Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει τον πατριάρχη Αλέξιο

[…Ο σύντροφος της κυρίας Δούρου διέθετε χρήματα της ΕΥΔΑΠ, ως δήθεν διαφήμιση της ΕΥΔΑΠ, την οποία δρομολογούν προς ξεπούλημα, σε περιθωριακούς δημοσιογράφους για να φιλοτεχνούν θετικές καταχωρίσεις για τον Πρωθυπουργό και τον κ. Παππά…]

patriarch-stalin

του Αναγνώστη Λασκαράτου
Πολλές εφημερίδες και σταθμοί έχουν πάθει αφωνία και αμνησία για υποθέσεις όπως αυτή του Noor-1 στην οποία, εντελώς ανεξήγητα, δεν εντοπίστηκε (δικαστικά) ο χρηματοδότης και εγκέφαλος της άκρως εγκληματικής σπείρας, η οποία αποκαλύφθηκε χάρις στις πληροφορίες που παρείχε η αμερικανική δίωξη ναρκωτικών στις δικές μας αρχές, με τη συνέχειά της ιστορίας να είναι απολύτως αξιοπερίεργη, μέσα από απειλές και βόμβες κατά δικαστών, παραιτήσεις δικαστών, κασέτες της ΕΥΠ που δεν ακούστηκαν στο δικαστήριο και πολλούς περίεργους θανάτους κατηγορουμένων και εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Μερικοί, αντίπαλοι ενός ευσεβούς και ενάρετου νέου καναλάρχη, που συνδράμει με συγκινητικό ζήλο τις ακαταπόνητες φιλανθρωπίες του πονόψυχου Σεραφείμ Πειραιώς,  ισχυρίστηκαν (προσωπικώς δεν τους πιστεύω), πως «δεν μπήκε ποτέ βέβαια στον κόπο να τραβήξει με δηλώσεις του μια καθαρή γραμμή απέναντι σε όσους υποτιθέμενους ή μη εφοπλιστές και πρώην συνεργάτες του βρέθηκαν κατηγορούμενοι στην υπόθεση. Αντίθετα, απλά «έκοψε» τις ειδήσεις ή -ακόμα χειρότερα- έσπευσαν να τις κόψουν με δική τους πρωτοβουλία τα φιλοολυμπιακά ΜΜΕ».

Κατάντησε πάντως, να μαθαίνουμε κάποια πράγματα με βάση τις αψιμαχίες ανταγωνιστικών συμφερόντων των ΜΜΕ, ενώ σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι σιωπούν σκανδαλωδώς. Γι’αυτό και η ενάρετη αριστεροακροδεξιά κυβέρνηση θέλει να περιορίσει τα κανάλια σε 4, για να μειώσει τη διασπορά των αντιθέσεων και τις πιθανότητες αυτού του είδους των αποκαλυπτηρίων μεταξύ συγκυριακά αντιμαχόμενων μιντιαρχών, ποδοσφαιρικών παραγόντων, εφοπλιστών, τραπεζιτών, κομμάτων κλπ, ώστε να διατηρηθεί ένα υψηλόν επίπεδον εις τον δημόσιον βίον του τόπου, που θα κινδύνευε αλλιώς να ξεπέσει σε «κουτσομπολιά».

Αυτές τις σιωπές και τους συμψηφισμούς τις είδαμε πρόσφατα και με την ‘Attica Βank’ όπου η κυβέρνηση επέσειε απειλητικά και προειδοποιητικά, ενοχοποιητικά για τους αντιπάλους της φαντάσματα του παρελθόντος, αντί να τα στείλει για εκκαθάριση στη Δικαιοσύνη και αυτός ο απροκάλυπτος συμψηφισμός οικονομικών καταχρήσεων να ξετυλίγεται ατάραχα μπροστά στα μάτια του κοινού, χωρίς καμία συνέχεια. Το είδαμε και με τις μπαγιάτικες, όσο και άκρως ύποπτες χρονικά, ροζ, τρομοκρατικής ή και εκβιαστικής υφής, «αποκαλύψεις» σε βάρος δικαστή στην υπόθεση της αδειοδότησης των καναλιών.

Πρόσφατα η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Δεν την θεωρώ μεν ανεύθυνη για το τελευταίο κατάντημα της χώρας, πλην όμως η οργή της κατά των πρώην αγαπημένων της συντρόφων (και πολιτικά συνενόχων σε πολλά), την οδηγεί σε πολύ σοβαρές και πολύ συγκεκριμένες (εντελώς ασυνήθιστο αυτό για τη χώρα μας) αποκαλύψεις-καταγγελίες, που κανείς άλλος δεν κάνει, δεδομένου και του εκρηκτικού και παράτολμου του χαρακτήρα της, της ασυνήθιστης για τη σημερινή «Αριστερά» μόρφωσής της και της σοβαρής πολιτικής της προίκας. Αξίζει να την ακούσουμε, γατί υπάρχει και το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο:

«Συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βασιλική Σιούτη, στην ERTopen (21/10/16)…..επιχειρεί η Κυβέρνηση αυτή, …. να αντιμεταθέσει την προσοχή των πολιτών και να δημιουργήσει αντιπερισπασμούς, και αναφέρεται στην διαφθορά και στην διαπλοκή σαν να ήταν ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ, που είχε μέσα ανθρώπους που συγκρούστηκαν με κόστος με την διαφθορά και την διαπλοκή …Δεν είμαστε στο έτος μηδέν, δεν μιλάμε σε επίπεδο παρελθόντος και κυρίως δεν μπορεί να τοποθετείται σαν να έχει ηθικό πλεονέκτημα μια Κυβέρνηση που αυτό ακριβώς το ηθικό πλεονέκτημα το έχει απωλέσει προ πολλού. Είναι η δεύτερη προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που έκανε η Κυβέρνηση Τσίπρα, πάλι για την διαφθορά και την διαπλοκή. Στην πρώτη τέτοια συζήτηση στην Βουλή, ο κύριος Τσίπρας ουσιαστικά επανέλαβε αυτά που είχα γράψει ως υπεύθυνη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ το 2014, στην “Μαύρη Βίβλο της Ντροπής”, γιατί τόσο πολύ ασχολείται με την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής, ώστε από το 2014 δεν είχε καμία επικαιροποίηση της γνώσης και του λόγου του. Τώρα έκανε μια τοποθέτηση, κατά την γνώμη μου τρομακτικά προκλητική για Κυβέρνηση η οποία ανερυθρίαστα διαπλέκεται, δημιουργεί κανόνες καζίνο και τζόγου για τις τηλεοπτικές άδειες, εν συνεχεία καλεί σε γεύματα τους υπερθεματιστές, υπερασπίζεται εμπλεκόμενους σε υποθέσεις μέσα στην Βουλή και στο τέλος εμφανίζεται να τοποθετείται και για ποινικές υποθέσεις που την εκθέτουν, σαν να είναι ποινικές υποθέσεις που την δικαιώνουν. Αναφέρομαι, βέβαια, στην υπόθεση των λεγομένων εκβιαστών, ..…

Βασιλική Σιούτη: Αναφέρεστε στο σκάνδαλο αυτό το τηλεοπτικό, που εμπλέκονταν και δημοσιογράφοι.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ναι. Αναφέρομαι στην περίπτωση που αποκαλύφθηκε και δημοσιεύθηκαν στα Μέσα Ενημέρωσης, τα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο κύριος Μπενίσης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ και κεντρικό πρόσωπο στην σημερινή κυβερνητική τάξη και διάταξη και σύντροφος της κυρίας Δούρου και σύμβουλος της κυρίας Δούρου στην Περιφέρεια, διέθετε χρήματα της ΕΥΔΑΠ, δηλαδή μιας δημόσιας επιχείρησης την οποία δρομολογούν προς ξεπούλημα, για ποιο πράγμα; Ως δήθεν διαφήμιση της ΕΥΔΑΠ, στην πραγματικότητα όμως σε περιθωριακούς δημοσιογράφους προκειμένου να φιλοτεχνούν θετικές καταχωρίσεις και θετικά άρθρα για τον Πρωθυπουργό και για τον κύριο Παππά…….Εκείνο, όμως, που κάνει εντύπωση και πρέπει όλα να τα πούμε, είναι ότι αυτό το φοβερό σκάνδαλο που ήταν τέτοιων διαστάσεων που θα μπορούσαν ρίξουν την Κυβέρνηση, κουκουλώθηκε και από τα Μέσα Ενημέρωσης. ………..

Βασιλική Σιούτη: Υπάρχουν και στο διαδίκτυο αυτά που λέτε; Έχω αρχίσει να φοβάμαι.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τα έχω ξαναπεί, να μην φοβάστε. Είμαι εγώ εδώ.

Τα Μέσα Ενημέρωσης με εντελώς εναρμονισμένο και προγραμματισμένο τρόπο άρχισαν να αναμεταδίδουν ότι ο “Πατριάρχης Αλέξιος” είναι, δήθεν, ο Τρύφων Αλεξιάδης, δηλαδή ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας είναι πάνω από τον Υπουργό Επικρατείας …».

Ωραία τα λέει η κα Κωνσταντοπούλου αλλά και εμείς τα είχαμε επισημάνει με το παραπάνω:

«Γιατί απολύθηκε ο κ.Νικολούδης;-Αμφιλεγόμενες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη Δικαιοσύνη και στη διαφθορά» (26/10/2015)… Ο εισαγγελέας με το ρεκόρ υποθέσεων στο… αρχείο. Η πορεία του Δημ. Παπαγγελόπουλου από τα υπόγεια της Ευελπίδων, … μέχρι τον 15ο όροφο της οδού Κατεχάκη, στη θέση του διοικητή της ΕΥΠ, πέρασε από πολλούς σταθμούς…..»

«Ο μοιραίος πατριάρχης Αλέξιος και ο αρχιμανδρίτης του»

 

 

Advertisements
This entry was posted in «Ιερή» Εξουσία, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Ασμοδαίος, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), Επάναστἀτες του Κώλου, Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, Θεωρίες Συνωμοσίας, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

22 Responses to Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει τον πατριάρχη Αλέξιο

 1. Ο/Η Psycho λέει:

  «Ήρθα στην ΕΡΤ για δουλειά και όχι δουλειές. Kαταλαβαινόμαστε τώρα»
  Η επιστολή του Σταύρου Καπάκου προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Επί 17 μήνες δώσαμε μαζί έναν δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα. Πήραμε την ΕΡΤ από τα συντρίμμια και την κρατήσαμε όρθια.

  Κερδίσαμε όλοι μαζί τη μάχη της ενημέρωσης σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της πολυτάραχης περιόδου (εκλογές – δημοψήφισμα, επίσκεψη Πάπα, επίσκεψη Πούτιν, διαπραγμάτευση, τρομοκρατικά χτυπήματα, προσφυγικό, Ολυμπιακοί Αγώνες, Σύνοδοι κορυφής, ΒΡΕΧΙΤ και άλλα πολλά).

  Όλοι μαζί αποδείξαμε ότι η ΕΡΤ μπορεί να πρωταγωνιστήσει στα μεγάλα γεγονότα και να δώσει με αξιώσεις τη μάχη για πραγματικές ειδήσεις, αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση.

  Ελπίζω να αισθανθήκατε όλοι πιο ελεύθεροι από ποτέ αυτή την περίοδο. Γνωρίζετε καλά ότι ήμουν ένας από σας ,σας εκτιμούσα και με εκτιμούσατε. Τα γνωρίζουμε αυτά και τα σεβόμαστε όλοι.

  Κρατήστε ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ, για ότι πετύχαμε όλοι μαζί κάτω από αντίξοες συνθήκες. Είμαι βέβαιος ότι θα συναντιόμαστε καθημερινά στην μάχη για την αυτονομία και την αξιοπιστία της ενημέρωσης, που ευτελίζεται από εξουσιαστικές συμπεριφορές και αντιλήψεις τύπου στρατιωτικού καραβανά. Είναι αυτή η αντίληψη που οδήγησε στην επίδοση της αποπομπής μου με δικαστικό κλητήρα και μάλιστα με την πρωτοφανή κατηγορία της «άρνησης συμμόρφωσης προς τις οδηγίες»!

  Η δημοσιογραφία δεν είναι τάγμα νεοσυλλέκτων…

  Όπως είπε ένας μεγάλος του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού «η συνείδησή μας παραμένει αδιάψευστος κριτής , αρκεί να μην την έχουμε δολοφονήσει» και θέλω να πιστεύω ότι μόνο λίγες γρατσουνιές έχω στη συνείδησή μου.

  Άλλοι όμως αποδεικνύονται μικροί έως και μοιραίοι.

  Ήρθα στην ΕΡΤ για δουλειά και όχι δουλειές. Kαταλαβαινόμαστε τώρα….

  Σας χαιρετώ, δεν σας αποχαιρετώ

 2. Ο/Η Αntifa2 λέει:

  https://athens.indymedia.org/post/1559197/

  ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ .

  από POLYTROPOS 19/05/2016 3:37 μμ.

  Θεματικές: Αντιφασισμός / Αντιεθνικισμός / Αντιρατσισμός, Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις – Αντιπολεμικό κίνημα,

  Δυστυχώς, η ελληνική κυβέρνηση δε δείχνει να έχει αντιληφθεί την επικινδυνότητα της «αρκούδας του Βορά» και συνεχίζει να χαριεντίζεται με τους Ναζί καβάλα στις μοτοσκυκλέτες και το γραφικό Αλεξάντρ Ντούγκιν, το γνησιότερο εκπρόσωπο της ναζιστικής ιδεοληψίας σήμερα. Επί τέλους, πότε θα συνέλθουν κάποιοι , τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στο υπόλοιπο κοινοβουλευτικό, αλλά και εξωκοινοβουλευτικό χώρο και θα αντιληφθούν πως αν στηρίζεις με οποιονδήποτε τρόπο το δικτάτορα και τους Ναζί οπαδούς του, γίνεσαι και ο ίδιος συνένοχος των εγκλημάτων ενός υπόδικου εγκληματία στο Διεθνές ποινικό δικαστήριο για εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας;

  (Homo-Naturalis.gr) 1. α. Ολιγόωρη κράτηση στη Θεσσαλονίκη για τον μέντορα του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν

  Β. Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!

  Με παρέμβαση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ αποτράπηκε η…ρήξη!

  iΦαίνεται μάλλον περίεργο στις σημερινές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, υπάρχουν όμως ακόμα ορισμένοι ‘Ελληνες με επιρροή, μυαλό και κυρίως πατριώτες να σώζουν τη χώρα από τις κυβερνήσεις της! ‘Ενας από αυτούς είναι ο Πόντιος επιχειρηματίας και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης από το Ροστόφ επί του Ντον. ‘ γ. ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ Ποιος είναι ο υπερεθνικιστής Αλεξάντρ Ντούγκιν που κρατήθηκε στη Θεσσαλονίκη – Οι άριστες σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή

  Η κράτηση, για λίγες ώρες, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης του Ρώσου υπερεθνικιστή Αλεξάντρ Ντούγκιν, λόγω συνωνυμίας με καταζητούμενο, προκάλεσε αίσθηση.

  Ο Ντούγκιν ήρθε στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στην επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Πατριάρχη Κυρίλλου στο ρωσικό μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, στο Αγιο Ορος.

  Ποιος είναι όμως ο καθηγητής Ντούγκιν που θρυλείται ότι είναι από τους μέντορες του Βλαντιμίρ Πούτιν σε θέματα γεωπολιτικής αλλά και Ρώσων ολιγαρχών;

  Ο 54χρονος με την μακριά γενειάδα και τα μαλλιά, μπορεί να μοιάζει με ιεροκήρυκας αλλά περισσότερο με γεράκι υπερεθνικιστικών βλέψεων προσομοιάζει αν διατρέξει κανείς στις αντιλήψεις που εκφράζει.

  Πιστεύει και κανοναρχεί υπέρ του Ευρασιατισμού, κόντρα στον Ατλαντισμό. Οραματίζεται την ανασύσταση της Ρωσικής αυτοκρατορίας, υπό το σιδηρό χέρι ενός υπερ-ηγέτη.

  Θεωρεί ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια ευρασιατική αυτοκρατορία που θα περιελάμβανε το σύνολο της Ευρώπης και της Ρωσίας δημιουργώντας αντίβαρο στην αμερικανική ηγεμονία.

  Φέρεται να έχει επηρεάσει από το 2012 το καθεστώς του προέδρου Πούτιν και την εξωτερική πολιτική της Ρωσίας σε τέτοιο βαθμό που το περιοδικό «Foreign Affairs» τον χαρακτήρισε «ο εγκέφαλος του Πούτιν» και ο γαλλικός «Nouvel Observateur» ως «ο Ρασπούτιν του Πούτιν».

  Γεννήθηκε στη Μόσχα το 1962 με πατέρα και παππού στρατιωτικούς. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Λεμονόσοφ της Μόσχας.

  Οι σχέσεις με την Χρυσή Αυγή

  Το εγχώριο νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, βρήκε στο πρόσωπο του Ντούγκιν έναν «οραματιστή». Οπως αποδεικνύεται από σχετικά δημοσιεύματα της ΧΑ οι σχέσεις τους είναι άριστες. Σε τέτοιο βαθμό που ο Ντούγκιν έστειλε επιστολή στον Νίκο Μιχαλολιάκο στη φυλακή με θερμά λόγια συμπαράστασης.

  Η αλληλογραφία με Μιχαλολιάκο

  Η Χρυσή Αυγή πανηγύριζε για την αλληλογραφία των δύο:

  «Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος διατηρεί εδώ και μήνες κύκλο επαφών με μεγάλες διεθνείς προσωπικότητες. Μια εκ των κορυφαίων είναι και ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, ο οποίος είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες και συμβούλους του Βλαντιμίρ Πούτιν σε θέματα γεωπολιτικής» γράφει στο σάιτ της και αναπαραγάγει δημοσίευμα του εθνικιστικού site defencenet σχετικά με την αλληλογραφία τους: «Στην επιστολή του ο Α.Ντούγκιν, αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στις γεωπολιτικές προσεγγίσεις και θέσεις του κόμματος και ζητεί να ανοίξει ένα δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του κόμματος και του think tank που έχει ιδρύσει ο ίδιος στην Μόσχα. Είναι η δεύτερη φορά μετά το κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων που είχε μεταδώσει τα περί συλλήψεων «ριζοσπαστών πολιτικών» που η ρωσική πλευρα εμφανίζεται να συμπαραστέκεται στο κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου και προσωπικά στον Ν. Μιχαλολιάκο».

  Ζαρούλια-Ματθαιόπουλος τον συνάντησαν στη Μόσχα

  Στη συνέχεια αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής, με τους βουλευτές Ελένη Ζαρούλια και Αρτέμη Ματθαιόπουλου πήγε στη Μόσχα για να συναντήσει τον σύμβουλο του Πούτιν, Αλεξάντρ Ντούγκιν.

  Η συνέντευξη στο site της ΧΑ

  Ο Αλεξάντρ Ντούγκιν έδωσε όμως και συνέντευξη στο site της Χρυσής Αυγής στην οποία δήλωνε: Γνωρίζω πως η πολιτική κατάσταση στη χώρα σας είναι πολύ ασταθής και εύθραυστη. Η πολιτική ελίτ δε θα επιβιώσει σε μια κρίση τέτοιας έκτασης και θεωρώ απολύτως βέβαιο πως αυτή θα αντικατασταθεί από μια ανερχόμενη πολιτική δύναμη που προτείνει τη ρήξη με το παλαιό. Είμαι το ίδιο βέβαιος ότι αυτή η δύναμη δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το υπάρχον πολιτικό σύστημα γιατί βασίζεται στις παραδόσεις, τις οποίες εκλαμβάνει ως τη μοναδική σταθερά που ασπάζεται και κατανοεί η πλειοψηφία του λαού σας. Θα επαναλάβω κάτι που είπε ο πρόεδρος Πούτιν, ότι φυσικός σύμμαχος της Ρωσίας θα είναι εκείνος που αντιτίθεται στην παγκοσμιοποίηση, τον φιλελευθερισμό και κάθε τι που συνιστά την πραγμάτωση της αμερικανικής ηγεμονίας. Εάν λοιπόν αυτή η δύναμη είναι η Χρυσή Αυγή, τότε ναι, εφόσον προστατεύετε την ταυτότητα και τη συνείδηση του λαού σας είστε φίλος μας και σίγουρα θα προβούμε στην συνεργασία που τόσο είναι επιθυμητή με τη χώρα σας!».

  Ντούγκιν: Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα συμφέροντα της Ελλάδας

  Σχολιάζοντας δε τις φυλακίσεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο Ντούγκιν ήταν κάτι παραπάνω από θερμός: «Θεωρώ ότι η δαιμονοποίηση σας δεν είναι τυχαία και προφανώς αυτό δεν αφορά το γεγονός ότι είστε κατ᾽ αυτούς ένας πολιτικός αντίπαλος, αλλά το ότι δεν πορεύεστε στον ίδιο δρόμο με όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Διαφέρετε γιατί πιστεύετε σε παραδοσιακές αξίες κι αυτό το λέτε ανοιχτά. Γνωρίζω επίσης τις θέσεις σας εις ότι αφορά την γεωπολιτική στροφή προς τη Ρωσία. Εκφράζετε τα συμφέροντα των Ελλήνων κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Με τη συμμετοχή σας στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο θα επιδιώξετε αυτές τις θέσεις σας, θέσεις που έχουν να κάνουν με παραδοσιακές αξίες όπως ο θεσμός της οικογένειας, της θρησκείας, της αγάπης για την πατρίδα κ.ο.κ. Έχει αποδειχτεί πως οι διώξεις εις βάρος σας έχουν πολιτικό κίνητρο, αλλά η βέβαιη είσοδος σας στην ευρωβουλή θα μας δώσει από κοινού τη δυνατότητα να προσδιορίσουμε το γεωπολιτικό μας όραμα, το όραμα ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία που θα αποτελέσει την απαρχή της ανοικοδόμησης της Ευρώπης των Εθνών».

  Financial Times: Ο Ντούγκιν ήταν καλεσμένος του Κοτζιά στο Πανεπιστήμιο

  Η εφημερίδα Financial Times τον Ιανουάριο του 2015 προκάλεσε ταραχή υποστηρίζοντας πως ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς «πρώην καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, έχει καταθέσει ιδιαίτερα εθνικιστικές θέσεις, αναπτύσσοντας επαφές με τον Αλεξάντρ Ντούγκιν, τον Ρώσο εθνικιστή φιλόσοφο, κατά τη διάρκεια πολλών επισκέψεων στην Μόσχα, σύμφωνα με συνάδελφο που δεν θέλησε να αποκαλυφθεί. Ο κ. Ντούγκιν, που έχει στενές επαφές με πολλά πρόσωπα στις υπηρεσίες ασφαλείας της Μόσχας και τον περασμένο Αύγουστο ζήτησε «γενοκτονία» για τους Ουκρανούς, είχε προσκληθεί από τον κ. Κοτζιά σε διάλεξη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ως επίτιμος ομιλητής, όπου εξήρε τον ρόλο της Ορθοδοξίας στην ενότητα Ελλήνων και Ρώσων» έφραψε, μεταξύ άλλων, η εφημερίδα.

  Κοτζιάς: Ψευδής ισχυρισμός

  Ο Ν. Κοτζιάς διέψευσε ότι είχε προσκαλέσει τον κ. Ντούγκιν σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πειραιά. «Όπως το ίδιο το Πανεπιστήμιο Πειραιά έχει διαψεύσει με χωριστή ανακοίνωσή του, ο κ. Κοτζιάς ουδέποτε προσκάλεσε τον κ. Ντούγκιν στην εν λόγω διάλεξη και ουδέποτε, όπως ψευδώς αναφέρεται στο δημοσίευμα, μετέβη στη Μόσχα για να τον συναντήσει» ανέφερε ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

  Ωστόσο στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε φωτογραφία τους στον Πειραιά, τον Απρίλιο του 2013.

  Λίγες μέρες μετά, ο Ν. Κοτζιάς με συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, παραδέχθηκε ότι απηύθυνε πρόσκληση στον γνωστό για τις εθνικιστικές του θέσεις καθηγητή, καθώς, «ήταν ένας από τους συμβούλους του Πούτιν και κατείχε μία από τις σπουδαίες έδρες στο Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας».

  «Διδάσκω διεθνείς σχέσεις και προσκαλώ τακτικά διπλωμάτες και καθηγητές. Ο Ντούγκιν, μού επισημάνθηκε από διπλωμάτες και εκτός από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, θα πραγματοποιούσε ομιλίες και σε άλλα πανεπιστήμια. Ο Ντούγκιν ήταν πολύ αντιαμερικανός, πολύ φιλογερμανός, με ανάμιξη από Χάντινγκτον και Φουκουγιάμα. Δεν μου άρεσε, διαπληκτισθήκαμε και δεν τον συνόδεψα μετά καν στην έξοδο» συμπλήρωσε ο κ. Κοτζιάς.

  ΄Εχουμε επανειλημμένα ασχοληθεί εδώ και πολύ καιρό με τους ανθρώπους γύρω από τον Πούτιν, που προετοιμάζουν την ανασύσταση της Τσαρικής Ρωσίας με επικεφαλής το δικτάτορα. ΄Ενας απ΄αυτούς είναι ο Νεο-Ναζί Αλεξάντρ Ντούγκιν, ο οποίος, όπως διαβάσαμε στο παραπάνω ρεπορτάζ (τα περισσότερα στοιχεία που παραθέτει ο συντάκτης είναι αντιγραφή από δικά μας παλιότερα κείμενα) έχει άριστες σχέσεις με τους ΄Ελληνες Ναζί και στενή συνεργασία με τους επικεφαλής του μορφώματος της Χ.Α.

  Στο ίδιο ναζιστικό μήκος κύματος, γράφαμε χτες, κινούνται και οι μηχανόβιοι εθνικιστές Νεο-Ορθόδοξοι ,που βρίσκονται στο ΄Αγιο ΄Ορος και ήρθαν για να προετοιμάσουν την επίσκεψη του δικτάτορα στην ανεξάρτητη, θρησκευτική κοινότητα του ΄Αθω. Φανατικοί οπαδοί του Πούτιν οραματίζονται κι αυτοί μια μεγάλη …Ορθόδοξη αυτοκρατορία στην οποία η χώρα μας θα αποτελεί, λόγω της γεωπολιτικής της θέσης έναν από τους βασικούς πλανήτες που θα περιστρέφονται γύρω από το μεγάλο αστέρα μιας τσαρικής Ρωσίας.

  Γι΄αυτό θεωρούμε πως είναι λίαν επικίνδυνες για τη χώρα οι νέες αυτές αποκοτιές της κυβέρνησης από την ώρα που συναίνεσαι στο ταξίδι Πούτιν στο ΄Αγιο ΄Ορος και επέτρεψε στους Ρώσους Ναζί να πατήσουν σε ελληνικό έδαφος. Ειδικά στο Ντούγκιν, το συνεργάτη και φίλο του αρχηγού των Ναζί στην Ελλάδα Νίκου Μιχαλολιάκου.

  Ο Ιβάν Σαββίδης επίσης είναι στην Ελλάδα ένας από τους στενούς συνεργάτες-αχυράνθρωπους του δικτάτορα. Τί λένε εκεί στον ΠΑΟΚ για το χρηματοδότη τους; ΄Η μόνον τα ρούβλια τους ενδιαφέρουν,έστω κι αν προέρχονται από σκοτεινές και μάλιστα φιλοναζιστικές πηγές;

  Ορθά κρατήθηκε στο αεροδρόμιο ο μέντορας του δικτάτορα και έπρεπε να απελαθεί την ίδια ώρα. Δεν τόλμησαν, όμως, κι αυτό καταγράφεται στα άπειρα πλέον λάθη της κυβέρνησης Τσίπρα και χρεώνεται προσωπικά στον ίδιο τον πρωθυπουργό,

  ΄Ολοι στην Ελλάδα οφείλουν να αντιληφθούν πως έχει τελειώσει προ πολλού ο αλλόκτος εκείνος «μήνας του μέλιτος» της Ελλάδας και της Ρωσίας. Ειδικά εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετά εκμεταλλεύτηκε ο Πούτιν και μάλιστα κατά τρόπο προκλητικό, την πολιτική-ηλικιακή απειρία-αφέλεια του Αλέξη Τσίπρα.

  Ο Ρώσος δικτάτορας είναι ο χειρότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου ιμπεριαλισμού αυτή την ώρα. Στόχος του να λύσει μια κι έξω το λεγόμενο «Ανατολικό ζήτημα». Η λύση του, όμως, περνάει απαραίτητα μέσα από την Ελλάδα, όπως ακριβώς γνώριζαν οι Τσάροι και στα χρόνια πριν και μετά την ελληνική επανάσταση του 1821. Μέγα εμπόδιο στην πραγμάτωση αυτού του σχεδίου είναι η η Ε.Ε.΄Ετσι ήταν πάντα ιστορικά και όταν ακόμα η Ευρώπη δεν ήταν ενωμένη. Αυτή ακριβώς την ενότητα που φέρει ισχύ και ανατρέπει τα σχέδια των Ρώσων, επιδιώκει με κάθε τρόπο να σπάσει ο νέος Τσάρος της Ρωσίας. Και σ΄αυτό το παιχνίδι χρησιμοποίησε κατά τρόπο προκλητικό τη χώρα μας και την κυβέρνησή της.

  ΄Ολοι θυμόμαστε πως επί μήνες χειραγωγούσε («έσερνε από τη μύτη») την ελληνική κυβέρνηση και συνεργαζόταν στενά με τους ΄Ελληνες δραχμιστές, αχυρανθρώπους του (επικεφαλής, ο υπόδικος για εσχάτη προδοσία) Παν. Λαφαζάνης). Συνωμοτούσαν, μάλιστα στη Μόσχα ερήμην και του ίδιου του πρωθυπουργού(!) για την έξοδο της χώρας από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή. Καραμπινάτη συνταγματική εκτροπή για την οποία μια μέρα θα δικαστούν οι ρωσοδωσίλογοι εθνικιστές.

  Σήμερα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζει ο Αλέξης Τσίπρας να διατηρεί στενές σχέσεις με τον άνθρωπο,που διχοτόμησε την Ουκρανία και απειλεί πως θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά στην Ευρώπη και θα βομβαρδίσει το…Βουκουρέστι! Πρόκειται για έναν εντελώς τρελαμένο -διεστραμμένο ιμπεριαλιστή, που όμοιό του σε καμιά από τις γνωστές , ιμπεριαλστικές χώρες της Δύσης δε συναντάς. Είναι ο πιο επικίνδυνος (το ISIS μπροστά του είναι…Παναγία!) δικτάτορας που κυβερνά μεγάλη χώρα στις ημέρες μας. Και αδίστακτος, ως ψυχοπαθής.

  Δυστυχώς, η ελληνική κυβέρνηση δε δείχνει να έχει αντιληφθεί την επικινδυνότητα της «αρκούδας του Βορά» και συνεχίζει να χαριεντίζεται με τους Ναζί καβάλα στις μοτοσκυκλέτες και το γραφικό Αλεξάντρ Ντούγκιν, το γνησιότερο εκπρόσωπο της ναζιστικής ιδεοληψίας σήμερα. Επί τέλους, πότε θα συνέλθουν κάποιοι , τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στο υπόλοιπο κοινοβουλευτικό, αλλά και εξωκοινοβουλευτικό χώρο και θα αντιληφθούν πως αν στηρίζεις με οποιονδήποτε τρόπο το δικτάτορα και τους Ναζί οπαδούς του, γίνεσαι και ο ίδιος συνένοχος των εγκλημάτων ενός υπόδικου εγκληματία στο Διεθνές ποινικό δικαστήριο για εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας;

  ΄Οποιος δεν έχει συνειδητοπιήσει την επικινδυνότητα της «αρκούδας του Βορρά», που πέρασε πλέον από την απειλητική φάση να «δείχνει τα δόντια» της σε επίθεση και κατασπάραξη της Ουκρανίας, «υπνώττει ύπνον βαθύν» . 7.000 είναι οι νεκροί αυτής της ανιστόρητης επίθεσης με πρόφαση την εθνική συγγένεια της Κριμαίας. Μια περιοχή που ιστορικά ΠΟΤΕ δεν ανήκε στους Ρώσους, αλλά στους Τατάρους, τους οποίους εξόντωσε ο Στάλιν στις περίφημες εθνοκαθάρσεις του (μεταξύ αυτών και χιλιάδες ΄Ελληνες).

  Σήμερα, στα σχέδια το ίδιου σαρκοβόρου θηρίου είναι τώρα οι χώρες της Βαλτικής και στη γειτονιά μας οι παρίστριες λεγόμενες χώρες με πρώτη στον κατάλογο την πολύπαθη και ρουμανική ιστορικά Μολδαβία. Ποιος θα συνυπογράψει την επαπειλούμενη καταστροφή της Ευρώπης από έναν ψυχοπαθή δικτάτορα, που συμβαίνει να έχει πυρηνικά στη διάθεσή του;

 3. Ο/Η ΕΥΔΑΠ-ΔΟΥΡΟΥ λέει:

  http://www.capital.gr/story/2299202

  Στο τιμόνι της ΕΥΔΑΠ ο σύντροφος της Ρένας Δούρου;
  07/05/2015

  Ο μαθηματικός Γιάννης Μπενίσης

  http://www.kathimerini.gr/871405/opinion/epikairothta/politikh/h-peritth-diafhmish-ths-eydap

  Η περιττή διαφήμιση της ΕΥΔΑΠ
  18.08.2016

  Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να διαφημίζεται –και μάλιστα σε τέτοιους καιρούς ανέχειας– μια μονοπωλιακή εταιρεία όπως η ΕΥΔΑΠ. Δεν το καταλαβαίνουν ούτε εφημερίδες της Αριστεράς και, όπως η «Εποχή», αναρωτιούνται: «Το ΚΕΕΛΠΝΟ, η ΕΥΔΑΠ και άλλοι ανάλογοι οργανισμοί ή επιχειρήσεις που ελέγχονται από το Δημόσιο για ποιο λόγο να έχουν διαφημιστικό προϋπολογισμό; Η ΕΥΔΑΠ ποιον έχει ανταγωνιστή, αφού καμιά άλλη εταιρεία διαχείρισης του νερού για την Αττική δεν υπάρχει; Εχει το απόλυτο μονοπώλιο!». (12.7.2016)

  Ο γρίφος περιπλέκεται από την αύξηση της διαφημιστικής δαπάνης της ΕΥΔΑΠ κατά 850.000 ευρώ εν μέσω θέρους, όταν ήδη τρέχει ένα διαφημιστικό πρόγραμμα 1,6 εκατ. ευρώ. Να σημειώσουμε ότι το διαφημιστικό κονδύλι που η κυβέρνηση του επάρατου δικομματισμού είχε προϋπολογίσει για το 2015 ήταν μικρότερο του ενός εκατομμυρίου, όσο δηλαδή περίπου είναι η αύξηση που φέτος αποδέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Ιωάννης Μπενίσης. Και παρά το σχετικά μικρό διαφημιστικό κονδύλι του 2015, έγινε πάρτι με τους εκβιαστές, το οποίο πέρυσι αποκαλύφθηκε από την αστυνομία. Φαντασθείτε τι έχει να γίνει φέτος, αφού, σύμφωνα με καταγγελία της ΔΑΚΕ-ΕΥΔΑΠ, το ποσό ανέρχεται στα 2,45 εκατ. ευρώ. Προφανώς λεφτά για τα φίλια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΜΜΕ υπάρχουν. Και ας διογκώνονται οι οφειλές των καταναλωτών προς την εταιρεία.

  Οι αριστεροί της εφημερίδας «Εποχή» προτείνουν: «Η κυβέρνηση του ΣυΡιζΑ οφείλει να σταματήσει αυτήν τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Και άμεσα, νομοθετικά, να σταματήσουν να έχουν διαφημιστικά μπάτζετ όλοι αυτοί οι οργανισμοί (ΚΕΕΛΠΝΟ, ΕΥΔΑΠ κ.ά.). Ας δοθούν τα προϋπολογισμένα χρήματα στην ανθρωπιστική κρίση». Το ίδιο προτείνει και η ΔΑΚΕ-ΕΥΔΑΠ: «Αν ενδιαφερόντουσαν πραγματικά για τους πολίτες και αφού για μια ακόμα φορά θέλουν να δώσουν χρήματα από το ταμείο της ΕΥΔΑΠ, είναι επιβεβλημένο το παραπάνω ποσό να στηρίξει τούς κοινωνικά αδύναμους-μακροχρόνια άνεργους καθώς και τους χαμηλοσυνταξιούχους που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαθλίωσε κόβοντας το ΕΚΑΣ».

 4. Ο/Η Παλιός λέει:

  https://enosy.blogspot.gr/2016/10/blog-post_19.html

  Δεν είναι «ροζ», είναι μαύρη και είναι «Ζούγκλα»

  δ) Και έχει και ακόμα χειρότερο. Χθες, Τρίτη, την ημέρα δηλαδή που συζητιόταν η προσφυγή στο ΣτΕ, ο υπουργός Δικαιοσύνης με μια θολή και μασημένη δήλωση ανακοινώνει τη διεξαγωγή πειθαρχικής δίωξης εναντίον του συγκεκριμένου δικαστικού –γιατί τι άλλο σημαίνει η «διερεύνηση ενδεχόμενων εγκληματικών πράξεων που αφορούν τη δικαιοσύνη;». Λέξη για τον εκβιασμό, την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων κλπ. – απλώς κάποιες γενικολογίες για την «επιταγή της μυστικότητας των ερευνών και το τεκμήριο της αθωότητας» και την «ανάγκη να συναισθανθούν την ευθύνη τους» όσοι «με δηλώσεις, αποκαλύψεις και λοιπές παρεμβάσεις προσπαθούν να επηρεάσουν το έργο της απονομής της δικαιοσύνης». Αμέσως, μια εικόνα διαπέρασε το μυαλό μου: ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος λουσμένος στον κρύο ιδρώτα, καθώς συναισθάνεται την ευθύνη του… Και σκέφτομαι: Είμαστε με τα καλά μας; Είναι δυνατόν η πολιτεία να επιβραβεύει ουσιαστικά τον κατά σύστημα εκβιαστή, διατάσσοντας έρευνα και δίνοντας βάση στις αθλιότητές του; Γιατί, μια τέτοια έρευνα, ακόμα κι αν δεχτούμε ότι μπορεί να προσπεράσει το σκάνδαλο της υποκλοπής μέιλ, για να το κάνει, πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά τρεις προϋποθέσεις. Πρώτον, το καταγγελόμενο αδίκημα να είναι εξαιρετικά σοβαρό, δεύτερον το δημοσίευμα να παρέχει ικανά τεκμήρια, τρίτον το μέσον να είναι αξιόπιστο. Καμία από τις τρεις δεν συντρέχει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι, η έρευνα το μόνο που κάνει είναι να επιβραβεύει τον εκβιαστή, ο οποίος επανέρχεται επιθετικά στο προσκήνιο, ενώ είχε λουφάξει κάμποσο καιρό μετά την αποτυχία του τελευταίου εκβιασμού του, τον Ιούνη του 2014.

 5. Ο/Η Κάποιος λέει:

 6. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Η κ. Κωνσταντοπούλου στην συνέντευξη της, αναφέρθηκε στον Γάλλο πολιτικό Μελανσόν,(ιδέα δεν έχω ποιος είναι) και τον αποκάλεσε πολιτικό ηγέτη, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για αυτόν. Ξεχνάει, ότι πριν από δύο χρόνια, μίλαγε το ίδιο και ακόμη περισσότερο κολακευτικά για τον πρώην σύντροφο της Τσίπρα, και τους άλλους. Τώρα τους κατηγορεί για προδοσία.
  Εχουμε γίνει σκεπτικιστές, πολύ προσεκτικοί, πολύ φιλύποπτοι, όταν ακούμε για πολιτικούς ηγέτες, που υπόσχονται ότι θα απελευθερώσουν τον λαό-ούς, από την μέγγενη του χρέους και των μνημονίων και τους διεθνείς αντιλαικούς μηχανισμούς κλπ κλπ επειδή ξέρουμε πια, την δύναμη της εξουσίας και τις ικανότητες της να αφομοιώνει και να εξουδετερώνει, πολιτικούς οι οποίοι νομίζουν πως θα «σύρουν το σύστημα από την μύτη», εξαναγκάζοντας το σε υποχωρήσεις (ας θυμηθούμε το «θα χορεύουν οι αγορές»). Ούτε πιστεύουμε τυφλά σε αντιλήψεις ότι εφόσον υπάρχει αυτή η κατάσταση, αν κάνουμε αυτό ή το άλλο θα προκύψει οπωσδήποτε η τάδε πολιτική κατάσταση, εν προκειμένω το plan β. Τέτοιου είδους πολιτικής αυτοπεποίθησης, προκαλεί συχνά αιφνιδιασμούς, αδιέξοδα, πανικό και οπισθοχωρήσεις άνευ όρων και ορίων.
  Ούτε πιστεύουμε ότι πάνω από κάθε επιλογή και πάνω από όλα, είναι η δημοκρατία. Πάνω από όλα είναι η αλήθεια-όποια και αν είναι αυτή- που πηγάζει από τα γεγονότα, είναι η δικαιοσύνη, η ελευθερία της σκέψης και έκφρασης. Η δημοκρατία πρέπει να υπηρετεί την πραγματικότητα και όχι το αντίθετο.
  Ούτε πιστεύουμε ότι η θέση μας είναι έξω από την Ευρώπη Ενωση. Η Ευρώπη δεν είναι ένας οργανισμός από χαρούμενους και αγαπημένους μεταξύ τους λαούς και δεν θα μπορούσε να είναι. Πρέπει να παλεύεις για τα συμφέροντα σου. Και εμείς, όσες φορές χρειάστηκε να παλέψουμε για τα συμφέροντα μας, σχεδόν πάντα «απουσιάζαμε». Το χρέος που δείχνει ότι θα μας κατασπαράξει, είναι αποτέλεσμα. Η αιτία που οδηγηθήκαμε εδώ, είμαστε, εμείς οι ίδιοι. Ισως είναι βαρετό, αλλά νομίζω πως αυτή είναι η αλήθεια. Επομένως, κάθε απόπειρα του «λαικού κινήματος» για αντίσταση, περνάει μέσα από την αυτογνωσία, κάτι που από όσο ξέρω τα λαικά κινήματα αποφεύγουν να κάνουν, αφού γι’ αυτά, κάποιοι άλλοι φταίνε, ενώ τα ίδια έχουν εξ ορισμού πάντα το δίκαιο με το μέρος τους.
  Η συνολική κριτική της στους πρώην συντρόφους της, που είναι πολύ σκληρή, δεν απέχει από την αλήθεια. Όμως, ήρθε κατόπιν εορτής. Σε πολλά από αυτά που μέμφεται τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει και η ίδια πολιτική ευθύνη. Όπως είναι αλήθεια ότι η μόρφωση της, απέχει παρασάγγας από αυτήν των πρώην συντρόφων.
  Εκείνο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, είναι η υπόθεση Noor 1, την οποία το άρθρο χαρακτηρίζει, ως άκρως εγκληματική, με παραιτήσεις δικαστών, απειλές και βόμβες κατά δικαστών, κασέτες της ΕΥΠ που δεν ακούστηκαν στο δικαστήριο και περίεργους φόνους ανθρώπων που εμπλέκονται σ΄ αυτήν. Ένα σκηνικό, που παραπέμπει ευθέως σε καταστάσεις με ναρκωτικά, που λαμβάνουν χώρα συχνά στην κεντρική και λατινική Αμερική και όχι σε ευρωπαική χώρα. Μία φοβερή υπόθεση που αποσιωπούν τα μέσα ενημέρωσης, που η πλειονότητα του ελληνικού λαού εμπιστεύεται και χρησιμοποιεί ως πηγές για να πληροφορείται και να έχει εικόνα για τα συμβαίνοντα. Τελικά πόσα και πόσα δεν κρύβονται πίσω από λαμπερές βιτρίνες..

  • Ο/Η Ρόζα Λούξεμπουργκ λέει:

   Η Κωνσταντοπούλου τώρα εκδικείται και παλεύει να έχει μια δική της θέση στην πολιτική σκηνή.
   Όμως μέσα από την εχθρότητά της με τον Τσίπρα, βγάζει αλήθειες που πριν δεν συνέφεραν ούτε την ίδια να τις πει. Έτσι μόνο μπορούμε να διαβάζουμε τα όσα λέει.

 7. Ο/Η laskaratos λέει:

  H «Εφημερίδα των Συντακτών» (για την ακρίβεια: Άντα Ψαρρά, Κώστας Ζαφειρόπουλος), ανήκει στις εξαιρέσεις

  http://www.efsyn.gr/arthro/itan-ena-mikro-karavi

  Ηταν ένα μικρό καράβι…

  Κι ο κλήρος πέφτει…

  Ο κλήρος δεν έπεσε ούτε θα πέσει! Με βάση το βούλευμα, την επί της ουσίας εκδίκαση της υπόθεσης, την εισαγγελική πρόταση και τη δικαστική του κρίση, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων θα κρίνει και θα αποφασίσει αν και ποιοι είναι ένοχοι και αν και ποιοι είναι αθώοι.

  Ανεξάρτητα από τη γνώμη του οποιουδήποτε δημοσιογράφου ή επιχειρηματία ή παράγοντα, την απόφαση θα την πάρει η Δικαιοσύνη.

  Ο κλήρος όμως προφανώς και πέφτει σε ένα κράτος που, ενώ κατάφερε με τους λιμενικούς που ασχολήθηκαν να εξαρθρώσει την εγκληματική οργάνωση και να καταστρέψει το φορτίο του θανάτου, παραμένει αδύναμο να κοιτάζει ένα ολόκληρο σύστημα που επιτρέπει σε (λίγους ή πολλούς) εφοπλιστές και επιχειρηματίες να επιδίδονται σε παρόμοιους τρόπους απόκτησης εύκολου κέρδους.

  http://www.efsyn.gr/arthro/21-tonoi-iroini-sta-heria-tis-dikaiosynis
  2,1 τόνοι ηρωίνη στα χέρια της Δικαιοσύνης

  Υστερα από συντονισμένες επιχειρήσεις του Λιμενικού Σώματος με τη βοήθεια των αμερικανικών αρχών δίωξης ναρκωτικών, σε διάφορα σημεία της Αττικής πιάνονται 2,1 τόνοι ηρωίνης υψηλής καθαρότητας – η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει κατασχεθεί τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.

  Την ώρα που κατρακυλούσαν διεθνώς οι τιμές του πετρελαίου, κάποιοι φαίνεται ότι προτίμησαν την ηρωίνη. Ακολουθεί μπαράζ συλλήψεων Ελλήνων επιχειρηματιών από τον ναυτιλιακό χώρο και αρκετών αλλοδαπών κατηγορουμένων.

  Ενάμιση χρόνο μετά, για μια υπόθεση που έκανε τον δημοσιογραφικό γύρο του κόσμου, δικάζονται στο Εφετείο Αθηνών 33 κατηγορούμενοι.

  Οταν οι δρόμοι, οι πλατείες και οι φυλακές είναι γεμάτες με παιδιά που χάνουν τη ζωή τους από την ηρωίνη, είναι τουλάχιστον εξωφρενική η αδιαφορία της κοινής γνώμης και των ΜΜΕ για τη δίκη αυτή. Μια δίκη που δεν αφορά μόνο τους κατηγορούμενους και τους συγγενείς τους.

  http://www.efsyn.gr/arthro/who-who-exi-ellinon-katigoroymenon

  To «who is who» έξι Ελλήνων κατηγορουμένων
  Αιμίλιος Κοτσώνης

  54 χρόνων. Ιδιοκτήτης εταιρείας πολυτελών οχημάτων στον Αλιμο, η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τον κέρδισε η ναυτιλία και ο Ολυμπιακός, στη σύνθεση του οποίου μπήκε τον Σεπτέμβριο του 2010 με αρμοδιότητα «υπευθύνου στο τμήμα προμηθειών».
  Λίγους μήνες νωρίτερα απέτυχε να εκλεγεί στον Δήμο Γλυφάδας με την παράταξη του τότε υποψηφίου δημάρχου και μετέπειτα υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. ……
  Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ήταν ο άνθρωπος του Μαρινάκη στο Ντουμπάι και αναλάμβανε όλες τις εκεί επιχειρηματικές δραστηριότητές του με συχνότατες επισκέψεις και ακριβές διαμονές.

  http://www.efsyn.gr/arthro/den-eimai-athoos-alla-oyte-kai-o-egkefalos

  «Δεν είμαι αθώος, αλλά ούτε και ο εγκέφαλος»

 8. Ο/Η laskaratos λέει:

  Πρώτη φορά Αριστερά:

  http://www.parapolitika.gr/article/385118/geyma-pappa-marinaki-ston-peiraia

  18.10.2016
  Γεύμα Παππά – Μαρινάκη στον Πειραιά

  Για τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο

  Γεύμα εργασίας στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας “CAPITAL” του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα με προσκεκλημένους τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσο, τον αντιπροέδρο της ALTER EGO, Γιάννη Βρέντζο, τη στενή συνεργάτιδα του εφοπλιστή με επιτελικό ρόλο στο τηλεοπτικό του εγχείρημα, Ευη Κουτσαυτάκη, τον εκδότη της Real News, Νίκο Χατζηνικολάου, τον εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη, τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Μιχαλέλη και τον κο Σωκράτη Κομινάκη.

  Το γεύμα είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες, ενδεικτικό του καλού κλίματος στο οποίο έγινε. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο , στις οποίες κυρίαρχο ρόλο φιλοδοξεί να διαδραματίσει η ALTER EGO με το νέο κανάλι που θα βρίσκεται σύντομα στον «αέρα».

  Το μενού του γεύματος εκτός από τις τηλεοπτικές εξελίξεις περιελάμβανε ψάρι με Κρητικό σταμναγκάθι.

 9. Ο/Η θεοφιλος θερμη λέει:

  Σημερα ειναι του»αγιου Δημητρη» θα μεινει ασχολιαστο το παλικαρι;

 10. Ο/Η ΞΗ λέει:

  Χασαπόπουλος Νίκος

  Τι σημαίνει ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ
  Ίντριγκες, υπαινιγμοί και κατηγορίες για οικονομικά σκάνδαλα
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/10/2016 15:27

  Βγήκαν ξαφνικά τα μαχαίρια στην ΕΡΤ. Τα εσωκομματικά μαχαιρώματα έδιναν και έπαιρναν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την καρατόμηση, μέσω δικαστικού κλητήρα, του Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ Σταύρου Καπάτου. Εμφύλιος δηλαδή με τα όλα του. Μέσα σε λίγα 24ωρα επεκτάθηκε σ΄άλλα φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα, ακόμα και στα περίεργα sites που σιτίζονται (προφανώς με μαύρο χρήμα) από το Μαξίμου.

  Το ποιος κάνει κουμάντο τέλος πάντων στην ΕΡΤ, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στη νεοσύστατη Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ωσάν να είχαν λύσει όλα τα άλλα προβλήματα που ταλανίζουν τον κόσμο. Ωσάν να τελείωσαν με την αξιολόγηση των δανειστών. Υπό την πίεση της κλεψύδρας , όπως λένε οι γνωρίζοντες, που είναι εμφανές πλέον ότι έχει γυρίσει, κυβερνητικά και κομματικά στελέχη άρχισαν να επιδίδονται μέσω της ΕΡΤ σε παιχνίδια εξουσίας.. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά…

  Αιτία για να ξεσπάσει αυτός ο εμφύλιος στην ΕΡΤ στάθηκε μια παρουσιάστρια ειδήσεων. Πρόκειται για τη δημοσιογράφο Δώρα Αναγνωστοπούλου, την οποία ο Λάμπης Ταγματάρχης την προέκρινε ως κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, σε αντικατάσταση του Πάνου Χαρίτου (που αναλαμβάνει σχολιαστής στο δελτίο, παίρνοντας και μία εκπομπή). Ο κ. Καπάκος όμως είχε αντιρρήσεις. Χωρίς να προσάπτει οτιδήποτε στην κυρία Αναγνωστοπούλου ήθελε ως κεντρική παρουσιάστρια την Σταυρούλα Χριστοφιλέα, το πρόσωπο, όπως έλεγε που συνέδεσε το όνομά της λέγοντας το τελευταίο δελτίο ειδήσεων όταν έκλεισε η ΕΡΤ. Σε περίπτωση που δεν γινόταν αποδεκτή η πρότασή του για την κυρία Χριστοφιλέα, ο κ,. Καπάκος είχε έτοιμες δύο εναλλακτικές λύσεις (πρόσωπα που είχαν ενεργό ρόλο στην ΕΡΤopen), όπως τον Γιάννη Δάρα ή τον Νίκο Αγγελίδη. Ο κ. Ταγματάρχης, επέμενε για την Δώρα Αναγνωστοπούλου, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι το καταστατικό της ΕΡΤ του έδινε ρόλο ακόμα και στη Διεύθυνση Ενημέρωσης.

  Το ποια ή ποιος θα είναι κεντρικός παρουσιαστής στην ΕΡΤ ήταν ωστόσο η αφορμή του ακήρυχτου εδώ και μήνες εμφυλίου πολέμου που καλά κρατούσε στην δημόσια τηλεόραση. Η πραγματική αιτία ήταν όμως άλλη: Ο διευθυντής ειδήσεων κ. Καπάκος συντάκτης στην «Αυγή», αλλά και πρώην αρχισυντάκτης στο «Mega» είχε τοποθετηθεί με πρόταση του Νίκου Φίλη στη νευραλγική αυτή θέση. Ηπιος άνθρωπος, με εμπειρία, αγαπητός στους συναδέλφους, πλην όμως, κατηγορήθηκε ότι ήταν αναποτελεσματικός. Κυρίως δεν ήθελε να ανακατεύονται οι άλλοι στα πόδια του. Οι «άλλοι» ήταν, για τον κ. Καπάκο, οι κκ. Ταγματάρχης και Διον. Τσακνής..

  Ο Λάμπης Ταγματάρχης λέγεται πως ήταν προσωπική επιλογή του Αλ. Τσίπρα στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Δημόσια Τηλεόραση. Ο πρωθυπουργός ήθελε ένα πρόσωπο που είχε προηγούμενη θητεία στην ΕΡΤ (είχε χρηματίσει και στην κυβέρνηση Αντ. Σαμαρά) διότι θεωρούσε ότι έπρεπε κάποιος με την επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης να γνωρίζει πράγματα και πρόσωπα, εκ των έσω. Με την τοποθέτησή του όμως στην ΕΡΤ, ήρθαν οι πρώτες αντιρρήσεις: Η (τότε) Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου θεωρούσε ότι ο κ. Ταγματάρχης συνεργάστηκε με το παλαιό μνημονιακό καθεστώς και έθεσε βέτο στην τοποθέτησή του στην ΕΡΤ. Εν συνεχεία έθεσαν επιφυλάξεις για το πρόσωπο του κ. Ταγματάρχη, ολόκληρη η Αριστερή Πλατφόρμα του Παν. Λαφαζάνη. Δεν τους πέρασε όμως.

  Οι σκληροί του ΣΥΡΙΖΑ κήρυξαν αμέσως έναν σιωπηλό πόλεμο εναντίον του. Συγκεκριμένα τον κατηγορούσαν ότι διατήρησε στη θέση τους πασόκους και νεοδημοκράτες, δηλαδή πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά που είχαν εργαστεί και στις προηγούμενες κυβερνήσεις. Ποιοι ήταν αυτοί; Οι υπεύθυνοι του Οικονομικού τομέα, η νομική σύμβουλος, ο σκηνοθέτης που είχε καλύψει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Γ. Παπανδρέου, αλλά και του Ευ. Βενιζέλου. Ο κ. Ταγματάρχης ωστόσο παρά τον πόλεμο κατάφερνε και έμενε ακλόνητος στη θέση του. Στην πορεία γνώρισε και τον Νίκο Παππά ο οποίος και τον στήριξε.

  Από την πλευρά του οι επιτελείς του κ. Ταγματάρχη, κατηγορούσαν ανοιχτά πλέον τον κ. Καπάκο για χαμηλές θεαματικότητες στα δελτία ειδήσεων, ότι «ασκούσε σταλινική διακυβέρνηση» ότι δεν είχε φροντίσει να προβάλλονται ενημερωτικές εκπομπές και ότι έβαζε «κάτι παράξενους τύπους σε νευραλγικές θέσεις, μόνον και μόνον επειδή στήριξαν την ΕΡΤ-Open». Συγκεκριμένα τον κατηγορούσαν ότι πήρε έναν κλητήρα και τον έκανε υπεύθυνο των συνεργείων, ότι έδωσε υπερβολική εξουσία στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ σ΄ένα πρόσωπο που το μόνο που είχε κάνει ήταν ότι αντιστάθηκε στα ΜΑΤ όταν έκλεισε η ΕΡΤ.

  Αρχισαν στο μεταξύ και οι πρώτες υπόνοιες για οικονομικά σκάνδαλα. Υπόνοιες από τον καρατομηθέντα Διευθυντή Ενημέρωσης. Στην ουσία πρόκειται για την έγκριση μιας εκπομπής από το ΔΣ της ΕΡΤ, η οποία θα στοιχίζει στη δημόσια τηλεόραση 23.000 ευρώ τον μήνα. Ο κ. Ταγματάρχης δεν το θεωρεί σκάνδαλο αυτό, επειδή όπως έλεγε η εκπομπή αυτή την πήραν όπως ήταν από ιδιωτικό κανάλι, όπου στοίχιζε 60.000 ευρώ τον μήνα.

  Οταν έγινε γνωστή η καρατόμηση του κ. Καπάκου, ο εμφύλιος πέρασε αυτομάτως στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην κυβέρνηση. Ο υπουργός- καναλάρχης Νίκος Παππάς, μίλησε μέσω του… περιβάλλοντός του, εκφράζοντας τη δυσφορία του για τους χειρισμούς της διοίκησης της ΕΡΤ (διάβαζε για το δίδυμο Ταγματάρχης- Τσακνής) και για τη βιασύνη της που επέδειξε χωρίς να δώσει την ευκαιρία συμβιβασμού. Το περιβάλλον όμως του κ. Παππά φαίνεται πως ενόχλησαν οι υπαινιγμοί που άφησε ο καρατομηθείς Διευθυντής Ενημέρωσης για τα οικονομικά σκάνδαλα της ΕΡΤ. Τι απάντησε το περιβάλλον του κ. Παππά: «τα σκάνδαλα αυτά δεν… τεκμηριώνονται!»

  Αλλος θιγείς από την καρατόμηση Καπάκου ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο οποίος αυτός ήταν που πρότεινε την τοποθέτηση του κ. Καπάκου στην ΕΡΤ. Αλλά και ο ευρωβουλευτής Δ. Παπαδημούλης αντέδρασε με τον γνωστό του τρόπο (σε μήνυμά του στο Twitter): «Η απομάκρυνση του Στ. Καπάκου από την ΕΡΤ, μέσω δικαστικού κλητήρα, είναι μελανό σημάδι για την ΕΡΤ» έγραψε για να συμπληρώσει «Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι τάγμα…». (σ.σ. το τάγμα, πάει στο Ταγματάρχης)

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   https://roides.wordpress.com/2009/02/09/9feb09/

   Ορθόδοξη Μ. Μαγεία (9)-Μυροβλησία του πτώματος Δημήτριος κ.ά.
   09/02/2009
   …………………….

   Θαύμα γιαουρτοβλησίας στη Σαλονίκη.
   ………………


   ΨΕΥΔΟ-ΜΥΡΟΒΛΥΤΕΣ ΟΙ ΜΟΥΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΙ…
   Νίκος Ζαχαρόπουλος ομότιμος καθηγητής θεολογικής πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παραδέχεται: Με αγωγό στέλνουν το μύρο στον δήθεν μυροβλύτη Αγ. Δημήτριο της Θεσσαλονίκης! Οι μουμιοποιήσεις είναι φυσικό φαινόμενο το μύρο είναι στημένο θαύμα; Να λοιπόν γιατί επιμένουμε πως ότι η κοροϊδία είναι επάγγελμα στους κόλπους της θρησκείας.

   • Ο/Η Δημήτριος ο ανύπαρκτος λέει:

    https://roides.wordpress.com/2009/02/09/9feb09/

    O Cyril Mango είναι καθηγητής βυζαντινής και νεοελληνικής γλώσσας στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Στο βιβλίο του «Βυζάντιο, η αυτοκρατορία της Ν.Ρώμης»-(Μορφ.Ίδρ.Εθν.Τραπέζης-1999), αμφισβητεί το θαύμα (σ.188 ) και ισχυρίζεται πως υπάρχει τριπλή απάτη της δήθεν μυροβλησίας, του δήθεν πτώματος, του δήθεν Αγ.Δημητρίου.

    «Ήταν κι αυτός προσωπικότητα ομιχλώδης, που υποτίθεται πως έπεσε θύμα διωγνμού του Διοκλητιανού. Αρχικά μάλιστα δεν ανήκε στη Θεσσαλονίκη αλλά στο Σίρμιο. Το 442-3 που η πρωτεύουσα του Ιλλυρικού μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη μετανάστευσε και η λατρεία του Δημητρίου…..Η απουσία λειψάνων του-τον 7ο αι. δεν είχαν εμφανιστεί ακόμη-σιγά σιγά ξεχάστηκε ή αποκρύφτηκε. Όχι μόνο εμφανίστηκε ένας τάφος, αλλά τον έκαναν με ένα απατηλό σύστημα σωλήνων να αναβλύζει μύρο κι έτσι μοιράστηκε μαζί με τον Νικόλαο τον επίζηλο τίτλο του Μυροβλήτη. Αφού μεταμορφώθηκε σε στρατιωτικό ενώ αρχικά ήταν διάκος, με μορφή κατσαρομάλλη νεαρού, υπερασπίστηκε επανειλημμένα την πόλη».

    Απάτη και η ημέρα της απελευθέρωσης

    http://www.iospress.gr/ios2007/ios20071027.htmhttp://eidenai-mitos.blogspot.com/2008/06/26-1912.html

    «Κλείνουν 95 χρόνια από την είσοδο του ελληνικού στρατού στη Θεσσαλονίκη, στις 27/10/1912. Η μετάθεση της επετείου, ώστε να συμπίπτει με τη γιορτή του Αγ. Δημητρίου, έχει ξεχαστεί».

 11. Ο/Η του κώλου λέει:

 12. Ο/Η Γιώργος Αντωνίου λέει:

  Το συγκεκριμένο blog έχει πολλά άρθρα κατά του χριστιανισμού αλλά ούτε ένα κατά του Ισλάμ! Δε ξέρετε την κατάσταση των χριστιανών σε χώρες με ισλαμική πλειοψηφία;

 13. Ο/Η laskaratos λέει:

  Ένα αντισυνταγματικό καθεστώς στα ΜΜΕ δεν διορθώνεται με ένα άλλο αντισυνταγματικό, όπως ισχυρίζεται η παρέα Παππά. Το Συμβούλιο της Επικρατείας στάθηκε στο ύψος του και η κυβέρνηση που νόμιζε ότι μπορούσε να επιβάλλει το Νόμο της Μαφίας υπέστη Βατερλό. Η πρότιφωρααροισταιρά δεν μπορεσε να πετάξει 2.000 εργαζόμενους στο δρόμο, δεν μπόρεσε να επιβάλει καθεστώς 4 καναλιών, δεν μπόρεσε να χρίσει καναλάρχες τον φιλάνθρωπο Μαρινάκη και τον Ιβάν τον Ευσεβή, δεν μπόρεσε να τρομάξει όσους δικαστές νόμιζε πως θα μπορέσει. Η ευλάβεια προς το Σύνταγμα πρέπει επιτέλους να έχει το λόγο και τα βοσκοτόπια της ενημέρωσης, τα παλιότερα και τα εξυφαινόμενα, να υποταχθούν σε κάποια στοιχειώδη νομιμότητα.


  «Δεν δίνω ούτε μια πιθανότητα το ΣτΕ να ακυρωθεί ο διαγωνισμός».
  «Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να απαντήσει όχι η Μέρκελ»

  • Ο/Η Ακραίος Κεντρώος λέει:

   Παραίτηση Παππά ζητά το Ποτάμι μετά από την απόφαση του ΣτΕ: Να απολογηθεί ο Τσίπρας

   Πηγή: Παραίτηση Παππά ζητά το Ποτάμι μετά από την απόφαση του ΣτΕ: Να απολογηθεί ο Τσίπρας | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/297222/paraitisi-pappa-zita-potami-meta-apo-tin-apofasi-toy-ste-na-apologithei-o-tsipras#ixzz4OEG7CiBb

   • Ο/Η Left and Liberal λέει:

    http://www.liberal.gr/arthro/88836/epikairotita/2016/o-an-grammateas-ton-anel-kalei-tsipra-kai-kammeno-na-isontsakisounsin-ti-dikaiosuni.html

    Ο αν. γραμματέας των ΑΝΕΛ καλεί Τσίπρα και Καμμένο να «τσακίσουν» τη Δικαιοσύνη

    Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

    Με μια πρωτοφανούς χυδαιότητας δήλωση για μια χώρα που θέλει να (αυτό)αποκαλείται δημοκρατική, υποδέχτηκαν οι συγκυβερνώντες Ανεξάρτητοι Έλληνες την χθεσινοβραδινή απόφαση του ΣτΕ.

    Με ανακοίνωσή του του που δημοσιεύεται στον ιστότοπο olympia.gr, ο αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος Αθανάσιος Μπέλτσος προτρέπει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο να “τσακίσουν τη δικαιοσύνη”. Στην δήλωσή του κάνει λόγο για «κατάλυση της συνταγματικής επιταγής» και απόφαση «όνειδος», διαπιστώνοντας ότι «αντισυνταγματικό είναι το Συμβούλιο της Επιρατείας». Σε άλλο σημείο της δήλωσής του ο κ. Μπέλτσος δηλώνει ότι «οι εξουσίες είναι υποδουλωμένες και χορεύουν στα κελεύσματα της κλεπτοκρατίας, της οικογενειοκρατίας και των νταβατζήδων».

    Είναι βέβαιο ότι κατά τη διάρκεια της μέρας, η πρωτοφανής τοποθέτηση του γραμματέα των ΑΝΕΛ και το κάλεσμά του για να «τσακιστεί η δικαιοσύνη» θα προκαλέσει πολιτική θύελλα.

    Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μπέλτσου έχει ως εξής:
    “ΞΕΥΤΙΛΑ !!! ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!

    Αντισυνταγματικός ο νόμος Παπά από το ΣτΕ. Υπάρχει Έλληνας που να πίστευε ότι θα είχαν άλλη ετυμηγορία? Είναι η ανεξάρτητη αδέκαστη δικαιοσύνη. Είναι αυτή που στην μεταπολίτευση τιμωρεί την διαπλοκή που έχει βάλει πίσω από τα σίδερα αυτούς που χρόνια κλέβουν τον δημόσιο πλούτο , αυτούς που οδήγησαν την χώρα σε φτωχοποίηση. Είστε οι ίδιοι που κρίνατε συνταγματικά τα μνημόνια ,το PSI ,το μαύρο στην ΕΡΤ. Είναι η ανεξάρτητη και η αδέκαστη δικαιοσύνη που ο ακροδεξιός Βορίδης προανήγγειλε ως εκπρόσωπος τύπου την απόφαση της. Περιμένεις Έλληνα με αυτούς κάθαρση και διαφάνεια? Περιμένεις με αυτούς να φέρουμε το αξιακό σύστημα στην ζωή μας. Δυστυχώς ο λαός θέλει , σου δίνει την δύναμη η κυβέρνηση νομοθετεί αποφασισμένη να χτυπήσει την σαπίλα αλλά οι εξουσίες είναι υποδουλωμένες και χορεύουν στα κελεύσματα της κλεπτοκρατίας ,της οικογενειοκρατίας και των νταβατζήδων. Να δώσουμε στα παλικάρια με τα γουνάκια αυξήσεις ….. άξιο το έργο τους.Αυτό είναι κατάλυση της λαικής βούλησης , κατάλυση της Συνταγματική επιταγής. ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣτΕ. Παραμονές της εθνικής εορτής του Αβανικού Έπους , της μάχης κατά του Ναζισμού μια ακόμη κερκόπορτα Εφιαλτική άνοιξε ….ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!!!! Πρωθυπουργέ Αλέξη Τσίπρα Πρόεδρε Πάνο Καμμένε ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ .Δεν θα μας νικήσουν”.

 14. Ο/Η Κάπας Σ. λέει:

  Καλά κ.Λασκαράτε,αφού ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός, γιατί δεν αποφασίστηκε αυτό από ΟΛΟΥΣ,αλλά από τους 14;;!!Αν μπορείς,μιας και φέρεσαι,ως αντικειμενικός, να μου το ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;;;!!!Θα με υποχρέωνες!!!

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Πρώτα από όλα, οπως ακούγεται, πολλοί μειοψηφίσαντες δεν τον θεώρησαν συνταγματικό, πολλοί ήθελαν απλά λιγότερο κάθετη απόφαση που να λαμβάνει υπ’όψιν τα τετελεσμένα με τους δυο νέους καναλάρχες. Αφουγκράστηκαν δηλαδή την «κοινωνία», που θα έλεγε και ο Άρχων Μέγας Νομοφύλαξ του Πατριαρχείου κ.Πρόεδρος του Σ.τ.Επ., αν θεωρήσουμε δηλαδή πως η κυβέρνηση την εκπροσωπεί.
   Δεύτερον σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο υπάρχουν στις δικαστικές αποφάσεις και μειοψηφίες. Γενικά μιλώντας σε πολλές τριτοκοσμικές χώρες (Αφρική κλπ) υπάρχουν δικαστές που επηρεάζονται από την κυβέρνηση, η οποία διατηρεί το προνόμιο να διορίζει τις δικαστικές ηγεσίες και να ρυθμίζει καριέρες, να εκβιάζει δικαστές ή να απειλεί και να τάζει. Ευτυχώς στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτά.

 15. Ο/Η Avir λέει:

  Άντε ρε πάρτε μια απόφαση, τελικά. Νομίζω έχει γίνει αρκετά ξενερουά η Ζωή τελευταία, άσχετα με το επικοινωνιακό υφάκι, οπότε δεν υπάρχει λόγος να την κατακρίνετε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.