Μνημόσυνο Κυριακής, Δημοσκόπηση «Αυγής»: 9 στους 10 δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση

[Τη δυσαρέσκεια των πολιτών καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της «Αυγής της Κυριακής»]

φωτο: Το Ποντίκι

Οι συμμετέχοντες στο γκάλοπ δηλώνουν 90% δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης, ενώ το 85% εκτιμά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση. Δυσαρεστημένο πάντως δηλώνει το 80% και με τη λειτουργία της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τη σφυγμομέτρηση της Public Issue, το 36% κρίνει ότι μία κυβέρνηση της ΝΔ θα ήταν η καταλληλότερη για τη χώρα, το 14% απαντά στο ίδιο ερώτημα με «ψήφο» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ το 45% των ερωτηθέντων δηλώνει πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η Νέα Δημοκρατία αποτελούν την καλύτερη λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Στη δημοφιλία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει το 42% στο ερώτημα «ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ενώ το 23% «ψηφίζει» Αλέξη Τσίπρα.

Το Ποντίκι

Advertisements
This entry was posted in Για την Αριστερά, Επάναστἀτες του Κώλου, Λειτουργία Κυριακής. Bookmark the permalink.

9 Responses to Μνημόσυνο Κυριακής, Δημοσκόπηση «Αυγής»: 9 στους 10 δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση

 1. Ο/Η Nikolaos λέει:

  ….το 45% των ερωτηθέντων δηλώνει πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η Νέα Δημοκρατία αποτελούν την καλύτερη λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας…
  Αλίμονο μας αν σκεφτούμε ποιές εναλλακτικές λύσεις έχουν απομείνει.

 2. Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

  Θεός σχωρέστους…

 3. Ο/Η Left and Liberal λέει:

 4. Ο/Η laskaratos λέει:

  Δεν προσεβλήθη απότομα από τον ιό της ειλικρίνειας αυτή η φυλλάδα, γιατί έτσι κατάντησε η κάποτε ευπρεπής Αυγή.
  Ο θίασος ετοιμάζεται για αποχώρηση υπό το βάρος των τρομερών προβλημάτων που δημιούργησε και όσων κληρονόμησε.
  Κατανοούν πως όσο παρατείνουν την άθλια διακυβέρνησή τους, τα ποσοστά τους τείνουν στην πολιτική εξαφάνιση, κάτω του 3%.
  Προετοιμάζουν λοιπόν το έδαφος της ηρωικής εξόδου, όπως δίδαξε ο ομοιοπαθής άχρηστος Καραμανλής, ελπίζοντας σε αξιοπρεπές ποσοστό του 20% τώρα και σε συγκυβέρνηση μεθαύριο όταν γίνουν εκλογές με την απλή αναλογική.
  Μοναδικό τους ενδιαφέρον η πολιτική-επαγγελματική τους επιβίωση, που περνά μέσα από το φόρτωμα στον Κούλη των υποχρεωτικών επώδυνων μέτρων που θα ακολουθήσουν.

 5. Ο/Η Mimi metallurgico λέει:

  http://www.protothema.gr/greece/article/609379/o-diplomatis-me-tin-tzagouar-i-dolofonia-kai-to-kukloma-tis-vizas/

  Έφτιαξε περιουσία εκατομμυρίων χορηγώντας παράνομα βίζες έναντι 5000 ευρώ

  O διπλωμάτης με την τζάγκουαρ, η δολοφονία και το κύκλωμα της βίζας

  Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα 10/09/2016

  Σκανδαλώδες- Παρά τις καταγγελίες ο εν λόγω διπλωμάτης υπηρετεί στη μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδας στο Στρασβούργο και η θητεία τους ανανεώθηκε για ένα χρόνο ακόμα

  Μια άκρως σοβαρή καταγγελία για εν ενεργεία υψηλόβαθμο διπλωμάτη που υπηρετούσε για χρόνια σε πρεσβεία ασιατικής χώρας έφθασε στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Η υπόθεση αφορά σε εγκληματική οργάνωση που χορηγούσε παράνομα έναντι 5000 ευρώ βίζα εισόδου και παραμονής στη χώρα μας σε πολίτες του Μπαγκλαντές, της Ινδίας, του Νεπάλ και τη Σρι Λάνκα με αποτέλεσμα ο καταγγελλόμενος να αποκτήσει περιουσία εκατομμυρίων. Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα που αποκαλύπτει το protothema.gr, στις 4 Ιουλίου η υπόθεση διαβιβάστηκε από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου και στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο για διερεύνηση.

  Το απίστευτο είναι ότι ο συγκεκριμένος διπλωμάτης που πλέον υπηρετεί στη μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδας στο Στρασβούργο παρά την καταγγελία – φωτιά από την πρώην σύζυγο του, όχι μόνο δεν εκλήθη για να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα του προσάπτει αλλά του ανανέωσαν για ακόμη ένα χρόνο η θητεία του στο Συμβούλιο της Ευρώπης αν και όπως λένε διπλωμάτες σπανίως ανανεώνεται η θητεία κάποιου μετά το πέρας της τετραετίας.

  Τα όσα περιγράφονται στην πολυσέλιδη αναφορά θυμίζουν μυθιστόρημα του Ζεράρ Ντε Βιλιέ αφού εκτός των άλλων η πρώην σύζυγος του συγκεκριμένου διπλωμάτη αναφέρεται ακόμη και στη δολοφονία αλλοδαπού διπλωματικού υπαλλήλου από τη συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση. Περιγράφει δε και τις ειδικές κρύπτες στην ιδιόκτητη βίλα της Κηφισιάς όπου έκρυβαν το «μαύρο χρήμα», ενώ όπως λένε «πηγές», η ίδια πήρε την απόφαση να καταγγείλει τον πρώην σύζυγο της με τον οποίο έχουν αποκτήσει παιδιά μετά τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της. Βέβαια, τα όσα κινηματογραφικά περιγράφονται στην αναφορά χρήζουν άμεσης και βαθιάς έρευνας από τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί αν και σε ποιο βαθμό ισχύουν.

  Τζάγκουαρ, βίλες και χλιδάτη ζωή
  Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έφθασε στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού και φέρει την υπογραφή της πρώην συζύγου του υψηλόβαθμου διπλωμάτη, η ιστορία άρχισε να ξεδιπλώνεται στα μέσα της δεκαετίας του 2000. Τότε που ο σύζυγος της διορίστηκε στην πρεσβεία της ασιατικής χώρας και ουσιαστικά λόγω της θέσης του ήταν υπεύθυνος για τη χορήγηση βίζας σε πολίτες πολλών χωρών της νοτιοανατολικής Ασίας. Όπως για παράδειγμα το Μπαγκλαντές και την Ινδία, χώρες από τις οποίες υπάρχει τεράστιο ρεύμα μετανάστευσης στην Ευρώπη. Η ίδια λέει πως αν και δεν είχε συμμετοχή στο κόλπο, ο σύζυγος της ήταν μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης που μέχρι και σήμερα συνεχίζει τη δραστηριότητα της.

  Η καταγγέλουσα ως νομικός, φροντίζει στην αναφορά της να χρησιμοποιεί συγκεκριμένους νομικούς όρους προκειμένου να στηρίξει τα καταγγελλόμενα ενώ οι πληροφορίες λένε ότι η περιουσία που διαθέτει ο συγκεκριμένος διπλωμάτης στο όνομα του είναι υπαρκτή και αποκτήθηκε μετά την ανάληψη των καθηκόντων του σε συγκεκριμένο πόστο. «Μετέτρεψε τα χρήματα που προέρχονται από την εγκληματική δραστηριότητα σε κινητή αλλά κυρίως ακίνητη περιουσία εμπορικής αξίας που ξεπερνά τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπολογίσουμε τις αμοιβές των συμβολαιογράφων, των φόρων και άλλων εξόδων. Μάλιστα, για να δικαιολογήσει την προέλευση της περιουσίας και να αποφύγει την πληρωμή των αναλογούντων φόρων έκρυβε την εμπορική αξία» αναφέρει ενώ στις επόμενες γραμμές υποστηρίζει ότι δεν είναι δυνατόν να έχει αποκτήσει την περιουσία αυτή από το μισθό και τα επιδόματα που ελάμβανε. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο πρώην σύζυγος της δεν είχε καμία οικογενειακή περιουσία και πριν διορισθεί στο συγκεκριμένο διπλωματικό πόστο δεν διέθετε ούτε δικό του αυτοκίνητο.

  Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία ο διπλωμάτης αγόρασε μεζονέτα στα βόρεια προάστια που του στοίχισε 450.000 ευρώ την οποία στη συνέχεια πούλησε έναντι του τιμήματος των 600.000 ευρώ. Πολυτελή εξοχική κατοικία σε νησί του Σαρωνικού έναντι του ποσού των 198.000 ευρώ η οποία πουλήθηκε μαζί με τα έπιπλα και τον εξοπλισμό 240.000 ευρώ. Αμέσως μετά αγόρασε τριώροφη μονοκατοικία στην Κηφισιά που η αξία της αγγίζει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ, εξοχική κατοικία σε νησί του Σαρωνικού έναντι 600.000 ευρώ και βίλα που διαθέτει ακόμη και γήπεδο ποδοσφαίρου σε περιοχή της Πελοποννήσου έναντι μισού εκατομμυρίου ευρώ. Και όλα αυτά, με το μισθό του διπλωματικού υπαλλήλου και ένα δάνειο που πήρε ύψους 200.000 ευρώ. Φυσικά, όλη η ακίνητη περιουσία περιγράφεται αναλυτικά και με λεπτομέρειες στην καταγγελία για το πως και πότε αποκτήθηκε ενώ η νομικός περιγράφει και το πόσο δηλώθηκαν τα ακίνητα για να γλιτώσει ο πρώην σύζυγος της τους φόρους.

  Την ίδια περίοδο που ο διπλωμάτης αποκτούσε την ακίνητη περιουσία η σύζυγος του αναφέρει πως η οικογένεια ζούσε με «εξωφρενικές» δαπάνες. Ο άνδρας της κυκλοφορούσε με τζάγκουαρ που άλλαζε συνέχεια για να αποκτά τα καινούργια μοντέλα ενώ διατηρούσε και μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού προκειμένου να ικανοποιεί το πάθος του για την ταχύτητα.

  Στην καταγγελία, εκτός από το όνομα του πρώην συζύγου της δίνει και τα ονόματα άλλων υψηλόβαθμων στελεχών του διπλωματικού σώματος που η ίδια υποστηρίζει ότι εμπλέκονται στην εγκληματική οργάνωση, μεταφέροντας μάλιστα και διαλόγους του συζύγου της για το πως στηνόταν το μεγάλο κόλπο. Η ίδια λέει πως μια φορά είχε κρυφτεί σε σοφίτα της βίλας στην Κηφισιά και κρυφάκουγε το σύζυγο της που μιλούσε με με τον πατέρα του και έλεγε για το πόσο πήγαινε το κεφάλι και το πως γλίτωσε ο ίδιος τον έλεγχο γιατί δεν είχε καταθέσει χρήματα σε λογαριασμούς του εξωτερικού.

  Η δολοφονία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και οι κρύπτες
  Σε εκείνη τη συζήτηση που κρυφάκουσε από τη σοφίτα της βίλας στην Κηφισιά, ο πρώην σύζυγος της φέρεται μιλώντας με τον πατέρα του να αναφέρεται και στην περίπτωση ενός αλλοδαπού διπλωματικού υπαλλήλου που υπηρετούσε σε χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας και βρέθηκε δολοφονημένος στα Αραβικά Εμιράτα. Όπως περιγράφει στην αναφορά, ο πρώην σύζυγος της είπε στον πατέρα του «Τον δολοφόνησαν επειδή δεν πρόσεχε τα λόγια του και μιλούσε πολύ. Ένα αυτοκίνητο πέρασε από πάνω του και αφού τον πάτησε γύρισε πάλι και τον ξαναπέρασε από πάνω δεύτερη φορά και τελείωσε. Και επισήμως είπαν πως ήταν ατύχημα…».

  Οι περιγραφές της πρώην συζύγου του διπλωμάτη πραγματικά μοιάζουν να είναι βγαλμένες από φιλμ νουάρ. Η νομικός κάνει λόγο για ποσά που μεταφέρονταν με σκάφη ανοικτά του Σαρωνικού και για κρύπτες που φυλάσσονταν τα μαύρα λεφτά στη βίλα της Κηφισιάς. Λέει δε, πως ο διπλωμάτης είχε αναθέσει στον πατέρα του να φυλάει και να ελέγχει τα χρήματα που έκρυβε στο σπίτι. Όπως περιγράφει ο άνδρας της, με το πρόσχημα ότι θα επισκεύαζαν τα υδραυλικά στο υπόγειο playroom της βίλας στην Κηφισιά, έσκαψαν τον τοίχο και έφτιαξαν ειδική κρύπτη για να φυλάνε τα χρήματα. Αναφέρεται μάλιστα και σε ένα συμβάν που ουσιαστικά έκανε τον πρώην σύζυγο της να αποφασίσει να φτιάξει την ειδική κρύπτη. Όπως λέει, ο αδερφός του άνδρα της είχαν πάει διακοπές με τη γυναίκα του στο νησί του Αργοσαρωνικού στη βίλα του διπλωμάτη και ανοίγοντας ένα συρτάρι στην κρεβατοκάμαρα βρήκε διπλωμένες δεσμίδες 20.000 ευρώ. Όταν ο πρώην σύζυγος της έμαθε από τον πατέρα του για την ανακάλυψη του αδερφού του, άρχισε να φωνάζει στον πατέρα του να είναι προσεκτικότερος και διακριτικότερος με τα χρήματα.

  Δεμένη σε καρέκλα στο Στρασβούργο
  Στην ίδια αναφορά η πρώην σύζυγος του διπλωματικού υπαλλήλου περιγράφει πως πήρε την απόφαση να σπάσει και να μιλήσει για τα όσα είδε και έζησε στο πλευρό του αμφιλεγόμενου υπαλλήλου. Όταν αποφάσισε να χωρίσουν γιατί δεν άντεχε τη συμπεριφορά του, εκείνος την έδεσε σε καρέκλα σε πολυτελές διαμέρισμα στο Στρασβούργο και άρχισε να άρχισε να εκτοξεύει βαριές ύβρεις και απειλές σε βάρος της ίδιας. Όπως αναφέρει στο υπόμνημα του προς τον κ. Παπαγγελόπουλο ο δικηγόρος της: «Απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, ότι θα έχει και εκείνη την τύχη του διπλωματικού υπαλλήλου που βρέθηκε δολοφονημένος στα Αραβικά Εμιράτα, ότι πίσω και πάνω από αυτόν είναι κύκλωμα που φθάνει πολύ ψηλά και εξαφανίζει σαν κουνούπια ανθρώπους σαν και εκείνη αν κάνει καταγγελία. Θα την πατήσουν για την πλάκα τους και το κύκλωμα την παρακολουθεί και γνωρίζει διαρκώς που βρίσκεται. Ο ίδιος έλεγε ότι γνωρίζει υψηλόβαθμους δικαστικούς και όχι πρωτοδίκες μπανάλ…».

  Μετά από αυτά, η ίδια αποφάσισε να απευθυνθεί σε δικηγόρο και μάλιστα συνέταξαν μια αναφορά η οποία στις 30 Μαΐου του 2016 «φεύγει» για το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Μέσω της συγκεκριμένης επιστολής καταγγέλλει και ζητά να φρουρείται από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ γιατί φοβάται για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα, να παραδοθούν άμεσα τα πειστήρια (έγγραφα ή άλλα αντικείμενα) από την πρεσβεία της Ελλάδος στη χώρα της Ασίας όπου υπηρέτησε ο πρώην σύζυγος της, να ενημερωθεί ο υπουργός Εξωτερικών και φυσικά να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση και να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του πρώην συζύγου της. Το protothema.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο της καταγγέλλουσας Σπύρο Αλφαντάκη ο οποίος σχολιάζοντας την υπόθεση επισήμανε πως: «Το ότι ο συγκεκριμένος, παρ’ οτι καταγγέλλεται ήδη από το Μάιο του 2016 για τόσο βαρέα κακουργήματα αλλά και πειθαρχικά παραπτώματα στο υπουργείο των Εξωτερικών, στον ίδιο τον υπουργό Εξωτερικών αλλά και στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, όχι μόνον δεν ανεκλήθη αμέσως στην Ελλάδα και δεν ελέγχεται καν πειθαρχικώς, αλλά παραμένει στην θέση του, για έκτο μάλιστα χρόνο, καθ’ υπέρβαση τής θητείας του, εμβάλλει σε σοβαρές σκέψεις και δημιουργεί υπόνοιες νέων αξιοποίνων πράξεων ως προς την υπηρεσία του, τις οποίες η εντολέας μου θα καταγγείλει αρμοδίως».

 6. Ο/Η Mίμης ο σιδεράς λέει:

  http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/suriza-astunomia-light-xwris-stoles–katargisi-twn-mat

  ΣΥΡΙΖΑ: Αστυνομία light χωρίς στολές & κατάργηση των ΜΑΤ


  Πάνοπλα ΜΑΤ εμποδίζουν τις κόκκινες σημαίες να φτάσουν στην Καισαριανή

  • Ο/Η Ρόζα Λούξεμπουργκ λέει:

   http://thecaller.gr/callers-choice/ferxofstant-gia-siriza-den-exo-ksanadi-pio-efthimi-parea-ellinon/

   «Ζουμερές» αποκαλύψεις για τους πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ την «πολυτάραχη» περίοδο του πρώτου 7μηνου του 2015 αποκαλύπτει στο βιβλίο του «Η ασθένεια της Ευρώπης και η αναγέννηση του ευρωπαϊκού ιδανικού» ο πρόεδρος της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο Γκι Φέρχοφσταντ.
   Ειδικότερα στο κεφάλαιο 14 του βιβλίου του με τίτλο «Grexit», ο κ. Φέρχοφσταντ αποκαλύπτει παρασκήνιο από την πτήση της 24ης Απριλίου 2015, όπου βρέθηκε μαζί με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και όπως λέει: «Δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου πιο εύθυμη παρέα Ελλήνων… Έκαναν συνέχεια πλάκα και ξεκαρδίζονταν στα γέλια, δεν έδιναν καθόλου την εντύπωση, ότι ανησυχούσαν για κάτι, ούτε ότι η Ελλάδα ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης και μετά βίας κατάφερνε να μαζέψει λεφτά για να πληρώσει τις συντάξεις και τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων».

 7. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/ta_thriskeutika_den_akyrosan_to_symfono_symbiosis-64547294/

  ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ – ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ
  Τα Θρησκευτικά δεν ακύρωσαν το… σύμφωνο συμβίωσης

  Το μάθημα των Θρησκευτικών παρ’ ολίγον να αποτελέσει την αφορμή για να επέλθει σημαντικό ρήγμα μεταξύ της κυβέρνησης και της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας, το οποίο αποφεύχθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή χάρη στην ψυχραιμία και την ειλικρινή σχέση που διατηρούν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

  Τη συμφωνία των δύο ανδρών σφράγισε και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος τόνισε ότι το πρόγραμμα που θα εκπονηθεί για την Παιδεία «θα είναι κατόπιν συμφωνίας με την Εκκλησία».

  Την αμέσως επόμενη μέρα ο υπουργός Παιδείας κάνει ένα βήμα πίσω και σε συνέντευξή του αναφέρει: «Εάν βοηθάει τη συζήτηση για το μάθημα των Θρησκευτικών να μπει στην άκρη το θέμα αυτό, βεβαίως και το βάζω. Δεν είμαι εγωιστής ούτε είμαι από εκείνους που θεωρούν ότι είναι αμετανόητοι και συνομιλούν με το υπερπέραν». Παράλληλα παραδέχτηκε ότι αναφέρθηκε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την Εκκλησία και τον ρόλο της σε σκοτεινές περιόδους της ελληνικής Ιστορίας, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά. Κύκλοι της Ιεραρχίας κάνουν λόγο για ύβρεις και συκοφαντίες από πλευράς Φίλη, τον οποίο χαρακτηρίζουν στο παρασκήνιο ως ιδεοληπτικό.

  Σημαντικό ρόλο στις σχέσεις κυβέρνησης και Εκκλησίας διαδραματίζουν από τη μία πλευρά ο υπουργός Εσωτερικών Παν. Κουρουμπλής, ο οποίος διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την Ορθόδοξη Εκκλησία, καθώς και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος. Οπως αναφέρει στο «Εθνος της Κυριακής» ο κ. Κουρουμπλής αφήνοντας αιχμές για άλλα μέλη της κυβέρνησης: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον διαχρονικό ρόλο της Ορθοδοξίας στην ελληνική Ιστορία. Δεν μπορούν να εμφιλοχωρούν ακραίες απόψεις στην κυβέρνηση. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει η διάθεση να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και να συζητήσουμε με την Ορθόδοξη Εκκλησία».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.