τη μήνυση του Πάνου Καμμένου κατά του εκδότη και του διευθυντή του δημοσιογραφικού ομίλου των Παραπολιτικών για «απόπειρα εκβίασης» και οι δύο δημοσιογράφοι διώκονται μόνο για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.« Νωρίτερα, ο διευθυντής του ομίλου Παναγιώτης Τζένος συνελήφθη μετά από έφοδο της αστυνομίας στα δημοσιογραφικά γραφεία των Παραπολιτικών, έπειτα από μήνυση του υπουργού Εθνικής Αμυνας. Η μήνυση κατατέθηκε για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας σχετικά με το υποτιθέμενο ταξίδι που πραγματοποίησε ο Πάνος Καμμένος στις αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών. Η εφημερίδα είχε υποστηρίξει ότι ο κ. Καμμένος μετέβη σε πολυτελές θέρετρο των Αλπεων όπου και έπαθε ατύχημα κατά την προσπάθειά του να κάνει σκι.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το κλίμα, που διαμορφώνεται με την παρέμβαση των διωκτικών Αρχών στα δημοσιογραφικά γραφεία. «Η δημοσιογραφία οφείλει να ασκείται με συγκεκριμένους κανόνες, αλλά και την ελευθερία του Τύπου οφείλουν να την υπερασπίζονται και να την προστατεύουν όλοι».

Σκληρές ανακοινώσεις εξέδωσαν Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων για τις συλλήψεις του Γιάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου.

Νέα Δημοκρατία: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι εχθρός της ελεύθερης και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας και ενημέρωσης»
«Οι συλλήψεις δημοσιογράφων από μία κυβέρνηση που έχει δείξει την αποστροφή της στον πλουραλισμό και στην πολυφωνία εγείρει σοβαρά ερωτήματα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι εχθρός της ελεύθερης και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας και ενημέρωσης. Η ΝΔ εμπιστεύεται απόλυτα την ελληνική δικαιοσύνη που λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις.»

ΠΑΣΟΚ: «Η σύλληψη αποτελεί αυταρχικό κατήφορο της Κυβέρνησης»
Το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωσή του, σχολιάζει τη σύλληψη των διευθυντικών στελεχών της εφημερίδας «Παραπολιτικά», λέγοντας πως «αποτελεί αυταρχικό κατήφορο της Κυβέρνησης».
«Η σύλληψη διευθυντικών στελεχών της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για δημοσίευμα που αφορούσε τον κ. Καμμένο, αποτελεί αυταρχικό κατήφορο της Κυβέρνησης, που παραπέμπει σε μαύρες εποχές για τη Δημοκρατία», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

To Ποτάμι: «Υποτίθεται ζούμε στην Ελλάδα, όχι στην Τουρκία»
Υποτίθεται ότι ζούμε στην ευρωπαϊκή Ελλάδα και όχι στην Τουρκία του Ερντογάν. Γιατί σκηνές σύλληψης διευθυντικού στελέχους εφημερίδας μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα παραπέμπουν. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δείχνουν για άλλη μια φορά το πώς αντιλαμβάνονται την ελευθεροτυπία.

Ένωση Κεντρώων: «Δεν είναι καλό η Δικαιοσύνη να χρησιμοποιείται για τη σύλληψη δημοσιογράφων»

Κώστας Βαξεβάνης: Με τον Καμμένο ή με τον Κουρτάκη; «Σύλληψη δημοσιογράφων μετά απο μήνυση υπουργών είναι απαράδεκτο. Στον Τύπο απαντάς, δεν τον διωκεις απο θεση εξουσιας». Ήταν η πρώτη αντίδρασή μου μέσω τουίτερ, όταν έγινε γνωστό πως οι δημοσιογράφοι Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος συνελήφθησαν μετά από μήνυση του Πάνου Καμμένου. Η θέση αυτή την οποία έχω εκφράσει όχι μόνο όσες φορές έχω μηνυθεί (πάνω από 70 πια) αλλά και όποτε συνάδελφος μηνύεται από πολιτικό πρόσωπο, είναι μια θέση που έχουν οι δημοσιογράφοι παγκόσμια. Ξεχάστε ποιός έχει δίκιο και ποιός μήνυσε ποιόν. Είναι εύκολο να διακρίνεις ή να εφεύρεις δίκιο σε κάποιον μηνυτή, για να σύρεις ολόκληρη τη δημοσιογραφία δέσμια αλλά κυρίως όμηρη.

Ας ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.
Η Ελλάδα είναι μία απο τις ελάχιστες Ευρωπαϊκές χώρες, όπου η συκοφαντική δυσφήμηση είναι ποινικό αδίκημα και η μοναδική που είναι και αυτόφωρο. Αυτό σημαίνει δηλαδή, πως οποιοσδήποτε μπορεί να μηνύσει έναν δημοσιογράφο, ακόμη και με ψευδή στοιχεία και η Αστυνομία αν ζητηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, θα τον συλλάβει και θα τον οδηγήσει με χειροπέδες στα κρατητήρια και στη συνέχεια σε δίκη.

***

2. Καμμένος εναντίον Protagon και Πετρουλάκη

Αύριο Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, εκδικάζεται τελικά η υπόθεση της αγωγής του υπουργού Εθνικής Aμυνας Πάνου Καμμένου εναντίον του γελοιογράφου Ανδρέα Πετρουλάκη και του Protagon, για άρθρο του που είχε δημοσιευτεί στο Protagon προ διετίας, με τίτλο «Πάνος Καμμένος. Εχουν αρχίσει να του μοιάζουν».

Το άρθρο ασκούσε δριμεία κριτική στον υπουργό μέσα στο πλαίσιο της εύλογης και αυτονόητης δημοσιογραφικής κριτικής στην οποία υπόκεινται τα δημόσια πρόσωπα, αλλά ο υπουργός θεώρησε καλό να αμυνθεί, όχι στον χώρο του δημοσίου διαλόγου, αλλά στα δικαστήρια, με εξοντωτική αγωγή δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Η στάση του κ. Καμμένου ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό διότι θεωρήθηκε ως μια προφανής προσπάθεια τρομοκράτησης των δημοσιογράφων, εκφοβιστική ενέργεια εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης και χτύπημα κατά της ελευθεροτυπίας. Δημιουργήθηκε διαδικτυακό κίνημα συμπαράστασης στον Ανδρέα Πετρουλάκη και το Protagon, που συγκέντρωσε άνω των 4.000 υπογραφών, ενώ το θέμα κατήγγειλε το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου ως ευθεία επίθεση στην ελευθερία του Τύπου (https://www.ifex.org/greece/2016/11/24/libel_suit/).

πηγές: Protagon.gr + Parapolitika.gr

Advertisements
This entry was posted in φασισμός, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, Επάναστἀτες του Κώλου, Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

13 Responses to Ντροπή! Επικίνδυνες διώξεις (α λα Ερντογάν;) κατά της Ελευθερίας του Τύπου

 1. Ο/Η Παλιός λέει:

  H Δημοκρατία των ΣΥΡΙΖΕΛ φωτίζει το δρόμο του σοφού λαού

  http://www.sport-fm.gr/article/itan-ena-mikro-karabi-H-upothesi-tou-Noor-1-kai-i-xeiragwgisi-twn-MME/3135559

  Ήταν ένα μικρό καράβι: H υπόθεση του Noor 1 και η χειραγώγηση των MME
  Οι σκοτεινές διαδρομές αυτού του μικρού… βαποριού απ’ την Περσία και η περίεργη στάση των περισσότερων ΜΜΕ απέναντι στην υπόθεση.

  http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/i-dikaiosyni-sta-amparia-toy-noor-1
  Η Δικαιοσύνη στα αμπάρια του Noor 1

  Ευτυχώς όμως η Εκκλησία και οι πονόψυχοι εφοπλιστές δίνουν ελπίδα και προοπτική

  http://www.periodista.gr/the-media/article/25194/poioi-sunefagan-me-pappa-kai-marinaki-ston-peiraia-autoi-pou-tha-paixoun-protagonistiko-rolo-sto-neo-kanali

  Ποιοι συνέφαγαν με Παππά και Μαρινάκη στον Πειραιά – Αυτοί που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο κανάλι

 2. Ο/Η Ραχήλ Καμμένου λέει:

  http://www.iefimerida.gr/news/150059/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%86%CE%B8%CE%B7-%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%AD%CF%83%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%AE%CE%BB-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82#ixzz4VQslFt1c

  Συνελήφθη η δημοσιογράφος Δέσποινα Κονταράκη μετά από μήνυση της Ραχήλ Μακρή

  06|04|2014

  Συνελήφθη μετά από μήνυση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, η αρχισυντάκτης του ελεύθερου ρεπορτάζ, στον Ελεύθερο Τύπο και Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, Δέσποινα Κονταράκη. Η δημοσιοργάφος οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στο αστυνομικό τμήμα του Νέου Ηρακλείου, ενώ αναζητείται και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας, Αλέξης Σκαναβής.

  Μετά την απολογία της η Δέσποινα Κονταράκη αφέθηκε ελεύθερη με απόφαση εισαγγελέα.

  Αφορμή για την μήνυση της κ. Μακρή αποτέλεσε δημοσίευμα στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής το οποίο η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. θεώρησε ότι την θίγε. Το επίμαχο απόσπασμα έχει ως εξής:

  «Η ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ στάση του προέ­δρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η αλήστου μνήμης κραυγή της ανεκδιήγητης Ραχήλ Μα- κρή των ΑΝ.ΕΛ., «ότι βάζετε αθώους στη φυλακή», είναι το λιγότερο τραγική. Ανερυθρία- στα, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, συντασσόμενος εγκληματικά με την επιχειρη­ματολογία της Χρυσής Αυγής ότι η δίωξη των μελών της εί­ναι πολιτική!

  Ανερυθρίαστα, η Ραχήλ Μακρή βάφτισε αθώ­ους εκείνους που έδιναν εντο­λές ή συμμετείχαν στα τάγμα­τα εφόδου, που ξεχύνονταν τις νύχτες στους δρόμους προς αναζήτηση θυμάτων. Εκείνους που έθρεψαν το μί­σος και οδήγησαν στις δολο­φονίες του Παύλου Φύσσα και του Σάχζαντ Λουγκμάν.»

  Από αστυνομική πηγή έγινε γνωστό ότι η μήνυση που έχει υποβάλει η κ. Μακρή στρέφεται, εκτός από τους δύο δημοσιογράφους και τον εκδότη της εφημερίδας, και κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη και του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, για ανάλογο δημοσίευμα

  Πηγή: Συνελήφθη η δημοσιογράφος Δέσποινα Κονταράκη μετά από μήνυση της Ραχήλ Μακρή [εικόνες] | iefimerida.gr

 3. Ο/Η Παλιός λέει:

  http://iakovosal.blogspot.gr/2015/03/blog-post_24.html

  Ο Καμμένος, το Κούγκι και οι Ρώσοι Ολιγάρχες

  Στο άρθρο τους “Alarm Bells Ring Over Syriza’s RussianLinks”, της 28ης Ιανουαρίου 2015, οι Financial Times ανέφεραν τις επαφές του Πάνου Καμμένου με τον Ρώσο ολιγάρχη Malofeyev. Οι Ρώσοι τα δίνουν όλα για να μπλοκάρουν τους αγωγούς TANAP και TAP, που θα χτυπήσει την κρατική Ρωσική Gazprom στην Ευρώπή.

  http://www.iefimerida.gr/news/190550/die-zeit-diktyo-tis-rosias-stin-ellada-ta-700-kayta-mail-poy-perigrafoyn-tis-stenes#ixzz4VQvKsnfM

  ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ
  Die Zeit: Το δίκτυο της Ρωσίας στην Ελλάδα -Τα 700 «καυτά» mail που περιγράφουν τις στενές σχέσεις ακροδεξιού Ρώσου ολιγάρχη με κόμματα, πολιτικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες

  Τα Mails ρίχνουν φως στις επαφές που δημιουργούν Ρώσοι ιδεολόγοι του αντιευρωπαϊσμού με μεμονωμένους πολιτικούς της χωρών-μελών της ΕΕ. Ψηλά στη λίστα των καλεσμένων βρίσκεται το όνομα του Πάνου Καμμένου, του νέου υπουργού Αμυνας στην Αθήνα, ηγέτη του λαϊκίστικου δεξιού κόμματος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικού εταίρου του αριστερού πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

 4. Ο/Η laskaratos λέει:

  Ο συγγραφέφσ αντιτρομοκρατικού πονήματος μπούλης (ο μακαρίτης ο Γεωργαλάς της Χούντας τον συκοφαντούσε πως αυτός το έγραψε και πως δήθεν ο Καμμένος δεν πλήρωσε τα συμφωνηθέντα-αν είναι δυνατόν!), έχει εβεσθησύαν στις δημοκρατικές ελευθερίες:

  Ιός Ελευθεροτυπία, 25/1/2009
  http://www.iospress.gr/ios2009/ios20090125.htm
  ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΣ 1995

  1, 2, 3, πολλά δεκαεξάχρονα

  Ο Νοέμβρης του 1995 είχε κάτι από Δεκέμβρη του 2008. Και βίαιη επίθεση αστυνομικών σε 16χρονο, και δυσφήμηση του παιδιού
  ………………………..

  Η τηλεοπτική «δίκη»

  ………

  Το ερώτημα, λοιπόν, που τέθηκε από τους δημοσιογράφους Λυκούργο Κομίνη και Μπάμπη Παπαπαναγιώτου στη «Δίκη» τον Νοέμβριο του 1995 ήταν: «Κατοχυρώνονται τα αστυνομικά όργανα να βιαιοπραγούν εναντίον πολιτών που έχουν συλλάβει, εφόσον αυτοί δεν αντιστέκονται;»

  Στην αρχή της εκπομπής προβλήθηκαν βίντεο με συλλήψεις κι ανάμεσά τους το βίντεο με την άγρια κακοποίηση μετά τη σύλληψη του δεκαεξάχρονου, έξω από το Πολυτεχνείο.

  Σημειώνουμε εδώ ότι, όπως μας δήλωσε ο δικηγόρος του νεαρού Χρήστος Χηνιάδης, οι γιατροί είχαν διαπιστώσει, πέρα από τα χτυπήματα στο κεφάλι, ιδιαίτερη σφοδρότητα στα χτυπήματα στα γεννητικά του όργανα, που κινδύνεψαν με οριστική σύνθλιψη.

  «Πρόεδρος του δικαστηρίου» ήταν ο κ. Πουλαντζάς, πολιτικοί ενάγοντες ο Τάκης Παππάς, ο δικηγόρος Παύλος Αθανασόπουλος και ο συνταγματολόγος Θεόδωρος Βαής, μέλος του δ.σ. της Ενωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

  ________________________________________
  Συνήγοροι των αστυνομικών ήταν ο βουλευτής Πάνος Καμμένος και ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Αργύρης Παπαργυρόπουλος.
  ___________________________________________

  Παρόντες και οι «ένορκοι» – οι περισσότεροι των οποίων, όπως δήλωσε ο Λ. Κομίνης, επιλέχτηκαν παρόλο που είχαν δηλώσει εκ των προτέρων ότι συντάσσονται με τους αστυνομικούς. Παρών ήταν επίσης και ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Ελευθέριος Οικονόμου, που αργότερα έγινε γνωστός ως εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης (2001-2006). Τηλεφωνικές παρεμβάσεις έκαναν ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος και η μητέρα του δεκαεξάχρονου.

  ………………………..
  _____________________________________________
  Αμέσως μετά, ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ανέλαβε να υπερασπίσει τον αστυνομικό. Με αξιοσημείωτο ζήλο, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι τότε βρισκόταν στην αντιπολίτευση:
  «Ο εν λόγω νεαρός συνελήφθη και εδέχθη ότι δεν είναι ένας απλός πολίτης, αλλά ότι υπηρετεί κάποιες αναρχικές ομάδες, και δεύτερον αντιστάθηκε. Εχουμε κάποιες αναρχικές ομάδες που έχουν σαν στόχο την καταστροφή και τον μηδενισμό κάθε έννοιας εξουσίας και κράτους. Κι έχω εδώ και τα φυλλάδιά τους, που λένε «σκοτώστε ελεύθερα όλους τους μπάτσους». Ετσι, λοιπόν, θα υπερασπιστώ τον αστυνομικό που κατηγορείται και που, όχι μόνο δεν χτύπησε αυτό το νεαρό, αλλά τον προστάτεψε από τους πολίτες που τον χτυπούσαν. Επίσης, ο εν λόγω νεαρός είναι ο συγκεκριμένος που έκαιγε το εθνικό σύμβολο. Γι’ αυτό θα ζητήσω να ψηφίσουν οι τηλεθεατές χωρίς τη φράση ότι ο συλλαμβανόμενος δεν αντιστέκεται και να εξετάσουμε ποιος είναι αυτός ο νεαρός, εάν ανήκει σε αυτές τις ομάδες, τι λένε αυτές οι ομάδες, αν πήγε εκεί μόνο για να διαδηλώσει ή για να προξενήσει ζημιές και αν, τέλος, ο αξιωματικός αυτός έχει ένα νεκρό από την Κύπρο το ’74 τυλιγμένο στην ελληνική σημαία, έναν παππού νεκρό από τη Μικρασιατική Καταστροφή…»
  _________________________________________

  Ο Λ. Κομίνης τον διακόπτει ρωτώντας τον αν έχει το δικαίωμα να δέρνει όποιος έχει τυλιγμένο σε σημαία έναν νεκρό, ενώ ο Μ. Παπαναγιώτου διευκρινίζει ότι το κάψιμο της σημαίας έγινε μετά τη βίαιη σύλληψη. Στο σημείο εκείνο παίζεται το βίντεο με το άγριο ξύλο στον διαδηλωτή, αφού έχει συλληφθεί. Τον δεκαεξάχρονο τον χτυπούσαν πάνω από 10 αστυνομικοί, άλλοι με στολή κι άλλοι με πολιτικά.

  Παρεμβαίνει ο πρόεδρος των ενόρκων, λέγοντας ότι ο νεαρός βγήκε από την πύλη του Πολυτεχνείου, πέταξε το «οπλοστάσιό» του και προσπάθησε να ξαναμπεί μέσα. Οι δημοσιογράφοι τον διορθώνουν, λέγοντάς του ότι πουθενά στο βίντεο δεν φαίνεται να πετάει οτιδήποτε ο νεαρός, ούτε αντιστέκεται όταν συλλαμβάνεται. Επίσης του τονίζουν ότι οι απόψεις του νεαρού δεν ενδιαφέρουν τη συζήτηση.

  Ο Πάνος Καμμένος επιμένει: «Είναι μέλος αναρχικής οργανώσεως». Σε πολύ ήπιο τόνο ο Τάκης Παππάς εξηγεί ότι οι ένορκοι όπως και οι δικαστές δεν δικαιούνται να εκφέρουν άποψη την ώρα της δίκης αλλά μόνο να ρωτούν.

  Ο Λ. Κομίνης δίνει το λόγο στον Αλέξη Κούγια που παρεμβαίνει τηλεφωνικά: «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η πράξη του ξυλοδαρμού κάποιου που έχει συλληφθεί είναι κατακριτέα. Αυτά που είπε ο κ. Καμμένος περί δικαίας αγανάκτησης του αστυνομικού δεν μπορεί να ισχύσουν».
  _________________________________
  Ακολουθεί ένας απολαυστικός διάλογος Κούγια-Καμμένου με θέμα τις σπουδές του βουλευτή στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής, αλλά και την υπενθύμιση από τον Κούγια ότι και ο ίδιος ο Καμμένος είχε καταδικαστεί αμετάκλητα για παράνομη οπλοφορία.
  ______________________________________
  ……………….

  Οι ένορκοι τελικά αποφάσισαν ότι το παιδί έπρεπε να συλληφθεί, αλλά όχι να κακοποιηθεί. Οσο για τους τηλεθεατές, που ψήφισαν κάτω από το βάρος των 24ωρων αναμεταδόσεων επεισοδίων, το συμπέρασμα ήταν άκρως «αποκαλυπτικό»: 4.191 ψήφισαν ότι τα ΜΑΤ καλά κάνουν και δέρνουν παιδιά με χειροπέδες, έναντι 3.763 που ψήφισαν ότι δεν κάνουν καλά.
  …………………………..

  • Ο/Η Ψεκασμένος και οπλισμένος λέει:

   @αλλά και την υπενθύμιση από τον Κούγια ότι και ο ίδιος ο Καμμένος είχε καταδικαστεί αμετάκλητα για παράνομη οπλοφορία.

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝ.ΕΛ.

   Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Νικόλαο Σταθόπουλο ο οποίος τον ενημέρωσε για τα ζητήματα που προκύπτουν από τη νέα ρυθμιστική του κυνηγιού. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επεσήμανε ότι κατανοεί τις θέσεις των κυνηγών. Από την πλευρά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να υπάρξει καλύτερη ρυθμιστική, που θα συμβάλει και στις τοπικές οικονομίες.

   http://www.briefingnews.gr/parapolitika/piran-kynigi-ton-kammeno-kai-toy-epese-panteloni-vinteo
   Πήραν το κυνήγι τον Καμμένο και του έπεσε το παντελόνι!

   • Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη, λοκαντιέρα-λοκαντζίς λέει:

    Άξιος σρατηλάτης ο Μπούλης του Αλέξις και δρομεύς
    Νιώθω ασφάλειαν.
    Tρέμε Τούρκο τον παλληκαρά μας.

 5. Ο/Η μαριδάκης λέει:

  Τελικά ο Καμμένος πήγε στις Άλπεις ή όχι; Γιατί αν δεν πήγε πρόκειται για ψευδές συκοφαντικό δημοσίευμα με σκοπό, απλά και μόνο να βλάψει τη δημόσια εικόνα του. Αν πάλι πήγε και το δημοσίευμα είναι αληθινό ο Πάνος είναι για άλλη μια φορά για φάπες. Οπότε εγώ θα περίμενα κάτι επί της ουσίας και όχι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

  • Ο/Η Γιάννης λέει:

   Προσωπικά, δεν με πολυενδιαφέρει αν πήγε στις Αλπεις ή όχι. Αλλά η πράξη του, να μηνύσει δημοσιογράφους, ακόμη και αν ψεύδονται, δεν συνάδει με στέλεχος κυβέρνησης και υπουργό Άμυνας. Η σύλληψη τους και η αγωγή δύο εκατομμυρίων αντί διαλόγου, όπου μπορούσε ο Π. Καμμένος να αποδείξει ότι ο ισχυρισμός των δημοσιογράφων είναι ανυπόστατος, αν είναι, δείχνει προσπάθεια εκφοβισμού. Πείτε για τους άλλους, αλλά όχι για μας, τους διαμηνύει. Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός και το πολιτικό ήθος του. Πρίν λίγο καιρό, φιλώντας το χέρι του Ιερώνυμου, του είπε: Δώστε μου εντολή και ρίχνω την κυβέρνηση. Αυτό ισχυρίστηκε ο Ιερώνυμος, και είναι πολύ σοβαρότερος, από την ισχυρισμό του Πρόταγκον, περί Αλπεων. Μολαταύτα ο Καμμένος, δεν αντέδρασε καθόλου, να το διαψεύσει. Γιατί; Γιατί, μπροστά του είχε τον Αρχιεπίσκοπο, του οποίου χρειάζεται την βοήθεια, την συνεργασία και την ευαρέσκεια προς το πρόσωπο του. Ενώ από αυτούς τους δημοσιογράφους, δεν περιμένει και πολλά. Τα καλά και συμφέροντα. Αυτά τα λέω, για να απαντήσω σ’ αυτό που γράψατε: «να βλάψει τη δημόσια εικόνα του». Ο Π. Καμμένος, δεν είναι απ’ αυτούς που νοιάζονται για την δημόσια εικόνα τους.. Εξουσιαστική καρέκλα θέλει, να τον δείχνουν τα μέσα ενημέρωσης, να πατάει μ’ αεροπλάνα, ελικόπτερα και ο μήνας έχει εννιά.

 6. Ο/Η του κώλου λέει:

  Μετά την απόπειρα εξαγοράς στελέχους της Ζωίτσας με μαθήμαα ορθοφωνίας είχαμε και απόπειρα εκβιασμού του Καμμένου με τρόπο μυστηριώδη και απροσδιόριστο. Aπόπειρα καταστροφής του γιού του Καμμένου, που είναι μαθητής Λυκείου και δεν έχει «ποτέ ανέβει την Αθήνα».

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_57.html

  Aναρχικός και «λίγο με την Ρούπα» το παιδί του Π. Καμένου σύμφωνα με δημοσιογράφους (Βίντεο)
  Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 | 9:43 π.μ.

  Δεν γνωρίζουμε ιδιαίτερες λεπτομέρειες για την σύλληψη και την παραπομπή τους σήμερα στο αυτόφωρο Μονομελές, του εκδότη των «Παραπολιτικών», Γιάννη Κουρτάκη, και του διευθυντή του Ομίλου, Παναγιώτη Τζένου, οι οποίοι κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος.

  Αυτό που ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε είναι η τοποθέτηση που έκανε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη ο υπουργός Αμυνας και ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέβει σ’ αυτή την κίνηση για να προστατέψει το ανήλικο παιδί του.

  Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 15χρονος γιος του, που είναι μαθητής Λυκείου δεν έχει «ποτέ ανέβει την Αθήνα», και παρουσιάστηκε από τους δυο αυτούς δημοσιογράφους –στην εκπομπή τους στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1»- ότι είναι «στα Εξάρχεια, ότι είναι αναρχικός» με χαρακτηριστική αποστροφή του Κουρτάκη, ότι «ο γιος του Πάνου είναι λίγο με την Ρούπα».

  Ο Π. Καμμένος αποδίδει αυτή την ενέργεια των δημοσιογράφων επειδή στον κατάλογο που κατέθεσε στην ΕΣΗΕΑ, για τη λίστα κονδυλίων του ΚΕΕΛΠΝΟ, δημοσιογράφοι των «Παραπολιτικών» φέρονται να έχουν λάβει μεγάλα ποσά και ο Π. Καμμένος ζήτησε διερεύνηση αν αυτά δικαιολογούνται.
  Αναφέρει σειρά ενεργειών αυτών των δυο δημοσιογράφων που τον έβαλαν στο στόχαστρο τους και αυτό έγινε κατά την εκτίμησή του γιατί ενοχλήθηκαν για την έρευνα που προχώρησε σχετικά με τα διαφημιστικά ποσά που διέθεσε το ΚΕΕΛΠΝΟ και τους αποδέκτες του.

  Πέρα απ’ αυτό ο υπουργός Αμυνας αναφέρθηκε στο σκάνδαλο της Novartis, που σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ξεπερνάει και αυτό της Ζήμενς αφού δείχνει την εμπλοκή 7 πολιτικών προσώπων ανάμεσα τους και έναν πρώην πρωθυπουργό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αυτοί φέρονται να έχουν πάρει μίζα πάνω από 25 εκατ ο καθένας για να προωθηθούν τα συμφέροντα του φαρμακευτικού κολοσσού Γερμανικών συμφερόντων.

  Κατά τους ισχυρισμούς Καμμένου το ξέπλυμα χρήματος δεν εμπίπτει στον νόμο περί ευθύνης υπουργών και στην συγκεκριμένοι περίπτωση ο πρώην πρωθυπουργός και οι πρώην υπουργοί Υγείας που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Novartis «φαίνεται ξεκάθαρα από τα στοιχεία που έρχονται από τις ΗΠΑ και από βίντεο που υπάρχουνε ότι υπάρχει διακίνηση χρημάτων που παράγουν τόκους. Συνεχίζουν να είναι τα εγκλήματα ξεπλύματος χρήματος ενεργά και δεν υπάρχει καμιά παραγραφή».

 7. Ο/Η Left λέει:

  Τι ακριβώς παίζει με την εξοντωτική αγωγή δύο εκατομμυρίων ευρώ του Πάνου Καμμένου εναντίον του Ανδρέα Πετρουλάκη;
  Ο Πετρουλάκης, ένας απ’ τους σπουδαιότερους γελοιογράφους της χώρας, μιλά στο LIFO.gr για τις δικαστικές του περιπέτειες και αποκαλύπτει αν μετάνιωσε για αυτά που έγραψε
  11.1.2017


  Προσπαθώ γενικά στα γραπτά μου να γράφω την ηπιότερη εκδοχή που εκφράζει αυτά που θέλω να πω.»

  Από τον ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ

  [……]

  Γεννήθηκε το 1958 στην Φλώρινα και είναι Χανιώτης. Είναι γελοιογράφος αυτοδίδακτος και πρωτοδημοσίευσε στο Βημα το 1985. Για 15 χρόνια (1985-2000) υπήρξε ο γελοιογράφος της Αυγής. Από το 2000 εργάζεται στην Καθημερινή. Παραλλήλως έχει συνεργαστεί και με άλλες εφημερίδες (Πρώτη, Εθνος,Μεσημβρινή, Επενδυτής) και έντυπα (Αντί, Μετρό, Κλικ, Μεν, Γαλέρα). Είναι μέλος της ΓΕΛ (Ελληνική Λέσχη Γελοιογραφίας) και της FECO (Διεθνής Ομοσπονδία Καρτούν). Εχει συμμετάσχει σε δεκάδες ομαδικές και ατομικές εκθέσεις σην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δύο κείμενά του στο protagon προκάλεσαν δύο μεγάλες αγωγές. Το «Π. Καμμένος. Έχουν αρχίσει και του μοιάζουν» ενόχλησε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ο οποίος του ζητά εκατομμύρια, ενώ το επίσης εξαιρετικό «Γιώργος Κουρής, η κατσαρίδα της Μεταπολίτευσης» τον έμπλεξε σε δικαστική περιπέτεια με τον Γ. Κουρή που του ζητά 300.000 ευρώ.

  — Καταρχάς κύριε Πετρουλάκη, πώς αντιμετωπίζετε τις αγωγές που έχουν γίνει εναντίον σας; Με χιούμορ, αγωνία, οργή;

  Με ψυχραιμία. Λίγες στιγμές θυμώνω, περισσότερες γελάω, συνήθως πάντως δεν το σκέπτομαι

  — Σας προκάλεσε έκπληξη το ότι απ’ όσα χυδαία ή υβριστικά έχουν γραφτεί για τον Π. Καμμένο αυτός επέλεξε να στραφεί εναντίον ενός δηκτικού αλλά μάλλον προσεκτικού (και προσεγμένου) κειμένου όπως το δικό σας; Πώς το εξηγείτε;

  Ομολογώ ότι με εξέπληξε, δεν νομίζω ότι είναι κείμενο που δικαιολογεί αγωγή. Επιπλέον πρόκειτα για ένα πρόσωπο της εξουσίας, έναν αρχηγό κόμματος και ισχυρό υπουργό που αν ένιωθε ότι θίγεται θα μπορούσε να αμυνθεί με μεγάλη προβολή. Δεν έχω καμία εξήγηση γιατί το έκανε, δεν γνωρίζω τον τρόπο που σκέπτεται ο κ.Καμμένος.

  — Έχετε καταλάβει με ποιο σημείο ή χαρακτηρισμό του κειμένου σας έχει πρόβλημα ο κύριος Καμμένος και έκανε αγωγή;

  Εγώ, ομολογώ, δεν καταλαβαίνω πού πάτησε νομικά. Αν διαβάσετε την αγωγή θα δείτε ότι αποκρούει λέξη-λέξη τα γραφόμενά μου, με ομοιόμορφα υψηλή ένταση στις εκφράσεις του σε όλα τα σημεία, χωρίς στην πραγματικότητα να δίνει ξεχωριστό βάρος κάπου ώστε να καταλάβεις τι τον ενόχλησε περισσότερο. Πιο πολύ με ενυπωσίασε ότι με κατηγορεί ότι ψευδώς γράφω ότι παραχαράσσει την αριστερή φυσιογνωμία της κυβέρνησης αφού, όπως λέει, έχουμε κυβέρνηση εθνική ενότητας με τη συμμετοχή και του δικού του κόμματος. Δηλαδή;

  Είναι απρόσμενα αμέριστη και μαζική η στήριξη από συναδέλφους μου, αλλά και από πολλούς άλλους. Σημείωσα κάποιες απουσίες από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ (μην ξεχνάτε ότι ήμουν 15 χρόνια στη Αυγή και διατηρώ τις προσωπικές φιλίες), αλλά καλή καρδιά.

  — Με την αγωγή Κουρή τι ακριβώς έχει συμβεί;

  Κι εκείνο το άρθρο έχω διαβάσει και πάλι δεν είχα βρει κάτι μηνύσιμο… Ο κ.Κουρής επίσης δεν βρήκε τίποτα μηνύσιμο σε αυτά που έγραψα γι αυτό δεν μου έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αλλά αγωγή για εξύβριση. Μη με ρωτάτε, ούτε εκείνος ξέρω πώς σκέφτεται.

  — Οι κύριοι Κουρής και Καμμένος έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιήσει πολύ σκληρότερη γλώσσα απ’ τη δική σας για να ‘επιτεθούν’ στους ‘εχθρούς’ τους. Δεν νιώθετε ότι υπάρχει μια ανακολουθία στο πώς οι ίδιοι θέλουν να κρίνουν αυστηρά τους άλλους, αλλά ζητούν εκατομμύρια από κάποιον που τους έκρινε (λιγότερο) αυστηρά;

  Αυτό αφορά τους ίδιους και τη συνείδησή τους, αν δηλαδή αισθάνονται καλά να βρίσκεται σε δυσαρμονία η άμυνα και η επίθεσή τους. Για τους υπόλοιπους δεν ισχύει. Εάν δηλαδή ο κ.Κουρής είναι υβριστής δεν θα πει ότι ο καθένας μπορεί να βρίζει τον κ.Κουρή. Βέβαια θα περίμενε κανείς να υπολήπτεται τα ίδια του τα όπλα- πάντως εμένα δεν με αφορά αυτό, δεν έβρισα κανέναν αλλά χρησιμοποίησα, στο πλαίσιο της ελευθερίας της έκφρασης, αξιολογικές κρίσεις και πολιτικούς χαρακτηρισμούς που δικαιολογούνται από την πολιτεία των ανδρών

  Θα είναι ανάσα ζωής για τον Τύπο να αλλάξει. έχουν γίνει πολλές προσπάθειες, βρίσκεται ακόμα μία σε εξέλιξη. Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα τελεσφορήσει. Έχουν αλλάξει όλων των ειδών οι εξουσίες όλα τα χρόνια που ισχύει ο νόμος αλλά τις συνδέει όλες έναι κοινό χαρακτηριστικό. Η απέχθεια στο δημοσιογραφικό έλεγχο. Ο Τυποκτόνος νόμος είναι ένα είδος άμυνας για αυτούς γιατί επισείει την απειλή εξοντωτικών προστίμων- οι δημοσιογράφοι, θέλουν δε θέλουν αναπτύσουν ένστικτο αυτοσυντήρησης εις βάρος της δύναμης του γραπτού τους. Χάθηκαν δηλαδή τα ποινικά δικαστήρια για κάποιον που νιώθει ότι θίγεται ή δεν είναι επαρκής ο φόβος;

  — Αισθάνεστε ότι έχετε υποστήριξη από συναδέλφους σας και απ’ τον πολιτικό κόσμο σ’ αυτές τις δικαστικές περιπέτειες;

  Είναι απρόσμενα αμέριστη και μαζική η στήριξη από συναδέλφους μου, αλλά και από πολλούς άλλους. Σημείωσα κάποιες απουσίες από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ (μην ξεχνάτε ότι ήμουν 15 χρόνια στη Αυγή και διατηρώ τις προσωπικές φιλίες), αλλά καλή καρδιά. Κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών. Μαθαίνω ότι ήδη έχουν φτάσει τις 3000, μεταξύ τους και άνθρωποι που θαυμάζω- πιο συγκινητική για μένα η υπογραφή της Άλκης Ζέη.


  — Υπάρχουν και αυτοί που μπορεί να λένε ότι ο Κουρής και ο Καμμένος υπερβάλλουν, αλλά ότι κι εσείς είχατε πολιτικά ελατήρια για την ‘αμαύρωση του ονόματός τους’. Μπλέκουν μάλιστα και το Ποτάμι και τον Στ. Θεοδωράκη. Τι απαντάτε;

  Αν μετά από 30 χρόνια σε αυτήν τη δουλειά υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι θα γινόμουν όργανο, του Θεοδωράκη ή κάποιου άλλου, δεν θα μπω στον κόπο να τους μεταπείσω. Δεν μπορούμε να τους πείθουμε όλους, πολλοί άνθρωποι πορεύονται με τις φτωχές τους βεβαιότητες. Πάντως, μιλώντας για τον κ.Καμμένο, θα μπορούσα εγώ να του κάνω μήνυση για αυτήν την αδιανόητη κατηγορία που εκτόξευσε εναντίον μου; Όχι, γιατί έχει ασυλία. Δεν τον προβληματίζει η ασυμμετρία των όπλων που έχει ο καθένας;

  — Έχει γίνει κι ένα μπέρδεμα με το αν ορθώς ο κ. Καμμένος έκανε αγωγή και στον Σ. Θεοδωράκη που έχει φύγει απ’ το Protagon. Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ δήλωσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων λέει πως «δικαιούχος της ιστοσελίδας Protagon, που καταχωρήθηκε στις 11-03-2009 με αριθμό πρωτοκόλλου 1370920 και λήγει στις 10-03-2017 είναι o Σταύρος Θεοδωράκης του Παναγιώτη» και ότι δεν δηλώθηκε αποχώρησή του. Μήπως γνωρίζετε γιατί έγινε αυτή η παρεξήγηση;

  Εσείς που γνωρίζετε το διαδίκτυο ξέρετε ότι αυτά είναι απλά για αυτούς που διαθέτουν στοιχειώδεις γνώσεις. Ο Θεοδωράκης είχε κατοχυρώσει το domain πολύ πριν δημιουργηθεί το σαίτ. Η ουσία είναι ότι έχει παραχωρήσει το hosting. Δεν έχει δηλαδή καμία σχέση με τη Protagon Α.Ε. από τη στιγμή που παρεχώρησε τις μετοχές του την περασμένη Άνοιξη. Και μόνο από τα πολλά κείμενα που έχουν δημοσιευτεί εναντίον του στο σάιτ φαίνεται ότι δεν έχει ανάμιξη. Σήμερα υπάρχει κομμάτι που εκτοξεύει εναντίον του κατηγορίες που θα ζήλευε ο κ.Καμμένος.

  — Είστε γνωστος ως γελοιογράφος και συνεχίζετε να ασκείτε την τέχνη σας με επιτυχία. Ταυτόχρονα όμως γράφετε και κείμενα για την επικαιρότητα. Είναι κάτι που σας ενδιέφερε πάντα; Και ποιες οι διαφορές με τα σκίτσα;

  Πρόκειται για τελείως διαφορετικά εκφραστικά μέσα. Η γελοιογραφία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της υπόστασής μου- δεν μπορώ πια να θυμηθώ την εποχή που δεν ήμουν γελοιογράφος. Αγαπώ πάντως και το γραπτό. Στο παρελθόν έγραφα σποραδικά αλλά πάντα μου άρεσε. Πάντως νομίζω ότι το σκίτσο είναι πιο δημιουργικό γιατί έχει περισσότερο ρίσκο. Ρίσκο στη δουλειά μας δεν είναι μόνο οι μηνύσεις, ρίσκο να βρεθείς στο κενό έχει το κυνήγι της πρωτοτυπίας.

  — Οι γελοιογραφίες, φαντάζομαι, δεν σας είχαν οδηγήσει σε δικαστικές περιπέτειες ποτέ (ή όχι;). Μετανιώνετε ποτέ που αρχίσατε να γράφετε με περισσότερα λόγια και άνευ σκίτσων τις σκέψεις σας;

  Τα σκίτσα δεν είχαν αγωγές αλλά είχαν ουκ ολίγες απειλές. Η δημοσιογραφία έχει τις δυσκολίες της αλλά, μην τρελαινόμαστε, υπάρχουν επαγγέλματα πιο επικίνδυνα. Δεν μετανιώνω πάντως για τίποτα και νιώθω τυχερός σαν ποδοσφαιριστής, που με πληρώνουν να κάνω αυτό που μου αρέσει.
  — Πώς σας φάνηκε η γελοιογραφία της Αυγής με τον Σόιμπλε;

  Όσοι δήλωσαν charlie δεν δικαιούνται να την κατακρίνουν.

  — Ήσασταν για πολλά χρόνια ο γελοιογράφος της Αυγής. Φανταζόστασταν ποτέ τότε ότι το κόμμα που στήριζε η εφημερίδα θα γινόταν κυβέρνηση; (Πρόκειται άραγε για το ίδιο κόμμα όμως;) Η ζωή εξελίσσεται και δεν μπορούμε να δούμε τίποτα στατικά. Δεν ισχύει μόνο για την Αυγή. Αν ρίχνατε μια ματιά γύρω σας, πόσα κόμματα μεγάλωσαν και μίκρυναν και ποιά Μέσα τα ακολούθησαν και τα εγκατέλειψαν δεν θα ήσασταν τόσο αυστηρός με την Αυγή. Σίγουρα δεν εκπροσωπεί σήμερα το κόμμα του 1,8% άρα δεν θα μπορούσε να είναι ίδια με τότε. Έχει αλλάξει δομικά, αλλά ένα υπόγειο κομμάτι μου πάντα τη βλέπει με τρυφερότητα.

  — Μετά τις αγωγές που σας ήρθαν, νιώθετε πιο φοβισμένος; Νιώθετε να αυτολογοκρίνεστε; Φοβάστε μήπως έχετε γίνει ο εύκολος στόχος; Δεν μου αρέσουν οι ηρωικές κουβέντες αλλά με κάθε ειλικρίνεια δεν θα εύρισκα λόγο να κάνω αυτήν τη δουλειά εάν την έκανα φοβισμένος. Πιθανώς να είμαι παροδικός στόχος, εύκολος όχι τόσο, αλλά σίγουρα δεν εργάζομαι έχοντας αυτό στο μυαλό μου. — Μετανιώνετε για αυτά που γράψατε; Αν μπορούσατε να λειάνετε κάτι θα το κάνατε, και τι θα ήταν αυτό; Όχι, το λέω ειλικρινά δεν μετάνιωσα για τίποτα. Προσπαθώ γενικά στα γραπτά μου να γράφω την ηπιότερη εκδοχή που εκφράζει αυτά που θέλω να πω.

  http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/128692

 8. Ο/Η Kεντροδεξιός λέει:

  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑΣ
  Μετά την Αχτσιόγλου και τη Νοτοπούλου, η Ηρώ Ζαβογιάννη: Η 33χρονη που ανέλαβε θέση-κλειδί στην κυβέρνηση

  Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/312303/meta-tin-ahtsiogloy-kai-ti-notopoyloy-i-iro-zavogianni-i-33hroni-poy-anelave-thesi#ixzz4VSblDCTW

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.