Χιτλερικοί με ΑΜΕΑ και άλλες χουντικές προκλήσεις

[Με αφορμή τη δήλωση των έξι Παραολυμπιονικών κατά της Χ.Α.]

Από το νεκροταφείο του Ινστιτούτουτου του Χάνταμαρ στην Έσση, ενός από τα 6 όπου οι Ναζίδες δολοφονούσαν μεταξύ 1941 και 1945 ΑΜΕΑ, ακόμη και παιδιά και τα έθαβαν σε μαζικούς τάφους.

Από το νεκροταφείο του Ινστιτούτουτου του Χάνταμαρ στην Έσση, ενός από τα 6 όπου οι Ναζίδες δολοφονούσαν μεταξύ 1941 και 1945 ΑΜΕΑ, ακόμη και παιδιά και τα έθαβαν σε μαζικούς τάφους.

του Αναγνώστη Λασκαράτου
Η Ελλάδα είναι η χώρα του παραλόγου, το οποίο συμβαίνει δημόσια και  συνήθως περνάει ασχολίαστο. Πρόσφατα συναντήθηκαν και αντάλλαξαν χαιρετισμό,  ο χουντικός Κασιδιάρης και ο Ιερώνυμος Β’. Ο δεύτερος είναι πνευματικό τέκνο του χουντικού δεσπότη της Θήβας Νικόδημου και διάδοχος των απροκάλυπτα χουντικών Ιερώνυμου Α΄, Σεραφείμ και Χριστόδουλου, προκαθήμενος της εξευτελιστικά χουντικής κρατικής Εκκλησίας, η οποία δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη για την στενή συνεργασία και τις ευλογίες που παρείχε στα εγκλήματα της Δικτατορίας. Επρόκειτο για μια συνεργασία, που νομιμοποιούσε την καταπάτηση του Συντάγματος και καθαγίαζε εγκληματικές ενέργειες που απέρρεαν από αυτή, στα μάτια των καθυστερημένων λαϊκών στρωμάτων, όπου η Εκκλησία έχει κάποια επιρροή. Ήταν τόσο βλάσφημα θεομπαιχτική η Ιεραρχία αυτής της Εκκλησίας, που όλοι ανεξαιρέτως οι μητροπολίτες της ενέπαιζαν τα Θεία κάθε 21η Απριλίου μεταξύ 1968 και 1974, δοξάζοντας στους καθεδρικούς ναούς τους το Θεό, διότι τάχα βοήθησε ο ίδιος την ανατροπή της Δημοκρατίας, την εγκαθίδρυση της προδοτικής τυραννίας και την διεκπεραίωση των κάθε λογής εγκλημάτων της. Για τον φίλο του κ.Τσίπρα τον κ.Ιερώνυμο, στον οποίο το ΚΚΕ και η ΛΑΕ επιτέθηκαν πρόσφατα για τον αντικομμουνισμό του, τον οποίο δήθεν αγνοούσαν, να θυμίσω και μια αποκαλυπτική φετινή συνέντευξή του στο τηλεοπτικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, που πέρασε-επίτηδες-από τα δυο σταλινικά κόμματα απαρατήρητη:

«23 Μαρτίου 2016. Συνέντευξη Ιερώνυμου στην ΕΡΤ: Κήρυγμα μίσους και φυλετικο-θρησκευτικής καθαρότητας και απειλές κατά του κοσμικού κράτους». Αυτά όμως δεν είχαν ενοχλήσει τότε τους Κουτσουμπολαφαζαναραίους, όσο ο παπάς δεν έθιγε άμεσα το δικό τους τσαρδί

Η συνάντηση λοιπόν των δυο ανδρών ήταν καθ’όλα φυσιολογική, όσο κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναγορεύσει τον Ιερώνυμο, δημοκρατικό άνδρα, με το γελοίο επιχείρημα ότι μας κάνει τη χάρη να είναι ηπιότερος από τον Χριστόδουλο.  Όμως η συνάντηση του αρχιρασοφόρου υπεύθυνου σχολικών βιβλίων του ΣΥΡΙΖΑ και του Κασιδιάρη, πραγματοποιήθηκε στο Τατόι, στην τελετή ανακομιδής των οστών των στρατιωτικών του Νοράτλας. Εδώ αρχίζουν τα παράλογα. Οι στρατιωτικοί αυτοί υπήρξαν θύματα της ελλαδικής Χούντας και γιατί αυτή προκάλεσε  το προδοτικό πραξικόπημα της χουντικής Εθνοφρουράς και με αυτήν την αφορμή την εισβολή του τουρκικού στρατού και γιατί η Χούντα τους έστειλε στην Κύπρο χωρίς να ειδοποιήσει την Εθνοφρουρά και γιατί η τελευταία κατέρριψε το αεροπλάνο τους αγνοώντας ποιοι είναι.  Η παρουσία των Κασιδιάρη-Ιερώνυμου στο Τατόι, μπορεί λοιπόν να ιδωθεί από τους λογικούς ανθρώπους μόνο με εγκληματολογικούς όρους, ως «Επιστροφή του δολοφόνου στον τόπο του εγκλήματος».

Είχαμε και ένα δεύτερο παράλογο περιστατικό. Μέλη της χιτλερικής Χ.Α., η οποία είναι σύμφωνα και με τη δημόσια ομολογία του Άρειου φύρερ της «σπορά των νικημένων του 1945», φωτογραφήθηκαν με παραολυμπιονίκες στα πλαίσια μιας απόπειρας αποενοχοποίησης της υπόδικης οργάνωσης, η οποία κουβαλάει ήδη 21 καταδίκες μελών της, από τη βραδυπορούσα και παραγράφουσα Δικαιοσύνη.

Ευτυχώς εδώ το παρανοϊκό του πράγματος έγινε, έστω και εκ των υστέρων, αντιληπτό. Έξι  παραολυμπιονίκες δήλωσαν:  «…η Χρυσή Αυγή ουδέποτε μας εξέφραζε ως πολιτικό κόμμα με δεδομένες τις ρατσιστικές αντιλήψεις τους πάνω στο θέμα αναπηρία. Ζητάμε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής να αποσυρθούν, προκειμένου να αποκατασταθεί το όνομα και η λάμψη ολόκληρου του Παραολυμπιακού Κινήματος».

Για την Ιστορία να θυμίσω πως στις 14 Ιουλίου του 1933, η γερμανική κυβέρνηση ξεκίνησε τη διαδικασία των διωγμών των ΑΜΕΑ, με την ψήφιση του νόμου της υποχρεωτικής στείρωσης  των ανθρώπων που έπασχαν από ασθένειες που θεωρούνται ή ήταν ύποπτες ως κληρονομούμενες. Ταυτόχρονα διογκώθηκε η προπαγάνδα κατά των «Ανάπηρων», που στοχοποιούνταν ως άνθρωποι που ζούσαν μια ανώφελη ζωή και ως «χαραμοφάηδες» που επιβάρυναν την κοινωνία. Διακόσιες χιλιάδες Γερμανοί με προβλήματα υγείας δολοφονήθηκαν στη διάρκεια της χιτλερικής τυραννίας, συνήθως μέσα σε θαλάμους αερίων. Δεκαπέντε χιλιάδες από αυτούς εξοντώθηκαν στο Χάνταμαρ. Αυτά δεν δικαιούμαστε να τα ξεχνάμε και η απλή ακόμη παρουσία Χρυσαυγιτών σε συνήθεις ολυμπιακές γιορτές, αποτελεί από μόνη της πρόκληση απέναντι στην Ιστορία, γιατί γεννά εφιαλτικές μνήμες της ρατσιστικής Ολυμπιάδας του Βερολίνου του Χίτλερ.

Είναι φανερή μια προσπάθεια νομιμοποίησης της Χ.Α. ως κανονικού πολιτικού κόμματος, που εξελίσσεται σήμερα για μικροπολιτικούς λόγους, ακόμη και από θεσμικό παράγοντα της δημόσιας ζωής, που και ως Πρόεδρος της Βουλής και ως υπουργός είχε εκδηλώσει επίσημα αυτήν την αντίληψη, χωρίς να είναι ο μόνος μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που το έχει κάνει, το έχουν κάνει και αρκετοί άλλοι του συναφιού ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ, συχνά με τρόπο άκρως προκλητικό, όπως επανειλημμένα έχουμε εκθέσει. Ο συνομιλητής του Κασιδιάρη και συγγραφέας αντισημιτικών σχολίων Θ.Καρυπίδης, με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι είχε διακόψει σχέσεις, ήταν στις πρώτες θέσεις του συνεδρίου και ο Τσίπρας τον ασπάστηκε τιμητικά. Αυτή η ανοχική αντιμετώπιση της χιτλερικής συμμορίας και του περιρρέοντος χώρου της, διαχέεται σε ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας. Ο κίνδυνος για τη Δημοκρατία είναι τεράστιος, αν συνδυασθεί αυτή η ασυγχώρητη και ύποπτη μικροπολιτική ανοχής, με την οικονομική εξαθλίωση λαϊκών στρωμάτων και με την εκμετάλλευση των επιπτώσεων της τραγωδίας των προσφύγων από ακροδεξιά στοιχεία της κοινωνίας.  Η δίκη της Χ.Α. πρέπει να προχωρήσει γρήγορα και η χιτλερική οργάνωση το ταχύτερο να τεθεί εκτός νόμου, όπως έχουν προτείνει έγκαιρα οι Ευρωπαίοι εταίροι μας: «Μούιζνιεκς: Μην καθυστερείτε το αντιρατσιστικό–Θέστε εκτός νόμου τη ΧΑ… τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα Νιλ Μούιζνιεκς…» (tvxs- 16:58 | 17 Μάιος, 2013).

Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκ του πονηρού. Eκτιμά ως χρήσιμη κομματικά τη διατήρηση του ναζιστικού κινδύνου παίζοντας έτσι με τη φωτιά. Eίναι αυταπάτη ή συνειδητή πολιτική ατιμία; Νομίζω το δεύτερο χωρίς και το πρώτο να είναι αθωότερο, γιατί αν αυτό συμβαίνει, τότε για να θυμηθούμε τον Ταλεϋράνδο,  ‘είναι χειρότερο από έγκλημα, είναι λάθος’.

ΥΓ
Το χιτλερικό στρατόπεδο «Ευθανασίας» του Χάνταμαρ

Advertisements
This entry was posted in «Ιερή» Εξουσία, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Διακρίσεις (κάθε είδους), Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

20 Responses to Χιτλερικοί με ΑΜΕΑ και άλλες χουντικές προκλήσεις

 1. Ο/Η Antifa2 λέει:

  Ετσι αδειάζει ο φίρερ
  http://www.efsyn.gr/arthro/etsi-adeiazei-o-firer

  22.04.2015, 13:55 | Ετικέτες: ανθρώπινα δικαιώματα, ρατσισμός, Ναζί, Χρυσή Αυγή, ΣΥΡΙΖΑ
  Συντάκτης: Γιάννης Μπασκάκης

  (….)
  κατά την εκδήλωση που διοργάνωσαν χθες, στο γεμάτο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής, το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, η Νομαρχιακή Α’ Αθήνας και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.
  (…)
  «Λανθασμένη γραμμή»

  Ο Αντώνης Νταβανέλος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι είναι απολύτως λανθασμένη η γραμμή τμήματος της Αριστεράς ότι η Χρυσή Αυγή κόβει ψήφους από τη Ν.Δ. ή ότι μέσω της δικαστικής δίωξης της ναζιστικής οργάνωσης νομιμοποιούνται οι διατάξεις των άρθρων 187 και 187Α του Ποινικού Κώδικα και επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν στη Βουλή να απαντάμε και να συζητάμε με αυτούς που τη μέρα φορούν γραβάτα και τη νύχτα άρβυλα.

 2. Ο/Η Antifa2 λέει:

  http://www.holocaustresearchproject.org/euthan/hadamar.html

  Hadamar Euthanasia Center

  http://www.tlife.gr/news/9/news-vlamakis/0-31573

  08.05.2012 | 18:50 Οι προκλητικές φωτογραφίες του μέλους της Χ. Α που επιδίωκε να μπει στη Βουλή, στο κολαστήριο του Νταχάου

  Η βρετανική εφημερίδα Idependent έκανε ένα «αφιέρωμα» στη Χρυσή Αυγή αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το ποιόν μελών της οργάνωσης.
  (….)

  Αναφορά γίνεται και σε εκείνους που δε βγήκαν. Όπως ο Στυλιανός Βλαμάκης, από την Κρήτη, «γνωστός στους κύκλους της Χρυσής Αυγής και ως «φούρναρης». Βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής όταν ταξίδεψε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Νταχάου και έβγαλε φωτογραφία χαμογελώντας μπροστά στους φούρνους όπου έκαιγαν ανθρώπους οι Ναζί στο Ολοκαύτωμα. Όταν ανέβασε τις φωτογραφίες στη σελίδα του στο Facebook, φίλοι του αστειεύονταν λέγοντας πως οι φούρνοι αυτή «κάνουν καλό ψωμί»».

 3. Ο/Η laskaratos λέει:

  Θυμάστε τον συνομιλητή του κασιδιάρη Θόδωρο Καρυπίδη,

  που ο Τσίπρας, ως αρχηγός της αντιπολίτευσης, αναγκάστηκε να διώξει από υποψήφιο, όταν αποκαλύφθηκε ποιος είναι και ο Τσίπρας δεν μπορούσε να κάνει πλέον τον ανήξερο; Σήμερα ο Τσίπρας, ως πρωθυπουργός, κάνει ότι γουστάρει, αλλάζει αποφάσεις συνεδρίων και λογαριασμό δεν δίνει πουθενά.
  Έτσι ο Καρυπίδης βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα στην παρωδία συνεδρίου, δίπλα στον ανυπόμονο μπαρμπα Φανούρη-Φώτη και στην Αγιορείτισσα Δούρου, να φιλάει τον Τσίπρα, χωρίς να ντρέπεται κανείς μέσα στο συρφετό των συνέδρων.

  http://www.svouranews.gr/2016/10/blog-post_160.html

  Στην πρώτη σειρά στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Θόδωρος Καρυπίδης – Η αγκαλιά και τα φιλιά με τον Πρωθυπουργό (Βίντεο)

  Η συνέπεια του πρωθυπουργού είναι παροιμιώδης:

  http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=564679
  Οριστικό διαζύγιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Θ. Καρυπίδη
  …………..
  Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην αμερικανοεβραϊκή οργάνωση American Jewish Committee

  Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του επιτίθεται στη δημόσια τοποθέτηση του εκτελεστικού διευθυντή της αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης American Jewish Committee, Ντέιβιντ Χάρις αναφέροντας:

  «Δυστυχώς υπήρξε μια απαράδεκτη απόπειρα παρέμβασης στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της χώρας και ως απαράδεκτη ενέργεια μπορεί να χαρακτηριστεί η δημόσια τοποθέτηση του εκτελεστικού διευθυντή της αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης American Jewish Committee, Ντέιβιντ Χάρις, ο οποίος εξαπέλυσε εντελώς αναίτια επίθεση σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον, ούτε λίγο, ούτε πολύ ως εξτρεμιστικό κόμμα, το οποίο έχει ενσωματωμένες στους κόλπους του αντισημιτικές απόψεις.
  …..

  http://newpost.gr/politiki/parapolitika/320564/o-theodwros-karypidhs-h-xrysh-aygh-h-nerit-kai-oi-ebraioi

  Ο Θεόδωρος Καρυπίδης… η Χρυσή Αυγή, η ΝΕΡΙΤ και οι Εβραίοι
  Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου 2014,
  ……………………..
  Η υποψηφιότητα ωστόσο του κ. Καρυπίδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ τόσο από μια παλαιότερη δήλωσή του για τη Χρυσή Αυγή όσο και για αντισημιτικές θέσεις που φέρεται να είχε εκφράσει μέσα από το facebook.

  Όταν έγιναν οι συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής ο κ. Καρυπίδης είχε σχολιάσει στο facebook:

  «Τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στην στενή, ο Ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, θα έχει λύσει όλα τα προβλήματα του και ευτυχισμένος θα απολαμβάνει την σωτηρία της δημ(ι)οκρατία τους. Οι φόροι θα μειωθούν δραστικά, οι μισθοί θα γίνουν βιώσιμοι, οι θέσεις εργασίας θα έρχονται κατά χιλιάδες, (ο Βενιζέλος υποσχέθηκε… 900.000 θέσεις εργασίας ), τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο και όχι μόνο για τους λαθρομετανάστες, τα σχολεία θα έχουν αρκετούς καθηγητές για να διδάξουν και προπαντός τα Εθνικά μας θέματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό μεσημέρι!».

  Τον περασμένο Ιούνιο δε με αφορμή την ονομασία της νέας δημόσιας τηλεόρασης είχε γράψει επίσης στο facebook πως το όνομα ΝΕΡΙΤ είναι εβραϊκό ορθώνοντας έναν «λόγο» που από κάποιους κρίνεται αντισημιτικός έως ακατανόητος.

 4. Ο/Η Kάσυ Διάρη λέει:

  http://www.huffingtonpost.gr/2015/04/18/politiki-xrysh-avgi-dolofonia-anaphrwn_n_7092746.html

  Βίντεο με το ναζιστικό παραλήρημα πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής ο οποίος προτείνει τη δολοφονία των αναπήρων
  HuffPostGreece | Newsroom
  Δημοσιεύθηκε: 18/04/2015

  Το πραγματικό, ναζιστικό και απεχθές πρόσωπο της Χρυσής Αυγής έρχεται να θυμίσει ένα ακόμη βίντεο με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον πυρηνάρχη Σαλαμίνας, Μιχάλη Παπαδημητρίου. Ο πυρηνάχης εμφανίζεται να επιδίδεται σε ένα «πύρινο» κήρυγμα εστιάζοντας στις βασικές αρχές του Γ’ Ράιχ περί «διαφύλαξης της φυλετικής καθαρότητας» και στην αναγκαιότητα της «ευγονικής», η οποία στοίχισε τη ζωή σε 275.000 αναπήρους.

  Το βίντεο, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος» της Κυριακής μια λίγες ώρες πριν την έναρξη της δίκης των μελών της Χ.Α. και ενώ τα μέλη της προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να τηρήσουν ένα «χαμηλό προφίλ»…

  Δημοσιεύτηκε στις 10 Απρ 2013
  Η ευγονική του Χίτλερ και του «δρ» Μένγκελε ξανά στο προσκήνιο από την Χρυσή Αυγή

  Με αφορμή την εκμπομπή — ρεκλάμα του «αντιμερκελιστή» Τράγκα , ξαναφέρνουμε στα μάτια ειδικά όσων είναι Ορθόδοξοι χριστιανοί , την αληθινή εικόνα αυτού του αντίχριστου «πολιτικού μορφώματος».Όσοι λοιπόν πίστεψαν ότι αυτοί οι θεατρίνοι του Άδη , είναι οι προστάτες ή οι υπερασπιστές της Ορθοδοξίας , ας δούν και αυτό το Video και ας αναρωτηθούν κυρίως αν είναι έντιμοι με τον εαυτό τους όταν στέκονται μπροστά στην εικόνα του Κυρίου και Σωτήρος μας Ιησού Χριστού.
  Ας αναρωτηθούν αυτοί οι λίγοι (ευτυχώς) Αρχιερείς και Ιερείς που διστάζουν να καταδικάσουν αυτές τις δαιμονοειδείς — αντίχριστες θέσεις και αντιλήψεις, όχι αν ομολογούν Χριστό , όπως άλλωστε θα έπρεπε να κάνουν πρώτοι από όλους μας, αλλά αν Τον αρνούνται μέσω αυτής της «περίεργης» ανοχής ή κατά περιπτώσεις , φευ, «συνατίληψης».
  Όταν οι Τράγκας θέτει υποθετικά την ερώτηση : «θα συμφωνούσατε αν παντρευόμουν την Φατμαγκιούλ αφού πρωτα είχε βαφτιστεί Ορθόδοξη;» o βουλευτής της Χ.Α δεν διστάζει να απαντήσει : «Δεν μας ενδιαφέρει καθόλυ το θρήσκευμα , δεν σημαίνει τίποτα για μας».Είναι ο ίδιος ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό του Τράγκα είχε επαναλάβει αυτά που γράφονται στις ιστοσελίδες και τα ιστολόγια της Χ.Α, ότι δηλαδή δεν πρέπει να αναπαράγονται μεταξύ τους μη «φυλετικά καθαροί» ή «άρρωστοι».Είναι αυτός που με απίστευτο θράσος χρησιμοποίησε ως επιχείρημα τα εκατομμύρια που σπαταλούν οι επιστήμονες για την διατήρηση καθαρότητας και την βελτίωση των χαρακτηριστικών στα άλογα , στα σκυλιά και σε άλλα ζώα.
  Στο Video θα δείτε και την μαρτυρία ενός Αμερικανού νευροχειρουργού — ερευνητή ο οποίος αποκαλύπτει ότι αυτές οι αντιλήψεις περί κατασκευής του τέλειου ανθρώπου και την σημασία της «ευγονικής» είχε αναπτύξει πολύ πριν από τον Χίτλερ το ίδρυμα Ροκφέλερ, το οποίο φυσικά αργότερα προσέφερε τις αποκτηθείσες γνώσεις του για το θέμα , και στο ναζιστικό καθεστώς και μεταπολεμικά στον διάδοχο της Νέας Τάξης δηλαδή στις ΗΠΑ.
  Στο τέλος του μικρού μας «αφιερώματος» θα δείτε απόσπασμα από την μαρτυρία του Hugo , ενός τσιγγάνου που αν και βασανίστηκε σκληρά (ήταν 9χρονο παιδ’και τότε) γλύτωσε από τα χέρια του «ευγονιστή» του Άουσβιτς δρ. Μένγκελε.
  Το παρακάτω video το αφιερώνω σε όλους όσους έθαψαν τα λόγια του Κυρίου μας Ιησού Χριστού κάτω από την αντίληψη ότι αρκεί να είσαι αντι- ΝΔ , αντι — ΠΑΣΟΚ, αντι ΣΥΡΙΖΑ , αντι- ΚΚΕ και κάμποσα ακόμα «αντι» για να έχεις «ήσυχη την χριστιανική σου συνείδηση»

 5. Ο/Η Kάσυ Διάρη λέει:

  http://luben.tv/politix/92677

  Χρυσαυγίτης με τατουάζ το Άουσβιτς πρωτοπαλίκαρο των «αγανακτισμένων πολιτών» στη Λέσβο (PHOTOS)

  Ο ακροδεξιός όχλος των «αγανακτισμένων πολιτών» επιτέθηκε και σε γυναίκες ενώ έστειλε στο νοσοκομείο και μια εθελόντρια

  Είναι μια παράδοση που κρατάει πολύ καιρό στην Ελλάδα όχλοι γεμάτοι ακροδεξιούς να βαφτίζονται αγανακτισμένοι πολίτες. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Λέσβου, όπου μέσα σε πλήθος “αγανακτισμένων πολιτών” που κινητοποιούνται ενάντια σε πρόσφυγες, μετανάστες αλλά και αλληλέγγυους (χτύπησαν και γυναίκες όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο Εμπρός) εντοπίστηκε γνωστός χρυσαυγίτης του νησιού. Ο συγκεκριμένος χρυσαυγίτης, ονόματι Βασίλης Κεχαγιάς, για να μην τον παρεξηγεί κανένας για τις προθέσεις του, έχει βαρέσει τατουάζ το Άουσβιτς.

  Aπό κοντά, έτσι είναι το τατουάζ του, επίσης από φωτογραφία που έχει ανεβάσει στο δημόσιο facebook προφίλ του:

  Το τατουάζ απεικονίζει το ναζιστικό στρατόπεδο εξόντωσης Άουσβιτς στο οποίο πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι, εβραίοι, σοβιετικοί πολίτες, πολωνοί και άλλοι εξοντώθηκαν από τους Ναζί.

  εύκολα μπορεί να γίνει η ταύτιση των προσώπων, όπως έγινε ήδη από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ίδιο το τοπικό τμήμα της Χρυσής Αυγής. Παρακάτω πχ, φαίνεται ο Κεχαγιάς δεξιά από το γνωστό στέλεχος της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, o oποίος είναι κατηγορούμενος και στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης:

  Ας κάνει ένας εισαγγελέας τον κόπο, έχει σίγουρα πολλά να ασχοληθεί.

  http://www.vice.com/gr/read/xrysaugitis-tatouaz-aousvits-aganaktismenoi-lesvos

 6. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/xrusi-augi-kata-lathos-trolarisma-stin-ourania-mixaloliakou

  Χρυσή Αυγή: Κατά λάθος τρολάρισμα στην Ουρανία Μιχαλολιάκου

  Η κόρη του αρχηγού της Χ.Α., Ουρανία Μιχαλολιάκου, ανάρτησε στο facebook φωτογραφία από τις διακοπές της στη Μάνη. Ενα λάθος όμως προκάλεσε τρελό τρολάρισμα.

  Και το πιο αστείο στην όλη υπόθεση, είναι ότι το τρολάρισμα έγινε κατά λάθος, καθώς αρκετοί φίλοι και συναγωνιστές της, μπέρδεψαν το «Μάνη μου» που έγραψε η Ουρανία Μιχαλολιάκου, με το «μόνη μου».

  Αποτέλεσμα ήταν να γράψουν δεκάδες σχόλια συμπαράστασης στο προφίλ της κόρης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, με πάμπολλα ορθογραφικά λάθη!

  Η Ουρανία Μιχαλολιάκου έδωσε τέλος στο σόου από μόνη της, διευκρινίζοντας πως έγραψε «Μάνη μου» και όχι «μόνη μου»!

  http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=112938036
  Ο Καιάδας χτυπά…

  «Γ……ε Ιησού Χριστέ»!

  Οι σκοταδιστικές καταβολές της «Χρυσής Αυγής» είναι ολοφάνερες και από την αποθέωση της λεγόμενης White Power μουσικής σκηνής ή το χέβι μέταλ των Εθνικοσοσιαλιστών. Αξιο τέκνο και… επιτυχημένος καλλιτέχνης του συγκεκριμένου χώρου είναι ο Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως Καιάδας, εκλεγμένος βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου που πρωτοστάτησε στα επεισόδια σε βάρος των μικροπωλητών στη Ραφήνα.
  Σε ένα από τα τραγούδια του συγκροτήματος Naer Mataron στο οποίο συμμετέχει ο Καιάδας αναφέρεται: «Διανοητικά ανεπαρκείς, αμβλυμένοι, λένε: ‘Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι?’. Δεν θα ήταν ωραίο, αν όλοι πήγαιναν στον παράδεισό τους, αυτόν που διακηρύχθηκε από τη γα…η Χριστιανική Εκκλησία;.
  Μέσα στον παράδεισό τους θα βρούμε άσχημες και ηλίθιες γυναίκες.
  Για πάνω από μισό εκατομμύριο χρόνια ο Θεός καθόταν και έβλεπε τους ανθρώπους να βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου.
  Τότε μόνο είχε την περίφημη ιδέα να στείλει τον μπάσταρδο υιό του, τον γα….ο Ιησού Χριστό. Μα τώρα ο διάβολος υπερισχύει. Αυτό το πράμα είναι ανοησία…».

 7. Ο/Η Κλέων Ι. λέει:

  # Ευθανασία και στείρωση για «άτομα με ειδικές ανάγκες, επιληπτικούς, αλκοολικούς και τοξικομανείς»: Ο δεκάλογος της Χρυσής Αυγής για την «ευγονική αναγκαιότητα», την «διοικητική ιατρική» και το «Aufartung»
  https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/06/13/eyfanasia-steirosi-dekalogos-xa-gia-amea/

  Σε καταργημένες χρυσαβγίτικες σελίδες βρίσκει κανείς τις απόψεις της ναζιστικής συμμορίας για κάποιες ομάδες αδύναμων συνανθρώπων μας, λ.χ. από το άρθρο στο Βήμα «Ανάπηροι και ομοφυλόφιλοι στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής: Ναζιστικών αντιλήψεων άρθρο περί «φυλετικής καθαρότητας» στην ιστοσελίδα της Πράσινης Πτέρυγας».

  Εμείς βρήκαμε την πηγή από το ίδιο το περιοδικό της ΧΑ, τχ #7, Νοέμβριος-Δεκέμβριος 1982, σελ 10-11. Διαβάζουμε χαρακτηριστικά:

  «τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων [sic] γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση».

  Επίσης, το ίδιο λένε και στο πρώτο τεύχος του περιοδικού τους, Δεκέμβριος 1980, σε ένα άρθρο που -μεταξύ άλλων- πραγματεύεται και το πως «θα απαλλαγούμε από την ιουδαϊκή λέπρα» του Χριστιανισμού. Κι εδώ, η στείρωση και η «κλιμακωτή εξάλειψις» έχουν τον πρώτο λόγο:

  Οσο για τις γυναίκες:

  «οφείλουν να διδάσκονται, από τη στιγμή που εισέρχονται στο σχολείο, τους κινδύνους που διατρέχουν από ορισμένους καταστροφικούς παράγοντες όπως την αλόγιστο επιθυμία του χρήματος, την ανθυγιεινή διατροφή, τη δηλητηρίαση της πνευματικότητος από τα μαζικά μέσα ενημερώσεως και την απρόσωπο διαφημιστική προβολή, τη φαρμακοθεραπεία, τους εμβολιασμούς, τις ακτινογραφίες, το δηλητηριασμένο νερό, την ηχορύπανση και ούτω καθ’ εξής».

  Οπως γράφαμε:

  «Ηλθαν, και η ατζέντα τους είναι πολύ συγκεκριμένη:
  Η εξόντωση οποιουδήποτε δεν είναι σαν κι αυτούς. Η ναζιστική συμμορία μισεί τον «άλλο», όχι για πράξεις, όχι για κάτι που έκανε και δεν της αρέσει, αλλά γι’ αυτό που είναι, γι’ αυτό που έτυχε να γεννηθεί. Και δεν τίθεται καν θέμα, αν ο «άλλος» είναι διαφορετικός. Σημασία έχει ότι και μόνο που υπάρχει ο «υπάνθρωπος», μολύνει τη «φυλή». Και γι’ αυτό πρέπει να εξοντωθεί.
  Ομως, οι επιθέσεις και η βία δεν είναι ο τελικός σκοπός των ναζιστών. Ολοι καταλαβαίνουν, πλέον, ότι, ούτε για «Ελληνες εθνικιστές» πρόκειται, ούτε για (απλούς) οπαδούς του εθνικοσοσιαλισμού ή για θεωρητικούς θιασώτες των ναζιστικών θεωριών περί «ανώτερης ράτσας» [Σ.Σ.: Δεν χρησιμοποιούμε τις λέξεις «ιδεολογία» και «ιδέες» διότι δεν έχουν καμία σχέση με ιδέες -πρόκειται, απλά για τις πρακτικές του μίσους και του θανάτου]. Πρόκειται για ναζί εν ενεργεία, για ναζί στην πράξη, που υλοποιούν την δική τους εκδοχή του «Aufartung» [*] (περισσότερα εδώ)».
  https://xyzcontagion.wordpress.com/2013/03/31/net/

  [*] «Aufartung», πρόκειται για όρο του ναζιστικού φυλετικού ευγονισμού, που σημαίνει, σε ελεύθερη απόδοση, «φυλετική βελτίωση ή ανύψωση ή εξαγνισμός», πάντοτε «μέσω επιλογής ή αποκλεισμών», δηλαδή φυλετική βιολογική αναγέννηση μέσω της εξόντωσης των κατωτέρων. Συχνά απαντάται μαζί με το παραπλήσιο «Aufnordung» (Nordification, αριανοποίηση), ενώ το αντίθετό του είναι το «entartung» («φυλετική βιολογική παρακμή»). Δείτε σχετικά:
  Christopher Hutton, Race and the Third Reich: Linguistics, Racial Anthropology and Genetics in the Dialectic of Volk, Polity, 2005, σελίδα 18
  και
  Robert Gellately & Nathan Stoltzfus, Social Outsiders in Nazi Germany, Princeton University Press, 2001, σελίδα 147

  Επίσης:
  # Οι ανατριχιαστικές αντιλήψεις της -μεταμφιεσμένης αλλά πάντα εθνικοσοσιαλιστικής- Χρυσής Αυγής για τον Χριστιανισμό και για τον ρόλο της γυναίκας
  https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/09/01/antilipseis-xa-gia-xristianismo-gynaika/

  # Φάκελος Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Ολες οι έρευνες και τα άρθρα
  https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/04/19/fakelos-xa-all-articles/

  Στο βίντεο που αποκάλυψε το Εθνος σήμερα υπάρχει ένα σημείο της ομιλίας του φρενοβλαβούς υπεύθυνου πολιτικής οργάνωσης ΤΟ Σαλαμίνας Παπαδημητρίου Μιχαήλ (από τα πιο φανατικά παλιά στελέχη, ήταν ο ένας από τους 4 που έβαλε ο Καρατζαφιόζος στο ψηφοδέλτιο στις νομαρχιακές του 2002) που δεν έτυχε της προσοχής που θα έπρεπε. Λέει λοιπόν ο παρανοϊκός φασίστας:

  – «Ατομα στερούμενα εθνικιστικών εξάρσεων είτε είναι άτομα παθολογικά είτε φυλετικώς νόθα, είτε είναι άνθρωποι ψυχικά διαταραγμένοι, είτε βιολογικά νόθοι».

  Το πιάσατε το υποννούμενο. Στο πολίτευμα που ονειρεύεται η συμμορία, πρέπει όλοι και όλες να δείχνουν τέτοιο ζήλο, όσο έδειχναν τα SS το λιγότερο. Πρέπει να είσαι συνεχώς σε «εθνικιστική έξαρση», φανατικά να υποστηρίζεις και να τρέχεις για τους σκοπούς του Φίρερπριντσίπ.

  Αλλιώς, κάποιος θα σε χαρακτηρίσει ότι είσαι από τα άτομα εκείνα που είναι «άτομα παθολογικά είτε φυλετικώς νόθα, είτε είναι άνθρωποι ψυχικά διαταραγμένοι, είτε βιολογικά νόθοι» και μαύρο φίδι που σ’ έφαγε. Αν δεν είσαι ολοκληρωτικά δοσμένος, τότε «μολύνεις τη ράτσα» και μόνο που υπάρχεις, συνεπώς δικαιολογείται η εξόντωσή σου. Τόσο απλό.

 8. Ο/Η laskaratos λέει:

  https://xyzcontagion.wordpress.com/2016/10/09/apati-pattakos-xa-20-xronia/#more-13310

  Η απάτη του Παττακού με την οποία κατόρθωσε να ζήσει τα 26 τελευταία χρόνια της ζωής του ελεύθερος -και συνεργαζόμενος με τη Χρυσή Αυγή

  Posted by Κλέων Ι. στο 2016/10/09

  …………..

  Η απάτη του Παττακού με την οποία κατόρθωσε να ζήσει τα 26 τελευταία χρόνια της ζωής του ελεύθερος -και συνεργαζόμενος με τη Χρυσή Αυγή

  Ο Παττακός πέθανε στο σπίτι του, αν και είχε καταδικαστεί σε ισόβια. Για τα τελευταία περίπου 20 χρόνια 26 χρόνια, τον βλέπαμε να δίνει συνεντεύξεις στην τηλεόραση, να πηγαίνει σε γιορτές μίσους όπως στου Μακρυγιάννη κάθε 4η Δεκεμβρίου, να παρίσταται σε κηδείες άλλων επιφανών χουντικών και ακροδεξιών, και, βεβαίως, να συνεργάζεται με τη Χρυσή Αυγή!

  Ο Παττακός δε πήρε χάρη, ούτε απολύθηκε προσωρινώς λόγω π.χ. της έκτισης των 2/3 κάποιας ποινής. Βρισκόταν εκτός φυλακής μέσω μίας απάτης:

  Είχε παρουσιάσει στις αρχές της δεκαετίας του 1990 πιστοποιητικά γιατρών τα οποία έδειχναν ‘ανήκεστο βλάβη’ -όπου να ‘ναι, πεθαίνει, δηλαδή-, έκανε την αντίστοιχη αίτηση αποφυλάκισης, τυπικά τον εξέτασαν κάποιοι διορισμένοι από το κράτος γιατροί, και πράγματι εξήλθε μετά βαΐων και κλάδων και άφησε πίσω του για πάντα την VIP πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού στις 28 Σεπτεμβρίου 1990 «λόγω ανηκέστου βλάβης της υγείας του» με την υποχρέωση να δίνει το παρών ανά 15 ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Ο νόμος λέει ότι κάθε πέντε μήνες έπρεπε να παρουσιάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων των δικαστηρίων του Πειραιά και να εξετάζεται η πορεία της υγείας του από δικαστικό συμβούλιο, και ανάλογα, να παρατείνεται ή όχι η (καθόλου προσωρινή) απόλυση. Ομως ο γενναίος ‘στρατιώτης των 90’ τότε ετών (αυτός ήταν ο τίτλος του βιβλίου του) αρνούνταν να παρουσιαστεί. Μάλιστα, σε παραπολιτικά της ναζιστικής εφημερίδας ΣτόΚος εμφανιζόταν κάθε τόσο και κάποιο χλευαστικό σημείωμα ‘από κύκλους του στρατηγού’ που έλεγε, ούτε λίγο, ούτε πολύ «εγώ δεν πηγαίνω μόνος μου, ας έλθουν να με πάρουν με το ζόρι». Κι έτσι, η κατάσταση αυτή διαιωνίστηκε, κανείς δεν ενδιαφερόταν να εφαρμοσθεί ο νόμος, κι ο αρχιπραξικοπηματίας κυκλοφορούσε ελεύθερος -και προκλητικός!

  Και τι έκανε στον ελεύθερο αυτό χρόνο του; Εγραφε βιβλία, ασφαλώς, για να συμπληρώσει, όπως έλεγε το εισόδημά του (αν και καθαιρέθηκε στο βαθμό του στρατιώτη για τις πράξεις του την 21η Απριλίου 1967, συνέχιζε να λαμβάνει την κανονικότατη σύνταξη στρατηγού, μέσω της γυναίκας του, αξιοποιώντας ένα παραθυράκι του νόμου), και φυσικά, συνεργαζόταν με την ναζιστική συμμορία. Εγραφε τη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας ‘Ελεύθερος Κόσμος’ του Μιχαλολιάκου, τα έτη 2003 με 2006.

  Στα τέλη του 2004, ο Μιχαλιολάκος προσποιήθηκε ότι διαλύει τη συμμορία, αλλά αφού πρώτα είχε φτιάξει αντ’ αυτής το σχήμα-μαϊμού ‘Πατριωτική Συμμαχία’. Είχε ανακοινώσει την ίδρυσή της στη σημαδιακή ημερομηνία της 21ης Απριλίου 2004. Η ‘Πατριωτική Συμμαχία’ ήταν ένα ‘μετωπικό σχήμα’ στο οποίο είχαν προσέλθει χουντικοί και ακροδεξιοί, ……………………..


  ……………….

 9. Ο/Η Ρασπούτιν λέει:

  http://aristeristrouthokamilos.blogspot.gr/2016/03/blog-post_23.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/BFznd+(%CE%B7+%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AE+%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%82)

  Άναυδος ο έλληνας πολίτης από την συνέντευξη Ιερώνυμου στην ΕΡΤ!

  Το προσεχτικά δημιουργημένο προφίλ του δήθεν προοδευτικού και ανοιχτού αρχιεπισκόπου, κατέρρευσε εν μια νυκτί – αρκούσαν κάποιες δειλές ενέργειες του υπουργείου Παιδείας να ελέγξει τον προσηλυτισμό στα σχολεία από τους ιεραπόστολους της «επικρατούσας» θρησκείας και η δημόσια αμφισβήτηση που γιγαντώνεται – από «πιστούς» και «απίστους» – του δικαιώματος μισθοδοσίας από το Δημόσιο των υπαλλήλων της εκκλησίας κληρικών και λαϊκών ενώ αυτή αποτελεί νομικό πρόσωπο δλδ ιδιωτική εταιρεία με δική της περιουσία και δικά της έσοδα, και ήρθε εσπευσμένα η απάντηση:
  Συνέντευξη στην ΕΡΤ (ποιος την ζήτησε άραγε) με κήρυγμα μίσους και φυλετικο-θρησκευτικής καθαρότητας απέναντι στους πρόσφυγες από τον υποτίθεται μετριοπαθή Ιερώνυμο στην γραμμή Άνθιμου, Σεραφείμ και Αμβρόσιου. Όσο για την εκκλησιαστική περιουσία, την παράλογη μισθοδοσία από το δημόσιο των υπαλλήλων της και τον καθυστερημένο ενάμισι αιώνα χωρισμό εκκλησίας-κράτους, σκέτο δηλητήριο οι δηλώσεις του ορθόδοξου αρχιεπισκόπου – και κατά του κοσμικού κράτους διαχρονικά αλλά και της σημερινής κυβέρνησης της αριστεράς.

  Βαδίζει προφανώς και αυτός στον δρόμο του Χριστόδουλου ή για να το πούμε αλλιώς, όλοι οι κρατικοδίαιτοι παπάδες γίνονται τζιχαντιστές όταν είναι για την εξουσία και τα …κοσμικά συμφέροντά τους, δλδ για τα λεφτά!

  Καβάλησαν και παρασιτούν από την ίδρυσή του το ελληνικό κράτος και δεν ξεκαβαλικεύουν με τίποτα!

  Ισχυρίζονται μέσω του επικεφαλής τους, ότι το κράτος τους χρωστά, ότι η μισή Ελλάδα είναι νόμιμα δική τους, ότι η μισθοδοσία των υπαλλήλων του δόγματός τους είναι αποτέλεσμα ανταλλαγής λόγω της …παραχώρησης στο κράτος μέρους των (κλεμμένων από τους υπόδουλους έλληνες) γαιών που με την πτώση της τουρκοκρατίας βρέθηκαν στα χέρια τους και αντί να επιστρέψουν στους ιδιοκτήτες τους που τους τις είχαν εμπιστευθεί για προστασία τις παρακράτησαν εμφανίζοντας «χρυσόβουλα» και άλλα βυζαντινά παραχωρητήρια…

  Ισχυρίζονται ότι το έργο που κάνει σήμερα η εκκλησία ως διαμεσολαβητής των δωρεών των πολιτών δεν θα είναι δυνατόν αν χωριστεί από το κράτος… δλδ η κλασσική λειτουργία ΜΚΟ που ασκούν εκκλησιατικές οργανώσεις σαν την «Αλληλεγγύη», δεν θα είναι δυνατή αν τα μέλη της εκκλησίας παύσουν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι!

  Ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα θα παύσει να είναι «καθαρή», αν μείνουν μερικές χιλιάδες από τους κατατρεγμένους σύριους πρόσφυγες – προφανώς επειδή είναι τύποις μουσουλμάνοι και θα θρησκεύονται πολλοί από αυτούς/ές σε άλλο …»μαγαζί» – ίσως και επειδή είναι μαυριδεροί και νοθεύουν την καθαρότητα της φυλής. Ούτε ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν τόλμησε να το διατυπώσει έτσι… Ως εκ τούτου, ναι να τους περιθάλψουμε γιατί η εκκλησία μπλα μπλα μπλα …αλλά να φύγουν και σύντομα! Αυτοί είναι οι όροι του ορθόδοξου αρχιεπισκόπου!

  Απειλητικές δηλώσεις για όλα: τα δικαστήρια θα μας δικαιώσουν αλλά θα σας ταλαιπωρούμε δεκαετίες, τον χωρισμό δεν τον θέλουμε αλλά αν τον κάνετε θα μετανιώσετε, περιουσία δεν υπάρχει αλλά δώστε μας πίσω τα οικόπεδα στην Κατεχάκη κλπ κλπ

  Αυτό είναι το πρόσωπο της κρατικοδίαιτης εκκλησίας με την τεράστια παρανόμως κτηθείσα περιουσία με χρυσόβουλα και παρακράτηση τίτλων των υπόδουλων ελλήνων, τις επιδοτήσεις, τα ΕΣΠΑ και την τεράστια φοροδιαφυγή με έξοδα και παραστατικά που δεν ελέγχθηκαν ποτέ, τα τεράστια δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων από τις τράπεζες χωρίς εξασφαλίσεις που αρχίζουν ελέγχονται τώρα, τα χιλιάδες νομικά πρόσωπα για να μην βγάζεις άκρη, τις διαρκείς παρεμβάσεις στον πολιτικό βίο της χώρας με ακροδεξιά ρατσιστικά ομοφοβικά κηρύγματα και δημόσιες απειλές από κατά τα άλλα δημοσίους υπαλλήλους (όποιος/α ΔΥ σε άλλη υπηρεσία τολμήσει να πει τέτοια πράγματα σε πολίτες περνάει ΕΔΕ…) και την ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στα θρησκευτικά δικαιώματα των «αλλόθρησκων» ιθαγενών και μεταναστών.

  Θα μπορούσε να είναι άλλο το πρόσωπο της ορθόδοξης εκκλησίας;
  Ναι!
  Εφόσον έχαναν την δημόσια μισθοδοσία τους (δλδ τα διπλά έσοδα και ως ΔΥ και ως ιδιώτες) και τα προνόμια προσηλυτιστικής πρόσβασης και παρέμβασης στο κράτος και τα σχολεία.
  Αν γινόντουσαν μια θρησκεία ανάμεσα σε άλλες με τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις ειδικά όσον αφορά την απόδοση φόρων και τον έλεγχο τίτλων ιδιοκτησίας με βάση τους τρέχοντες νόμους – δεν είναι πολλά χρόνια τώρα πχ που η βουδιστική κοινότητα της Χαλκιδικής βασανίστηκε και διώχθηκε δικαστικά για να πάρει άδεια να λειτουργεί τον …ιδιωτικό χώρο της.
  Αν βλέπαμε στην κρατική τηλεόραση αναμεταδόσεις από εκδηλώσεις και των άλλων δογμάτων μαζί και των αθέων, ελεύθερα και απροκατάλυπτα, εφόσον αποτελούν εξίσου ανάγκες των πολιτών – των μη ορθόδοξων πολιτών.
  Και αν ζούσαν από τις εισφορές των μελών τους και τα έσοδα του ιερού εμπορίου τους και της όσης νόμιμης ακίνητης περιουσίας τους. Ναι τότε «θα τους έπεφτε η μούρη», θα κατάπιναν την αλαζονεία τους και θα μαζευόντουσαν στα θρησκευτικά τους καθήκοντα – και ίσως θα εξυγιαίνονταν και εσωτερικά ως «εκκλησία».
  Ίσως έχει έρθει η ώρα να γίνουν όλα αυτά. Στο μεταξύ ακούστε και φρίξτε:

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Που να τους βάλουμε τους πρόσφυγες;
   Δεν χωράνε

   http://www.newsit.gr/ellada/Anthropoi-toy-THeoy-me-pisines-epayleis-kai-logariasmoys-ekatommyrion-eyro/177728

   Ανθρωποι του Θεού με πισίνες, επαύλεις και λογαριασμούς εκατομμυρίων ευρώ

   Το ΣΔΟΕ ελέγχει τον Μητροπολίτη Νίκαιας για καταθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
   – Φέρεται ιδιοκτήτης 5 ακινήτων στις πιο ακριβές περιοχές του Πειραιά
   – Εχει διορίσει 5 συγγενείς του σε νευραλγικές θέσεις στην Μητρόπολη
   – Ο αρχιλογιστής και αδερφός του φέρεται ιδιοκτήτης 2 επαύλεων και πολλών ακριβών αυτοκινήτων
   – Ο ανηψιός του έχει 2 επαύλεις στον Διόνυσο

   Η εκκλησία κλυδωνίζεται τις τελευταίες εβδομάδες από φήμες αλλά και αποκαλύψεις για τα υπέρογκα ποσά που βρίσκονται σε λογαριασμούς ιεραρχών οι οποίοι έχουν μπει στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ.

   Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής αποκαλύπτει σήμερα την περίπτωση του Μητροπολίτη Νικαίας, ο οποίος ελέγχεται με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη για να διαπιστωθεί εαν ευσταθούν οι καταγγελίες που τον φέρουν να είναι υπεύθυνος για ατασθαλίες στα οικονομικά της Μητρόπολης του.

   http://www.ethnos.gr/oikonomia/arthro/to_sdoe_eksomologei_deka_ierarxes-63746913/

   ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΡΑΣΑ

   Το ΣΔΟΕ «εξομολογεί» δέκα ιεράρχες

   Νέες αποκαλύψεις για «μαύρο χρήμα» αναμένεται να συγκλονίσουν τον χώρο της Εκκλησίας καθώς, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, δέκα μητροπολίτες ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για την εισοδηματική και περιουσιακή τους κατάσταση αφού στους λογαριασμούς τους βρέθηκαν ποσά καταθέσεων που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.
   ΕΘΝΟΣ
   7:26, 2/12/2012

   http://www.iefimerida.gr/news/78420/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-35-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CF%82#ixzz4NLIlyXcC

   ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΗ
   Ποιός είναι ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος που έχει εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες

   Στα 80 του τον έπιασαν με εκατομμύρια ευρώ αδήλωτα στην τράπεζα και δεν μπήκε στον κόπο ούτε να κάνει διάψευση. Κι αυτό γιατί πιστεύει ότι κανείς δεν πρόκειται να ερευνήσει τα εισοδήματά του και κανείς δεν πρόκειται να του επιβάλλει κάποια τιμωρία. Είναι η δεύτερη φορά που ο Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος (κατά κόσμον Γεράσιμος Ζαφείρης) ελέγχεται για λογαριασμούς εκατομμυρίων και μέτρα δεν έχουν ληφθεί εναντίον του.

   http://www.ierakatixisis.com/2015/07/blog-post_47.html
   ΚΥΡΙΑΚΉ, 19 ΙΟΥΛΊΟΥ 2015

   Τι απέγινε ο Μητροπολίτης των εκατομμυρίων;


   Ο Μητροπολίτης Περιστερίου με τον Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα
   ( τότε Γραμματέα της Κ.Ε. του Κόμματος )

 10. Ο/Η Ρόζα Λ. λέει:

  Προπαγάνδα των Ναζίδων κατά των ανθρώπων με αναπηρίες και εξόντωσή τους σε συνεργασία με εγκληματίες γιατρούς και με διεστραμμένους δολοφόνους

 11. Ο/Η Αntifa2 λέει:
  http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/o_astyfylakas_piso_apo_tin_plasti_tautotita_tou_kasidiari-63934241/

  ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ: ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ «ΚΟΛΛΗΤΟΣ»

  O αστυφύλακας πίσω από την πλαστή ταυτότητα του Κασιδιάρη

  Στον αστυφύλακα Κωνσταντίνο Χαλάστρα ανήκει η αστυνομική ταυτότητα που βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του Ηλία Κασιδιάρη, η οποία αποτέλεσε τη «μήτρα» για την πλαστογραφημένη ταυτότητα με τη φωτογραφία του Αλέξανδρου Κασιδιάρη.
  ΕΘΝΟΣ

  Ο αδερφός του βουλευτή φαίνεται να έχει λάβει μέρος σε στρατιωτικά γυμνάσια χρυσαυγιτών, στα οποία ο Ηλίας Κασιδιάρης προΐστατο. Στην ομαδική αναμνηστική φωτογραφία από τις εκπαιδεύσεις, Αλέξανδρος και Ηλίας Κασιδιάρης στέκονται στην πρώτη σειρά καθώς άπαντες χαιρετούν ναζιστικά, με το γνωστό «Χάιλ Χίτλερ». Ενδεικτικό των ιδεολογικών πεποιθήσεων του ανθυπολοχαγού των ενόπλων δυνάμεων είναι το τατουάζ που έχει στην κοιλιακή χώρα. Εχει σημαδέψει το κορμί του με το σήμα «Τσέτνικ», το οποίο είναι το όνομα παραστρατιωτικών οργανώσεων των Σέρβων εθνικιστών.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδελφός του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΧΑ είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2012 στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.

  ΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

  «Σχίσμα» Χρυσής Αυγής – μητροπολιτών για τα βίντεο

  Νέα βίντεο-φωτιά στα οποία ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκαλύπτει την οικονομική και πολιτική στήριξη ιεραρχών στη Χρυσή Αυγή ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Στα ντοκουμέντα που συμπεριλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές Αρχές εικονίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής να… αξιολογεί τους ιεράρχες και να βάζει άριστα στους Καλαβρύτων Αμβρόσιο, Πειραιώς Σεραφείμ, Κονίτσης Ανδρέα και Σπάρτης Ευστάθιο, οι οποίοι στηρίζουν -κατά δήλωσή του- τη Χρυσή Αυγή. Ωστόσο, τους ισχυρισμούς του Ν. Μιχαλολιάκου διέψευσε χθες ο μητροπολίτης Σπάρτης Ευστάθιος, δηλώνοντας ότι ουδέποτε είχε σχέση το πρόσωπο αυτό με τη μητρόπολη, αλλά ούτε ο ίδιος συμμετείχε ποτέ σε διεργασίες πολιτικές, κομματικές και προεκλογικές.


  Στέλεχος της ΧΑ και γνωστός μποξέρ με τον Ηλ. Κασιδιάρη, τον Κ. Χαλάστρα και τον Αλ. Κασιδιάρη διασκεδάζουν σε νυχτερινό μαγαζί.

  Στο ντοκουμέντο ακούγεται ο Ν. Μιχαλολιάκος να δηλώνει τα εξής: «Εχουμε μητροπολίτες που αξίζουν. Ο Πειραιώς Σεραφείμ, που δεν καταλαβαίνει τίποτε. Ο Ανθιμος: Μεγάλος πολιτικάντης. Αυτός ο σκατ…ρης αν δεν ήτανε, δεν θα ήταν αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, θα ήταν ο Ευστάθιος που είναι καθαρός… Το έπαιξε δίπορτο ο Ανθιμος. Ο Σπάρτης: Είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές ο Σπάρτης. Καλός, αλλά επίσης πολιτικάντης παρά τα πύρινα λόγια του, είναι ο Καλαβρύτων… Αυτοί που είναι διαμάντια στην Εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει, να ξέρετε, είναι: Ο Ανδρέας ο Κονίτσης, ο λεβέντης. Πλήρωνε και το γραφείο μας, όποτε ήμαστε… Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και παρά λίγες χιλιάδες ψήφους θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής βουλευτής».

 12. Ο/Η Ρόζα Λούξεμπουργκ λέει:

 13. Ο/Η Ο ΣΥΡΙΖΑ παραγράφει λέει:

  http://www.efsyn.gr/arthro/paragrafike-pogkrom-toy-2011

  Παραγράφηκε το πογκρόμ του 2011

  Νεοναζί εν δράσει, 12/5/2011. Η φωτογραφία είχε δημοσιευτεί στο Εθνος

  13.05.2016
  Συντάκτης: Γιάννης Μπασκάκης

  Είναι πλέον γεγονός. Το ρατσιστικό πογκρόμ που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2011 στο κέντρο της Αθήνας από χθες έχει παραγραφεί λόγω παρέλευσης πενταετίας.

  https://www.efsyn.gr/arthro/sto-arheio-i-hrysaygitiki-epithesi-sti-thiva

  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
  Στο αρχείο η χρυσαυγίτικη επίθεση στη Θήβα

  Χαρακτηρίστηκε πταίσμα από την εισαγγελέα και εξαλείφεται το αξιόποινο των πταισμάτων που έχουν τελεστεί έως 31.3.2016. Στη φωτογραφία ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ευάγγελος Καρακώστας

  05.10.2016

  Συντάκτης: Γιάννης Μπασκάκης

  Παραγράφηκε η γνωστή υπόθεση της χρυσαυγίτικης επίθεσης σε αντιφασίστα στη Θήβα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2015. Ο λόγος για τον οποίο παύει η συγκεκριμένη ποινική δίωξη σε βάρος των μελών της συνοδείας του χρυσαυγίτη βουλευτή Ευάγγελου Καρακώστα είναι βέβαια γιατί η επίθεση χαρακτηρίστηκε από την αρμόδια εισαγγελέα Πρωτοδικών Θήβας ως πταίσμα.

  Ετσι, σύμφωνα με τον νόμο 4411/2016ν εξαλείφεται το αξιόποινο για τα πταίσματα που έχουν τελεστεί μέχρι και τις 31.3.2016.

  Η επίθεση αυτή, λοιπόν, η οποία δεν θα φτάσει ποτέ στο ακροατήριο, πραγματοποιήθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Θήβας σε βάρος ανυποψίαστου πολίτη που σήκωνε χρήματα από ΑΤΜ και ήταν οργανωμένη.

  Ξεκίνησε από το τραπέζι του Καρακώστα, ο οποίος καθόταν με περίπου 10 άτομα -ανάμεσα στα οποία και οι τρεις δράστες- σε καφετέρια απέναντι από τη συγκεκριμένη τράπεζα.

  Οπως έχει καταγραφεί από τις κάμερες του υποκαταστήματος, οι δράστες πλησίασαν ένας ένας τον Σ.Π. και αφού τον περικύκλωσαν του επιτέθηκαν όταν κατέφτασε και ο τρίτος δράστης.

 14. Ο/Η eklag λέει:

  Εγκληματική παράλειψη είναι και το να αποκρύπτει επιμελώς η «πεφωτισμένη ευρώπη» ότι την ίδια ακριβώς πρακτική «εξάσκηση» και πολύ πριν τον Χίτλερ πραγματοποιούσαν πάνω στους ΑΜΕΑ πολλοί ιατροί-της Β. Δυτικής ειδικώς Ευρώπης-εις γνώσιν μάλιστα των εκάστοτε πολιτικών εξουσιών.
  Δεν εκόμισε γλαύκας ο Φύρερ η δαιμονοποίηση του οποίου-όπως και άλλων-δεν πείθει εξάλλου ιδιαίτερα πια…

 15. Ο/Η chretienorthodox λέει:

  Κυριοι Ροΐδη και Λασκαρατε,

  Παρακαλω πολυ να μου επιτρεψετε να σας παρακαλεσω,
  Πρωτο, να βαλλετε μετα το «ΑΜΕΑ» σε παρενθεση «(Ατομα Με Ειδικες Αναγκες)»,
  Δευτερο, να γραψετε κατι για το βιβλιο του πρωην Προεδρου της Δημοκρατιας κ. Χρηστου Σαρτζετακη, «Επιτελών το καθήκον μου».

  Mε εκτιμηση και φιλία
  Γεωργιος Θεοδοσιου

  • Ο/Η Κάποιος λέει:

   https://www.efsyn.gr/arthro/epitelon-kathikon-moy

   «Επιτελών το καθήκον μου»

   Συντάκτης: Δημήτρης Κουκλουμπέρης

   Ο Χρήστος Σαρτζετάκης διατέλεσε Πρόεδρος της Δημοκρατίας την πενταετία 1985-1990. Η πρόταση προς το πρόσωπό του από τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη και τακτικό ελιγμό της τελευταίας στιγμής εις βάρος της Ν.Δ. και του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος είχε λάβει προφορικές διαβεβαιώσεις ότι θα προτεινόταν να συνεχίσει τη θητεία του στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

   Τελικά όμως ο Χρήστος Σαρτζετάκης ήταν η απρόσμενη επιλογή. Ανώτατος δικαστικός, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο για τη φράση του «είμαστε έθνος ανάδελφον», αλλά και ως ο ανακριτής που χειρίστηκε υποδειγματικά και με θάρρος την υπόθεση της δολοφονίας του βουλευτή της Αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη, παρά τις πολιτικές και δικαστικές πιέσεις που δέχτηκε.
   Τριάντα τρία χρόνια μετά, ο Χρήστος Σαρτζετάκης ανοίγει ο ίδιος τον φάκελο της ανάκρισης, μέσα από το αυτοβιογραφικό βιβλίο του με τίτλο «Επιτελών το καθήκον μου» (εκδόσεις Κέρκυρα και Νομική Βιβλιοθήκη), αποσπάσματα του οποίου προδημοσιεύει σήμερα η «Εφ.Συν.». Πρόκειται για δίτομο έργο αναφερόμενο αφ’ ενός στο δικαστικό σκέλος και αφ’ ετέρου στον πολιτικό και κοινωνικό περίγυρο και σε όσα γεγονότα επακολούθησαν.

   Χρέος προς τον ελληνικό λαό

   «Το παρόν βιβλίο εγράφη εις εκπλήρωσιν χρέους προς τον ελληνικό λαό, ο οποίος και πρέπει να γνωρίζει την αλήθειαν», γράφει ο συγγραφέας, προλογίζοντας την έκδοση που αφηγείται την ανακριτική διερεύνηση του ειδεχθούς εγκλήματος «της εκ πολιτικής αφετηρίας δολοφονίας του βουλευτού της Αριστεράς Γρηγορίου Λαμπράκη εις την Θεσσαλονίκην την 22αν Μαΐου 1963».

   Σύμφωνα με τον κ. Σαρτζετάκη, το έγκλημα διεπράχθη «επί παρουσία 180 ανδρών της αστυνομικής δύναμης Θεσσαλονίκης και επί πλέον των ηγητόρων αυτής». «Απεδόθη εις παρακρατικώς δρώσας, υπό την ανοχήν των αρχών αλλά τοιαύτη εκτίμησις αποκλίνει αισθητώς της αληθείας», σημειώνει χαρακτηριστικά.

   «Η ιστόρησις της υποθέσεως δεν θα είχε ενδιαφέρον εάν δεν απεικόνιζε μίαν ολόκληρον εποχήν, τραγικήν πτυχήν της οποίας απετέλεσε η δολοφονία Λαμπράκη. Εποχήν παγκοσμίου διαπάλης μεταξύ των δυνάμεων του ανθρωπισμού και της απανθρωπίας, την ελληνικήν ακριβώς όψιν της οποίας εβίωνε τότε εις διαστάσεις τραγωδίας ολόκληρος ο ελληνικός λαός», επισημαίνει στη συνέχεια.

   Ο Χρήστος Σαρτζετάκης υποστηρίζει ότι η μέριμνα της έκθεσης της αλήθειας αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη της συγγραφικής του προσπάθειας και για τον ίδιο λόγο παραθέτει στο βιβλίο ντοκουμέντα και αυτολεξεί επίσημα έγγραφα.

   Επίσης, τονίζει ότι ο ανακριτής είναι αποκλειστικώς υπηρέτης του κοινωνικού συμφέροντος και εκείνος επετέλεσε «το καθήκον του και μόνον όταν με τη σύμφωνον γνώμην των εισαγγελέων πλημμελειοδικών, προέβη εις την προφυλάκισιν των ηγητόρων των αστυνομικών αρχών της Θεσσαλονίκης, διά των οποίων το επίσημον Κράτος έδρασε κατά τη δολοφονία του βουλευτού Γρηγορίου Λαμπράκη παρακρατικώς».

   Καταλήγοντας, ο συγγραφέας επισημαίνει ότι μέσα από το βιβλίο ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να ανασυνθέσει την αληθή εικόνας μιας εποχής με βάση αυθεντικά στοιχεία «και όχι με εικασίας ή εκ των υστέρων κατασκευασμένας αληθοφανείας, διά να είναι εις θέσιν να εξηγήσει και τα ακολουθήσαντα μετά το εις το ακροατήριον του κακουργιοδικείου ναυάγιον:

   »Δηλαδή, την ολοσχερή πλέον αποθράσυνσιν των δυνάμεων της ανωμαλίας, η οποία και οδήγησε εις την δικτατορίαν των επιόρκων αξιωματικών της 21ης Απριλίου 1967 και εις τα επακόλουθά της: κυρίως το μέγα έγκλημα εις βάρος της Κύπρου μας το 1974, την μεγαλυτέραν αυτήν μετά την μικρασιατική καταστροφήν συμφοράν του νεώτερου ελληνισμού».

   *Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τρίτη στις 19.00 στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη (Αναπήρων Πολέμου 9, Αθήνα) με ομιλητές τους Θόδωρο Πάγκαλο, Νίκο Δένδια, Σπύρο Φλογαΐτη, Ηλία Νικολακόπουλο και Βασίλη Βασιλικό. Θα συντονίσει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Αγαπητέ κε Θεοδοσίου,
   είναι λίγο άκομψο να αλλάξω τώρα εκ των υστέρων τον τίτλο αν και αναγνωρίζω το λογικό της πρότασής σας. Όσον αφορά στο βιβλίο του κ.Σαρτζετάκη, αφού ευχαριστήσω τον αγαπητό Κάποιο για τη βοήθειά του, σε ότι με αφορά, θα το διαβάσω πρώτα, γιατί πιθανολογώ πως θα παρουσιάζει ενδιαφέρον κι αν τα καταφέρω θα γράψω κάτι.
   Σας ευχαριστώ πολύ που μας παρακολουθείτε από την πατρίδα τόσων φιλοσόφων, συγγραφέων και ποιητών.

 16. Ο/Η Psycho λέει:

  O Πάγκαλος δεν χαρίζει κάστανα, πρέπει να τον ακούσουμε, ξέρει πολύ καλά τι λέει και είναι από τους ελάχιστους που μιλάνε

  http://www.iefimerida.gr/news/295293/pagkalos-o-syriza-ehei-kanei-symfonia-me-ti-hrysi-aygi-einai-speira#ixzz4NSDFbouR

  Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει συμφωνία με τη Χρυσή Αυγή, είναι σπείρα

  18|10|2016

  Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος τονίζοντας με αφορμή το συνέδριο.

  «Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κόμμα, ούτε με κυβέρνηση. Η ιθύνουσα ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας, όλοι αυτοί, είναι εγκληματική σπείρα. Είναι κοινού ποινικού δικαίου, έχουνε μπροστά τους έναν κατάλογο υποθέσεων και επιχειρήσεων τις οποίες θέλουν να χρησιμοποιήσουν για να κερδοσκοπήσουν και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο. Δυστυχώς αυτό αρχίζει να το ασπάζεται ως θεωρία και μεγάλο μέρος των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, αλλά δεν αντιδρούν ανάλογα. Δηλαδή όταν βρίσκεσαι μπροστά σε τέτοιο κίνδυνο για το πολίτευμα του λαού και τα συμφέροντα της πατρίδας, δεν κάθεσαι να συζητάς τι είδους ενότητα θα κάνουμε, ποιος θα γίνει πρόεδρος και τι κοινό πρόγραμμα θα φτιάξουμε… Αυτά είναι βλακείες».

  Μιλώντας για τη σχέση με την Χρυσή Αυγή, ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι «η Χρυσή Αυγή είναι συμπολίτευση, γιατί έχει κάνει συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν τους βλέπει κανείς στις επιτροπές δεν μπορεί να αμφιβάλλει. Να πούμε και για τη δίκη, γιατί είναι τραγικό θέμα αυτό. Γιατί δεν τελειώνει αυτή η δίκη;»

  Απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει σχέδιο, ο κ. Πάγκαλος, ανέφερε: «Βέβαια υπάρχει σχέδιο, μα είναι δυνατόν να μην τελειώνει αυτή η δίκη ποτέ; Βέβαια η κυβέρνηση δεν την τελειώνει τη δίκη, γιατί έχει κάνει μία παραχώρηση προς την Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν επαφές και συμφωνίες μεταξύ τους. Και θα βγει κάποτε ο Κασσιδιάρης και θα βγάλει τις κασέτες, όπως έκανε και την άλλη φορά, και θα πει «κοιτάξτε με εδώ που μιλάω με τον κ. τάδε..»

  Μιλώντας για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» για τον δικαστικό του ΣτΕ σημείωσε: «Είναι άθλιοι, είναι εγκληματίες, είναι καθάρματα. Γλοιώδεις και τερατώδεις εγκληματίες. Επί έτη η Αυγή με τον κ. Φίλη, έγραφε για μένα δύο βασικές κατηγορίες: ότι είμαι υπέρβαρος και ότι είμαι εγγονός του στρατηγού που έκανε κάποιου είδους δικτατορία το 1925. Είναι ικανοί για όλα, είναι καθάρματα».

 17. Ο/Η Κάσυ Διάρη λέει:

  https://www.efsyn.gr/arthro/i-tryferotita-toy-themoy-ston-kasidiari

  Η τρυφερότητα του Θέμου στον Κασιδιάρη

  Συντάκτης: Δημήτρης Τρίμης

  Ο Θέμος Αναστασιάδης, με αυτιά ελαφρώς κατεβασμένα, έφτασε στο σημείο να λογοδοτεί με τρυφερότητα και κατανόηση στον Ηλία Κασιδιάρη για τη δημοσιογραφική, καλή ή κακή κάλυψη, του κόμματος της Χρυσής Αυγής από το έντυπο και ηλεκτρονικό «Πρώτο Θέμα»:

  Θ. Αναστασιάδης: Εγώ δεν ξέρω τι, κ. Κασιδιάρη, μου λέτε για βίντεο φωτογραφίες και τους τίτλους. Αν σας αδικήσαμε, συγγνώμη, να το κατεβάσουμε…

  Ηλ. Κασιδιάρης: Ποιος σας τα έδινε τα στοιχεία της δικογραφίας; Πώς διέρρευσαν; Γιατί μας καταστρέψατε;

  Θ. Αναστασιάδης: Θέλω να σας καθησυχάσω, έχετε 10%… Δεν κάναμε τίποτα παράνομο…

  Ηλ. Κασιδιάρης: Μα, είπατε ότι για νομικούς λόγους δεν δημοσιεύσατε τη μαγνητοφωνημένη συνομιλία του Μπαλτάκου…

  Θ. Αναστασιάδης: Δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο. Έχουμε κατηγορηθεί ότι σας υποστηρίζουμε και εσείς λέτε ότι σας αδικούμε..

  Ηλ. Κασιδιάρης: Όχι, δεν είπα κάτι τέτοιο.

  Θ. Αναστασιάδης: Τα δάνεια θα τα εξοφλήσω. Ήδη σας είπα ότι έχουμε τους τόκους δύο ετών και έχουμε μειώσει το κεφάλαιο κατά 8,5 εκατ. ευρώ. Το πρόστιμο των 5 εκατ. ευρώ είναι ακόμα στη δικαιοσύνη.

  Αυτά όλα είναι τρόποι πίεσης και απειλές για να μας ελέγξουν. Δεν έχω ακίνητη περιουσία ούτε εδώ ούτε στην Ελβετία ούτε αλλού.

  Οι προσωπικές εγγυήσεις είναι οι ισχυρότερες. Δίνεις τα πάντα όλα. Μπορεί να μας πάρουν τα χρήματα οι τράπεζες από το πρακτορείο. Μπορούν να κατάσχουν τα χρήματα που παίρνω από τον ΑΝΤ1 για τις εκπομπές μου.

  Δεν ξέρω αν είναι επιβαρυντικό αλλά ήμουν όντως στην ΚΝΕ με τον Λοβέρδο κ.λπ. Ήταν η εποχή, κ. Κασιδιάρη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.