Ζ. Κωνσταντοπούλου κατά Ζ. Κωνσταντοπούλου

[Καταγγέλλει το «καθεστώς αρνησιδικίας»]

konstantopoulou10aug16

του Αναγνώστη Λασκαράτου
Συνέβη με τυμπανοκρουσίες (6/9/2016): «‘Φορέα «υπεράσπισης της Δικαιοσύνης’ ιδρύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Παίρνουμε την πρωτοβουλία να μην αφήσουμε αναπάντητη αυτή την εγκληματική παρεμπόδιση απονομής της δικαιοσύνης. Παίρνουμε την πρωτοβουλία να μην αφήσουμε αυτό το καθεστώς αδικίας και αρνησιδικίας για το λαό και τη χώρα,..». Την αρνησιδικία, που πράγματι υπάρχει σε τεράστιο βαθμό, είχε καταγγείλει στην πρεμιέρα του ως πρωθυπουργός και ο κ.Καραμανλής junior, αλλά θεώρησε καλό να μην την αγγίξει (‘Ναυτεμπορική’, 1.9.2005): «….η κυβέρνηση παρέλαβε μία Δικαιοσύνη διαβρωμένη από δικαστικά και παραδικαστικά κυκλώματα. Μια Δικαιοσύνη που οι καθυστερήσεις στην απονομή της άγγιζαν τα όρια της αρνησιδικίας…» Ο κ.Τσίπρας όμως, πολλές φορές, προτού αναλάβει την πρωθυπουργία, είχε κλείσει το μάτι στους υποστηρικτές του τέλματος, δηλώνοντας με πίστη και πάθος που θα ζήλευε και ο έγκριτος θεμιστοπόλος Αλέξης Κούγιας, πως «έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Μια από αυτές τις φορές, ήταν η μη προφυλάκιση Κασιδιάρη, όταν κάτω από δυτικές πιέσεις, επιτέλους αποφασίστηκε να εφαρμοστούν οι νόμοι κατά της χιτλερικής συμμορίας (2/10/2013). Τότε, εν μέσω της γενικής κατακραυγής του δημοκρατικού κόσμου, ο κ.Τσίπρας θεώρησε χρήσιμο να δηλώσει: «Έχουμε εμπιστοσύνη στους θεσμούς και στη Δικαιοσύνη». Η προφυλάκιση ήλθε μετά (10.7.2014) και (συμπτωματικώς) το πρωτοπαλίκαρο του φύρερ αποφυλακίστηκε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πρόωρα (1.7.2015), στο 12μηνο, πριν εκτίσει το 18μηνο, παρά την αντίθετη εισήγηση του Εισαγγελέα προς το αρμόδιο συμβούλιο Εφετών. Η τοποθέτηση του καραμανλικού, αμφιλεγόμενου ως δικαστή, Παπαγγελόπουλου, τ.διοικητή της ΕΥΠ, ως υφυπουργού Δικαιοσύνης, σηματοδότησε την ειλικρίνεια της δήλωσης του κ.Τσίπρα και την πρόθεσή του να μην αλλάξει τίποτα στο χώρο της Δικαιοσύνης, με τη σύμφωνη γνώμη σύσσωμου του ΣΥΡΙΖΑ, που παρακολουθούσε σιωπηλός. Τα λέω αυτά για να μην παριστάνουν οι συνυπουργήσαντες με τον Καμμένο, Λαφαζαναρέοι (που δεν θέλανε να δικαστεί ο Μιλόσεβιτς) και πολλοί ακόμη ψηφίσαντες και συμπράξαντες σε πολλές αθλιότητες της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα, πως πέφτουν τώρα από τα σύννεφα με την «κάθαρση» στα ΜΜΕ μέσω Μαρινάκη και Καλογρίτσα και την εκπροσώπηση του δημοσίου συμφέροντος από τον κ.Μαντζουράνη.

Τώρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακαλύπτει έμπλεη ιερής αγανάκτησης, ανάμεσα στις άλλες πρόσφατες ανακαλύψεις της (μυστικά κονδύλια, τυχοδιωκτική συνεργασία με Καμμένο κλπ) https://roides.wordpress.com/2016/02/17/17feb16/ πως υπάρχει αρνησιδικία. Όμως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί. Υπενθυμίζω μια υπόθεση που μπορεί να μην πήρε τις διαστάσεις που της έπρεπε στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και στις πυκνές τάξεις των αδιάφορων πολιτών, αλλά είναι αρκετά γνωστή σε όσους αναζητούν, όπως οφείλει κάθε ευσυνείδητος πολίτης, την ενημέρωση, η οποία αποτελεί το φόβητρο κάθε αυταρχικής και μη σύννομης εξουσίας.

Στις 12.3.2015 καταδικάστηκε χωρίς ελαφρυντικά σε ποινή 10 χρόνων στο Εφετείο για τον βιασμό τριών τουριστριών το 2005, ένας πρώην πελάτης της κας Κωνσταντοπούλου, ο οποίος είχε πρωτοδίκως το 2012 καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη (κατά συγχώνευση). Για την τέταρτη τουρίστρια που τον κατηγορούσε, η υπόθεση είχε ήδη τελεσιδικήσει με 5 χρόνια φυλάκιση. Η ελληνική Δικαιοσύνη έδωσε πάρα πολλές αναβολές, μη υπολογίζοντας ούτε το γεγονός πως οι ενάγουσες ήταν αλλοδαπές κάτοικοι εξωτερικού και ταλαιπωρούνταν ιδιαίτερα να προσέλθουν στο δικαστήριο. Αντιγράφω μικρό απόσπασμα από εκτενέστατο ρεπορτάζ: «Ζωή Κωνσταντοπούλου: δεν ξεχνώ («Αποστομώνοντας τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με οδυνηρή υπενθύμιση μιας θλιβερής ιστορίας που και η ίδια θα πρέπει να τη θεωρεί εξίσου θλιβερή», Π.Δημητράς-blog booksjοurnal-7.6.2015)

«…Από το 2006 έως σήμερα στις δίκες για τους βιασμούς της Ντάνα, της Νάταλι, της άλλης Αυστραλέζας και της Βορειοευρωπαίας έχουν λάβει χώρα δύο αναβολές λόγω απουσίας θυμάτων και μαρτύρων, τρεις λόγω αποχής και απεργίας δικηγόρων και δικαστικών και έξι αναβολές από την πλευρά της συνηγόρου και του κατηγορουμένου. Επίσης, η εκδίκαση της έφεσης για τον βιασμό της Βορειοευρωπαίας, που διήρκεσε δέκα μήνες, διεκόπη πάνω από έξι φορές επειδή η κ. Κωνσταντοπούλου έπρεπε να παρουσιαστεί σε άλλες δίκες, δύο φορές λόγω αιτήσεων εξαίρεσης και μία επειδή ασθένησε. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, από τη συνήγορο υποβλήθηκαν επιπλέον ενστάσεις πλαστότητας πρακτικών, μη νόμιμης σύνθεσης του δικαστηρίου και ακυρότητας διαδικασίας, αιτήματα φωνοληψίας για τα πρακτικά αλλά και ιατρικών εξετάσεων. Επίσης έξι προσφυγές επειδή δεν της δόθηκε ή της αφαιρέθηκε ο λόγος. Όλα απορρίφθηκαν…».

Δεν κατηγορώ την κα Κωνσταντοπούλου επειδή υπερασπίστηκε έναν βιαστή, όπως την κατηγόρησαν οι φεμινίστριες του ΣΥΝ. Όταν ανέλαβε την υπόθεση, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πολύ μικρή εκλογική δύναμη και έτσι η εγωκεντρική αυτή κυρία, δεν είχε γοητευθεί με την ιδέα της ανάμιξης στην ενεργό πολιτική, αφού τα προσδοκώμενα ήταν ασήμαντα και έτσι δεν υπήρχε κάποιο σοβαρό πολιτικό κώλυμα, πλην ίσως του φεμινιστικού ασυμβίβαστου, που κι αυτό ελέγχεται γιατί ο κατηγορούμενος είχε σαφέστατα το τεκμήριο της αθωότητας. Ως συνήγορος όμως του βιαστή, κι από εδώ αρχίζουν οι ενστάσεις μας, αντί να φροντίσει για τη γρήγορη διεξαγωγή της δίκης, προσπαθώντας να βρει εύλογα και δίκαια ελαφρυντικά και να πετύχει την μικρότερη ποινή για τον πελάτη της, όπως είχε κάθε δικαίωμα και υποχρέωση, κατέφυγε στη μέθοδο των αναβολών και των προσχηματικών καθυστερήσεων, την οποία τώρα-πολύ σωστά καταδικάζει, δυσφημώντας μάλιστα τη χώρα και αδικώντας κατάφωρα ταλαίπωρες ξένες γυναίκες.

Δεν είναι η πρώτη ούτε η μόνη από τις πολλές και προκλητικές αντιφάσεις που συγκεντρώνει η κληρονόμος του πλουσιοπάροχου πατρικού επωνύμου και ιδιοκτήτρια προσωποπαγούς κόμματος φίλη του λαού, που το ασίγαστο πάθος της για Δικαιοσύνη δεν το ικανοποιούσε ούτε η αγανακτισμένη ΛΑΕ των φίλων του serial killer Κάρατζιτς και η οποία, ως κάτοχος και νομέας της Βουλής, επιστράτευε το άρθρο ξoυ, παράγραφος ψου, εδάφιο βου του ανθυποκανονισμού της Βουλής, για να υπερασπιστεί τα «δικαιώματα» των χιτλερικών βουλευτών και ξενυχτούσε με την ακροδεξιά φιλενάδα της στα κάγκελα της ΕΡΤ, αλλά δεν βρήκε τώρα μια κουβέντα για τους υπαλλήλους των καναλιών που κλείνουν ούτε μισή λέξη για να σχολιάσει τις δαιδαλώδεις δικονομικές και άλλες περιπέτειες της απόφασης της δίκης του Noor-1 ή έστω το χρίσμα του κόκκινου «κουμπάρου» και συνομιλητή του Βλαστού ως καναλάρχη. Ίσως γιατί ο εχθρός του λαού είναι η στοχοποιημένη (από την ελληνική και τη γερμανική Ακροδεξιά) Μέρκελ των προσφύγων και οι «Γερμανοί» που μας μισούν επειδή «μας χρωστάνε» (ακόμη και στην «σπορά των νικημένων του ’45» που ο σοφός λαός έστειλε στη Βουλή;) και «επειδή τους νικήσαμε στον πόλεμο». «Αν μου βάλει τον Έλληνα, αυτόν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για πλοίαρχο, μου το πάει στο Πορτ Σάιντ, καβαλάει ο άλλος και συνεχίζει…». Πρόκειται για απόσπασμα από απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του προφυλακισμένου για την υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο NOOR ONE, Αιμίλιου Κοτσώνη….(ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΑΣ-ΕΘΝΟΣ, 13:58, 14/6/2015). Aυτά δεν είχε προκάνει ως Πρόεδρος τότε της Βουλής να τα διαβάσει η αρχηγίνα της «Πλεύσης» και δεν θέλει να τα ξέρει ως τα σήμερα κανένα κόμμα ή πολιτικός της αντιμνημονιακής Αριστεράς. Είπαμε, για όλα φταίει η Μέρκελ και ο «κουτσός» (κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-μετά της ΛΑΕ και τώρα στέλεχος της Κωνσταντοπούλου-Σταθά) Σόιμπλε.

This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, Επάναστἀτες του Κώλου, Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, Θεωρίες Συνωμοσίας, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

26 Responses to Ζ. Κωνσταντοπούλου κατά Ζ. Κωνσταντοπούλου

 1. Ο/Η Psycho λέει:

  http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=63315

  Έντυπη Έκδοση Ελευθεροτυπία, Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

  ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΠ
  Ο εισαγγελέας με το ρεκόρ υποθέσεων στο… αρχείο
  Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ
  Η πορεία του Δημ. Παπαγγελόπουλου από τα υπόγεια της Ευελπίδων, όπου υπηρέτησε επί χρόνια ως εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών, μέχρι τον 15ο όροφο της οδού Κατεχάκη, στη θέση του διοικητή της ΕΥΠ, πέρασε από πολλούς σταθμούς και από μεγάλα κύματα.

  https://www.lawspot.gr/nomika-nea/papaggelopoylos-sto-arheio-i-ypothesi-gia-ta-daneia-sta-kommata
  06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
  ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

  Στο αρχείο μπαίνουν οι υποθέσεις χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων από την πρώην Αγροτική Τράπεζα, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλος,

 2. Ο/Η Noor-1 channel λέει:

  Στημένα: Κοριός της ΕΥΠ κατέγραψε συνομιλία-φωτιά εφέτη με …
  http://www.zougla.gr/…/stimena-korios-tis-efp-kategrapse-sinomilia-fotia-efeti-me-katigoro...
  3 Νοε 2015 – Ποινική και πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε για τον Εφέτη Γιάννη Τζιμπλάκη … συνομιλία-φωτιά εφέτη με κατηγορούμενο για την υπόθεση Noor 1.
  Έστειλαν πακέτο – βόμβα στο σπίτι του εφέτη Παναγιώτη Χουζούρη της …
  directnews.gr › Ελλάδα
  28 Ιουλ 2016 – HomeΕλλάδαΈστειλαν πακέτο – βόμβα στο σπίτι του εφέτη Παναγιώτη Χουζούρη της δίκης για το Noor 1 [βίντεο] …
  Δίκη
  dikisports.blogspot.com/
  Παράλληλα προτείνει στο Συμβουλιο Εφετων την κράτηση του προέδρου του … Σε πανάκριβους πίνακες ζωγραφικής έφτασε η χάρη του υπερκοριού της ΕΥΠ. … Η διεθνοποίηση της παράλληλης δικαστικής έρευνας για το Noor One οδηγεί σε …
  Ο Εφέτης Γιάννης Τζιμπλάκης, ο Αιμίλιος Κοτσώνης του «Νoor One …
  kourdistoportocali.com/…/o-efetis-giannis-tzimplakis-o-emilios-kotsonis-tou-noor-on…
  6 Οκτ 2015 – Γεννιουνται πολλα ερωτηματα γιατι ο εφετης δεν αυτοεξαιρεθηκε απο την … Οι νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του υπερκοριού της ΕΥΠ τις … ναρκο-πλοίο Noor 1, Αιμίλιος Κοτσώνης, φαίνεται από τις συνομιλίες …
  Αποκάλυψη στη «Δίκη»: Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ συναντήθηκε το …
  http://www.skai.gr/…/apokalupsi-sti-diki-proedros-megalis-pae-sunadithike-to-2013-sto-do...
  15 Ιουν 2015 – Στην δικογραφία του Νουρ 1, του πλοίου που μετέφερε πάνω από δύο τόνους … Στις συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ αναφέρονται τα … της αντιεισαγγελέως εφετών Αθηνών Βιργινίας Σακελλαροπούλου.
  Εισαγγελείς για Μαρινάκη: «Βάναυση προσβολή…» | SDNA
  http://www.sdna.gr › Ποδόσφαιρο › Ελλάδα
  Πριν από 22 ώρες – … πριν αποφανθεί το Συμβούλιο Εφετών, ως μόνο και αποκλειστικά αρμόδιο να αποφασίσει …. σου για την Δικαιοσυνη σε σχεση με τις ποινες για το Noor 1. … με τις κασετες της ΕΥΠ οπου εχουμε μαγνητοφωνημένες συνομιλίες(!) …
  Κώλυμα δήλωσε η δικαστής της υπόθεσης «Noor 1» – Επικαιρότητα …
  http://www.sport-fm.gr › Επικαιρότητα
  1 Οκτ 2015 – Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, η δικαστής που θα προήδρευε στην υπόθεση του ναρκό-πλοιου «Noor 1» δήλωσε κώλυμα.

  Παραπέμπεται πειθαρχικά ο εφέτης Τζιμπλάκης | Η Εφημερίδα των …
  http://www.efsyn.gr/arthro/parapempetai-peitharhika-o-efetis-tzimplakis
  30 Οκτ 2015 – Στις 4/10/2015 ο εφέτης Τζιμπλάκης, εισηγητής του δικαστικού συμβουλίου το οποίο παρέλαβε … «Σκοτεινά» σημεία στη δίκη του «Noor One».
  Τζιμπλάκης – Soccerplus.gr
  http://www.soccerplus.gr/tag/tzimplakis
  Αθώοι κρίθηκαν πειθαρχικά ο εφέτης Αθηνών Γιάννης Τζιμπλάκης και ο … στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προφυλακισμένο για το Noor-One Αιμίλιο Κοτσώνη, …
  Αποκάλυψη-σοκ στη «ΔΙΚΗ»: Με τον δικαστή των στημένων αγώνων …
  http://www.skai.gr/…/apokalupsi-sok-sti-diki-me-ton-dikasti-ton-stimenon-agonon-sunomil...
  6 Οκτ 2015 – Απορίας άξιο είναι για ποιο λόγο ο δικαστής Τζιμπλάκης δεν αυτοεξαιρέθηκε, καθώς οι συνομιλίες του όχι μόνο αποδεικνύουν ιδιαιτέρως φιλική …
  Ο Εφέτης Γιάννης Τζιμπλάκης, ο Αιμίλιος Κοτσώνης του «Νoor One …
  kourdistoportocali.com/…/o-efetis-giannis-tzimplakis-o-emilios-kotsonis-tou-noor-on…
  6 Οκτ 2015 – Oπως μεταδίδει το SDNA, o κατηγορούμενος της υπόθεσης για το ναρκο-πλοίο Noor 1, Αιμίλιος Κοτσώνης, φαίνεται από τις συνομιλίες που …
  Νέοι διάλογοι «φωτιά» του εφέτη Τσιμπλάκη Volosday.gr – Το …
  http://www.volosday.gr/νέοι-διάλογοι-φωτιά-του-εφέτη-τσιμπλ/
  8 Μαρ 2016 – ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΚΟΤΣΩΝΗ, προφυλακισμένου για το Noor One με ΓΙΑΝΝΗ … ΤΖΙΜΠΛΑΚΗΣ: Γεια σου Αιμίλιε, καλησπέρα… καλά εσύ;
  Οι τρεις διάλογοι του ντέρμπι που έκρινε καθαρούς ο Τζιμπλάκης! | SDNA
  http://www.sdna.gr › Ποδόσφαιρο › Δικαστικές Αποφάσεις
  7 Οκτ 2015 – Τρεις συνομιλίες από το ντέρμπι της ντροπής, που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ και δεν έκρινε επιλήψιμες ο εφέτης Τζιμπλάκης, φέρνει στο φως …
  Κοτσώνης σε Τζιμπλάκη: Πάρε τον Γρηγόρη και ελάτε στο πάρτι του …
  aek24hours.gr/?p=64134
  22 Δεκ 2015 – … για το Noor-One Αιμίλιο Κοτσώνη, αποκάλυψε η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ». … Ο εφέτης Αθηνών ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΜΠΛΑΚΗΣ καλεί τον ΑΙΜΙΛΙΟ …
  Σε τρίμηνη αναρρωτική άδεια ο εφέτης Τζιμπλάκης – Ποδόσφαιρο …
  http://www.sport-fm.gr › Ποδόσφαιρο › Super League
  3 Δεκ 2015 – Σε τρίμηνη αναρρωτική άδεια ο εφέτης Τζιμπλάκης. Ελέγχεται για δύο συνομιλίες του με τον προφυλακισμένο για την υπόθεση του Noor 1, …

  http://tvxs.gr/news/blogarontas/o-kotsonis-synomiloyse-yperoxa
  11 Ιουν. 2015
  Ο Κοτσώνης… συνομιλούσε υπέροχα
  Της Άντας Ψαρρά

  Οι απομαγνητοφωνημένες από τον κοριό της ΕΥΠ τηλεφωνικές συνομιλίες που παρουσιάστηκαν στην εφημερίδα «Εθνος» και στην εκπομπή του Κ. Θωμαΐδη «Η δίκη στον ΣΚΑΪ» καλύπτουν σε ενδιαφέρον ακόμα και τα… δυσκολότερα γούστα, αν και τα περισσότερα τηλεοπτικά ΜΜΕ έσπευσαν για… άγνωστο λόγο να τις υποβαθμίσουν. Το ενδιαφέρον αυτή τη φορά εστιάζεται στο πρόσωπο ενός βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στον οποίον σκόπευαν οι εγκέφαλοι της οργάνωσης να αναθέσουν τη μεταφορά του πλοίου ώς την Αίγυπτο. Ο εν λόγω βουλευτής ήταν υποπλοίαρχος του «Κύθνος», πριν αυτό ονομαστεί «Noor One».

  Μακρά λίστα

  Τα ονόματα των πολιτικών και των ποδοσφαιρικών μεγαλοπαραγόντων πάνε κι έρχονται, ενώ τα συνθηματικά για λαθραία πετρέλαια (που επί δεκαετίες ψάχνει το ΣΔΟΕ), για λαθραία τσιγάρα (που επίσης αναζητά για να πατάξει το κράτος), αλλά και το σκηνικό γύρω από το εφιαλτικό φορτίο θανάτου του πρώην «Κύθνος» και μετέπειτα «Noor One» αποδεικνύονται πλουσιότερα από οποιοδήποτε αστυνομικό σενάριο έχει προκύψει στη χώρα.

  Οι διάλογοι που δημοσιεύτηκαν από τις συσχετισμένες πλέον μεγάλες δικογραφίες «καίνε» τον πρώην στενό συνεργάτη του προέδρου του Ολυμπιακού, Αιμίλιο Κοτσώνη, που επιμένει να αρνείται την κατηγορία εμπλοκής του στην εικονική εταιρεία μεταφοράς του φορτίου ηρωίνης και τη σχέση του με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, ενώ οι πληροφορίες μιλούν για χρέη πολλών εκατομμυρίων που τον βαρύνουν από τότε που έπεσε έξω η επιχείρησή του με τα αυτοκίνητα.

  Στο ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.» με τίτλο «Ερχονται ηχηρές διώξεις για το “Noor One”» (27/4/2015) σκιαγραφήσαμε το χρονικό της υπόθεσης, την εικονική εταιρεία με έδρα την ελεύθερη ζώνη της Χαμρίγια, στο εμιράτο Σάρτζα, τις πληρωμένες διαμονές στο Ντουμπάι, τη μεταφορά με το συγκεκριμένο καράβι, την αποθήκευση και τελικά την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης χάρη στις επίμονες προσπάθειες όσων συμμετείχαν στις διεξοδικές έρευνες από πλευράς διωκτικών αρχών αλλά και της ανακρίτριας Μαρία Σκάρπου, όπως και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά που ενέταξε τις συνομιλίες του πορίσματος της άλλης μεγάλης υπόθεσης στην υπόθεση του πλοίου.

  Οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες βρίσκονται πλέον στα δημοσιογραφικά γραφεία, ενώ η «Εφ.Συν.» επικοινώνησε χθες με προφυλακισμένο κατηγορούμενο, ο οποίος στην ουσία επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ. Οι διάλογοι μεταξύ των προφυλακισμένων Αιμ. Κοτσώνη και Μάκη Γιαννουσάκη, όπως και οι διάλογοι μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Αιμ. Κοτσώνη, μέρος των οποίων παρουσιάστηκε στην τελευταία εκπομπή του Κ. Θωμαΐδη, αλλά και το σύνολο των καταγεγραμμένων συνομιλιών έχουν αποκαλύψει σειρά από ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στοιχεία.

  (….)

  http://www.efsyn.gr/arthro/isovia-se-pente-eleytheros-me-anastoli-o-kotsonis

  Ισόβια σε πέντε, ελεύθερος με αναστολή ο Κοτσώνης

  Ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης ήταν βαρύς μόνο για πέντε από τους 32 κατηγορούμενους
  02.08.2016

  […]

  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ποινές με αναστολή, παρά την αντίθεση πρόταση της εισαγγελέως.

 3. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2369410/glezos-den-ime-apogoitevmenos-ime-orgismenos-me-ton-tsipra

  Γλέζος: Δεν είμαι απογοητευμένος, είμαι οργισμένος με τον Τσίπρα
  08/09/2016

  14σχόλια
  αναγνωστών

  avatarτοξοτης ΧΘΕΣ, 8:43
  ΜΑΝΩΛΗ περα από το κατεβασμα της σημαιας , ΤΙ άλλο εχεις να μας επιδηξεις ? Οσο για τους αγωνες της αριστερας δικη σου επιλογή ηταν αλλαξες κατι ΟΧΙ , σας δοθηκε ευκαιρια τα κανατε σαν τα μουτρα σας , καθοτι επαναστατες του καφε και του καναπε , με ατέρμονες συζητήσεις και αναλυσεις , τα οποια επιτυγχάνονται όταν εχεις λυμμενο το οικονομικο σου πρόβλημα …………………….
  ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ10
  avatarΧρήστος ΧΘΕΣ, 2:09
  Εγώ τον λυπάμαι.
  Ασπάστηκε τον Κομμουνισμό και απογοητευτηκε.
  Αγκάλιασε τον Τσιπρα και τον πρόδωσε.
  Μια ζωή έζησε με παραμύθια.
  ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ20
  avatarένας […] από τους πολλούς ΧΘΕΣ, 0:52
  Οι πολεμιστές ήρωες πεθαίνουν νέοι! οι φυγοπόλεμοι από βαθιά γεράματα?
  το φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ λένε στο χωριό μου και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
  (πολλοί κρύβωμενοι της τότε εποχής ζουν ακόμα πλούσιοπαροχα δεν είναι ο μόνος)

  http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2245978/mikis-theodorakis-tsipras-ke-glezos-me-xegelasan-ki-i-dio

  Μίκης Θεοδωράκης: Τσίπρας και Γλέζος με ξεγέλασαν κι οι δύο

  http://www.oakke.gr/na478/apozimiosis47.htm

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΈΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

  Από τότε που η χώρα μας μπήκε για τα καλά στην κρίση, την οποία προκάλεσε το επί δεκαετίες παραγωγικό σαμποτάζ των ρωσόδουλων, ακούγονται από την πλευρά τους συχνά-πυκνά, ανάλογα με το βαθμό έντασης που οι ίδιοι προκαλούν στις σχέσεις της χώρας μας με τη Γερμανία, υστερικές κραυγές για την καταβολή απομέρους της σημερινής Γερμανίας γιγαντιαίων πολεμικών αποζημιώσεων και επανορθώσεων για τα δεινά που υπέστη η χώρα στο διάστημα της ναζιστικής Κατοχής 1941-1944 και οι οποίες ξεπερνάνε κατά πολύ το σημερινό χρέος της χώρας. Eπικεφαλής εκείνων που ζητάνε αυτές τις αποζημιώσεις βρίσκεται το λεγόμενο Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης Γερμανικών Επανορθώσεων με πρόεδρό του το στέλεχος του ρωσόδουλου ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ήρωα Μανώλη Γλέζο. Οι υστερικές αυτές κραυγές συνοδεύονται από έναν αυθαίρετο υπολογισμό του ύψους των καταβλητέων ποσών, που τα ανεβάζει όπου θέλει ο καθένας, με πλειοδοτούσα, βέβαια, την ανωτέρω Επιτροπή, που θέλει να πληρώσει η σημερινή Γερμανία ολόκληρο 1,5 τρισεκατομμύριο ευρώ! Οπότε λογικά βγαίνει και το σύνθημά τους «Η Γερμανία μας χρωστάει, εμείς δεν της χρωστάμε τίποτε»…

  (….)

  Τα 115 εκατ. μάρκα του 1960 είναι πολλά ή λίγα λεφτά;

  Το ότι η συμφωνία του 1960 ήταν οριστική μπορεί να αποδειχθεί και από το γεγονός ότι στο διάστημα μεταξύ 1959 και 1964 η Γερμανία υπέγραψε 13 συνολικά διμερείς συμφωνίες επανορθώσεων με κράτη της Ευρώπης, στα οποία συμπεριλαμβάνονταν και τα κράτη που συμμετείχαν στον Άξονα. Και φυσικά καμία από τις χώρες αυτές δεν επανήλθε απαιτώντας και άλλες πολεμικές αποζημιώσεις (πλην Λακεδαιμονίων…).

  Θα μπορούσε εδώ να υποστηρίξει κανείς ότι, εντάξει, μας έδωσε λεφτά το 1960 η Γερμανία, αλλά σιγά τ’ αβγά! Τι είναι τα 115 μάρκα μπροστά στα βασανιστήρια που τράβηξε ο ελληνικός λαός στη διάρκεια της Κατοχής; Πράγματι, μπροστά σʼ αυτά που προκάλεσαν οι χιτλερικοί είναι ένα πολύ μικρό ποσόν. Ωστόσο, αν και δε μας είναι εύκολο να κάνουμε την αναγωγή του ποσού αυτού σε σημερινές τιμές, δεν πρέπει να ήταν ασήμαντο για την εποχή εκείνη. Όμως κάθε πράγμα μετριέται αναλογικά με την εποχή του και τις γενικές συνθήκες της κάθε εποχής. Ας δούμε λοιπόν τι συμφωνήθηκε με άλλα, και μάλιστα τότε δημοκρατικά και όχι πολιτικά εξαρτημένα κράτη, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης και για τη δική μας περίπτωση. Συγκεκριμένα, υπογράφτηκαν οι εξής συμφωνίες ανάμεσα στην Ομοσπονδιακή Γερμανία και τα ζημιωθέντα κράτη της Ευρώπης:

  Νορβηγία (1959) 60 εκατ. μάρκα.

  Αυστρία (1961) 101 εκατομμύρια.

  Βέλγιο (1960) 80 εκατ.

  Δανία (1959) 16 εκατ.

  Γαλλία (1960) 400 εκατ.

  Ιταλία (1961) 40 εκατ.

  Ολλανδία (1960) 125 εκατ. (η Ολλανδία διέθεσε ένα τμήμα του ποσού των επανορθώσεων αποκλειστικά για αποζημίωση στους Εβραίους, για τις υλικές ζημίες που υπέστησαν στη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής της χώρας, κυρίως μέσω της αρπαγής προσωπικών και οικιακών αντικειμένων).

  Μεγάλη Βρετανία (1964) 11 εκατ.

  Λουξεμβούργο (1959) 18 εκατ.

  Ελβετία (1959) 10 εκατ.

  Σουηδία (1964) 1 εκατ.

  (….)

  Απ’ όλα τα παραπάνω νομίζουμε πως γίνεται φανερό γιατί οι ρωσόδουλοι και τα τσιράκια τους, οι υστερικοί αντιδυτικοί, οι ψευτοαριστεροί και όλα τα ντόπια πολιτικά κατακάθια τοποθετούν πολύ ψηλά τον πήχυ τού κατ’ αυτούς οφειλόμενου από τη Γερμανία ποσού πολεμικών αποζημιώσεων. Αν δεν είχαν βρώμικη και μακροπρόθεσμη πολιτική στόχευση και ήθελαν πραγματικά να κλείσει το ζήτημα σε όφελος και των δύο (σύμμαχων και εταίρων, υποτίθεται) χωρών, θα έκλειναν συμφωνία με τη Γερμανία σε ένα ποσό που θα καθοριζόταν μετά από έντιμες διαπραγματεύσεις σε πνεύμα συνεργασίας, αφού πρόκειται για εταίρους και αφού το ζήτημα από την ελληνική πλευρά δεν τέθηκε όποτε έπρεπε να τεθεί και θα ανερχόταν σε λογικό ύψος. Όταν ζητούν 1500 δισεκατομμύρια ευρώ, τι να πει κανείς; Είναι φανερό ότι το κάνουν για να αρνηθεί η Γερμανία (ποια χώρα στη θέση της δε θα αρνιόταν;), να διαιωνίζεται το ζήτημα και να το ανασύρουν όποτε αυτό απαιτούν τα συμφέροντα των πατρώνων τους.
  (….)

 4. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://www.thetoc.gr/politiki/article/ta-espasan-raxil-makri-kai-zwi-kwnstanopoulou
  21 Ιουλ. 16
  Τα «έσπασαν» Ραχήλ Μακρή και Ζωή Κωνσταντοπούλου;

  Σύννεφα στις σχέσεις της Ραχήλ Μακρή και της Ζωής Κωνσταντοπούλου με μήλον της έριδος το…διαδίκτυο

  http://www.iefimerida.gr/news/281540/i-rahil-makri-milaei-paraxena-gia-ti-zoi-konstantopoyloy-deite-vinteo#ixzz4JpO9ldVi
  03|08|2016
  ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
  Η Ραχήλ Μακρή μιλάει παράξενα για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου -Δείτε το βίντεο

 5. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Πρόκειται για ένα πλήρες άρθρο, που σε ‘μένα τουλάχιστον δεν αφήνει περιθώρια να γράψω και πολλά. Η κα Κωνσταντοπούλου, είναι μια γυναίκα που έχει γοητευτεί από την εξουσία και τις προοπτικές της. Συνεπώς παρουσιάζει την κλασική συμπεριφορά κάθε φιλοεξουσιαστή. Χρησιμοποιεί κάθε μέσον, κάθε δυνατότητα που της παρέχεται, προκειμένου να αναρριχηθεί. Δεν διστάζει να έρθει σ’ αντίφαση-λεκτική ή πρακτική- με τον εαυτό της. Είναι μία συνηθισμένη συμπεριφορά, όλων αυτών που λατρεύουν την εξουσία και σκοπεύουν να την κατακτήσουν. Κοινώς, δεν έχουν πρόβλημα να λένε ψέματα ή να χρησιμοποιούν αληθινά γεγονότα για να πούνε τελικά, ψέματα. Εννοιες που χαρακτηρίζουν την εύρυθμη ή όχι λειτουργεία μιας κοινωνίας, όπως; Πολιτική, δικαιοσύνη, οικονομία, μέσα ενημέρωσης, παιδεία, ανάπτυξη κλπ, είναι για αυτήν την κάστα ανθρώπων, απλώς μέσα και εργαλεία, να προωθήσουν την αλαζονεία τους και τις εξουσιαστικές τους επιδιώξεις. Η κα Κωνσταντοπούλου, δεν πρωτοτυπεί. Ας θυμηθούμε τον Κ. Καραμανλή(γέρο): «Η εμένα ή τα τανκς» (Μ. Θεοδωράκης). Α. Παπανδρέου: «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες», «Περήφανα νιάτα και τιμημένα γηρατειά». Τον Γ. Παπανδρέου: «Λεφτά υπάρχουν». Τον Τσίπρα: «Τέλος τα μνημόνια», «οι αγορές θα χορεύουν» κλπ. Αυτά είναι απειροελάχιστα δήγματα που αποδείχθηκαν όλα ψέματα και εντυπωσιασμοί, όπως θα αποδειχθεί η πρωτοβουλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Δυστυχώς, «ο σοφός λαός» όπως γράψατε και εσείς, τους παίρνει στα σοβαρά τις περισσότερες φορές και τους ψηφίζει ως αντιπροσώπους του.
  Κάτι τελευταίο. Για μένα, όλες οι εξουσίες είναι αυταρχικές και μη σύννομες. Προτιμώ στην θέση της λέξης, «εξουσιαστή», να χρησιμοποιώ την λέξη «ηγέτης». Φύση ηγέτης, που γνωρίζει την αληθινή πολιτική, τι σημαίνει διοικώ, ηγούμαι. Γιατί μας λείπουν αυτοί οι άνθρωποι; Επειδή δεν τους αναζητούμε. Μετά από τόσους αιώνες εξουσιασμού, μας αρέσει πλέον να μας εξουσιάζουν.

 6. Ο/Η Lawyer λέει:

  Έχετε δίκιο. Αληθινά η ΛΑΕ, ο Γλέζος, η Κωνσταντοπούλου,ο Λαφαζάνης, ο Λαπαβίτσας, ο Στρατούλης και όλη η μεραρχία των αντιμνημονιακών της ενωμένης ΛΑΕ, δεν ξέρουν τίποτα για το Noor, όμως γκουγκλάροντας επίμονα βρήκα στην Iskra άρθρο άγνωστου αρθρογράφου, κοπιαρισμένο από το tvxs του Κούλογλου γιατί τόσοι κονδυλοφόροι εκεί δεν μπορούσαν να γράψουν, που κι αυτό είναι κάτι τις καλό, από το τεράστιο τίποτα της γενικής συριζολαετζίδοπλευσικής βουβαμάρας ή και συνέργειας και το αρθράκι είναι καλό άλλοθι για τα μάτια του πόπολου.
  H λαλίστατη Κωνσταντοπούλου, βέβαια κρατάει σιγή διαμαρτυρίας, είναι κι αυτή μια μέθοδος, το κλειστό στόμα, για να τα έχεις καλά με τις μαφίες της ενημέρωσης, να σε καλούνε να βγάλεις τα σώψυχά σου στο γυαλί.

  http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=24866:-noor-1&catid=72:dr-ekdilosis&Itemid=279

  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΑΜΠΑΡΙΑ ΤΟΥ NOOR 1

  (Τρ. 19/7/16 – 17:40)


  Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΖΕΡΒΑ*

  Έχουμε και λέμε: πάνω από δυο τόνοι ηρωίνης, 32 συνολικά κατηγορούμενοι για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», οι δύο πλέον βασικοί μάρτυρες (συν 5-6 ακόμη που «κάτι ήξεραν» για το θέμα) πέθαναν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ενώ η υπόθεση βρισκόταν υπό διερεύνηση, τη στιγμή που η δικαστικός που τέθηκε αρχικά επικεφαλής αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή.

  Όπως και να το δει κανείς πάντως, εδώ και περίπου δυο χρόνια, από τη μέρα που βγήκε στη φόρα το θέμα του Noor 1, οι εξελίξεις οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι «κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά». Ήταν βλέπετε κι η εμπλοκή ενός πρώην στενού συνεργάτη του μεγαλοεκδότη, εφοπλιστή αλλά και πρόεδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία περιέπλεκε ακόμη παραπάνω τα πράματα, προσδίδοντας στην όλη υπόθεση και άλλες προεκτάσεις. Άλλωστε, στην Ελλάδα δεν το έχουμε σε πολύ να μετατρέψουμε ακόμη και τις πλέον σοβαρές υποθέσεις σε πεδίο άγριας χουλιγκανικής κόντρας.

  Μέχρι που ήρθε η ετυμηγορία της δικαιοσύνης για να δικαιώσει όλους εκείνους που όλο το προηγούμενο διάστημα διατείνονταν ότι στο τέλος θα προκύψει «μια τρύπα το νερό». Σχεδόν όλοι λοιπόν οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν, άλλοι λόγω αμφιβολιών, άλλοι γιατί δε βρίσκονται πλέον εν ζωή (οι δύο «μυστήριοι» θάνατοι που λέγαμε παραπάνω), ενώ η εγκληματική οργάνωση έμεινε, σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου, «ορφανή» από αρχηγό.

  Δε χρειάζεται να είναι κανείς Σέρλοκ Χόλμς για να αντιληφθεί πως «το πράμα βρωμάει από χιλιόμετρα». Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως δεν είναι ότι η δικαιοσύνη αποφεύγει να φωτίσει καίριες πτυχές μιας τέτοιας υπόθεσης, όπως για παράδειγμα ποιοι και μέσα από τι δίκτυα είχαν αναλάβει να «σπρώξουν» μια ποσότητα ναρκωτικών τέτοιου μεγέθους. Ούτε το γεγονός ότι «προκύπτουν» θάνατοι βασικών μαρτύρων σε τέτοιας βαρύτητας υποθέσεις, και μάλιστα κάτω απ’ τη μύτη των διωκτικών αρχών, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι, δίνοντας την αίσθηση πως, εν τέλει, κανείς δεν είναι δυνατό να προστατευθεί, όταν διακυβεύονται τόσο μεγάλα συμφέροντα.

  ΠΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΜΠΝΕΕΙ ΠΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

  Το πραγματικό ζήτημα είναι ότι ένας ακόμη θεσμός, αυτός της δικαιοσύνης, δέχεται ένα (δεύτερο απανωτό μετά τη Siemens) καίριο πλήγμα. Γιατί όλο και περισσότεροι πλέον δείχνουν να πιστεύουν ότι η Δικαιοσύνη όχι μόνο τυφλή δεν είναι, αλλά αντιθέτως έχει πολύ καλή όραση, με ιδιαίτερη όμως έφεση στο να αλληθωρίζει αναλόγως των περιστάσεων. Πως μπορεί να εξηγήσει άλλωστε κανείς με βάση ποια λογική, κάποιος που θα πιαστεί με δυο γραμμάρια ηρωίνης θα βρεθεί πιθανότατα αντιμέτωπος με σοβαρές ποινές, την ώρα που αρκετοί από εκείνους που βρέθηκαν να διακινούν 2 τόνους ναρκωτικών ετοιμάζονται να τη βγάλουν «κανονικά και με το νόμο» καθαρή;

  Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που διαπιστώνονται σοβαρές παραφωνίες στη λειτουργία της δικαιοσύνης. Όπως κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν ο Χριστοφοράκος διέφυγε μέσα από τα χέρια των δικαστικών αρχών, έτσι κανείς δεν χάνει τη γη κάτω απ΄τα πόδια τώρα που ένα δικαστήριο σφυρίζει αδιάφορα μπροστά σε μια υπόθεση που παραπέμπει στις χειρότερες μαφιόζικες επιχειρήσεις.

  Από την άλλη όμως, είναι αναγκαίο να μη συνεχίσουμε να στρουθοκαμηλίζουμε μπροστά σε τέτοιου είδους εκφυλιστικά φαινόμενα. Όπως επίσης αποτελεί επιτακτική ανάγκη οι ίδιοι οι δικαστικοί, οι οποίοι εσχάτως δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, να διαφυλάξουν πρώτα απ’ όλα το κύρος της. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κανένα σύστημα απονομής δικαιοσύνης δε μπορεί να εμπνέει στοιχειωδώς εμπιστοσύνη, όσο ένα μεγάλο τμήμα του παραμένει «κλεισμένο» σε αμπάρια, όπως αυτά του Noor 1.

  *Πηγή: tvxs.gr

 7. Ο/Η Ζήτω το Έθνος λέει:

  Aριστεροακροδεξιά πανηγύρια

 8. Ο/Η Ζήτω το Έθνος λέει:

  Ιστοσελίδα Χροισείς Αβγίς

  …ww.xryshaygh.com/gengramateas/view/zwh-kwnstantopoulou-politikes-kai-antidhmokratikes-oi-diwjeis-kata-ths-chru

  Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πολιτικές και αντιδημοκρατικές οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ
  Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 – 13:46 New

  Μέσα στο συνονθύλευμα του «αντισυνταγματικού τόξου» υπάρχουν ακόμη φωνές, προερχόμενες μάλιστα από την αριστερά, που καταγγέλλουν την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και την μεθόδευση της χούντας Σαμαρά να καταλύσει Σύνταγμα και Πολίτευμα.
  Η βουλευτής του Σύριζα Ζωή Κωνσταντοπούλου, μαζί με τους Μανώλη Γλέζο, Νίκο Βούτση και Αλέξη Μητρόπουλο ήταν αυτοί που διαφώνησαν στην κεντρική γραμμή του κόμματος για την συλλήβδην άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που αποτελεί πολιτικό έγκλημα κατά της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

  Τέλος, για το έξω από κάθε όριο λογικής πόρισμα των εγκάθετων ανακριτριών που χαρακτηρίζουν ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης αυτούς που ακούνε ομιλίες της Χρυσής Αυγής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν εμπίπτει ούτε στα αντικειμενικά ούτε στα υποκειμενικά στοιχεία του 187 άρθρο του Ποινικού Κώδικα περί εγκληματικής οργάνωσης.
  Όπως φαίνεται στον Σύριζα επιβεβαιώνεται η ιστορική ρήση του Ξέρξη: «Οἱ μὲν ἄνδρες γεγόνασί μοι γυναῖκες, αἱ δὲ γυναῖκες ἄνδρες».

  http://www.topontiki.gr/article/122218/i-zoi-konstantopoyloy-epimenei-sto-thema-tis-paroysias-tis-ha-sti-voyli

  20.3.2015 / ΜΙΧAΛΗΣ ΧΑΡΙAΤΗΣ
  Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιμένει στο θέμα της παρουσίας της ΧΑ στη Βουλή

  http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113519799

  ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
  «Η» Online 7/5/2015 19:21

  ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
  Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να καταδικάσει τη Χρυσή Αυγή

  http://www.thetoc.gr/politiki/article/o-xristos-pappas-tis-xa-plekei-to-egkwmio-tis-zwis-kwnstantopoulou

  O Xρήστος Παππάς της ΧΑ πλέκει το εγκώμιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου

 9. Ο/Η Antifa2 λέει:

  Για την αρνησιδικία της Χ.Α. πότε διαμαρτυρήθηκε η Κωνσταντοπούλου;
  Να πληρώνουν οι συνταξιούχοι τα μαχαιρώματα μεταναστών
  http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=550024

  Συντριπτικό ναι της Βουλής σε αναστολή χρηματοδότησης Χρυσής Αυγής
  «Ναι» ψήφισαν 241, «όχι» 26 και «παρών» 5 βουλευτές

  Κατά την ονομαστική ψηφοφορία τριχοτομημένη εμφανίστηκε η Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛΛ.,

  «Όχι» από τον Μ. Γλέζο – Απούσα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

  http://www.protothema.gr/politics/article/474203/kanelli-i-konstadopoulou-exelissetai-se-mana-tou-lohou-tis-hrusis-augis/

  Κανέλλη: Η Κωνσταντοπούλου εξελίσσεται σε μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής

  http://www.enikos.gr/politics/329217,Filhs-H-Kwnstantopoyloy-sympleei-gia-pollosth-fora-me-thn-Xrysh-Aygh-BINTEO.html
  Φίλης: Η Κωνσταντοπούλου συμπλέει για πολλοστή φορά με την Χρυσή Αυγή – ΒΙΝΤΕΟ

  http://www.tanea.gr/news/politics/article/5239711/pyra-apo-nd-potami-kai-pasok-kata-kwnstantopoyloy/

  Πυρά από ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ κατά Κωνσταντοπούλου για τη Χρυσή Αυγή

  Από τη Νέα Δημοκρατία αντέδρασε ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ιωάννης Πλακιωτάκης: «Ας μαζέψει κάποιος την κα Κωνσταντοπούλου για το ακατάσχετο παραλήρημά της. Και η ίδια ας ξεκαθαρίσει στο μυαλό της ότι δεν υπηρετεί τη Δημοκρατία όταν αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή σε ρυθμιστικό παράγοντα του Πολιτεύματος».

  Το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Η κ. Κωνσταντοπούλου δεν κρύβει δυστυχώς τη συμπάθεια της για την αντιμνημονιακή Χρυσή Αυγή και την απέχθεια της για τις «φιλομνημονιακές» δυνάμεις που θεωρεί και μη δημοκρατικές! Πρόκειται για την Πρόεδρο της Βουλής και εκ του συντάγματος αναπληρώτρια του Προέδρου της Δημοκρατίας! Έχει ελπίδα ο τόπος μας;»

 10. Ο/Η Ένας λέει:

  Ακατάληπτες οι σχέσεις και ακατάλυτη η βλακεία του Τσίπρα

  Πώς ο Τσίπρας μπέρδεψε τους… ακατάληπτους με τους ακατάλυτους

 11. Ο/Η Κλέων Ι. λέει:

  Ο Στάθης πήγε στο κόμμα της Ζωής;

  Αυτός ο Στάθης;

  [Το Ισραήλ είναι] ένα κράτος που, εν τέλει, προσβάλλει βαθειά κι ατιμάζει την ιστορία των ίδιων των Εβραίων -τα πογκρόμ που έχουν υποστεί, το ίδιο το Ολοκαύτωμα. Ναι! όσον οι Ισραηλινοί θα φέρονται σαν ναζί, πολλοί, όλο και πιο πολλοί, θα τους συγκρίνουμε με τους χιτλερικούς, τα σύμβολά τους, τον αγκυλωτό σταυρό -με ό,τι δηλαδή τους ενοχλεί περισσότερο.
  Οταν προ εικοσαετίας περίπου εμφανίσθηκαν οι πρώτες τέτοιες συγκρίσεις (κυρίως με σκίτσα) το κάναμε για να σοκάρουμε -με δέος και τρόμο- για να αφυπνίσουμε, έστω διά της υπερβολής. Τώρα πια η σύγκριση αυτή γίνεται με (ανήμπορη) οργή, απερίγραπτη αποστροφή κι ελάχιστες ελπίδες. Ισως αυτή η σύγκριση να ‘χει πλέον ξεπεραστεί απ’ τα πράγματα. Και ναζί να τους λες πια, οι Ισραηλινοί δεν καταλαβαίνουν…
  … όπως ούτε οι ναζί καταλάβαιναν.
  https://archive.is/jlArh#selection-421.90-421.228

  Υπάρχει πρόχειρο κανένα λινκ;

  Διότι, τον έχουμε σε μεγάλη υπόληψη:
  Ο ίδιος Στάθης, ο γάτος που όχι μόνο ανακάλυψε ότι η #Srebrenica ήταν συνωμοσία-προβοκάτσια των μουσουλμάνων εθνικιστών αλλά και τους συνωμότες που το συγκαλύπτουν!

  «[…] δεν μπορώ να μη θυμηθώ τα κροκοδείλια δάκρυα που έχυναν ομού φίδια και μικρόβια για τη Σρεμπρένιτσα, ενώ εγνώριζαν ότι επρόκειτο για προβοκάτσια των μουσουλμάνων εθνικιστών. Σαν τώρα θυμάμαι αυτούς τους αλήτες (και τους χαρακτηρίζω έτσι διότι έχουν αίμα στα χέρια τους) να παρασιωπούν την παγίδευση του Μιλόσεβιτς στο Ραμπουγιέ».
  https://archive.is/dB8Hh#selection-987.2-999.74

  Πολύ μεγάλη, έχει γράψει τον πιο αισχρό ίσως ισχυρισμό που γράφτηκε ποτέ:
  https://xyzcontagion.wordpress.com/2016/04/03/yugo-03/#comment-14835

  Η κυρία Μέρκελ επισκέπτεται τη Βοσνία. Πάει να χαρεί με τα ματάκια της το έργο της χώρας της στην περιοχή μας. Οταν με τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας η Γερμανία, πουλέν της Αμερικής ακόμα κι εκκολαπτόμενος υπεργολάβος, ύψωνε στη θέση της διαμελιζόμενης τότε χώρας νέα τείχη από αίμα, αναγκαστικές μετοικήσεις, εξανδραποδισμούς και μίσος. Αυτοί που θα καταργούσαν τα σύνορα, ύψωσαν οι ίδιοι το Αίσχος ως σύνορο μεταξύ των εθνών και των λαών της Γιουγκοσλαβίας.
  Η Γερμανία πέρασε για ακόμα μια φορά, ακριβώς όπως είχε κάνει και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, διά πυρός και σιδήρου τη βασανισμένη και ιστορική αυτή χώρα, παίρνοντας μια φρικτή και αιμάσσουσα ρεβάνς.
  Κανείς σήμερα δεν ζητά τον λόγο απ’ τη Γερμανία (τις ΗΠΑ και τη Βρετανία) για αυτό το έγκλημα πολέμου εν καιρώ ειρήνης. Αντιθέτως, δαιμονοποιημένοι από τότε οι Σέρβοι, εγκαλούνται ακόμα και σήμερα για «γενοκτονία» (εδώ χάνουν οι λέξεις τη σημασία τους), λες και μόνοι αυτοί έσφαξαν, ενώ οι Κροάτες και οι Βόσνιοι (ή οι Αλβανοί αργότερα στο Κοσσυφοπέδιο) πολέμησαν ραίνοντας τους αντιπάλους τους με λουλούδια.
  Ομως, λέγε-λέγε (ο Γκαίμπελς) η προπαγάνδα μένει. Κι έτσι τα καθ’ ημάς τσιράκια αυτής της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των εγκλημάτων έχουν γεμίσει αυτές τις ημέρες τον Τύπο με κείμενα για τη Σρεμπρένιτσα λες και μόνον Βόσνιοι σκοτώθηκαν σ’ εκείνον τον πόλεμο, λες και οι Σέρβοι τον άρχισαν, λες και η Γερμανία δεν ξέρει τίποτα για τον φόνο.
  Μόνον που τα κείμενα των ευαίσθητων αυτών ψυχών είναι προσυμφωνημένα, προσυνεννοημένα και υπαγορευμένα. Διότι έτσι είναι αυτοί οι τύποι στον Τύπο, ούτε με το σπαθί τους γράφουν
  ούτε τη γνώμη τους διατυπώνουν, αλλά όλοι μαζί και υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον χτυπούν μεθοδευμένα και καθ’ υπαγόρευσιν.
  Στη Σρεμπρένιτσα χύθηκε αίμα, όχι μελάνι για προπαγάνδα…
  https://archive.is/KGPFo

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Υπάρχει ένα άρθρο του Στάθη στην τακτική στήλη του στην Ελευθεροτυπία, στο οποίο υμνεί την καλοσύνη του Βασίλειου του Βουλγαροκτόνου, που τύφλωσε 15.000 Βούλγαρους, αντί να τους σκοτώσει. Το είχα στο αρχείο μου αλλά δεν το βρίσκω. Νομίζω πως είναι απολύτως αντιπροσωπευτικό του τρόπου σκέψης του.

   • Ο/Η Γιάννης λέει:

    Οποιοσδήποτε, μπορεί να φανταστεί την φρίκη που θα κυριαρχούσε στο σκηνικό 100.000 ανθρώπων, που έχουν τυφλωθεί βίαια, από τον διεστραμμένο βυζαντινό αυτοκράτορα. Με την προυπόθεση, ότι σκέπτεται και αισθάνεται φυσιολογικά. Καλοσύνη (συνδυασμός, σκέψης και συναισθήματος) θα ‘ταν, να τους χαρίσει απλώς την ζωή και να τους επιτρέψει να πάνε στα σπίτια τους, σώοι και αβλαβείς. Μου είναι αδύνατον να κατανοήσω, αυτόν τον τρόπο σκέψης. Μάλλον, λείπει η ικανότητα του να αισθάνεσαι.

 12. Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

 13. Ο/Η Kostas λέει:

  ο Μιλόσεβιτς αθωώθηκε, για όσους δεν το γνωρίζουν

 14. Ο/Η Κ. λέει:

  Συνέχεια τα βάζετε με την Κωνσταντοπούλου, το Γλέζο κλπ., που στο κάτω – κάτω καμμία θεσμική θέση δεν κατέχουν αυτή τη στιγμή και όλο ψάχνετε να βρείτε κάτι και αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια που καμμιά βάση δεν έχουν και ουδείς τα πιστεύει .

  Όμως κάνετε πως δεν ξέρετε ότι μήτρα χρυσαυγιτών και ναζί είναι συγκεκριμένος πολιτικός χώρος. Η Ελληνική Δεξιά ποτέ δε διαχώρισε ξεκάθαρα τη θέση της από δικτάτορες και ακροδεξιούς, αρχής γενομένης από το Μεταξά (τον ηρωοποίησε!) και …έπεται συνέχεια.

  Όσο για την Εκκλησία που -υποτίθεται – είστε αυστηρός κριτής σε όσους πολιτικούς έχουν σχέση μαζί της, άχνα δε βγάλατε για το ….διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, το Δεκαπενταύγουστο! Είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι μόνο η Παναγία θα μας σώσει από την κρίση, ότι η Εκκλησία της Ελλάδος κάνει πολλά για μας και άλλα τέτοια. Μιλάμε δηλαδή για έναν πολύ σύγχρονο Ευρωπαίο πολιτικό! Ένα δείγμα:

  – “…μπορούμε, με τη βοήθεια και τη δύναμη της Παναγίας, να τα καταφέρουμε”.
  -“…η Εκκλησία μας, με τις κοινωνικές δομές της, σε ολόκληρη τη χώρα, άοκνα….αναπτύσσει ζωογόνο και υποδειγματικό έργο”.
  -“Ας κρατήσουμε την πίστη …..για να βγούμε, μια ώρα αρχύτερα, από την πολύπλευρη και επώδυνη κρίση”.

  Δεν έχετε καταλάβει γιατί παραμένει ακόμα ο Τσιπράκος πρωθυπουργός και μας κυβερνάει με την άλλη μεγάλη προσωπικότητα, τον υπουργό Επικρατείας; Γιατί έχει απέναντι τον Κούλη! Που εκτός των άλλων προσόντων του, να μην το ξεχνάμε, υπάρχει και αυτό: Ο εξοπλισμός του γραφείου του είναι πασίγνωστης γερμανικής μάρκας… Το φώναζε στη Βουλή η καημένη η Κωνσταντοπούλου, αλλά την ξωπέταξαν και έτσι ησύχασε και ο Κυριάκος, ησύχασε και ο Τσίπρας βεβαίως – βεβαίως!

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   K,
   ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας,
   αλλά αυτά που λέτε δεν με αγγίζουν.
   Τον Κούλη τον χτυπάνε από δέκα μεριές, δεν χρειαζόμαστε εμείς, προσωπικά δεν περιμένω από αυτόν να χωρίσει το Κράτος από την Εκκλησία, ο Τσίπρας είχε την αυτονόητη υποχρέωση να το κάνει, μαζί με πάρα πολλά ακόμη.
   Κανείς δεν χτυπάει το σκάνδαλο που λέγεται Γλέζος και κανείς δεν έγραψε για το θράσος της Κωνσταντοπούλου να μιλάει για τη Δικαιοσύνη.
   Πρέπει να καλύψουμε τα κενά.
   Ο Τσίπρας θα μείνει μέχρι να κάνει τον κύκλο του, πολύ μικρότερο από αυτόν του Ανδρέα. Μένει διότι έχει απέναντί του τη ΝΔ, ο Κυριάκος δεν έχει τα χέρια λυμένα, είναι υποχρεωμένος να κουβαλάει τα βαρίδια του κόμματός του, Βορίδηδες κλπ.
   Επίσης ο Τσίπρας μένει, διότι ο μέσος Ρωμιός γοητεύεται από την απατεωνιά, το θράσος, την αμορφωσιά, την κουτοπονηριά, την ευνοιοκρατία, την ψευτομαγκιά, την μικροπρέπεια, την φτήνια, την αναξιοκρατία (μόνο εκεί ελπίζει) και την αγένεια.

   Σχετικά με τα άλλα που λέτε, πάντως κάποιοι, πολλοί περισσότερο από όσοι νομίζετε, συμφωνούν και μας πιστεύουν
   http://www.lifo.gr/team/readersdigest/31589

   Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν σας υποχρεώνει να μας διαβάζετε και κανείς δεν θα μας υπαγορεύσει τη θεματολογία μας. Δεν γράφουμε ψέματα, αν το κάνουμε κάπου, να μας το υποδείξετε, Δεν είμαστε έμμισθοι, δεν χρωστάμε σε κανέναν.

   • Ο/Η Κ. λέει:

    Παραδέχεστε δηλαδή, ότι επιλεκτικά βρίζετε πολιτικούς, παρατηρώ δε, ότι αθωώνετε τον Κυριάκο του μητσοτακέικου, ότι δε φταίει, φταίει το κόμμα του, ότι πολλοί τον «χτυπάνε» (αδικαιολόγητα δηλαδή) κλπ.

    Προσωπικά είχα χαρεί που υπήρχε ένα μπλογκ που εστίαζε στο μέγα θέμα – σκάνδαλο που λέγεται Εκκλησία της Ελλάδος. Όμως σταδιακά διαπίστωσα, ότι δεν είστε καθόλου αντικειμενικοί, ότι διαφυλάσσετε ε-υ-λ-α-β-ι-κ-ά συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και αφρίζετε εμμονικά για άλλους, οπότε σταμάτησα να είναι τακτική αναγνώστριά σας, διότι με ενδιαφέρει ο ψύχραιμος διάλογος και η προσπάθεια για αντικειμενικότητα. Άλλωστε έχει γεμίσει πια το διαδίκτυο με ιστολόγια όπου ένας αναρτά και αποκάτω όλοι οι άλλοι υπερθεμετίζουν επί μονίμου βάσεως. Άραγε πόσο δημοκρατικό είναι και πόσο βοηθάει την αλήθεια, όλο αυτό;

    Πάντως επί τη ευκαιρία, να και κάτι που όλοι δεν περιμέναμε να συμβεί με έναν σαν τον Φίλη στο Παιδείας: Λάου – λάου κάτι γίνεται με το μάθημα των Θρησκευτικών και την πρωινή προσευχή στα σχολεία και ήδη φαίνεται να το καταπίνουν ακόμα και οι φανατικοί θρησκόληπτοι και γενικώς είναι σημαντικό που γίνεται επ’ αυτού συζήτηση χωρίς ακρότητες και αντιδράσεις. Δεν είναι λίγο. Εσείς, για τους λόγους που ανέφερα, φυσικά δεν ασχολείστε με αυτή τη σημαντική εξέλιξη.

    Στο εξής θα αποφύγω μάλλον να σχολιάζω αναρτήσεις σας, (αφού έτσι κι αλλιώς δεν είμαι πλέον τακτική αναγνώστρια), προκειμένου να μην ταράξω την …απόλυτη σύμπνοια του παρόντος ιστολογίου. Αντιπαρέρχομαι την αγένεια της τελευταίας παραγράφου τής απάντησής σας και σας καληνυχτώ….

   • Ο/Η laskaratos λέει:

    1. Για την υποτιθέμενη ανοχή μας στην οικογένεια Μητσοτάκη, σας έχω απαντήσει πολύ πρόσφατα, αναλυτικά και με παραπομπές, αλλά κάνατε πως δεν το είδατε:
    https://roides.wordpress.com/2016/09/06/5sep16-2/#comment-89251

    2. Επανήλθατε, σαν να μην σας είχα απαντήσει, με τις ίδιες κατηγορίες. Πρωθυπουργός δεν είναι ο Μητσοτάκης, είναι ο Τσίπρας. Αριστερός δεν δηλώνει ο Μητσοτάκης, αλλά ο Τσίπρας. Άλλα στελέχη, οπαδούς και δεσμεύσεις έχει ο πρώτος και άλλα ο δεύτερος. Με άλλο μέτρο θα κρίνουμε τον ένα και με άλλο τον άλλο.

    3. Δεν περιμένουμε από τον κ.Μητσοτάκη να πάει κόντρα στο 90% της λαϊκής του βάσης και των στελεχών του κόμματός του και να συγκρουστεί με τον κλήρο. Αυτό ήταν όμως το χρέος και η απόλυτη δυνατότητα της Αριστεράς. Αν η Αριστερά δεν μπορεί να το κάνει, αυτό (και πάρα πολλά ακόμη), τότε ας πάει σπίτι της.

    4. Προσπαθούμε να είμαστε δίκαιοι άνθρωποι και δεν πρόκειται ποτέ να τσουβαλιάσουμε ανθρώπους. Ο κ.Μητσοτάκης δεν είναι ακροδεξιός, δεν ψήφισε Παυλόπουλο, δήλωσε πως δεν θα αναγνώριζε Πρόεδρο τ. Δημοκρατίας με ψήφους της Χ.Α., δεν υπέγραψε αυτός και η αδελφή του το κείμενο για το δημοψήφισμα για τις ταυτότητες του Χουντόδουλου, που υπέγραψε οικογενειακά ο φίλος του κ.Τσίπρα μικρός Καραμανλής και σχεδόν όλη η ΝΔ, εξαπατώντας τους ψηφοφόρους του (αφού όταν πήρε την κυβέρνηση, ξέχασε μαζί με τον Χουντόδουλο το «δημοψήφισμα», χωρίς βέβαια η Αριστερά να τον ελέγξει ποτέ για αυτήν την-ενυπογραφη μάλιστα- κοροϊδία).

    5. Ο κ.Μητσοτάκης είναι σκληρός φιλελελεύθερος στα οικονομικά (ειλικρινής όμως και όχι λαϊκιστής όπως πολλοί και όπως ο πολύ σκληρότερος «αντιμνημονιακός» της πλάκας, νεοφιλελεύθερος σύμμαχος του Τσίπρα Καμμένος) και εδώ διαφοροποιούμαι ριζικά, είναι φιλικός προς το παπαδαριό και εδώ διαφοροποιούμαστε κάθετα. Οφείλουμε όμως να είμαστε ακριβοδίκαιοι και χρεώνουμε στην Αριστερά πως αρνήθηκε να παίξει το ρόλο που μπορούσε να παίξει, δηλαδή να κάνει πολύ ρεαλιστικότερα και πολύ δικαιότερα τα μνημόνια, να κυνηγήσει τη διαφθορά και να φέρει εκσυγχρονισμό, αντί να υπόσχεται τα πάντα, να μην κάνει τίποτα, να διαφθείρει και να απελπίζει ακόμη περισσότερο τους πολίτες και να εγκαθιδρύει νέες Μαφίες, χειρότερες, στη θέση των παλιών.

    6. Για τις υποτιθέμενες μεταρρυθμίσεις με το σταγονόμετρο και με τα τσαλίμια και τα παρακάλια, της πολιτικής γελοιογραφίας και δουλικού του Αρχιεπισκόπου που λέγεται Φίλης, σημερινού επίσημου προστάτη των αναρίθμητων ιερών σκανδάλων, όταν και αν νομοθετηθούν, θα τις επαινέσουμε πολύ περισσότερο από ότι τους αξίζουν. Mέχρι τότε, μας είναι αδύνατον να ξεπέσουμε σε υποστήριξη ενός τζουτζέ, που χωρίς την έγκριση του απρόβλεπτου, άφιλου και ύπουλου καιροσκόπου αρχηγού του, προσπαθεί σερνόμενος να αλλάξει κάτι, αν του το επιτρέψουν οι ρασοφόροι μαφιόζοι (και με τι ανταλλάγματα!), που μπρος στην πονηριά τους δεν πιάνει χαρτωσιά. Τουλάχιστον ο Τρίτσης είχε στυλ και το αδίστακτο αφεντικό του ήξερε γράμματα.

    7. Διαβάστε τα σχόλιά σας και τις απαντήσεις μου και θα δείτε ποιος από τους δυο είναι αγενής.

   • Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:

    Η κυρία ενοχλήθηκε για τις συλλαβές περί της Ζωϊτσας και εκεί δεν μπορεί να απαντήσει ούτε μονοσύλλαβα. Πετάει τη μπάλα σε άλλο γήπεδο στου Κούλη, όταν της τη λέτε κάνει τουμπεκί και έρχεται σε άλλο ποστ σφυρίζοντας αδιάφορα με την ίδια πραμάτια. Μην χάνετε τα λόγια σας, όποιος θέλει ας σπρεχάρει ραιτ θρου για την μπουμπού του Κωνσταντόπουλου και για τα ράμματα του Κούλη, τα ξέρουμε χαρτί και καλαμάρι και τα έχουμε διαβάσει στα λεφτ.γρ στην Αβγί με τα τραπεζιτικά δάνεια και στην ψεκασμένη Ωλοιμποία.γρ και στον μπούλη τον περιοντίστα αλλά και εδώ και παντού.
    Τις καλημέρες μου

 15. Ο/Η DIM λέει:

  Στις αρχές της κρίσης και στα πρώτα μαύρα σύννεφα, μπήκα σε ένα ταξί και ο ταξιτζής ξεκίνησε κουβέντα, αγανακτισμένος για την κατάσταση και σε μια στιγμή μου είπε: Δεν τους χωνεύω βέβαια τους κομμουνιστάς, αλλά νά, τώρα θα ήθελα να βγούν βρε παιδί μου μπροστά! Να φωνάξουν!!!!!! Κάπως έτσι κάνεις και συ κύριε διαχειριστά, που καλά κάνεις και λες απεταξάμην την Αριστερά, αλλά γιατί μόνο από κει περιμένεις να κάνει τούτο και κείνο και δικαιότερα τα βάρη και να εκσυγχρονίσει, διότι αυτό είναι το χρέος της, λες και των αλλονών δεν είναι; Δεν είναι; Και τους δικαιολογείς κανονικότατα. Άκου εκεί, να πάνε κόντρα στα βοοειδή, στο 95% της βάσης τους, καλύτερα δηλαδή να μας κοροϊδεύουν εσαεί! Γιαυτό όλοι οι γόνοι με τα τζάκια τους θα κάτσουν στην αντιπολίτευση για κάαααμποσο ακόμα…..
  Υ.Γ Αλήθεια, ο Τρίτσης μόνο στυλ είχε; Όχι κύριε διαχειριστά, ήταν πολλά παραπάνω!

 16. Ο/Η Aκραίος Κεντρώος λέει:


  Η Κωνσταντοπούλου, το αξεπέραστο μεγαλείο της και ένας άσχετος…
  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ
  Και επαγγελματίες και αριστεροί

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s