Λειτουργία Κυριακής: Έκανε εμετό τον καρκίνο πίνοντας αγιασμό (Θαύμα 1000%!)

Μετανοείτε! υ γ κ λ ο ν ί ζ ε ι το θαύμα του Αγ. Εφραίμ]

Δέος και ανατριχίλα… [newsbomb.gr]

Η κυρία Σ.Κ., κάτοικος Καλαμάτας, το 2008, αισθανόταν κρυωμένη, αλλά δεν πήγε στο γιατρό. Επειδή όμως η κατάστασή της επιδεινώθηκε, αντί να βελτιωθεί, αποφάσισε να πάει.

Όταν τον επισκέφθηκε, είχε έντονη δύσπνοια κι εκείνος της συνέστησε να βγάλει αξονική τομογραφία στους πνεύμονες. Όταν του την πήγε, διαπίστωσε, ότι ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Από ΄κείνη τη στιγμή ξεκίνησε το δράμα της. Την έστειλε στο Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ», όπου της έκαναν βρογχοσκόπηση κι επειδή διέγνωσαν ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ, ξεκίνησαν αμέσως χημειοθεραπείες, γιατί της έδιναν μόνον 20 μέρες ζωής.

Τόσο εκείνη, όσο και οι δικοί της, όπως ήταν φυσικό, κόντεψαν να τρελαθούν. Για καλή τους τύχη, μία μέρα, κάποιος τους μίλησε για τον Θαυματουργόν Άγιον Εφραίμ, που τους ήταν άγνωστος μέχρι τότε κι ένιωσαν να φουντώνει μέσα τους η ελπίδα. Ο σύζυγός της την πήγε αμέσως στην Ιερά Μονή Του, στη Ν. Μάκρη, όπου ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΙ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΤΟ Ι. ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΟΥ και παρακάλεσαν την Παναγία και τον Άγιο να την κάνει καλά, γιατί έχει κι ένα ανάπηρο κορίτσι, που τη χρειάζεται.

Το βράδυ επέστρεψαν σπίτι τους και το επόμενο πρωί είχε φοβερή δύσπνοια και αβάσταχτο πόνο στο στήθος, που έφτανε μέχρι την πλάτη. Πήγε στο μπάνιο να νιφτεί, σκοπεύοντας να ξυπνήσει τον άντρα της, για να την πάει στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια μπήκε στην κουζίνα, όπου κρατήθηκε από τον νεροχύτη, γιατί πονούσε φοβερά. Το βλέμμα της έπεσε τότε στον ΑΓΙΑΣΜΟ, που είχε πάρει από το Μοναστήρι τού Αγίου. Έκανε με δυσκολία το σταυρό της κι ήπιε λίγο. Ξαφνικά, άρχισε να βογγάει και να βήχει κι ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΗΚΩΤΙ, ΠΟΥ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΕΙΧΕ ΑΙΜΑ. Αμέσως η δύσπνοια κι ο πόνος εξαφανίστηκαν κι ανάσανε με ανακούφιση.

Σκέφθηκε με χαρά, πως με τη Χάρη τού Αγίου, ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ κι ήπιε πάλι ΑΓΙΑΣΜΟ, αφού σταυροκοπήθηκε. ΄Οταν ξαναέβγαλε αξονική τομογραφία, για να τη δει ο γιατρός που την παρακολουθούσε, διαπιστώθηκε, ω! του θαύματος, ότι Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.

Έκτοτε, κάνει κατά διαστήματα τις εξετάσεις που τις συνέστησαν οι γιατροί και βγαίνουν όλες καθαρές. Γι’ αυτό δοξάζει την Παναγία και τον Άγιον Εφραίμ, που της χάρισαν τόσο γρήγορα την υγεία της.

Από ευγνωμοσύνη, ο σύζυγός της έχτισε μόνος του, σ’ ένα χτήμα τους, στα Παλιάλωνα Αρφαρά Ν. Μεσσηνίας, ένα μικρό Εκκλησάκι, όπως το έταξε στον Άγιο, απ’ όπου και οι φωτ/φίες που βλέπετε.

ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΔΥΣΩΠΟΥΜΕΝ ΣΕ, ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΣΟΥ. ΑΜΗΝ!

Εκ του 1000% αξιόΠΙΣΤΟΥ ιερού λίνκιου

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερή» Εξουσία, Λειτουργία Κυριακής, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

9 Responses to Λειτουργία Κυριακής: Έκανε εμετό τον καρκίνο πίνοντας αγιασμό (Θαύμα 1000%!)

 1. Ο/Η Λέων της Νεμέας λέει:

  Μισόθεοι μπλόγκερς, μην προκαλείτε γιατί όσοι τα έβαλαν με την Ορθοδοξία τιμωρήθηκαν

  http://soukarat.blogspot.gr/2016/02/blog-post_826.html

  24 Φεβ 2016
  Ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος είχε μιλήσει για το τέλος των εκβιαστών

  Θύμα της αδίστακτης σπείρας εκβιαστών δημοσιογράφων είχε πέσει πριν λίγο καιρό ο Μητροπολίτης Κορινθίας κ.Διονύσιος,τον οποίο η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ είχε στοχεύσει και φωτογραφίσει για “συμμετοχή σε ρόζ βίντεο”.
  Ο ποιμενάρχης της Κορινθίας σε όλους τους τόνους,αλλά και απο συνέντευξη που μας ειχε δώσει…

  εκείνη την εποχή, είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι εκβιασμός και συκοφαντία και μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχαν προσφύγει στην δικααιοσύνη.

  [….]

  Τώρα πλέον ήρθε και η πλέον κατηγορηματική απάντηση την οποία είχε προφητεύσει ο κ.Διονύσιος.

  Στις 21 Δεκεμβρίου του 2013 ο κ.Διονύσιος μιλώντας στο “ΔΟΓΜΑ” είχε πεί επί λέξη:

  Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

  «Μου έκαναν την μεγαλύτερη ευεργεσία» λέει με έμφαση στην ίδια συνέντευξη, ο μητροπολίτης Κορίνθου γι αυτούς που τον «χτυπούν» γιατί τον έκαναν, όπως είπε, να στραφεί προς τον Θεό.

  «Και καθ΄ ο έχω δικαίωμα ως αρχιερεύς να του πω «Θεέ μου Συ ξέρεις». Για να μου απαντήσει «εμοί εκδίκησις, εγώ ανταποδώσω. Είναι θέμα δικό μου να εκδικηθώ και θα ανταποδώσω». Θα τους δεις και θα τους λυπηθείς. Αλλά δεν το θέλω» είπε ο μητροπολίτης Κορίνθου.

 2. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  Μερικοί δεν τα πιστεύουν αυτά και βάζουν μέσα με γιατρούς για να παρουν τη σειρά άλλων και να κάνουν μεταμόσχευση ζωτικού οργάνου που απαγορεύεται από την Εκκλησία.

  http://www.tanea.gr/news/greece/article/35317/?iid=2

  Ψηλά στη λίστα αναμονής για μόσχευμα ο Χριστόδουλος
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/08/2007 07:00 |
  Τα ονόματα των ασθενών μπαίνουν στη λίστα αναμονής για μεταμόσχευση αναλόγως με τη σοβαρότητα των περιστατικών, είχε δηλώσει ο κ. Ανδρέας Τζάκης όταν είχε επισκεφθεί τον Χριστόδουλο

  Για τον λαουτζίκο ισχύουν τα παρακάτω, για τους Αρχιερείς τα παραπάνω

  http://www.imglyfadas.gr/portal/gr/details.asp?cdPro=%7B606EAEEA-1191-445A-8F53-C24371CF0890%7D

  ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

  του Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτη

  Επίσης, θα δούμε κατωτέρω ότι και ο μακαριστός Γέρων Πορφύριος είχε την ιδίαν με τον πατέρα Παΐσιον αρνητικήν τοποθέτησιν.

  Ο σεβαστός αγιορείτης Ιερομόναχος και πνευματικός Γρηγόριος, εκ του στενοτάτου περιβάλλοντός του, ερώτησε τον πατέρα Παΐσιον για το θέμα των μεταμοσχεύσεων και τα συναφή με αυτό αναφυόμενα προβλήματα. Ο Γέροντας απαντώντας..(….).. απέκλεισε κατηγορηματικώς την αφαίρεσιν και μεταμόσχευσιν οργάνων αναγκαίων δια την επιβίωσιν, σε οποιαδήποτε περίπτωσιν (5), αφού δι αυτής προξενείται η θανάτωσις του δότου. Χρησιμοποίησε μάλιστα δια κατοχύρωσιν της θέσεώς του τα ακόλουθα δύο επιχειρήματα:

  Πρώτον, ότι αποτελεί ανεπίτρεπτον παρέμβασιν αντιστρατευομένην το δημιουργικόν έργον του Θεού, από την μια θανατώνοντας τον δότη, και από την άλλην δημιουργώντας μας την έπαρσιν για την «ζωοποίησιν» του λήπτου.

  Και δεύτερον, ότι θα γίνει αιτία εφευρέσεως τρόπων να σκοτώνουν τους ασθενείς, για να τους πάρουν τα όργανά τους.

 3. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Οι ρασοφόροι στερούνται χιούμορ. Είναι πασίγνωστο. Η μόνη φορά που άκουσα αστείο από ρασοφόρο, ήταν ο Χριστόδουλος, και μάλιστα ήταν ένα πολύ γνωστό ανέκδοτο και όχι πηγαίο. Αυτό συμβαίνει απ’ αρχής του Χριστιανισμού, δηλαδή εδώ και αρκετούς αιώνες. Ετσι ΄χασαμε την ιερή τρέλα που χαρακτήριζε τους Ελληνες- Θεός Παν, την διονυσιακή τρέλα, τους ανθρωποκεντρικούς μύθους, στους οποίους η παρουσία θεού, τις περισσότερες φορές δικαίωνε τον άνθρωπο, συχνά σε βάρος των θεών. (Νευρώσεις της νεότητας και της νεανικότητας ενός λαού και ενδημικές εκστάσεις, τις αποκαλεί ο Νίτσε). Με το μίσος που χαρακτηρίζει τους ιεράρχες και τους Αγίους, προς το χιούμορ και το γέλιο, αλλά και προς τις φυσικές ικανότητες που έχει ο άνθρωπος, αυτή η ιερή τρέλα, μετατράπηκε, σε χαζο»-χαρούμενη» τρέλα, όπου ο άνθρωπος οφείλει να περιφρονεί τις ανθρώπινες ικανότητες, όπως επιστήμη, ιατρική, τεχνολογία και να γλύφει ακατάπαυστα τον απαιτητικό Θεό του, ο οποίος με την σειρά του αν μείνει ευχαριστημένος από το γλείψιμο, μπορεί να κάνει κανένα εμετό(θαύμα). Συμπέρασμα: Γλύφε τον Θεό και στο διάβολο η επιστήμη! Δηλαδή, άφησε με να σ’ ελέγχω απόλυτα. Φυσικά, όταν οι ιερείς αρρωστήσουν, προτιμούν την επιστήμη από το γλείψιμο!
  Συγνώμη για το ανάλαφρο και επιφανειακό σχόλιο, αλλά αν παίρνουμε όλα αυτά τα.. θαύματα κάθε φορά στα σοβαρά, τότε δεν μας σώζει ούτε ένα θαύμα..

 4. Ο/Η laskaratos λέει:

  https://roides.wordpress.com/2009/01/06/6dec09/

  Mαύρη Μαγεία στην Ορθοδοξία (6)-Tυμβωρυχία
  .

  Η μονή με το θαυματουργό σκελετό του Εφραίμ Ν. Μάκρης έγινε γνωστή από τις εφόδους στα πλούσια παγκάρια της του Πανιερότατου Παντελεήμονα τον οποίο η Σύνοδος δεν καθαιρεί, εξαντλώντας κάθε επιείκια για τον άτυχο συνάδελφο που ξέρει πολλά και απειλεί να μιλήσει. Για να πούμε την αλήθεια δεν ήταν ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος μητροπολίτης που ληστεύει τα αφορολόγητα ελέω Σημίτη παγκάρια. Κάθε άλλο μάλιστα. Έκανε όμως ένα στρατηγικό λάθος. Τα έβαλε με μια μονή με πολύ ισχυρούς προστάτες. Στην βιασύνη του ξέχασε κάτι ακόμη. Ο προκάτοχός του Νικόδημος που είχε εκθρονισθεί άδικα ως χουντικός από το χουντικό αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ, καιροφυλακτούσε. Δύσκολο δεν ήταν λοιπόν να βρεθούν ερωτικές κασέτες του δεσπότη με κάποιον φαντάρο, μαγνητοφωνημένες συνομιλίες του με ανώτατο δικαστικό, αυθαίρετη βίλλα με πισίνα, τεράστιες καταθέσεις και οφ σορ εταιρεία στις Παρθένες Νήσους της Καραϊβικής και κάμποσοι ακόμη σκελετοί στο ντουλάπι του, από αυτούς που βρίσκει για τους αρχιερείς όποιος έχει συμφέρον να ψάξει.

  Το κουφάρι του συγκεκριμένου Εφραίμ ανακάλυψε η ηγουμένη μακαρία Μακαρία. Tα βιογραφικά της δεν αναφέρουν (από σεμνότητα) τις σπουδές της. Δεκαενιάχρονη φυλακίστηκε σε μοναστήρι. Υποθέτω πως θα πρόλαβε να φοιτήσει στο Δημοτικό.
  http://www.anthosorthodoxias.net/forum/viewtopic.php?t=2850

  Διηγείται η ίδια:
  …………………..

  Το πτώμα έφερε αστρονομικό, μαύρο και ανεξέλεγκτο χρήμα, τον άγιο Αττικής που γύρευε μερίδιο, τον πανταχού παρόντα ευλαβή δικηγόρο κ.Διονύσιο Πελέκη και τους απαραίτητους «φίλους της Ι.Μονής», εν οις και δικαστικούς, χρειαζούμενους για να μην τυλιχτεί άδικα η καλόγρια σε μια κόλλα χαρτί ως κοινή απατεώνισσα, συκοφαντημένη από κάποιον δεσπότη που ρίχτηκε στη μοιρασιά της λείας..
  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8334&pubid=1572603

  Υποψιάζομαι πως δεν είναι όλοι οι φίλοι της Μονής ανιδιοτελείς όπως ο αφιλοχρήματος κ. Πελέκης: «..Ο πατέρας της συζύγου του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Γ. Βουλγαράκη αμισθί προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ι. Μητρόπολη της γενέτειράς του Ναυπάκτου, σε Μονές του Αγίου Ορους, στην ΙΜ Ν. Μάκρης, στην Ι. Μονή του Αγίου Συμεών, σε ορφανοτροφεία και ιδρύματα. Υπογραμμίζει δε ότι ‘ούτε εγώ, ούτε μέλος της οικογενείας μου σε καμμίαν περίπτωσι δεν κάνουν μπίζνες. Σεβόμεθα απολύτως την Εκκλησίαν του Χριστού και ζούμεν με φόβον Θεού’». (Έθνος 13/9). Αυτές οι άμισθες υπηρεσίες των θεοφοβούμενων πατέρα και κόρης (θυμηθείται πως δεν πληρώθηκε ούτε δραχμή για τα χρυσά συμβόλαια του άλλου Εφραίμ) , ανάγκασαν τον κ. Βουλγαράκη να ξανοιχτεί με οφ σορ εταιρείες, νόμιμα και ηθικά, για να εξασφαλίσει τα παιδιά του. Ο ευσεβής όμως κ.Πελέκης και η θυγατέρα του μας δείχνουν με τη χριστιανική τους αφιλοχρηματία το μόνο δρόμο. Τα τεράστια κέρδη της Εκκλησίας ΑΕ δεν πρέπει να τα καρπώνονται ιδιώτες, πρέπει να φορολογηθούν υπέρ του κοινωνικού συνόλου.
  ……………………

  https://roides.wordpress.com/2009/01/06/6dec09/

 5. Ο/Η Nikolaos λέει:

  «Η προπαγάνδα είναι σαν την τέχνη. Δεν χρειάζεται να σέβεσαι την αλήθεια» Γιοζεφ Γκεμπελς

 6. Ο/Η του κώλου λέει:

  Περίπου 21.100 αποτελέσματα (0,66 δευτερόλεπτα)
  Αποτελέσματα αναζήτησης
  Στις ειδήσεις
  Εικόνα για το αποτέλεσμα ειδήσεων
  Συγκλονίζει το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό τον καρκίνο πίνοντας αγιασμό
  NewsBomb‎ – Πριν από 3 ημέρες
  Η κυρία Σ.Κ., κάτοικος Καλαμάτας, το 2008, αισθανόταν κρυωμένη, αλλά δεν πήγε στο γιατρό …
  Περισσότερες ειδήσεις για εμετό καρκίνο εφραίμ
  Εφραιμ Εκανε εμετο καρκινο πινοντας αγιασμο Archives – relaxtime.gr
  relaxtime.gr/tag/εφραιμ-εκανε-εμετο-καρκινο-πινοντας-α/
  Tag Archives: Εφραιμ Εκανε εμετο καρκινο πινοντας αγιασμο. Συγκλονίζει το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό τον καρκίνο πίνοντας αγιασμό. 3 hours ago …
  θαυμα Εφραιμ Εκανε εμετο καρκινο πινοντας αγιασμο Archives …
  relaxtime.gr/tag/θαυμα-εφραιμ-εκανε-εμετο-καρκινο-πινο/
  Tag Archives: θαυμα Εφραιμ Εκανε εμετο καρκινο πινοντας αγιασμο. Συγκλονίζει το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό τον καρκίνο πίνοντας αγιασμό. 9 hours …
  Συγκλονίζει το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό τον καρκίνο …
  http://www.inewsgr.com/…/sygklonizei-to-thavma-tou-ag-efraim-ekane-emeto-ton-karkino-...
  Πριν από 3 ημέρες – Συγκλονίζει το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό τον καρκίνο πίνοντας αγιασμό – sygklonizei to thavma tou ag. efraim: ekane emeto ton …
  Συγκλονίζει το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό τον καρκίνο …
  http://www.neashmera.gr/sygklonizei-thayma-toy-ag-efraim-ekane-emeto-ton-karkino-pino...
  Συγκλονίζει το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό τον καρκίνο πίνοντας αγιασμό. 25/08/2016 – 19:41. ΕΚΚΛΗΣΙΑ · Ειδήσεις από NewsBomb …
  Νέο Θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό τον καρκίνο πίνοντας αγιασμό …
  top10news.gr/…/neo-thayma-toy-ag-efraim-ekane-emeto-ton-karkino-pinontas-agias…
  Πριν από 2 ημέρες – ΗΠΙΕ ΑΓΙΑΣΜΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. Όπως μας διηγήθηκε η κα Σ.Κ., κάτοικος Καλαμάτας, το 2008, …
  Συγκλονίζει το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό τον καρκίνο …
  http://www.mourmoura.eu › Uncategorized
  Συγκλονίζει το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό τον καρκίνο πίνοντας αγιασμό. admin August 26, 2016 Leave a Comment 48. 0. Tweet. 0. Share. 0. Share. 0.
  Συγκλονίζει το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό τον καρκίνο …
  http://www.koutsompola.eu › News
  Συγκλονίζει το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό τον καρκίνο πίνοντας αγιασμό. August 25, 2016 Leave a Comment 66. 0. Tweet. 0. Share. 0. Share. 0. Pin. 0.
  Δέος και ανατριχίλα προκαλεί το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό …
  http://www.moderndads.gr/?p=2381326
  Δέος και ανατριχίλα προκαλεί το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό τον καρκίνο πίνοντας αγιασμό. August 27, 2016. 1 Min Read.
  Δέος και ανατριχίλα προκαλεί το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό …
  http://www.trelamou.gr › Uncategorized
  Δέος και ανατριχίλα προκαλεί το θαύμα του Αγ. Εφραίμ: Έκανε εμετό τον καρκίνο πίνοντας αγιασμό. admin August 27, 2016 Leave a Comment 97. 0. Tweet. 0.

 7. Πήγα σέ μάγισσες καί χαρτορίχτρες…..


  Ενα τραγούδι αφιερωμένο σέ όλους όσους αναζητούν λύσεις στά προσωπικά τους προβλήματα σέ καταχθόνιες καί υπερχθόνιες δυνάμεις, σέ χαρτορίχτρες, σέ καφετζούδες, σέ μαγίστρους που σέ ξεματιάζουν καί διώχνουν τό κακό μάτι, σέ μέδιουμ που λύνουν τά ερωτικά σου προβλήματα, σέ προφητάδες, σέ παπάδες, καλογήρους καί άγια ύδατα που θεραπεύουν καρκίνους, βοηθούν τό παιδί σου νά περάσει τίς εξετάσεις του μέ άριστα, καί άλλα πολλά.
  Χώρια, όμως, τά αστεία καί τόν χλευασμό, οι δυνάμεις τής παράλογης μαγείας καλά κρατούν σέ μιά ανθρωπότητα τής οποίας τό μεγαλύτερο μέρος αποτελείται από ανεγκέφαλα κρεττινοειδή ανθρωπίδια, καί δέν ελπίζω στήν ολοκληρωτική επικράτηση τής λογικής καί τής επιστήμης. Ο δε, φόβος στήν ανθρωπότητα, επίσης, καλά κρατεί. Τί κάνουμε, όμως? ή π΄με μέ τό σκεπτικό «Φοβού, τόν φόβο τών κρεττινοειδών» ή τούς αφήνουμε καί εμείς, όσοι μπορούμε, πέρνουμε τόν δρόμο τού φωτός τής λογικής έχοντας καταπολεμήσει τόν φόβο, τόν όποιονδήποτε φόβο καί πορεύομαστε ως Ανθρωποι, πλέον.

 8. Θεώρησα σωστό, νά αναρτήσω τόν παρακάτω σύνδεσμο, μιά αναφορά στό βιβλίο τού Κώστα Λάμπου, «Θεός καί κεφάλαιο» διότι αρμόζει στό θέμα σας τής «Λειτουργείας τής Κυριακής». Στίς πρώτες σειρές που διάβασα τής αναφοράς αυτής στό βιβλίο αυτό, σκέφτηκα πως γνώριζα τί θέλει νά πεί καί πως δέν θά χρειαστεί νά ασχοληθώ περαιτέρω μέ τό βιβλίο αυτό. Προχωρώντας, όμως στήν περιγραφή καί στίς απόψεις τού συγγραφέα δενόμουν καί ταυτιζόμουν μέ τίς απόψεις του καί έβλεπα πως μέ διαφώτιζε καί μού συναρμολογούσε πολλές μου σκέψεις καί ιδέες. Φυσικά καί θά τό αγοράσω καί θά τό μελετήσω καί χαίρομαι πως τελικά σέ αυτήν τήν Χώρα αλλά καί σέ ολόκληρο τόν κόσμο καίει κάποια φλόγα, κάποιος ΝΟΥΣ σαλεύει, έστω καί μοναχικά, διότι μετά λύπης μου συνειδητοποιώ πως σέ αυτόν τόν κόσμο, μοναχικά παλεύουμε όπως στούς κλεφτοπόλεμους. Τό βιβλίο αυτό καί ο συγγραφέας του μου δίνει τήν ελπίδα πως δέν είμαι μόνος, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θά αναρωτηθεί κάποιος καί τί κάνω? Απαντώ, όπως συνήθως, «Ο,τι μπορώ κάνω. Ό,τι δέν μπορώ, τό κάνουν οί άλλοι γιά μένα». Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό!

  http://tvxs.gr/news/biblio/theos-kai-kefalaio-mia-kritiki-paroysiasi-toy-biblioy-toy-kosta-lampoy

 9. Ο/Η του κώλου λέει:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.