Τα αμέτρητα «θα» της Νισύρου, ο Μπούλης και ο εκνευριστικός Τόμσεν

Η Αλήθεια [Τόμσεν: «Η ελληνική κυβέρνηση ήταν αυτή που συμφώνησε σε πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5% μέχρι το 2018 και όχι το ΔΝΤ»]

φωτογραφία από Intime, ειδικά επεξεργασμένη από Ροΐδη Εμμονές -δια την κίτρινην περίστασιν

φωτογραφία από Intime, ειδικά επεξεργασμένη από Ροΐδη Εμμονέςδια την κίτρινην περίστασιν

Οι σύντροφοι των ΣυριζΑΝΕΛ κράτησαν όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους έναντι του ελληνικού λαού. Η ευαισθησία τους μετριέται με αυξήσεις  σε συντάξεις (δηλώσεις Κατρουγκάλ: δεν τις μειώσαμε)και στους μισθούς. Η μείωση της φορολογίας, ιδιαίτερα προς τα χαμηλά εισοδήματα, είναι αξιοπρόσεκτη. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις χαίρουν άκρας υγείας με την ελάχιστη φορολόγηση που τους επιβάλλεται. Οι επενδυτές έχουν να το λένε για την πάταξη της γραφειοκρατίας (παρελθόν αυτή) και ιδρύουν εταιρείες εν μία νυκτί. Η χώρα γνωρίζει μία άνευ προηγουμένου άνθηση σε όλα τα επίπεδα. Η ανεργία μειώνεται συνεχώς (αν αυξάνεται η «ευέλικτη» εργασία των €200-300 το μήνα είναι άλλο θέμα, μάλλον των βοθροΜΜΕ).

Δεν έφταναν όλα αυτά στη δική μας Νορβηγία του Νότου, αλλά προστέθηκαν και άλλες «δέσμες μέτρων» από τη Νίσυρο: για την υγεία, τις μεταφορές, την παιδεία, τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα (ιδιαιτέρως στα νησιά). Το πιστεύουμε, αφού τα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός και σύντροφος Τσίπρας που, μεταξύ άλλων πρόσθεσε:

«Θα τηρήσουμε το πρόγραμμα μέχρι κεραίας, αλλά τα χρήματα που πλεονάζουν δεν θα ρωτήσουμε κανένα για να τα δώσουμε σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη», είπε, δίνοντας μια φιλολαϊκή χροιά (τύπου «πατερούλη») στην ομιλία του.

«Δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν πολιτικές δυνάμεις στον τόπο που θα διαμαρτύρονταν ότι θα εκνευρίσουμε τους εταίρους παρέχοντας ένα μικρό βοήθημα σε όσους το έχουν ανάγκη» τόνισε ο Αριστερός σύντροφος Prime Minister, υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα δεν θα υποστείλει τη σημαία υποστήριξης της κοινωνικής συνοχής»

(είναι αλήθεια ότι το σύνολο του πληθυσμού με το ζόρι αντέχει επιπλέον φροντίδα, από την έως τώρα στοργική συμπεριφορά του παγκοσμίως γνωστού και άφθαρτου, κοινωνικού μας κράτος...)

Ο σύντροφος Τσίπρας δεν απέφυγε να καταγγείλει του ξένους δυνάστες: «κάποιους ανόητους τεχνοκράτες που ούτε τους αριθμούς δεν λένε σωστά, που επέβαλαν την εξίσωση του ΦΠΑ στα νησιά χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει νησί. Ίσως πήγαν διακοπές στη Μύκονο, αλλά δε βρέθηκαν χειμώνα σε ακριτικό νησί» (την αλήθεια του Αριστερού μας πρωθυπουργού,επιβεβαιώνει ο κ.Τόμσεν λέγοντας ότι  «Η ελληνική κυβέρνηση ήταν αυτή που συμφώνησε σε πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5% μέχρι το 2018 και όχι το ΔΝΤ»)

Συνέχισε και με άλλα φιλολαϊκά (προσωπικώς δάκρυσα):  «Αποφασίσαμε να δώσουμε μια μικρή ανταπόδοση στους πολίτες που σηκώνουν τα βάρη της προσφυγικής κρίσης, που σηκώνουν τα βάρη όλης της Ευρώπης […] Η παρουσία μου σε ένα ακριτικό νησί του Αιγαίου δεν είναι μόνο συμβολική, αλλά και βαθύτατα ουσιαστική. Πρέπει να δείξουμε έμπρακτα την έγνοια μας για το μισό της Ελλάδας, το Αιγαίο, και για όλα τα νησιά και να δείξουμε τη στήριξή μας στους νησιώτες που τους θυμόμαστε μόνο τα καλοκαιρία» τόνισε, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο στον (ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, φίλος των σιωνιστών, φλογερός ορθόδοξος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων -σιχαίνεται εμπράκτως τη συνωμοσιολογία, αγνός μη-ακροδεξιός παλαιοημερολογίτης) Πάνο Καμμένο, αναπολεί, με οίστρο ρομαντικό είναι αλήθεια, τη πρώτη συνάντησή τους στη Νίσυρο:

«Ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα τον Πάνο Καμμένο και ο ίδιος δεν το ξέρει. Ήταν το πανηγύρι της Παναγίας, ήταν πολύ συγκινητικά, με κρέας και βραστές πατάτες. Τότε ο Πάνος ήταν ένας πολιτευτής της δεξιάς και είχα την αίσθηση ότι ήταν ένας μπούλης. Ένα παιδί πλούσιας οικογένειας […] Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ζεστός άνθρωπος και είχε εξαιρετική λαϊκή αποδοχή. Και παρά τις σημαντικές διαφορές μας με τον Πάνο Καμμένο έχουμε μια κοινή έγνοια και στόχο: θέλουμε αυτός ο τόπος να πάει μπροστά»…

Του Κυρίου Δεηθώμεν.

Αφού.

 

 

Advertisements
This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Επάναστἀτες του Κώλου, Των Αμνοεριφίων, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

11 Responses to Τα αμέτρητα «θα» της Νισύρου, ο Μπούλης και ο εκνευριστικός Τόμσεν

 1. Ο/Η Μήτσος λέει:

  Ναι ο Τόμσεν ήθελε μικρότερα πλεονάσματα, αλλά επέμενε ο Τσίπρας…χαχαχα. Καλό!!! Πρωθυπουργός τώρα ο Τόμσεν στην Ελλάδα!!! Τόμσεν δώστα όλα!!!

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Νομίζετε πως μπορείτε να κοροϊδεύετε, αλλά ο αριστερός δεν είναι ο Τσίπρας, το ΔΝΤ βρίσκεται αριστερότερα διότι το διεφθαρμένο πελατειακό ανορθολογιστικό και αντιπαραγωγικό Κράτος του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ συντηρητική επιλογή. Είναι οι θεσμοί που ζητούν σύλληψη του μαύρου χρήματος (λίστα Λαγκάρντ), φορολόγηση εφοπλιστών και Εκκλησίας, διακοπή της μισθοδοσίας του κλήρου, κατάργηση των προνομίων (στρατιωτικών κλπ), πόθεν έσχες, κατάργηση των χαριστικών και των πρόωρων συντάξεων, γρήγορη απονομή Δικαιοσύνης, ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας, φορολογικούς ελέγχους, άνοιγμα των επαγγελμάτων (η Αριστερά πιστεύει στην κληρονομικότητα της ιδιότητας του φαρμακοποιού) κλπ κλπ και η Αριστερά είναι αυτή που τα αρνείται με πείσμα. Ο Φερχόφσταντ εξευτέλισε τον απατεώνα Τσίπρα στο ευρωκοινοβούλιο, του τα είπε αυτά, αλλά ο γελοίος δεν ψέλλισε λέξη.

   • Ο/Η Ε.Γ. λέει:

    http://www.iefimerida.gr/news/216071/ferhofstat-se-tsipra-deixe-oti-eisai-igetis-kai-ohi-pseydoprofitis#ixzz4Sox5Uu1V

    ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
    Φερχόφστατ σε Τσίπρα: Δείξε ότι είσαι ηγέτης και όχι ψευδοπροφήτης

    Τα σημαντικότερα σημεία στην ομιλία του Βέλγου επικεφαλής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών:


    Πρέπει να κάνετε μεταρρυθμίσεις
    Μπορώ να έρθω στην Αθήνα και να σας βοηθήσω αν θέλετε
    Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το πελατειακό σύστημα όπως έκανε στο παρελθόν και το ΠΑΣΟΚ
    Μειώστε το κόστος στο Δημόσιο
    Μεταρρυθμίστε τον ιδιωτικό τομέα. Αυτός χρειάζεται τις τράπεζες
    Προτείνω τη μείωση των προνομίων στη χώρα σας
    Των προνομίων στους εφοπλιστές
    Των προνομίων της Εκκλησίας
    Των προνομίων των ελληνικών κομμάτων
    Των προνομίων των ελληνικών νησιών
    Πήρατε τις εκλογές, πήρατε το δημοψήφισμα, άρα είστε ο μόνος πολιτικός που μπορεί να βάλει ένα τέρμα σε αυτή την κατάσταση
    Εχουμε και εμείς ευθύνη, βέβαια, και θα την εξετάσουμε
    Αλλά πρώτα φέρτε μας τις μεταρρυθμίσεις
    Εχετε μια συγκεκριμένη επιλογή
    Θα μείνετε στην Ιστορία ως ο πολιτικός που από ένα εκλογικό ατύχημα έκανε τον λαό του φτωχότερο ή ως ο πραγματικός επαναστάτης που έβαλε τη χώρα του στο σωστό δρόμο
    Δείξτε μας τι μπορείτε να κάνετε
    Δείξτε μας ότι είστε πραγματικός ηγέτης και όχι ένας ψευδοπροφήτης
    800.000 δημόσιοι υπάλληλοι υπάρχουν στην Ελλάδα. Ανοίξτε τις αγορές και τα επαγγέλματα για τους νέους. Σας αρέσουν τα προνόμια, ε; Τα κόμματα παίρνουν τόσα χρήματα από τις τράπεζες και είναι χρεοκοπημένα. Βάλτε τα όλα σε ένα πακέτο και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να βρούμε λύση. Ποτέ στην Ελλάδα δεν υπήρξε πιο ισχυρός πρωθυπουργός. Είστε ο μόνος που μπορείτε να φτιάξετε το σύστημα. Κι εμείς έχουμε ευθύνη. Πρέπει να προχωρήσουμε σε απομείωση του χρέους, αλλά με σειρά. Πρώτα οι μεταρρυθμίσεις. Πώς θέλετε να σας θυμούνται; Σαν ένα προεκλογικό ατύχημα που φτώχυνε την Ελλάδα ή σαν πραγματικό επαναστάτη μεταρρυθμιστή σαν τον Τρικούπη και τον Βενιζέλο (σ.σ.: όχι τον καινούργιο, είπε, τον κανονικό).
    Σωστά λέτε πως οι Ελληνες κατέβαλαν σκληρές προσπάθειες. Αλλά η πολιτική τάξη δεν το έκανε. Είμαι θυμωμένος, γιατί μιλάτε για μεταρρυθμίσεις, αλλά ποτέ δεν τις βλέπουμε. Προχωράμε υπνοβατώντας προς ένα Grexit με τη βοήθεια των ακροδεξιών, ακούστε τους εκεί. Θα έχουμε ένα Grexit. Τον λογαριασμό όμως δεν θα τον πληρώσετε εσείς, αλλά οι Ελληνες πολίτες.
    Υπνοβατείτε προς ένα Grexit. Πρέπει να τερματιστούν τα προνόμια στην Ελλάδα: της εκκλησίας, στα νησιά, στα πολιτικά κόμματα. Όλα αυτά βάλτε τα σε ένα πακετο και φέρτε τα στο τραπέζι. Πρέπει να βρούμε μία συνολικά αποδεκτή πρόταση κι εσείς πρέπει να το κάνετε, γιατί δεν υπήρξε πρωθυπουργός στην Ελλάδα με τόσο ισχυρή εντολή, πήρατε διπλή εντολή, άρα εσείς είστε που πρέπει να θέσετε τέλος στη διαφθορά στην Ελλάδα. Δεν είναι το ερώτημα αν εκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα. Πρέπει να επιλέξετε πώς θα μείνετε στην Ιστορία, ως εκλογικό ατύχημα ή ως πραγματικός ηγέτης.
    Δείξτε μας ότι είστε πραγματικός ηγέτης κι όχι ένας ψευδοπροφήτης
    Αν θέλουμε να αποφύγουμε το Grexit, ο μόνος δρόμος είναι να προχωρήσετε τις επόμενες 48 ώρες με ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων. Πρέπει να καταρτίσετε έναν οδικό χάρτη, να καθορίσετε συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις που η Ελλάδα χρειάζεται απεγνωσμένα.
    Είμαι θυμωμένος διότι μιλάτε για μεταρρυθμίσεις αλλά ποτέ δεν είδαμε συγκεκριμένες προτάσεις μεταρρυθμίσεων.

  • Ο/Η Po λέει:

   Μήτσος
   Καλό ύπνο.

 2. Ο/Η Βολταίρος λέει:

  http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/125231

  Όλες οι κάρχιες μιλάνε για τον «μπούλη» Καμμένο, που τελικά ήταν λαϊκό παιδί 😉 18 αντιδράσεις απ’ το ελληνικό Twitter για τη δήλωση του Τσίπρα που πυροδότησε το hashtag #μπούλης

 3. Ο/Η Ένας λέει:

  Το νέο σύνθημα, ο νησιωτισμός που θα μπει στο Σύνταγμα, όμως η αλήθεια είναι αλλού

  http://www.cnn.gr/news/ellada/story/58589/nisyros-oi-episimoi-ilthan-kai-apilthan-ta-provlimata-sto-topiko-iatreio-paramenoyn

  Ποια είναι όμως η κατάσταση στη Νίσυρο σε ό,τι αφορά την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας;
  Η Ειρήνη Ντιάκωβα εδώ και τρία χρόνια είναι η μοναδική γιατρός στο περιφερειακό ιατρείο του νησιού. Τα πρώτα 5,5 χρόνια από τα 8 που υπηρετεί συνολικά εκεί υπήρχε ακόμη ένας συνάδελφός της.
  Έτσι στην ευθύνη της έχει 1.000 άτομα που είναι ο μόνιμοι κάτοικοι -το καλοκαίρι όμως ο πληθυσμός αυξάνεται λόγω τουρισμού και φτάνει τους 2.500 με 3.000 ανθρώπους.
  «Όλο το 24ωρο είμαι stand by, δεν υπάρχουν γιορτές, δεν υπάρχουν σαββατοκύριακα, δεν υπάρχει τίποτα καμία προσωπική ζωή […] Υπάρχουν ημέρες που έχεις δύο και τρία περιστατικά μαζί κι εκεί προσπαθείς να δεις ποιο είναι το πιο σοβαρό για να αντιμετωπίσεις πρώτα αυτό και αφήνεις τα άλλα για μετά», λέει στο CNN Greece.

 4. Ο/Η Ε.Γ. λέει:

  Ο Ηγέτης που πονάει το δίκιο του λαού, θα θεσπίσει και για τα ορεινά κάτι τις ή τον συγκινεί μόνο το πέλαγος;

 5. Ο/Η laskaratos λέει:

  Όταν ο πατριώτης στριμώχνεται, για να δικαιολογήσει τη σαχλαμάρα που είπε, αναγκάζεται να πει και κάποια απαγορευμένη αλήθεια, που δεν βολεύει τον επαγγελματικό πατριωτισμό και τις μίζες των εξοπλισμών:

  http://www.kathimerini.gr/887869/article/epikairothta/politikh/zoyraris-gia-nhsia-mhn-apasxoleis-ton-zoyrari-kai-ton-ellhniko-lao-me-anohsies

  Όταν ρωτήθηκε γιατί έκανε αυτή τη δήλωση ισχυρίστηκε ότι «το έκανα για να δείξω τη γελοιότητα των απαιτήσεων των Τούρκων», αλλά και τη «μηδαμινότητα των επιχειρημάτων πολλών ατόμων στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι υπάρχει πραγματική απειλή. Υπάρχει εμφύλιος σπαραγμός στην Τουρκία και παρατεταμένη κρίση. Φοβούνται στην Τουρκία να απογειώσουν αεροσκάφος γιατί υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσει».

 6. Ο/Η Red λέει:

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/12/documento.html

  Σύγχρονες Γαλέρες με … documento
  Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 | 2:41 π.μ.

  Πηγή: Της Μαρίας Κωνσταντοπούλου, άνεργης δημοσιογράφου, μέλος της ΕΣΠΗΤ – ertopen.com

  Προσωπική εμπειρία: Μετά από 70 μήνες συνεχούς ανεργίας και βρίσκοντας παντού τις πόρτες κλειστές … ανοίγει μια νέα εφημερίδα, ένα νέο μαγαζί που μου δίνει ένα μικρό χαμόγελο, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στη δύσκολη επαγγελματική και οικονομική καθημερινότητα μου. Μιλάω για τη νέα εφημερίδα Documento του συναδέλφου Κώστα Βαξεβάνη.

  Πριν λίγες μέρες λοιπόν – βρέθηκα υποψήφια για μια θέση στο site, που κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβρη -. Η πρόταση ήταν για μπλοκάκι που έπρεπε να βγάλω άμεσα πριν λήξει συγκεκριμένα το 2016 (όπερ σημαίνει έξοδα ανοίγματος, φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις, οι οποίες θα με βάραιναν για τις 10-15 τελευταίες μέρες της χρονιάς που εκπνέει, και πολλά πολλά άλλα οικονομικά τρεξίματα).

  Τα χρήματα που θα έπαιρνα μηνιαίως «καθαρά» αφορούσαν το «υπέρογκο» ποσό των 330€ !!!!Ποιες θα ήταν οι δικές μου υποχρεώσεις; Καθημερινό 9ωρο (η πρωινή βάρδια αναφέρονταν σε ξημέρωμα και η βραδινή θα τελείωνε μετά τα μεσάνυχτα), 2 Σ/Κ το μήνα, τα οποία φυσικά και δεν θα πληρώνομαι γιατί έχει καταργηθεί η αμοιβή της Σαββατιάτικης εργασίας, όχι ρεπό και κάποια «ανεβάσματα» θεμάτων από το σπίτι μου, όταν επιστρέφω από την εργασία! Και όλα αυτά; για σκάρτα 300€ μηνιαίως και την υποχρέωση να βγάλω μπλοκάκι για χρήματα που κανείς δεν μου εγγυάται «αν και πότε» θα εισπράττω.

  Φυσικά, οι υπεύθυνοι που έκανα τη συνέντευξη, μου μίλησαν για μια ευκαιρία την οποία δεν έπρεπε να χάσω επουδενί, με σκοπό να βγω από τη βαριά ανεργία και την κατάθλιψη της! Όταν προσπάθησα να διαπραγματευτώ τις συνθήκες, μιας και μου φάνηκαν απίστευτα απαιτητικές για τα ελάχιστα χρήματα που θα μου έδιναν, άκουσα το ωραίο «κυρία μου, αυτή είναι η δουλειά που σας δίνετε η ευκαιρία ν αλλάξει η ζωή σας ριζικά και να ξαναδουλέψετε! Αν σας αρέσει καλώς- αλλιώς- μην μας κουράζετε παραπάνω, γιατί περιμένουν πολλοί μετά από εσάς!!!

  Να την χαίρεστε λοιπόν, κύριοι και κύριες την ευκαιρία που μου δώσατε! Δε θέλω! Προτιμώ λάντζα σε κανένα εργοστάσιο, παρά δημοσιογράφος της ξεφτίλας!!

 7. Ο/Η του κώλου λέει:

 8. Ο/Η laskaratos λέει:

  Ενώ οι πολίτες είναι απροστάτευτοι από τα αλλεπάλληλα κρούσματα ληστειών, διατίθενται 15 αστυνομικοί για τη φύλαξη μιας ανεπάγγελτης νεαρής 28 ετών, σε ένα ολότελα άχρηστο γραφείο, που επινοήθηκε για να δικαιολογήσει τις υψηλές αποδοχές της:

  http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/THessaloniki-Ayti-einai-i-Katerina-Notopoyloy-poy-analamvanei-to-prothypoyrgiko-grafeio-pics/678642

  Θεσσαλονίκη: Ανάβουν φωτιές οι 15 μεταθέσεις αστυνομικών για τη φύλαξη του πρωθυπουργικού γραφείου!

  Σύμφωνα με συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ, το γεγονός ότι υπήρξε η συγκεκριμένη «αφαίμαξη» από τις ήδη εξαντλημένες σε προσωπικό αστυνομικές υπηρεσίες της πόλης προκειμένου να ενισχυθεί η φύλαξη του ΥΜΑΘ, θεωρείται απαράδεκτο. Πως σχολιάζονται οι τελευταίες εξελίξεις…
  Με πολλές αντιδράσεις έγινε δεκτή η ενίσχυση της αστυνομικής φύλαξης στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και μάλιστα με 15 αστυνομικούς υπαλλήλους της ΓΑΔ Θεσσαλονίκης, λόγω της ύπαρξης του γραφείου πρωθυπουργού εντός του διοικητηρίου. Σύμφωνα με συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ, το γεγονός ότι υπήρξε η συγκεκριμένη «αφαίμαξη» από τις ήδη εξαντλημένες σε προσωπικό αστυνομικές υπηρεσίες της πόλης προκειμένου να ενισχυθεί η φύλαξη του ΥΜΑΘ, θεωρείται απαράδεκτο. «Δεν μπορεί να υπάρχει ένα περιπολικό για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της Επανωμής και της Μηχανιώνας και να υπάρχουν 15 αστυνομικοί, οι οποίοι την περισσότερη ώρα φυλούν τοίχους», αναφέρει ο ειδικός γραμματέας της ΠΟΑΣΥ Θεόφιλος Παπαδάκης.

  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μια τόσο μεγάλη δύναμη, μάλιστα και τις νυχτερινές ώρες, αφού δύο αστυνομικοί με πολιτικά παραμένουν έξω από το γραφείο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. «Είναι ένα γραφείο, δεν μπορεί να φυλάσσεται τόσο αυστηρά όταν την ίδια ώρα περιστατικά όπως οι διαρρήξεις έχουν τριπλασιαστεί», επισημαίνει ο κ. Παπαδάκης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.