Αν έχεις βοσκοτόπι παίρνεις τηλεοπτική άδεια (Όπου το ΣυριζΑΝΕΛ χτυπά τη Διαπλοκή)

[Κουρουμπλής για τηλεοπτικές άδειες: Συγχαρητήρια στον Νίκο Παππά!Δικαιώνεται ο υπουργός Επικρατείας«…]

Χιονοστιβάδα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ για τα πόθεν έσχες- Βοσκοτόπι έχεις; Πάρε μια τηλεοπτική άδεια ΜΠΟΡΕΙΣ

Φιλική εξυπηρέτηση πολλών εκατομμυρίων ευρώ καταγράφεται στην προσπάθεια του Ιωάννη Καλογρίτσα να δικαιολογήσει τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτηση άδειας

spirtzisαπό το ©Star.gr

Οικογενειακές και φιλικές εξυπηρετήσεις της τάξης πολλών εκατομμυρίων ευρώ καταγράφονται στην προσπάθεια του Ιωάννη Καλογρίτσα να δικαιολογήσει τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτηση της άδειας τηλεοπτικού σταθμού.

Mία σειρά από σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από τα στοιχεία που είδαν σήμερα για 30 ολόκληρα λεπτά, αφού τόσο τους επιτράπηκε από την κυβέρνηση, οι εκπρόσωποι των εταιριών που δεν αδειοδοτήθηκαν. Οεπιχειρηματίας Ιωάννης Καλογρίτσας εμφανίζεται να πουλάει μετοχές εταιριών του πατέρα του σε εταιρίες του πατέρα του και να εισπράττει εκατομμύρια για τα οποία όμως δεν προσκόμισε ούτε ένα καταθετήριο σε τραπεζικό του λογαριασμό.

Στην πρώτη περίπτωση ο Ιωάννης Καλογρίτσας πουλάει μετοχές της εταιρίας ΜΙΚΗ, η οποία είναι συμφερόντων του πατέρα του στην εταιρία ΤΟΞΟΤΗΣ που επίσης είναι του πατέρα του. Εισπράττει 9 εκατ. ευρώ. Από τα χρήματα αυτά όμως πληρώνει 5,3 εκατ. ευρώ σε χρέη προς την εφορία. Τα υπόλοιπα 3,6 εκατ. ευρώ υποτίθεται ότι κατατέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό, χωρίς όμως να υπάρχει έγγραφο που να το επιβεβαιώνει.

Η συγκεκριμένη αγοραπωλησία αποκαλύπτει και μια άλλη παράμετρο. Τα 5,3 εκατ. ευρώ μπήκαν στα ταμεία της εφορίας για να εξοφληθούν φόροι για τα έτη 2001, 2002, 2003, 2004, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011 και 2012 και ο ΕΝΦΙΑ του 2015.

Δηλαδή ο επιχειρηματίας δεν πλήρωνε αλλά ρύθμιζε τα χρέη του προς το δημόσιο εδώ και πάνω από μια δεκαετία σχεδόν κάθε χρόνο.

Στη δεύτερη συναλλαγή που θα έπρεπε να ελεγχθεί, ο Ιωάννης Καλογρίτσας πουλάει μετοχές της εταιρίας ΜΙΚΗ του πατέρα του στην ίδια την εταιρία. Εισπράττει 5,5 εκατ. ευρώ αλλά πάλι δεν προσκομίζει καταθετήριο σε τράπεζα.

Από το σύνολο των αγοραπωλησιών μετοχών ο επιχειρηματίας φέρεται να συγκεντρώνει σχεδόν 9,1 εκατ. ευρώ.Μπορεί να καλύπτει το μετοχικό κεφάλαιο του υπό σύσταση τηλεοπτικού σταθμού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να καλύπτει το τίμημα της άδειας συγκεντρώνοντας σχεδόν το μισό της πρώτης δόσης.

Χωρίς φυσικά να προκύπτει από πουθενά ότι υπάρχουν τα χρήματα για το στήσιμο και τη λειτουργία του καναλιού που φιλοδοξεί να δημιουργήσει.

«Εύχομαι αυτός που προσκόμισε όλα αυτά τα καταπληκτικά στοιχεία να είναι σε θέση να αποδείξει και την καταγωγή του εισοδήματος που χρησιμοποίησε γι’ αυτό το λόγο» επισήμανε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Σπύρος Κλαδάς.

Αρκετές μέρες μετά τη ρουλέτα των αδειών στην οποία ο Ιωάννης Καλογρίτσας είχε ρίξει 52,6 εκατ. ευρώεξασφαλίζοντας τη 1 από τις 4 άδειες φέρεται να προσπαθεί να βρει τα χρήματα που έταξε στο ελληνικό δημόσιο. Την κατάλληλη στιγμή εμφανίζεται ένας καλός άνθρωπος, ο οποίος εμφανίζεται όχι μόνο παραχωρεί τις μετοχές της εταιρίας του χωρίς αντάλλαγμα αλλά και τρία ακίνητα προκειμένου ο υπερθεματιστής να μπορεί να εξασφαλίσει τραπεζικό δανεισμό.

Στις 9 Σεπτεμβρίου ο Σπύρος Καραμπάτσος, πρόεδρος της εταιρίας ΑΓΥΙΑ ΑΕ Γεωργικές και Κτηνοτροφικές Επιχειρήσεις παραχωρεί το δικαίωμα ενεχύρου για το 80,2% των μετοχών της εταιρίας του στον Ιωάννη Καλογρίτσα. Από το φάκελο του επιχειρηματία δεν προκύπτει ότι πλήρωσε κάποιο αντίτιμο για αυτή τη συναλλαγή. Η εξυπηρέτηση όμως δεν σταματά εδώ. Ο ίδιος επιχειρηματίας παραχωρεί στον Ιωάννη Καλογρίτσα και τρία ακίνητα στην Ιθάκη. Βάσει πληρεξουσίου ο υπερθεματιστής μπορεί να χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα βοσκοτόπια για να λάβει δάνειο από τράπεζα προκειμένου να πληρώσει την άδεια.

«Σε μια χώρα που πληρώνει τόσους φόρους δεν μπορεί κάποιοι άνθρωποι να ισχυρίζονται με τέτοια ευκολία ότι τίθενται στη διάθεσή τους πάγια στοιχεία τεράστιας αξίας χωρίς πρώτα να δει κάποιος πόθεν για όλα αυτά τα στοιχεία και γιατί. Γιατί εν πάση περιπτώσει τα θέτει κάποιος στη διάθεση κάποιου που αποκτά έλεγχο ενός μέσου ενημέρωσης» τονίζει ο κ.Κλαδάς.

Μάλιστα, στο φάκελο αναφέρεται ότι το ένα από τα ακίνητα αποτιμήθηκε από τράπεζα για 100 εκατ. ευρώ. Ωστόσο η εκτίμηση αυτή έγινε πριν από πέντε χρόνια και η ίδια η τράπεζα επισημαίνει:

«Την αγορά ακινήτων επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό οι κίνδυνοι στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και η έλλειψη ρευστότητας. Είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί μια πώληση του ακινήτου σε σύντομο χρόνο και προτείνεται η εκτίμηση της αξίας να αναθεωρείται συχνά».

Όλα αυτά τα δεδομένα προκαλούν μια σειρά από ερωτήματα στα οποία κατ’ αρχήν πρέπει να απαντήσει η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού που υποτίθεται ότι ήλεγξε τα πόθεν έσχες και έδωσε το πράσινο φως για να χορηγηθούν οι άδειες.

Στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται ότι ούτε το πόθεν ελέγχθηκε αλλά ούτε και το έσχες, αφού τα χρήματα μεταφράζονται σε μια προσδοκία για ένα δάνειο που θα έρθει στο μέλλον από κάποια τράπεζα που θα δεχτεί ως εγγύηση κάποια χωράφια στην Ιθάκη!

Ακόμα και αν ισχύει αυτό όμως, τότε η τηλεοπτική άδεια αποκτάται με οικονομικά μέσα μιας άλλης εταιρίας που ανήκει σε έναν άλλο επιχειρηματία, ο οποίος ποτέ δεν ελέγχθηκε που βρήκε τα περιουσιακά στοιχεία, όπως προβλέπει ο νόμος.

This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, Επάναστἀτες του Κώλου, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

14 Responses to Αν έχεις βοσκοτόπι παίρνεις τηλεοπτική άδεια (Όπου το ΣυριζΑΝΕΛ χτυπά τη Διαπλοκή)

 1. Ο/Η Bολταίρος λέει:

  Όπως όλα τα συριζανελέικα αέρας κοπανιστός για χατήρι της εξουσιομανίας του Αλέξη και τς παρέας του.

  http://www.thetoc.gr/politiki/article/flampouraris-ta-xrei-einai-aeras—tha-tous-plirwsoume-me-aera

  Φλαμπουράρης: Τα χρέη είναι αέρας – Θα τους πληρώσουμε με… αέρα
  Σύγκριση των χρεών της Ελλάδας με τα χρέη συνολικά της ευρώπης κάνει ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης για να δηλώσει γελώντας: «Θα τους πληρώσουμε με αέρα»

 2. Ο/Η Αλέξης Καπόνε λέει:

  http://www.antinews.gr/action.read/politiki/apokalupsi-giati-i-kubernisi-anoikse-polemo-me-ton-stournara/2.110365

  Αποκάλυψη: Γιατί η κυβέρνηση άνοιξε πόλεμο με τον Στουρνάρα

  Μια βόμβα στα θεμέλια της κυβέρνησης σκάει οσονούπω. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή των 3 εκατομμυρίων που κατέθεσε ο Χρήστος Καλογρίτσας για να πάρει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Ποιος του είχε δώσει την εγγυητική; Μα η αγαπημένη τράπεζα του κ. Σπίρτζη, του κ. Παππά αλλά και του κ. Τσίπρα, η Attica Bank. Αποκαλύπτεται λοιπόν γιατί στήθηκε όλη αυτή η πλεκτάνη σε βάρος της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα που έγινε από την ΤτΕ διαπίστωσε ότι συγκεκριμένα «λαμόγια» πήγαιναν τους τελευταίους μήνες, και μέχρι πρότινος, με υπουργική εντολή, κι έπαιρναν δάνεια από την τράπεζα Αττικής. Έτσι, με απόφαση της τράπεζας της Ελλάδος, σταματούν μέχρι νεωτέρας όλες οι χορηγήσεις από την Attica Bank. Προφανώς βγήκαν οι σκελετοί από την ντουλάπα κι ενδεχομένως κάποιος από τους σκελετούς να είναι και του Καλογρίτσα.

  Αν υπάρχει πρόβλημα με την εγγυητική τότε τινάζεται στον αέρα ο διαγωνισμός και ο επιχειρηματίας θα πρέπει να αποχωρήσει και να πάρει άδεια ο Σαββίδης. Κάτι που εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε από τη Θεσσαλονίκη και ο κουμπάρος Πάνος Καμμένος.

  Τίθεται όμως και μείζον θέμα για την κυβέρνηση που δεν ήλεγξε την φερεγγυότητα του κ. Καλογρίτσα αλλά αποδέχθηκε την εγγυητική και μάλιστα 40 λεπτά αφ’ ότου εξέπνευσε η προθεσμία.

  Φαίνεται ότι κάποιοι ήθελαν πάση θυσία να πάρει μέρος ο Καλογρίτσας στον διαγωνισμό και να πάρει και άδεια. Έδωσαν εντολή στην Αττικής να χορηγήσει την εγγυητική επιστολή, όμως, επειδή πλέον υπάρχει έλεγχος και οι τράπεζες δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, έρχεται τώρα η βόμβα.

  Γι’ αυτό και ο Στουρνάρας έκοψε τις χορηγήσεις ώστε να ερευνηθεί ποια άλλα λαμόγια πήραν λεφτά και πότε, ποιοι εργάζονται και ποιοι προσλήφθηκαν τον τελευταίο καιρό από την τράπεζα κατ’ εντολή την κυβέρνησης.

  Και ξεκαθαρίζεται πλέον και γιατί η κυβέρνηση ανοίγει πόλεμο με τον Στουρνάρα.

  Έχει να γίνει ακόμη χαμός…

 3. Ο/Η Κεντροδεξιός λέει:

  http://www.athensvoice.gr/politiki/titloi-apo-daneika-voskotopia-sto-pothen-eshes

  Τίτλοι από δανεικά βοσκοτόπια στο «πόθεν έσχες» Καλογρίτσα
  Κενά και στο αντίστοιχο της εταιρείας συμφερόντων του Μαρινάκη

  Επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, εντοπίζονται κενά στο «πόθεν έσχες» και της εταιρείας «ΑLTER EGO» συμφερόντων Μαρινάκη καθώς δεν έχει προσκομισθεί τραπεζικός λογαριασμός της εταιρείας.

  http://www.tovima.gr/vimafm/interviews/article/?aid=829219

  Π. Λαζαράτος: «Ο έλεγχος του Πόθεν Έσχες του κ. Καλογρίτσα, έδειξε απλώς, κάποιες προσημειώσεις σε οικόπεδα στην Ιθάκη, για κάποιο μελλοντικό δάνειο, εάν και εφόσον υπάρξει»
  «Είναι απολύτως παράνομο όλο αυτό- Ο κ. Παππάς, ως πολιτικός προϊστάμενος, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, ενδεχομένως, φέρει και αυτός, τις δικές του ευθύνες- Πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις, που εκ πρώτης όψεως φαίνονταν ασύνδετα, συνδέονται όλο και περισσότερο»

  Ούτε δάνειο υπάρχει, ούτε δανείζουσα τράπεζα, ούτε τίποτα. Στο μέλλον ότι θα υπάρξει ενδεχομένως, κάποιο δάνειο. Εάν υπάρξει το δάνειο, μπαίνουν προσημείωση τα ακίνητα κάποιου τρίτου προσώπου, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που θα έχει η εταιρεία Καλογρίτσα για να φτιάξει το κανάλι της. Άρα, είναι απολύτως παράνομο όλο αυτό».

 4. Ο/Η Liberal λέει:

  Απλές συμπτώσεις μαζεμένες απότομα ή μαφιόζικες καταστάσεις ;

  http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/44341229048-44341229048

  Κώστας Γιαννακίδης

  Δεν είναι μία κανονική χώρα

  Πόσο επηρεάζει η πολιτική εξουσία τη Δικαιοσύνη; Χρόνιο ερώτημα στον τόπο…

  Ο Πρωθυπουργός προβλέπει την απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κηρύσσεται έκπτωτος. Η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας γίνεται αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας. Σας φαίνονται γεγονότα μίας κανονικής χώρας;

 5. Ο/Η Elias λέει:

  Καλογρίτσας TV
  (πόσο μπροστά!!!)

 6. Ο/Η βοσκοτόπι λέει:

 7. Ο/Η Liberal λέει:

  Επανεξελέγη τελικώς, παρά την πειθαρχική καταδίκη που του επιβλήθηκε τρεις ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση, ο Ισίδωρος Ντογιάκος, ως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, συγκεντρώνοντας το 48% των ψήφων.

  Ο κ. Ντογιάκος τελικώς κατήλθε στο «παρά πέντε» υποψήφιος αφού ο Αρειος Πάγος εγγράφως διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κώλυμα εκλογής, καθώς μέχρι την εκλογική διαδικασία δεν του είχε επιδοθεί η πειθαρχική καταδίκη σε στέρηση μισθού 40 ημερών που του επιβλήθηκε από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, για προσβολή της Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου.

  Η πειθαρχική του καταδίκη, που είχε ως αποτέλεσμα την έκπτωση του από τη θέση του προϊσταμένου αλλά και τη μη συμμετοχή στις εκλογές, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έκαναν λόγο για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικος Παρασκευόπουλος αρνήθηκε τα καταγγελόμενα από την αντιπολίτευση.

  Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, ο κ. Ντογιάκος έλαβε 39 ψήφους επί 82 ψηφισάντων και εξελέγη. Ο Αντώνιος Λιώγας έλαβε 30 και η Γεωργία Τσατάνη, που ήταν επίσης υποψηφία επτά, ενώ τα υπόλοιπα ήταν λευκά.

 8. Ο/Η Πόθεν αίσχος λέει:

  http://www.protothema.gr/greece/article/611153/gelio-gia-ton-kalogritsa-pou-evale-daneiko-voskotopi-sto-pothen-eshes/

  Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής που διενέργησε τον διαγωνισμό Χ. Δουληγέρης, παραδέχθηκε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ότι δεν έγινε έλεγχος του Πόθεν Έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών, αλλά μόνο έλεγχος των τίτλων ιδιοκτησίας που κατατέθηκαν, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες νικητών και χαμένων που ζητούν την ακύρωση της συμμετοχής της εταιρείας Καλογρίτσα στη δημοπρασία και την έκπτωσή του από την ιδιότητα του αναδόχου.

  Κι όλα αυτά, ενώ εκπνέει στο τέλος του μήνα, η προθεσμία που έχουν οι τέσσερις νικητές του διαγωνισμού, για να καταβάλλουν το 30% των τιμημάτων που πρόσφεραν, κατοχυρώνοντας και τυπικά τις τηλεοπτικές τους άδειες. Εφόσον το ζήτημα αυτό που ανέκυψε δεν ξεκαθαρίσει, δεν είναι ακόμη βέβαιο ότι θα καταβληθούν εγκαίρως τα χρηματικά ποσά (14,5 εκατομμύρια για τον ΣΚΑΪ, 18 εκατομμύρια ευρώ για την εταιρεία Καλογρίτσα, 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Αnt1 και 24 εκατομμύρια ευρώ για την ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη), καθώς οι τέσσερις υπερθεματιστές ζητούν επιπλέον εγγυήσεις από το ελληνικό δημόσιο, ότι δεν θα αλλάξουν στο μέλλον οι όροι του παιχνιδιού και δεν θα τεθεί σε κίνδυνο η επένδυσή τους.

 9. Ο/Η του κώλου λέει:

 10. Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

  Ο δημοσιογράφος μιλάει για τις τηλεοπτικές άδειες και δηλώνει απογοητευμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ

  O Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος και φέτος συμμετέχει στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, μίλησε για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, δηλώνοντας πως ήταν από εκείνους που πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικά απογοητεύτηκε.

  «Δεν είναι σοβαρή εικόνα αυτή με τον διαγωνισμό. Πρώτα ελέγχεις το «πόθεν έσχες» των υποψηφίων, μετά περιμένεις την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και ύστερα προκηρύσσεις διαγωνισμό και όχι με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι όποιος το σκέφτηκε έκανε ένα λάθος που εκθέτει την κυβέρνηση. Άλλο το «δεν έχω εμπειρία» και άλλο το «είμαι αδιάβαστος». Δεν μπορείς να λέγεσαι αριστερός και να μην απαντάς στο ερώτημα τι θα απογίνουν οι εργαζόμενοι που θα μείνουν χωρίς δουλειά», δηλώνει στην εφημερίδα Freddo και συνεχίζει: «Είμαι από αυτούς που πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απογοητεύτηκα. Ανήκω επίσης σ’ εκείνη την κατηγορία των Ελλήνων που ήλπιζε ότι η νέα κυβέρνηση θα έβαζε τάξη στη χώρα και θα πρωτοστατούσε στον τομέα της κάθαρσης. Είδες εσύ να μπαίνει κανένας στη φυλακή και να πατάσσεται η διαφθορά; Όσο χάρηκα τότε, όταν βγήκε ο Τσίπρας, τόσο λυπάμαι σήμερα που δεν κουνιέται φύλλο στην Αριστερά. Κρίμα, πολύ, κρίμα» αναφέρει ο δημοσιογράφος.

 11. Ο/Η Τράπεζα Αττικής λέει:

  Στουρνάρας-Ντογιάκος, γιατί;

  http://www.kathimerini.gr/875240/article/oikonomia/epixeirhseis/stis-eisaggelikes-arxes-tis-epomenes-hmeres-to-porisma-ths-tte-gia-thn-attica-bank

  http://www.protothema.gr/economy/article/611686/ti-apokaluptei-to-porisma-fotia-gia-tin-trapeza-attikis/

  https://sxoliasths.wordpress.com/2016/09/15/sxoliasths-liberal-01-166/#comment-13806

  Τα ύποπτα «κόκκινα» δάνεια που έχουν φτάσει σε ποσοστό ρεκόρ – Οι αμφισβητούμενες χορηγήσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ χωρίς η Attica να λάβει υπόψη τραπεζικά κριτήρια – Οι ασυνήθιστα υψηλές χρηματοδοτικές γραμμές σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς ομίλους

  Σε θρίλερ, που κορυφώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη με την έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στο γραφείο της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, παραπέμπει η πολιτικοοικονομική μάχη, που διεξάγεται μήνες τώρα, για τον έλεγχο της Τράπεζας Αττικής.
  Η υπόθεση αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς η Τράπεζα της Ελλάδος τις επόμενες ημέρες θα παραδώσει στις εισαγγελικές αρχές το πόρισμα ελέγχου στην Attica Bank. Τον έλεγχο στην Τράπεζα Αττικής διενήργησαν από κοινού η Τράπεζα της Ελλάδος με τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό (SSM).

 12. Ο/Η Ηλίας λέει:

  Το ερώτημα είναι αν θα δώσει μέχρι το τέλος του μήνα δάνειο η Τράπεζα Αττικής στο Καλογρίτσα. Και αυτό είναι που κρύβεται πίσω από τις απειλές που δέχεται ο Στουρνάρας, ώστε να επιτρέψει στην νέα διοίκηση να δώσει, ουσιάστικά δίχως εγγυήσεις ένα τεράστιο δάνειο 18 εκ, ώστε να μπορέσει ο εκλεκτος της κυβέρνησης να συμμετάσχει στη διαδιακασία. Το σκάνδαλο είναι τεράστιο, ευθέως ανάλογο με αυτό του Κοσκωτά, που οδήγησε στην δίκη του Παπανδρέου.

  Ας μην ξεχνάμε ο βασικός χρηματοδότης τής τράπεζας, είναι το ΤΣΜΕΔΕ, και τα χρήματα του προέρχονται από τις ασφαλιστικές εισφορές. Η διασπάθηση των χρημάτων αυτών που με αίμα πληρώνουν οι μηχανικοί (ελέω φοροεπιδρομής Κατρούγκαλου), θα οδηγήσουν μοιραία σε νομικό έλεγχο όταν πέσει η παρούσα κυβέρνηση. Ήδη το ταμείο έχει απωλέσει το 70% των χρημάτων του για να στηρίξει τις ανακεφαλαιοποιήσεις της Τράπεζας Αττικής.

  Αυτά για το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s