Daily Trash-Art Gallery [1]

[happening διά (παρα)μορφωμένα αμνοερίφια]

trash-art1

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

***

Όπου…

 • To σοκ Τραμπ συγκλονίζει τη Ευρώπη με ένα καλαίσθητη παλάμη (σχέδιο δεινού καλλιτέχνη) να την… σφίγγει μέχρι ασφυξίας.
 • Το κατεστημένο πλέον γκρεμίζεται διότι ο Τραμπ έκανε στις ΗΠΑ επανάσταση και οσονούπω διαλύονται Ευρώπη-Νάτο και το αυθαίρετο στη Βαρυμπόμπη, ενώ Ολάντ και Μέρκελ ψάχνουν Chateau να κρυφτούν από την πένα του Κουρή.
 • Προβλέπεται επίσης ο Πούτιν αντάμα με Ξανθό Γένος να σώσουν την Ελλάδα κάτω από τα βλέμματα του βλαμμένου Παΐσιου και του Τραμπ, ο οποίος τυγχάνει μέγας μελετητής αμελετήτων του Αγίου Παϊσίου.
 • Και βεβαίως όσο υπάρχει Τσίπρας ποιος είναι ο… Τράμπ.

Μετανοείτε.

Advertisements
This entry was posted in Ασμοδαίος, Των Αμνοεριφίων. Bookmark the permalink.

15 Responses to Daily Trash-Art Gallery [1]

 1. Ο/Η Κλαζομενεύς λέει:

  Δεν είναι παλάμη…είναι το μαλί του Τράμπ…

 2. Ο/Η Πάνως Συγκαμμένος λέει:

  Αίσχον!

 3. Ο/Η laskaratos λέει:

  Μόνο στο μικρό όνομα έκανε λάθος η πατσαβουροφυλλάδα του Ιερώνυμου (Αποστολική Διακονία) και του εκβιαστή Μιχαλόπουλου

  Μεταξύ Χ.Α. και Τσίπρα

  με λίγες απειλές (οι κακοήθεις θα τις πουν εκβιασμούς) κατά παπάδων ενδιαμέσως

  Εφημερίδα στόφας με σταθερές αξίες:

  και βεβαίως με ολίγες απειλές κατά μητροπολιτών

 4. Ο/Η Left and Liberal λέει:

  Liberation για Τραμπ: Αμερικανός Ψυχοπαθής

 5. Ο/Η του κώλου λέει:

  08-11-16 Διευκρινιστική απάντηση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνου Ζουράρι σε πρόσφατα δημοσιεύματα

  «Επειδή υπηρέτησα στον τότε Αμερικανοβασιλόφρονα στρατό, ως χαρακτηρισμένος ως «εν ενεργεία δρων κομμουνιστής, κατηγορία Γ, λοιπός οπλίτης», εκεί στο Σουφλί, αλλά και στο φυλάκιο του Ερυθροποτάμου, πάλι εκεί, κατά τα χριστεπώνυμα έτη 1963- άνοιξη, και 1964 -χειμώνα και επειδή η συχωρεμένη μητέρα μου είναι Θρακιώτισσα από την πρωτεύουσά της, δηλαδή την Βασιλεύουσα, γι’ αυτό έμαθα ν’ αγαπώ στο πετσί μου την Θράκη, πολύ πριν από τους νεοεθνοκηφήνες της σήμερον.

  Όσοι ανελλήνιστοι δεν νιώθουν από την Αριστοφάνειον ειρωνεία, ας ξαναδιαβάσουν Αριστοφάνη, Ροΐδη και Ζουράρι. Και να κρατούν σημειώσεις, τις οποίες, εξεχόντως, οφείλω να εγκρίνω».

 6. Ο/Η Κ.Δ. λέει:

  Η εκδίκηση της βλαχιάς!

  Κοιτάξτε το χάρτη: η βλαχιά εξέλεξε Donald Trump, ενώ η παλιά Αμερική (δηλ. η συντριπτική πλειονότητα των ιδρυτικών πολιτειών), οι διανοούμενοι και οι κοσμοπολίτες τον αποδοκίμασαν· η βλαχιά στηρίζει τον Ερντογάν· η βλαχιά έβγαλε Brexit.
  Με την ευκαιρία, όταν σε ένα λαό (Αμερικανικό, Τουρκικό, Βρετανικό) παρατηρούνται τόσο κραυγαλέες αντιθέσεις, λογικό είναι στην ΕΕ να υπάρχουν κράτη 2 (ή ακόμη και 3) ταχυτήτων.

 7. Ο/Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ λέει:

  Αριστερά=Αθεία,ασέβεια και ειρωνεία στα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου.Τον Παίσιο με μεγάλη ευκολία τον υβρίζουν.Τσιμουδιά όμως για τα ιερά πρόσωπα ων άλλων θρησκειών Όταν όμως θα δείτε κάποια στιγμή,να διαλύεται η κωλοΤουρκία από την Ρωσία,γιατί η πρώτη θα θίξει τα συμφέροντα της δεύτερης,αλλά και να περνάει η Πόλη στα χέρια της Ελλάδας,τότε θα σας δώ όλους εσάς τους είρωνες.Συνεχίστε την χυδαία επίθεση κατά της ορθοδοξίας.Οι δεξιές κυβερνήσεις βγαίνουν χάρη σε κάτι αριστερούς άθεους.Ποιος θρησκευόμενος θα κάτσει να ψηφίσει μια αριστερά,που μιλάει κακολογεί την θρησκεία του;Κανείς;Και όσο για τον Τράμπ.Είδαμε,τι σόι είναι και η Χίλαρι.Ο άντρας της έκανε πόλεμο στην Σερβία και δημιούργησε το Κόσσοβο.Καλό κουμάσι,να πούμε.Αντί να την ενοχλεί η ISIS,την ενοχλεί ο Πούτιν,γιατί οι ΗΠΑ πάντα ήθελαν να΄ναι η μόνη δυνατή χώρα στον χάρτη.Τώρα που η Ρωσία είναι δυνατή,τους ενοχλεί.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   @»να διαλύεται η κωλοΤουρκία από την Ρωσία,γιατί η πρώτη θα θίξει τα συμφέροντα της δεύτερης,αλλά και να περνάει η Πόλη στα χέρια της Ελλάδας»,
   Tόσο μίσος, τόσος αποκρυφισμός και τόση χυδαιότητα από μια «Χριστιανή», σε μια μικρή φράση;

   Από πότε ο αγράμματος αγύρτης-μέντιουμ του μισους Παϊσιος είναι «ιερό πρόσωπο» του Χριστιανισμού. Σε ποιά ευαγγελική περικοπή βρήκατε κάποια αντιστοίχιση με τις συμπεριφορές του;
   Πως μπορείτε και γίνεστε τόσο βλάσφημη;

   https://roides.wordpress.com/2016/07/15/15jul16/

   Η βλαβερή επιρροή του μέντιουμ Παΐσιος
   15/07/2016
   [Ποινικές εμπλοκές θαυμαστών του -Ομολογία Ιερώνυμου]

 8. Ο/Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ λέει:

  Τα μέντιουμ,μίστερ έξυπνε κι άθεε,είναι αυτά που αποκαλύπτουν γεγονότα του μέλλοντος με την βοήθεια του διαβολάκου,αλλά κι επί χρήμασι.Ο Παίσιος δεν έχει ουδεμία σχέση με τα μέντιουμ.Είναι άγιος προφήτης της Εκκλησίας,που προέβλεπε το μέλλον με την χάρη του Θεού,ζώντας φτωχικά και χωρίς να κερδίζει χρήματα.Και αυτό το μισός προς την Τουρκία,δεν το καταλαβαίνεις;Να αγαπήσουμε ποια χώρα;Αυτήν που όλη την ώρα παραβιάζει τα σύνορα μας;Αυτήν,που κατέκτησε το Ελληνικό Βυζάντιο,που πήρε τις περιουσίες των Ελλήνων και που έκανε γενοκτονίες;Εσείς που αγαπάτε την Τουρκία,τι εύχεστε;Όταν μας επιτεθούν οι Τούρκοι,να μην τιμωρηθούν και να κατακτήσουν το Αιγαίο μας;Πλάκα κάνετε,έτσι;Ο ανθελληνισμός στο μεγαλείο του είστε.Πω ρε γαμώτο,αυτοί οι αριστεροί τρελαίνουν άνθρωπο.Ο χριστιανισμός είναι κατά του πολέμου και της βίας.Αυτό όμως δεν σημαίνει,πως δεν θα υπερασπιστούμε την πατρίδα,όταν ο εχθρός θελήσει να καταπατήσει τα εδάφη μας.Εσείς καθίστε και αγαπήστε τους Τούρκους.Ο στρατός μας και η αεροπορία μας είναι διατεθειμένοι να θυσιαστούν για την πατρίδα.

 9. Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη, του κατηχητικού λέει:

  Eίμε μπερδεμένη.
  Παντρεφτηκα Έλληνα λοχαγό και ερωτέφτηκα Τούρρρκο ψαρρρρρά. Βοηθάτε με Ορρρρθόδοκση, τι να κάμνω;
  Ο πναιβματικώς μου πατήρ Κωλομέριος, μου ζητάει να του γνωρίσω τον Τούρκο, γιατί άραγες;
  Θέλει να τον κάμνη Ωρθόδωξον ή γυρεύει τα ανορθόδοξα;

 10. Ο/Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ λέει:

  Τι απαντήσεις να περιμένεις από κουμμούνια;Ειρωνείες για πρόσωπα της Εκκλησίας κι αγάπη για τον εχθρό,που θέλει να κατακτήσει την πατρίδα τους,αλλά και που σκότωσε συμπατριώτες τους.Ρό πιές τον καφέ με καμιά Φατμέ.Θα σου πεί στο φλιτζάνι,οτι βλέπει ένα Κάπα κι ένα ή.Το κάπα θα είναι κουμμουνιστική και το η =ήττα,δηλ.κουμμουνιστική ήττα για χιλιοστή φορά στις βουλευτικές εκλογές.Ο κόσμος εδώ σιχάθηκε το Σύριζα,που υποστηρίζει οτι είναι αριστερά,θα ψηφίσει το ΚΚΕ;Κι εσύ μωρή Ζωζώ,βάλε τα κωλομέρια σου όπου γουστάρεις,γράφοντας το βιβλίο[Η αγάπη ήρθε από μακριά.]Εάν θές,πάνε και στον καταυλισμό των λαθρομεταναστών.Θέλουν τρυφερότητα κι αυτά τα αγόρια.Όπως και να’σαι,θα δεχθούν την αγάπη σου.Μην μου στενοχωριέσαι.Πάντως είναι πολύ παράξενο να ερωτευθούν δυο άνδρες μια αριστερά,γιατί αυτές είναι και απεριποίητες και κακοντυμένες γυναίκες.Σας προτρέπω να δείτε και την νέα σειρά του Σουλειμάν,που παρουσιάζει τους Τούρκους ως απελευθερωτές της Μικράς Ασίας.Θα σας αρέσει σίγουρα.

  • Ο/Η Po λέει:

   Ορθόδοξην; νδροπήν να λέγεις «Κι εσύ μωρή Ζωζώ,βάλε τα κωλομέρια σου όπου γουστάρεις…»
   Εχάθησαν τα χοιρομέριαν;;;

   νδροπήν και πάλιν, ορθόδοξη παρθένα!

 11. Ο/Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ λέει:

  Γιατί θίχτηκες εσύ;Γκόμενα σου είναι η Ζωζώ ή η είσαι κρυφός θαυμαστής της και δεν της το ομολογείς;Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και την λέξη καπούλια ή οπίσθια,αλλά μίλησα άκομψα όπως κι αυτή.Όπως μου μιλάνε,μιλάω.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.