Μαστίγιο ο σ.Τσίπρας -καρότο ο σ.Τσακαλώτος

[Οι Πρωθυπουργοί άλλοτε παίζουν το «δώστα όλα» και ενίοτε κάνουν (ψιλο)τσαμπουκάδες για το πόπολο. Και έρχονται μετά οι υπουργοί Οικονομικών να τα μαζέψουν και να φέρουν τη λυπητερή]

amno_logoΟι Πρωθυπουργοί τάζουν και δίνουν και στη συνέχεια οι υπουργοί Οικονομικών αναγκάζονται να βάλουν την ουρά στα σκέλια και να φέρουν την λυπητερή. Οπως τότε που καλούσαν το ΔΝΤ να μπει στο ελληνικό πρόγραμμα (εδώ). Οπως τις προάλλες που άλλοι έδιωχναν το ΔΝΤ και άλλοι το ήθελαν (εδώ). Ή όπως τότε που είχαμε βγει από τα Μνημόνια, όπως είχε πει ο κυβερνητικός συνεταίρος (εδώ), αλλά δεν έγινε έτσι ακριβώς, τώρα θα αρχίσουμε να βγαίνουμε, όπως λέει ο μεγάλος εταίρος.

Εντάξει, λοιπόν, «θα περάσει κι αυτό». Ο Τσακαλώτος θα στείλει την επιστολή, που δεν θα λέει μόνο αυτό που είπε πρόσφατα στο Eurogroup (εδώ). Θα λέει στον Σόιμπλε και τους συν αυτώ να μην ανησυχούν, διότι υπάρχει και ο κόφτης. Ο οποίος, αν χρειαστεί, θα τα πάρει πίσω, πρώτα από αυτούς στους οποίους τα έδωσαν τώρα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του ©Γιώργου Καρελιά>>>

Advertisements
This entry was posted in Ασμοδαίος, Για την Αριστερά, Επάναστἀτες του Κώλου, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.