Οβιδιακές Μεταμορφώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

[Γυναίκες με διπλή προσωπικότητα, ανάλογα με την πολιτική σαιζόν]

Επαναστάτες που έγιναν τύραννοι: Eλένα Τσαουσέσκου, διδάκτωρ της Χημείας (απόφοιτος του Δημοτικού), αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

Επαναστάτες που έγιναν τύραννοι: Eλένα Τσαουσέσκου, διδάκτωρ της Χημείας (απόφοιτος του Δημοτικού), αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών-φωτ. εφ. «δημοκρατία».

Του Αναγνώστη Λασκαράτου
Πολύ σωστά έχει γραφτεί πως η περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται και στην αρμοδιότητα της Ψυχιατρικής και της Ψυχανάλυσης και δεν εννοώ ασφαλώς μόνο την περίεργη συμπεριφορά του αρχηγού του. Η κα Ντίνα Μπατζιά, στιχουργός, ραδιοφωνική παραγωγός (στο «Κόκκινο»), στις 30.11.2014, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα «εδώ στο νότο», παρουσίασε συνέντευξη της τότε στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ M. Μπαρσέφσκι, που δόθηκε την ίδια ημέρα στον κομματικό Ρ.Σ, η οποία δηλώνει (υπέρτιτλος της εκπομπής). «M. Μπαρσέφσκι: «Ο Ρωμανός θυσιάζεται για τις αξίες του, ….». Η κα Μπατζιά εξηγεί: «Η Μάνια Μπαρσέφσκι, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και του Τμήματος Δικαιωμάτων, μιλά στο Κόκκινο για την απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού και την αναλγησία της πολιτείας να ικανοποιήσει το δίκαιο και αυτονόητο αίτημά του» Αντίρρηση για τις «αξίες» του Ρωμανού και για την εθελούσια «θυσία» του καμία από την παραγωγό. Ούτε καν ερώτημα προς όφελος ποιου αναξιοπαθούντος ή ποιας «αξίας» έγινε η ληστεία; Ήταν η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ επένδυε και στον εξτρεμισμό, χάριν της υπέρτατης αξίας του, δηλαδή της συλλογής ψήφων από παντού.

Η κα Μπαρσέφσκι, μου έχει δώσει-παρά τις θεμελιώδεις διαφωνίες μου σε κάποιο ζήτημα-την εντύπωση μιας έντιμης και συνεπούς γυναίκας, που λέει τη γνώμη της. Έτσι βρήκα πολύ φυσική την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ (28.8.2015) και μάλιστα είχα προβληματιστεί με την καθυστέρηση που αυτό συνέβη, αφού είχε καταπιεί γερές δόσεις από ΑΝΕΞΕΛ, Παυλόπουλο, Παπαγγελόπουλο, Ιερώνυμο, Κοτζιά κλπ. Δεν θέλω να είμαι άδικος, υπήρχαν προφανώς μακροχρόνιοι ισχυροί συναισθηματικοί δεσμοί με συντρόφους, που δεν κόβονται εύκολα, υπήρχε όμως και η δυνατότητα δημόσιας κριτικής η οποία δυστυχώς δεν ασκήθηκε, τουλάχιστον στο βαθμό που έπρεπε, για να προλάβει τα χειρότερα. Φεύγοντας δήλωσε: «Καθημερινά πια πληθαίνουν οι διαβεβαιώσεις ότι, ανεξαρτήτως της θέλησης των μελών, η μετάλλαξη αυτή είναι οριστική. Δεν μπορούμε να λέμε ψέματα στον εαυτό μας: ένας άλλος ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια εφικτός». Η κα Μπαρσέφσκι, αν και του «τμήματος δικαιωμάτων», είχε ως υπέρτερο κριτήριό της το μνημόνιο. Όχι την εφικτή διόρθωσή του, αλλά το ανέφικτο σκίσιμό του. Σε αυτό αυτή ήταν ειλικρινής, άλλοι κορόιδευαν ή δηλώνουν τώρα πως «είχαν αυταπάτες». Όμως η παραβίαση του Συντάγματος με Δημοψήφισμα για δημοσιονομικό θέμα, η επίμονη άρνηση κατάθεσης του νόμου για σύμφωνο συμβίωσης, παρά την διακομματική τεράστια πλειοψηφία που συμφωνούσε (από το 30% των βουλευτών ΑΝΕΛ και ΝΔ, μέχρι ΠΑΣΟΚ, ΕΚ, Ποτάμι και ΣΥΡΙΖΑ), επειδή διαφωνούσαν οι Ιερώνυμος και Αμβρόσιος, δυο ενδεικτικές πολιτικές απραξίες και πράξεις του ΣΥΡΙΖΑ, που έθιγαν βασικά δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα (το Σύνταγμα είναι ο εγγυητής τους), δεν την είχαν προβληματίσει μέχρι τότε, τουλάχιστον δημόσια.

Η κα Μπαρσέφσκι είναι μια καλή κυρία, δεν την αφορά το άρθρο μας, εκείνη  που μας τρομάζει είναι η κα Μπατζιά, που έχει εκλεγεί πρόσφατα (17.10.2016-με 268 ψήφους στην 119η θέση της 150μελούς Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ), την ύπαρξη της οποίας αγνοούσα. Δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση, έχουμε πολλές κυρίες (και πολύ περισσότερους κυρίους) του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογραφίνες (π.χ. Νατάσσα Γιάμαλη της ‘Αυγής’) κλπ, που η εξουσία τους προκάλεσε ραδιενεργή μετάλλαξη ή απλά ανέδειξαν ελλιπή την ελληνική σοφία, που θα έπρεπε να περιλάμβανε και το «Αρχή γυναίκα δείκνυσι».

Εμείς πιστεύουμε σταθερά σε μια συνεχώς εξελισσόμενη προοδευτική Δημοκρατία, που θα έχει τα ανθρώπινα δικαιώματα σε πρώτη προτεραιότητα, θα προλαβαίνει το κακό, θα αποδίδει συντεταγμένα Δικαιοσύνη, δεν θα εκδικείται και θα βοηθά τους πολίτες της να γίνονται καλύτεροι, στα πλαίσια μιας συνεχούς προσπάθειας για μια δικαιότερη  και πολιτισμένη κοινωνία. Έτσι, παρά τη θεμελιώδη αντίθεσή μας στις συμπεριφορές του Ν.Ρωμανού (προσωπικά τον βρίσκω κακομαθημένο, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να λυπάμαι για την αδιέξοδη και άστοχη δοκιμασία στην οποία μόνος του μπήκε, με όλα τα ελαφρυντικά βεβαίως της ηλικίας του), είχαμε ζητήσει τότε 07/12/2014 την ικανοποίηση των αιτημάτων του: «Υπόθεση Ρωμανού: Ο πρωθυπουργός (σημ. ο κ. Σαμαράς) υποχρεούται να δώσει τη λύση» (Προς τιμήν του την έδωσε). Η κα Μπατζιά τότε ακολούθησε το συρμό του υποκριτή αρχηγού της και υποστήριξε ανεπιφύλακτα τον νεαρό, δεν είπε καν πως είχε ευθύνες και πολύ καλά είχε κάνει, αν έτσι πίστευε. Τώρα όμως συμπεριφέρεται σαν διχασμένη προσωπικότητα.

Την συγκινούσε τότε ο Ρωμανός, αλλά θεωρεί φυσιολογικό να βασανίζεται ψυχικά, έστω και προσωρινά,  ένα αθώο παιδάκι, που βρέθηκε εν μέσω αγνώστων, σε άγνωστο χώρο, έχοντας ζήσει τη σύλληψη των γονιών του, με το σκεπτικό της οικογενειακής ευθύνης, που καθιστά τη γιαγιά και τη θεία του εκ προοιμίου ύποπτες για μια αυτονόητη αρχική φιλοξενία μέχρι να αποφανθούν με διαφάνεια οι ειδικοί για την επιμέλεια.  Η δημοσιογράφος τώρα έχει μεταμορφωθεί σε Κύριο Χάιντ, με λεκτικό των Βούτση (πατρός) και στρατηγού Καμπρόν: Διαβάζω:  «Απίστευτη δήλωση μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για το παιδί των Ρούπα»:

Φαντάζομαι πως με ανάλογα επιχειρήματα περί «αυτονομίας» των ανηλίκων (!!!) και με άλλα περί επικινδύνων ή παράνομων ενασχολήσεων των γονέων ή για ακατάλληλο περιβάλλον ανατροφής, θα έπρεπε να κλειστούν σε ιδρύματα, μακριά από συγγενείς πρώτου βαθμού, χιλιάδες  παιδιά, ιδίως αυτά πολλών Ρομά. Περιέργως δεν έτυχαν τέτοιας μεταχείρισης, νομίζω ούτε καν τυπικών διαδικασιών πάντως (και πολύ σωστά), ούτε το εγγόνι του Τσοχατζόπουλου, ούτε το παιδί του. Ελπίζω να μην δούμε με τους ΣΥΡΙΖΕΛ και παιδουπόλεις της Φρειδερίκης, μας αρκούν τα εκκλησιαστικά ορφανοτροφεία.

Πέρα από αυτά τα αυτονόητα, το πεζοδρομιακό λεξιλόγιο της δημοσιογράφου του φιλοκυβερνητικού Ρ.Σ. γίνεται πιο βάρβαρο γιατί απευθύνεται σε φυλακισμένους γονείς. Το ζεύγος Μαζιώτη-Ρούπα μπορεί να μας είναι αντιπαθές, αλλά δεν απευθύνεσαι σε ανθρώπους που βρίσκονται σε τόσο δυσχερή θέση με τέτοιο τρόπο, με τρόπο δηλαδή που σε κανέναν έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να μιλάς. Νομίζω πως, αν σταθούμε μόνο στο ποταπό λεκτικό, αυτό είναι θέμα αγωγής, αισθητικής και ψυχοσύνθεσης, και  αφορά πολλούς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και τον δρα Πολάκη. Κάποιο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ έτρεφε για χρόνια ως αντιπολίτευση εκτίμηση ή έστω κριτική συμπάθεια και δεν μπορούσε να το κρύψει, στις παρανοϊκές ενέργειες αυτού του ζεύγους ή σε άλλες, άλλων ανθρώπων, παρόμοιας  φιλοσοφίας. Δεν βρήκα κανένα τότε κείμενο της κας Μπατζιά το οποίο να τους αποδοκιμάζει. Η «Αυγή» είχε εκδώσει και αφιέρωμα στο Δεκέμβρη των σπασμένων τζαμαριών και των πυρπολημένων κτιρίων, μιας δήθεν «λαϊκής», «κοινωνικής» ή έστω «νεανικής» «εξέγερσης», που κινούνταν στη λογική της κας Ρούπα.

Τώρα ο νεόπλουτος ΣΥΡΙΖΑ ερωτοτροπεί στον καναπέ με τον Άνθιμο και συμπεριφέρεται στο παλιό συντροφικό του περιθώριο με μια αισχρότητα (να πω και αχαριστία;) που αναδεικνύει την ηθική, πολιτική και νοητική γύμνια πολλών και την πρωτόγονη σκληρότητά τους, από την ηγεσία του μέχρι τα δημοσιογραφικά του κατώγια. Μπορούσε (Έπρεπε) να έχει γίνει αυτοκριτική και κριτική σε φίλια πρόσωπα και καταστάσεις. Τίποτα τέτοιο δεν έγινε και τώρα εκτοξεύονται και βρισιές! Να μας συγκινούν τα δικαιώματα του ενήλικα ένοχου Ρωμανού και να αδιαφορούμε για τα δικαιώματα του αθώου 6χρονου, εμπεριέχει εγγενή αντίφαση. Εμάς μας συγκινεί η περίπτωση κάθε ανθρώπου που αδικείται από το Κράτος, όπου και όταν, και του Ρωμανού (στον όποιο βαθμό) και πάρα πολύ περισσότερο του 6χρονου Μαζιώτη-Ρούπα.

Δεν με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη δημοσιογράφος, ούτε είμαι τόσο μικροπρεπής για να ασχοληθώ με μια τόσο ασήμαντη περίπτωση, αν ήταν μεμονωμένη. Όμως φοβάμαι πως  εκπροσωπεί μια ολόκληρη Σχολή αντίληψης στις τάξεις του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ, που δρα τώρα ακόμη πιο διαβρωτικά, ως δημόσιο απογοητευτικό παράδειγμα στην πολλαπλά χρεοκοπημένη Κοινωνία.

Advertisements
This entry was posted in Γράμμα από το Ληξούρι, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), Επάναστἀτες του Κώλου, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

13 Responses to Οβιδιακές Μεταμορφώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

 1. Ο/Η Ένας λέει:

  http://edostonoto.blogspot.gr/2014/11/m.html
  ΚΥΡΙΑΚΉ, 30 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2014
  M. Μπαρσέφσκι: «Ο Ρωμανός θυσιάζεται για τις αξίες του, αλλά θα είναι τραγικό να έχουμε θύμα»

  γράφει η Ντίνα Μπατζιά

  Η Μάνια Μπαρσέφσκι, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και του Τμήματος Δικαιωμάτων, μιλά στο Κόκκινο για την απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού και την αναλγησία της πολιτείας να ικανοποιήσει το δίκαιο και αυτονόητο αίτημά του.

  «Οι πολιτικοί αγώνες δίνονται με περίσσευμα καρδιάς. Ο Ρωμανός δίνει ένα πάρα πολύ σκληρό αγώνα σε πολύ μικρή ηλικία, για τις προσωπικές του αξίες και για όλους τους κρατούμενους. Αυτό έχει ένα στοιχείο ηρωικό, αλλά ταυτόγχρονα κι ένα στοιχείο που είναι ικανό να τον κάνει να συνεχίσει με τέτοια απολυτότητα την απεργία πείνας, να φτάσει τα πράγματα στα άκρα, αν η πολιτεία δεν ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημά του.

  (…..)
  Πηγή: stokokkino.gr

 2. Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

  http://www.thepaper.gr/to-termatise-i-natasa-giamali-apo-tin-avgi-vinteo/

  Εκνευρισμένη και αμήχανη εμφανίστηκε η Νατάσα Γιάμαλη στην ΕΡΤ

  Η δημοσιογράφος, που την είδαμε πρώτη φορά στο ρεπορτάζ της Λίνας Παπαδάκη από τα γραφεία της Κουμουνδούρου να τρολάρει τους αντίπαλους του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο και έκτοτε οι μετοχές της στα μέσα που πρόσκεινται στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύθηκαν, δεν έζησε και την καλύτερη στιγμή της στην τηλεόραση.

  Αρχικά η Νατάσα Γιάμαλη που δουλεύει στην ΑΥΓΗ με τα λίγα φύλα σε πωλήσεις και τις αρκετές διαφημίσεις, απαιτεί από τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα να διεκδικήσουν από τα αφεντικά τους μισθό περί τα 1500 ευρώ.

  Η συντονίστρια της εκπομπής η οποία δεν πιστεύει στα αυτιά της, μάλλον για τι ξέρει τι συμβαίνει στην κοινωνία, παρεμβαίνει και της επισημαίνει πως δεν υπάρχει αγορά εργασίας, υπάρχει μεγάλη ανεργία και πως επικρατεί ζούγκλα στην αγορά εργασίας και πως αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε μία ιδανική κοινωνία, τότε η δημοσιογράφος από την ΑΥΓΗ που καταλαβαίνει πως εκτίθεται, προσπαθεί να το «μαζέψει» με τα σημάδια του εκνευρισμού να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.

  http://www.tsantiri.gr/politiki/giamali-koumoundourou-stin-augi-meta-stin-mikono8230-foto-vinteo/

  Η Αναστασία ή αλλιώς Νατάσα Γιάμαλη είναι ένα από τα πρόσωπα που έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά τόσο σε δημοσιογραφικό επίπεδο, όσο και σε πολιτικό επιπέδο.

  Η δημοσιογράφος της Αυγής, η οποία έχει ενταχθεί και στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε και αυτή από ότι φαίνεται στροφή, ακολουθώντας τον υπόλοιπο ΣΥΡΙΖΑ στην αστικοποίηση του…

  Κι αυτό το λέμε γιατί η αρχική της γνωριμία με το πλατύ κοινό, έγινε από τις εποχές των αγανακτισμένων. Τότε που οι πλατείες εξέθρεψαν τον άκρατο αντιμνημονιακό λόγο και εκείνη, όπως δείχνει το συγκεκριμένο βίντεο, ήταν μαζί με μία ομάδα νεολαίων στα γραφεία του κόμματος και δούλευε στα social media, προκείμενου να υποστηρίξει την καμπάνια της πλατείας και να κεφαλαιοποιήσει το κόμμα της όλη αυτή την δυσαρέσκεια.

  Σήμερα, μετά από 18 μήνες ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, το κορίτσι από τα γραφεία της Κουμουνδούρου, ανακουφισμένη από την επανάσταση και την ευημερία του λαού, την συναντάμε στην αγωνιστική και μαρτυρική Μύκονο.

  Η Νατάσα Γιάμαλη αναδεικνύει τα «μαυρισμένα» κάλλη της, απολαμβάνει τον κυκλαδίτικο ήλιο και κυκλοφορεί στα γραφικά κι αριστερά στενά της Μυκόνου, γνωστό τόπο εξορίας των αστών και των εφοπλιστών…

  Έτσι κάνει εξάλλου «η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει«, όπως χαρακτηριστικά έγραφε και η λεζάντα με την οποία βρήκαμε την συγκεκριμένη φώτο, η οποία απαθανατίζει αυτές τις στιγμές χαλάρωσης στο Soymar αμέσως μετά την επανάσταση και την εφαρμογή του προγράμματος της Θεσσαλονίκης.

 3. Ο/Η Left and Liberal λέει:

  Μολότωφ και σπασμένες βιτρίνες ως εκδίκηση για το πλιάτσικο του Κράτους στις ζωές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το οποίο Κράτος εκπροσωπεί ο μικροκαταστηματάρχης της Κάνιγγος

  Καραμανλή ή Χάος; Χάος απαντούσαν τότε.
  Μετά απάντησαν Καμμένος, Παυλόπουλος και Παπαγγελόπουλος (μαζί με Μαντζουράνη, Κοτζιά, Κοτσακά, …)

 4. Ο/Η Left and Liberal λέει:

 5. Ο/Η Scanti Scanti λέει:

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΠΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΚΟΗΘΟΥΣ ΝΟΣΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ

  Στάλθηκε από το Ταχυδρομείο Yahoo σε Android

 6. Ο/Η Red λέει:

  Yποκρισία και αλητεία σε όλα τους

  https://www.kar.org.gr/2017/01/09/apagorefsan-ti-fotografisi-tou-katavlismou-prosfygon-tis-morias/

  Απαγόρευσαν τη φωτογράφηση του καταυλισμού προσφύγων της Μόριας…

  Μέχρι χτες ο κ. Μουζάλας δεν ήξερε ότι υπάρχουν πρόσφυγες που ζουν σε συνθήκες πολικού ψύχους. Σήμερα όμως που «πληροφορήθηκε» την κατάσταση από τις φωτό που πλημμύρισαν τα Μέσα Μαζική Ενημέρωσης απαγόρευσε τη φωτογράφιση των καταυλισμών έστω και από μακριά. Οπως διαβάζουμε σε σημερινά ρεπορτάζ από τη Λέσβο αστυνομικοί σήμερα απαγόρευαν τη φωτογράφιση του καταυλισμού ακόμα και απ’ έξω. Προφανώς για να μη δούμε τις θαμμένες στο χιόνι σκηνές των προσφύγων Δύσκολες ώρες περνάνε εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες που ζούνε στον καταυλισμό της Μόριας για δεύτερη μέρα σε συνθήκες πολικών θερμοκρασιών. Τα χιόνια είναι εμφανώς λιγότερα, αλλά όχι επειδή έλιωσαν αλλά γιατί μετατράπηκαν σε πάγο. Γυναίκες και παιδιά και άλλα ευάλωτα άτομα ζεσταίνονται σε δύο μεγάλες σκηνές της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στις οποίες λειτουργεί ένα σύστημα θέρμανσης. Οι υπόλοιποι, κυρίως Αφρικανοί άνδρες, ζουν στην πλειονότητά τους στο ανατολικό και στο βόρειο τμήμα του καταυλισμού σε καλοκαιρινές σκηνές σκεπασμένες από τέντες, θαμμένες κυριολεκτικά στον πάγο με κουβέρτες που τους έχουν διανεμηθεί. Με τις οποίες όμως τέτοιες θερμοκρασίες δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν. Σε υπαίθριες φωτιές καίνε ό,τι μπορεί να καεί και κυρίως ξυλεία από τα γύρω ελαιοκτήματα ενώ προσπαθούν και να μαγειρέψουν σε αυτές τις φωτιές κάτι πέραν του προσφερόμενου συσσιτίου.

 7. Ο/Η laskaratos λέει:

  Δεν νομίζω να συνηθίζεται στην Ελλάδα για να φιλοξενηθεί το παιδί από τη γιαγιά του με την έγκριση των γονιών του, να χρειάζεται άδεια του Εισαγγελέα. Στην περίπτωσή μας, μπορούσε ασφαλώς λόγω της επιμέλειας, εν όσω φιλοξενείτο το παιδάκι στη γιαγιά του, που δεν διώκεται για τίποτα, να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, χωρίς να περάσει ο 6χρονος με την κρατική βία από τη δοκιμασία του ψυχιατρείου (!!!).

 8. Ο/Η laskaratos λέει:

  https://greekhelsinki.wordpress.com/2017/01/08/%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D/

  Κείμενα για τα δικαιώματα του παιδιού (της Ρούπα και κάθε άλλου γονέα)

  Συγκεντρώνουμε εδώ τις αναρτήσεις που κάναμε στο facebook για τα Δικαιώματα του Παιδιού με αφορμή την υπόθεση του παιδιού της Παναγιώτας Ρούπα Λάμπρου σε ανάποδη χρονολογική σειρά (από το πιο πρόσφατο κείμενο προς το παλιότερο και πρώτο αρχικό κείμενο).

  http://kinisienergoipolites.blogspot.gr/2017/01/blog-post_94.html

  Καταγγελία γιατρών του Παίδων:»Οι μέχρι τώρα ανακοινώσεις των αρμοδίων είναι ΨΕΥΔΕΙΣ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ., η αλήθεια είναι πως το παιδί υποβάλλεται σε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ υπό φρούρηση σε ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ»
  ……………………………

 9. Ο/Η Κεντροδεξιός λέει:

  Για τα μαγκάλια τώρα δεν φταίει η κυβέρνηση

 10. Ο/Η Psycho λέει:

  Ίσως αυτό εξηγεί τα γέλια και τη συνεχή χαρά κάποιου
  (οι ελληνικοί υπ΄τιτλοι είναι άθλιοι, αλλά they make sense

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.