Λειτουργία Κυριακής: Αρχιμ. Α.Τσούτσουρας: «Είναι ζωντανός ο Πανάγιος Τάφος»

Άει σαλάγα τα! [«το είπαν βέβαια και… οι επιστήμονες»]

φωτο: romfea.gr

φωτο: romfea.gr

Με κομμένη την ανάσα η ανθρωπότητα, πέραν θρησκευτικής αντίληψης ή εθνικότητας, παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα τα νέα στοιχεία που φέρνουν στο φως οι εργασίες συντήρησης του Πανάγιο Τάφου στα Ιεροσόλυμα.

Πολλοί μιλούν για «συγκλονιστικές αποκαλύψεις», ενώ μαρτυρίες που προκαλούν δέος έρχονται όχι μόνο από χριστιανούς, αλλά και από αλλόθρησκους.

Από την άλλη, ο επικριτικός αντίλογος θέλει όλα όσα συμβαίνουν να αποδίδονται στην υπερβολή του θρησκευτικού συναισθήματος, όμως ακόμη και διακεκριμένοι επιστήμονες μιλούν για έναν «ζωντανό τάφο»!

Μιλήσαμε με τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου π. Αχίλλιο Τσούτσουρα, ο οποίος διακρίνεται για την εμπεριστατωμένη και ψύχραιμη προσέγγιση των πραγμάτων στις απόψεις του.

Ο ίδιος, αν και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στους Αγίους Τόπους, λίγο πριν το ραντεβού για τη συνέντευξη, είχε φροντίσει να έρθει σε επαφή με πολλούς «Αγιοταφίτες» Έλληνες κληρικούς, για να αποκομίσει τις πλέον «φρέσκες» εξελίξεις.

Και η σωρεία μαρτυριών των οποίων έγινε κοινωνός, δε χωρούν για τον ίδιο αμφιβολία: Ο τάφος ανήκει στον Ιησού Χριστό και είναι «ζωντανός».

Όπως χαρακτηριστικά εξηγεί «σαφώς και μιλάμε για συνταρακτικές αποκαλύψεις, αν και κατά τη ταπεινή μου γνώμη θα έπρεπε να το περιμένουμε αυτό. Ξέρουμε δηλαδή ακριβώς ότι αυτός είναι ο Πανάγιος Τάφος και ότι είναι ο χώρος που ακούμπησαν το σώμα του Ιησού».

«ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΩΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ»

«Το συνταρακτικό δικαιολογείται, κατά τον Πρωτοσύγκελο, γιατί όπως του είπαν και οι Αγιοταφίτες με συγκίνηση, δέος και χαρά, βλέπουν ότι ο τάφος είναι ζωντανός. Δηλαδή σα να ακούμπησες το νεκρό σώμα του Ιησού χθες. Αυτό το είπαν βέβαια και οι επιστήμονες και όχι μόνον οι πιστοί ή οι κληρικοί. Θα σας παραπέμψω στην καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επικεφαλής της διεπιστημονικής ομάδας, κ. Αντωνία Μοροπούλου που είπε χαρακτηριστικά ότι «αυτό που μας συγκλονίζει όλους, είναι ότι ο Τάφος του Ιησού είναι ένας τάφος ζωντανός. Εκπέμπει το μήνυμα της Ανάστασης και της ελπίδας κι είναι εκείνο που μας επηρέασε και μπορέσαμε να δουλέψουμε».

Αυτό ακριβώς λένε και όσοι βρέθηκαν στο σημείο. Το ομολογούν όχι μόνον χριστιανοί, αλλόθρησκοι και άθεοι που εργάζονται εκεί. Όσο κάτω κι αν βρίσκονται από την επιφάνεια της γης, αντί να υπάρχει δυσοσμία από έναν χώρο που ήταν κλειστός μετά από τόσα χρόνια, κυριαρχεί διάχυτη μία ευωδία μοναδική, φανταστική και τόσο δυνατή, που δεν μπορούν να εργαστούν»!

Συνέχεια ολόκληρης (αν αντέχετε) της ανάγνωσης >

Advertisements
This entry was posted in «Ιερή» Εξουσία, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Λειτουργία Κυριακής, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

5 Responses to Λειτουργία Κυριακής: Αρχιμ. Α.Τσούτσουρας: «Είναι ζωντανός ο Πανάγιος Τάφος»

 1. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://www.triklopodia.gr/stratiotes-chtizoun-nao-gia-ton-agio-paisio-foto/

  ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΝΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ (ΦΩΤΟ)
  Δημοσιεύθηκε 22 Οκτωβρίου 2015

  Οι «φαντάροι» αφήνουν τα όπλα για τον άγιο Παϊσιο

  Οι στρατιώτες του Αμπελώνα Λαρίσης χτίζουν ναό για τον άγιο Παϊσιο

  «Άφησαν» τα όπλα οι στρατιώτες του σώματος του Μηχανικού στον όμορφο Αμπελώνα Λάρισας εξαιτίας ενός ιερού σκοπού, την ανέγερση ναού προς τιμή του νεότερου αγίου της Ορθοδόξου Εκκλησίας, του Οσίου Παϊσίου. Τον θεμέλιο λίθο στο νέο ιερό ναό που είναι αφιερωμένος στον λαοφιλή γέροντα έθεσαν πριν από λίγες ημέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κύριος Ιγνάτιος μαζί με τον Διοικητή του Στρατοπέδου “Παπαβασιλοπούλου” κύριο Κωνσταντίνο Κωστόπουλο, στην όμορφη κωμόπολη της Θεσσαλίας.

  «Ήταν αρχικά η έμπνευση του Μητροπολίτου του μας. Όμως λόγω του γεγονότος ότι ο Διοικητής είναι ευσεβής και πνευματικός άνθρωπος, εμφανίσθηκε μία ημέρα στον Σεβασμιώτατο και του είπε ότι έχουμε αυτή την επιθυμία (την ανέγερση του ναού) και θέλουμε να μας καθοδηγήσετε.

  Προσήλθαν πολλοί ευσεβείς χριστιανοί που ευλαβούνται εδώ και πολλά χρόνια τον άγιο Παϊσιο, προτού ακόμα αγιοκαταταχθεί», αναφέρει περιχαρής στην «Ορθόδοξη Αλήθεια»

  ο πρωτοσύγκελος της τοπικής μητρόπολης πατήρ Αχίλλιος Τσούτσουρας,

  ενώ συμπληρώνει σχετικά με τη συγκινητική και αξιέπαινη συνεισφορά στο ιερό εγχείρημα των στρατιωτών, που λόγω της νεαρής ηλικίας τους δεν πρόλαβαν να γνωρίσουν τον άγιο γέροντα, όμως τον έχουν μέσα στην ψυχή τους, «Θα βοηθήσουν πολύ οι στρατιώτες, θα είναι αυτοί οι κτήτορες. Θα το αναλάβουν εξ’ ολοκλήρου σχεδόν εκείνοι το έργο.
  Είναι πάρα πολύ συγκινητική κίνηση. Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι νέα παιδιά, που δεν ξέρουν πολλά πράγματα για την πίστη μας, γνωρίζουν όμως τον άγιο Παϊσιο.

 2. Ο/Η Ένας λέει:

  http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=164175

  Το φάντασμα του Βαβύλη πλανάται στα παρασκήνια της Εκκλησίας από την Ελλάδα ως το Ισραήλ και την Κάτω Ιταλία
  Τα χίλια πρόσωπα του «Μπίζι»
  Το εμπόριο ναρκωτικών, οι δουλειές με την αστυνομία και οι μυστικές υπηρεσίες
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/02/2005 00:00

  Απόστολος ή Απόστολος-Παύλος, Βαβύλης ή Φωκάς, Αναγνωστάκης ή Γρηγοριάτης, «Μπίζι» ή πατήρ Ραφαήλ. Ο άνθρωπος-μάσκα. Το φάντασμα που πλανάται στα παρασκήνια του εκκλησιαστικού χώρου από την Ελλάδα ως το Ισραήλ και την Κάτω Ιταλία. Το φάντασμα που πλανάται στις διαδρομές του υποκόσμου των ναρκωτικών ως έμπορος και στις υπόγειες μπίζνες… ασφαλείας με «ατζέντηδες» αξιωματικούς της αστυνομίας ή ακόμη και μυστικές υπηρεσίες. Εργα και ημέραι του καταζητούμενου «Μπίζι», όπως τον επονόμαζαν στην αστυνομική αργκό. Με τα πολλά ονόματα και τις πλαστογραφημένες ταυτότητες. Για να χάνεται το κουβάρι της δράσης του. Που ξετυλιγμένο κάνει «κρόσια» με τον Βαβύλη ως θύτη και ενδεχομένως εκείνους που χρησιμοποίησαν τον Βαβύλη ως ενεργούμενό τους, φροντίζοντας να είναι στο απυρόβλητο του νόμου.

  Απόστολος Βαβύλης. Βόλος, 1961. Τόπος και έτος γέννησης. Τελειόφοιτος της Κτηνιατρικής. Με δίπλωμα στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ελληνικά και ισπανικά. Προέρχεται από συντηρητική μεσοαστική οικογένεια εκπαιδευτικών και κατά δήλωσή του είναι θρησκευόμενος «με στενές σχέσεις και επαφές με την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία». Ετσι παρουσιάζει τον εαυτό του σε ένορκη βεβαίωση που υπογράφει.

  Ετος 1987. Οταν έδρεπε ακόμη δάφνες ως πρωταθλητής ποδηλασίας και μέλος της τοπικής Εκκλησίας στη γενέτειρά του… Εγραφε εκείνη τη χρονιά στη συστατική επιστολή του για τον Βαβύλη ο τότε Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Χριστόδουλος: «Με τα έκτακτα διανοητικά προσόντα του παρέχει εχέγγυα αξιοποιήσεως πάσης προσφερομένης ευκαιρίας προς επιμορφωσίν του, είναι δε βέβαιο ότι και η Εκκλησία θέλει επωφεληθή μελλοντικώς εκ της προσωπικότητος αυτού. H παρούσα χορηγείται προς χρήσιν ενώπιον πάσης αρχής και παντός προσώπου δυναμένου να προσφέρει εις τον επιφέροντα πάσαν δυνατήν εξυπηρέτησιν προς επίτευξιν των υγιών στόχων του».

  * H σύλληψη

  Ετος 1988. Συλλαμβάνεται από το Τμήμα Ασφαλείας Βόλου για εμπορία ναρκωτικών, σύμφωνα με αναφορές της Αστυνομίας. Προφυλακίζεται και κρατείται στις φυλακές Βόλου. Ο Βαβύλης έχει εισαγάγει από την Ιταλία 1,5 κιλό ηρωίνη. Την ίδια χρονιά, το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας εκδίδει βούλευμα για απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, αλλά έναν χρόνο μετά το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αίρει την απαγόρευση.

  Το 1991 καταδικάζεται από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας σε κάθειρξη 13 ετών για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ηρωίνης, όμως με τριετή αναστολή ποινής. Υστερα από αναίρεση του Αρείου Πάγου κατά της απόφασης, η υπόθεση εκδικάζεται εκ νέου το 1993 από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας και κατά πλειοψηφία επιβάλλεται η ίδια ποινή με 15ετή αυτή τη φορά αναστολή… Σημειωτέον οι μειοψηφήσαντες δικαστές, που διαφώνησαν να δοθεί η αναστολή, επισήμαναν ότι εντός της φυλακής συνέχιζε να διακινεί και να πουλάει ναρκωτικά… Ελαφρυντικό το «πάρε – δώσε» με την αστυνομία για ευνοϊκή μεταχείριση. Λειτούργησε ως πληροφοριοδότης της για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών και την εξάρθρωση κυκλωμάτων. Ο τότε διευθυντής Ασφαλείας Αττικής κ. Γ. Βασιλόπουλος και ο τότε προϊστάμενος της Δίωξης Ναρκωτικών κ. Γ. Παπαευθυμίου εγγράφως και διά ζώσης ως μάρτυρες στο δικαστήριο παρέθεσαν συγκεκριμένες υποθέσεις, στις οποίες συνεργάστηκε.

  Εν τω μεταξύ, δικαστήριο της Βενετίας τον είχε καταδικάσει σε επτά χρόνια κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών. H Ιντερπόλ Ιταλίας εξέδωσε το 1994 διεθνές ένταλμα σύλληψης, με σκοπό την έκδοσή του. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, η Ιντερπόλ Ελλάδας διαβίβασε το αίτημα των ιταλικών αρχών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, το οποίο κοινοποιήθηκε σε όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες. Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να εκδώσει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας απόφαση (1997) βάσει της οποίας διατάσσεται η σύλληψή του…

  «Χέλι» ο διεθνώς καταζητούμενος Βαβύλης, κινείται ευέλικτα σε όλες τις καταστάσεις, συναλλάσσεται επισήμως με την Ελληνική Αστυνομία, δραστηριοποιούμενος επαγγελματικά ως προμηθευτής εξοπλισμού ασφαλείας, τεθωρακισμένων αυτοκινήτων, όπλων, εν Αθήναις. Ταξιδεύει ωσάν ιπτάμενος και… τζέντλεμαν, «διπλωμάτης», ιερομόναχος, λύνει και δένει σαν φαντομάς στους διαδρόμους του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων – παρέα του ο απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας Γιάννης Τριανταφυλλάκης και ο Αρχιμανδρίτης κ. Νικόλαος-Νικόδημος Φαρμάκης. H χάρη του έφθασε ως το Βατικανό.

  * H εταιρεία…………………

  https://greeknation1.wordpress.com/page/1222/

  MARCH 26, 2010 · 10:20 PM
  >Αθώος και πάλι ο Απόστολος Βαβύλης!
  >

  Ακόμη μια φορά άκουσε το ΑΘΩΟΣ ο Απόστολος Χρ. Βαβύλης, νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο της Αθήνας όπου εμφανίστηκε να δικαστεί μόνος και χωρίς συνήγορο υπεράσπισης. Ενώ είχε την δυνατότητα να ζητήσει και να πάρει αναβολή λόγω της αποχής των Δικηγόρων, εν τούτοις ο Βαβύλης ζήτησε να προχωρήσει η δίκη του που αφορούσε την κατηγορία ότι φορούσε “χωρίς άδεια ράσο” κατά την μεταφορά του στην Ελλάδα από την Ιταλία τον Απρίλιο του 2006. Ο ίδιος δήλωσε εξ’ αρχής αθώος από τις κατηγορίες και υπερασπίστηκε την επιλογή του να φορά το ράσο για το οποίο δήλωσε ότι είναι “σάκος μετανοίας, προσευχής. νηστείας και αφάνειας-νέκρωσης δηλαδή κατά κόσμον και όχι στολή λειτουργού που είναι ο Διάκονος, ο Πρεσβύτερος και ο Επίσκοπος”. Σε ερώτηση του Προέδρου γιατί κατά την σημερινή δικάσιμο δεν φορούσε το ράσο εφόσον το φέρει νομίμως απήντησε: “Ο Χριστιανός είναι πάντοτε νομοταγής πολίτης εφόσον αυτό δεν αντιτίθεται στην Πίστη του και τους όρκους του απέναντι στο Θεό.

  Δεδομένου λοιπόν ότι η Πολιτεία αποφάσισε να με παραπέμψει-αδίκως κατά την γνώμη μου- σε δίκη για το ζήτημα αυτό, μέχρι την απαλλαγή μου υπακούω στους Νόμους του Κράτους του οποίου είμαι πολίτης…” Στη συνέχεια προσκόμισε σειρά αποδεικτικών εγγράφων και φωτογραφιών που έπεισαν απολύτως το Δικαστήριο το οποίο μετά την απαλλακτική πρόταση της Εισαγγελέως της Έδρας έκρινε αυτόν ΑΘΩΟ από την κατηγορία της “αντιποίησης στολής του λειτουργού της Ορθοδόξου Ανατολικής του Χριστού Εκκλησίας”.

  Αμέσως μετά το πέρας της δίκης ο Απόστολος Βαβύλης (π. Ραφαήλ-δόκιμος μοναχός και με την “βούλα” της Δικαιοσύνης πλέον…) έκανε την ακόλουθη δήλωση στη “ΡΟΜΦΑΙΑ” καθώς και στα “ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ”:

  Όπως δήλωσα και στο παρελθόν, Οι συκοφαντίες, τα ψεύδη, οι κακότητες και η εμπάθεια που υπήρξαν οι πραγματικές αιτίες πίσω από τις δεκάδες χαλκευμένες εναντίον μου κατηγορίες, καταρρέουν μία-μία με τη χάρη του Χριστού μας που είναι “η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή”. Ταλαιπωρήθηκα και ταλαιπωρούμαι ακόμη, διασύρθηκα και μαζί μου η οικογένειά μου, επειδή κάποιοι κατ’ όνομα ορθόδοξοι και δυστυχώς ανώτεροι και ανώτατοι πνευματικοί ηγέτες αποφάσισαν ότι έπρεπε να χτυπηθεί ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος. Όλα επιτρεπόταν σ’ αυτό τον πόλεμο κατά ενός ανθρώπου που είμαι βέβαιος ότι αφενός τώρα βρίσκεται εις χώρα ζώντων ένθα επισκοπεί το Φώς του Προσώπου του Χριστού μας και αφετέρου η ιστορία θα κρίνει ως ένα εκ των σημαντικοτέρων σύγχρονων Ορθοδόξων Εκκλησιαστικών Ηγετών. Ακόμη και το δικαίωμά μου να ταφώ κατά κόσμον, να φορώ το ράσο, το ένδυμα αυτό, το σάκο της συντριβής, του πένθους και της μετάνοιας, αμφισβητήθηκε και μετετράπη σε κατηγορία για να υποστηριχθεί ότι είμαι “ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα…”. Με πίστη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ακόμη και χωρίς συνήγορο υπεράσπισης, εμφανίστηκα με ταπείνωση και συντριβή διεκδικώντας το δικαίωμά μου να ζω όπως αποφάσισα και να φορώ αυτό που απορρέει αυτή την επιλογή. Οι διώκτες και οι συκοφάντες μου για ακόμη μια φορά, βρίσκονται απέναντι στο Θεό της Δικαιοσύνης, της Αλήθειας, του οποίου το Πάθος θα βιώσουμε σε λίγες μέρες μαζί με την Ζωηφόρο του Ανάσταση.
  Προσεύχομαι να τους δώσει την μετάνοια για να καταλάβουν πως ότι κι αν μηχανευτούν, όσο κι αν προσπαθήσουν να εξοντώσουν έναν αθώο, πάντοτε θα αποτυγχάνουν διότι γέγραπται: “…Κύριος φωτισμός μου καὶ σωτήρ μου τίνα φοβηθήσομαι κύριος ὑπερασπιστὴς τῆς ζωῆς μου ἀπὸ τίνος δειλιάσω; ἐν τῷ ἐγγίζειν ἐπ’ ἐμὲ κακοῦντας τοῦ φαγεῖν τὰς σάρκας μου οἱ θλίβοντές με καὶ οἱ ἐχθροί μου αὐτοὶ ἠσθένησαν καὶ ἔπεσαν, ἐὰν παρατάξηται ἐπ’ ἐμὲ παρεμβολή οὐ φοβηθήσεται ἡ καρδία μου ἐὰν ἐπαναστῇ ἐπ’ ἐμὲ πόλεμος ἐν ταύτῃ ἐγὼ ἐλπίζω, μίαν ᾐτησάμην παρὰ κυρίου ταύτην ἐκζητήσω τοῦ κατοικεῖν με ἐν οἴκῳ κυρίου πάσας τὰς ἡμέρας τῆς ζωῆς μου τοῦ θεωρεῖν με τὴν τερπνότητα τοῦ κυρίου καὶ ἐπισκέπτεσθαι τὸν ναὸν αὐτοῦ, ὅτι ἔκρυψέν με ἐν σκηνῇ ἐν ἡμέρᾳ κακῶν μου ἐσκέπασέν με ἐν ἀποκρύφῳ τῆς σκηνῆς αὐτοῦ ἐν πέτρᾳ ὕψωσέν με…”(Ψαλμός κστ’)
  Τώρα για όσους επιμένουν να ασχημονούν, να υβρίζουν, να ψεύδονται και μάλιστα εις εξ αυτών ενώ είναι Επίσκοπος!!!, να ειρωνεύονται και να δρουν “υπογείως” όπως τα τέκνα του σκότους και του διαβόλου, ο δρόμος της Δικαιοσύνης όπως ήδη έχω δηλώσει έχει ανοίξει με σειρά αγωγών. Δεν ήθελα να ενάγω ιερωμένους πολλώ δε μάλλον έναν Επίσκοπο. Επειδή όμως η Αλήθεια είναι ο ίδιος ο Χριστός και η ουσία του Ευαγγελίου Του, είμαι υποχρεωμένος να το πράξω. Ζήτησα μόνον να πουν την αλήθεια, ούτε χρήματα, ούτε τίποτε. Δεν το έπραξαν. Θα υποχρεωθούν να το κάνουν ενώπιον της Δικαιοσύνης στην οποία θα προσκομίσω αδιάσειστα στοιχεία. Φαίνεται κύριε Πολυγένη πως η αυτή η απλή λεξούλα η λέξη “ήμαρτον-συγνώμην” στην εποχή μας έγινε πολύ μα πολύ ακριβή και δύσκολη να ειπωθεί.
  Εύχομαι σε Σας και τους αναγνώστες Σας Καλή Ανάσταση και Ευλογημένο το Άγιον Πάσχα. Σας ευχαριστώ.”

  Εμείς από τη μεριά μας δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε: “ποιός ή ποιοί ενοχλήθηκαν τόσο πολύ επειδή ένας άνθρωπος φορά το ράσο ακόμη και μέσα στη φυλακή όπου μάλιστα επιτελεί έργο ευαγγελισμού σε συνεργασία με πληθώρα ιερέων, εθελοντών της Αδελφότητας Θεολόγων “Ο ΣΩΤΗΡ” που μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα την βάπτιση 10 μουσουλμάνων συγκρατουμένων του; Αν δηλαδή φορούσε κελεμπία μουσουλμάνου ή πορτοκαλί ράσο βουδιστή κανένας δεν θα είχε πρόβλημα; Νομίζουμε ότι κάποιοι πρέπει να σοβαρευτούν και να σταματήσουν τον πόλεμο που πια δεν είναι κατά ενός προσώπου που δικαιώνεται διαρκώς από τη Δικαιοσύνη, αλλά τον πόλεμο κατά των εργατών του ευαγγελίου. Σας παραθέτουμε αποκλειστικές φωτογραφίες που είναι μέσα από το χώρο των φυλακών όπου ο Απ. Βαβύλης, (π. Ραφαήλ), συμμετείχε αποφασιστικά ως ταπεινός βοηθός, στο έργο των κατηχητών της Ι. Μητρόπολης Νικαίας που επιτελεί τεράστια Ιεραποστολή στο δύσκολο αυτό χώρο. Τα κάθε είδους αντεθνικά και αντι-ορθόδοξα “λαμόγια” ας σταματήσουν πια. Τους καταλάβαμε!!!

  Για το έργο αυτό ο σημαντικότατος Ιεραποστολικός Σύνδεσμος “Κοσμάς ο Αιτωλός” είχε φιλοξενήσει στις σελίδες του άρθρο του Απ. Βαβύλη με τίτλο “Το θαύμα επαναλήφθηκε” στο τεύχος του περιοδικού του Α΄Τριμήνου του 2008.

 3. Ο/Η Ρασπούτιν λέει:

 4. Ο/Η Elias λέει:

  Ζωντάνεψε, ωραία. Άντε το Πάσχα να μας κάνει επίσκεψη και αυτός παρέα με το άγιο φως

 5. Ο/Η Psycho λέει:

  Aιπειστοιμωνεικά

  http://anotata-tei.blogspot.gr/2012/11/2010.html

  Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012
  Κα Τώνια Μοροπούλου. Μια «σύγχρονη Υπατία», βραβευμένη παρακαλώ και σημερινή αντιπρύτανης του ΕΜΠ. Το βίντεο είναι από τις πρυτανικές εκλογές του 2010 και το άρθρο από «Το Βήμα», το παλιό καλό καθεστωτικό ΜΜΕ.
  [………………………..]

  Τελειώνοντας να δούμε τη φωτό-δώρο τρία σε ένα αποκάτω:
  Μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας.

  Είπα και εγώ να βάλω και κάτι που να μας θυμίζει (της κας Μοροπούλου και εμάς) την εποχή της παντοδυναμίας του τεε και του ΠΑΣΟΚ

  Για όσους έχουν ασθενή μνήμη στην φωτο απο πάνω είναι ο ΠΑΣΟΚος επενδυτής κος Κοσκωτάς, νέο τζάκι τότε, που κόντεψε να καταπιεί τις τράπεζες, τον τύπο και όλο το Αιγαίο

  Το καλαμπόκι δεν πρόλαβε. Το κατάπιαν άλλοι ΠΑΣΟΚοι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s