Δικαστική απόφαση-κόσμημα: «ο κ. Σώρρας κατέχει ομόλογα ύψους $600δις.» (!)

[Και μετά απορούμε γιατί με τέτοιους πολίτες, τέτοιους «ευεργέτες», τέτοιους δικαστικούς, τέτοιο Δημόσιο και τέτοιο Κράτος δεν βγαίνουμε –ούτε προβλέπεται να βγούμε– από τα Μνημόνια…]

arb_80-swras2

Από την ©Athens Review of Books

«Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε, ότι ο πρώτος κατηγορούμενος [Αρτέμης Σώρρας], δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρία επενδύσεων, με την επωνυμία RedPantherLimited”, που εδρεύει στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας.».

Αυτά γράφει, ανάμεσα σε άλλα εξωφρενικά, η υπ’ αριθμ. 67650/2013 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, η οποία ήδη έχει καταστεί αμετάκλητη. Δηλαδή κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει. Διότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν φρόντισε να ασκήσει αναίρεση εναντίον της (τουλάχιστον για τις αιτιολογίες). Εν ολίγοις: οι Αρτέμης Σώρρας και Εμμανουήλ Λαμπράκης[1] παραπέμφθηκαν σε δίκη (ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης) για διασπορά ψευδών ειδήσεων, σχετικά με το ποσόν των… six billion dollars που διαδίδει ότι θέτει ο πρώτος στη διάθεση της χειμαζόμενης ελληνικής πολιτείας προκειμένου να σώσει τους δύσμοιρους Γραικούς από τους γαμψώνυχους δανειστές και να μας απαλλάξει από το «απεχθές και επονείδιστο» χρέος, όπως το χαρακτήρισε η τρισέγκυρη Επιτροπή Αλήθειας (Pravda) της Συριζαίας προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Διεξήχθη λοιπόν μια δίκη, τα πρακτικά της οποίας (για όσους δεν πιστεύουν) παραθέτουμε στις επόμενες σελίδες. Η συζήτηση και η απόφαση νομίζει κανείς ότι έλαβαν χώρα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών κάποιου ψυχο-ιδρύματος.

Και δεν έφτανε ότι «αποδείχθηκε» πως ο εθνικός ευεργέτης Σώρρας έχει τα δισεκατομμύρια που προέρχονται από ομόλογα της «Τράπεζας της Ανατολής», αλλά το δικαστήριο της καθ’ ημάς Ανατολής διέταξε, σχετικά με τα πρόσωπα που έδωσαν αφορμή για την ποινική δίωξη των Σώρρα & Co, «να διαβιβαστεί [η δικογραφία] στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αδικημάτων, ιδίως αυτών της ψευδούς καταμηνύσεως και της ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης». Διότι, αφού κατά το δικαστήριο, «τα λεφτά υπάρχουν», όσοι αμφισβητούν ότι υπάρχουν είναι ποινικώς διωκτέοι…

Αφού λοιπόν κατέστη αμετάκλητη η εν λόγω δικαστική απόφαση, ο «μέγας ευεργέτης» Σώρρας την ανάρτησε στα γραφεία της κίνησής του (κάτι σαν νέα Φιλική Εταιρία της ημέτερης ανάδελφης ‒και αμίμητης‒ Φυλής) και προπαγανδίζει ότι μετά την αποπληρωμή του εξωτερικού μας χρέους τα υπόλοιπα θα μοιραστούν στους Έλληνες για εξόφληση των ιδιωτικών χρεών τους προς το Δημόσιο. Έτσι τους καλεί να δώσουν εντολή εκχώρησης των χρημάτων που τους αναλογούν από τον λογαριασμό των 600 δισ. δολαρίων, ώστε να πληρωθούν ή συμψηφιστούν τα χρέη τους στην Εφορία και άλλους δημόσιους Οργανισμούς. Το κίνημα, τύπου Παπουλάκου, κι ακόμη αφελέστερο (ή/και πονηρότερο), συνεχώς μεγαλώνει, δικαιωμένο με αμετάκλητη δικαστική απόφαση.

Εννοείται ότι η τελεσίδικη και αμετάκλητη δικαστική απόφαση αντικαθιστά τα χρήματα. Όπως λ.χ. μια τραπεζική επιταγή είναι εισπρακτέα «επί τη εμφανίσει». Ως εκ τούτου η απόφαση αυτή αξίζει 600 δισ., και κανείς από τους ταγούς της Ελληνικής Πολιτείας δεν συγκινείται! Μια λύση θα ήταν το αρμόδιο Υπουργείο Εξωτερικών, υπουργευόμενο από άνδρα εγνωσμένης εθνικοφροσύνης, να την μεταφράσει και να την καταθέσουμε ως εγγυητική επιστολή στην ΕΚΤ. Η απόφαση των δικαστών (που –τονίζουμε– εξακολουθούν να δικάζουν ανάμεσά μας) όμως εφιστά την προσοχή όλων μας: «Οι όροι δε, που έθεσε [ο μέγας ευεργέτης] για την εκταμίευση του ποσού ήταν η διεξαγωγή λογιστικού ελέγχου από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων, υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος του δημόσιου χρέους…».

Όλα αυτά το δικαστήριο τα …«σκέφτηκε» (!) «σύμφωνα με τον νόμο» (!), όπως μας διαβεβαιώνει. Τρέμουμε στη σκέψη τι θα γράφανε αν δεν σκέφτονταν και εντελώς σύμφωνα με τον νόμο.

Όμως ενός κακού μύρια έπονται. Διότι οι, προφανούς ευφυΐας, οπαδοί του Κινήματος Σώρρα, έχοντας ως δικαιολογητικό την δικαστική αυτή απόφαση ζητούν από Δημόσιους Οργανισμούς συμψηφισμό των χρεών τους με βάση το «κατά κεφαλήν» ανά Έλληνα μπαταχτσή δικαιούμενο ποσό. Έτσι οι Οργανισμοί έχουν βομβαρδιστεί με τέτοιες αιτήσεις συμψηφισμού. Οι περισσότεροι Οργανισμοί προσπαθούν να εξηγήσουν στους «δικαιούχους» ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Οι μπαταχτσήδες όμως επιμένουν στο «δίκαιό τους» και βλέπουν από πίσω ξένους δακτύλους, Εβραίους, μασόνους, τον Σόιμπλε και άλλους συνήθεις ύποπτους.

Υπήρξε όμως και δικαστική συνέχεια του πράγματος: Εισαγγελέας της βόρειας Ελλάδας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά διευθυντή μεγάλου δημόσιου Οργανισμού ασφάλισης για το βαρύτατο αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, συνεπαγόμενο απόλυση (του διευθυντή και όχι του Εισαγγελέα!), γιατί δεν προχώρησε στον συμψηφισμό (!), όπως ζητούσαν οι «δικαιούχοι» μπαταχτσήδες (με κάτι αιτήσεις χάρμα ιδέσθαι). Και μετά απορούμε γιατί με τέτοιους πολίτες, τέτοιους «ευεργέτες», τέτοιους δικαστικούς, τέτοιο Δημόσιο και τέτοιο Κράτος δεν βγαίνουμε –ούτε προβλέπεται να βγούμε– από τα Μνημόνια…


[1] Ο εν λόγω πατριώτης συνελήφθη από τις ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Εθνικού Κήρυκα της Νέας Υόρκης (4 Δεκεμβρίου 2016), διαθέσιμο στο https://goo.gl/BV37cP

 

Διαβάστε Ολόκληρη την Απόφαση-Κόσμημα της Δικαιοσύνης μας >>>

Advertisements
This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, Επάναστἀτες του Κώλου, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

12 Responses to Δικαστική απόφαση-κόσμημα: «ο κ. Σώρρας κατέχει ομόλογα ύψους $600δις.» (!)

 1. Ο/Η Po λέει:

  Αρκετά γελάσαμε με τον Σώρρα

  Είναι δυνατόν η κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη να μην μπορούν να μας διαβεβαιώσουν κατηγορηματικά και επισήμως για το αν αυτός ο άνθρωπος έχει 600 δισ. ευρώ; Και τι κάνουν για τις καταγγελίες σχετικά με την οργάνωση του; Δεν είναι πια αστείο…

  Χριστίνα Ταχιάου
  3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017,

  Μια ανατριχίλα με διαπερνά διαβάζοντας τις καταγγελίες του Ελευθέριου Ρήνου σχετικά με την οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα, για βρώμικες μεθόδους των μελών της, άρρωστες σχέσεις τους, απειλές και εκβιασμούς, τη στοχοποίηση και τις λεπτομέρειες της υπόθεσης της δολοφονημένης παιδοψυχιάτρου από τη Λαμία. Μιλάμε για το αδιανόητο, το ασύλληπτο, το τρελό: χιλιάδες άνθρωποι σε όλη τη χώρα συμμετέχουν σε «μια τεράστια και ταυτόχρονα χαζή απάτη», όπως τη χαρακτηρίζει ο κ. Ρήνος και συμφωνώ απολύτως. Με την υπόθεση Σώρρα ασχολήθηκα δυο φορές στο protagon, (εδώ και εδώ) και ομολογώ ότι το πάθος των οπαδών του όπως εκφράστηκε με ύβρεις στο inbox μου στο facebook με εντυπωσίασε βαθιά. Αντίθετα με πολλούς συμπολίτες μου, με τη γελοία υπόθεση Σώρρα δεν έχω γελάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Από την πρώτη στιγμή ανησυχώ, διότι δεν είμαστε μια κανονική χώρα στην οποία να υπάρχει εμπιστοσύνη ότι το κράτος και η Δικαιοσύνη προστατεύουν τους πολίτες τους.

  Πριν από δυο μήνες, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης κατέθεσε αναφορά προς τα υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης, ρωτώντας εάν είναι νόμιμη η παραπλανητική καμπάνια «σεισάχθειας» του Αρτέμη Σώρρα και ζήτησε άμεσες ενέργειες από την πλευρά της Πολιτείας για την προστασία των πολιτών οι οποίοι σε τέτοιες συνθήκες πίεσης είναι εξαιρετικά ευάλωτοι. Στις 19 Δεκεμβρίου στη Βουλή απαντήθηκε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή και αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη από την υφυπουργό Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου. Η ερώτηση είχε τρία σκέλη:

  […….]

  Όπως επίσης ήταν τραγική η αντίδραση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα όταν, σε εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, τον Μάρτιο του 2015, είχε αντιμετωπίσει με γελάκια, αστειάκια και χαλαρά την παρέμβαση οπαδού του Αρτέμη Σώρρα ,την οποία θαυμάσαμε να λέει «για ποιο λόγο θα πρέπει να πηγαίνουμε να κάνουμε διαπραγμάτευση ελεημοσύνης με τους διάφορους Ντάισελμπλουμ και Μέρκελ και δεν ξέρω πώς τους λένε, αφού αυτά τα λεφτά είναι κληρονομικό δικαίωμα της Ελλάδας και σας έχω και το ΦΕΚ και πάρτε το κ. Τσίπρα να το διαβάσετε κι ο κ. Παπούλιας έβαλε την υπογραφή του κι η Ελλάδα είναι χώρα προς πώληση και το ξέρετε πολύ καλά». Και ο πρωθυπουργός της χώρας πήρε (με κάθε σοβαρότητα) το ΦΕΚ για να το μελετήσει και να αποφανθεί αφελώς (;) «αυτό που μου δώσατε είναι ένα ΦΕΚ του 1945 κι αφορά το Μπρέιτον Γουντς» (βίντεο).

 2. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Σ’ αυτή την χώρα, πάντα ευδοκιμούν οι κάθε είδους απατεώνες, σωτήρες, προφήτες, θεικά θαύματα, ο από μηχανής Θεός κλπ. Αλλά σε περιόδους μεγάλης οικονομικής κρίσης και στενότητας, όπως αυτή που μας μαστίζει, οι πολίτες στην απόγνωση τους, γίνονται περισσότερο ευάλωτοι και επιρρεπείς σε τέτοια φαινόμενα. Είναι εντυπωσιακό, αλλά ένας άνθρωπος από το πουθενά, επί χρόνια διατείνεται προς πάντες ότι κατέχει το τεράστιο ποσόν πολλών δις, τα οποία κανείς δεν τα έχει «δει» και όμως, έχει φανατικούς οπαδούς που τον πιστεύουν, τον ακολουθούν και φαντάζονται πως έχει συναντήσεις με τους Ρότσιλντ, Ομπάμα, Ροκφέλερς κλπ. Το υπέδαφος για να αναπτύσσονται τέτοια νοσηρά φαινόμενα, υπάρχει εδώ και αιώνες και είναι απόρροια της ανικανότητας μας να αντιληφθούμε τις ευθύνες μας, για την δύσκολη κατάσταση που κάθε φορά βιώνουμε.
  Οι δικαστές, που δικαίωσαν τον Σώρρα, προφανώς επειδή είχαν άγνοια από το όλο θέμα, αλλά και ίσως, γιατί δεν είναι καλό να γκρεμίζεις τις ψευδαισθήσεις του «λαού», είναι ακόμη μία φορά εκτεθειμένοι. Μου ήρθε στο νου, μία άλλη απόφαση της δικαιοσύνης, που αναγνώρισε στον υπουργό Κοτζιά, ότι πράγματι υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του ΚΚΕ.. Ορθώς στο σχετικό άρθρο της, η Athens Review of Books, εκτιμά ότι με τέτοιους πολίτες, δικαιοσύνη, κράτος, δεν προβλέπεται να βγούμε από τα μνημόνια. Εγώ θα πρόσθετα, ότι ακόμα και αν μας κάνουν κάποτε πρόταση για έξοδο από τα μνημόνια, να μην την αποδεχθούμε, γιατί θα είναι ζήτημα χρόνου να ξαναμπούμε. Την κολοκυθιά θα παίζουμε. Μνημόνια επί μνημονίων και ευτυχώς, που υπάρχουν και αυτά. Πού καταντήσαμε..

 3. Ο/Η laskaratos λέει:

  http://www.efsyn.gr/arthro/egklima-i-organosi-kai-ta-mantzoynia

  Το έγκλημα, η οργάνωση και τα… μαντζούνια

  Μάριος Διονέλλης

  Yψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», του πολιτικού φορέα που έχει ιδρύσει ο Αρτέμης Σώρρας, είναι ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία.

  Ο Χρήστος Μπαλαντίνας είχε μάλιστα συχνότατη παρουσία και στην Κρήτη, ως κεντρικός ομιλητής σε εκδηλώσεις που διοργάνωναν οι τοπικοί πυρήνες της οργάνωσης σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Λασίθι.

  Μετά τον Κρητικό γιατρό Μανώλη Λαμπράκη, είναι το δεύτερο στέλεχος της οργάνωσης που συλλαμβάνεται με βαρύ κατηγορητήριο.

  Αναζητώντας στοιχεία για την οργανωτική δράση του Χρήστου Μπαλαντίνα μέσω των ανακοινώσεων του ίδιου αλλά και των τοπικών φορέων της «Ελλήνων Συνέλευσις», τον βρίσκουμε τουλάχιστον τέσσερις φορές στο νησί το τελευταίο διάστημα, και μάλιστα ως εισηγητή σε συγκεντρώσεις με αρκετά μεγάλη συμμετοχή πολιτών.


  Από εκδήλωση της «Ελλήνων Συνέλευσις» στο Ηράκλειο. Στο μικρόφωνο ο Χρ. Μπαλαντίνας Από εκδήλωση της «Ελλήνων Συνέλευσις» στο Ηράκλειο. Στο μικρόφωνο ο Χρ. Μπαλαντίνας. Φωτογραφίες από συμμετοχή του σε πάνελ εκδήλωσης στο Ηράκλειο έχει ανεβάσει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο facebook πριν από περίπου δύο μήνες, στις 25 Οκτωβρίου, με την ένδειξη ότι πρόκειται για εκδήλωση στο Ηράκλειο, αλλά χωρίς να προσδιορίζει αν η ημερομηνία της εκδήλωσης συμπίπτει με τη δημοσίευση των φωτογραφιών.

  Νωρίτερα, στις 27 Ιουλίου του 2016, ήταν από τους οργανωτές της ομιλίας του Αρτέμη Σώρρα στην πλατεία Ελευθερίας, έχοντας αναλάβει και το έργο της live μετάδοσης μέσω internet, ενώ ήταν από τους «πιστούς συνεργάτες», τους οποίους ο Σώρρας ανέβασε στο πάνελ μετά το πέρας της εκδήλωσης ευχαριστώντας τους για τη συνεισφορά τους.


  Ο Γιάννης Καλογερόπουλος και ο Χρήστος Μπαλαντίνας, βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση στο Λασίθι στις 15 Ιανουαρίου 2016

  Στις 15 Ιανουαρίου του 2016 ο Μπαλαντίνας μαζί με τον Γιάννη Καλογερόπουλο, επίσης πρωτοκλασάτο στέλεχος της οργάνωσης, βρέθηκαν στο Επιμελητήριο Λασιθίου σε αντίστοιχη ενημερωτική εκδήλωση, η οποία ολοκληρώθηκε με την… «ορκωμοσία» των παρευρισκομένων.

  Τον «όρκο του πολεμιστή» διάβαζε αποσπασματικά ο Καλογερόπουλος και επαναλάμβαναν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, διαδικασία που αποτελεί τυπικό τελετουργικό στο τέλος κάθε αντίστοιχης εκδήλωσης της οργάνωσης.

  Μεταξύ άλλων, οι συγκεντρωμένοι ορκίζονται «στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμή τους είναι το κοσμικό πυρ».

  Ο Χρήστος Μπαλαντίνας και ο Γιάννης Καλογερόπουλος βρέθηκαν πριν από δυόμισι χρόνια στο Ρέθυμνο εγκαινιάζοντας τα γραφεία της δημοτικής παράταξης «Ελεύθερο Ρέθυμνο» του Στέλιου Πετράκη, με ευθεία αναφορά στον Αρτέμη Σώρρα.

  Ο επικεφαλής της, Στέλιος Πετράκης, ακολουθώντας τα πρότυπα Σώρρα, διαίρεσε τα 2,3 τρισ. που υπόσχεται ο Σώρρας σε όλους τους δήμους της Ελλάδας και της Κύπρου και κατέβηκε με προεκλογικό πρόγραμμα 7 δισ. (!) για τον Δήμο Ρεθύμνου.

  Αν και πολλοί γέλασαν τότε, ο ίδιος κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, αποτελώντας μάλλον τον μοναδικό μέχρι σήμερα «θεσμικό» εκπρόσωπο του συγκεκριμένου μορφώματος πανελλαδικά.


  Η ανάρτηση του Μπαλαντίνα στo facebook για την εκδήλωση των «Ελλήνων Συνέλευσις» στο Ηράκλειο

  Στην πρόσφατη επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου για το θέμα της φιλοξενίας προσφύγων στην Κρήτη, ο Στέλιος Πετράκης πρωτοστάτησε στη ρητορική κατά της έλευσης των κατατρεγμένων στο νησί, ενώ την ίδια στιγμή έξω από το δημαρχείο λάμβαναν χώρα σοβαρά επεισόδια στη συγκέντρωση που είχαν προγραμματίσει ακροδεξιοί της πόλης.

  Οι φωτογραφίες του Πετράκη με τον Μπαλαντίνα και τον Καλογερόπουλο κοσμούν ακόμα τις ιστοσελίδες της οργάνωσης με πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις εκδηλώσεις των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου.

  Τις ημέρες εκείνες μάλιστα οι δύο εκπρόσωποι της «Ελλήνων Συνέλευσις» είχαν δώσει συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Κρητόραμα».

  Η σχέση με τον Καλογερόπουλο


  Ο Χρ. Μπαλαντίνας, ως οργανωτής, σε ομιλία του Αρτέμη Σώρρα

  Οι Μπαλαντίνας και Καλογερόπουλος αποτελούν ιδιαίτερα επιτυχημένο ζεύγος ομιλητών, αφού από κοινού έχουν παρευρεθεί σε δεκάδες εκδηλώσεις του φορέα σε όλη την Ελλάδα, αποτελώντας δύο από τους καλύτερους πρεσβευτές των ιδεών του Αρτέμη Σώρρα για τη λύση του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδας και των «αυτόχθονων» κατοίκων της.

  Ωστόσο, η καλή συνεργασία τους φαίνεται να διαταράσσεται απότομα και με περίεργο τρόπο λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου από τη Λαμία.

  Στις 27 Δεκεμβρίου, ο Καλογερόπουλος με ανάρτησή του στο facebook αποκαλύπτει πως ο Μπαλαντίνας πουλάει «προϊόντα – σκευάσματα – έλαια» και καλεί όλα τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» να αναφέρουν στην οργάνωση τα είδη που αγόρασαν και τα ποσά των αγορών. Ο ίδιος ανακοινώνει μάλιστα πως διεξάγεται έρευνα από τον κεντρικό οργανισμό της «Ελλήνων Συνέλευσις» για το συγκεκριμένο ζήτημα.

  Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Μπαλαντίνας μετέβη στο σπίτι της παιδοψυχιάτρου, η οποία ήταν επίσης ενεργό μέλος της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» και με την οποία εικάζεται πως διατηρούσε σχέση.

  Την επόμενη μέρα, 28/12, τη βρήκε νεκρή στο σπίτι της ο αδελφός της με τουλάχιστον δεκαπέντε μαχαιριές.

  Ακολούθησαν αρκετές παραληρηματικού τύπου αναρτήσεις του φερόμενου ως δράστη στο facebook, στις οποίες έγραφε ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, ότι κατέφυγε σε μοναστήρι, ότι του επιτέθηκαν και ξύπνησε γυμνός έξω από το σπίτι της παιδοψυχιάτρου, ότι του την έχουν στημένη για να τον καθαιρέσουν από αρχηγό της οργάνωσης στη Λαμία κ.λπ.

  Μεταξύ των αναρτήσεών του υπάρχει και μία που απαντά και στον Καλογερόπουλο, λέγοντας ότι είχε δώσει και στον ίδιο διάφορα σκευάσματα, τα οποία έφτιαχνε μόνος του από φυσικά προϊόντα και διέθετε δωρεάν χωρίς ποτέ να πληρωθεί (τον ισχυρισμό αυτό επιβεβαιώνουν και αρκετοί χρήστες απαντώντας στην αρχική καταγγελία του Καλογερόπουλου).

  Απαντώντας στις καταγγελίες Καλογερόπουλου ο Μπαλαντίνας, στην ίδια ανάρτηση μετά τον φόνο της παιδοψυχιάτρου, απειλεί εμμέσως τον πρώην συνοδοιπόρο του: «…σας περιμένω βρωμιάρηδες σας ξέρω και σας παρακολουθώ χρόνια τώρα βρωμιάρη γιατί νομίζεις γύριζα μαζί σου όλη την Ελλάδα για να σε βλέπω και εσένα και τα παιδιά σου…».

  Ο Μπαλαντίνας συνελήφθη τελικά στις 30/12 και φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.

  Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ο δικηγόρος του.

  Τον αθωώνει ο Σώρρας

  Θέση για τα γεγονότα πήρε και ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας με ανάρτησή του στο facebook (η οποία ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει κατέβει από τους τουλάχιστον έξι λογαριασμούς που διατηρεί ο ίδιος).

  Ο Σώρρας προσπαθεί να αποκηρύξει τον Μπαλαντίνα, ανακοινώνοντας και ο ίδιος πως όντως έχει πουλήσει «μαντζούνια και σκευάσματα αρκετών χιλιάδων ευρώ» σε μέλη της οργάνωσης.

  Ωστόσο, προχωρά και σε μια εκτίμηση πως, αν και έχει κάνει πολύ κακό στην οργάνωση, εντούτοις «δεν είναι δολοφόνος», αναφέροντας επί λέξει (χωρίς σημεία στίξης και πάντα με κεφαλαία όπως γράφουν τα μέλη της οργάνωσης):

  «ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ [ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ] ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΥΓΕ Ο Χ.ΜΠ.».

  Στον εισαγγελέα ακόμη ένα στέλεχος της οργάνωσης


  Μ. Λαμπράκης Ο Κρητικός γιατρός Μ. Λαμπράκης θα απολογηθεί για τη συνταγογράφηση 2,4 εκατ. ναρκωτικών χαπιών!

  Κατά σύμπτωση, χθες 3 Ιανουαρίου επρόκειτο να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα στη Νέα Υόρκη και το δεύτερο υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης Σώρρα που έχει συλληφθεί με βαρύτατες κατηγορίες.

  Ο άλλοτε «υπαρχηγός» του Σώρρα, Κρητικός γιατρός Μανώλης Λαμπράκης, συνελήφθη την 1η Δεκεμβρίου από την αστυνομία της Νέας Υόρκης κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών χαπιών καθώς βρέθηκε να έχει συνταγογραφήσει συνολικά 2,4 εκατ. χάπια οξυκωδόνης, σε περίοδο 5 ετών.

  Ο Λαμπράκης έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, με προσωπική εγγύηση 500.000 δολαρίων (καταβληθέντα 20.000).

  Για τον τελευταίο μήνα τού έχει επιβληθεί περιορισμός μετακινήσεων μόνο στη Νότια και Ανατολική Περιφέρεια της Νέας Υόρκης, υποχρεώθηκε να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και να φορά ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι με οθόνη.

  Επίσης του απαγορεύτηκε να συνταγογραφεί οποιαδήποτε παραισθησιογόνο ουσία.

  Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος Μπαλαντίνας ζήτησε χθες και πήρε νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.

  Οδηγήθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και του συνηγόρου του στα δικαστήρια της Λαμίας νωρίς το μεσημέρι, όπου παρέμεινε για λίγα μόλις λεπτά.

  Κατά τη διάρκεια της προσέλευσης και της αποχώρησής του ήταν αμίλητος, ενώ το αίτημα για νέα προθεσμία ζητήθηκε από τον συνήγορό που επικαλέστηκε νέα στοιχεία στη δικογραφία αλλά και έλλειψη χρόνου για να μελετήσει τον φάκελο.

  Επίθεση στον Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου

  Σε μηνυτήρια αναφορά προς την Εισαγγελία Ηρακλείου προχώρησε πρόσφατα ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου (ΔΣΗ) προσπαθώντας να προειδοποιήσει για την εξαπάτηση πολιτών, καθώς έχει διαπιστωθεί πως κατατίθενται δεκάδες τυποποιημένα εξώδικα στις εφορίες του νησιού από πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν τις οφειλές τους ζητώντας από το κράτος να τα εισπράξει από τα 600 δισ. που έχει καταθέσει ο Σώρρας υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

  Με δηλώσεις στις 7 Οκτωβρίου στην «Εφ.Συν.» ο πρόεδρος του ΔΣΗ Αρης Ροζάκης είχε προειδοποιήσει πως:

  «Τα έγγραφα αυτά δεν έχουν καμία νομική ισχύ και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ανακόψουν αναγκαστικά μέτρα, κατασχέσεις ή ό,τι άλλο προβλέπει ο νόμος για τις οφειλές προς το Δημόσιο. Υπάρχει κίνδυνος χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα να βρεθούν προ δυσάρεστων τετελεσμένων αν στηριχθούν στη δήλωση αντί να κάνουν τις σχετικές ρυθμίσεις χρεών».

  Για την κίνησή του αυτή ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου έχει γίνει αποδέκτης εκατοντάδων υβριστικών μηνυμάτων σε ιστοσελίδες της «Ελλήνων Συνέλευσις» και κοινωνικά δίκτυα από οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα.

  Το σύνθημα για τις επιθέσεις στον Σύλλογο έδωσε ο ίδιος ο αρχηγός με δήλωσή του στις 15 Οκτωβρίου, στην οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνονταν και οι εξής εύγλωττες φράσεις:

  «ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ????? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ?????????? ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ??????????????????? ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑ??????????ΕΕΕΕΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΔΙΕΤΑΖΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΩΡΡΙΑΣΗ».

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
  Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 45χρονης στη Λαμία
  Δολοφονία 45χρονης στη Λαμία
  Πώς με 600 δισ. αέρα έχτισε ένα ακροδεξιό μόρφωμα

  http://www.efsyn.gr/arthro/fainomeno-sorras
  Το φαινόμενο Σώρρας
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΜΗΣ

  Δεν είναι ούτε αθώα ούτε και τόσο γνωστή η ιστορία με το φαινόμενο Σώρρας και τους οπαδούς του. Τα γράφουμε σήμερα στην εφημερίδα μας.

  Δεν είναι αθώα όλα αυτά τα δήθεν επιστημονικά και νομικά της οργάνωσής του -«Ελλήνων Συνέλευσις»-, ούτε βέβαια οι μαζικές αποστολές και καταθέσεις εξωδίκων των πιστών της «νέα θρησκείας» του Σώρρα στις εφορίες, στις τράπεζες και στο δημόσιο σύστημα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

  Αντί να διακανονίζουν τα χρέη τους, αξιοποιώντας τις σχετικές διευκολύνσεις του νόμου, ορισμένες εκατοντάδες πολίτες πείθονται εντέχνως ότι αρκεί να γίνουν συνδρομητές στο «μαγαζί» του Αρτέμη Σώρρα και να «μηνύουν» όποιον βρουν μπροστά τους, καθώς (νομίζουν) πως έχουν την κάλυψη των 600 δισ. που, δήθεν, διαθέτει ο γενναιόδωρος επικεφαλής τους.

  Λίγοι γνωρίζουν επίσης τα ακόμα πιο τραγικά -για τους θεσμούς της χώρας μας- δεδομένα της υπόθεσης.

  Πρώτον, το Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών από το 2013 έχει αποφανθεί ότι «ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων που το ενσωματώνουν» και «εξάλλου, ουδέποτε υπήρξε πρόθεση των κατηγορουμένων να προκαλέσουν σύγχυση στην κοινή γνώμη, παρά τούτοι κινήθηκαν αποκλειστικά από αγαθά κίνητρα και, συγκεκριμένα, ωθούμενοι από την επιθυμία τους να βοηθήσουν το κράτος».

  Και δεύτερον, και πολύ πιο φρέσκο, είναι ότι εισαγγελέας της βόρειας Ελλάδας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου (του Δημοσίου) επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με … ομόλογα του τρισεκατομμυριούχου Σώρρα!

  Δεν είναι καθόλου για γέλια η υπόθεση και η κυβέρνηση έχει ευθύνη όταν διασύρεται το κράτος (και κυρίως η δικαιοσύνη).

  • Ο/Η Kάσυ Διάρη-δικαστικός λέει:

  • Ο/Η Γιάννης λέει:

   Στάχτη και μπούρμπερη, να γίνουμε. Κυριαρχεί σ’ όλους τους τομείς που χαρακτηρίζουν την κοινωνία -πολιτικό, θρησκευτικό, δικαιοσύνης, πνευματικότητας- μία διαρκώς αυξανόμενη παραληρηματική σχιζοφρένεια.. Βρισκόμαστε, σε κατάσταση άτακτης φυγής. Μακριά από την πραγματικότητα και όπου να ‘ναι..

 4. Ο/Η τoυ κώλου λέει:

  Χαμός – Παπάς μπουκάρει σε συνέλευση οπαδών του Σώρρα
  Toν παπά τον ενόχλησε ο Δίας, τα υπόλοιπα ok

  Απίστευτοι διάλογοι όταν ένας ιερέας μπαίνει σε συγκέντρωση φίλων του Σώρρα. «Ποιος με είπε λαμόγιο;», «σε πονάει γιατί ο Δίας δεν είναι Εβραίος;» είναι μόνο δύο από τους απίστευτους διαλόγους των υποστηρικτών του «σωτήρα» Αρτέμη Σώρρα με τον συγκεκριμένο ιερέα.Απίστευτοι διάλογοι όταν ένας ιερέας μπαίνει σε συγκέντρωση φίλων του Σώρρα.

 5. Ο/Η Ραχήλ Λαφαζάνη λέει:

  ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
  Γιουχάισαν τον Τσίπρα στην παράσταση για τη ζωή του Ζαχαριάδη -«Σου αξίζει εξορία στη Σιβηρία»

  Πηγή: Γιουχάισαν τον Τσίπρα στην παράσταση για τη ζωή του Ζαχαριάδη -«Σου αξίζει εξορία στη Σιβηρία» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/311053/gioyhaisan-ton-tsipra-stin-parastasi-gia-ti-zoi-toy-zahariadi-soy-axizei-exoria-sti#ixzz4UpjkNP49

 6. Ο/Η laskaratos λέει:

  O λαός δεν φταίει ποτέ (ούτε που «μαυρίζει» το κόμμα στις κάλπες), «αλήθεια είναι ότι συμφέρει το λαό» (Χ.Φλωράκης), νόμος είναι το δίκιο του εργάτη κλπ
  Ευτυχώς κάποιοι στην Αριστερά έχουν ενστάσεις με το δόγμα του ΚΚΕ, «ο λαός είναι ανήλικο μωρό», στο οποίο όλα συγχωρούνται.

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_5.html

  Οπαδοί Σώρρα: Πυροβολημένοι στο δόξα πατρί από μπαζούκας ηλιθιότητας και φασισμού
  Από giorgis , Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017 | 1:46 π.μ.

  Του Γ. Γ.

  Προφανώς και ισχύουν σε ένα βαθμό τα όσα αναφέρει το σχόλιο του γραφείου τύπου της Κ.Ε του ΚΚΕ για το κατασκεύασμα που έστησε ο απατεώνας Σώρρας και το ονόμασε «Ελλήνων Συνέλευσις».
  Θα έπρεπε όμως, κατά την άποψη μας να έχει και μια προσθήκη. Ο κόσμος –και ο οποίος δεν ανήκει μόνο στα φτωχά λαϊκά στρώματα-που ασπάζεται αυτές τις εξωφρενικές παπαριές που λέει ο «απένταρος δισεκατομμυριούχος», δεν έχει ευθύνη για τις επιλογές του;
  Εδώ δεν έχουμε απλώς ένα φασιστικό μόρφωμα που προσπαθεί να ντύσει με ιδεολογικό μανδύα αυτά που πρεσβεύει. Πρέπει κάποιος να έχει πυροβοληθεί στο δόξα πατρί από μπαζούκας ηλιθιότητας και φασισμού για να γίνει οπαδός ενός απατεώνα που με «επιτελείο» του πουλάνε τέτοια μυθεύματα, που μπροστά τους όσα υπόσχονται στους πιστούς τους οι μεταφυσικές δοξασίες μοιάζουν παραμύθια νηπιαγωγείου.

  Μπορούμε στην συγκεκριμένη περίπτωση να μιλάμε απλώς ότι υπάρχει κόσμος που εξαπατήθηκε από τις παρλαπίπες ενός ακροδεξιού δημαγωγού; Και η ατομική ευθύνη καθένα/ιας που καταπίνει αμάσητα τις παραδοξολογίες του, που παρόμοιες μόνο στην «Αποκάλυψη» του Ιωάννη μπορείς να συναντήσεις, που πάει;

  Γιατί εντάξει. Και τα αστικά κόμματα σερβίρουν στην εκλογική τους πελατεία παραμύθια της Χαλιμάς. Δεν την βάζουν όμως να ορκίζεται στις … φωτεινές δυνάμεις του Ζευς, ούτε της υπόσχονται παροχές με χρήματα που απέκτησαν με .. μεσολάβηση του θεού Απόλλων ο οποίος τους ανέθεσε να εμπορευτούν διαστημική τεχνολογία.
  Σερβίρουν δηλαδή παραμύθια … μέσα σε όρια. Κάτι περίπου που κάνουν οι παπάδες με τα θαύματα. Δεν θα σου πουν ποτέ δηλαδή ότι σε κάποιον ακρωτηριασμένο …ξαναφύτρωσε πόδι. Θα σου αναφέρουν όμως ένα σωρό «κάρες αγίων» που μοσχομυρίζουν, εκατοντάδες εικόνες που δακρύζουν …

  Αυτή δηλαδή είναι η διαφορά του κατασκευάσματος του Σώρρας με τα άλλα αστικά μορφώματα κάθε προσανατολισμού. Η «Ελλήνων Συνέλευσις» παπαγαλίζει τόσο απίστευτα πράγματα που πρέπει να έχει κάψει φλάντζα κάποιος για να τα αποδεχτεί. Και φυσικά δεν μπορείς να δίνεις άλλοθι την φτώχεια και την ανέχεια σε όσους/ες τα ασπάζονται και να τους αφήνεις στο απυρόβλητο.
  Εδώ είναι η ένστασή μας με την ανακοίνωση του ΚΚΕ που αναφέρει:

  «Πρόκειται για ένα ακροδεξιό μόρφωμα, που εκμεταλλεύεται τις αγωνίες απελπισμένων φτωχών ανθρώπων και χρησιμοποιεί τις μεθόδους της εξαπάτησης και της δημαγωγίας, όπως κάνουν κι άλλα παρόμοια σχήματα αυτού του χώρου, για να διασπείρει αντιδραστικές, φασιστικές, ρατσιστικές αντιλήψεις. Ανήκει στην κατηγορία εκείνη των σαλτιμπάγκων που ξεφύτρωσαν στα χρόνια της κρίσης, με τη στήριξη που τους παρείχαν και διάφορα ΜΜΕ».

 7. Ο/Η Πρεζόνι λέει:

  http://www.protagon.gr/apopseis/moufanet/diwksi-se-dianomea-petrelaiou-pou-den-dextike-na-plirwthei-apo-ta-600-dis-tou-swrra-44341316172

  Ο ανθέλληνας βυτιοφορατζής ενώ δέχεται την οργή του Δία. Πίσω του διακρίνονται τα πειστήρια του εγκλήματος κατά του «Σωρρελληνισμού»

  ΜΟΥΦΑNET

  Δίωξη σε διανομέα πετρελαίου που δεν δέχτηκε να πληρωθεί από τα 600 δισ. του Σώρρα
  Ερευνα σε βάρος πρατηριούχου διέταξε εισαγγελέας ύστερα από καταγγελίες μελών της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» ότι αρνήθηκε να εξοφληθεί μέσω εξουσιοδότησης από το καταπίστευμα του Αρτέμη Σώρρα

  Νίκος Ζαχαριάδης
  4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, 11:18

 8. Ο/Η Ένας λέει:

  Υπάρχουν εύλογα ερωτήματα αναφορικά με το τι έκανε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

  http://www.efsyn.gr/arthro/dikastis-anoixe-dromo-ston-sorra

  Δικαστής «άνοιξε δρόμο» στον Σώρρα!

  Αρτέμης Σώρρας Εστω και καθυστερημένα, η περίπτωση Σώρρα έχει αρχίσει να απασχολεί σοβαρά τις Αρχές
  05.01.2017
  Συντάκτης: Νίκος Φωτόπουλος

  Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, διευθύντρια ΔΟΥ της συμπρωτεύουσας συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες διότι αρνήθηκε να δεχτεί ένα τέτοιο ομόλογο και αφέθηκε τελικά ελεύθερη με εντολή του εισαγγελέα.

  Είναι προφανές ότι η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών του 2013 δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα και ερωτήματα, την ώρα που παραμένει άγνωστο εάν η υπόθεση προχώρησε με κάποιον τρόπο σε ανώτερο βαθμό της Δικαιοσύνης (Εφετείο) και εφόσον αυτό συνέβη τι τελικά έγινε…

  «Καρκίνωμα των καιρών»

  «Ηρθε η ώρα η Πολιτεία και η Δικαιοσύνη να ενσκήψουν με σοβαρότητα και ευθύνη στην υπόθεση Σώρρα που εξελίσσεται σε καρκίνωμα των καιρών. Ας το κάνουν τώρα, προτού να είναι αργά για ανυποψίαστους και απελπισμένους συμπολίτες μας που πέφτουν θύματα τυχοδιωκτών», δήλωσε στο μεταξύ ο Χάρης Θεοχάρης από το περιστύλιο της Βουλής με αφορμή το θέμα που έχει ανακύψει.

  Ο ανεξάρτητος βουλευτής Β’ Αθήνας ανέφερε πως «υπάρχουν εύλογα ερωτήματα αναφορικά με το τι έκανε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου όταν εκδόθηκε η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών το 2013», προσθέτοντας πως είναι άξιο απορίας πώς κατέστη αμετάκλητη αυτή η παράλογη απόφαση που έχει γίνει λάβαρο για το κίνημα Σώρρα.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
  Το φαινόμενο Σώρρας
  Πώς με 600 δισ. αέρα έχτισε ένα ακροδεξιό μόρφωμα

 9. Ο/Η Θεολόγος λέει:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.